kostas207rc έγραψε: |
Λάμπρο αφού το ζαχαρώνεις τόσο πολύ το corsa για μένα μην χάνεις χρόνο πήγαινε πάρτο!
Θα διαφέρεις σίγουρα με όλους τους κατόχους μπλε opc με 17αρα ζάντα που κυκλοφορούν στην Αττική...στον αριθμό της πινακίδας! |
Jim207GT έγραψε: |
Σίγουρα Στέλιο απλά περημένω και τα πρώτα δείγματα....Ξέρεις απο ποιόν... ![]() Το μοτέρ αυτό είναι πολύ μπροστά από οποιδήποτε άλλο 1,6Τ , το μόνο ποιό hi-tec είναι ο 1,4 TSI. |
lambrosp έγραψε: | ||
Φιλε Κοstas207rc αν ηθελα να το παρω θα το ειχα παρει. Δεν ζαχαρωνω ουτε το ενα ουτε το αλλο ,αδιαφορα μου ειναι και τα δυο γιατι για να ξεχωριζω εχω φτιαξει το 206 μου που μου κανει ολα τα χατηρια και αφηνει ξερους τυπους με κλασεως πολυ καλυτερα αυτοκινητα.Απλα ειδα το topic που ελεγε για corca - 207rc και λεω την γνωμη μου οτι προτιμω το corca. |
Pughell έγραψε: |
Θα συμφωνησω με Πανο...
Μην ειμαστε κακοι και μονοπλευροι,μια χαρα μοτερακια ειναι. Λογικο ειναι οταν παρεις ενα μοτερ που ειναι τοσο πουσαρισμενο να θελει και αναλογη χρηση. ![]() Και ενα 207 να παρεις,αμα βγαζει 250 αλογα,θα θελει και αυτο αναλογη φροντιδα,δεν συμφωνεις; ![]() |
Παράθεση: |
Πάντως περίεργο μου φένεται που δηλώνεις λάτρης της ευθείας και αγοράζεις 206... |
volvos έγραψε: |
καλα το δικο του μονο απεξω μοιαζει με 206 ![]() |
Arvas έγραψε: |
οχι δεν συμφωνω... ειναι εργοστασιακο και πρεπει να αντεχει σε καθε χρηση αμα κανεις το GT 200+ αλογα δεν με ενδιαφερει αν θα σπασει αλλα σε εργοστασιακη μορφη το βρισκω ανεπιτρεπτο.. δεν ειναι το μοτερ που σπαει εξαλλου (οχι πως δεν εχουν αναφερθει και τετοια περιστατικα) αλλα τα παρελκομενα... η αντλια υψηλης πιεσης καυσιμου(που σε ολα τα tsi χαλαει καθε λιγο) και ο εναλλακτης μαζι με το εγκεφαλακι του που αλλαζει απο κομπρεσορα σε τουρμπο... ειδικα το τελευταιο το εχουν παθει τα περισσοτερα και παραπανω απο μια φορα το καθενα... δεν ειμαι καθολου προκατειλημενος μεχρι πριν απο εναμιση μηνα group VW ειχα και ουτε εχω μανια με καποια συγκεκριμενη μαρκα... |
Αμα θες να στο κανω ακομα πιο συγκεκριμενο,καθε φανατικος αντιpeugeotφιλος θα ελεγε οτι το σασμαν των 207 ειναι για τον φουτσο,ασχετα που το σασμαν ειναι αψογο αλλα οι χειριστες του ειναι κρετινοι και νομιζουν οτι φταιει αυτο... ![]() |
lambrosp έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() Οταν το αγορασα το αγορασα σαν πρωτο αμαξι πριν 5 χρονια χωρις να ξερω την ταση μου!!! Ηξερα καλα μονο την τσεπη μου και αυτο με επερνε να αγορασω. Δηλαδη τι επρεπε να παρω?? Ferrari?? Δεν μπορουσα. Μακαρι να μπορουσα. Αλλα δεν σε παρεξηγω γιατι πολυ απλα....... δεν γνωριζεις τι μπορει να κανει ενα 206 1.6 στην ευθεια ![]() ![]() Φιλικα και χωρις ειρωνια!! |
kostas207rc έγραψε: | ||||
Ίσως και να γνωρίζω γιατί έχω και ένα 307 1,6... Επείσης δεν χρειάζεται να πιάνεις τα άκρα φέροντας ως παράδειγμα την Ferrari...νομίζω το καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι αυτό που σου έγραψα πιο πάνω δεν αφορούσε το οικονομικό... |
Εγω θα επιμεινω και θα ξαναδιαφωνησω παλι γιατι η αξιοπιστια ενος αυτοκινητου δεν κρινεται οταν ο χειριστης κανει μλκιες... Δηλαδη αν το RC σου σου βγαλει τουρμπινα ή αντλια επειδη δεν ξερεις(λεμε τωρα,δεν μιλαω συγκεκριμενα) να το ζεσταινεις/κρυωνεις ή επειδη βαζεις την πιο φτηνη βενζινη που θα βρεις,θα φταιει το αυτοκινητο ή οι λαθος επιλογες σου; ![]() Αμα θες να στο κανω ακομα πιο συγκεκριμενο,καθε φανατικος αντιpeugeotφιλος θα ελεγε οτι το σασμαν των 207 ειναι για τον φουτσο,ασχετα που το σασμαν ειναι αψογο αλλα οι χειριστες του ειναι κρετινοι και νομιζουν οτι φταιει αυτο... ![]() Απλα ο καθενας εχει τις δικες του αποψεις/κριτηρια για το τι καθοριζει το καθε πραγμα οποτε δεν υπαρχει και κοινη βαση συζητησης. |
lambrosp έγραψε: |
Το 206 μου εννοουσα στην ευθεια.!!!! Εσυ τι θα μου προτεινες με 20.000 να παρω για την ευθεια?? |
lambrosp έγραψε: | ||||||
![]() ![]() Μαλλον δεν σου εδωσα να καταλαβεις..... Δεν εννοουσα το οποιοδηποτε 1.6 , για να μου αναφερεις το 307 σου. ![]() ![]() Το 206 μου εννοουσα στην ευθεια.!!!! Εσυ τι θα μου προτεινες με 20.000 να παρω για την ευθεια?? |
εχω φτιαξει το 206 μου που μου κανει ολα τα χατηρια και αφηνει ξερους τυπους με κλασεως πολυ καλυτερα αυτοκινητα |
Για να κλείσουμε το θέμα μιας και ήμαστε off topic μια πρόταση θα ήταν το colt czt μιας και ρώτησες τη γνώμη μου...
Με λίγα χρήματα δυνατό αυτοκίνητο(στην κατηγορία του) |
PASALIMANI έγραψε: | ||
Επειδη μου αρεσει που εισαι ορκισμενος τουρμπακιας αφιερωμενο SUZUKI CITROEN |
τετοια περιοδο δε λεει.
οι καλοι δρομοι εχουν χιονια υγρασιες παντου κυκλοφορουν αδεσποτοι τουριστες με κωλοπαιδα που κατεβαινουν να κατουρισουν ή για φωτο οπου τους κα***σει παππουδες με αγροτικα τελειωμενοι απο τα τσιπουρα ενας τρελλος με μια αλφα ρομεο 33 και μπακετ μεσα ![]() ααστο σου λεω μακρυα απο αρκαδια ![]() |
Δεν ζαχαρωνω ουτε το ενα ουτε το αλλο ,αδιαφορα μου ειναι και τα δυο γιατι για να ξεχωριζω εχω φτιαξει το 206 μου που μου κανει ολα τα χατηρια και αφηνει ξερους τυπους με κλασεως πολυ καλυτερα αυτοκινητα.Απλα ειδα το topic που ελεγε για corca - 207rc και λεω την γνωμη μου οτι προτιμω το corca. |
Φιλε πρωτον Χρονια πολλα μιας και αλλαξε ο χρονος.Ευτιχισμενο το 2009 σε ολους με υγεια πανω απο ολα.
Στο θεμα μας τωρα. Η δεν εχεις καταλαβει η δεν θες να καταλαβεις. Πιστευεις οτι το colt 1.5 ειναι καλυτερο αμαξι απο το 206 μου απο οποια πλευρα και αν θες να το δεις δινοντας μαζι με την αγορα του 20000 η ακομα και το cupra 1.8 που απλα το αγοραζεις με αυτα τα λεφτα μαμα??????????? ![]() ![]() Με συγχωρεις αλλα αυτο που νομιζεις ειναι μονο για γελια και απλα το προσπερναω σαν να μην το διαβασα καν. Και αν εχεις καποια απορια φερε απο ενα να δεις οτι μονο για κλαματα θα ειναι απο ολες τις μεριες, σε σχεση παντα με το 206 μου!!!!!! ![]() Αυτα απο εμενα καλη χρονια και παλι. |
206kwn έγραψε: |
lambrosp ρε φιλε σιγα ηρεμια λιγο ![]() αυτοκινιτο ειναι δεν ειναι αεροπλανο.... και βγηκε και off topic η κουβεντα ![]() |
Επιτελους το καταλαβες!!!!
![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Αν και εντελώς offtopic, to 206 1.6 έχει καινούριο αυτή τη στιγμή 13 χιλιάρικα. Βρείτε και εσείς ένα παρόμοιο αμάξι σε αυτά τα λεφτά με τον ίδιο εξοπλισμό και τα λέμε... |
SnakeMJK έγραψε: |
Αν και εντελώς offtopic, to 206 1.6 έχει καινούριο αυτή τη στιγμή 13 χιλιάρικα. Βρείτε και εσείς ένα παρόμοιο αμάξι σε αυτά τα λεφτά με τον ίδιο εξοπλισμό και τα λέμε... |
Καλό θα ήταν να ανοίγαμε ένα topic και να πηγαίνει ο καθένας και να μονολογεί όσο θέλει εκει μιας και οι συζητήσεις μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων δεν είναι για όλους εφικτές... |
ath7 έγραψε: | ||||
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14425 Δεν ειπες να σου βρουμε καινουριο! ![]() ![]()
Και μετα οταν τους κραζει ο Steve ειναι ο κακος της παρεας! ![]() ![]() |
14κατι εχει με το κλεδι στο χερι ακομα και ασπρο ![]() |
ath7 έγραψε: | ||
H αποψη του καθενα ειναι σεβαστη και οχι για γελια! Και γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος......... Και εσυ δεν καταλαβες οτι με 20 χιλιαρικα τσιμπας το 206 1,6 για ΝΟΡΜΑΛ αυτοκινητο και περνεις και ενα R6 με 5 χιλιαρικα και ριχνεις στα αυτια σε πολλους μα παρα πολλους! Δεν εχεις να φοβηθεις τπτ αν τη θες μονο για ευθειες! Καλη χρονια ψηλε! |
Καλη χρονια και σε εσενα!!!!!!
Δεν ξερω να οδηγω ομως μηχανη........ !!!!!!!! Παω για bmx τωρα |
PASALIMANI έγραψε: |
Εαν οδηγουσες μηχανη πολυ πιθανον να μην προχωρουσες σε τουρμπο. |
PASALIMANI έγραψε: | ||
Εαν οδηγουσες μηχανη πολυ πιθανον να μην προχωρουσες σε τουρμπο.Επειδη ομως εχω αρχισει και τρελενομαι και σκεφτομαι μηπως κανω καπου λαθος,θα ηθελα να γραψεις με λεπτομερεια τα παντα για την μετατροπη,επιδοσεις,μηχανικος και αν θεωρεις οτι ειναι αξιοπιστο η της πλακας που θα σπασει απο στιγμη σε στιγμη. |
206kwn έγραψε: |
300 αλογα με 36 κιλα ροπη???? ![]() ![]() για περνα στο παρασυνθημα....... http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14651&postdays=0&postorder=asc&start=120 αναλυσε τι ακριβως φοραει το τουτου κλπ κλπ (αν θες βεβαια) |
Απο οτι ειδα καπου,ειπε οτι προτιμαει να παρει το 206 παρα ενα Ibiza FR ή Colt,κλπ,κλπ...
Αν δεν καταλαβουμε παντως γενικα οτι αλλη δουλεια κανει το καθε αμαξι και διαφορετικα χαρισματα εχει το καθενα,τζαμπα συγκρινουμε... Πχ μπορει το 206 να ειναι πολυ πιο στριφτερο σαν αμαξι απο το FR αλλα αμα τα βαλεις διπλα-διπλα στην ευθεια θα μαζεψει τον αμαζευτο. Απο την αλλη αν βαλεις το FR στο βουνο,ο 206ης θα πινει καφε και ο FRας ακομα θα θελει 5 λεπτα για να φτασει πανω. Οποτε οπως φαινεται ξεκαθαρα ειναι θεμα προτεραιοτητων,value for money που μπορει να διαθεσει ο καθενας(εξαιρουνται ιδιομορφες περιπτωσεις) και καποιες Χ βασικες προδιαγραφες. ![]() Με την "φωνη της λογικης" καλο το 206 αλλα με 20-25 χιλλιαρικα εχεις και αλλες επιλογες που κανουν καποια ή και περισσοτερα πραγματα,καλυτερα. ![]() |
Φιλε μου η λογικη του να παρεις ενα 206 και να το κανεις ετσι οπως λες δεν αξιζει για τους παρακατω λογους...
Ενα 206 1600 16v κοστιζει τωρα κατι παραπανω απο 14500Ε(με πινακιδες και μεταλλικο χρωμα-ετσι και αλλιως 4 εμειναν και κανενα δεν ειναι ασπρο ή κοκκινο). Αν προσθεσεις αλλα 5000Ε για ενα σοβαρο τουρμπισμα των 200 αλογων,αλλα 1000Ε για μεταδοση,1000Ε για αναρτηση και 1000Ε για φρενα/ζαντολαστιχα εχεις φτασει τα 22500Ε,τιμη που πλησιαζει οριακα την αγορα ενος ολοκαινουργιου 207 RC. Υποψιν οτι δεν μιλαω για τιποτα εξωτικα ανταλλακτικα(μεταλλικη εισαγωγη,4πιστονα,μπλοκε,κλπ) αλλα για απλα πραγματα,πολλες φορες και εργοστασιακα απο αλλο μοντελο. Και παλι δεν θα εχεις το απολυτο κοντραμαξο αλλα ουτε και το πιο "σφαιρικο" συνολο για να πεις οτι εχεις κατι ομοιογενες τουλαχιστον. Απο την αλλη,με 23000Ε παιρνεις το 207,δινεις αλλα 1000Ε για προγραμμα και φιλτρο και εχεις 200+ αλογα,αξιοπιστα,απροβληματιστα,με φοβερη ομοιογενεια και πανω απο ολα σε ενα νεο αμαξι που μαλιστα εχει πολυ καλυτερες προοπτικες απο το 206,ειτε αυτο λεγεται ασφαλεια,ειτε λεγεται στριψιμο,ειτε λεγεται τεχνολογια. Οποτε δεν βλεπω καποιον ουσιαστικο λογο για να μπει στην διαδικασια να επενδυσει καποιος σε κατι τετοιο... ![]() |
Φιλε μου η λογικη του να παρεις ενα 206 και να το κανεις ετσι οπως λες δεν αξιζει για τους παρακατω λογους...
Ενα 206 1600 16v κοστιζει τωρα κατι παραπανω απο 14500Ε(με πινακιδες και μεταλλικο χρωμα-ετσι και αλλιως 4 εμειναν και κανενα δεν ειναι ασπρο ή κοκκινο). Αν προσθεσεις αλλα 5000Ε για ενα σοβαρο τουρμπισμα των 200 αλογων,αλλα 1000Ε για μεταδοση,1000Ε για αναρτηση και 1000Ε για φρενα/ζαντολαστιχα εχεις φτασει τα 22500Ε,τιμη που πλησιαζει οριακα την αγορα ενος ολοκαινουργιου 207 RC. Υποψιν οτι δεν μιλαω για τιποτα εξωτικα ανταλλακτικα(μεταλλικη εισαγωγη,4πιστονα,μπλοκε,κλπ) αλλα για απλα πραγματα,πολλες φορες και εργοστασιακα απο αλλο μοντελο. Και παλι δεν θα εχεις το απολυτο κοντραμαξο αλλα ουτε και το πιο "σφαιρικο" συνολο για να πεις οτι εχεις κατι ομοιογενες τουλαχιστον. Απο την αλλη,με 23000Ε παιρνεις το 207,δινεις αλλα 1000Ε για προγραμμα και φιλτρο και εχεις 200+ αλογα,αξιοπιστα,απροβληματιστα,με φοβερη ομοιογενεια και πανω απο ολα σε ενα νεο αμαξι που μαλιστα εχει πολυ καλυτερες προοπτικες απο το 206,ειτε αυτο λεγεται ασφαλεια,ειτε λεγεται στριψιμο,ειτε λεγεται τεχνολογια. Οποτε δεν βλεπω καποιον ουσιαστικο λογο για να μπει στην διαδικασια να επενδυσει καποιος σε κατι τετοιο... ![]() |
κατχαρχην τα φορουμ ειναι για να διαβαζουμε να ανταλλασουμε αποψεις και να μαθαινουμε πραγματα για τα αμαξια μας
δεν ειναι για να επιβαλει ο ενας τη γνωμη του στον αλλο ο λαμπρος ειχε ενα 206 και για συναισθηματικους πανω απο ολα λογους αποφασισε να το βελτιωσει και να το κανει 300αλογα. προφανως και με τα λεφτα που εδωσε επαιρνε ανετα ενα ιμπιζα cupra και το εκανε 400αλογα αλλα δεν το ηθελε. το 206 ηθελε να φτιαξει. το οτι το εκανε σωστα και δουλευει και ειναι ευχαριστημενος δε παει να πει οτι θα το κανουμε και εμεις ουτε οτι ειναι λογικη αποψη. οποτε δεν εχει νοημα ουτε εσεις να προσπαθειτε να τον πεισετε οτι με αυτα τα λεφτα επαιρνε το χ και ψ αμαξι ουτε αυτος οτι εκανε καλυτερη επιλογη και λαμπρο και λοιποι ειρωνιες και βλακειες διαβαζετε παντου σε ολα τα φορουμ. ειπαμε οι βλακες ειναι ανικητοι αν δε μπορεις να τα προσπερνας και να μην ασχολεισαι δε φταινε ουτε τα φορουμ ουτε οι αλλοι αλλα εμεις που ασχολουμαστε μαζι τους. ΤΕΛΟΣ και ας επανερθουμε στο τοπικ που ειναι τι αμαξι παιρνεις καινουργιο με το κλειδι στο χερι |
Ghost Dog έγραψε: |
ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν θες να ανοιξεις ενα τοπικ για το ποσο γρηγορο ειναι το 206 σου και λοιπα τετοια, ανοιξε ενα δικο σου τοπικ να γελασουμε και λιγακι.......... ΑΥΤΟ ΜΗ ΤΟ ΓΑΜΑΣ/ΤΕ ΑΛΛΟ!! ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ??????????? ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Kαλα, κανε και λιγο τσισα......
ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν θες να ανοιξεις ενα τοπικ για το ποσο γρηγορο ειναι το 206 σου και λοιπα τετοια, ανοιξε ενα δικο σου τοπικ να γελασουμε και λιγακι.......... ΑΥΤΟ ΜΗ ΤΟ ΓΑΜΑΣ/ΤΕ ΑΛΛΟ!! ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ??????????? ![]() |
![]() ![]() |
Θα συγρατηθω και δεν θα σου απαντησω!!!! |
Λοιπον με το αποτελεσμα που εχω και αποδηχτηκε σωστη επιλογη μηχανικου για να μην κλαιω τα λεφτακια μου |
πιστευετε οτι το rc akoma kai full 1o stadio (προγραμμα-φιλτρο-εξατμιση και intercooler) εχει μελλον απεναντι στο 206 μου σε ευθεια η και στροφες???? |
Αν ναι ΠΡΟΛΑΛΩ τον οποιοδηποτε το εχει να παμε μια διπλα διπλα να πατησουμε να του δωσω και ενα ζευγαρι κιαλια να τα εχει μαζι του. |
Μετα παμε να τα στριψουμε και ντραφι λιμανακια οπου θελει να δουμε ποσο υστερει το αρχεγωνο 206 απο την υπερτεχολογια του 207. |
Μηπως νομισετε οτι κατεβηκα απο τον Αρη??? |
Εχω φιλο με φτιαγμενο 207gt που ξεπερναει τα 207rc μαμα ,με ibiza cupra,s3,porce boxter s,opc astra 2.0 380 hp,subaru sti,evo9,m3 E46.
και αλλους οπου μαντεψτε απο ρολλ που παταμε 50κμ...........................το 206 ειναι μπροστα. |
Οποτε περιμενω προτασεις απο το υπεροπλο εργοστασιακων δεδομενων και νεας τεχνολογιας οχι παλλιατζουρες παρακαλω τυπου 206 που φαγαν τα ψωμια τους να ερθουν να με αντιμετωπισουν με την τεχνολογια τους στα ισα. |
Giannis307 έγραψε: |
υ.γ: Αth μαλλον το 13χρονο ειναι εγινε 14 και σοβαρευτικε....!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Όχι εσύ είσαι κλασικός κοντράκιας δεν μας κάνεις ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Φιλε γαμιαδες με ψευδονυμα εχεω δει πολλους....λοιπον αν εχεις οπλο ελα την πεμτη να κανεις "φιλικο ανοιγμα" στο olympic village...και μετα εντυπωσεις κλπ κλπ
αν και ακομα δεν πειθεις οτι εχεις διπλωμα καν...!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |