PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Α, ρε σασμάν...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2005, 01:03:02    Θέμα δημοσίευσης: Α, ρε σασμάν... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως παω για αλλαγη σασμαν....Αυτο διοτι στο υπαρχον: Το "ρουλεμαν" του συμπλεκτη ειναι ετοιμο να διαλυθει κ να πεσει στο χωρο του βολαν...και ειναι και οι ταχυτητες ελαφρως κουρεμενες (σαυτο βοηθησε και το πρωτο προβλημα-αφου δε κουμπωναν σωστα οι ταχυτητες------βλεπε ΧΧΧΧΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΚΚΚΚΚΚΚ....) Οποτε απτο να κατσω να επισκευασω το υπαρχον θα βαλω αλλο...Εχω βρει ενα απο 106 1.1 cc το οποιο ειναι ποοοοοοοολυυυ κοντο με αποτελεσμα να πυροβολαει στα ξεκινηματα κ στις αλλαγες Very happy Very happy ,αλλα απο τελικες..... Crying or Very sad πανω απο 150 δε θα ξαναδω μεχρι να βαλω το 2λιτρο με το 6αρι πανω.......ΕΚΤΟΣ των αλλων εχει προβλημα και το ενα ακρομπαρο(μπαινοβγαινει.....ναι...)...Αυτα τα ωραια...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2005, 06:30:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο πού βγάζεις το συμπερασμα οτι κουρεψες γρανάζια ? Οταν περάσει το ρουλεμάν μέσα απο το χτένι κανει θορυβο κουρεμένων γραναζιών.. οπότε μπορεί να το γλυτώσεις.. Όσο για το ακρόμπαρο ? Οταν λες μπαινοβγαίνει ?

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2005, 23:18:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ανοιξαμε το σασμαν και τα ειδα.....ασε τα κομματια που εβγαιναν κατα την αλλαγη βαλβολινων.......οσων αφορα ακρομπαρο -λαθος- δεν εννοουσα αυτο αλλα οτι ""κουναει""" πολυ ομως....σε καθε στροφη γκλουκ-γκλουκ και τα τοιαυτα.(το πως δε τοχω ψαξει ακομα...αλλα πρεπει)...καλα, ειναι και τα αμορτισερ......ΑΠ'ΤΑ ΚΑΛΑ...τελοσπαντων..Λιγο απ'ολα...Θελει γενικο service.να γινει παλι αμαξι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Φεβ 2005, 00:34:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάντο γρήγορα αυτό το "γενικό" service
Γιατί δεν σε βλέπω καλά
Φιλικά Νίκος Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Φεβ 2005, 17:02:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αστα φιλε δε λες τιποτα.Κατσε να μαζευτει κανα φραγκο γιατι δε μας βλεπω καλα...... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Φεβ 2005, 19:28:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμ... θελεις 2λιτρο μοτερατσι ??? έχω 2λιτρο μοτερατσι... και σκεφτομαι να το βάλω στο δικό μου 306...

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2005, 08:59:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Χμ... θελεις 2λιτρο μοτερατσι ??? έχω 2λιτρο μοτερατσι... και σκεφτομαι να το βάλω στο δικό μου 306...

Δικό σου 306?Από πότε ρε Νίκο? αντε με το καλό το αμαξάκι!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2005, 00:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι τιμη το βρηκες ρε συ??και πως θατο δηλωσεις????Εγω φιλε ψιλοξενερωσα γιατι και δε βρισκω ευκολα τετοιο μοτερ και το βρισκω πανακριβα και μου εχουν πει οτι υπαρχει κολημα μετο δηλωμα του διοτι δε "μπορεις" να δηλωσεις απο 1,4 σε 2,0....Ετσι μουχουν πει...Μαλλον για κανα κινητηρα απο 106 ραλλυε το κοβω και απο κει και περα κωλοφτιαξιμο......(η τετραπεταλουδο η τουρμπο)μαλλον κατι τετοιο.Δε ξερω....εχω ψιλοζαλιστει με την ολη φαση.....

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2005, 08:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ... και αν σου πώ οτι το δηλώνεις καονικά και με τον νομο ? τι 8α έλεγες ?

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2005, 17:06:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θαλεγα να μου το εξηγησεις καλυτερα.Απο κει και περα πες και καμμια τιμουλα...

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2005, 22:19:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα να στο πω απλα..

Δηλώσαμε 206 απο 1,4 σε 2,0 .

Απο την στιγμή που έχει παραχθεί το πλαίσιο VF32C (Peugeot 206 3Door) με κινητήρα 2λιτρο δηλώνεται ανεξαρτήτως κυβισμού

Αντίστοιχα επιδή έχει παραχθει το πλαισιο VF37C (Peugeot 306 3Door) με 2λιτρο μοτερ αρα μπορεί να δηλωθεί

Παλαιοτερα είχε γινει αναφορά μελους στο club για νομιμη μετατροπή απο 1,1 σε 2,0

Η λεπτομέρια που θα πρέπει να προσέξουμε φυσικά ειναι οτι Πάντα μιλάμε για τυπους κινητήρα που έχουν φορεθεί εργοστασιακά στο μοτνέλο, δηλαδή δεν μπορείς να βάλεις σε 306 τον κινητήρα του 206 ή ανάποδα

Παρ'ολα αυτά απο την πρωσόπική μου εμπειρία με την δική μου μετατροπή και ενα ελάχιστο μπλέξιμο που είχα με την ταυτότητα του κινητήρα μπορείς να βάλεις ουσιαστικά οποιο κινητήρα θέλεις.

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 19:38:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να βαλω δηλαδη το κινητηρα του rallye????Θα φαει σκαλωμα το πραγμα?

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2005, 01:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pug_306 έγραψε:
Για να βαλω δηλαδη το κινητηρα του rallye????Θα φαει σκαλωμα το πραγμα?

Λογικά ναι εκτός και αν το έχει κάνει άλλος ήδη και το έχει δηλώση οπότε "πατάς" εκεί και το δηλώνεις.
Αλλιώς χλωμό.
Αλλά γιατί να πάς σε 1,6 και όχι σε 2,0.
Η διαφορα σε ασφαλιστρα και τέλη είναι γυρω στα 350ευρω.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2005, 12:56:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:

Παρ'ολα αυτά απο την πρωσόπική μου εμπειρία με την δική μου μετατροπή και ενα ελάχιστο μπλέξιμο που είχα με την ταυτότητα του κινητήρα μπορείς να βάλεις ουσιαστικά οποιο κινητήρα θέλεις.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΕ γιατι τελος φλεβαρη μαλλον θα ανεβω και θα τα ακουσεις που δεν με πηγες βολτα με κουλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pug206lims 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Απρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Απρ 2005, 16:38:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι γινεται αν το αφησεις αδηλωτο ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάϊ 2005, 16:45:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pug206lims έγραψε:
Tι γινεται αν το αφησεις αδηλωτο ?

Τι γινεται?!?!? Σε περιπτωση ατυχηματος δεν σε καλυπτει η ασφαλεια, δεν περνας ΚΤΕΟ (εκτος αν εχεις κονε...) και σε κανα τυχαιο ελεγχο αστυνομιας (λιγο χλωμο...) την εβαψες!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάϊ 2005, 20:55:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
...και σε κανα τυχαιο ελεγχο αστυνομιας (λιγο χλωμο...) την εβαψες!!!

= από κατάσχεση πινακίδων μέχρι και αυτοκινήτου ανάλογα με τις ορέξεις του "γραφέα"...
Βέβαια μια κοπέλα ( Wink ) από εδώ μέσα την είχε γλυτώσει κάνοντας του τα "γλυκά" μάτια αλλά δεν νομίζω να εκάνες και εσύ κάτι τέτοιο...!! Laughing Laughing Wink Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης