Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
petrosgt (Petros) Μόλις έγραψα

peugeot 206 gt '99
Ένταξη: 10 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 16 Τόπος: maroussi
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 17:05:40 Θέμα δημοσίευσης: Υποπίεση πεταλούδας |
|
|
ενα ωραιο πρωινο το αμαξι αρχισε να μου κανει αρρυθμιες στο ρελαντι με ταση να σβηνει οταν αποσυμπλεκα για να σταματησω..μετα απο 2 μερες ακουγοταν να χανει αερα το μοτερ απο καπου και ως εκ θαυματος οταν το εψαξα ειχε σπασει το πλαστικο που ειναι στην αριστερη μερια πανω στο σωμα της πεταλουδας που κραταει την υποπιεση και συνδεεται με ενα σωληνακι που παει στην πισω μερια του μοτερ...
το λεω αυτο γιατι πριν ενα μηνα ειχα αλλαξει τη βαση μηχανης του συνοδηγου και ιμαντα εκκεντροφορου δηλ απο την μερια του μοτερ που ειναι αυτο το σωληνακι που συνδεεται με την πεταλουδα.βεβαια οταν πηγα στην peugeot καννελης,εκει ειχε γινει το σερβις, μου ειπαν δεν εχουν ευθυνη και η κολλας το πλαστικο (με τιποτα-εχω προσπαθησει 10 φορες) η αλλαζεις πεταλουδα...συν οτι το αμαξι εχει χασει σε δυναμη.
γι αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 12:07:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πέτρο,μπορείς να πείς λίγο ποιο συγκεκριμένα σε ποιο σωληνάκι αναφέρεσε,γιατι δεν θυμάμε να φεύγει σωληνάκι απο την πεταλούδα και να πηγαίνει αριστερά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
petrosgt (Petros) Μόλις έγραψα

peugeot 206 gt '99
Ένταξη: 10 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 16 Τόπος: maroussi
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2005, 16:35:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το σωληνακι αυτο ειναι ακριβως κατω απο εκει που ερχεται η ντιζα του γκαζιου και καθεται στην πεταλουδα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2005, 18:04:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προφανώς είναι το σωληνάκι των αναθυμιάσεων του ρεζερβουάρ η αλλιώς του κάνιστρου από αριστερά έρχεται!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|