PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τρέμουλο στο τιμόνι στις αριστερές πατημένες

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pugsbanny (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

306 1.6 (16V) Champion (2001)

Ένταξη: 03 Ιαν 2005
Τόπος: Νίκαια, Επίδαυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2005, 15:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Τρέμουλο στο τιμόνι στις αριστερές πατημένες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας. Έχω ένα 306 1.4 που την περίοδο των Χριστουγέννων απέκτησε έναν rally 1600 16v κινητήρα. Μέχρι εδώ όλα καλά. Μετά από μερικές μέρες αποφάσισα να προχωρήσω και στην αλλαγή σασμάν αφού το μαμά αποδείχθηκε πολύ μακρύ. Μετά την αλλαγή και ενώ το αυτοκίνητο ήταν ακόμα σηκωμένο ακουγόταν ένας θόρυβος από τον δεξί τροχό. Ο μηχανικός μου είπε ότι είναι μπιλιοφόρος και ότι ο θόρυβος θα σταματήσει όταν το αυτοκίνητο πατήσει κάτω. Πράγματι ο θόρυβος σταμάτησε, μετά όμως από μερικά “δημοσιογραφικά” χιλιόμετρα στις αριστερές κλειστές όταν δηλαδή φορτίζεται ο δεξιός εμπρός τροχός, άρχισα να νοιώθω στο τιμόνι ένα τρέμουλο που γίνεται μεγαλύτερο όσο αυξάνει η ταχύτητα. Μπορεί να προέρχεται από τον μπιλιοφόρο? Κάποιος μου είπε ότι μπορεί το μοτέρ να έχει “κάτσει” στραβά, υπάρχει τέτοια περίπτωση? Υποψιάζεται κανείς τίποτα? HELPPPPPPP
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 08:26:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρέμουλο στο τιμόνι στις αριστερές πατημένες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα εκανες κατι?
βρηκες τι ηταν?

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 12:55:03    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρέμουλο στο τιμόνι στις αριστερές πατημένες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsbanny έγραψε:
Γεια σας. Έχω ένα 306 1.4 που την περίοδο των Χριστουγέννων απέκτησε έναν rally 1600 16v κινητήρα. Μέχρι εδώ όλα καλά. Μετά από μερικές μέρες αποφάσισα να προχωρήσω και στην αλλαγή σασμάν αφού το μαμά αποδείχθηκε πολύ μακρύ. Μετά την αλλαγή και ενώ το αυτοκίνητο ήταν ακόμα σηκωμένο ακουγόταν ένας θόρυβος από τον δεξί τροχό. Ο μηχανικός μου είπε ότι είναι μπιλιοφόρος και ότι ο θόρυβος θα σταματήσει όταν το αυτοκίνητο πατήσει κάτω. Πράγματι ο θόρυβος σταμάτησε, μετά όμως από μερικά “δημοσιογραφικά” χιλιόμετρα στις αριστερές κλειστές όταν δηλαδή φορτίζεται ο δεξιός εμπρός τροχός, άρχισα να νοιώθω στο τιμόνι ένα τρέμουλο που γίνεται μεγαλύτερο όσο αυξάνει η ταχύτητα. Μπορεί να προέρχεται από τον μπιλιοφόρο? Κάποιος μου είπε ότι μπορεί το μοτέρ να έχει “κάτσει” στραβά, υπάρχει τέτοια περίπτωση? Υποψιάζεται κανείς τίποτα? HELPPPPPPP

Πολυ πιθανο να ειναι ο μπιλιοφορος. Αν ειχε κατσει στραβα το μοτερ θα ειχες παρα πολους κραδασμους απ'την αρχη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pugsbanny (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 14:59:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πήγα συνεργείο το Σάββατο και μου είπαν δεξί ημιαξόνιο, δεν πουλιέται μόνο ο μπιλιοφόρος. Σε ερώτησή μου αν το προκάλεσε η αλλαγή του μοτέρ-σασμάν μου είπαν όχι είναι φυσιολογική η φθορά. Είναι λογικό αυτό? Είχα κάνει 42000 χιλιόμετρα.
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 16:13:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου μολις γυρισα και εγω απο συνεργειο!
Εγω θελω αριστερο ημιαξονιο και εχω τα ιδια συμπτοματα με σενα!
αλλα το αστειο πιο ειναι......
αλλαξα και εγω σασμαν πριν μια βδομαδα περιπου..... Exclamation Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Confused Confused Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
pugsbanny (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 16:25:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
φιλε μου μολις γυρισα και εγω απο συνεργειο!
Εγω θελω αριστερο ημιαξονιο και εχω τα ιδια συμπτοματα με σενα!
αλλα το αστειο πιο ειναι......
αλλαξα και εγω σασμαν πριν μια βδομαδα περιπου..... Exclamation Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Confused Confused Confused

Εγώ δεν πρόλαβα να κλείσω εβδομάδα από την στιγμή που άλλαξα σασμάν. Σου είπαν τιμή ? να ξερω περίπου τι με περιμένει?
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 17:21:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsbanny έγραψε:
Είναι λογικό αυτό? Είχα κάνει 42000 χιλιόμετρα.
Ειναι λογικο, κυριως αν το αμαξι σου ειναι χαμηλωμενο και εχεις <μαντρωσει> καμια καλη λακκουβα... Εγω μεχρι τωρα εχω αλλαξει 2 ημιαξονια! Ενα στα 20.000 και ενα στα 50.000 χλμ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pugsbanny (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 17:44:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Ειναι λογικο, κυριως αν το αμαξι σου ειναι χαμηλωμενο και εχεις <μαντρωσει> καμια καλη λακκουβα... Εγω μεχρι τωρα εχω αλλαξει 2 ημιαξονια! Ενα στα 20.000 και ενα στα 50.000 χλμ... Wink

Ήταν χαμηλωμένο 3cm και χαμήλωσε και άλλο με το νέο μοτέρ, όσο για λακούβες προσπαθώ όσο μπορώ να τις αποφεύγω αλλά στην Αθήνα δεν ζούμε? Οπότε να μην ανησυχώ.
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 15:19:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα δεν ηταν το ημιαξονιο αυτο που ακουγοταν..... Confused Confused Confused Confused Confused
απ΄οτι ειδαμε και μου ειπαν,
το λαστιχο φτανει στο οριο του ,πιεζετε πολυ οταν περνω μια στροφη και προκαλειτε αυτος ο θορυβος..... Rolling eyes
ελα ομως που μου το κανει και οταν απλα περνω αποτομα μια στροφη και οχι οριακα (σε καμια περιπτωση).

το εχει παθει κανενας αλλος αυτο το πραγμα Question Question

Για να καταλαβετε τι θορυβο εννοω ειναι σαν να πατας τις βλακειες που εχουν βαλει στην ασφαλτο για τις λεωφοριολωριδες την ωρα που στριβεις (σαν να κοπαναει κατω η ζαντα ενα πραγμα).................. Confused Confused Confused

να παιζει τοοοοσο μεγαλο ρολο που εχει φαγωθει λιγο το πλαινου του ελαστικου απο την πιστα και να το κανει τοοοοοσο ευκολα Question Confused

ΒΟΗΘΕΙΑ ρε παιδια....... Crying or Very sad

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
pugsbanny (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 17:05:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
τελικα δεν ηταν το ημιαξονιο αυτο που ακουγοταν..... Confused Confused Confused Confused Confused
απ΄οτι ειδαμε και μου ειπαν,
το λαστιχο φτανει στο οριο του ,πιεζετε πολυ οταν περνω μια στροφη και προκαλειτε αυτος ο θορυβος..... Rolling eyes

Πως καταλήξατε ότι δεν φταίει τελικά το ημιαξόνιο ? Γιατί και εμένα αυτό ακριβώς κάνει και το λάστιχο είναι μεν φαγωμένο στο πλάι αλλά όχι περισσότερο απ’ ότι είναι το αριστερό (εκεί γιατί δεν το κάνει?) και κυρίως όχι τόσο πολύ ώστε να δικαιολογείται. Έχω POTENZA RE720 195/50/15 T.

Αλήθεια μου είπαν 200-250 euro αγορά έχει το ημιαξόνιο (καινούριο), ξέρει κανείς αν όντως έχουν τόσο.
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 19:14:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι δεν βαζεις ημιτασιον ημιαξονιο καινουργιο?Θα σου ερθει πιο φθηνα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 20:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsbanny έγραψε:

Πως καταλήξατε ότι δεν φταίει τελικά το ημιαξόνιο ? Γιατί και εμένα αυτό ακριβώς κάνει και το λάστιχο είναι μεν φαγωμένο στο πλάι αλλά όχι περισσότερο απ’ ότι είναι το αριστερό (εκεί γιατί δεν το κάνει?) και κυρίως όχι τόσο πολύ ώστε να δικαιολογείται. Έχω POTENZA RE720 195/50/15 T.

Αλήθεια μου είπαν 200-250 euro αγορά έχει το ημιαξόνιο (καινούριο), ξέρει κανείς αν όντως έχουν τόσο.

γιατι το ειδαμε το ημιαξονιο και ειναι ενταξει!
το θεμα ειναι οτι λογω πιστας το λαστιχο εχει γινει χαλια το πλαινο του αριστερου,ενω του δεξιου ειναι ενταξει (ολο δεξιες στροφες εχει η πιστα και το εφαγα...)
Αλλα επαναλαμβανω....τοοοοσο πολυ που δεν παταει σωστα?κι αλλοι το βαλανε στην πιστα δεν νομιζω να εχουν τετοιο προβλημα....

εχει τυχει ρε παιδια σε κανεναν να στριβει καπου -εστω και οριακα- και να κανει τετοιο θορυβο???
ΜΙΛΗΣΤΕ ΡΕ!!!!
οσο για την τιμη νομιζω καπου εκει εχουν.αλλα δεν θα ηταν καλυτερα μεταχειρισμενο?
(παντως εχω ενα καινουργιο αριστερο στο κουτι του...αν το θελει καποιος.....με 100ε το εχει)

ΥΓ:Μηπως εχεις και εσυ το ιδιο προβλημα???το ημιαξονιο το ειδες οτι εχει προβλημα?
ρωταω γιατι οταν το σηκωσαμε ειδαμε οτι ΚΑΙ το ρουλεμαν (μουαγιε) ηταν χαλια!οταν το αλλαξαμε με καινουργιο μετα δεν μου το εκανε τοσο ευκολα οσο πριν τον θορυβο αλλα μονο οταν μπαινεις πιο αποτομα σε στροφη....μηπως γι'αυτο το κανει και σενα μονο απο δεξια???
εννοω ο συνδιασμος λαστιχο με ρουλεμαν....

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2005, 12:58:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό με τα λάστιχα, έχω την εντύπωση πως πάντα συνέβαινε... μήπως τώρα το διαπίστωσες?

Γενικά στα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει, και που παρεπιπτόντως ετρωγαν λάστιχο απο έξω, το αποτέλεσμα ήταν αυξημένος θόρυβος στην διάρκεια της στροφής. Πρόκειται για το πλαινο κομμάτι του λάστιχου, που όσο πιο "λείο" φαίνεται τοσο πιο πολύ θόρυβο κάνει

Το καταλαβαίνεις έντονα όταν κάνεις απότομες τιμονιές (σα να είσαι στην πίστα και ζεσταίνεις λάστιχα)

Αυτά σε F1 195/50/15
Τι λάστιχο είπαμε φοράς?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2005, 14:02:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γω που εχω τα F1 εχω τους ιδιους θορυβους.σκεφτηκα πως φταιγαν οι αποστατες αλλα τελικα εχω καταληξει στα λαστιχα.δηλ τιποτα σημαντικο.καθε αλλο αφου καταλαβαινω απο τον θορυβο ποτε παει να φυγει το αμαξι

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2005, 16:37:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
το εχει παθει κανενας αλλος αυτο το πραγμα Question Question

Για να καταλαβετε τι θορυβο εννοω ειναι σαν να πατας τις βλακειες που εχουν βαλει στην ασφαλτο για τις λεωφοριολωριδες την ωρα που στριβεις (σαν να κοπαναει κατω η ζαντα ενα πραγμα).................. Confused Confused Confused

Kαι το δικό μου στις αριστερές στροφές...

Eγώ έχω ελατήρια eibach για 1400 και λογικά δεν "αντέχουν" το βάρος του αυτοκινήτου, στις αριστερές συντελεί και το βάρος του οδηγού, όσο να 'χει και βρίσκει ο τροχός στο φτερό...

O ηχος σαν να πατάς τις λεωφοριολορίδες είναι λόγω χάραξης ελαστικού.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2005, 17:32:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, σας βρήκα τη λύση... Θα σταματήσετε να παίρνετε αριστερές στροφές, σαν να είστε μόνιμα σε μια Κηφησίας ένα πράμα!! Shocked Shocked

Με έχει πιάσει η μαλ***α μου... το ξέρω

®
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2005, 18:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manaros έγραψε:
και γω που εχω τα F1 εχω τους ιδιους θορυβους.σκεφτηκα πως φταιγαν οι αποστατες αλλα τελικα εχω καταληξει στα λαστιχα.δηλ τιποτα σημαντικο.καθε αλλο αφου καταλαβαινω απο τον θορυβο ποτε παει να φυγει το αμαξι

Ωραια αν λοιπον πραγματι φταιει το ελαστικο τοτε αποκλειεται να μου το κανει οταν περνω την στροφη ΟΡΙΑΚΑ.Υπαρχει περιπτωση να το κανει και πριν το οριο επειδη ειναι πιο φαγωμενο απο το κανονικο???

Οσο για το αν το παρατηρησα τωρα,δεν νομιζω,απλα επειδη αλλαξα σασμαν και το αυοκινητο εχει δωσει κατα πολυ και μπαινω παντου πολυ πιο γρηγορα ισως γι'αυτο να το ενιωσα τωρα αυτον τον θορυβο......
Τι να πω.....
Αν αλλαξω λαστιχα θα το κανει παλι????? Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2005, 00:02:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχως δεν ξερω να σου πω πολλες λεπτομερειες.παντως να υποθεσω πως τωρα το σκιζεις πολυ περισσοτερο απο πριν το αμαξι γι αυτο ισως να το προσεξες τωρα.δεν τον κανει απαραιτητα στο οριο.οταν πολλες φορες το κοβω λιγο πιο αποτομα το κανει και επισης παιζει και η ποιοτητα της ασφαλτου.αυτα απο την εμπειρια μου...

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2005, 08:35:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manaros έγραψε:
....το κοβω λιγο πιο αποτομα το κανει και επισης παιζει και η ποιοτητα της ασφαλτου.αυτα απο την εμπειρια μου...

Mαλλον δεν καταλαβατε!!!!το κανει πααααρα πολυ!!!
Δεν ξερω αν λεμε για τον ιδιο θορυβο... Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2005, 16:11:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να πουμε.και μεσω ιντερνετ δεν μπορει να γινει διαγνωση.ψαξε το καλυτερα αλλιως θα πρεπει να το ακουσουμε μια μερα για να συγκρινουμε

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης