PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συστηματική παραπλάνηση αγοραστών αυτοκινήτων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2005, 08:03:01    Θέμα δημοσίευσης: Συστηματική παραπλάνηση αγοραστών αυτοκινήτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.......................Για το βρεττανικό ειδικό περιοδικό What Car? έχουμε ξαναγράψει κι άλλες φορές. Αιτία είναι η πολύ καλή εντύπωση που μας προκαλεί με τα ρεπορτάζ και τις έρευνές του οι οποίες διαφέρουν και μοναδικός τους σκοπός είναι να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της παγκόσμιας αγοράς αυτοκινήτου. Μία έρευνα που δημοσιεύεται στο τελευταίο του τεύχος μας δίνει για μία ακόμη φορά την ευκαιρία να αναφερθούμε σε αυτό. Οι συντάκτες του περιοδικού αποφάσισαν να ελέγξουν τους dealers των αυτοκινητοβιομηχανιών στη Μεγάλη Βρετανία σε ένα συγκεκριμένο τομέα: Την παροχή συγκεκριμένων και σωστών πληροφοριών εκ μέρους τους προς τους καταναλωτές όσον αφορά στα θέματα της εγγύησης.

Η ερώτηση ήταν: "Αν πάω το νέο μου αυτοκίνητο για service σε συνεργείο που δεν περιλαμβάνεται στο επίσημο δίκτυο της αντιπροσωπείας σας καλύπτομαι από την εγγύηση ή αυτή καταπίπτει;". Πρέπει να σημειωθεί πως η σωστή απάντηση είναι πως βεβαίως και η εγγύηση δεν καταπίπτει σύμφωνα με τα ισχύοντα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντί για αυτήν, όμως, οι dealers άρχισαν να υποστηρίζουν "ότι τους κατέβαινε" στο στενό τους κεφάλι. Ρωτήθηκαν 20 dealers από κάθε αντιπροσωπεία και τα αποτελέσματα των σωστών προς λάθος ή παραπλανητικών απαντήσεων δημοσιεύονται στο περιοδικό.

Τα πράγματα αποδείχθηκαν εξαιρετικά άσχημα για την BMW όπου 7 στους 20 dealers διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους πως η εγγύηση δεν ισχύει αν το αυτοκίνητο πάει σε εξωτερικό συνεργείο. Η Citroen ακολούθησε με 6 στους 20 dealers να υποστηρίζουν το δικό τους. Τρίτη στον κατάλογο της "ντροπής" είναι η Ford με 5 στους 20 dealers. Καλύτερη αποδείχθηκε η Toyota όπου μόνο ένας dealer στους 20 έπαιζε "παιχνιδάκια".................

Στην Ελλάδα τι θα έλεγαν Question Question Question Question Question Evil Evil Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dB (Ντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4lt 16V Colorline (2005)

Ένταξη: 28 Ιαν 2005
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2005, 10:09:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χε χε... Μάλλον θα τους ερχόταν κανένα εγκεφαλικό! Είναι το μόνο τους επιχείρρημα για να κρατήσουν τους πελάτες στα δικά τους συνεργεία οπότε το ποσοστό θα πήγαινε μάλλον προς το 20 στα 20!!

Στριβειν δια του... Γαλλου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 17:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Ελλαδα ακομα και πατακια να αλλαξεις σε βγαζουν εκτος εγγυησης.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bluegrab
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 23:50:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ασχετο λιγο αλλα το περιστατικο ειναι αληθινο!

στην επισημη Peugeot του Πειραια οταν πηγα να τους ρωτησω για το μεγεθος των ηχειων που παιρνουν οι πορτες του 206(εχοντας μαζι μου το ευμεγεθες ηχειο που ειχα αγορασει) μου ειπαν πως ο,τι θελω να βαλω (το ειχα παρει χωρις κασετοφωνο για να βαλω οτι γουσταρα) να το πηγαινα να μου εκαναν εκεινοι την τοποθετηση που ηξεραν και ετσι δεν θα εχανα την εγγυηση!?!?!?

το γελιο ομως ηρθε οταν το ηχειο δεν χωραγε στις θεσεις του 206 και ο ηλεκτρολογος με ρωτησε:
-καλα τι ηχειο θελεις να βαλεις;
-να αυτο , ειπα βγαζοντας το τερας απο τη σακουλα
γουρλωσε τα ματι και μου λεει : "καλα τι το θες αυτο; ντισκοτεκ θα το κανεις ;" Evil

εμεινα αποσβολωμενος γεματος ντροπη απο το κακο που θα εκανα....

αναγκαστηκα να βρω αλλο ηχειο γιατι δεν εμπαινε...

Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 01:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

στην επισημη Peugeot του Πειραια οταν πηγα να τους ρωτησω για το μεγεθος των ηχειων που παιρνουν οι πορτες του 206(εχοντας μαζι μου το ευμεγεθες ηχειο που ειχα αγορασει) μου ειπαν πως ο,τι θελω να βαλω (το ειχα παρει χωρις κασετοφωνο για να βαλω οτι γουσταρα) να το πηγαινα να μου εκαναν εκεινοι την τοποθετηση που ηξεραν και ετσι δεν θα εχανα την εγγυηση!?!?!?

το γελιο ομως ηρθε οταν το ηχειο δεν χωραγε στις θεσεις του 206 και ο ηλεκτρολογος με ρωτησε:
γουρλωσε τα ματι και μου λεει : "καλα τι το θες αυτο; ντισκοτεκ θα το κανεις ;" Evil

αχαχαχαχχαχαχαχαχαχα.Τον εστειλες αδιαβαστο.Αυτο θα πει δεν ξερει απο που του ηρθε.

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 20:50:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
DimiP έγραψε:

αχαχαχαχχαχαχαχαχαχα.Τον εστειλες αδιαβαστο.Αυτο θα πει δεν ξερει απο που του ηρθε.

Very happy Very happy θα του ηρθε νταμπλας του τυπου!!!!! Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης