Lef205 έγραψε: |
Παω για "ρεβεγιον" στα Μεγαρα!Σε καμια ωρα θα ξεκινησω!Αν καποιος ψηνεται να ανεβει . . . 6944 39 69 05 ! |
Παω για "ρεβεγιον" στα Μεγαρα!Σε καμια ωρα θα ξεκινησω!Αν καποιος ψηνεται να ανεβει . . . 6944 39 69 05 ! |
volvos έγραψε: |
κατσε γιατι βλεπω να ειναι Busy το καρο την αλλη βδομαδα.
το θεμα ειναι να μαζευτουμε μερικοι να βοηθησετε και στις τραμπες. να κραταει και ο λεφ το χρονομετρο αφου παλι κατι θα εχει παθει το λαντα του και δε θα το εχει παρει μαζι ![]() ![]() ![]() ![]() υ.γ εχω τετοια αναγκη για ξεδωμα που με βλεπω να γυριζω με οδικη ![]() και μετα θα με λεει ο αλλος καφτη |
gianic έγραψε: |
ωραια
να παρω slicks,semi- ή απλα ; |
gianic έγραψε: |
50αρια θα παρω σιγουρα γιατι ειναι παμφθηνα σε σχεση με τα 55αρια ! ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Οι σιδερένιες δεν επιτρέπουν στα φρένα να κρυώνουν...] |
volvos έγραψε: | ||
αν παρω σεσουαρακι? κανει δουλεια? ![]() |
αλλο? |
EXΩ ![]() ![]() ![]() ![]() αρα εχουμε γρυλο απο πρακτικερ 18ευρω ηλεκτρικο κατσαβιδι 37 ευρω κρανος μαυρο ματ ρεισινγκ!!! 40ευρω σεσουαρακι με κρυο αερα καρεκλακι παραλιας ταπερακι με κεφτεδες φετα,ψωμι, κουβερτα για τη γυναικα που κλασικα θα τον κοψει σε οποιο αυτοκινητο βρει(τον υπνο εεε) αλλο? |
καλα καλα κοροιδευετε...να σε δω κυριε λευτερη να κανεις τον ιδιο αριθμο γυρων με μενα και μετα τα λεμε.
και ξερεις οτι θα ειναι τριψηφιος. |
pskarm έγραψε: |
ΝΑΙ Αλλα μανθο ουτε στα xs τα αγωνιστικα δινει καμπερ ο γαλλος. |
Δεν ξέρω αν πρόσεξες ότι πήραν και ένα όμορφα μπλε χρωματάκι... ![]() |
κ8-κ9 το δικο μου μανθο θελει παραπανω χλμ
το αμαξι στριβει με 3η ανετα ολη τη κ8. αν κατεβασω 2α ειναι εγκλημα. τα φρενα τα εχω για να κοψει..... |
ΜEMsound έγραψε: |
Κ8 -> Κ9
Μαθαίνοντας .... |
επισης οτι και αν δοκιμασα στο τελος που εστριβα οπως λες το πισω μερος ΔΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ με τιποτα.ηταν ελαχιστο το κλεισιμο του.
αυτο που βοηθουσε ηταν οταν το πεταγα πανω στο κερμπ της κ9 που η μουρη μετα κρατιοταν μεσα... τα φρενα τα κραταγα ισια πριν τη κ9 . καπου την εχω ψιλοκαταλαβει αυτη τη στροφη...θελει δουλεια αλλα το νοημα το επιασα ...νομιζω φανηκε η διαφορα..... |
εκει που ηταν λιγο μπερδεμα με φρενα ηταν κ3-κ4 οπου το αμαξι εμπαινε με παρα πολλα στη κ3 και δεν ειχα το σωστο timing στα φρενα με αποτελεσμα να το κοκκαλωνω πιο νωρις.αν εμπαινα με πιο λιγα το ενιωθα το αμαξι οτι ηταν αργο. λιγες φορες καταφερα μα μπω με ικανοποιητικα χλμ να το κρατησω στην εξωτερικη της κ4 και να φρεναρω για να μπω καλα στη κ4.ηταν καθαρα θεμα φρενων οταν καταλαβα τις γραμμες...... |
στις δε φυστικιες ηταν η πιο χαρακτηριστικη στροφη για τα λαστιχα που την αλλη φορα εμπαινα με 2α κοφτη και αλλαζα σε 3η πανω στο εσωτερικο κερμπ ενω χτες στην αρχη εβαζα 3η στο τελος οταν ανοιγομουνα για το εξωτερικο κερμπ...
μετα προς το τελος αρχισαν να κρατανε και εβαζα παλι 3η πιο νωρις.... |
μπαρδον??????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
το αλλο στο ειπα?
η ταβερνα ηταν κλειστη και γυρισαμε σπιτια μας...ξενερα.!) |
αν μπορεσω να ερθω το βραδυ(δυσκολο ομως ![]() εχω και ενα βιντεο του λεφ απο μεσα...αλλα οδηγει σα κυρια εκει. μετα λυσαξε... ![]() |
....τελικα ποτε θα παμε? |
vinman έγραψε: |
23 και 24 Σεπτεμβρίου.. ![]() |
Tomakos έγραψε: | ||
Ευχαριστώ πολύ κύριε Μάνο.... ![]() |
Εμείς (Αλέξης/Λευτέρης/Μάνθος/Σταυρος/Σπύρος και δεν ξέρω αν θα έρθει κανείς ακόμα) θα είμαστε Λαμία από Σάββατο απόγευμα για τον Νίκο. ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Αν δεν έρθεις ο ίδιος πειράζει να δανειστούμε το ποταμόπλοιο σου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εεεε φανταστικέ Υ.Δ.Σ???
εεεε μια μικρή κρουαζιέρα θα πάμε.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
πότε θα κάνουμε μαθήματα λοιπόν???
υ.γ....θα "σκουπίσω" αργότερα.... |
........ο λευτερης που με την αναρτηση που ειχε ηταν αδυνατο να κανει χρονο και ευτυχως που δεν ειχαμε χρονομετρο το απογευμα γιατι εκει θα ειμασταν ακομα.............. εδω θα δειτε τι εκανε για να ριξει το χρονο του ![]() ![]() http://i30.photobucket.com/albums/c319/pskarm/megara/Picture044.jpg |
sikose to kin blakaaaaaaaaaaaaa |
1.21 ξερο εκανε φιδεμπορα ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Με τα πόδια έγινε αυτό;;;;;; ![]() |
διοτι....μπηκα και στο 206 του frapeole to οποιο εκανε 1.16.9 και με λαθος οδηγηση σε κ9 ...θεωρω οτι το αμαξι επεφτε χαλαρα κατω απο 1.16.5 με σωστοτερη οδηγηση σε λεπτομερειες και καλυτερα λαστιχα... |
Gr@lly έγραψε: |
Το θέμα είναι τι τακακια να βάλω γιατι στον 3ο-4ο
γύρο έμενα απο φρένα.. οπότε κοιτάω κατι ποιο καλό.. Μάλλον Ds 2500.. Εχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου.. |
παντως ειναι ωραιο πραμα να ειναι διπλα η πιστα. 14.40 μπηκα αττικη οδο ,14.55 ημουν εκει....25λεπτακια απο σπιτι μου... |
αυτο που δε μου αρεσε ηταν το ανοιγμα της τροχιας στην εξοδο των στροφων. με το που παταγες παραπανω γκαζι δε σπινιαρε μονο(εδω εφταιγαν τα λαστιχα που τα τσακισε) αλλα ανοιγε και τροχια λιγο. |
Γυρησε.
Μέσω Φάνη και το σχετικό γυναικείο delivery.... ![]() ![]() |
νοικιαζω τα λαστιχα μου......
|
pappaki έγραψε: |
Πήγα βόλτα με τον παράγοντα(Lef205), το 106 είναι πλέον πολύ καλά στημένο, και ο Lef γνωρίζει καλά πλέον την πίστα με το ανάλογο αποτέλεσμα, άντε και με ένα σετ τετραπίστονα θα δέσει το γλυκό! |
Ενα αλλο που παρατηρησα ειναι μια βρωμα λαδιλας που υποδηλωνει μαλλον μπουκωμενο μοτερ η οποια μετα απο 2,3 γυρους εξαφανιστηκε. |
Το θεμα ειναι τετραπιστονα ή σχεσεις? ![]() |
206 CC RG έγραψε: | ||
4ΠΙΣΤΟΝΑ! |
pappaki έγραψε: |
Βρέθηκα και εγώ σήμερα για μερικές ώρες στη πίστα.
Έφθασα την ώρα που ο volvos ασελγούσε στο καμάρι του Memsound, δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάρω γεύση από το άσπρο μηχάνημα οδήγησης και την οδήγηση του υπουργού στην πίστα. Πήγα βόλτα με τον παράγοντα(Lef205), το 106 είναι πλέον πολύ καλά στημένο, και ο Lef γνωρίζει καλά πλέον την πίστα με το ανάλογο αποτέλεσμα, άντε και με ένα σετ τετραπίστονα θα δέσει το γλυκό! Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μου, είχα δίπλα τον «γκουρού» της γρήγορης οδήγησης(volvos) o οποίος έκανε πολύ εύστοχες παρατηρήσεις και έν συνεχεία δηλώσεις για τις επερχόμενες επιδόσεις του στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Εντύπωση μου προκάλεσε το φοβερό κλίμα που υπήρχε ανάμεσα στου δύο μονομάχους volvos vs MeMsound, και η ευγενής άμιλλα των δύο οδηγών. Πιστεύω την επόμενη φορά να παρευρεθώ με το δικό μου αυτοκίνητο και να πάρω λίγη από την εμπειρία των δύο μεγάλων αυτών ταλέντων…….. Στο γυρισμό άφησα και ένα δέμα στην Κηφισίας… Υ.Γ εντυπωσιακή απ’ έξω η οδήγηση του παιδιού με το μπλε Rallye! |
206 CC RG έγραψε: |
Επειδή ¨ψάρευε¨ πολύ, φοβόμουν μην τσιμπήσουμε κανένα ψάρι από τα...χωράφια στο πλάι!
![]() |
206 CC RG έγραψε: |
Επειδή ¨ψάρευε¨ πολύ, φοβόμουν μην τσιμπήσουμε κανένα ψάρι από τα...χωράφια στο πλάι!
![]() |
δηλαδη κωστακη εχεις και 206cc????????? ουουουουουου |
να μη ξεχασω να ευχαριστησω το λευτερη που για 2η φορα δε μου εδωσε το 106 για βολτα επικαλουμενος τα λαστιχα....
ενω μετα το πηρε ο αμαξο και ελιωσε να κυνηγαει το τιμο(για 2 στροφες χεχεχε) δε πειραζει λευτερακη...ερχεται το 08...ειναι και δισεκτο... |
δηλαδη κωστακη εχεις και 206cc????????? ουουουουουου |
....αυτο που δε μου αρεσε ηταν το ανοιγμα της τροχιας στην εξοδο των στροφων. με το που παταγες παραπανω γκαζι δε σπινιαρε μονο(εδω εφταιγαν τα λαστιχα που τα τσακισε) αλλα ανοιγε και τροχια λιγο.
εκει μου εδωσε λιγο την αισθηση οτι ισως ειναι πεσμενα τα αμορτισερ... ομως απο τη στιγμη που μπορει να επισκευασθει και αλλου εκτος απο κολιγ@@$%νη ειμαστε οκ και εκει! |
plaketokofths έγραψε: |
δλδ γίνεται να σπινάρουν οι τροχοί πάνω στην στροφή και να μην ανοίγει η τροχιά? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Όταν σπινάρει απ' όσο ξέρω εγώ δεν έχει καλή πρόσφυση ο τροχός με τον δρόμο... φαντάσου την ώρα που στρίβεις με τα όσα. Θες μήπως να πεις για τον εσωτερικό τροχό ίσως? |
επισης αυτο το γαμημενο το διλιτρο μοτερ μπορει να κανει μπροστοβαρο το αυτοκινητο αλλα ρε φουστη μου ειναι αλλη φαση...
σε βγαζει με τη μια απο τη στροφη.... ισως τελικα ο τελειος συνδιασμος να ηταν ενα κολτ μοτερ σε 206 ... |
ενα ευχαριστω στο μανθουλη μας και αντε την επομενη φορα θα τον αφησω να με περασει!!!!
υ.γ.αυτο το λεβιε θα στον ξηλωσω...στο τελος θα ειναι σα το μοτερ μου... ενας λεβιες που δε δουλεψε ποτεεεεε |
υ.γ. ο 206 CC RG είσαι το παλικάρι με το 14άρι saxo? |
οπως παντα τα κειμενα του παπακιου ειναι περιεκτικα συνοπτικα και ...γεματα μπουρδες... το μπλε ραλλυ εχει ονομα-timkoul και η οδηγηση του εξηγει το 1.10.8 στο παρελθον και το χαμηλα 1.11 χτες! ευχαριστω τοΝ παπακιο για τη βολτα με το κολτ...απο οσο ειδα το εχεις...εισαι γεννημενος ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ! επισης να μη ξεχασω και τη βολτα με τον ntz Με ενα ραλλυ τουρμπο... τοαμαξι κανει χαμηλα 1.12...τρελλο μοτερ-το ονειρο του μανθου-....στροφαρε απο χαμηλα και γραμμικα παντου.κανενα ξεσπασμα...ενα θα πω απο τη κ9 εβγαινε με 3η για να μη σπινιαρει και το αμαξι απλα εγραφε με ανεση και χαλαροτητα... μπλοκε+ημισλικ γαρ.. αργυρη ακους........ |
Μάλιστα. ![]() Χρειαζόμαστε 2 μπροστινά λοιπόν... ![]() |
Το "πρόβλημα" δεν είναι το σπηνιάρισμα. Είναι το άνοιγμα της τροχιάς. Νομίζω ότι οφείλεται στην (σχετικά=καμία σχέση με μαμά) μαλακή ανάρτηση εμπρός που γονατίζει και αδηνατεί να κρατήσει την μούρη. Ίσως. Επίσης η αίσθηση που σου αφήνει το σπινιάρισμα ενός χαμηλωμένου αυτοκινήτου με πιο σκληρές αντιστρεπτικές δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νοιώθεις σε άνα μαμά. Για να καταλάβεις plaketokofths (βάλε και το μικρό σου ρε στο προφίλ σου...) ο εσωτερικός τροχός δύσκολα μου σπινιάρει γενικώς γιατί δεν ελαφρώνει τόσο πολύ όσο με την μαμά ανάρτηση (= μην συγκρίνεις το μαμά 14άρι με αυτό που συζητάμε εδώ) Αν σε κάνουμε κάποια στιγμή βόλτα θα καταλάβεις. (Για αυτό και ο Παναγιώτης λεεί ότι το μπλοκέ σε αμάξι με όχι τρελή δύναμη με καλή ανάρτηση / ράβδους είναι κάπως περιττό, αν και εγώ διαφωνώ... ![]() ![]() |
Δέχομαι αυτά που λες αλλά δεν λέω ακριβώς αυτό.
Αν τίθεται θέμα εσωτερικού τροχού δεν συνεπάγεται κι "απώλεια" τροχιάς αλλά αν σπινάρουν οι κατευθυντήριοι τροχοί νομίζω πως και μπλοκέ να έχεις, και σλικς να έχεις η τροχία θα ανοίξει αφού το αμάξι δεν έχει πρόσφυση. Οκ όμως... |
γιατί που είπα έγω ότι σε προσθιοκίνητα σπινάρουν οι πίσω τροχοί?
Αυτό που λες με το μπλοκέ οκ σύμφωνοι (αν και νομίζω οτι δεν την μεταφέρει αλλά προσπαθεί να την ισοκατανέμει στους δυο κινητήριους τροχούς) αλλά γιατί το είπες και που θες να καταλήξεις? ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Για να σου εξηγησω οτι το λευκο (αλλα και το μαυρο) θελουν μπλοκε! ![]() |
οχιιιιιι μηχανηματα του διαβολου....ουουουο 666
μπλοκε 666 ουουουο εγω ρε στριβω και με τα χερια μου...τι σοι φημη εβγαλα!!!!!! το μπλοκε το βαζω για να μπορει να στριβει και η γυναικα γρηγορα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
δεν σκέφτεσαι να βάλεις μπλοκέ ε? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καλά λοιπόν να τις σβήσω τότε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
...
Δεν θα έρθει όμως το Σάβατο; Θα έρθει... Που θα πάει... Αναπόφευκτο είναι... |
σημερα εκτακτως ειχαμε υψηλες εμφανισεις μεγαρα...
ενα κοκκινο ρουσου και μια ασπρη νυφη εσπασαν τα χρονομετρα... ΑΣΠΡΑ ΡΑΛΛΥ ΒΑΨΤΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΜΕΣΩΣ. τερμα οι δικαιολογιες λευτερακη. δωσε στο λαο το αμαξι σου να κανει κανα χρονο αφου εσυ δε μπορει ή παρε 206............................. επισης οταν εγω ειχα αναφερει για 1.13.χχ απο μανθο και ελπιζω και μενα καποιες πεσατε να με φατε... τωρα που βλεπετε οτι πλησιαζει η ωρα της δικης....και κρυβεστε! |
Η ΝΥΦΟΥΛΑ ΜΠΗΚΕ και αν ηταν εκει ο λευτερακης θα τον εραβε...
οπως και το κοκκινακι μπηκε και αν ειχε φρενα(παραλιγο να σκοτωθουμε δε σταματαγε με τιποτα το αμαξι) και το οδηγουσα εγω παλι θα τον εραβε... υ.γ.αρουλη μας νοικιαζεις τα φρενα σου για μια βολτα μεγαρα? ![]() |
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ....
Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ... υ.γ.μεχρι να βαλει ο φουστης ο λεφ φρενα και φρεσκα λαστιχα και να γραψει κανα ξερο 10 και να μη ξερουμε που να κρυφτουμε... |
Πάντως εγώ το έχω δηλώσει ότι θέλω ξανά μάθημα για τα ακριβή πατήματα και φρεναρίσματα από Lef και volvos...
και μερικές σφαλιάρες για ξεφοβηθώ.. |
μα γι αυτό σε πήρα τηλέφωνο αλλά εσύ με εφτυσες...κλάψ κλάψ... ![]() ![]() αναρωτιέμαι τι σκ**ά έκανες το Σάββατο το βράδυ και δεν μπορούσες να σηκωθείς την Κυριακή το πρωί που σε πήρα? εγώ πάντως γύρησα στις 4+ στο σπίτι μετά την δοκιμή... αφού γύρησα κάτι είναι κι αυτό... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πάντως εγώ το έχω δηλώσει ότι θέλω ξανά μάθημα για τα ακριβή πατήματα και φρεναρίσματα από Lef και volvos...
και μερικές σφαλιάρες για ξεφοβηθώ.. |
http://www.youtube.com/watch?v=tMPlnfSPZfc
αυτο ειναι απο τους πρωτους γυρους που δε πιεζα πολυ...πρεπει εκει να εκανε καπου 16 το αμαξι |
1.πολυ ωραίο βίντεο (η κάμερα που και πως ειναι τοποθετημένη? με μονόποδο στην βάση του προσκεφαλου?) |
το κακο ειναι οτι το μεγαφωνο ηταν απο πανω και το σκεπαζε το καθισμα...φανταστειτε δηλαδη οτι ακουγοταν φημωμενο!!! |
plaketokofths έγραψε: | ||
1.πολυ ωραίο βίντεο (η κάμερα που και πως ειναι τοποθετημένη? με μονόποδο στην βάση του προσκεφαλου?) 2.συγχαρητήρια στον Παναγιώτη που οδήγησε γρήγορα (το λεω εν σχεσει με χρόνους αλλων οδηγων με παρομοια αυτοκ) αυτοκίνητο όχι δικο του που για εμένα πιστεύω απαιτεί εξοικείωση ασχετα αν και τα 2 ειναι 206. 3. Μου αρεσε πολύ ο πολεμικός ήχος απο το ΡΣ του Δημήτρη. 4. Σε κάποια σημεία μου φανηκε η ουρά του ΡΣ να κρατιέται με το ζόρι στα δυνατά φρεναρίσματα πριν στροφές. ισως να κατάλαβα λάθος απο το βίντεο. |
Και κάνεις λάθος δεν είναι από τους πρώτους γύρους. που δεν πίεζες
Γιατί έκανες 14.κατι Δηλαδή αν δεν πίεζες τώρα, όταν πίεζες πόσο έκανες; 10? |
http://www.youtube.com/watch?v=tMPlnfSPZfc
|
Ερώτηση Αφού είχε μπλοκέ ρε παναγιώτη, γιατί στις περισσότερες στροφές φαινόταν ότι δεν έμπαινες με πολύ γκάζι; όχι όλο ρε παιδί μου, αλλάφαινόταν να πατάς πολύ σταδιακά... |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: | ||||
Τετοιες εμπειρίες ΔΕΝ μπορείς να βιώσεις στη Βούτα ούτε στα λιμανάκια, όπου εκτός από την παραβίαση του νόμου, καραδοκεί ο δρεπανοφόρος μαυροφορεμένος κύριος ''Χάρος" και αρκετοί δήθεν μάγκες-καθηστεριμένοι και άτομα με ποινικό μητρώο, όχι μόνο για παραβίαση του ΚΟΚ....... ΔΕΝ είναι, πιστεύω, μέρη για υγειείς φίλους της αυτοκίνησης. Η αποκληστική ενασχόληση-πόρωση με κόντρες του άνω είδους και η αναφόρά σε δαυτες είναι ένα βαρετό και αφελές χόμπι για μένα + τους άνωθι κυνδίνους που επιφυλάτει. Τα έχουμε βιώσει και με κάλές προθέσεις προσπαθώ να προφυλάξω. Αυτο προσπαθούσα να τονίσω σε ένα άλλο τοπικ. Φιλικά πάντα |
Πολύ εύστοχη η παρατήρηση σου Νικόλα, ήθελα να το επισημάνω κι εγώ αυτό. Στις γρήγορες καμπές με αυτό το αμάξι και μπλοκέ θα μπορούσες να μπεις "flat out". Άλλωστε ποιος ο λόγος να μπεις με "γκαζιές"?, τι κερδίζεις έτσι? |
Σιγά ρε σαχλαμάρες με τα ζαρζαβατικά...
Μανάβικο το κάνατε... ![]() ![]() ![]() ![]() Θέλετε να βάλουμε μερικά πράγματα σε μια σειρά. .............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
χτες το βραδυ μου το ειπε και ενα αλλο παιδι οτι ο δευτερος γυρος ηταν καπου στο 14!! |
nido έγραψε: |
Αν ο ενδεικτικός χρόνος του μαμά RC είναι 1:15.1 [με Bridgestone S03], |
...ayrio meta tis 13 einai free... |
MEMsound έγραψε: | ||
δεν ξέρω με πόση άνεση μπορείς εσύ να φύγεις από την δουλειά σου αλλά εγώ απλά αδυνατώ... ![]() από σήμερα μάλιστα έχω συνεχές ωράριο... μέχρι το Μ.Σάββατο... ![]() |
einai αεριου λαδιου νικο... |
τελικα καταφερα και πηγα μεγαρα σημερα...
πηγα 1 και εφυγα 6... απογευμα ειναι 30ευρω και δεν υπαρχει διαθεσιμο ολο το μαιο τιποτα... ετσι λενε τωρα τεσπα... ειχε κοσμο... ο θεμης οπτεριος εκανε ενα 1.13.4 και μας εκανε ολους να αισθανομαστε μαλ**ες?... θυμιζω μαμα μχ-5 1.8 με ημισλικ,τακακια,κορωνοπηνιο... εγω στην αρχη εκανα παρα πολυ ωρα να συνελθω και να συνηθισω το αμαξι καθως ειχα να το οδηγησω σε πιστα με ημισλικ απο αυγουστο σχεδον και ηταν πλεον αλλο αμαξι στην αρχη που ειχε ψιλοβροχο γυριζα στραμπουλωντας το στο 1.16 με τα εξαλτο και 1.14.8 με τα χανκοοκ.... μετα προς το απογευματακι που σταματησε το ψιλοβροχο και ηταν καθαρη η πιστα εσκασε η γερη πιπα με την αναρτηση με αποτελεσμα να βρισκει το αριστερο λαστιχο στο θολο...πικρα καινουργια αναρτηση... http://i30.photobucket.com/albums/c319/pskarm/IMG_3130.jpg παντως ακομα και προσεχοντας στις δεξιες και με αθλια φρενα το αμαξι εκανε 1.14.52 με σωστα φρενα και καλυτερα λιγο λαστιχα (αν και δουλεψαν αξιοπρεπως σημερα τα χανκοοκ) και ΑΝΑΡΤΗΣΗ τελικα το 1.13.5 δεν ειναι μακρυα...και ας κοροιδευαν καποιοι πριν μερικους μηνες. |
εγω γενικα δε ξερω αν θα παω καν μητσο...
ο κωστας με το γκολφ εχει φαγωθει γιατι φευγει παρασκευη ντουμπαι... |
Πάντως ούτως ή άλλως κανονίζει trackday ο Τάσος σύντομα... ![]() |
Τι λες για Τετάρτη απόγευμα? (μιας και Τρίτη μου είναι αδύνατό λόγο δουλείας) |
αν κρατάμε κεριά κάτι μπορεί να γίνει...
αχ τι να πεις... http://www.auto-drom.com/haber-tracknight2.htm |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
΄Βασικά είπα να βάλω 42 psi μπροστά 40 πίσω....
Αλλά επειδή το όργανο στην πίστα είχε χαλάσει μπήκα μία χαλαρή με άγνωστες πιέσεις, να δώ τα ημισλίκ στο χαλαρό και να δείξω την πίστα σε ένα φίλο μου, δεν κρατιόμουν..... Βγήκα μετά από δύο γύρους και διαπίστωσα έντονη φθορά, ιδίως για τη χαλαρή βόλτα. Οπότε αναγκάστηκα να βγώ έξω και να βρώ βουλκανιζατέρ. Δυσηχώς το έξω αριστερά είχε ήδη θερμανθεί και και έδειχνε 55. το ανέβασα 70 μιας και είχαμε αργήσει και ο χρόνος μας πίεζε. Κοινώς το μαμησα λίγο εώς πολύ το θέμα..... |
να σου πω ..ο κωστας δεν ειναι θεος ουτε και νηφαλιος παντα...
42 σε ημισλικ για να μπεις να κανεις χρονο δε βαζουν ουτε οι αλβανοι... επισης εγω στα χανκοοκ που τα ειχα μετρησει μια φορα μετα απο ξεσκισμα ηταν στο 46 με αρχικο 36...εσυ πως το εφτασες 55?????????? δε μπορω να καταλαβω! μαλλον πρεπει να ηταν κουκουρουκου το οργανο του μαγαζιου... επισης οι αλλαγες που λεμε ειναι του τυπου ειχα 32 και εβαλα 36 δηλαδη +4... εσυ με τι λογικη εβαλες +15 δε μπορω να το πιασω! |
μην ομαδοποιειτε τα παντα...
καθε λαστιχο θελει αλλες πιεσεις ακομα και αναλογα τη γομα... τα 540 του δημητρη ελεω και 30βαθμων τα πρωινα θα ηθελαν νομιζω ως 36 μαξιμουμ... το 40 ειναι παρα πολυ . για π.χ ομως τα χανκοοκ μου τα 40 θα ηταν οτι πρεπει για αυτες τις συνθηκες |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ρε θα μιλήσουμε σοβαρά κάποια στιγμή.??? Λοιπόν. Όλα όσα αναφέρεις είναι σωστά αλλά μάλλον πολύπλοκά. επίσης κανένα αμάξι δεν είναι ίδιο οπότε ένα ςτέτοιος πίνακας έχει ας πούμε ατομικό χαρακτήρα. Γενικώς μια αρχική που λες πίεση είναι κάτι μεταξύ 30~35 μετρημένο ΠΡΙΝ μπεις στην πίστα. Αφού μπεις και κάνεις μερικούς γύρους ΖΕΣΤΑΜΑΤΟΣ ξαναμετράς. και βλέπεις που έχει πάει η πίεση (και η θερμοκρασία θα ήταν ενδιαφέρον) Μεταξύ 30~40 (ανάλογα το λάστιχο) ψάχνεις δοκιμάζοντας, σιγά~σιγά, για λίγους~λίγους γύρους και όχι με τέρμα γκάζι από την αρχή. |
ΔΕΝ ΔΕΝ μπορείς να βρείς μήτε να βγάλεις γενικό ''κανόνα'', για τις αρχικές πιέσεις ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟ |
εχω δει να βαζουν και 27-25 ![]() |
Ο Θείος του Λεφ μου ειχε πει τότε που τα είχα πάρει (Νοέμβριος ήταν, 28 αν δεν κάνω λάθος να βάλω για αρχή...) |
kanelj έγραψε: |
http://www.youtube.com/watch?v=HRoPTl0RMxw |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Ιστορικό βίντεο!! Έπαιζε μέχρι και στα ραδιοσιντιά ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
Δεν κανονιζετε και καμια βολτουλα προς τα εκει μερια....?
Οχι τιποτα αλλο.απλα οι μερες περνουν και......ΜΠΟΡΕΙ....(λεω εγω τωρα) να κλεισει η πιστα των μεγαρων.......! ![]() |
θα κυκλοφορουν κατι westfield σημερα μεσημερακι πιστα ![]() |
Αυριο κατα τις 9 θα ειμαστε πιστα. Οποιος θελει ας ερθει ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
κι εγω μεσα παιδια...θα ερθω να δω και μαλλον θα υποκυψω στον πειρασμο να κανω 1 αναγνωριστικο περασμα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
telika δε κατεβηκα και πληρωσα αλλου τα λεφτα ![]() ![]() ![]() ![]() η πιστα θα ειναι και αυριο ανοιχτη αν ψυνεται κανεις. ισως παω για βολτα ![]() |
.....Υγ το "τραγικο" της ολης υποθεσης ηταν πως στην πιστα βρισκονταν το παλιο μου 106 που γυρνουσε ακαθεκτο ολη μερα ! ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Καλά ήταν... Πολύ κόσμο, πολύ κουλαμάρα...... |
καθένας μας κάνει ότι μπορεί για τον εαυτό του και όχι για να δείχνει στους άλλους... ιδίως σε άλλους σερφερ του διαδικτύου... ![]() |
..... τελος ολα τα παιδια για την παρεα και τον grpap για τις φωτογραφιες.......... |
grpap έγραψε: | ||
Τον Stevon.Αυτος εβγαλε τις φωτογραφιες. |
ΜΙΑ χαρα στριβουν τα 206 και οπως εχω δηλωσει και δε κολωνω να το ξαναπω οταν το αμαξι ξαναπαει μεγαρα με τα ακρα (το υπολοιπο σεταπ ειναι μια χαρα) θα τριβουν πολλοι τα ματια τους με αυτα που θα δουν.
ευτυχως που θα υπαρχει και το performance για να μη με λενε παπατζολογο...... |
3 πραγματα δε θα ξεχασω απο σημερα β. τους τελευταιους 10-15 γυρους με τον ηλιο να εχει σχεδον δυσει και εμενα μεσα μονο να γυριζω σταθερα απο 13.6 ως 13.9 με τη ταυτοτητα στους φρονιμητες και ετσι οπως δεν εχω οδηγησει ΠΟΤΕ στα μεγαρα Τ Ε Λ Ο Σ |
Πολυ καλο το αμαξι, αν και δεν κρατουσε ρελαντι.... |
mikerrgp έγραψε: |
οντως ο κολως το μονο που εκανε ηταν απλα να ακολουθει το εμπρος μερος οπου πειγενε οπου του λεγες
ευχαριστω κ τους δυο σας πολυ που μου εμπιστευτικατε τα τερατακια σας |
απο κρυμενο φωτογραφο...
μεγαλες στιγμες http://i30.photobucket.com/albums/c319/pskarm/megara/_IGP5356.jpg απλα κοιταξτε ποιος οδηγει το ασπρο........................ |
απο κρυμενο φωτογραφο...
μεγαλες στιγμες http://i30.photobucket.com/albums/c319/pskarm/megara/_IGP5356.jpg απλα κοιταξτε ποιος οδηγει το ασπρο........................ |
Edirnelis έγραψε: |
Μάνθο εμένα γιατί με αναφέρεις, αφού ήταν σαν να μην ήμουν εκεί και σχεδόν δεν μιλήσαμε... |
http://i30.photobucket.com/albums/c319/pskarm/megara/IMG_2938.jpg |
Steve έγραψε: |
Στην 2947 το είδες το καημένο λάστιχο του οδηγού πως διαμαρτύρεται? ![]() |
Stevon έγραψε: | ||
καλα ρε μ@λακα....χαμογελάς......??? στημένη ήταν η φωτο???? ![]() ![]() ![]() |
πλακετοκοφτη η υπογραφη σου ειναι ολα τα λεφτα.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
κανονικα πρεπει να παρεξηγηθω
αλλα απλα εχω ληθει στα γελια.... apo ta best εδω μεσα ποστ γιαννακη........ τη φωτο που τη βρηκες ρε πο**τη* σα τις αφισες του καραμανλη ειμαι... για μια καλυτερη κοινωνια για ενα καλυτερο μοτερ για μια καλυτερη αναρτηση για το 12 για την ελλαδα ρε γα**το ![]() |
δεν ειναι κι οτι πιο εύκολο να νετάρει σωστά μια μηχανή σε εστιακό μήκος 263χιλ.... θεωρώ οποτε οτι στην πραγματικοτητα δεν ειναι έτσι ![]() |
AYRIO exei κοπη πιτας το trackday-special στα μεγαρα και θα εχει αρκετο και ΚΑΛΟ κοσμο....
εγω αν ξυπνησω (που θα) 10.30 θα ειμαι εκει και μετα καπακια λεγραινα ![]() |
μανθο μου απλα απαξιω να ασχοληθω με τετοια ατομα(και μη το σβησεις θα το ξαναγραψω,ειναι προσωπικο το θεμα)
το αν πιεζε ή οχι το αμαξι ασε να το κρινουμε εμεις οχι εσυ. το οτι πηγε να βγει 10 φορες εξω απο το δρομο εμενα μου δειχνει οτι πιεζε. αν δε πιεζεις δε γλυστρας να πας απεναντι. μα θα μου πεις ειναι τα λαστιχα. αυτο το ξερω οπως ξερω καλυτερα απο το καθε ενα τι κανει το ασπρο στη πιστα οπως ξερω ποσο σαπουνια ηταν τα 032... οταν ομως εχεις καποιον απο πισω να σε πηγαινει πιπα κωλο επι 5 γυρους κολλημενο στο προφυλακτηρα τοτε απλα κανεις δεξια και τον αφηνεις να περασει...το οτι δε με αφηνε με τιποτα να περασω και με εκλεινε συνεχεια με το τροπο του (και ηταν και ο νικος μεσα να το επιβεβαιωσει) απλα δειχνει το επιπεδο του , επιπεδο πολυεπιβεβαιωμενο απο χιλιαδες αλλα μικρα πραγματα...για αυτο και αναγκααστικα κοψαμε απο κοπανα κ1 αφου δεν εβλεπα προκοπη με το κομπλεξαρα μπροστα μου...αν ημουν μονος μου θα ελεγα οτι ειμαι υπερβολικος λογω της αντιπαθειας μου...αλλα απο οσο καταλαβα και ο νικ την ιδια αποψη ειχε. σε αφηνω τωρα να παω στα 22εργοστασια μου το pskarm1,volvos2,takis7&8, στα 3 αεροπλανα μου και στις 22γκομενες χαρεμι μου... φιλικα τακης |
...γιαυτό εγώ πάω μόνος μου ή με άτομα που δεν είναι ''ΧΕΡΑΔΕΣ'' |
γι αυτό και εχεις οργώσει όλα τα παρακείμενα χωραφια ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Καλύτερα θα ήταν πριν σχολιάσουμε του άλλους και την συμπεριφορά τους να κρίνουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς και μάλιστα αυστηρά ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ο Δημήτρης δεν το ξέρει... αλλα με την ευκαιρία θα πάμε να δούμε αν εχουν αρχίσει να φυτρώνουν οι σπόροι. ![]() ![]() ![]() ![]() |
teλικα ψαχνοντας λιγο το αρχειο του περφορμανς και βαζοντας αρχη τελος απο αλλο αρχειο (γινεται της πουτανας με αυτο το θεμα ακρη δε βγαζω- τελικα εβαλα μια αλλη αρχη που ειχα απο δικο μου αρχειο)
εχουμε αυτο εδω απο κατω 1.13.5 με σταθερα σε πολλα σημεια 1.2g και λιγο παραπανω φτανει και 1.6 αλλα ειναι πικ που δε τα λαμβανω υποψη... το 1.3 το χτυπα ομως οριακα σε αρκετα σημεια ενω το 1.2 το εχει σταθεροτατα σε πολλες στροφες εδω μονο το διαγραμμα ταχυτητας... πρεπει να ειναι απο γυρους που εκανε ο χαρης http://i30.photobucket.com/albums/c319/pskarm/megara/katafraktow-1135.jpg |
χαλασμενο ειναι το μπλιμπλικι σου |
runner έγραψε: |
πρωτη φορα καταγραφω σε βιντεο γυρο μου στην πιστα των Μεγαρων, δεν ειναι ο ταχυτερος γιατι ισα που προλαβα να κανω λιγους γυρους και με την καμερα να με εμποδιζει να σκυψω στο τεποζιτο με τον συνδιασμο του οτι ειχα βγαλει το μασκακι απο μπροστα και βαραγε αλυπητα ο αερας, και πριν δω προβλημα στην αλυσιδα και αποχωρησω απο το trackday ![]() 1'.08",8 ταχυτερος γυρος μου γενικως στην πιστα, στο 1'.09",1 στο συγκεκριμενο βιντεακι ειναι με 2 τροχους βεβαια, με το Μονστερακι μου, μια Ducati Monster με αεροψυκτο κινητηρα και 2 βαλβιδες κυλινδρο, 70 αλογακια στον πισω τροχο, χωρις ρυθμιζομενες αναρτησεις κλπ, στοκ σε ολα, εκτος εξατμισεις... λογο του υσχυρου αερα εβγαζε στην ευθεια 177-8km/h κοντερισια, 7-8 περισσοτερα κοντερισια απο το κανονικο υπο απνοια δηλαδη, αλλα τα εχανε μετα την Κ6 οπου ο αερας γυρναγε κοντρα... αδυναμο μοτοσυκλετακι, αλλα παρολο που δεν εχει ρυθμισεις, ως Ducati παραμενει εξαιρετικο σε στησιμο... πιστευω με λιγο η πολυ προπονηση θα κατεβω χαμηλα 1'.08" χωρις καμια παρεμβαση σε hardware... να σημειωσω οτι ειμαι 40 ετων αλλα ακομα μαθαινω, μιας και μοτοσυκλετα πρωτοκαβαλησα 36 χρονων και λογο επαγγελματος, ναυτικος, εχω χασει αρκετους μηνες οδηγησης και προπονησης λογο ταξιδιων και αποχη μηνων απο οδηγηση... i thing is not to bad for rookie rider ![]() enjoy... http://youtube.com/watch?v=2nOsd_ZE7Og [youtube]http://youtube.com/watch?v=2nOsd_ZE7Og[/youtube] |
[size=9]οφφ τοπικ αλλά ειναι αγωνας ταχυτητας αυτο (Παν. Πρωτ.) |
chemic έγραψε: |
ποιός την πηρε την πίστα και για ποιο λόγο την κλείνει; :omg: Το καφέ μουσείο που φτιαχνανε;
Λέτε να την πήρε αυτός που είχε το δίπλα χωράφι, αντί να του πάρει η πίστα το χωράφι για επέκταση όπως ελπίζαμε; ![]() |
Mythos έγραψε: |
Η πίστα παραμένει στην ιδιοκτησία του Αναστασιάδη. Το Σεπτέμβρη η πίστα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις τις απέναντι στο Safetrack. Υπεύθυνος πλέον για την συντήρηση(κ μελλοντικά διαχείριση?)της πίστας είναι ο Δρακόπουλος, που είναι υπεύθυνος και της πίστας καρτ των Μεγάρων. Μας ανέφερε ξεκάθαρα ότι η πίστα θα μπει σε πρόγραμμα συντήρησης 4 μηνών(ελπίζω ότι μια από τις εργασίες θα είναι να στρωθεί νέα άσφαλτος και να μην γίνουν πάλι μπαλώματα στην αγωνιστική γραμμή) και μετά θα είναι κανονικά διαθέσιμη στο κοινό. Επισημαίνοντας του κάποια σημεία που η πίστα πάσχει(κάποια κέρμπ, αμμοπαγίδες κ.λ.π.)ο άνθρωπος έδειχνε πολύ ανοιχτός/συζητήσιμος και διατεθειμένος να τα διορθώσει.... Οπότε δεν είναι απίθανο να ξαναμπούμε στα -ανανεωμένα- Μέγαρα μέσα στο 2008... :trampo: |
To Σάββατο που μας πέρασε βρέθηκα πλησίον του αυτοκινητοδρομίου όπου η πίστα λειτουεγούσε, και μάλιστα φιλοξενούσε το track day μοτοσυκλετών... |
To Σάββατο που μας πέρασε βρέθηκα πλησίον του αυτοκινητοδρομίου όπου η πίστα λειτουεγούσε, και μάλιστα φιλοξενούσε το track day μοτοσυκλετών... |
@Steve τι και? Και τπτ, απλα είναι ενα νέο γιατι προσωπικά ήξερα οτι είχε κλείσει γενικά κι αόριστα |
από moto.gr έγραψε: |
... Σιχαινομαι να ειμαι ο αγγελιοφορος ασχημων νεων, αλλα αυτο εμαθα σημερα στο TD δια στοματος Ιωαννας του 0-300.
Οπως μου ειπε το TD της επομενης Τεταρτης θα ειναι και το τελευταιο του 0-300 για αυτη τη χρονια, γιατι ο ιδιοκτητης αρνηθηκε να τους παραχωρησει την πιστα για Νοεμβριο κλπ. Οταν δε τη ρωτησα τι παει να πει "τελος για φετος" μου ειπε οτι ΑΝ εχουμε ξανα Track Days θα ειναι απο Απριλιο και βλεπουμε... Απο Ζαφ. δεν ξερω τι θα γινει αλλα υποθετω οτι θα εχει την ιδια αντιμετωπιση απο τον ιδιοκτητη.... |
Touristas έγραψε: |
να μου πεις και που να πας….τεσπα σηκώνει πολύ κουβέντα το θέμα. |
Edirnelis έγραψε: |
Πες μας αν μπορείς και λίγα στοιχεία για το πώς έγινε ο χρόνος σου. Δλδ. αν το αυτοκίνητο είναι μαμά , αν έχει κάποιες βελτιώσεις (πρόγραμμα, κωρονοπίνιο κλπ), τι λάστιχα είχες επάνω, βενζίνη, βάρος και ό,τι άλλο θεωρείς χρήσιμο. |
Καλησπέρα.
Η πίστα ήταν σε κακή κατάσταση (νερόλακος στην Κ3, που κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να σκουπίσει!! ![]() |
1.3power έγραψε: |
Το ιδιο νομιζω και για ενα δικο μου ποστ πιο πανω το οποιο εμεινε μισο και θεωρησα πως πρεπει να γραψω απλα ακυρο....Δεν μπορει ο καθενας να πει τεκμηριωμενα την αποψη του??Οταν βεβαια δεν θιγει καποιον.. ![]() |
προς καταφρακτος
επειδη ειδα το εργαψες και αλλου αν θεωρεις την αναρτηση σου φτηνοδουλεια και ''μετρια'' εισαι απλα ασχετος η αναρτηση ειναι γνησια πεζο σπορτ ασφαλτινη για 306διλιτρο (ιδια γονατα ιδια βαρη ειμαστε μπρος) και πισω γνησια αμορτισερ απο 206 γκρουπ Α...και στοιχισε 1400 πριν κανα δυο χρονια... με τετοιες αναρτησεις αλλοι κερδιζουν αγωνες και κλασεις αλλα προφανως εσυ θες ολινς για να φας 2 χρονια στη πιστα να τη ρυθμισεις και εν τελει να κερδισεις μισο δευτερο για να αναδειχτει το ταλεντο σου το γραφω γιατι εγω σε εβαλα να τη παρεις και θεωρω οτι ειναι Η ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΒΛΑΜΕΝΕ |
middle age crisis |
+απειρο και ειναι και αυτός ειναι ο λόγος που εγω φοβαμαι να πιεσω παραπάνω... (οκ δεν ειμαι στο 12" αλλά για να κατεβω από το 14" στο 13" θέλει σε μικρότερο μεν βαθμό αλλα παραπλήσια πίεση) |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: | ||
Μάνθο μου για να κάνει η ''ταφόπλακά'' σου 1 14 6 πάει να πέι ότι οδηγείς σωστά και πιέζεις.... και μη μου πείς πως είναι δυνατό και καλό και ωραίο το αμαξι σου. Συμφωνώ μια χαρά είναι αλλά ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για 2λιτρο μοτέρ. Περιμένω ξέσπασμα all time classic ![]() ![]() |
και μη μου πείς πως είναι δυνατό και καλό και ωραίο το αμαξι σου. Συμφωνώ μια χαρά είναι αλλά ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για 2λιτρο μοτέρ. |
ath7 έγραψε: |
Εμενα παντως δεν με χαλαει καθολου το ολο συνολο! ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Το αυτοκολλητιασε.... Σε παρακαλω.... |
![]() Μ*νθε, τα σπας ρε! http://farm4.static.flickr.com/3215/3122913600_9f059755b0_o.jpg |
Παράθεση: |
"η Διοίκηση" (δεν ειναι εγω μέσα σε αυτή) ΜΟΛΙΣ τα ειδε (και βρηκε χρόνο να ασχοληθεί) τα εσβησε και συμμάζεψε το τόιπκ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να εγινε καθηστέρηση εσκεμμένα ή υπο οποιαδηποτε "ανοχη". Αν το ειχε δει νωρίτερα θα ειχε επιλυφθεί νωρίτερα. τα περιττά ποστ αυριο θα διαγραφουν MEMsound / MOD Team |
quiz
τι αμαξι εργοστασιακο ειναι αυτο που σημερα το πρωι εκανε ξερο 1.06 με ...192 χλμ στο τελος της ευθειας και αρκετη γλυστρα-υποστρφη στη κ9 περιμενουν φωτο ο λαος σου ![]() |
toy stratisino το προσωπικο...το οποιο πρεπει να το ειχαν σκισει και ολο αυτο το καιρο...
απο οτι μου ελεγε αργυρης ειχαν παθει πλακα ολοι στη νιοστη... (οποιος εχει διαβασει αρθρο 4τ θα καταλαβει τι εννοω) |
toy stratisino το προσωπικο...το οποιο πρεπει να το ειχαν σκισει και ολο αυτο το καιρο...
απο οτι μου ελεγε αργυρης ειχαν παθει πλακα ολοι στη νιοστη... (οποιος εχει διαβασει αρθρο 4τ θα καταλαβει τι εννοω) |
Road_Runner έγραψε: | ||
Οταν λες προσωπικό, εχει αγορασει δικο του ο τυπος?? Αυτα ειναι.... Ερωτηση: Αυτο το συστημα gps που εχει οπου σε καθε πιστα απενεργοποιεί τα ηλεκτρονικά βοηθληματα αυτόματα υποθέτω ισχύει και στα μέγαρα ε??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
αυτο το σκ ειπα να το παιξω επισκεπτης...
α. ενα ευχαριστω για ρουσου καταφρακτο που εκανα βολτα.... το αμαξι γενικα δε με πολυενθουσιασε και πιστευω οτι θελει λιγο δουλιτσα στις λεπτομεριες... φρενα αν και τρομερα σε αισθηση τα ap se apodosi ηταν επιοικως μετρια για τα δεδομενα μου θεωρω οτι φταιει καθαρα το ds2500 poy den ειναι τακακι πιστας....καθολου δυνατο bite....metria αιθσηση. επισης κατι παιζει με τη κατανομη και το abs ελεω πεζο σπορτ εγκεφαλου αφου το αμαξι μια φορα που πιεσα στην ευθεια φρενα εκανε ψαρακια ο κωλος !!! ισως να φτιαει και το οτι ειναι ενα κλικ στραβοςο ο αξονας οπως ελεγε ο ντοκτορας. το θεμα ειναι οτι κατι δε παει καλα εκει πισω στα φρενα.... μοτερ που ξυριζει αν και εντελως αρυθμιστο (βαλε προγραμμα βλαμενε) μετριοτατο ομως χαμηλα και ειδικα φυστικες μεγαλος πονοκεφαλος πως θα μπεις αφου δε βολευει κλιμακωση. αναρτηση ποιημα με τονους προσφυσης απο τα 17αρια 888. πραγματικα αισθανθηκα μαλ**ας καποιες στιγμες νομιζοντας οτι πιεζα και βλεποντας το αμαξι να μην αντιδρα καν! θεωρω ομως επιβεβλημενες τις χοντρυτερες αντιστρεπτικες καθως το αμαξι εχει λιγες κλισεις και ειναι νωχελικο σε καποιες αντιδρασεις. μπροστοβαρες διλιτρες παπατζες που λεει το παπι ![]() γενικα θελει λιγο ψαξιμο και με πιεσεις καθως ετσι οπως το ειχε δημητρης ειχες ενα κωλο ντουβαρι και μια μουρη που περιμενες ποτε θα σπασει η προσφυση, εντελως μη ρυθμισιμο αμαξι . θελει λιγο ψαξιμο εδω. γενικα το αμαξι εγω εκανα 1.12.9 κανοντας βολτα και 2 γυρους ολους και ολους (αναψε λαδι). θεωρω οτι με ψαξιμο σε λεπτομεριες ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ θα κανει για πλακα 10αρια καποια στιγμη στο αμεσο μελλον! β. 206 πανου καλαματα με πεζο σπορτ κονδωρα αναρτηση 15αρια σεμι . ερωτας . θυμηθηκα τα παλια. οκ μοτερ ερειπιο εντελως αλλα η αναρτηση αυτη ειναι απλα ποιημα. βεβαια το αμαξι θελει επειγοντως 22αρες αντιστρπετικες μπρος πισω (μη το σκεφτεσαι καθολου πανο) γιατι εγερνε ενα κλικ παραπανω. ηταν ομως απολαυση. χωρις μπλοκε και καμπερ ετσι απλα και ομορφα εστριβε πολυ γλυκα και ρυθμισιμα. πραγματικα δε μπορω να βρω λογο να βαλει καποιος αλλη αναρτηση σε 206........... το αμαξι καναμε για πλακα 20ξερο νταλα μεσημερι και θεωρω οτι με καλυτερο καιρο και μονοκαβαλο κανει 16αρια ψηλα για πλακα... υ.γ. τα ζ211 εμπρος γαμανε πανο και οσο περναει ο καιρος τοσο καλυτερα θα δουλευουν γ. συνοδηγηση με μαμα χοντα s2000 toy frapeole (μακης) για οσους τον θυμουνται ... αμαξι μαμα με 90000χλμ αν θυμαμαι μαμα αναρτηση μαμα ολα. μονο 4 σεμι 16αρια. 1.10 ξερο στη πρωτη του επισκεψη με το αμαξι στα μεγαρα και 2η οβερολ (αλλη μια με το 206 του). και με πολυ φυλαγμενη οδηγηση στις πατημενες. οτι και να πω ειναι απλα λιγο. δε παιζει να παρω αλλο αμαξι ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ............................... (το σταισιον να το παρει η γυναικα σκαστε) υ.γ. για αλλη μια φορα κοιταγα το κιτκαρο μου φευγοντας και του δηλωνα ποσο ερωτευμενος ειμαι μαζι του και οτι δε θελω να τον πουλησω ποτεεεεεεεεε. δε παιζει να μου προσφερει ευκολα αλλο μπροσθιοκινητο κουβαδακι τετοια οδηγικη απολαυση... επομενος στοχος μου τελος σεπτεμβρη μολις σπασει ζεστη και με ds3000,σωστες βασεις μηχανης,ριμπιλτ την αναρτηση και χανς το 1.10.ψηλα. και ξερετε καλα οτι οταν δηλωνω κατι επισημα συνηθως το κανω ![]() |
υ.γ. για αλλη μια φορα κοιταγα το κιτκαρο μου φευγοντας και του δηλωνα ποσο ερωτευμενος ειμαι μαζι του και οτι δε θελω να τον πουλησω ποτεεεεεεεεε. δε παιζει να μου προσφερει ευκολα αλλο μπροσθιοκινητο κουβαδακι τετοια οδηγικη απολαυση... επομενος στοχος μου τελος σεπτεμβρη μολις σπασει ζεστη και με ds3000,σωστες βασεις μηχανης,ριμπιλτ την αναρτηση και χανς το 1.10.ψηλα.
και ξερετε καλα οτι οταν δηλωνω κατι επισημα συνηθως το κανω ![]() |
β. 206 πανου καλαματα με πεζο σπορτ κονδωρα αναρτηση 15αρια σεμι . ερωτας . θυμηθηκα τα παλια. οκ μοτερ ερειπιο εντελως αλλα η αναρτηση αυτη ειναι απλα ποιημα. βεβαια το αμαξι θελει επειγοντως 22αρες αντιστρπετικες μπρος πισω (μη το σκεφτεσαι καθολου πανο) γιατι εγερνε ενα κλικ παραπανω. ηταν ομως απολαυση. χωρις μπλοκε και καμπερ ετσι απλα και ομορφα εστριβε πολυ γλυκα και ρυθμισιμα. πραγματικα δε μπορω να βρω λογο να βαλει καποιος αλλη αναρτηση σε 206........... το αμαξι καναμε για πλακα 20ξερο νταλα μεσημερι και θεωρω οτι με καλυτερο καιρο και μονοκαβαλο κανει 16αρια ψηλα για πλακα... υ.γ. τα ζ211 εμπρος γαμανε πανο και οσο περναει ο καιρος τοσο καλυτερα θα δουλευουν |
[...]β. 206 πανου καλαματα με πεζο σπορτ κονδωρα αναρτηση 15αρια σεμι .
ερωτας . θυμηθηκα τα παλια. οκ μοτερ ερειπιο εντελως αλλα η αναρτηση αυτη ειναι απλα ποιημα. βεβαια το αμαξι θελει επειγοντως 22αρες αντιστρπετικες μπρος πισω (μη το σκεφτεσαι καθολου πανο) γιατι εγερνε ενα κλικ παραπανω. ηταν ομως απολαυση. χωρις μπλοκε και καμπερ ετσι απλα και ομορφα εστριβε πολυ γλυκα και ρυθμισιμα. πραγματικα δε μπορω να βρω λογο να βαλει καποιος αλλη αναρτηση σε 206........... το αμαξι καναμε για πλακα 20ξερο νταλα μεσημερι και θεωρω οτι με καλυτερο καιρο και μονοκαβαλο κανει 16αρια ψηλα για πλακα...[...] |
και ξερετε καλα οτι οταν δηλωνω κατι επισημα συνηθως το κανω ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() ![]() |
1 pista
ego+bts |
1 ora tha eimaste pista
an doylepsei ok to amaksi pame gia xronara me tetoio kairo salex ekane magika kai to amaksi SKOTONEIIII |
αρχες απριλη ενημερωνω θια ειμαι σερρες με το αλφιστι |
agorasa ti k4 κανονικοτατα...σχεδον γλυψαμε λαστιχα...ευτυχως που δε το εχω χαμηλωσει |
καλα περασαμε παρτουζιασαμε τι μπαρκετα του πετρου που σα γνησιο ιταλικο στο τελος τα εφτυσε..... |
alfetta έγραψε: |
υγ2 αααααχ Barchettούλα |
σημερα εσκασε μητσοτακης μεγαρα με το νεο του αποκτημα στοπ
ραντικαλ στοπ γαμαει και δερνει στοπ 1.02 δικαβαλο και σε ρυθμο βολτας στοπ ανοιγε σε ενα γκλορια σα σταματημενο ευθεια στοπ αει αει αει στοπ πολυ ζεστη ευχαριστω στεβε για αποστατη και παγκχελ που ακομα δεν εχει στειλει ψυκτρα μετα απο τοσους μηνες... λαδι πρωτη φορα το ειδα 150!!! ![]() ΓΑ**ΣΕ ταααα |
Radical ποιός?! |
σημερα εσκασε μητσοτακης μεγαρα... |
Sinanai έγραψε: |
Δεν πρέπει να 'ναι πολύ καλό αυτό. Δε βλέπω πολλά έξω στο δρόμο. ![]() |
respect το radical... |
τι σκ**α μοτερ φοραει αυτο το πραγμα και ανεβαζει ετσι ψηλα σαν παλαβο!!!!!!!!! |
ΣΑΖΜΑΝΑΡΑ!!!! Ε, και μερικες εκατονταδες αλογα.. |
ωραια μεγαρα σημερ λιγο κοσμο και καλο
το κοκκινο τερας τρελανε το κοσμο και εκανε 1.14ξερο 'μπραβο στελιο αντε και με 4 σλικ να κατεβουμε στο 13 πολυ δυναμη το πραμα και ωραιο πατημα μεσα στη πιστα |
salex έγραψε: |
Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι από ισχύ το αυτοκίνητο είχε μπόλικη. Τα φρένα του RC όμως είναι μικρά και υπερθερμαίνονται σε αυτή την πίστα, οπότε δεν αντέχουν σε καμία περίπτωση.
Βλεπω AP να έρχονται κάποια στιγμή στο μέλλον... |
Πάνος έγραψε: |
Εχασα τετοιες στιγμες σημερα στη πιστα;
Πρωτη μερα του Στελιου στο σχολειο; ![]() ![]() Ερωτησεις; Πως ηταν ο δασκαλος; Εχει ωραια κοριτσια η ταξη; Τα παπουτσια στο 207 καινουργια; Σας ελειψα; ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=bWDaS8nnfhM
TA SPAEI TO SKATO |
ψηλά μετά τις 6500 ως 7800 είναι σα να ανοίγει βιτεκ... ![]() οσονούπω το βιντεάκι απο τρελό κυνήγι με το σ2000...10γυροι σερί μαζί μέχρι που του γύρισε κ6 και πέρασα μπροστά. |
βασικα εγω ειμαι πελατης του ειμαι εχει κατι τηλεκατυεθυνομενα διπλα στο σπιτι μου
ο ανθρωπος πηγαινε πρωτη φορα μεγαρα ![]() |
μετα το τελευταιο πετυχημενο ριμπιλτ των μπιλσταιν στο μπαντ σπορτ στην αθηνα ο οποιος πρεπει να ειναι ενας απο τους πιο ασχετους ανθρωπους στο χωρο των αναρτησεων ανακαλυψα οτι υπαρχει λακουβα-ανωμαλια αναμεσα κ6 και κ8...αφου οταν περναγα απο πιτς με ρωταγαν μετα αν ρεταρει το αμαξι....τοσο πολυ χοροπηδουσε! |
Τελικά σήμερα πήγα και ήταν πολύ όμορφα. Ήσυχα, σχετικά, από κόσμο, 2-3 καλά αυτοκίνητα με θέαμα, και πολύ καλές συνθήκες πίστας/καιρού.
EDIT: Να και ένα βιντεάκι. (Πολλή μύγα, παιδιά...) |
τουλάχιστον με το 17/65, |
Στην Κ5 - κατά κόσμον φυστικιές - δοκίμαζα πότε με 2α και πότε με 3η. Όχι απαραίτητα για να δω τι είναι καλύτερο, σε σχέση με τη μεγάλη ευθεί που ακολουθεί, αλλά και για να μην "ξεζουμίζω" το μοτέρ. Εννοώ ότι η ευθεία ανάμεσα Κ4 και Κ5 είναι μεγάλη για να μείνεις στη 2α και μικρή για να βάλεις και 3η, τουλάχιστον με το 17/65, ή τι σκ**ά κορωνοπήνιο έχω εγώ. έτσι, αν μείνεις στη 2α, βαράς 2-3 κόφτες πριν την Κ5, κι αν βάλεις 3η, είτε μπαίνεις με ψιλοψόφια - αλλά όχι τόσο ψόφια όσο παλιά, κυρίως ελέω εξάτμισης - 3η, είτε ξαναβάζεις δευτέρα, που μου φαίνεται και η χειρότερη επιλογή. Θα έλεγα προτιμώ, όπως είμαι τώρα, και μια ς και δεν έχω κανέναν να με πληρώνει να σπάω το αυτοκίνητό μου, ότι προτιμώ να βάζω 3η και να βγαίνω με λιγότερη δύναμη στη μεγάλη ευθεία, παρά να ακούω το γκα-γκα πριν τις φυστικιές. Είναι λίγο βιασμός... ![]() |
Τελικά σήμερα πήγα και ήταν πολύ όμορφα. Ήσυχα, σχετικά, από κόσμο, 2-3 καλά αυτοκίνητα με θέαμα, και πολύ καλές συνθήκες πίστας/καιρού.
EDIT: Να και ένα βιντεάκι. (Πολλή μύγα, παιδιά...) |
ξανατονιζω για τα κομπλεξικα βλαχακια οτι ο ανθρωπος μπηκε πρωτη φορα μεγαρα για να παει βολτα. απλα βρεθηκε ενα καθυστερημενο στο καθισμα του συνοδηγου που του φωναζε πατα πατααα
και αλλο ενα απο πισω του κολλημενο να τον κυνηγαει οποτε ο ανθρωπος αναγκαστηκε να πιεζει χωρις να θελει ![]() ![]() ![]() |
αλιεν ξαναδιαβασε τι γραφω
Myth...ευχαριστισης μου...να δω ποτε θα (ξανα...#$@#%$@%@) παρω καμμια ψυφιακη της προκοπής |
http://www.youtube.com/watch?v=7JsQQfpuWcM&feature=player_embedded
ειναι προς πωληση 13500 με το τρειλερ.... το αμαξι ειναι με καινουργιο μοτερ σαζμαν απο ριμπιλτ σε απιστευτη κατασταση εδω βλεπετε τι κανει με λιωμενα λαστιχα και 1+χρονο απραξιας του οδηγου |
γαμησετα... αλλα πολυ δυσκολοι οικονομικα καιροι για τετοια "ειδικη" κινηση (τουλαχιστον για τους περισσότερους απο εμας) |
Πάνο, χρόνος από προχτές; |
xristos anesti kalo pasxa |
ρε ηρθε το πασχα πιο νωρις και μπηκες ξανα πιστα και θα το αφησουμε ετσι?????
οταν ξαναμπω εγω λογικα θα παντρευτει ο μανθος |
ρεσπεκτ!!!!!
ευγε νεε μου!!!!! επιτελους και καποιος που "αξιοποιεί" οπως πρεπει και εκει που πρεπει αυτο που πηρε...!!!! μαμα παντου, 4 σεμι και δωστου,... Α-Ι ΛΑ-ΙΚ!!! (και καλα να σαι για να το βελτιωσεις και να χαρεις ακομα περισσότερο) υ.γ. προσεξτε ποσο φορτιζουν τα σεμι την αναρτηση που ακομα παρα το οτι μαμα (με τεραστια διαδρομή) σηκώνει τροχο... υ.γ.2 πρεπει να σου βροθμε 4 μεταχειρ οτι να ναι αλουμινιου... ![]() υ.γ.3 στην 2η φωτο (λογικα εισαι στην Κ9) μαλλον μπαινεις με λιγη περσσότερη φορα και δειχνει οτι υποστρεφει...λιγο περισσοτερο απ οτι "πρεπει" ![]() |
η νυφη για καθε μερα ζητα απεγνωσμενα 55αρι προφιλ... ο αλλος θελει 16" |
re papara
http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards-readers.html?keyphrase=sd+card+512 oriste kartes |
Μια πολύ ομορφη εκδήλωση από το Abarth club σήμερα!
Το χαλαρό open και οι συμμετοχές μου θύμησαν μέρες παλαιές... Πέρασα υπέροχα, πρώτη μου φορά με το s+ημισλίκ μέγαρα το καταχάρηκα εσπασα το προσωπικό μου ρεκόρ στην πίστα(1 10 9 εγραψε το Pbox) Δυστηχώς ως χρονολάγνος πίεσα πολύ και είχα μια ατυχή εξοδο και 2 σβουρίτσες ευτυχώς με πολύ μικρό τελικά κόστος.... ε ... πρόσφερα και λίγο θέαμα... ![]() Ελπίζω να βρεθεί μια sd καρτούλα παλαιάς τεχνολογίας να χαρώ και το PBOX.... Μια διαπίστωση που είχα και με το 206 είναι ότι η Κ8 δεν ''σηκώνει'' πολλά χλμ όσα η Κ3... το θυμήθηκα αργα... Καμμια σχέση ο τρόπος που στρίβει το πισωκίνητο... θελει ΓΚΑΖΙ... ιδίως στις ''φυστικιές'' είναι τερας με πάνω απο 96++ χλμ στο απεξ και εξοδο με 106+ Ελπίζω να διοργανώσουμε και εμείς τέτοια χαλαρα και όμορφα events ! |
μητσο μπες ebay για καρτα.... ![]() αυτη η κ8 σε εχει στοιχειωσει ![]() αντε και το 9 ψηλα ειναι εδω και σε περιμενει ![]() ![]() |
kpsig έγραψε: |
Ήμουν και εγώ εκεί με το 205. Ναι, να το οργανώσουμε και εμείς ως psclub. Εσύ ήσουν με το μαύρο s2000; |
παντως εχω δει 2 Σ με 100000χλμ και τα αμορτισερ δουλευαν ακομα ![]() |
κοιτα και το 206 του ειχε γα** τις αναρτησεις αλλα οταν νομιζει οτι μπαινει με 130 στη κ8 εεε παει ευθεια ![]() παντως εχω δει 2 Σ με 100000χλμ και τα αμορτισερ δουλευαν ακομα ![]() |
BTS έγραψε: | ||
Αντέχουν τα KAYABA! ![]() ![]() ![]() |
αντε τωρα που σου βρηκε και καρτα το παιδι ποιος σε κραταει. ![]() δημτρακη καλως ηρθες στο θαυμαστο κοσμο της πισω κινησης....... ![]() |
χμ...
πιο ενδιαφερον απο Καρτοδρομο στις 27 πάντως... (αν εχω βαλει τα φρενα) κοστος? ωρα? |
ρε μανθο δε χρωστανε στο τασο ενα καθημερινο τη πιστα? δε του το θυμιζεις ευκαιρια ειναι |
SnakeMJK έγραψε: | ||
+άπειρο |
myth έγραψε: |
μολις ανοιξε και event για την κυριακη 8 ΜΑιου!!!!!! Παμε για καινουργια λαστιχα...χαχα!!!! ![]() ![]() ![]() |
μανθο δε θελει καμια οργανωση. θα μαζευτουμε μεταξυ μας και τελος... και λιγες επιλεκτικες συμμετοχες μονο απο τριτους που ξερουμε και τιπτοα αλλο. φτανει και περισευει |
mechanic έγραψε: |
αλλα εχω μια απορια.....
γιατι εχουμε μοναχα "τα μεγαρα" στην αττικη? (υπαρχει καποιου ειδους μονοπωλειο? η απλα δεν εχει ασχοληθει καποιος αλλο ηδιωτης?) |
χμ...
... (αν εχω βαλει τα φρενα) |
βγαινουμε απειρως οφφτοπικ...
αλλα "ιδανικα" θα ηθελα να μου τα βαλει ο Αργυρης ο οποίος το χει ξανακάνει (σε 206 με εσπ κλπ κλπ) το θεμα ειναι οτι μπορει μονο Σαββατο πρωι οπου εγω δουλευω...οποτε ειναι λιγο μπερδεμα... αλλιως θα χωσουμε λιγο τον Στελιο να ρθει με το σοφτγουερ κλπ κλπ... θα δω απο βδομαδα σιγα-σιγα... ε στην χειροτερη δεν θα παμε αυτη τη φορα Μεγαρα...ε δεν τρεχει και τιποτα...εκει θα ειναι η πιστα θα παμε αλλη φορα ![]() ![]() |
βγαινουμε απειρως οφφτοπικ...
αλλα "ιδανικα" θα ηθελα να μου τα βαλει ο Αργυρης ο οποίος το χει ξανακάνει (σε 206 με εσπ κλπ κλπ) το θεμα ειναι οτι μπορει μονο Σαββατο πρωι οπου εγω δουλευω...οποτε ειναι λιγο μπερδεμα... αλλιως θα χωσουμε λιγο τον Στελιο να ρθει με το σοφτγουερ κλπ κλπ... θα δω απο βδομαδα σιγα-σιγα... ε στην χειροτερη δεν θα παμε αυτη τη φορα Μεγαρα...ε δεν τρεχει και τιποτα...εκει θα ειναι η πιστα θα παμε αλλη φορα ![]() ![]() |
'Andy'-lag έγραψε: |
Παλικάρια μην μείνω εκτός αυτής της διαδικασίας ε....έχω κι εγώ ένα ζευγάρι για φόρεμα...... ![]() ![]() ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Εσύ αποστάτες να πάρεις. Μήπως τα κάνουμε μαζί με τα παιδιά. Άμα έρθει ο Στέλιος με το διαγνωστικό. |
'Andy'-lag έγραψε: | ||||
Προσορινά υπάρχουν απ'οτι μου είχε πει μια ψυχή μέχρι να πάρω δικούς μου........οπότε πείτε μου κι εμένα όταν κανονιστεί το όλο σκηνικό.... |
iceage έγραψε: | ||||||
Αν μπορεί να το κανονίσουμε ομαδικά την εξαέρωση τότε θα ήταν καλό. Θα γίνει πιο γρήγορα. Τώρα αυτή η ψυχή με αυτές τις δαγκάνες μπορεί να τους βγάλει, γιατί θα έχει αρκετό χώρο πλέον. |
να σου πω να οργανωσουμε ενα ντραμπουι-αργυρη?
παμε αφηνουμε δικο σου μετα παω παιρνω δικο σου αφηνω δικο μου μετα παιρνω δικο μου αφηνω βολβο που θελει παρκ σιστεμ τσεκ μετα παει αλεξης αφηνει δικο του παιρνει βολβο... οποτε ετσι θα χρειαστει να παμε 1 φορα στο πηγαινε και μια στο τελος 2 ατομα ![]() ![]() |
ΡΕΣΠΕΚΤ.... αλλα θελω να ειμαι παρων... ασε που η ολη διαδικαια δεν μπορει να γινει απο ενα ατομο μονο του αλλα για να σας προσγειωσω λιγο σχετικα με το ολοι μαζι... (θα μεταεφρω τα ποστ σε πιο σχετικο θεμα εν καιρω) στου Αρη, για πληρη εξαερωση οταν αλλαξαν δαγκανες εκαναν κανα 3ωρο... λογω εσπ δεν ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται μιας και το κυκλωμα ειναι πιο συνθετο @iceage φυσικα και θα εισαι παρων... @ανδυ..ψυχραιμια θα τα βαλεις κι εσυ...και μετ θα παρπονιεσαι οτι μαλακωσε η εμπρος αναρτηση... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το ειδαμε κι αυτο το έργο απο την θεση του οδηγού. Μερικές φωτό.
![]() |
Ωραίος Γάνναρε! Αλλά:
1. Βαλ' τες στις motorsport φωτό!!! ![]() ![]() ![]() 2. Περιμένουμε βιντεάκι από εκείνη την καμερούλα μέσα 3. Περιμένουμε χρόνους, σχολιάκια και λοιπά πικάντικα κουτσομπολιά! ![]() υ.γ. Πάλι ήταν ο Θεούλης με τον Τσίγκο; |
γιατι [...]
![]() ![]() ![]() |
τελικα καποια στιγμη εκοψα την πιστα κ1 βγηκα μισο γυρω εμπρός ή πισω του οπως θελετε πειτε το και συνεχισα... |
myth έγραψε: |
Να πω και γω με την σειρα μου οτι ηταν σχετικα μια καλη μερα. Εγω στο group μου δεν ειχα σχεδον καθουλου ενοχληση απο κανεναν-ειτε πισω να με πιεζει ουτε απο μπροστα καπιος να με αργει. Οντως ειχε πολυ ζεστη αν και τα τις 7 παρα και μετα που εκανα 2 σεσσιον ηταν σχετικα καλα απο ζεστη..αν και η ασφαλος εκαιγε ακομα...Η καταληξη τις ημερας ηταν με πολλους προβληματισμους στο θεμα της αναρτησης...
υ.γ Γιαννη προλαβα και ειδα το σαξο σου σε 2-3 ωραια περασματα!! ![]() |
ωραιες φωτο Γιαννη... ![]() ![]() |
mechanic έγραψε: |
...τωρα ειναι οπως παλια?
δηλαδη 50 ευρω για ολη τη μερα? αν ναι ειμαι μεσα... ![]() |
οπως εγινε χ8ες 50ε μεχρι το μεσημερι σε γκρουπ αντιστοιχου χρονου γυρου 70ε μεχρι "δυση ηλίου" (δεν θυμαμαι ακριβως την ωρα ληξης) παλαιότερα ηταν 50ε ολη μερα "χυμα" ολοι μαζι οποτε ηθελε ο καθενας κλπ κλπ... |
egω παντως το ειχα πει.
ισως απο τις καλυτερες; μερες που εχω περασει απο θεμα θεαματος ποτε στη ζωη μου μεγαρα... μπα η καλυτερη εχουμ gtr mama gtr 600troxo gtr 850strofalo mayri supra 700troxo kokkini supra xxxx aloga. nai τετραψηφιο a kai κερασακι silvia τελαυταιο με r26 μοτερ να μην ισιωνει οτυε στο παρκαρισμα εξτρα μπονους megane cup σταθερα στα 12 bmw 1m coupe απλα απιστευτο αμαξι. και ντριφτ και στριψιμο. νομιζω οτι οι γερμανοι ξεπερασαν ισως και την ε30 με αυτο εδω... westfield βολτα με καταφρακτο και κερασακι στη τουρτα ο octane να γραφει 17.8 σε ρυθμο παρτουζοβολτας μες τη πιστα χωρις να ξερει ουτε τι πιεση στα λαστιχα ειχε.... α επισης Μ3 ε46 csl με πλεξιγκας τζαμια να ανασταινει νεκρους απο ηχο kαι πολλα μπραβο και στον αντρεα που μπηκε με το πλοιο της αγαπης βλεπε 207 και μαζεψε εμπειριες αφου βεβαια ειχε φαει το κραξιμο του αιωνα απο εμενα. υ.γ. οποιος με πλοιο της αγαπης γραψει εδω μεσα θα φαει μπαν. ![]() το τοπικ αφορα ατμοσφαιρες και τουρμπο πισωνινητα ![]() ![]() |
RESPECT στο παλικαρι το πηγαινε τεζα τελειως. εχουμε καθολου χρονους που κινηθηκε.
αυτο και το 1m ηταν για μενα οτι καλυτερο απο στριψιμο σημερα παντως οταν τον περασε σα σταματημενο το σουπρα πρεπει να ξενερωσε τη ζωη του το παλικαρι... ![]() ( με την εννοια οτι εχεις 400-αλογα αμαξι και ξαφνικα βλεπεις ενα τερας με χ2 αλογα να σε περναει παντηλικωμενο στην ευθεια πετωντας φλογιδια σα σταματημενο) |
RoadRunner122 έγραψε: |
![]() Βίνδεο δυστυχώς δε βγήκε κάποιο της προκοπής με το κινητό ελλείψει ζουμ ![]() |
Η κόκκινη πινακίδα μ' αρέσει, στο Σούπρα... Ό,τι να 'ναι... |
θα ελεγα οι μαυροφορεμενες "χοιρες" να ασχολουνται με τοπικ "εσωτερικου χωρου" σχετικα πχ με πλεξιμο...μαγειρεμα...γυμναστηριο...και λοιπα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
υ.γ. το να πηγαινεις στα μεγαρα μετα απο τοσα χρονια περα δωθε χωρις αμαξι ειναι τραγικα ψυχοφθορο. σα να περνας εξω απο το σπιτι της πρωην σου και να βλεπεις οτι εχει παρτουζα παρτυ και δε σε εχει καλεσει κανεις |
ο κωστας φοβαται μη ζοριστει το αμαξι στη πιστα
και ο μακης μη πετσικαρει το σασι α μωρε σκατοαεδερφαρες με τα πλοια της αγαπης επρεπε να σας εβγαζα ολες βιντεο που σκουζατε σα το ψινακη οταν το πηδαει ο αραπης για τη πιστα και τι κακο που ειναι και οτι ειναι αχρηστο και δε θα μπειτε ποτε και οτι διαλυουμε τα αμαξια μας και αλλες παπατζες. α ναι ξεχασα του ανδρεα το αμαξι τωρα θελει ολικο σερβις γιατι το παιδι το σκορπισε... |
υ.γ. το να πηγαινεις στα μεγαρα μετα απο τοσα χρονια περα δωθε χωρις αμαξι ειναι τραγικα ψυχοφθορο... |
αλλωστε με την αναρτηση που εχεις βαλει μαλλον θα χοροπηδας σα ραπερ στα μεγαρα
|
android έγραψε: | ||
ισχύει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κωστακη...παιδι μου...που σε πειραξε η ορθογραφια...οριστε μερικες χρησιμες συμβουλες για την επομενη φορα σου στην πιστα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() επισης κανενας δεν μιλησε για χεραδες, εσυ το ειπες. οπως επισης αναφερθηκες (οπως και ο Μακης και και ο jean) σε χρονους...χωρις να εχεις καν ιδεα "τι/πως/γιατι"... ![]() ΑΝ στην πιστα τις πρωτες φορες δεν πας επιτουτου ΑΡΓΑ και προσεκτικα το λιγοτερο που θα κανεις ειναι να φας λαστιχο χωρις λογο και το χειροτερο να χτυπησεις... Ιδιως την πρωτη φορα οφειλεις να πας με συνοδηγο που να χει υποψιν του 5 πραγματα. Αυτα, (τα οποια τα ξερεις...) ![]()
βασικα +απειρο... ( ![]() αλλα ...συντομα... ![]() ![]() ![]() τελος πάντων... βιντεο ή φωτογραφίες απο χθες εχετε/βρηκατε τιποτα αλλο??? |
. Ευχαριστώ τον iceage που συνοδήγησε για να μου δίχνει γραμμές. |
Jean έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
Μα κι εσυ Raspberry......? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μα κι εσυ Raspberry......? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
να καταγγειλω οτι ο iceage του λεγε κοψε γιατι ζαλιζομαι... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
σφυριζουν
αφου οταν περναγε γυρναγαμε να δουμε τι σφυριζει. μετα απο μερικα δευτερα επειδη ηταν ακομα στο ιδιο σημειο σταματαγαμε να κοιταμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() να καταγγειλω οτι ο iceage του λεγε κοψε γιατι ζαλιζομαι... το θεμα ειναι οτι ο αντρεας μπηκε το χαρηκε ειχε μια πιο στενη επαφη με το αμαξι του που ειμαι σιγουρος οτι το εμπιστευεται πιο πολυ πλεον ξοδεψε 20ευρω και εμαθε. ουτε φθορες ειχε ουτε ζημιες. στη πιστα αν δε κυνηγας δε σε κυνηγαει |
...μπορούσα να πατήσω καμια δεκαριά μέτρα μετά από εκεί που φρέναρα... |
Octane έγραψε: |
...Ειτε θα πουληθει (προφανως για τα ματια καπου S...) , ειτε θα μπει σε "νυφη mode" ![]() |
βιντεο ή φωτογραφίες απο χθες εχετε/βρηκατε τιποτα αλλο??? |
αν δεν μπορεσεις να παιξεις με "S" ή "Μ" (βασικα 1000 φορες να μπορεσεις...) |
ασε ρε τις μαλ***ες και λεγε ποσο? |
πρεπει να βρουμε μια σπηλια να σας θαψουμε ολους μαζι ομαδικα |
Γενικώς πολύ όμορφα ήταν χτες. Νορμάλ κόσμος - καμία σχέση με τις 100, υποτίθεται, συμμετοχές... Μαξ να 'ταν καμιά 50αριά, κι αυτό ήταν κρίμα, γιατί στάνταρ θα υπήρχε κόσμος που δεν πρόλαβε τις 100 και δεν ήρθε. βέβαια αν ερχόσουν χτες και ζήταγες να μπεις, έμπαινες, εννοείται.
Η πίστα ήταν ανέλπιστα καλή, αν αναλογιστούμε ότι έβρεχε μέχρι τις 17.30 της προηγούμενης μέρας. Υπήρχαν, μεν νεράκια σε 1-2 σημεία, αλλά όχι να ενοχλούν, ενώ με την πάροδο των πρώτων σέσσιονς, καθάρισαν κι αυτά. Η Κ1 έδειχνε να γλιστρά κάπως περισσότερο χτες, με αποτέλεσμα αρκετές τετάκες ή παρολίγον τετάκες εκεί... Είχα να μπω με εντελώς πολιτικό λάστιχο απ' την ... πρώτη φορά που είχα μπει, το 2004 ή 2005, και όντως είναι ξενέρα. Γι' αυτό που είναι, τα Χανκουκάκια κρατήθηκαν στο ύψος τους, αλλά κακά τα ψέματα, τη συμπεριφορά ακόμα και ντεμέκ σπορ ελαστικών όπως τα R1-R δεν την πιάνουν ούτε κατ' ελάχιστο. Κύρια αιτία "ξενέρας" η αίσθηση ότι το αυτοκίνητο κατά τη φόρτισή του κινείται για λίγο παράλληλα με το δρόμο και εγκάρσια στον διαμήκη άξονά του. Πρόβλημα - ιδιαίτερο - σαπουνιάσματος δεν είχα. Αυτό που με προβλημάτισε ήταν η ανάρτηση, που έδειχνε στις γρήγορες Κ3 και Κ8 να πάσχει... Φτάνοντας στο όριο της κλίσης του, το αυτοκίνητο ένιωθες να μπαλαντζάρει κάπως. Θεωρώ ότι αυτό έχει να κάνει και με τη μικρή διαδρομή της, αν όχι και με άλλους παράγοντες. Γενικώς είχαμε γαμάτη παρέα, χτες, είχε ένα κάποιο θέαμα από το γνωστό τουμπανο-Focus RS του Κυπραίου, ένα δυνατό EVO και ένα βελτιωμένο GT-R, και κάποια Λοτουσάκια, και γι' ακόμα μια φορά ζήλεψα τη ρυθμισιμότητα και την ισορροπία των Miata, που μαζί με τα Renault τα 'χαν σε 2 ξεχωριστά group. (Αυτό το αναφέρω, γιατί αν κι εμείς σε κάποιο trackday είμαστε 5-6, μπορούμε, φαντάζομαι, να το ζητήσουμε) Επίσης κάποια στιγμή παρολίγο να τροπετιαστεί το 206, όντας παρκαρισμένο στα πιτς, από ένα Κλιό που το έχασε στην Κ3, συνέχισε ακυβέρνητο στο γκαζόν καισ ταμάτησε στο... συρματόπλεγμα, στο πλάι των πιτς... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=rxr4ZCrKi8g Γενικά μια πολύ ωραία μέρα η χτεσινή! |
Αχα, σε είδα Άκη. Με τις λευκές speedline λες, ε; Μη φανταστείς, το μαύρο 207 κι εγώ ήμασταν, μόνο. ![]() |
YΓ. Τυχαία βρήκα κι αλλους πεζοσπορέους που γράψαν τρομερό χρόνο btw!! |
YΓ. Τυχαία βρήκα κι αλλους πεζοσπορέους που γράψαν τρομερό χρόνο btw!! |
arista tekno mou
εχεις την ευχη μου οχι σα τα αλλα που μονο φωτογραφιες για το facebook ειναι... φρεναρισμα και πολιτικο λαστιχα και χρονος μεγαρα ειναι σα να λες οτι ψηφισες βενιζελο αφου εβαλες υγραεριο σε 207htp |
Jean έγραψε: |
H φώτο είναι του plaketokofth |
SnakeMJK έγραψε: |
όταν λέμε χαμηλό κόστος...;; |
arista tekno mou
εχεις την ευχη μου οχι σα τα αλλα που μονο φωτογραφιες για το facebook ειναι... |
Είχα κυνηγητό με μια Corolla και ενα Starlet... ![]() |
Αλλά, το υπερευχαριστήθηκα με ένα καλό λάστιχο θα γίνει δουλειά... |
Γεια και χαρά σε όλους!
Χτες στα Μέγαρα. Δοκίμασα ανάρτηση και λάστιχα Kumho C03... Χρόνος 1 10 2 χωρίς πίεση στις Κ3 κ8 115+ 100+ στις κορυφές αντιστοίχως.. γενικά ημουν συνέχεια μεταξύ 10-11 ΑΛΛΑ...πολύ υποστροφή στις εισόδους των Κ1-Κ6 και Κ9 τα εμπρός ελαστικά ήταν πολύ λιγα για το αυτοκίνητο-πίστα, παρέδιδαν πνευμα δεν μπορούσα και να φρενάρω! Δεν έμεινα ικανοποιημένος γιατί πάλι έπρεπε προσαρμοστώ σε κάποια αδυναμία του οχήματος. Τα πίσω φάνηκαν αρκετά καλα...αλλά ίσως έτσι εδειξαν μπρός στην γλίστρα των εμπρός Σίγουρα θέλει πολύ φαρδύτερο και σκληρότερο ελαστικό εμπρός... μάλλον δεν γλιτώνουμε τις 17αρες... Το κερασάκι στην τούρτα?? άλλο ένα σετ στραβές δισκόπλακες ![]() Ο γνωστός ''Δρ'' με εξυπηρέτησε μεν στην άμεση τοποθέτηση αναρτησης, αλλά δεν έλειψαν το ''πνευμα'', το ζυγισμα χωρίς εμένα μεσα και χωρις να βγουν οι αντιστρεπτικές! Επισης το χαμήλωσε πολυ με αποτέλεσμα στην πίστα κυρίως μετά από Κ3 και Κ8 να βρίσκουν οι τροχοι στους θόλους!!! Specs: S2000 AP2 stock motor // carbotec xp10 εμπρος-πίσω // Kumho C03 170/630 R16 medium εμπρος και 200/615 R16 medium πίσω// 1,5 εμπρος 2,5 πίσω camber(μοίρες)//0 εμπρός 2mm total toein Αναρτηση GAZ με εξωτερικά δοχεία για κάθε αμορτησερ 2 δρόμων και ρυθμίσεων σε β ρβ. ελατήρια 6,7 kgr/mm εμπρός 4,5 kgr/mm πίσω. πολυ καλη στο δρόμο και στην πίστα αν και δεν ασχοληθηκα με τις ρυθμίσεις ιδιαίτερα... Περιμένω, καλά να είμαστε, να δώ ξανά γνωστούς-φίλους στην πίστα!! |
Γιατι το ζυγισατε χωρις αντιστρεπτικες και χωρις εσενα μεσα??? |
Εχετε δει καμπερ καστερ συγκλιση κλπ? |
Μητσε τα C-03 τα ειχα δοκιμασει το 2006 σε σκληρη γομα και εδειχναν να μην κανουν για πιστα, βασικα ηταν αχρηστα μιας που και σε αναβαση τα ειχε δοκιμασει φιλος με κουβερτες κλπ παλι δεν εκαναν τιποτα.
Εχεις σκεφτει φουλ σλικ? Γιατι το ζυγισατε χωρις αντιστρεπτικες και χωρις εσενα μεσα??? Εχετε δει καμπερ καστερ συγκλιση κλπ? |
Ο αναρτησιολογος εκανε το ζυγισμα?
και με τι δικαιολογια δεν το εκανε με λυμενες τις αντιστρεπτικες και εσενα μεσα? Με τα σλικς θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα, θα νιωσεις καταρχας πιο ασφαλης γιατι θα σε ακουει το αυτοκινητο . Εφοσον υπαρχει "δεδικασμενο" στο '7 απο ιδιο αυτοκινητο, γιατι δεν ακολουθεις αυτα που εκανε εκεινος ο ανθρωπος στο αυτοκινητο του? Πριν μου πεις, θα σου πω οτι συμφωνω πως καποια πραγματα ρυθμιζονται στο αυτοκινητο αναλογα με τον οδηγο, αλλα ετσι θα εχεις ετοιμο μπουσουλα. |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: | ||
Με τη δικαιολογία ότι ''ξέρω εγω'' με πνεύμα που αμα του πηγαινες κοντρα εφευγες τσακωμένος! Το παιδί εχει ξηλώσει τα πάντα από το αυτοκίνητο έχει ένα μπακετ και τσίγκο στο πάτωμα και μια ανάρτηση 10 κιλα μπρος-πίσω... Ειχε και σοβαρά ελαστικα dunlop και μάλλον το μοτερ... Επίσης είναι πολύ καλός οδηγός με μεγάλη εμπειρία στο αυτοκίνητο.. Σερρες γύρισε 33 ρε... Τα σλίκ τα σκευτομαι πολύ σοβαρα για όλους τους λόγους που λές...όμως επισης σκευτομαι ότι ίσως χρειαστώ ένα roll bar..... |
αν και απο ζύγισμα και εκείνο το δυσμοιρο...απο ''Δρ'' περασε...ακομη θυμάμαι που η αριστερη πλευρα πισω ηταν πιο ψηλη απο δεξια και κάτι ωραίες πιρουέτες του κόλου στα φρένα στην ευθεία... μια ομορφιά! |
Mπραβο Δημητρη!!! |
xrisa-xs έγραψε: |
Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για τη βόλτα το Σάββατο, το αυτοκίνητο είναι πιστόλι!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μπορείς σίγουρα με λίγη εξάσκηση ακόμα να κατεβάσεις κι άλλο το χρόνο σου.. υγ. κάτι πρέπει να κάνεις για να μη βρίσκουν οι ρόδες στους θόλους! πόνεσε η καρδιά μου να το ακούω |
Ας γραψω κι εγω κατι... ![]() (αφηνω ασχολιαστη την ουτως η αλλως πολυ καλη οδηγηση του Δημητρη - που το μονο που της λειπει καποιες φορες ειναι λιγη συνεση...που θα παει θα το μαθει κι αυτο χαχαχαχα) το λοιπον... ΤΟ ΠΡΑΜΑ.. (=ς2000) εχει μεταμορφωθει με την αναρτηση (ακομα και ετσι οπως ειναι λανθασμενα υπεχαμηλωμενη - οκ αυτο διορθωνεται ευκολα)... (μιλωντας για το οριακη οδηγηση - βλ χρονος ~1:10...) εμπνεει εμπιστοσυνη...δεν τρομαζει...ακουει στους χειρισμους...γενικώς εγινε "αυτο που πρεπει" (ξαναλεω...αναφερομαι σε συνθηκες οριακης οδηγησης και οπχι "για βολτα η σβελτη οδηγηση που ουτως η αλλως το S ειναι "αλλου"...) οταν μπορεσει ο Δημητρης να του βαλει 2 πισω λαστιχα "αντιστοιχα" των τωρα εμπρος (και χωρις να του πειραξει κατι μηχανολογικο) ο χρονος θα παει ανετα στα χαμηλα 9... Keep up!! (και με την πρωτη ευκαιρια θα παμε και παρεα...) |
χρεωνω 50ευρω την ωρα συν το φαγητο της γυναικας στη παχη.
οταν αποφασισετε να ξεστραβωθειτε και να στηθειτε ενημερωστε με γατακια ![]() δε γκουρου |
θα κατανοησετε γιατι δεν ετρεξα με λεφο στο αττικο ![]() |
30στην 30ηη
καθως πλεον εχουμε περασει σε αλλα επιπεδα του τυπου "γιατι μωρο μου δε προεβλεψες πριζα ρευματος για το λαπτοπ κοντα στη λεκανη?" |
pst
κανα νεο? σαββατο τι κανουμε? το αλλο το καμμενο ο κτανε ζει? |
Και εγώ είμαι χωρίς λάστιχα... ![]() |
γυναικα θα ειναι για νυφικα οποτε ειμαι ελευθερη αν θελετε για καφεδουμπα και κανα μεζεδακι ισως παραλια... |
σε πεισμα των καιρων και της αλλαγης του κλαμπ
σε ψυχαγωγικου χαρακτηρα στην αρχη μετα σε μηδενικου και τελος σε κοντραδικου εμεις επιμςνουμε μεγαρα. εσεις παιξτε με το λεβιε... θενκς σε μανθο και μητσο που μου εδωσαν αμαξια τους γιαβολα και ξεχασα το πονο μου λιγο. του μανθου μς λιγα παραματακια ΚαιΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑΑ ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι το πρωτο 206 που θα σπασει το12.... του μητσου απλα ΟΠΛΟΟΟΟΟ που θελει ομως δουλεια ακομα αλλα με τετοιο αμαξι δε τελειωνεις ποτε το τσιγκλιμα... |
ασχετο, αλλα γιατι εγω δεν καταφερα να βαλω τελικα το δικο μου μεγαρα, και καθαρα απο πολυ περιεργια... τα 207 ΡΨ (με νορμαλ χερια δεν λεμε να το πιασει κανας θωμοπουλος) σε ποσο χρονο γυριζει μεσα στην πιστα? για μαμα σεταπ με τα μπριτζεστονε που δινει απο τη μανα του και αν εχετε συγκριτικο με ΕΣΠ ενεργοποιημενο και απενεργοποιημενο? |
mechanic έγραψε: | ||
oi 4t ειχαν μετρησει 15 ξερο μεγαρα νταλα καλοκαιρι ιουλιο προπερσι. και ειχαν μεινει μαλ**ες? ολοι. και σερρες ειχε κανει χροναρες το πραμα ΜΑΜΑ με εσπ εξω. γενικα απο οσο διαβαζω ειναι ενα αμαξι που κανει χρονους ανταξιους μη πω και καλυτερους απο κλιο ρς.βεβαια απο αισθηση αστα να πανε... |
poso ekane o kafros??? |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
1:06,1 |
xaxaxaxa
εχουν να κλαψουν πολλες μανουλες... καρακαφρος του κερατα ειναι ο αλητης. παει με σχρδον στοκ μοτερ μια ανρτηση και τακακια και κανει τετιιο χρονο... ετσι να κλαινε τα ες.... για αυυο δε σηκωνε το κινητο χαχαχχα |
Σήμερα πολύ όμορφη μέρα!!
Πήγα αργα λόγω δουλειας αλλα έκανα 4 sessions! Καλή παρέα με βολβο, Μάκη , Μάνο... Ειχε πλάκα που είμασταν 3 που απο 206 φτάσαμε σε ιάπωνα εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας.... Pskarm ακουει μονίμως τριγμους και όλο κάτι του φταίει...ταλαιπωρει κόσμο με μπριζάκια τσιμουχες και πλαστικα... ![]() Για αλλη μια φορα δεν τον πεισαμε να κανει γυρω γυρω... ![]() Πλέον υπαρχουν ώριμες ευθύνες και πα.... ![]() Πολλά πεζο με ένα πανέμορφο ''φουσκωμένο'' κατακόκκινο 106!! Δεν μιλαω για κατι τέρατα.... Το s με αφησε πολύ ικανοποιημένο για άλλη μια φορα με best 1.08.7 Και συνέχεια φλατ 9αρια... Εχει λιγο δουλεια απο οδήγηση και ανάρτηση και νομίζω πως αν δεν πειράξω μοτερ το 8 χαμηλο είναι το καλυτερο που μπορει το αμάξι μου ως έχει... ΑΑ!! ήταν και ένα 207 ![]() |
mechanic έγραψε: | ||
Ρε φιλε με αφησες αναυδο ![]() (οχι τιποτε αλλο αλλα σκεφτομαι για να χτυπησω ενα στον κατεβασμο μου στην ελλαδα, αλλα εχω ακουσει αποψεις που με βαζουν σε σκεψεις ![]() κλειω ΡΣ 182 ΚΑΠ στα χειρια μου με μαμα αναρτιση/λαστιχα κτλ ειχα σχετικα ευκολα το 1,18 μεσα στα μεγαρα. Αλλα αν το ζοριζα δεν νομιζω να μπορουσα να το κατεβασω (παρα ελαχιστα) προς τα κατω γιατι απλα φοβαμουνα μην αγορασω κανα οικοπεδο ![]() Αλλα να εχεις ξεκαθαρα 9 δευτερολεπτα κατω στο γυρολογιο σιγουρα δεν ειναι αυτη η διαφορα μονο απο την ευθεια, μιλαμε οτι το χοντακι μπορει και στριβει ![]() Απλα μερικες αποριες (μιας και δεν εχω οδηγησει Σ2000 μεχρι στιγμης) για να βγαλεις αυτα τα νουμερα εμπαινες με γραμμες και το αφηνες "γλυκα" να γλυστραει προς την εξοδο? ή "ανοιγες" τη στροφη και κρατιοσουνα στο οριο προσφυσης των ελαστικων???? (θελω βλεπεις να καταλαβω "πως στριβει" ) επισης αν κινησαι στην ευθεια Πχ 80 χλμ/ωρα και χαλαρο/νορμαλ γκαζι και τραβηξεις αποτομη τημονια το αμαξι υποστρεφει ή υπερστρεφει? ή τελος παντων πως αντιδρα? Επισης αν το στριβεις με γραμμες συνηθως τι προτεινει? μουτρα η κωλο? |
Σήμερα πολύ όμορφη μέρα!!
Πήγα αργα λόγω δουλειας αλλα έκανα 4 sessions! Καλή παρέα με βολβο, Μάκη , Μάνο... Ειχε πλάκα που είμασταν 3 που απο 206 φτάσαμε σε ιάπωνα εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας.... Pskarm ακουει μονίμως τριγμους και όλο κάτι του φταίει...ταλαιπωρει κόσμο με μπριζάκια τσιμουχες και πλαστικα... ![]() Για αλλη μια φορα δεν τον πεισαμε να κανει γυρω γυρω... ![]() Πλέον υπαρχουν ώριμες ευθύνες και πα.... ![]() Πολλά πεζο με ένα πανέμορφο ''φουσκωμένο'' κατακόκκινο 106!! Δεν μιλαω για κατι τέρατα.... Το s με αφησε πολύ ικανοποιημένο για άλλη μια φορα με best 1.08.7 Και συνέχεια φλατ 9αρια... Εχει λιγο δουλεια απο οδήγηση και ανάρτηση και νομίζω πως αν δεν πειράξω μοτερ το 8 χαμηλο είναι το καλυτερο που μπορει το αμάξι μου ως έχει... ΑΑ!! ήταν και ένα 207 ![]() |
AtastaleiaS έγραψε: |
το 106 το κοκκινο ειναι του Τακη Χαχαλα που τρεχει και GTCC.πλεον το φτιαχνει ο μηχανικος μου και ηρθαμε να το δοκιμασουμε μαζι με ενα Corsa αγωνιστικο που μολις ετοιμαστηκε.γενικα ηρθαμε για δοκιμες.εγω φαντασου ειχα μαμα αμορτισερ και λαστιχα και μια μερα πριν εβαλα koni-eibach,αποστατες 16mm,λαστιχα δανεικα και μολις απενεργοποιησα το esp.καβαλησα στην ουσια αλλο αμαξι στα μεγαρα και μονο θετικα εχω να γραψω.αν καταφερνα να βρω DS2500 θα το πιεζα πιο πολυ αλλα με ΙΧ τακακια φουσκωνα πολυ νωρις.λαθη απο πλευρας μου πολλα αλλα οσο περνουσε η ωρα το ''εβρισκα''.την επομενη φορα με τακακια και πιο στρωτη οδηγηση ελπιζω σε κατι καλυτερο.αν και ενα μπλοκε θα βοηθουσε πολυ πρεπει να περιμενω μεχρι γεναρη για κατι τετοιο παρεα με δισκοπλατο. |
Πέτα το ρημάδι σου μέσα να δούμε επιτέλους τι κάνει όπως είναι, και άσε τα βιντεάκια..... |
alemao πολυ ωραια οδηγηση που σε ειχα μπροστα μου μερικους γυρους.με νευριασαν που σου εβγαλαν μπλε σημαια ενω ειχαμε ιδιο ρυθμο εκεινη την ωρα και θα μπορουσαμε να πιεστουμε λιγο παρα πανω(παντα εκ του ασφαλους) και εκοψα στην κ1 για να φυγεις και να μην πουνε τιποτα.οσο για την ντιζα ελπιζω να τελειωσατε γρηγορα.katafraktos τι τακακια λες να βαλω? |
alemao πολυ ωραια οδηγηση που σε ειχα μπροστα μου μερικους γυρους.με νευριασαν που σου εβγαλαν μπλε σημαια ενω ειχαμε ιδιο ρυθμο εκεινη την ωρα και θα μπορουσαμε να πιεστουμε λιγο παρα πανω(παντα εκ του ασφαλους) και εκοψα στην κ1 για να φυγεις και να μην πουνε τιποτα.οσο για την ντιζα ελπιζω να τελειωσατε γρηγορα.ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ τι τακακια λες να βαλω? |
http://www.youtube.com/watch?v=xiUPlfQ0jvE&feature=plcp |
sps έγραψε: |
Το μαμα ΜR2 εχει μπλοκε? |
http://www.youtube.com/watch?v=WNHUFd4eUbQ&list=UUU3rU78l5WgM5gtK7ciuyVA&index=1 |
vagma έγραψε: |
http://youtu.be/zE3k7DYQz_Q
βολτουλα με ενα fiesta mk1 1100cc 53 ps ιστορικο αγωνιστικο του φιλου μου του στελιου!!!!!!! |
BTS έγραψε: | ||
To καλό βίντεο του Στέλιου είναι το εξής: Καλοκαίρι του 2005. Πάμε εκδρομούλα Μέγαρα για να οδηγήσει πρώτη φορά στην πίστα (έκτοτε κόλλησε το μικρόβιο των αγώνων!). Έχει ένα ίδιο 1100 που έγινε και αυτό αγωνιστικό στην πορεία. Μπαίνει μέσα συνοδηγός ένας φίλος του, σπηλαιολόγος. Το παιδί, οντας ασυνήθιστος, φοβήθηκε και σε όλη τη διάρκεια της βόλτας φωνάζει. "Κόψε, κόψεε, κόψεεεεε!!!" "Κόψε ρε μαλ***!!!!" "Κόψε λίγο! Κόψε λίγο λέμεεεεε! Λίγο ρεεεεε, τόσο δα!!!" Εκεί να δεις ...εμπειρίες από επισκέψεις στην πίστα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πολύ ωραίες με ανάποδη φορά οι φυστικές... Ό,τι να 'ναι... ![]() |
Πολύ ωραίες με ανάποδη φορά οι φυστικές... Ό,τι να 'ναι... ![]() |
...αμα εχεις "προβλέψει"... (βασικα "ξεχασει" αλλα μας βολευει να το πουμε "προβλεψει") εχεις αφημένα τα μιντεξ στο μαγαζι και οχι στο σπιτι...οποτε...γλιτωνεις το πάνω-κάτω...
με το μητσο δεν εχω μιλησει, δεν ξερω τι θα κανει... |
cool ta misa kai se kano
coowner kai antra |
παραλιγο να τα κανω πουτανα ξεχνοντας να βαλω τη ταπα λαδιου οταν συμπληρωσα λαδια στη πιστα |
Πρωτη φορα θα ηταν????? |
Πρωτη φορα θα ηταν????? |
SnakeMJK έγραψε: | ||||
τότε με την εξαφανισμένη τάπα; που δεν βρέθηκε ποτέ; ![]() ![]() |
Πωπω τι χανω παλι!!!
Τσαμπα η εξασκηση twin drift με Μανθο στο ντραφι!!! ![]() ![]() ![]() (Τροπος του λεγειν... ![]() |
'Andy'-lag έγραψε: | ||
Και να'ξερες μονο τι άλλο έχασες....... ![]() ![]() ![]() μαλ***α που τελευταία στιγμη δεν βάλαμε την κάμερα να γράφει στο αυτοκίνητο μου.... Θα είχαμε πολυ θεαματικό πλάνο Μανθο..... ![]() ![]() ![]() |
... το προχθεσινό γλυστερο track-day ήταν απλα "μυρωδια" / "γευση" οπως θες πες το... -- και το λεω ετσι γατι ηταν μονο ενα σεσσιον...
οποτε εχεις ορεξη, και χρημα προφανως... , διαθεσιμα για τετοιου ειδους προπονηση το κανονιζουμε... ![]() ![]() ιδανικα αν εχει μπει και το διαφορικο μεχρι τοτε πάνω... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οχι με rx7... πρεπει να σεταριστει αντιστοίχως ενα καταλληλο μπροσθικινητο και να τροποποιηθει καταλλήλώς η τιμονιερα... στο θεμα χειροφρενο...βασικα θα την ειχα φτιαξει αλλα δεν εχω ασχοληθεί... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
σαββατο κανεις |
katafrakte pes aleuri |
απο οσο βλεπω το αμαξι εχει ταβανι το 13χαμηλα εως 12ψηλα
|
τελεια την πεμπτη μεγαρα, καλος καιρος, φανταστικη παρεα
το χαρηκα αφανταστα και θυμηθηκα παλιες καλες εποχες ειδικα οταν στο γραφειο σε περιμενει το εμφραγμα απο αυτα που ακους... περισσοτερο απο ολα ομως χαρηκα θαυμασα γουσταρα το κυρ νικο. το πατερα του ρογιαλ. καποιος αλλος αν ειχε τετοιο μπουμπουκι γιο θα τον ειχε κλειδωσει στο σπιτι και θα του εδινε το αμαξι στα 25. αντιθετα ο κυριος νικος τον καθοδηγει βαζοντας τον να εκτονωνει την αδρεναλινη του στη πιστα με αποτελεσμα και να γινεται ο μανος καλυτερος οδηγος (και για μενα και ανθρωπος) και ο πατερας του να κοιμαται πιο ησυχος τα βραδια. μακαρι να ειχαν και αλλοι, γονεις με τετοια οδηγικη παιδεια και κουλτουρα. στα δικα μου πλεον κατεβηκαμε στο 13.6 και απο οσο βλεπω το αμαξι εχει ταβανι το 13χαμηλα εως 12ψηλα αναλογα τη μερα τη κατασταση της πιστας και σιγουρα με πιο επιθετικη ευθυγραμμιση εμπρος. βεβαια απο εδω και κατω θελει ψαξιμο στην οδηγηση, μπολς και κλουβι για να πιεσεις με ασφαλεια. και επειδη δε τα εχω μαλλον θα μεινω εδω ![]() ![]() ![]() |
περισσοτερο απο ολα ομως χαρηκα θαυμασα γουσταρα το κυρ νικο. το πατερα του ρογιαλ. καποιος αλλος αν ειχε τετοιο μπουμπουκι γιο θα τον ειχε κλειδωσει στο σπιτι και θα του εδινε το αμαξι στα 25. αντιθετα ο κυριος νικος τον καθοδηγει βαζοντας τον να εκτονωνει την αδρεναλινη του στη πιστα με αποτελεσμα και να γινεται ο μανος καλυτερος οδηγος (και για μενα και ανθρωπος) και ο πατερας του να κοιμαται πιο ησυχος τα βραδια. μακαρι να ειχαν και αλλοι, γονεις με τετοια οδηγικη παιδεια και κουλτουρα. |
Nik_psa έγραψε: |
Γνωρίζει κανείς πότε είναι τα επόμενα trackdays; |
athanas έγραψε: | ||
http://www.hellenictrackdays.gr/ στο παραπάνω site θα δείς ότι πληροφορία θες ![]() |
Steve έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.hellenictrackdays.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%b1/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b7-9-%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%b9/ |
Ελεος, τωρα που ειναι ετοιμο το αυτοκινητο δεν λειτουργει η πιστα ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Ελεος, τωρα που ειναι ετοιμο το αυτοκινητο δεν λειτουργει η πιστα ![]() |
kp61 έγραψε: | ||
τσαμπα η κουβεντα χθες γμτ... ![]() |
tds
25 amaksia apo ayta ta 15 gyrnane apo 1.10 kai kato....... |
http://m.youtube.com/watch?v=41nU2KOnXFg&safe=active&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D41nU2KOnXFg%26safe%3Dactive
2.15...alexiiiiii |
sabbato exei o sboa trackday
tha eimaste kapoioi ekei |
http://i.imgur.com/KsZIAN5.png
εχει και την επομενη κυριακη το αλφα κλαμπ εκδηλωση αλλα απο οσο ακουγα στην πιστα αυτοι ειναι ακομα χειροτεροι απο οργανωση. εγω παντως αν δε βρεχει θα ειμαι εκει να το λιωσω για να καταθεσω πινακιδες ηρεμος. |
|
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
στις 21-12 εχει τροφεο τελικα το αλφα ρομεο κλαμπ αρα δε λεει στις 28-12 εχει παλι κανονικο trackday και λογικα θα εχει κ λιγοτερο κοσμο αφου ολοι ειτε θα τρεχουν για ψωνια ειτε για ατμ |
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
στις 21-12 εχει τροφεο τελικα το αλφα ρομεο κλαμπ αρα δε λεει στις 28-12 εχει παλι κανονικο trackday και λογικα θα εχει κ λιγοτερο κοσμο αφου ολοι ειτε θα τρεχουν για ψωνια ειτε για ατμ |
Ayrio deixnei broxes.
an exei idio kairo me simera tha pame kapoioi. prosekse giati exei mploko eisodo pistas k otan blepoun 207 to bgazoun photo gia faceporn youporn klpklp |
Pughell έγραψε: |
Μάλλον έγινε ρυζογαλο η 5η σου.
Σύνηθες φαινόμενο,ιδιαίτερα αμα φορούσες λεπτή βαλβολινη... |
Pughell έγραψε: |
Ναι,ναι,τωρα πες με και "επιτιμο"... ![]() Το οτι δεν έπαιρνε 1η και όπισθεν δεν ειναι πολύ καλό πάντως... ![]() |
teo206 έγραψε: |
Το καινουριο λες που εκανε κατι ταρζανιες; |
teo206 έγραψε: |
Ταρζανιες... Μονιμα στριγκλιζαν τα λαστιχα.😛😛 |
Eixes k s2000 paliotera? |
Ilektriki einai de xaneis polla.
lol exei k ayrio |
Ilektriki einai de xaneis polla.
lol exei k ayrio |
Sorry 13 ειναι στα καρτ διπλα αλλα ακυρωθηκε.
εχουν ανακοινωσει 26 και θα είμαστε μεγαλη παρεα σιγουρα |
Sabbato tha eimaste polles.... |
kpsig έγραψε: |
Θα πάει κανείς 26 ή 27; |
Poio to ypoloipo setup? |
android έγραψε: | ||
Δεν εχει μπλοκε ,δεν εχει μπλοκε,δεν εχει μπλοκε.ολα τα αλλα τα χει |
Esy isoun me tis leggera? |
Krima next time tha se brw.
ti frena foras? Apekso fainotan otide ta empisteyesai... |
Xexexe
eidika simera se koitagan loksa polloi lastixa 888 euda? Grammes klp pantos apsogos. an pieseis frena k to episteyteis tha spasei 11 to amaksi rabei |
Next sunday logika tha mpw an eimai akoma ellada.
re thirio 12aria me kinezies??? Ppu na baleis kai kana sobaro lastixo |
Τα cl6 απο που;? |
akis1976 έγραψε: | ||
Τα πηρα απο ενα μαγαζί στην λαρισα aglopoulos-racing αλλά τα έχει και ο αντιπρόσωπος στο μαρουσι ekinisi.gr. |
JDROGAS έγραψε: | ||||
Να δω τωρα ρε απατεωνα ποιος θα σε κοντραρει που δεν εχω αυτοκινητο ![]() ![]() ![]() |
an pieseis frena k to episteyteis tha spasei 11 |
Yparxei mia aggeloa gia federal 201 semi
an xorane xrypa ta. Eisai miso kato apo ayta |
By the way to A45 amg to piasa 11aria xamila
sok k deos obtypos bebaia to pigaine terma. Poly kali odigisi en antithesi me diaforous ralliarides pou talaiporousan eayto amaksi kai ta matia mas me tin odigisi tous... |
http://www.car.gr/parts/view/7683682/
sou meine to aggliko |
m_power_lunatic έγραψε: |
Είχε κανένα focusrs mk1?Κανένα 13 αρι αγωνιστικό?Καμία Μ3? |
Mono AEK έγραψε: |
με semi εγιναν οι δοκιμες απτο autotriti? |
toyota mr2 1,8 mk3
full stock continental premium contact 2 - 8ετών εντελως σαπια 185-55 εμπρος / 205-50 πισω 1.15.1 Με καλά λάστιχα έπεφτε άνετα 3-4 δέκατα. Με σεμι κινείται στα 12 ψηλά. 16 χρονια μετά βλεπεις μπροστοβαρες παπατζες να βλεπουν την ουρα μιας κεντρομηχανης μπανιερας με σκαρτα 140αλογα |
Πλεον με τη BC & 888 γυρνάω ψηλά δεκάρια και ας τρώω δικόλωνο ρεπρίζ από το πολο.
Αν βάλεις 8 ετών σάπια λάστιχα σε όλα τα παραπάνω θα κάνουν +2 οι σπινιαρίστρες. kspig καταλαβαίνεις και εσυ τι εννοω και εγώ τι λες... πάντως για το μη χρηστικό να σου πώ ότι εγώ το πήρα για δεύτερο μέσα στην πόλη με 3000ευρώ, καίει λιγότερο από το 206, χωράει παντού επειδή είναι μικρό, μετά από 50.000χλμ και 10 μέγαρα ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θα πεί βλάβες και φθορές σε ένα αμάξι 16ετών. μόνο μείον το πορτ παγκαζ και η βαβουρα στο ταξίδι. lightness is power |
έχει κατι καγκελια |
full stock ειναι 940 τα pre facelift.
εμενα επειδή έχει κατι καγκελια απο κάτω και ψαλιδομπαρες-θολομπαρες πρέπει να ειναι 970. μετρημένο με το ζορι 140αλογα και σαζμαν που η 4η περναει τα 200. το 206 μου με 150+ αλογα και 13/59 πρεπει να του εριχνε ενα τ.κ. πιστεψε με το πιο εκνευριστικο πραμα σε αυτο το αμαξι ειναι οτι η συντηρηση του στοιχιζει οσο ενα γιαρις. αλλαξα μπουζι με 15ευρω τις προαλλες. |
o ερωτας πλεον πρεπει να φοραει κ20 μοτερ
τωρα σε τι κασονι και μορφη χωραει συζητηση... https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Xst8GOk_2yA&app=desktop |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
Εκνευριστικη η συντηρηση τους? Δλδ ?? ![]() |
Ξέρουμε πότε είναι το επόμενο trackday; |
Σάββατο δουλεύω ρε Άκη..
Μέχρι τι ώρα είναι..; |
Σαββατο 8-10 έχει ξανά μέγαρα. |
Αν δε βρεχει εμεις θα στησουμε λογικα ενιαιο με καμια δεκαρια μρ2.
Ελα να με βρεις Μπονους τρακ κουλαλεξης κ καταφρακτος |
kspig βρηκες λαστιχα? |
Μετά τις 14:30 ελπίζω να φανώ εγώ, θα κάτσω κάποιες ώρες ανάλογα την παρέα και την όρεξη που θα έχω.. |
Νικο κανονισε 30 εχει μεγαρα ![]() |
m_power_lunatic έγραψε: | ||||
Την Κυριακη 30 Νοεμβριου 2016 εχει Μέγαρα????Το προγραμμα που το βλεπουμε για τις εκδηλωσεις???Το site της πίστας εχει κατεβει. |
An de brexei tha eimaste polles tin kyriaki |
10 tha eimaste ekei kati mr2 s2000
Bres ena me nik pinakides mr |
εγω παντως οταν βλεπω ραλλακι να παλευει στα μεγαρα σχεδον τον συμπονω ![]() |
nido έγραψε: |
Από το τελευταίο DRIVE (Δεκέμβριος 2016), μια που μας έκανε τη μεγάλη τιμή για ένα αφιέρωμα 10+ σελίδων...
![]() |
oute anapoda με τον κουλαλεξη οδηγο...
been there done that. |
σορρυ αλλα 207?????
δε ντρεπεστε και που το λετε? ![]() |
405 mi16 υπήρχε ενα μπλε καποτε μετατροπη που ειχε ο Κρασουλης .
309 δεν εχω δει ποτε μου απο κοντά . 207 θα έπρεπε να ειχαν πιστεύω . Επισης νομιζω οτι θα έπρεπε να συγκρίνουν 205 gti με 106 gti & 205 ραλλυ με το 13αρι . Δεν καταλαβαίνω τη λογική να συγκρίνουν τα δυο 205 μεταξύ τους . |
από οσο μας ενημερωσε ο παπίς... καποιος απο το τιμ ειχε καλέσει καποιον με 207 (μαμα rc αν καταλαβα σωστά) αλλα τους γείωσε και δεν εμφανιστηκε στην πίστα. μαλ***α γιατί οπως και να 'χει λειπει από την ολη συλλογή του συγκεκριμένου αφιερωματος ![]() ![]() |
Mono kathisma odigou ekso .. |
Akis1821 pou eisai? Espase to 11? |
ελπιζω επομενη φορα με σεμι και πισω ... καρναβαλε |
Για κανά peugeot θα πούμε τίποτα....? |
Update
1.09.79 Το πρωτο 1zz mr2 κατω απο 10 Φουλ στοκ.....λαστιχα αναρτηση μονο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ |
Για κανά peugeot θα πούμε τίποτα....? |
MEMsound έγραψε: | ||||
τελειο!!! ![]() ![]()
γιατί πάει κανένας μας?!?!?!? σιχτιρ γα** το κερατο μου . . . . ![]() ![]() |
kpsig έγραψε: | ||
Το κόκκινο 205 μου ![]() Λάστιχα AR-1 Nankang 195/50/15, χαμηλωμένο 4cm με ελατήρια 350 λιβρες στενά, 1,5 μοίρες κάμπερ εμπρός 0,5 (?) πίσω, μοτέρ κοντά στα 125 άλογα, κιβώτιο που στις 8.000rpm δίνει 200χαω, αμορτισέρ ελαφρώς κλασμένα, τακάκια μαμά σε δίσκους 266 από Χόντα VTi (...) με δαγκάνες από 206. Εντυπώσεις: γρήγορο (στην πίσω ευθεία μάζευα 150 χαω) για τα άλογα του, με τους αποστάτες πίσω και το χαμήλωμα έγινε πιο σταθερό, δεν χρονομέτρησα με ακρίβεια αλλά κοντά στο 1.13 ψηλά το έβλεπα, κυρίως λόγω φρένων. Γύρισα σπίτι με τα σίδερα από τα τακάκια (πήγα με 1cm υλικό ανά τακάκι !!). Είχα μεγάλο θέμα στα φρένα φυσικά, αλλά στους 1-2 γύρους που άντεχαν έπαθα πλάκα με το φρενάρισμα των Nankang !. στις στροφές τα περίμενα πιο "σφικτά" αλλά όταν το μέτρο σύγκρισης είναι τα Α048.... Στην επόμενη εξόρμηση θα ήθελα να έχω τον διαχύτη, το σπόιλερ εμπρός και τη σωστή εξάτμιση (τώρα έχω 47mm....). Αλλά τα τακάκια με φρέσκα υγρά φρένων και καμιά σωστή σωλήνα να φέρνω αέρα στα φρένα μόνο με βλέπω να έχω. |
'Andy'-lag έγραψε: | ||||||
Γιατί έχει κανένας mr2.......? |
'Andy'-lag έγραψε: | ||||
![]() |
Απ'οτι έχει πει άνθρωπος που έχει λιώωωωωωωσει στα Μέγαρα εδώ και χρόνια, τα NANKANG (σε 17άρια) κρατούσαν πολύ αλλά για λίγους γύρους στην αρχή... Το ξέρω οτι είναι πολύ διαφορετικά τα δεδομένα αλλά σου λέω κι εγω τι έχω ακούσει σχετικά με αυτά. Α048 ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα είναι...!! Τώρα όσον αφορά τα φρένα, δεν μπορώ να σου πω σε σχέση με DS3000, αλλά σε σχέση με τα DS2500 που φορούσα, τα CL RC6 που φοράω τώρα είναι κλάσεις ανώτερα και σε διάρκεια και σε δάγκωμα.... ![]() |
Και τα DS3000 ήταν κλάσεις ανώτερα. Αλλά πέρασαν τα χρόνια, προχώρησαν τα πράγματα. Σε τι δαγκάνες και αμάξι τα έχεις; |
nankang AR-01 επειδή πλέον τα έχουν δοκιμάσει αρκετοί πίστα έχουν αξιοσημείωτη αντοχή -μακράν το καλύτερο σεμι σε θέμα αντοχής και σταθερής απόδοσης).
Από χρόνους είναι αισθητά καλύτερα από 888. Τώρα αν φτάνουν D03-048 δε το ξέρω αν και εξωτερικό λένε ότι είναι ισάξια! Τακάκια σορυ αλλα το να συγκρίνεις CL6 με DS3000... κάτι από τα δύο δεν έχεις βάλει. Τα 3000 είναι πλέον επίπέδου CL5+. Aν θες φρενο για πίστα η ferodo έχει βγάλει και πιο πάνω σειρές. 29-01-2017 θα είμαστε με κουλ αλεξη να λιωσουμε τελευταίο σετ 888. Κspig τι πιέσεις δούλεψες τα νανκανγ τελικα? |
παντως 29 εμπρος για σεμι ειναι υψηλη πιεση.
μηπως για αυτο ειχες την ασαφεια? |
fantasmas έγραψε: |
Παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση: ποιο ειναι το προγραμμα της πιστας?εννοω σαββατα κυριακες ειναι ανοιχτη?μπορω να παω να μπω με το αμαξι μου?και ποιο ειναι το κοστος?ρωταω γιατι ειχα προσπαθησει αρκετες φορες να παρω σε καποια τηλ που εβρισκα στο ιντερνετ αλλα ματαια.. δεν λειτουργουσαν..
Ευχαριστω! |
akis1976 έγραψε: |
Πρέπει να οργανωθούμε κάποια φορά να βρεθούμε εκεί, εγώ αύριο δυστυχώς δεν θα μπορέσω. |
Πρέπει να οργανωθούμε κάποια φορά να βρεθούμε εκεί, εγώ αύριο δυστυχώς δεν θα μπορέσω. |
Παιδιά καλημερα ήθελα να ρωτήσω στην πίστα χωρίς ζώνη τριών σημείων δε σε αφήνουν να μπεις; |
μπορείς να πας κανονικά με το αμάξι σου και το κράνος σου(αν δεν εχεις σου δίνουν εκει) δεν χρειάζεται κατι αλλο. |
OK παιδιά ευχαριστώ και πάλι!Κατά 99% θα πάω για αυτό ρωτησα να μαι σίγουρος... |
Δημητρη οπως σου τα εχω πει και πιο πανω
Κυριακή 5 Μαρτίου εχει track day. |
stevedek έγραψε: | ||||
ενδιαφέρον! Σαβ θα είμαι εκεί λογικά γιατί έχει προπόνηση ο junior με τον ομάδα kart λόγω έναρξης πρωταθλήματος ... που δηλώνουν συμμετοχή για το track day; |
Με ποιο πήγες Λευτέρη;
Θα ερχόμουν κι εγώ αλλά στο ΖΧ το σασμάν με το μπλοκέ είναι στο σπίτι και τα πίσω αμορτισέρ για κλοτσιές, βέβαια μπορούσα να έρθω με το ΑΧ να γελάσουμε αλλά τελικά ούτε αυτό ήταν εφικτό. Όταν με το καλό ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες ελπίζω να τα καταφέρω.. |
apo pou ta pires cl? |
gonakis? o gnostos?
aytos sta ploia de bouliaze? ![]() krima exo paraggeilei racecraft |
athanas έγραψε: | ||
μιλα με γονακη (ekinisi racing equipment) αυτος τα φερνει... |
καλα ξεκινηστε απο κανα καρτοδρομο που δεν εχει κοστος μπας και ξεσκουριασετε...
γιατι καθε φορα σα μπανιστηρζηδες στη βαρκιζα ειστε. ενας γαμιεται και ολοι κοιτανε και γελανε |
stevedek έγραψε: |
και εγώ μέσα είμαι για καρτόδρομο ... αν και θέλω μια Μέγαρα να δω πως παει |
android έγραψε: |
Μπορούμε να αρχίσουμε και από λούνα παρκ με συγκρουόμενα για μεγαλύτερη συμμετοχή,εγω θα μπω και στο καρουζελ |
Βάζεις δευτέρα και γυρίζεις όλη την πίστα χωρίς να αλλάξεις.... |
android έγραψε: |
Μπορούμε να αρχίσουμε και από λούνα παρκ με συγκρουόμενα για μεγαλύτερη συμμετοχή,εγω θα μπω και στο καρουζελ |
Για κανένα κάρτ άμα θέλετε στο καρτόδρομο μέσα.... Για τα πιο μικρά ίιιιιισως και να έχει κάποιο νόημα.... Για τα υπόλοιπα νομίζω είναι ταλαιπωρία... |
Breaking news,thp εκανε 17 συνεχόμενους γύρους σήμερα μεγαρα και δεν έσπασε.... |
Πήγες απόγευμα; |
https://www.youtube.com/watch?v=dn6jfkU15w8&feature=share
οποιος το ειδε απο κοντα χτες παραμιλαει... |
https://www.youtube.com/watch?v=dn6jfkU15w8&feature=share
οποιος το ειδε απο κοντα χτες παραμιλαει... |
Για πες καφριλες
Παντως οι δικοι μου κανανε χροναρες |
Εννοειται. Αλλα θα στρωνω δικο μου |
https://www.youtube.com/watch?v=JT0hPWsCCoE
πρωτη βολτα του μεγαρα k20 - 250ps, 1000+- kgr. nangkank ar-01 205/225 - 15 bc coilover 6/7 λογικα θα δουμε και 6αρια συντομα... |
Εννοειται. Αλλα θα στρωνω δικο μου |
Full rebuilt 2zz
Με καποια μικρα καλουδια εξτρα |
https://www.youtube.com/watch?v=JT0hPWsCCoE
πρωτη βολτα του μεγαρα k20 - 250ps, 1000+- kgr. nangkank ar-01 205/225 - 15 bc coilover 6/7 λογικα θα δουμε και 6αρια συντομα... |
Full rebuilt 2zz
Με καποια μικρα καλουδια εξτρα |
Πότε έχει ξανά track day ξέρει κανείς? |
αρα προφανως δε πιεσες και πηγες απλα για τις φωτογραφιες.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τέλος από θέμα κόστους η πίστα στοιχήσε 40 ευρώ , 50 οι βενζίνες και κοντά στο δεκάρικο τα διόδια . Τα 40 ευρώ μαύρα χωρίς απόδειξη για μισή ώρα στα μέγαρα είναι για γέλια, μην πω για κλωτσιές . |
salex έγραψε: | ||
Από που έρχεσαι πασά μου? 50Ε βενζίνη? ![]() |
50 ευρα all inclusive μαζί με τους γύρους στην πίστα με 100αρα . |
Αυτα ειναι!!! ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Παω να δω πότε ητανε το τελευταιο μου ποστ παρεπιπτόντως ![]() |
Το προήγουμενο σάββατο πήγα και εγώ για ένα session.
Από την κ**λα σε 5 λεπτά είχα ξεφορτώσει-πληρώσει-ρυθμισει-μπει μεσα. Βέβαια ξεχασα να σφιξω τη μια απο τις 4 μπουκαλες και το αμαξι ηταν απλα επικινδυνο.... 25 στα 3 αμορτισερ και 5 στο 4ο σκληρότητα (από 30 σκάλες) έκανα 3 γύρους παίζοντας πίσω από δυσμοιρο mx5 διλιτρο, μετά 1 καλό γύρο όπου κατάλαβα ότι κάτι μαλ***α έχω κάνει στο αμάξι και μετά 15 λεπτά παντηλίκια. Περίμενω φωτος απο twin drifts με BMW 1M.... Το να σου διπλώνει με σέμι και 3η στην εκκίνηση ε δε το λές και αργό Στο μονάδικο κανονικό γύρο απλά έκανε σβηστό το αμάξι 1.10.5 με καπου 28°C εξωτερική θερμοκρασία. Μετά από αρκετό καιρό που ταλαιπωρήθηκα για να τελειώσω τη μετατροπή σε 2zz στο mr2 έτσι όπως ήθελα εγώ μπορώ να πω ότι είναι τα πιο αχρηστα λεφτα που έχω δώσει ποτέ στη ζωή μου σε αμάξι. Απλά αισθάνομαι μαλ**ας όταν σκέφτομαι ότι έδωσα τοσα λεφτα για να φτιάξω ένα mr2 2zz - 205ps. Βέβαια ακομα και μετά από 3000χλμ κάθε φορά που μπαίνω στο λιφτ ουρλιάζω μέσα στο αμάξι μόνος μου και κάνω σα μικρό παιδι από τη χαρά μου. Ισως ένα από τα πιο ηδονικά αμάξια-μοτέρ που έχω οδηγήσει στη ζωή μου. Είναι απλά απερίγραπτο... έβγαλε άκρη κανείς????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
de blepw kanena peugeot na mpainei megara kai na grafei edw.
lol adrea oxi 5 ekane kambas me agonistiko. stoxos einai 8 psila. moter-takakia-semi-coilover. ayta |
de blepw kanena peugeot na mpainei megara kai na grafei edw.
lol adrea oxi 5 ekane kambas me agonistiko. stoxos einai 8 psila. moter-takakia-semi-coilover. ayta |
Με του μανου εχετε ιδιο μοτερ,σασμαν,ανάρτηση, έχετε διαφορά στα ελατήρια, ζαντολαστιχα(slick),και του μανου ειναι λιγο πιο ελαφρύ.Υπαρχη κάποια αλλη διαφορά? |
Slick 17 vs semi 15
Racing pads vs sport pads 8/9 kgr vs 4/5 coilover -150kgr +15-20ps Aero Pista pleon se xeiroteri katastasi Kalyteros odigos Sou ftanoun? Pleon manos tha kynigaei lepto otan bgei.... K25 full wide body kit 6pistona klp klp |
212-215 exw dei dyo tria me oxi terma rythmisi se benzines k sympiesi...
Skepsou oti se mr2 poy anagkastika bazeis eisagogi k eksagogi full custom gia na mpei 200rizei Mama kalosyntirimeno celica or corolla ta bgazei ta 190 den einai toso xrepi oso nomizeis. |
egw ypologiza gyrw sta 60...
mazepsou |
σελοκα.... |
αναμένουμε εναγωνίως όλοι διάγραμμα ισχύος/ροπής ![]() ![]() ![]() |
kai de to petaw sto gkremo kalytera...
glytoso kai ta pera dothe. |
Επομενο track day?? |
http://www.automotopatras.gr/ta-megara-allazoyn-tin-charaxi-tis-pistas/ |
από τι?
είχε μοταρντ προϋγούμενη μέρα? |
σκονες κλπ ειναι απο νεα ασφαλτο που βγαζει ακομα πραμα και διαφορες αλλες μαλ***ες που κανουν
δυστυχως θα αργησει πολυ νεα χαραξη - τωρα καταλαβαν οτι φυστικιες εχουν κανει χοντρη μαλ***α και ψαχνουν τι να κανουν - ακη με τι λαστιχα μπηκες? εντυπωσεις? λενε οτι μετα το μεσημερι που καθαρισε κραταγε καλα |
Ποτε εχει ξανα?Ξερει κανεις? |
https://www.youtube.com/watch?v=aVeeqbMz-As&fbclid=IwAR1zLTgekVh1Dglaj4UbwMckIuNXrx0iSYtc0WbFTWWUg2tCdc6izgjlA0k
basika pleon megara an kaneis pano apo 1.10 se ftynoyn kai peristeria.... ![]() |
και 500 να φτασεις 1.05 δε κανεις |
geo106xs έγραψε: |
Τελικα την εκανα την εμφανιση μου στα Μεγαρα! Συναντησα μαλιστα τον Ακη (akis 1976) καθως και το team bratsos με το 205 τους!
Των παιδιων τα αυτοκινητα ηταν φοβερα! Δυστυχως λογω υψηλης θερμοκρασιας , δεν ειδα του Ακη το 207 full action το οποιο οπως μου ειπε ο αδερφος μου ο οποιος το ειδε στο 1ο session ηταν κτηνος! Εκανα κι εγω τις γυροβολιες μου με καλυτερο χρονο 1:16:601 στο 2ο session στο οποιο σχεδον σε ολους τους γυρους κινηθηκα στο 1:16. Ελπιζω μες το φθινοπωρο να καταφερω να ξαναερθω και να κατεβασω το ρεκορ μου σε χαμηλο 1:15... |
geo106xs έγραψε: |
Σαββατο 9 Νοεμβριου εχει open track day... θα ερθει καποιο αλλο παιδακι να παιξουμε με τα αυτοκινητακια μας; ![]() ![]() |
Ορίστε που φωνάζετε έχει HTTC την τετάρτη ![]() https://httc.com.gr/event/httc-general-entry-trackday-201119/?fbclid=IwAR1t9qP3Dj6XBmudTIhmNM6J1lKOA0X5kcRpbx-X6jiL_Ld9bpcWSqqXnKo |
Θα είμαστε εκεί από το πρωί. Κατά τις 9. Μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Το κόστος είναι ανά 15 λεπτά. 1 σκέλος 40 ευρώ 2 σκέλοι 50 4 σκέλοι 75 Ο καφές σε συνδιασμό με σχολιασμό είναι σούπερ. Το λέω για όσους δεν το έχουν κάνει ακόμα και θέλουν. ![]() ![]() |
Για Σαββατο ή Κυριακη λετε γιατι στο fb τα λεει λιγο μπερδεμενα στο προγραμμα. |