PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τζόγος στα ψαλίδια (HELP ME)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
broylis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XR

Ένταξη: 09 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2003, 14:31:25    Θέμα δημοσίευσης: Τζόγος στα ψαλίδια (HELP ME) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, αφού σας ανακοινώσω πώς εδώ και 5 μέρες ξεπέρασα το φράγμα των 100.000χλμ έχω το έξης προβληματάκι...Πήγα το αυτοκίνητο για service και ένω όλα ήταν σε άριστη κατάσταση, τα παιδιά απο το συνεργείο μου είπαν πώς τα ψαλίδια αρχίζουν να εμφανίζουν ένα μικρό τζόγο και πώς χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερα ανυσηχητικό σε (πρώτη φάση) θα πρέπει κάποια στιγμή ν'αλλάξω ψαλίδια...Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιά είναι τα συμπτώματα του συγκεκριμένου προβλήματος...τι επιπτώσεις θα έχει στο συστημά διεύθυνσης και αν γνωρίζετε,πόσο περίπου θα κόστισουν τα νέα ψαλίδια Question

Υ.Γ:Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρίσει κάποια αλλάγη στη συμπεριφορά και τη λειτουργία του 206 μου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2003, 14:55:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ο τζόγος που αναφέρουν είναι στα silentblock (τα αναφέρουν και ως μπούλ) τότε δεν χρειάζεται απαραίτητα να αλλάξεις ψαλίδια. Νομίζω υπάρχουν από πολυουρεθάνη π.χ. της PowerFlex με μια μόνο επιφύλαξη διότι δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα.

Πάντως αν σου αλλάξουν τα ψαλίδια υπολόγιζε περι των 100 ευρώ το ένα.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2003, 03:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο τζόγος στα ψαλίδια προκαλείται από φαγωμένα silentblocks. Ψαλίδια αλλάζεις εάν στραβώσουν...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2003, 09:38:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε παιδιά, μόνο τα λαστιχάκια (σινεμπλοκ) θέλουν άλλαγμα. Γιατί αν στραβώσει ψαλίδι...κλάφτα Χαράλαμπε...

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2003, 09:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπ'όσο ξέρω, οι αντιπροσωπείες ΔΕΝ αλλάζουν -δυστυχώς- μόνο τα μπουλ (silentblock). Επιμένουν να αλλάζουν όλο το ψαλίδι...

Δεν ξέρω τι σοι πολιτική είναι αυτή, αλλά για το ίδιο είχα "φαγωθεί" και εγώ.

Επειδή όμως το αλλάξανε με μειωμένο κόστος δεν μίλησα...

Ομως θα ήθελα να μάθω αν π.χ. η PowerFlex βγάζει σινεμπλόκ για τα ψαλίδια μας για μελλοντική φθορά... (εκτός απο σιδεροφάγος είμαι και λαστιχοφάγος.... Rolling eyes )

Επίσης πρέπει να ελέγξω αν η βάση σασμάν που δίνει για τα rallye είναι η ίδια με τα δικά μας γιατί μάλλον θέλει αλλαγή... Rolling eyes

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2003, 10:37:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι αντιπροσωπίες δεν αλλάζουν τα silentblocks μονα τους γιατι είναι πρεσσαριστά επάνω στο ψαλίδι πράγμα που σημαίνει οτι πρεπει να βγάλουν το ψαλίδι να το στείλουν να ξεπρεσσαριστεί και να το βαλουν στην πρεσσα για να κατσει το καινούριο στη θεση του.Αρα η πιο ευκολη λύση είναι να αλλαξουν ολο το ψαλίδι.Ασε που δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό μονο του το silentblock

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2003, 11:35:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα σινεμπλοκ τα δικά μου χτυπούσαν και αλλάχθηκαν!Τώρα ξαναχτυπάν αλλά ζητάν αρκετα και για εργασια οπότε όταν θα χαμηλώσω όλα μαζι!
Πάντως σαν ανταλλακτικό λεγονται σινεμπλοκ 306!
Επιστροφή στην κορυφή
alekos (alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs

Ένταξη: 15 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2003, 13:42:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πως μπορουν να στραβωσουν τα ψαλλιδια χωρις να εχει προηγηθει τρακαρισμα - χτυπημα σε πεζοδρομιο κτλ

με ευθυγραμμιση φαινετε αν ειναι ολα ενταξει?

επηρεαζεται καθολου η οδηγηση σου ?

πως το καταλαβαινεις οτι εχεις προβλημα αν δεν σου το πουνε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 10:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΖΟΓΟΣ ΣΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ( HELP ME) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

broylis έγραψε:
Λοιπόν, αφού σας ανακοινώσω πώς εδώ και 5 μέρες ξεπέρασα το φράγμα των 100.000χλμ έχω το έξης προβληματάκι...Πήγα το αυτοκίνητο για service και ένω όλα ήταν σε άριστη κατάσταση, τα παιδιά απο το συνεργείο μου είπαν πώς τα ψαλίδια αρχίζουν να εμφανίζουν ένα μικρό τζόγο και πώς χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερα ανυσηχητικό σε (πρώτη φάση) θα πρέπει κάποια στιγμή ν'αλλάξω ψαλίδια...Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιά είναι τα συμπτώματα του συγκεκριμένου προβλήματος...τι επιπτώσεις θα έχει στο συστημά διεύθυνσης και αν γνωρίζετε,πόσο περίπου θα κόστισουν τα νέα ψαλίδια Question

Υ.Γ:Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρίσει κάποια αλλάγη στη συμπεριφορά και τη λειτουργία του 206 μου....

Επαναφέρω το θέμα.
Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε μένα στο service των 100.000 χλμ. Μου είπαν ότι αλλάζει όλο το ψαλίδι.
Ερώτηση 1: Βάζουμε στο πρόγραμμα την μελλοντική αλλαγή των ψαλιδιών ή κοιτάμε τη φθηνή λύση για αλλαγή στα λαστιχάκια και κατά πόσο γίνεται αυτό?
Ερώτηση 2: Όταν λένε ότι κρατάνε ακόμα πόσο εννοούν? 10000, 20000 χλμ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 11:07:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Οι αντιπροσωπίες δεν αλλάζουν τα silentblocks μονα τους γιατι είναι πρεσσαριστά επάνω στο ψαλίδι πράγμα που σημαίνει οτι πρεπει να βγάλουν το ψαλίδι να το στείλουν να ξεπρεσσαριστεί και να το βαλουν στην πρεσσα για να κατσει το καινούριο στη θεση του.Αρα η πιο ευκολη λύση είναι να αλλαξουν ολο το ψαλίδι.Ασε που δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό μονο του το silentblock

Σιγουρα χρειαζεται οοολη αυτη η διαδικασια??? Τοτε με πιο οφελος πωλουνται ξεχωριστα τα σινεμπλοκ απο διαφορες βελτιωτικες εταιριες??? Ενα φιλαρακι που αλλαξε παντως, δεν μου ειπε περι πρεσσαρισματος κτλ... Μπροστα του εγινε η δουλεια και απλως ελυσαν τα ψαλιδια εβγαλαν τα παλια σινεμπλοκ και εβαλαν τα καινουρια!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 11:57:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηρθα και εγω!
Με λενε Γιαννη και το ψευδονυμο μου ειναι "kanelj ο ανθρωπος που αλλαζει καθε μηνα ψαλιδια" Shocked Shocked Cool Cool
το ψαλιδακι ειχε περιπου 100+κατι ευρω και το καταλαβα
νεις απο το κοπανημα που κανει ο τροχος οταν στριβεις και εισαι σε ανωμαλο εδαφος (αρα οπου και να στριψεις στην Ελλαδα θα στο κανει... Evil )
Εμενα παλι μου αλλαξαν παλια αν θυμαμαι καλα μονο τα silentblocks....

Παντως απο πειρα προσωπικη τα ψαλιδια χαλανε πολυ ευκολα....!
Εδω και αγωνιστικο 206 και τα σπαει με ενα και μονο πατημα σε κερμπ σε πιστα......
Wink Wink Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 12:11:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ αφού στράβωσα το ένα,παρήγγηλα 2 Peugeot sport. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 12:14:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα 20000 είμαι κι εγώ για αλλαγή ψαλιδιών (στην εγγύηση) μάλλον λόγω εκτεταμένης χρήσης του αυτοκινήτου για διασκέδαση σε ορεινές διαδρομές... Cool

ο θόρυβος είναι κάπως έτσι όπως τον περιγράφει ο kanelj. Κρακ κρούκ σε συνδυασμό λακούβας στροφής.

η βλάβη δεν επεκτείνεται άλλο συμφωνα με το μηχανικό. Δηλαδή δεν είπε σε 1000χλμ ελα οπωσδήποτε. Απλά αν δεν αλλαχτεί κάνει θόρυβο. (εντάξει μεταξύ μας ψιλοαλλάζει η γεωμετρία αλλά ας μην το παρατραβήξουμε)

Η powerflex έχει ανακοινώσει silentblock και βάση μηχανής για το 206, μεσα στο φεβρουάριο, Exclamation αλλά Exclamation μάλλον μόνο για το πίσω silentblock του ψαλιδιού. Για το μπροστά (μπαλάκι) ισχύει η μέχρι τώρα διαδικασία...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης