PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ασφάλιστρα...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Οκτ 2002, 22:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Ασφάλιστρα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή ψάχνομαι για την πιο οικονομική ασφάλιση σκέφτηκα να κάνουμε μια μίνι έρευνα αγοράς μεταξύ μας... Για πείτε ρε παιδιά πόσο πληρώνετε για ασφάλιστρα και τι πακέτα ασφάλισης έχετε κάνει.. Αναφέρετε το έτος κατασκευής, τα κυβικά σας και την εταιρία που ασφαλίζεστε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 01:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι και το θέμα του Bonus malus που δεν ανέφερες!Πάντως πάνω κάτω οι παροχές από κάθε ασφαλιστική είναι οι ίδιες!Εγώ πληρώνω 80.000 το εξάμηνο και ασφαλίζομαι στην Marketrends.Έχει όλες τις απαραίτητες ασφαλίσεις λόγω χρηματοδότησης!!!

΄----Μήν ξεχνάτε την θραύση κρυστάλλων---
έχει πολύ μικρό κόστος , έχεις το κεφάλι σου καθαρό!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 06:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλημέρα!
Εγώ μετά από ψάξιμο κατέληξα στην Sinco.
44.000 το εξάμηνο!
Και περιέχει: ΑΣΦΑΛΙΣΗ-ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Δες το site:
http://www.sinco.gr

Mέχρι στιγμής είναι άψογοι και ιδιαίτερα εξυπηρετικοί. Ισως επειδή από πίσω είναι ξένες εταιρίες, (DAS, LLOYDS & MONDIAL Assistance) και όχι οι μαφιόζικες οι Ελληνικές.

Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 08:10:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ στις 80000 το εξάμηνο με bonus malus 5 (στην εταιρεία που συνεεργάζεται με την peugeot).
Ερώτηση που ήθελα να κάνω καιρό αλλά έψαχνα την κατάλληλη ευκαιρία:Όλα αυτά τα extra που βάζουμε κατά καιρούς στο αυτοκίνητο (πλαστικά μέρη,αεροτομές,φανάρια) αλλά ακόμα και άλλα που δεν φαίνονται (σκούπα,ελατήρια κτλ),πρέπει να αναφέρονται στο ασφαλιστήριο που κάνουμε?Αν-χτύπα ξύλο- γίνει κάτι,πώς αποζημιωνόμαστε,και με τί τρόπο αποδεικνύουμε τί έχουμε?

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 28 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 09:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κΑΛΗΜΕΡΑ

Οχι δεν χρειαζεται να δηλωσεις τιποτα.
Τα καταγραφει ο πραγματογνωμονας και στα πληρωνουν
με το τιμολογιο αγορας φυσικα..
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 09:16:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thanx Νίκο,αχρείαστο να είναι,αλλά ποτέ δεν ξέρεις....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 09:45:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλημέρα.

Eθνική Aσφαλιστική. 580 Eυρώ με την έκπτωση 15%.

Στο ασφαλιστίριο έχουν γραφτεί όλα τα extra, που έβαλα στο αυτοκίνητο κατά την αγορά του. Eπίσης είναι ασφαλισμένο για "μερική κλοπή" για όλη την αξία του αυτοκινήτου.

Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 10:00:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα , εγώ έχω την Μινέτα - Ευρωπαϊκή Πίστη που είναι μέσω Peugeot πληρώνω 170 ευρώ το εξάμηνο με bonus malus 5.
Περιέχει τα πάντα αναγκαστικά γιατί το αμάξι δεν το έχω ξεχρεώσει ακόμα εκτός από μεικτή βέβαια.
Θα την αλλάξω όμως από τον Μάρτιο γιατί ποτέ δεν με έχουν ειδοποιήσει ποτέ για να την πληρώσω , εγώ πρέπει να το τσεκάρω κάθε φορά και επίσης πρέπει να βάζω τα λεφτά στην Eurobank στο λογαριασμό της Oscar γιατί αυτοί είναι οι πράκτορες Mad
Να σας πω και το καλύτερο !!!!!!!!! Κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο και τους λέω ότι δεν με ειδοποιήσατε για την ασφάλεια λένε την ίδια ατάκα !!!
" Ξέρετε εμείς έχουμε να κάνουμε με 1000 πελάτες , άρα θα πρέπει να δικαιολογήσετε μια φορά να κάνουμε λάθος ! "
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 10:45:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Καλημέρα , εγώ έχω την Μινέτα - Ευρωπαϊκή Πίστη που είναι μέσω Peugeot πληρώνω 170 ευρώ το εξάμηνο με bonus malus 5.
Περιέχει τα πάντα αναγκαστικά γιατί το αμάξι δεν το έχω ξεχρεώσει ακόμα εκτός από μεικτή βέβαια.
Θα την αλλάξω όμως από τον Μάρτιο γιατί ποτέ δεν με έχουν ειδοποιήσει ποτέ για να την πληρώσω , εγώ πρέπει να το τσεκάρω κάθε φορά και επίσης πρέπει να βάζω τα λεφτά στην Eurobank στο λογαριασμό της Oscar γιατί αυτοί είναι οι πράκτορες Mad
Να σας πω και το καλύτερο !!!!!!!!! Κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο και τους λέω ότι δεν με ειδοποιήσατε για την ασφάλεια λένε την ίδια ατάκα !!!
" Ξέρετε εμείς έχουμε να κάνουμε με 1000 πελάτες , άρα θα πρέπει να δικαιολογήσετε μια φορά να κάνουμε λάθος ! "

Συνήθως δεν ειδοποιούν.Όταν πήρα το αυτοκίνητο,πλήρωσα ασφάλεια για 6 μήνες αλλά το σήμα ήταν προσωρινό για 1 μήνα.Αποτέλεσμα ήταν να κυκλοφορώ 5 μήνες χωρίς το αποδεικτικό της ασφάλειας-μιας και δεν είχε τύχει να το ελέγξω ποτέ.Πότε το κατάλαβα?Όταν με σταμάτησε για έλεγχο η τροχαία την ημέρα που είχα προμηθεύτει το νέο ασφαλιστήριο του επόμενου 6μήνου!

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 11:05:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:

Βάσω, εγώ στην ίδια ασφαλιστική εταιρία με bonus malus 4 πληρώνω 193 euro για:
1. Σωματικές βλάβες τρίτων και επιβαίνοντων ή μη του καλυπτόμενου οχήματος πλην οδηγού ιδιοκτήτου
2. Υλικών ζημιών επί πραγμάτων τρίτων μη μεταφερόμενων δια του καλυπτόμενου οχήματος
3. Θάνατος, μόνιμη ολική ανικανότητα, κατά την οδήγηση μέχρι το καθοριζόμενο ποσό
4. Κάλυψη πυρός και συνέπεια τρομοκρατικής ενέργειας, εμπρησμού από τρίτους και αστική ευθύνη έναντι τρίτων συνέπεια πυρκαϊάς.
5. Ολική και μερική κλοπή
6. Θραύση κρυστάλλων

Εσύ πρέπει να έχεις τις ίδιες καλύψεις γιατί και εμένα το αμάξι είναι με δάνειο. Αλλά γιατί όμως πληρώνεις 170 euro ??
Εκτός αν δεν έχεις τις ίδιες καλύψεις.

Το ότι το δικό μου είναι στην Εθνική Τράπεζα μάλλον δεν παίζει κανένα ρόλο.

Περίεργο Confused Confused Confused

Πάντως από τον Κανελλή με παίρνουν πάντα τηλέφωνο δέκα μέρες πριν λήξει η ασφάλεια για να πάω να πάρω την ανανέωση.

Επίσης στη ΜΙΝΕΤΤΑ είναι ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι.
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 11:19:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Εσύ πρέπει να έχεις τις ίδιες καλύψεις γιατί και εμένα το αμάξι είναι με δάνειο. Αλλά γιατί όμως πληρώνεις 170 euro ??

Αφού έχετε διαφορετικό bonus malus!

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 11:22:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, η διαφορά οφείλεται στα επιμέρους ποσά στα οποία είναι ασφαλισμένο το αμάξι.

π.χ. για ολική και μερική κλοπή το αμάξι είναι ασφαλισμένο για 4.310.000 δρχ., δηλαδή όσο το πήρα.

Εσένα αυτό το ποσό πρέπει να είναι διαφορετικό.

Τώρα που ξανακοιτάω τα ποσά στην ασφάλειά μου, μερικά από αυτά πρέπει να τα αλλάξω. Οπως π.χ. αυτό για μερική ή ολική κλοπή πρέπει να το κατεβάσω γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μου δώσει η ασφαλιστική 4.310.000
αν μου το κλέψουν, γιατί το αμάξι απλώς δεν είναι καινούριο.
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 11:24:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Ady έγραψε:

Σωστά teoman, αλλά εγώ έχω 4 και η Βάσω 5, και πληρώνω περισσότερα.
Ομως εξηγώ στο προηγούμενο post μου που βρίσκεται η διαφορά.
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 11:26:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Ady έγραψε:

Και επειδή τώρα πρόσεξα ότι έχεις μικρότερο bonus αλλά εσύ πληρώνεις περισσότερα,μήπως στην τελευταία ανανέωση που έκανες υπήρχε και η αύξηση των ασφαλίστρων?Είναι περίπου 12%,όσο δηλαδή και η διαφορά που λες...

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 12:24:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Και επειδή τώρα πρόσεξα ότι έχεις μικρότερο bonus αλλά εσύ πληρώνεις περισσότερα,μήπως στην τελευταία ανανέωση που έκανες υπήρχε και η αύξηση των ασφαλίστρων?Είναι περίπου 12%,όσο δηλαδή και η διαφορά που λες...

Δεν αποκλείεται, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η διαφορά οφείλεται στα επιμέρους ασφαλιζόμενα ποσά του αυτοκινήτου.
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 13:38:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Kαλημέρα.

Eθνική Aσφαλιστική. 580 Eυρώ με την έκπτωση 15%.

Στο ασφαλιστίριο έχουν γραφτεί όλα τα extra, που έβαλα στο αυτοκίνητο κατά την αγορά του. Eπίσης είναι ασφαλισμένο για "μερική κλοπή" για όλη την αξία του αυτοκινήτου.

Και 'γω στα ιδια ειμαι.... :D

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 13:51:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω μπροστά μου το ασφαλιστήριο για να σου πω τι περιεχει η ασφάλεια. Θα το κοιτάξω και θα σου πω αύριο
Με ανθρώπους της Μινετα δεν έχω μιλήσει ποτέ
Στην Oscar μου είπαν πως αυτοί είναι που κανονίζουν με την ασφαλιστική
"πράκτορες" .

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 14:15:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Δεν έχω μπροστά μου το ασφαλιστήριο για να σου πω τι περιεχει η ασφάλεια. Θα το κοιτάξω και θα σου πω αύριο
Με ανθρώπους της Μινετα δεν έχω μιλήσει ποτέ
Στην Oscar μου είπαν πως αυτοί είναι που κανονίζουν με την ασφαλιστική
"πράκτορες" .

Thanks, Βάσω. Εγώ έχω μιλήσει μία φορά μαζί τους για να πάρω πράσινη
κάρτα για το εξωτερικό και ήταν πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί.
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 22:08:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια συγχωρηστε την αγνοια μου αλλα απ'οσο ξερω το bonus malus πεφτει μια μοναδα καθε χρονο που εχεις το αμαξι και δεν εχεις τρακαρει.. ετσι δεν ειναι? Πχ εγω το ειχα τον πρωτο χρονο bonus malus 10, μετα 9, μετα 8 και τώρα το καινουριο μου ειναι 7...

Πως εσεις εχετε bonus malus 4αρια και 5αρια την ωρα που αυτο σημαινει οτι θα πρεπε να χετε αγορασει το Peugeot πριν τουλαχιστον 5-6 χρονια (πραγμα ατοπο μιας και ουτε υπηρχε).. Εκτος και αν αυτο πηγαινει προσθετικα με τα χρονια ασφαλισης και οδηγησης σε προηγουμενα αμαξια που ειχε καποιος οδηγος..

Για εξηγηστε μου γιατι μου φαινεται περιεργο...

Οσο για μενα, εγω πληρωνα περυσι 180 και φετος 200Ε το εξαμηνο στο Φοινικα σε ενα πολυ λιτο πακετο με σχεδον τα απαραιτητα και μια θραυση κρυσταλλων συν οδικη βοηθεια.. Οποτε ψαχνομαι για κατι φθηνοτερο..
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2002, 23:52:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ είμαι στη Δύναμις, με bonus malus 7 και πληρώνω 442 ευρώ σε ετήσια βάση. Ο πίνακας καλύψεων είναι:

1)Αστική ευθύνη από σωμ. βλάβες σε τρίτους
2)Αστική ευθύνη από υλικές ζημιές σε τρίτους
3)Πυρκαγιά καλυπτόμενου οχήματος
4)Τρομοκρατικές ενέργειες/Στάσεις/Απεργίες/Διαδηλώσεις
5)Θραύση κρυστάλλων
6)Μέριμνα & φροντίδα ατυχήματος

Ο πατέρας μου ωστόσο έκανε μια super duper ασφάλιση στην Interamerican για ένα 1800 που έχουμε, που τα καλύπτει ΟΛΑ, και βγαίνει φθηνότερη από την ασφάλεια που έχουμε για ένα άλλο 1400, χωρίς να καλύπτει τόσα πολλά. Είναι ένα σύνολο νέων ασφαλιστικών προγραμμάτων που έβγαλε τώρα πρόσφατα η Interamerican. Εγώ, καλώς ή κακώς, δεν μπορώ να φύγω από αυτή που είμαι τώρα για προσωπικούς λόγους.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης