Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 04:41:09 Θέμα δημοσίευσης: 206 - 206 1,6 16ν Turbo Project |
|
|
Αγαπητοί κύριοι...πριν μπω στο κυρίως θέμα ας κάνω έναν μικρό πρόλογο γιa αυτους που ξέρουν αλλά δεν θυμούνται αλλά και για αυτούς που δεν ξέρουν!
Αρκετοί θα γνωρίζετε η έχετε ακούσει πως ήθελα να τουρμπισω η έχω τουρμπισει το αυτοκίνητο μου. Λοιπόν το αυτοκίνητο το τουρμπισα και για να μην μακρηγορήσω το τουρμπισα όχι στον Δαρα αλλά με κιτ από τον Δημήτρη (Δαρα) σε κάποιον μηχανικό ο οποίος εάν και δεν ήταν το όνομα είναι αγωνιζόμενος στο 106 cup και μου κέρδισε την εμπιστοσύνη σώζοντας με απο έναν άλλο απατεώνα μηχανικό πριν γνωρίσω τον Δαρα η τον εαυτό του! Πλήρωσα τα ωραία λεφτακια μου λοιπόν (πόσα μην ρωτάτε θα πάθετε καρδιά ) και το αποτέλεσμα ήταν οικτρό! Με απλά ελληνικά όχι μόνο το αυτοκίνητο δεν δούλευε (δεν κράταγε πίεση, βάραγε πυρακια, έσβηνε στην νεκρά μετά από τουρμπισμα ) αλλά ο τύπος με την απροσεξία του μου έκανε ζημιά ακόμα και στο ψυγείο...μου το τρύπησε ! Φυσικά ήταν τόσο μ@λακ@ς που όταν του είπα ρε φίλε το αυτοκίνητο δεν δουλεύει τι θα κάνουμε σήκωσε τα χέρια ψηλά...και όταν τον ρώτησα ποιος θα πληρώσει το άνθρωπο που θα το φτιάξει με απορία με ρώτησε "Εγώ θα τον πληρώσω??? Εσύ φυσικά..."
Anyway αυτά ανήκουν στο παρελθόν! Το αυτοκίνητο το πήγα στον κ. Δημήτρη Δαρα εκεί που έπρεπε να πάει από την αρχή (αχχχ ρε Άκη ) και απλά έχω να σας πω πως το αυτοκίνητο πετάει! Ανεβάζει σαν τρελό....βρήκε την σπιρτάδα που τόσο πολύ ήθελε (και ήθελα ). Το αυτοκίνητο δουλεύει 0.55 πίεση 0.48 σταθερή και είναι προς το παρόν (ο χρόνος και η χρήση που θα του κάνω θα δείξει...όπως είπε και ο Τάσος-μηχανικός του Δαρα-η ευθύνη της επιτυχίας βρίσκεται 50% στα χέρια μου και 50% στα πόδια σου ) Σας παραθέτω και την δυναμομετρηση μου..........

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nikel στις Κυρ 19 Ιαν 2003, 14:52:07, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 05:19:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εννοω φιλε Μιλτ πως εαν εγω απο το πρωι μεχρι το βραδυ εχω το ποδι μου στο πατωμα, οτι εαν δεν τηρω καποιους κανονες (ζεσταμα το πρωι και κρυωμα το βραδι) οτι εαν αρχιζω και σκαλιζω απο μονος μου το εγκφαλακι (πιεση βενζινες κτλ.) εεε τοτε δεν θα φταινε αυτοι εαν το μοτερ μου σπασει!
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 07:55:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτό που μετράει είναι ότι είχες αίσιο τέλος από όλη την ταλαιπορία σου. Κλαίς τα λεφτά σου μεν αλλά με αρκετή δόση ικανοποίησης που τελικά πετύχε (έστω και με την δεύτερη) η εγχείρηση κι ο ασθενής επέζησε.
Συγχαρητήρια 
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 13:34:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TZAG έγραψε: | Αυτό που μετράει είναι ότι είχες αίσιο τέλος από όλη την ταλαιπορία σου. Κλαίς τα λεφτά σου μεν αλλά με αρκετή δόση ικανοποίησης που τελικά πετύχε (έστω και με την δεύτερη) η εγχείρηση κι ο ασθενής επέζησε.
Συγχαρητήρια  |
Ευχαριστω φιλε Γιωργο.....
Αντε σιγα σιγα να φτιαξουμε και το δικο σου 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 13:59:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιατι βρε παιδια ολοι με τα TURBO
Δεν σκεφτηκε κανεις για τετραπεταλουδο
Παντως δειτε λιγο και το θεμα σφυριλατα εμβολα για λογους αντοχης,γιατι εχουν δει τα ματια μου εδω με τα TURBO..... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 14:22:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Γιατι βρε παιδια ολοι με τα TURBO
Δεν σκεφτηκε κανεις για τετραπεταλουδο
Παντως δειτε λιγο και το θεμα σφυριλατα εμβολα για λογους αντοχης,γιατι εχουν δει τα ματια μου εδω με τα TURBO.....  |
Το τουρμπο ειναι τρελα...........με κορδελαααααααα
Τετραπεταλουδο??? Γιατι??? Θεμα αξιοπιστιας??? Μα ρε παιδια παντου και παντα σε μια μηχανικη μετατροπη εξαρταται τι μαστορα θα εμπιστευτεις! Δεν εχεις Νικολα ακουσει τετραπεταλουδο να σπαει??? Γιατι εγω εχω δει δυο σπασμενα...το ενα εσπασε 3 φορες και το 2ο οχι απλα εσπασε αλλα κυριολεκτικα πηρε φωτια.....εαν θελετε πληροφοριες του βελτιωτη που εκανε τις μετατροπες ευχαριστησως να σας τις δωσω σε PM...
Tωρα οσον αφορα σφυριλατα πιστονια και εμβολα...ειμαι μαζι σου ρε φιλε ΑΛΛΑ απο την στιγμη που ο βελτιωτης μου μου λεει δεν χρειαζονται (σε αυτην την πιεση) και επειδη εγω ξερω πως την ιδια δουλεια την εχει κανει και σε αλλα αυτοκινητα σαν το δικο μου εδω και 1 χρονο χωρις το παραμικρο προβλημα για αυτο και τον εμπιστευομαι σε αυτα που μου λεει.....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
overgr (Σταύρος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)
Ένταξη: 21 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 248 Τόπος: Παπάγου, Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 14:52:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε Nikel, δώσε μας ενδεικτικό κοστολόγιο!
Πόσο περίπου πήγε το μαλλί? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 15:01:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπράβο ρε Nίκο 177 στον στρόφαλο!!! Φυσάει το μηχάνημα!!!
Αντέ με τρέλα κορδέλα και προσοχή.
Μην το σπάσεις το μηχάνημα από τις πρώτες μέρες!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 15:09:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συγχαρητηρια κι απο μενα nikelie!!!!!!
Απλα επειδη εχω καποιες αποριες ( και πιστευω πως θα τις εχουν και αρκετοι ακομα) αν μπορεις να δωσειε καποιες συγκεκριμενες πληροφοριες για τα παρακατω¨
1)Κοστος και χρονο παραμονης του αυτοκινητου στο dara
2)Σερβις θα κανεις μονο στο dara απο εδω και στο εξης και αν ναι καθε ποτε?
3)Πως εχει διαμορφωθει ο χαρακτηρας του pug σου μετα απο την επεμβαση.Γενικα καποιες πληροφοριες και οχι πολλες αναλυσεις(και ξερεις οτι δεν μιλαω για τις ευθειες )
4)Χρειαστηκε αλλαγη το αμαξι σε φρενα-αναρτηση και σασμαν η μπορει να σηκωσει το Turbo kit με τα μαμησια?
και τελος στα ποσα Km σου ειπε ο daras οτι το αμαξι θελει στρωσιμο?
Αυτα και ελπιζω να μην σε κουρασα!!!
Αν ειναι ευκολο να δωσεις και καποιες τιμες γιατι ειναι αρκετα σημαντικο!!!!
Ευχαριστω προκαταβολικα
Και ελπιζω να ανεβεις και στην κοπη της πιτας να το καμαρωσουμε κι απο κοντα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 16:00:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αντε ρε Νίκο, καλο.....τούρμπατο!
Θέλω κι εγώ να μάθω αυτά που σε ρωτάνε τα παιδιά, και κάτι ακόμα : κατανάλωση 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 19:54:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
overgr έγραψε: | Φίλε Nikel, δώσε μας ενδεικτικό κοστολόγιο!
Πόσο περίπου πήγε το μαλλί? |
Αρχικα 4000 ευρω το κιτ (χωρις καταλυτη και εξατμιση)! Ομως οπως ειπα το αυτοκινητο δεν δουλεψε στον Χ μηχανικο...το πηγα στον Δαρα και μου λεει πως περα απ'τις ρυθμισεις χρειαζομαι καλυτη κτλ. κοστος 750 ευρω + 650 ευρω διαφορα περιφεριακα που χρειαστηκα (ψυγειο που μου τρυπησε ο αλλος ο μ@λακ@ς, καποια κολλαρα) ρυθμισεις, δυναμομετρο, λαδια, παραφλου! Ο Δαρας μου το κρατησε 4 μερες για να το φτιαξει αλλα εχετε στο μυαλο σας πως τα πραγματα ηταν περασμενα και αν και εριξε πολυ δουλεια στο αμαξι μου δεν ξεκινησε απο το μηδεω...η μηπως ξεκινησε Ο κ. Δαρας αν θυμαμαι καλα απο αυτα που μου εχει πει χρειαζεται 10 εργασιμες δηλαδη 2 εβδομαδες!!! Επισης να πω πως παρολο που το κοστος φαινεται απαγορευτικο μην ξεχνατε πως εγω φταιω που πηγε τοσο (αχχχ ρε Ακη )! Με τον Δαρα που μιλησα και του ειπα για το club προτιθεται να κανει προσφορες σε εμας σε εξελιξεις τουρμπο(οχι τοσο ακριβα οσο τελικα μου κοστισε) αλλα και πολυ καλες τιμες για οτιδηποτε αξεσουαρ και ανταλλακτικα πουλαει. Ειναι πολυ συνεργασιμος, απο τους λιγους που ξερει το αντικειμενο του (πιστεψτε με απο 2 περασε το cc μου και τελικα στον Δαρα γιατρευτηκε) και προπαντων εχει ανοιχτο μυαλο τοσο που προτεινε ακομη και την δικη του στηριξη και προωθηση του club μεσα απο περιοδικα αυτοκινησης και tuning.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 20:06:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Judger έγραψε: | Συγχαρητηρια κι απο μενα nikelie!!!!!!
Απλα επειδη εχω καποιες αποριες ( και πιστευω πως θα τις εχουν και αρκετοι ακομα) αν μπορεις να δωσειε καποιες συγκεκριμενες πληροφοριες για τα παρακατω¨ |
1)Κοστος και χρονο παραμονης του αυτοκινητου στο dara! 4200 ευρω περιπου (περιλαμβανει οποιοδηποτε μηχανικο μερος απο εγκεφαλακι μεχρι καταλυτη και εξατμιση) και 2 εβδομαδες μεσα
2)Σερβις θα κανεις μονο στο dara απο εδω και στο εξης και αν ναι καθε ποτε? Ναι Δαρας και ξανα Δαρας....Καθε 5000-6000 χιλ. λαδακια και καθε 10000-15000 τα λοιπα παρελκομενα (φιλτρα κτλ.)
3)Πως εχει διαμορφωθει ο χαρακτηρας του pug σου μετα απο την επεμβαση.Γενικα καποιες πληροφοριες και οχι πολλες αναλυσεις(και ξερεις οτι δεν μιλαω για τις ευθειες ) Απλα δεν παιζεται...τι να σου πω τωρα...πρεπει να το νιωσεις
4)Χρειαστηκε αλλαγη το αμαξι σε φρενα-αναρτηση και σασμαν η μπορει να σηκωσει το Turbo kit με τα μαμησια? Κοιταξε για εμενα ηταν λογικο οτι τα χρειαζομαι για αυτο και πριν καν βαλω το τουρμπο ειχα ηδη αλλαξει φρενα και αμορτισερ! Οσο για το σασμαν οχι δεν αλλαξαμε κατι...οταν ομως ειναι να αλλαξω δισκο-πλατω-ρουλεμαν τοτε θα βαλω αγωνιστικο
5)Ποσα Km σου ειπε ο daras οτι το αμαξι θελει στρωσιμο? Το αμαξι ειχε ηδη στρωθει (1000 χιλ.) παρολα αυτα μου ειπε ο κ. Δαρας να το πηγαινω περι τα επομενα 500 χιλ. χαλαρα!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 20:11:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Svstouk έγραψε: | Αντε ρε Νίκο, καλο.....τούρμπατο!
Θέλω κι εγώ να μάθω αυτά που σε ρωτάνε τα παιδιά, και κάτι ακόμα : κατανάλωση  |
Τωρα τι να πω για αυτο Οσο το πατας ρουφαει...δεν το εχω μετρησει!
Να δωσω ομως και μια αλλη πληροφορια τον ρωτησα τον ανθρωπο τι βενζινη να βαζω και μου ειπε οτιδηποτε αρκει να ειναι super αμολυβδη! Οταν του ειπα για την V-power (οχι την racing) μου ειπε πως η V-power κανει μια χαρα!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 20:12:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tomcat έγραψε: | Μπράβο ρε Nίκο 177 στον στρόφαλο!!! Φυσάει το μηχάνημα!!!
Αντέ με τρέλα κορδέλα και προσοχή.
Μην το σπάσεις το μηχάνημα από τις πρώτες μέρες!!! |
Λεςςςςςςς 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 20:23:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νίκο θελω μία DRIVE EXPERIENCE Να τα ΟΛΑΑΑΑ
ΧΕΧΕ 
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 20:38:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TZAG έγραψε: | Νίκο θελω μία DRIVE EXPERIENCE Να τα ΟΛΑΑΑΑ
ΧΕΧΕ  |
Βεβαιως βεβαιως...με το καταλληλο τιμημα..μiληστε με τον ταμια μου τον Dimip 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 21:37:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νικο ελεγα για τετραπεταλουδο λογο οτι δεν εχει ξεσπαζματα δυναμης...και οτι η δυναμη βγαινει ποιο γραμμικα σε σχεση με τα TURBO.Εγω πιστευω οτι απο την αρχη επρεπε να το πας στον Δαρρα.
Για πες μου λιγο,...το αμαξι σου στριβει τωρα ετσι που το εκανες?ήειναι μονο για ευθειες και ανοιχτες καμπες 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιαν 2003, 05:49:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Νικο ελεγα για τετραπεταλουδο λογο οτι δεν εχει ξεσπαζματα δυναμης...και οτι η δυναμη βγαινει ποιο γραμμικα σε σχεση με τα TURBO. | Την ιδια δουλεια κανει και ο κομπρεσορας τα δινει απο χαμηλα γιατι λοιπον τετραπεταλουδο ...Παντως η τουρμπινα ειναι τετοια (Τ25) οπως και το προγραμμα καταλληλα φτιαγμενο που το αυτοκινητο τα δινει μια χαρα...πολυ γραμμικα κατα την γνωμη μου
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Εγω πιστευω οτι απο την αρχη επρεπε να το πας στον Δαρρα. | Και εγω το ιδιο πιστευω...στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα...
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Για πες μου λιγο,...το αμαξι σου στριβει τωρα ετσι που το εκανες?ήειναι μονο για ευθειες και ανοιχτες καμπες  | Στριβει μια χαρα αν και για να ειμαι δικαιος δεν του εχω πιει το αιμα στις στροφες! Ομως καποια δειγματα (2 συγκεκριμενες στροφες που ξερω) εδειξαν πως δεν μασαει...σιγουρα παιζει ρολο και η αναρτηση μου (Bilstein PSS)
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimos (dimitris) Μόλις έγραψα

206 1,4 105hp
Ένταξη: 19 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 46 Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιαν 2003, 11:30:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΔΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΤΕΟΝΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ Ο ΣΙΝΕΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥΡΠΙΣΕ ΤΟ LAGUNA ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ KYPIO ΔΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΧΑΝΕ ΛΑΔΙΑ ΑΜΑ ΖΕΣΤΕΝΟΝΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΕΦΕΥΓΕ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΦΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΟΝΑΣ 
viva la sourdia!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|