Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 12:39:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καταρχην πρεπει να γνωριζετε οτι το σπορτ των παραβιασεων του εθνικου εναεριο χωρου το κατεχουμε και εμεις οι ελληνες καλα.....
μην νομιζετε οτι οι δικοι μας δεν κανουν τετοια και απλα καθονται και αναχαιτουν....αλλο αν αυτο δεν μαθαινεται!
το πιο εξοργιστικο για μενα με το επεισοδιο των ημιων ηταν ΤΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ολα τα καλοπαιδα ειχαν φροντισει οι γονεις τους να τους κλεισουν εισιτηρια για εξωτερικο για να μην πολεμησουν τα καημενα..... και μην νομιζετε οτι ηταν ολα απο β.π!!!!
αυτο δειχνει για μενα πανω απο ολα ποσο αγαπα πλεον ο ελληνας την ελλαδα....και μην ακουσω για αυτους που θα μεινουν πισω και πιστευουν στα εθνικα ιδεωση κλπ κλπ δυστυχως οι μισοι και παραπανω γυρω σας αν μπορουσαν θα ειχαν κανει το ιδιο......................................................... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 12:50:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | καταρχην πρεπει να γνωριζετε οτι το σπορτ των παραβιασεων του εθνικου εναεριο χωρου το κατεχουμε και εμεις οι ελληνες καλα.....
μην νομιζετε οτι οι δικοι μας δεν κανουν τετοια και απλα καθονται και αναχαιτουν....αλλο αν αυτο δεν μαθαινεται!
|
Σ'αυτο εχεις απολυτο δικιο. Οι παραβιασεις εναεριου χορου δεν γινοντε ετσι γαι να μας τι μπουνε και να μας προκαλεσουν. Γινοντε και απ'τις δυο πλευρες κυριως για 3 λογους.
1) Για την εκπαιδευση των πιλοτων σε "πραγματικες συνθηκες"
2) Για να τεσταρουν οι Τουρκοι τις ικανοτητες των Ελληνων πιλοτων και το αντιστροφο (αφου κ'εμεις τα ιδια κανουμε)
3) Για να δουνε και να δουμε το χρονο αντιδρασης της αλλης πλευρας (δηλαδη ποσο γρηγορα ανταποκρινεται ο αντιπαλος)
Αυτα ειναι παιχνιδια στρατιγικης που τα ΜΜΕ απλα τα χρησιμοποιουν για προπαγανδα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 20:20:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: | Με τοσες παραβιασεις και εικονικες αερομαχιες καθε μερα στο Αιγαιο γιατι δεν ριχνουμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ενα τουρκικο μαχητικο στη θαλασσα????
Να δεις για ποτε θα βαλουν μυαλο...........
θυμαστε τοτε την κριση με το 'χορα'που ειχε πει ο παπανδρεου να το βυθισουν που εκοβε βολτες στα χωρικα μας υδατα???
θυμαστε για ποτε εξαφανιστηκε απο την περιοχη μας???
γιατι δεν τα λεμε πλεον αυτα αλλα ευχαριστουμε και τους αμερικανους(βλεπε Ιμια)???? |
Yπάρχει "ανεπίσημη" ΄κατάρριψη Τουρκικού F-102 απο Ελληνικό F-5 την δεκαετία του 70' με πύραυλο Αέρος Αέρος ,το έταιρο F-102 του ζεύγους έπεσε στην Τουρκία , λόγω έλλειψης καυσίμων. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 21:01:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λοιπον να πω εγω και γω αυτα που θελω...εγω φανταροσ εκανα πολεμικη αεροπορια..οι λεγομενεσ ''μοδιστρεσ'' τλσπντν..τυχαινει μανα,θειοσ θεια,να δουλευουνε πολεμικη αεροπορια οι 2 ωσ στρατιωτικοι και η μανα μου ωσ πολιτικο προσωπικο...εγω παραμεθωριο εκανα μυκονο..καλα ακουσατε μυκονο..η απολυτη χλιδα..εκει η μοναδα ειναι ρανταρ και καλα..λοιπον θελω να σασ πληροφορησω οτι οι ελληνεσ πιλοτοι ειναι 10 φορεσ πιο προκλητικοι απο τουσ τουρκουσ..παρα ποολλεσ παραβιασεισ περρισοτερεσ..ξερουμε σπιθαμη προσ σπιθαμη ολοκληρη την τουρκια..οχι οτι και οι τουρκοι δεν ξερουν την ελλαδα.απλα να μην νομιζουμνε οτι εμεισ ειμαστε οι αγιοι και οι καλοι
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 21:20:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shiba έγραψε: | λοιπον να πω εγω και γω αυτα που θελω...εγω φανταροσ εκανα πολεμικη αεροπορια..οι λεγομενεσ ''μοδιστρεσ'' τλσπντν.. |
Σε παρακαλω πολυ !!! Μοδιστρες ημαστε εμεις του Ναυτικου !!!
Μην μας παρουν και τον τιτλο, τσαμπα φορουσαμε τις μπελαμανες και τις κολαρινες ???
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 14:28:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shiba έγραψε: | λοιπον να πω εγω και γω αυτα που θελω...εγω φανταροσ εκανα πολεμικη αεροπορια..οι λεγομενεσ ''μοδιστρεσ'' τλσπντν..τυχαινει μανα,θειοσ θεια,να δουλευουνε πολεμικη αεροπορια οι 2 ωσ στρατιωτικοι και η μανα μου ωσ πολιτικο προσωπικο...εγω παραμεθωριο εκανα μυκονο..καλα ακουσατε μυκονο..η απολυτη χλιδα..εκει η μοναδα ειναι ρανταρ και καλα..λοιπον θελω να σασ πληροφορησω οτι οι ελληνεσ πιλοτοι ειναι 10 φορεσ πιο προκλητικοι απο τουσ τουρκουσ..παρα ποολλεσ παραβιασεισ περρισοτερεσ..ξερουμε σπιθαμη προσ σπιθαμη ολοκληρη την τουρκια..οχι οτι και οι τουρκοι δεν ξερουν την ελλαδα.απλα να μην νομιζουμνε οτι εμεισ ειμαστε οι αγιοι και οι καλοι |
Επίσης ... γνωστή υπόθεση Ελληνικoύ Phantom που έκανε Touch & Go σε Τουρκική Στρατιωτική Βάση..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 07:42:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: |
Μην μας παρουν και τον τιτλο, τσαμπα φορουσαμε τις μπελαμανες και τις κολαρινες ??? |
μοδιστρες... γιατι που υπηρετησες...
Tomcat έγραψε: | Επίσης ... γνωστή υπόθεση Ελληνικoύ Phantom που έκανε Touch & Go σε Τουρκική Στρατιωτική Βάση.. |
για πες...ποτε... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 09:46:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | STELIOS έγραψε: |
Μην μας παρουν και τον τιτλο, τσαμπα φορουσαμε τις μπελαμανες και τις κολαρινες ??? |
Tomcat έγραψε: | Επίσης ... γνωστή υπόθεση Ελληνικoύ Phantom που έκανε Touch & Go σε Τουρκική Στρατιωτική Βάση.. |
για πες...ποτε...  |
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 09:48:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | STELIOS έγραψε: |
|
Κρητη (Ακροτηρι Δρεπανο στα Χανια) και τους 2 τελευταιους μηνες Αθηνα στη 4η ΜΕΑ (Μοναδα Επιχειρισιακης Ασφαλειας).
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 12:24:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | shark_zak έγραψε: | STELIOS έγραψε: |
|
Κρητη (Ακροτηρι Δρεπανο στα Χανια) και τους 2 τελευταιους μηνες Αθηνα στη 4η ΜΕΑ (Μοναδα Επιχειρισιακης Ασφαλειας). |
αμ πες μας ετσι... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|