PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

"30-1-96"
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 12:39:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταρχην πρεπει να γνωριζετε οτι το σπορτ των παραβιασεων του εθνικου εναεριο χωρου το κατεχουμε και εμεις οι ελληνες καλα.....
μην νομιζετε οτι οι δικοι μας δεν κανουν τετοια και απλα καθονται και αναχαιτουν....αλλο αν αυτο δεν μαθαινεται!

το πιο εξοργιστικο για μενα με το επεισοδιο των ημιων ηταν ΤΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ολα τα καλοπαιδα ειχαν φροντισει οι γονεις τους να τους κλεισουν εισιτηρια για εξωτερικο για να μην πολεμησουν τα καημενα..... και μην νομιζετε οτι ηταν ολα απο β.π!!!!
αυτο δειχνει για μενα πανω απο ολα ποσο αγαπα πλεον ο ελληνας την ελλαδα....και μην ακουσω για αυτους που θα μεινουν πισω και πιστευουν στα εθνικα ιδεωση κλπ κλπ δυστυχως οι μισοι και παραπανω γυρω σας αν μπορουσαν θα ειχαν κανει το ιδιο.........................................................
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 12:50:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
καταρχην πρεπει να γνωριζετε οτι το σπορτ των παραβιασεων του εθνικου εναεριο χωρου το κατεχουμε και εμεις οι ελληνες καλα.....
μην νομιζετε οτι οι δικοι μας δεν κανουν τετοια και απλα καθονται και αναχαιτουν....αλλο αν αυτο δεν μαθαινεται!

Σ'αυτο εχεις απολυτο δικιο. Οι παραβιασεις εναεριου χορου δεν γινοντε ετσι γαι να μας τι μπουνε και να μας προκαλεσουν. Γινοντε και απ'τις δυο πλευρες κυριως για 3 λογους.
1) Για την εκπαιδευση των πιλοτων σε "πραγματικες συνθηκες"
2) Για να τεσταρουν οι Τουρκοι τις ικανοτητες των Ελληνων πιλοτων και το αντιστροφο (αφου κ'εμεις τα ιδια κανουμε)
3) Για να δουνε και να δουμε το χρονο αντιδρασης της αλλης πλευρας (δηλαδη ποσο γρηγορα ανταποκρινεται ο αντιπαλος)

Αυτα ειναι παιχνιδια στρατιγικης που τα ΜΜΕ απλα τα χρησιμοποιουν για προπαγανδα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 20:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Με τοσες παραβιασεις και εικονικες αερομαχιες καθε μερα στο Αιγαιο γιατι δεν ριχνουμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ενα τουρκικο μαχητικο στη θαλασσα????
Να δεις για ποτε θα βαλουν μυαλο...........
θυμαστε τοτε την κριση με το 'χορα'που ειχε πει ο παπανδρεου να το βυθισουν που εκοβε βολτες στα χωρικα μας υδατα???
θυμαστε για ποτε εξαφανιστηκε απο την περιοχη μας???
γιατι δεν τα λεμε πλεον αυτα αλλα ευχαριστουμε και τους αμερικανους(βλεπε Ιμια)????

Yπάρχει "ανεπίσημη" ΄κατάρριψη Τουρκικού F-102 απο Ελληνικό F-5 την δεκαετία του 70' με πύραυλο Αέρος Αέρος ,το έταιρο F-102 του ζεύγους έπεσε στην Τουρκία , λόγω έλλειψης καυσίμων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 21:01:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον να πω εγω και γω αυτα που θελω...εγω φανταροσ εκανα πολεμικη αεροπορια..οι λεγομενεσ ''μοδιστρεσ'' τλσπντν..τυχαινει μανα,θειοσ θεια,να δουλευουνε πολεμικη αεροπορια οι 2 ωσ στρατιωτικοι και η μανα μου ωσ πολιτικο προσωπικο...εγω παραμεθωριο εκανα μυκονο..καλα ακουσατε μυκονο..η απολυτη χλιδα..εκει η μοναδα ειναι ρανταρ και καλα..λοιπον θελω να σασ πληροφορησω οτι οι ελληνεσ πιλοτοι ειναι 10 φορεσ πιο προκλητικοι απο τουσ τουρκουσ..παρα ποολλεσ παραβιασεισ περρισοτερεσ..ξερουμε σπιθαμη προσ σπιθαμη ολοκληρη την τουρκια..οχι οτι και οι τουρκοι δεν ξερουν την ελλαδα.απλα να μην νομιζουμνε οτι εμεισ ειμαστε οι αγιοι και οι καλοι

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 21:20:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
λοιπον να πω εγω και γω αυτα που θελω...εγω φανταροσ εκανα πολεμικη αεροπορια..οι λεγομενεσ ''μοδιστρεσ'' τλσπντν..

Σε παρακαλω πολυ !!! Μοδιστρες ημαστε εμεις του Ναυτικου !!! Very happy Very happy Very happy
Μην μας παρουν και τον τιτλο, τσαμπα φορουσαμε τις μπελαμανες και τις κολαρινες ???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 14:28:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
λοιπον να πω εγω και γω αυτα που θελω...εγω φανταροσ εκανα πολεμικη αεροπορια..οι λεγομενεσ ''μοδιστρεσ'' τλσπντν..τυχαινει μανα,θειοσ θεια,να δουλευουνε πολεμικη αεροπορια οι 2 ωσ στρατιωτικοι και η μανα μου ωσ πολιτικο προσωπικο...εγω παραμεθωριο εκανα μυκονο..καλα ακουσατε μυκονο..η απολυτη χλιδα..εκει η μοναδα ειναι ρανταρ και καλα..λοιπον θελω να σασ πληροφορησω οτι οι ελληνεσ πιλοτοι ειναι 10 φορεσ πιο προκλητικοι απο τουσ τουρκουσ..παρα ποολλεσ παραβιασεισ περρισοτερεσ..ξερουμε σπιθαμη προσ σπιθαμη ολοκληρη την τουρκια..οχι οτι και οι τουρκοι δεν ξερουν την ελλαδα.απλα να μην νομιζουμνε οτι εμεισ ειμαστε οι αγιοι και οι καλοι

Επίσης ... γνωστή υπόθεση Ελληνικoύ Phantom που έκανε Touch & Go σε Τουρκική Στρατιωτική Βάση.. Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 07:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Σε παρακαλω πολυ !!! Μοδιστρες ημαστε εμεις του Ναυτικου !!! Very happy Very happy Very happy
Μην μας παρουν και τον τιτλο, τσαμπα φορουσαμε τις μπελαμανες και τις κολαρινες ???

μοδιστρες... Question γιατι που υπηρετησες... Question

Tomcat έγραψε:
Επίσης ... γνωστή υπόθεση Ελληνικoύ Phantom που έκανε Touch & Go σε Τουρκική Στρατιωτική Βάση..

για πες...ποτε... Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 09:46:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Tomcat έγραψε:
Επίσης ... γνωστή υπόθεση Ελληνικoύ Phantom που έκανε Touch & Go σε Τουρκική Στρατιωτική Βάση..

για πες...ποτε... Question

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 09:48:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Κρητη (Ακροτηρι Δρεπανο στα Χανια) και τους 2 τελευταιους μηνες Αθηνα στη 4η ΜΕΑ (Μοναδα Επιχειρισιακης Ασφαλειας).

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 12:24:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
shark_zak έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Κρητη (Ακροτηρι Δρεπανο στα Χανια) και τους 2 τελευταιους μηνες Αθηνα στη 4η ΜΕΑ (Μοναδα Επιχειρισιακης Ασφαλειας).

αμ πες μας ετσι... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης