PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αεραγωγός-άσχημη οσμή εισερχόμενου αέρα από τους αεραγωγους.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2005, 15:35:53    Θέμα δημοσίευσης: Αεραγωγός-άσχημη οσμή εισερχόμενου αέρα από τους αεραγωγους. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μερικές φορές ο εισερχόμενος -από τους αεραγωγούς -αέρας μυρίζει άσχημα και ενοχλητικά. Το έχω αναφέρει σε συνεργείο και δεν έλαβα καμία απάντηση. Υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει λύση;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2005, 15:48:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατ'αρχην καλο θα ήταν να μην ανοιγεις το ιδιο θεμα σε διαφορετικες ενοτητες. Αν δεν εισαι σιγουρος το που θα το γραψεις ζητα απο τους mods να το μεταφερουν. Ας μην γεμιζουμε το forum με τα ιδια και τα ιδια.

Τωρα οσον αφορα το κακοσμο αερα, αν σου θυμιζει κατι σε σαπιλα είναι κατα πάσα πιθανοτητα απο εγκλωβισμενο αερα απο το a/c που δεν εχει ανανεωθει οποτε και οταν το βαζεις μπροστα σου ερχεται στην μουρη.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να βάλεις τον ανεμιστηρα στο φουλ για να φυγει ο σκαρτος αερας. Και ενα αρωματικο δεν ειναι ασχημη ιδεα. Wink

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2005, 21:11:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμια φορα, οταν βαζεις την ανακυκλωση αερα ερχεται μια ψιλομποχιτσα απο τους αεραγωγους ειναι η αληθεια!!! Αυτο γινεται γιατι μεσα στο κυκλωμα των αεραγωγων απο τη σκονη της καμπινας κλπ αναπτυσσονται καποια βακτηριδια και ετσι εχουμε αυτη την "ωραια" μυρωδια!!! Επισης, το μικροφιλτρο (αν εχεις κλιματισμο) ή και το φιλτρο καμπινας (δεν ειμαι σιγουρος οτι εχουν τα 206) τα εχεις κοιταξει???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 09:59:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλτρο καμπίνας έχουν όλα τα 206 και είναι όπως ανοίγεις το καπό στα αριστερά ακριβώς πίσω από το ¨μαύρο κουτάκι¨ (αυτό που τραβάει τον αέρα απέξω και τον φέρνει στην καμπίνα) Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 10:41:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως καπνίζεις με το ρυθμιστικό στην ανακύκλωση αέρα? Shocked

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 14:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eνα καλο που ειχα ακουσει μεσα στην αντιπροσωπια της pug.....

ενας τυπος με ενα 407 πηγε να αναψει το αυτοκινητο του και απο κατω (στη μηχανη) ηταν μια γατα,που προσπαθουσε να ζεσταθει! Οπως ειναι λογικο οταν πηρε μπροστα το αμαξι η γατα απο κατω πιαστηκε στους ιμαντες και εγινε..................κρεμμυδακια!!!

Το αποτελεσμα ηταν οτι οποτε ανοιγε τον αερα ή a/c βρομαγε η καημενη η γατουλα μεσα στη καμπινα......φανταστειτε ΒΡΟΜΑ! Wink

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 14:33:12    Θέμα δημοσίευσης: Επισήμανση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν καπνίζω καθόλου, έχω βάλει αρωματικά, και δεν έχει κολήσει κάτι στην μηχανή. Μιλώντας μάλιστα και με ένα φιλαράκι μου είπε οτι και στον ίδιο συμβαίνει μερικέσ φορές. Τι να κάνω ρε παιδιά;
Επιστροφή στην κορυφή
Voulis (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4 16V

Ένταξη: 26 Μάϊ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 14:47:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισήμανση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paris έγραψε:
Δεν καπνίζω καθόλου, έχω βάλει αρωματικά, και δεν έχει κολήσει κάτι στην μηχανή. Μιλώντας μάλιστα και με ένα φιλαράκι μου είπε οτι και στον ίδιο συμβαίνει μερικέσ φορές. Τι να κάνω ρε παιδιά;

Υπάρχουν αντιβακτηριδιακά σπρέυ στο εμπόριο για καθαρισμό των αεραγωγών του κλιματισμού. Είχα το ίδιο πρόβλημα και έβαλα ένα της wurth, και από τότε όλα καλά. Αν θυμάμαι καλα έδωσα γύρω στα €20. Πάει σετ μαζί με ένα σωληνάκι που το βάζεις μέσα στον αεραγωγό και μετά αδειάζεις το σπρέυ ολόκληρο. Δοκίμασε το, κάνει δουλειά.
Επιστροφή στην κορυφή
Orgix 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 XS 1.4

Ένταξη: 21 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 15:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το προβλημα το εχω εγω οταν βαζω κρυο αερα και οχι με ζεστο!δεν ξερω αμα ειναι ιδεα μου.
Vouli απο ποιο μαγαζι το αγορασες να το παρω και γω

Όταν μεγαλώσω θα γίνω RC...
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Φεβ 2005, 08:31:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας έχει τύχει να περάσει μυρωδιά καμένου λαδιού στην καμπίνα μετά από πίεση του αυτοκινήτου (5-10 sec με 3η στις 5000-6000 στροφές)?
Τι κάνετε όταν είστε σε μποτιλιάρισμα και περνάνε τα καυσαέρια των αυτοκινήτων από τους αεραρωγούς μέσα στην καμπίνα? Εγώ κλείνω τον εισερχόμενο αέρα αλλά θέλω να βρώ καλύτερη λύση.

Επιστροφή στην κορυφή
Orgix 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 XS 1.4

Ένταξη: 21 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 14:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Σας έχει τύχει να περάσει μυρωδιά καμένου λαδιού στην καμπίνα μετά από πίεση του αυτοκινήτου (5-10 sec με 3η στις 5000-6000 στροφές)?
Τι κάνετε όταν είστε σε μποτιλιάρισμα και περνάνε τα καυσαέρια των αυτοκινήτων από τους αεραρωγούς μέσα στην καμπίνα? Εγώ κλείνω τον εισερχόμενο αέρα αλλά θέλω να βρώ καλύτερη λύση

να μυρισει το λαδι δεν μου εχει τυχει...οσο για τα καυσαερια η για τη σκονη αμα εισαι σε κανα χωματοδρομο η ανακυκλωση του αερα ειναι η μονη λυση πιστευω...

Όταν μεγαλώσω θα γίνω RC...
Επιστροφή στην κορυφή
Voulis (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4 16V

Ένταξη: 26 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 10:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Orgix έγραψε:
Παράθεση:
Τι κάνετε όταν είστε σε μποτιλιάρισμα και περνάνε τα καυσαέρια των αυτοκινήτων από τους αεραρωγούς μέσα στην καμπίνα? Εγώ κλείνω τον εισερχόμενο αέρα αλλά θέλω να βρώ καλύτερη λύση

να μυρισει το λαδι δεν μου εχει τυχει...οσο για τα καυσαερια η για τη σκονη αμα εισαι σε κανα χωματοδρομο η ανακυκλωση του αερα ειναι η μονη λυση πιστευω...

Έχεις πμ
Επιστροφή στην κορυφή
Γιωργος77 (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 16V XS

Ένταξη: 21 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - ΨΥΧΙΚΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 11:56:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω οτι η πιο απλή και δοκιμασμένη λύση είναι αυτό που είπε ο Ydwr. Ανοιξε για λίγο τέρμα τον ανεμιστήρα για να φύγει η οσμή. Επίσης μπορείς να βγάλεις το φίλτρο καμπίνας και να δείς μήπως έχει πάει στο φίλτρο κάποιο ξένο σώμα. Στο δικό μου για παράδειγμα είχαν πάει κάποια φύλλα από πεύκα τα οποία συγκρατούσαν υγρασία και διάφορες ακαθαρσίες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 13:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργος77 έγραψε:
....Επίσης μπορείς να βγάλεις το φίλτρο καμπίνας και να δείς μήπως έχει πάει στο φίλτρο κάποιο ξένο σώμα. ....

Σε αυτό θα συμφωνήσω και 'γω.
Γενικά τσέκαρε το χώρο του κινητήρα για τυχόν ξένα σώματα,
Ενδέχετια μέχρι και κανένα ποντικάκι να έχει πεισκευτεί το ζεστό χώρο του κινητήρα σου για τις βραδυνές διανυκτερεύσεις του.... και να έχει αφήσει τυχόν ακαθαρσίες....
Μη το γελάς, έχει τύχει σε αυτοκίνητο του πατέρα μου και άστα να πάνε μέχρι να το καθαρίσουμε....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
TakisB (Τάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002

Ένταξη: 27 Φεβ 2004
Τόπος: Ίλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 09:04:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρειάζεται ψεκασμός όλων των αεραγωγών με το ειδικό αντιβακτηριδιακό σπραίυ, κλείσιμο του αυτοκινήτου για 20-30 λεπτά, αλλαγή του φίλτρου καμπίνας και μετά ανοιχτά παράθυρα και το κλιματιστικό στο φουλ (κρύο!) για 10 λεπτά.
Κοστίζει 15 € ( όσο κάνει το φίλτρο καμπίνας ) σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Peugeot. Το έχω κάνει 3 φορές στα δυόμιση χρόνια που έχω το 307 και είναι Η ΛΥΣΗ.

Επιστροφή στην κορυφή
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 15:00:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Με βοηθήσατε το Σάββατο πάω στο συνεργείο για τακτικό έλεγχο και θα τα κοιτάξω όλα βάζοντας και το σπρέυ που μου είπατε. Από Δεύτερα πρώτα ο θεός θα έχω τα αποταλέσματα. Very happy javascript:emoticon('Very happy')
Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 11:49:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι μνο πλέον δεν μοιρίζει με το σπρευ που έβαλλα αλλά ο αερας του a/c έχει κι ενα ευχάριστω άρωμα. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1javascript:emoticon('Very happy')
Very happyjavascript:emoticon('Very happy')
Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 00:02:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paris έγραψε:
Οχι μνο πλέον δεν μοιρίζει με το σπρευ που έβαλλα αλλά ο αερας του a/c έχει κι ενα ευχάριστω άρωμα. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1javascript:emoticon('Very happy')
Very happy

Για στείλε ένα pm με όλες τι λεπτομέρειες...τι, που, πόσο και πως. Very happy
Φίλτρο καμπίνας είναι το ένα...τα υπόλοιπα?
Ευχαριστώωωωωωωωωωωω... Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2005, 23:07:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια!! Rolling eyes Μπορώ να έχω ένα p.m. για το ακριβές όνομα του σπρέυ και που μπορώ να το βρω; Confused

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
polo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

polo 1.4 100ps

Ένταξη: 23 Σεπ 2004
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2005, 15:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορώ να έχω κι εγώ αυτό το PM με τις σχετικές πληροφορίες;
thanx!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης