koukoupine έγραψε: |
KALHSPERA SE OLOYS
NEOPAS... KALOI MOU FILOI, META TA 20000 XLM, TA BRIDGESTONE POTENZA EGINAN CROSIA. KOITAZONTAS KATI ANOHTA TEST TOU ELASTIKA ON LINE, PEISTHKA KAI AGORASA 680 EYRW PARAKALW, TA VREDESTEIN. META APO 4000-5000 XILIOMETRA ANAZHTV SKOUPIDOTENEKE GIA NA TA THAPSW. MHPVS KAPOIOS KALOS XRISTIANOS EXEI TEKMHRIWMENH APOPSI, NA TON SYMBOULEYTW KAI NA METAFERW MW ASFALEIA THN GYNAIKA MOU STO MAIEYTHRIO? GENNAEI APO MERA SE MERA. PERIMENV KARTERIKA. STATHIS KOUKOUNARIS LEGOMAI KAI EIMAI STHN KEFALONIA. |
[...]επίσης, θα ήθελα να μάθω για αυτήν την βελτίωση των 210 ίππων. είναι αισθητή, ή μέτρια? και φυσικά, αν γνωρίζεις, το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 580 - 950 ευρώ?[...] |
Sinanai έγραψε: | ||
Για θέματα μηχανικής βελτίωσης υπάρχουν αρκετά και πλήρη topics, στους ανάλογους τομείς. ![]() |
vanesa206 έγραψε: |
ξέρετε περίπου τι τιμές παίζουν για λάστιχα 205/40/17 ? δεν έχω ιδέα κ όταν παω να βάλω να το έχω χωνέψει απο πριν το ποσα θα δώσω. ![]() |
vanesa206 έγραψε: |
ξέρετε περίπου τι τιμές παίζουν για λάστιχα 205/40/17 ? δεν έχω ιδέα κ όταν παω να βάλω να το έχω χωνέψει απο πριν το ποσα θα δώσω. ![]() |
CorsaSport έγραψε: |
Εγω πιστευω παντως οτι τα Pzero για να κανεις το οτιδιποτε θελουν ζεσταμα πολυ καλο ζεσταμα για αρκετα χιλιομετρα.Δεν λεω πολυ καλα λαστιχα αλλα θελουν καλο ζεσταμα οπως τα toyo |
CorsaSport έγραψε: |
Δοκιμασες ποτε να φρεναρεις με τα συγκεκριμενα οταν ειναι κρυα???Πιστεψε με αν δεν ζεσταθουν δεν γινετε δουλεια |
Jim207GT έγραψε: | ||
Στο Corsaki σου αποκλείτε να δουλεύουν κρύα, στο 207 όμως με σωστή πίεση κάνεις όργια σχεδόν αμέσως.Έιναι και 1300κιλά το καΐμένο 3-4ς στροφές γλυστρώντας και μετά αρχίζει και πιάνει ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
yparxoyn 3-4 montela pzero
αποσαφηνιστε για πιο μιλατε ο καθε ενας το νερο που ειναι το φτηνοτερο το βαζουν ακομα και σε απλα αυτοκινητα οπως π.χ το 307 1.6 cc του ξαδερφου μου και δουλευει μια χαρα ΘΕΛΕΙ ΒΑΡΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ το ιμπιζα δεν ειναι ουτε 1100 κιλα |
afieromeno sto jim207gt
http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m12b0s684p0 |
Arvas έγραψε: |
Δυσκολευομαι πολυ να πιστεψω οτι τα hankook ειναι τοσο καλα... Δεν μου γεμιζει το ματι η hankook... |
Χμμ καλό φαίνετε!! Και τιμούλα super. Διάβασα οτι είναι ένα κλικ πιο κάτω από 888 αλλά δεν τρώγονται με τίποτα και είναι ανώτερα στο βρεγμένο. Επίσης κοιτάω και τα Dunlop Direzza Sport Z1 Star Spec και τα Bridgestone Potenza RE-01R. Απο διάφορα forum γράφουν διθύραμβους για το Dunlop ενω πολύ κοντά και το Potenza. Με λίγο ψάξιμο 130$ το ένα τα βρήκα αλλά και τα δύο είναι 84load ενώ τα Pirelli που φοράω είναι 88XL δεν ξέρω κατα πόσο επιρρεάζει αυτό. Επίσης περιμένω και το Μιχάλη για τα Toyo R1R. Πολύ σπαζοκεφαλιά αυτά τα λάστιχα βρε παιδί μου. ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ενδιαφερουσα θα ηταν μια τετραδα για βρεγμενα τρακντει...
...αν και στα νερα με τα συμβατικα ημισλικ... ...ειναι πιο... διασκεδαστικό... ![]() ![]() ![]() |
android έγραψε: |
απεχουμε καπως σε διασταση απο το 225-45
κ απο το την BMW E90 325i Coupe που τα δοκιμασαν ειδικα δεν εχουν επαφη με το 207 σε αναρτηση διαταξη βαρος μεταδοση...οποτε μην το περνεις κατα γραμμα σε ενα 207 μπορει να ναι πολυ διαφορετικα τα νουμερα ![]() |
υπαρχη και ενα αλλο θεματακι μιας κ εχω 215...στην μαμα μας ζαντα καθεται καλυτερα το 205... |
Jim207GT έγραψε: |
Συμφωνώ με Τάκη, απλά πρέπει να βρούμε λάστιχο με σκληρά πλαινά να ισοφαρίσεις το "μαγούλιασμα".
Γκουρού τα Hankook τι λένε από πλαινά γνωρίζουμε τίποτςςς Η όπως το σκεφτομαι να πάω σε μία lightweight 17χ7,5 17χ8 άν χοράει. |
DRAKE έγραψε: |
Για 225/40 σε 7,5χ17 τι λέτε; |
kos_argyris έγραψε: |
Oπωσδήποτε να βάλεις μεγαλύτερη πίεση στα λάστιχα σου. Πολλά παιδιά έχουν διαπιστώσει αρκετά καλύτερη πρόσφυση με παραπάνω πίεση, όχι μόνο στα επίπεδα που αναφέρει ο κατασκευαστής αλλά και παραπάνω. Εγώ να φανταστείς βάζω γύρω στα 38psi χωρίς να με κουράζει ιδιαίτερα στις ανωμαλίες των δρόμων μας. Το 29 που βάζεις είναι πολύ λίγο για λάστιχο με τέτοιο προφίλ, πόσο μάλλον που βάζεις και άζωτο του οποίου η πίεση αυξάνεται λιγότερο όσο ζεσταίνεται το λάστιχο. |
Oπωσδήποτε να βάλεις μεγαλύτερη πίεση στα λάστιχα σου. Πολλά παιδιά έχουν διαπιστώσει αρκετά καλύτερη πρόσφυση με παραπάνω πίεση, όχι μόνο στα επίπεδα που αναφέρει ο κατασκευαστής αλλά και παραπάνω. Εγώ να φανταστείς βάζω γύρω στα 38psi χωρίς να με κουράζει ιδιαίτερα στις ανωμαλίες των δρόμων μας. Το 29 που βάζεις είναι πολύ λίγο για λάστιχο με τέτοιο προφίλ, πόσο μάλλον που βάζεις και άζωτο του οποίου η πίεση αυξάνεται λιγότερο όσο ζεσταίνεται το λάστιχο. |
dope207 έγραψε: | ||
ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση. μετά τη δουλειά θα πάω να του προσθέσω αέρα. ο λόγος που την πάτησα (προφανώς) είναι ότι στο προηγούμενο αμάξι, είχα 215/50/15 και με τα 29 psi ήταν τρένο. αλλά θα μου πεις άλλη γόμα, άλλο ελαστικό, άλλη μάρκα. αύριο θα έχω νέα ![]() |
saikoe_39 έγραψε: |
Στις λιγες μερες που το εχω.....και οσο μπορεσα να το δοκιμασω....για να πατησει καλα θελει ΑΕΡΑ....!!!!
Μολις το παρελαβα...ειχε 38 μπρος πισω....κατεβασα στο 36 το μπροστα και 33 πισω..με σκοπο να δοκιμασω και να δω το οχημα...!!!! Γλυστρα και ξανα γλυστρα... Αυτη την στιγμη εχω 38 εμπρος και 38 πισω....το οχημα παταει πολυ καλα...και τα λαστηχακια δειχνουν να εχουν θετικα χαραχτηρα...βεβαια δεν εχω καταφερει να το πιεσω αρκετα λογο του θεματος με τον επιλογεα.... Η επομενη δοκιμη ειναι να φτασω τα πισω κοντα στα 40 και να χαμηλωσω μπροστα...(στην θεωρεια θα ειναι χαλια....αλλα ποτε δεν ξερεις) |
dope207 έγραψε: |
δεν έκοψε πολύ, αλλά η κατανάλωση σα να ανέβηκε λιγάκι...
θα δίξει..... |
android έγραψε: | ||
το αναποδο γινετε με περισοτερο αερα....λιγοτερη τριβη παει καλυτερα στα ασπινιαριστα κομματια...κ καιει λιγοτερο...βεβεα δεν παιζει να καταλαβεις διαφορα.... |
rubal έγραψε: |
οχι toyo... στο rc δεν μου αφησαν καθολου καλες εντυπωσεις... F1 δαγκωτο αν θες την αποψη μου.... |
Ο Γιάννης θέλει να πεί 215/45-17. |
Ο Γιάννης θέλει να πεί 215/45-17. Το F1 έχει μαλακά πλαινά με οτι αυτό συνεπάγετε, από γόμα είναι αρκετά καλό. Τα Hankkok που φοράω εγώ είναι μπετό στα πλαινά αλλά από γόμα άατα να πάνε. Θα ήθελα να δοκιμάσω και parada spec2 στη μαμά διάσταση 205/45 για να ξαναγυρήσω στα Pirellaκια και να υσηχάσω ![]() ![]() Μπορείς να δείς και τα TOYO R1R που μαθαίνω αρκετά καλά σχόλια. |
Μην τα μπερδεύεις όχι τα Τ1-R λέω για τα R1-R |
Υπαρχει και το νεο dunlop sp sport maxx tt που ομως λογω της νοετητας του δεν βρησκω καποιο συγκριτικο να δω που περιπου κυμαινεται... |
dimkeras έγραψε: |
@ denlafkas
Διονύση, για πες καμιά γνώμη για τα δικά σου. Και καμιά σύγκριση προ και μετά μπλοκέ. |
denlafkas έγραψε: |
yokohama s drive |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Η κακη ειναι οτι χαλασε πολυ το αυτοκινητο σε αποτομες αλλαγες πορειας και σλαλομ αλλα παρα πολυ... τι βαρκαδα ειναι τουτη;;;
|
Ελπιζω σε μελλοντικη αναβαθμηση με σοβαρο πλαινο επιτελους... |
papadakn έγραψε: |
Μετά απο 44600 χλμ με το GT μου άλλαξα σήμερα τα εργοαστασικά Pirelli με τα Michelin PE2. Μετά απο ψάξιμο τα βρήκα 670ευρώ με τοποθέτηση ενώ σε κάποια μαγαζιά μου ζήτησαν μέχρι και 850 (!!).
Εντυπώσεις πολύ θετικές, το αυτοκίνητο κοπανάει αισθητά λιγότερο ενώ η αίσθηση δεν έχει χαλάσει. Ίσως να είναι ένα κλικ πιο μαλακό σε απότομες αλλαγές κατεύθυνσης χωρίς όμως να ενοχλεί. Περισσότερα τις επόμενες μέρες που θα κάνω και τα πρώτα στροφο-χιλιόμετρα. |
kkoutrol έγραψε: |
Αν απο 205-45-17 88v παω σε λαστιχο με 84v δεικτη φορτιου υπαρχει προβλημα;Το αυτοκινητο ειναι 207 rallye. |
kkoutrol έγραψε: |
Ναι το ειδα αυτο.Ρωταω ομως αν καποιος γνωριζει αν αυτο αποτελει προβλημα!Γιατι και το 84(500 Kg)
x4=2000 kg.Δεν ειναι αρκετο για το αυτοκινητο; |
Xmm ασκηση για το σπίτι: Πηγαίνεις με 120+χλμ 5ατομάκια μέσα χαλαρά με μουσικούλα και σου πετάγετε κάτι μπροστά σου και πατάς φρένα πανικού. Πόσα κιλά δύναμης να ασκούντε κατα τις ακραίες αυτές συνθήκες στα μπροστινά ελαστικά σου??? |
Steve έγραψε: |
Γιατί να ΜΗΝ βάλεις ακριβώς τα ίδια σε χαρακτηριστικά δεν μας είπες ![]() |
kostas207rc έγραψε: |
Έβαλα και εγώ παίδες αυτές τις μέρες τα Pireli pzero nero |
Με γειά ![]() |
bagosgt έγραψε: |
ηρθε η ωρα να αλλαξω λαστιχα κ λεω να ξεφυγω λιγακι απο τα πιρελι.σκεφτομαι για τα avon η τα toyo Τ1R,εχει δοκιμασει κανενας κανενα απο τα 2? |
αααααα,καλα.εχετε να προτεινετε κατι αλλο??εξισου καλο με το πιρελι? |
Parada spec 2 |
Φυστίκια τα Τ1R στο στεγνό.
Όπως το περίμενα δηλαδή. Σε σύγκριση με τα Πιρέλλια τελειώνουν νωρίτερα και "μπαλονάρουν" περισσότερο. Αλλά στο βρεγμένο έχουν καλύτερη κατευθυντικότητα. Και στις "νεροτσουλήθρες" επίσης! Και στις λακκούβες πλέον δε παίρνεις το ταμπλώ στα χέρια ![]() |
spyros_rallye έγραψε: |
KUMHO KU31 ECSTA SPORT KUMHO KU 31 - 205/45R17
εχει κανεις εμπειρια απο αυτο το λαστιχο? η τιμη του ειναι σουπερ στο camskill.... 65ευρω! |
σε 215-45-17 ειναι ακομα πιο super οι τιμες |
τελικα εβαλα τα totyo T1R κ μετα απο δοκιμασιες αποδειχτηκαν παρα πολυ καλα.πολυ πιο αθορυβα απο τα πιρελι,κ εχεις την αισθηση οτι εχουν μαλακωσει τα αμορτισερ.οσο για το μπαλωναρισμα,αν τους βαλεις 36 αερα που εβαζες κ στα πιρελι κ θα δεις οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.εγω παντως τα δουλευω με 32 αερα κ ειναι μια χαρα.δοκιμαστηκαν κ στη "στροφοδιαδρομη" που κανονισαν τα παιδια,στο κατα πανω ειχε ενα θεματακι με την κινηση αλλα στο κατα κατω που ηταν αδειος ο δρομος....απλα πολεμος ![]() |
...και δεν είχε "ψηθεί" ακόμη η γόμα! ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
ηθελε 15 λεπτα ακομα σε σιγανη φωτιά για να ροδισει ![]() ![]() |
manos82 έγραψε: |
38 εμπρος και πισω που εχω καλα ειναι η @@@?? |
38 εμπρος και πισω που εχω καλα ειναι η @@@?? |
gatoras έγραψε: |
Καλησπέρα σε όλους!!
Ηρθε η ώρα να βάλω στο Rallaki μου καινούρια ελαστικά μετά απο ένα "σκίσιμο" που είδα στο εξωτερικό προφιλ σε ένα απο τα μπροστινά και θέλω να μου προτείνετε κάποια απο προσωπικές σας εμπειρίες, Ενδιαφέρομαι για 205/45/17... 1.Να μην έχουν τόσο θόρυβο όσο έχουν τα μαμά (Pirelli P Zero) 2.Να είναι πιο μαλακό 3.Και να μη "τρελενεται" εκείνο το λαμπάκι στο καντραν που λέει ESP με το παραμικρό (στις στροφές αναφέρομαι που μου έφαγαν τα λαστιχάκια μου) *22000km είναι πολλά για τα Pirelli ? |
Καλησπέρα σε όλους!!
Ηρθε η ώρα να βάλω στο Rallaki μου καινούρια ελαστικά μετά απο ένα "σκίσιμο" που είδα στο εξωτερικό προφιλ σε ένα απο τα μπροστινά και θέλω να μου προτείνετε κάποια απο προσωπικές σας εμπειρίες, Ενδιαφέρομαι για 205/45/17... 1.Να μην έχουν τόσο θόρυβο όσο έχουν τα μαμά (Pirelli P Zero) 2.Να είναι πιο μαλακό 3.Και να μη "τρελενεται" εκείνο το λαμπάκι στο καντραν που λέει ESP με το παραμικρό (στις στροφές αναφέρομαι που μου έφαγαν τα λαστιχάκια μου) *22000km είναι πολλά για τα Pirelli ? |
ironman02 έγραψε: |
Παιδιά με λάστιχο 215/45/17 τι κερδίζει και τι χάνει το αμάξι σε σχέση με το μαμά? 1% διαφορά είδα στο calculator. Κερδίζει σε κράτημα χάνει σε επιτάχυνση? |
Φαντάζομαι ίσως και η κατανάλωση ανέβει λίγο. Γιατί η μαμά Peugeot δεν το έβγαλε με 215/45/17 άραγε να είναι και πιο άνετο? ![]() |
surgeon έγραψε: |
205/40R17 R888 Tι λετε? |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Kύριοι! άλλο ελαστικό με σκληρά πλαινά και διάσταση 215/45/17 γνωρίζετε εκτός του POTENZA BRIDGESTONE RE 050 και Pirelli PZero Nero?
Μου φαίνεται σε ένα από αυτά πάλι θα καταλήξω, αυτά που βάζει η σοφή, πεζό... |
'Andy'-lag έγραψε: |
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που το έπαθε... όπως και ο gatoras πιο πάνω έχω RALLYE και μάλιστα με 22.000 χλμ και παρατήρησα 2 σκισήματα στο προφίλ του μπροστά δεξιού ελαστικού...Ήρθε λοιπόν η ώρα της αλλαγής και σκέφτομαι για ΥΟΚΟΗΑΜΑ PARADA σε μαμά διάσταση 205/45/17. Έχει κάποιος άποψη γι'αυτά....? |
Sinanai έγραψε: |
Στ' αυγά σου εσύ. |
Kύριοι! άλλο ελαστικό με σκληρά πλαινά και διάσταση 215/45/17 γνωρίζετε εκτός του POTENZA BRIDGESTONE RE 050 και Pirelli PZero Nero?
Μου φαίνεται σε ένα από αυτά πάλι θα καταλήξω, αυτά που βάζει η σοφή, πεζό... |
Parada |
Lefter1s RC έγραψε: | ||
Μετραει? |
|
Παιδιά τα Vredestein τα γνωρίζεται γιατί εγώ ούτε ακουστά δεν τα έχω...
Μου πρότεινε ένας λαστιχάς τα Vredestein Ultrac Cento για καταπληκτικό ελαστικό και σε προσιτή τιμή (540e η τετράδα) Στην παρακάτω φωτο θα δείτε το σκίσημο που σας είπα. Αυτό είναι το μεγάλο κομμάτι που όταν τρώει πίεση γίνετε 3 φόρές μεγάλύτερο και έχει ακομα 2 μικρότερα ![]() *'Andy'-lag μήπως είναι και στο ίδιο σημείο;;; ![]() |
σύμφωνοι!
αλλά δεν βγαίνει 215/45/17... |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||||
σύμφωνοι! αλλά δεν βγαίνει 215/45/17... |
όχι τπτ άλλο για να την λέω στο Steve άμα δεν μ΄αρέσουν. ![]() ![]() |
|
Παιδιά τα Vredestein τα γνωρίζεται γιατί εγώ ούτε ακουστά δεν τα έχω... |
S-Drive! http://www.yokohamatire.com/tires/s.drive.aspx |
savelilar έγραψε: |
Δεν ξερει κανεις για τα federal αν εχει ακουσει κατι |
Δεν ξερει κανεις για τα federal αν εχει ακουσει κατι |
Εβαλα τα τοyo T1r 88w 205/45/17 πριν 1 εβδομαδα πολυ καλες εντυπωσεις μαλακο κ καμια σχεση με τα bridgestone 050 . K τιμη πολη καλη |
Alexis22 έγραψε: |
600E.....και υποτιθεται πως μου εκανε καλυτερη τιμη..... ![]() |
tasos_vl έγραψε: |
H Michelin παρουσίασε ένα νέο ελαστικό με την ονομασία Pilot Sport 3 και απο λένε στο link ποιο κάτω, μαμανε κ δέρνουν με λύγα λόγια....! τώρα απο διαστάσεις σε 215 δεν εχει... οποτε παμε στα μαμα νουμενα που υπαρχουν στο συγκεκριμενο ελαστικό. απο τιμές δεν ξερω παιδια.... λογικά θα κοπανάνε... ![]() link -> http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=126048&cid=12 |
Theo_207RC έγραψε: |
Παιδιά βρήκα σε πολύ καλή τιμή τα Continental Sport Contact 3. Nα βάλω αυτά ή να ξαναπάω σε Bridgestone; Τα έχει δοκιμάσει κανείς; |
ειναι σεβαστα πιο μαλακο λαστιχο σε σχεση μ αυτο που φορας..θα χασεις λιγο αισθηση θα κερισεις ανεση...απο κει κ περα παιζει κ κατα ποσο καλη τιμη τα βρηκες... Υ.Γ. αν πας σε coil over συντομα..αν θυμαμαι καλα ποιος εισαι...βρες κατι πιο "πολεμικο" να βαλεις |
Theo_207RC έγραψε: | ||||
Δεν πρέπει να έχουμε μιλήσει στο club, αλλά ότι πάω για ανάρτηση είναι αλήθεια... ![]() ![]() ![]() Τα βρήκα 490 τα Continental και 470 τα Bridgestone... |
mrkaza έγραψε: |
Καθώς σήμερα έβαλα τι ρεζέρβα κάπου κοπάνισα και δε το κατάλαβα καθώς όταν πήγα να βάλω αέρα ειδα ενα καρουμπαλακι στο μπροστά δεξί ελαστικό ![]() κρίμα γιατί είχαν μονο 12κ ![]() ![]() Καθώς είναι κανονική ρεζερβών λέω να το αφήσω έτσι μέχρι να περάσει το καλοκαίρι υπάρχει πρόβλημα που είναι ποιο καινούργιο απο τα άλλα ? Σκέφτομαι 1 205/45R17 88W XL TL PIRELLI PZERO ASIMMETRICO (φοβάμαι μήπως και δε ζεσταίνετε καθώς ειναι w) τα εργοστασιακά Ίδη αργούσαν να ζεσταθούν εκτός και αν έβγαινα εθνική. 2) 205/45R17 88V XL TL PIRELLI PZERO NERO (τα γνωστά σε όλους μας) 3) 215/45R17 91W XL TL MICHELIN PILOT EXALTO 2 (w άλλα λογο Michelin πιστεύω θα είναι περίπου σα τα pnero) 4) 215/45R17 91Y XL TL GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC ποιο οικονομικά και επώνυμα αλλα Y ? αν και σε ενα opc που ειχε 35αρη προφίλ 18αρα φαινόταν πολύ μαλακά (δεν είδα speed intex) 5) κάτι άλλο ? Περιμένω απόψεις άλλα και προτάσεις ευχαριστώ . Ps τα Pnero αν χρειαστώ να φρενάρω απότομα και είναι κρύα άπλα τσουλάω και κάνω τάμα στο ABS ![]() ![]() |
ναι άλλα έχω αλλάξει τα πίσω με τα μπροστά πριν 500 km οπότε ι διαφορά είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με τα πίσω όπου θα είναι το ένα ταλαιπωρημένο και το άλλο καινούργιο .
Καμία αλλη επιλογή έχει να προτείνει κάνεις ? Τελικά 205 ή 215 ? |
μηπως ψαχνετε ψιλους στα αχυρα???
εκτος και αν οδηγειται τοσο στο οριο σε δημοσιο δρομο και καταλαβαινετε τετοιες διαφορες φθορας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ναι άλλα έχω αλλάξει τα πίσω με τα μπροστά πριν 500 km οπότε ι διαφορά είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με τα πίσω όπου θα είναι το ένα ταλαιπωρημένο και το άλλο καινούργιο .
Καμία αλλη επιλογή έχει να προτείνει κάνεις ? Τελικά 205 ή 215 ? |
drdino έγραψε: | ||
Αν πας σε 215, αναγκαστικά ρίχνεις το προφίλ σε 40 πάντως. |
android έγραψε: | ||||
το 45 ειναι πιο σωστο...κ μην ξεχνας οτι ειναι τουρμπατο |
drdino έγραψε: | ||||||
Εργοστασιακά τι φοράει; Aν είναι 205/45/17, σωστή διάσταση είναι τα 215/40 από άποψη διαμέτρου. |
nikos-men έγραψε: |
ta s drive πεταξαν βυζι.θελουν αλλαγη η θα αντεξουν? παρακαλω οποιος ξερει ας απαντησει γιατι πρεπει να φυγω ταξιδι.ευχαριστω
και μερικες φοτο http://www.imagebam.com/image/bb90d786927897 http://www.imagebam.com/image/9e5b5086927900 http://www.imagebam.com/image/b9faf086927901 |
nikos-men έγραψε: |
ta s drive πεταξαν βυζι.θελουν αλλαγη η θα αντεξουν? παρακαλω οποιος ξερει ας απαντησει γιατι πρεπει να φυγω ταξιδι.ευχαριστω
και μερικες φοτο http://www.imagebam.com/image/bb90d786927897 http://www.imagebam.com/image/9e5b5086927900 http://www.imagebam.com/image/b9faf086927901 |
Επειδή σκέφτομαι και τα parada, ξέρει κανείς κανα κατάστημα με καλές τιμές σε yokohama? Tα potenza τα βρήκα με 530. Επίσης αν παραγγείλω από εξωτερικο ξέρει κανεις αν κόβεται τιμολόγιο? |
'Andy'-lag έγραψε: | ||
Δεν ξέρω που μένεις φίλε αλλά η καλύτερη τιμή που βρήκα σε όοοοοοολα τα βόρεια προάστεια είναι 640€ με τοποθέτηση και ευθυγράμμιση....!! Βέβαια ο κλασικός Ελληνάρας σκέφτετι μόνο την πάρτη του καιεπειδή το έψαξα πολύ, για τα ίδια λάστιχα μου είπαν μέχρι και 820€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ τα παρήγγειλα σήμερα και θα τα βάλω αύριο... |
Δεν ξέρω που μένεις φίλε αλλά η καλύτερη τιμή που βρήκα σε όοοοοοολα τα βόρεια προάστεια είναι 640€ με τοποθέτηση και ευθυγράμμιση....!! Βέβαια ο κλασικός Ελληνάρας σκέφτετι μόνο την πάρτη του καιεπειδή το έψαξα πολύ, για τα ίδια λάστιχα μου είπαν μέχρι και 820€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ τα παρήγγειλα σήμερα και θα τα βάλω αύριο... |
MAD έγραψε: | ||||
Toν μιχαλη mikerrgp τον ρωτησες τιμη? |
'MAD έγραψε: |
Toν μιχαλη mikerrgp τον ρωτησες τιμη? |
Lefter1s RC έγραψε: | ||
Αυτο που σκεφτηκες κ εσυ! ![]()
|
παρε τα R1R κ αν δε σου αρεσουν,στα ανταλλαζω με τα δικα μου T1R ![]() αυτα φοραω κ εγω παντως κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ![]() |
Και τα έχω δουλέψει σε πιέσεις από 32 έως 38 με διάφορους συνδυασμούς μπρος - πίσω. Από όλα καλύτερο ήταν το 34ε-32π. |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
τωρα στα t1r τι πιεση φορας?για να καταλαβω δηλαδη?διοτι το αμαξι εχει αισθητηρες πραγμα που με προβληματιζει και εμενα στην αλλαγη που θελω να κανω σε ενα διμηνο..... για πες doctor-δημοσθενη ![]() ![]() |
dimkeras έγραψε: | ||||
Τώρα δουλεύω με 34ε-33π και είμαι σε κάπως πιο ουδέτερη κατάσταση (και χωρίς να "χτυπάει" κανένας αισθητήρας). Βέβαια είμαι και καμιά 10αριά μέρες με esp-off λόγω βλάβης (η μαμά Πεζώ μας φροντίζει!) και νομίζω πως στρίβω αρκετά καλύτερα από πριν, αφού το "ευλογημένο" δε στραμπουλάει το αυτοκίνητο πλέον! ![]() Τώρα για την ανάρτηση, μαμά ανάρτηση RC φοράω από τα 100.000km (τώρα 122.000km) αλλά επειδή αλλάχτηκαν μαζί ανάρτηση + λάστιχα δε μπορώ να έχω άποψη για το τί θα έκανε με τα Πιρέλλι... |
salex έγραψε: |
Βρε το δικό μου γιατί δεν βαράει ούτε καν στα 32 (οριακά μερικές φορές);
Μήπως μετράτε την πίεση με ό,τι όργανα να'ναι και η απόκλιση δικαιολογεί τις προειδοποιήσεις; (σε λίγο θα μπορείτε να τη βλέπετε μέσω διαγνωστικού για να ξερετε ακριβώς πόση είναι σε κάθε λάστιχο) |
Βρε το δικό μου γιατί δεν βαράει ούτε καν στα 32 (οριακά μερικές φορές);
Μήπως μετράτε την πίεση με ό,τι όργανα να'ναι και η απόκλιση δικαιολογεί τις προειδοποιήσεις; (σε λίγο θα μπορείτε να τη βλέπετε μέσω διαγνωστικού για να ξερετε ακριβώς πόση είναι σε κάθε λάστιχο) |
giaouts έγραψε: |
αλλα νομιζω οτι παει περιπου 170 Ευρω το ενα |
και με λιγότερα παίρνεις Semi Πάνο,
http://www.camskill.co.uk/ Το έχουμε κάνει πλούσιο τώρα τελευταία. |
Τα Dunlop SP sport τα εχει δοκιμασει κανενας?? γιατι μολις τα εβαλα χθες αλλα δεν εχς προλαβειε λογο δουλειας να τα ευχαριστηθω!!!! |
makis106 έγραψε: |
Ανάμεσα σε αυτά:
Toyo PROXES T1-R 205/40 R17 Yokohama s.drive 205/40 R17 Goodyear EAGLE F1 GS-D3 205/40 R17 Ποιό θα προτείνατε ![]() |
Ανάμεσα σε αυτά:
Toyo PROXES T1-R 205/40 R17 Yokohama s.drive 205/40 R17 Goodyear EAGLE F1 GS-D3 205/40 R17 Ποιό θα προτείνατε ![]() |
Στο 207 σου θα βάλεις Parada Spec II ![]() |
![]() |
driver7 έγραψε: |
Για νορμάλ οδήγηση ΤΟΥΟ...είναι πιο μαλακά και θα ζεσταίνονται πιο εύκολα...τα potenza είναι καλά αλλά κάνουν λογικά λίγο παραπάνω να ζεσταθούν(όχι τπτ φοβερό βέβαια)....
Από θέμα φθοράς χοντρικά τα ίδια...τα ΤΟΥΟ είναι μαλακά και τα potenza έχουν δείκτη tradewear 140 ή 180 αν θυμάμαι καλά... |
Λογικά τα potenza που φοράμε στα RC μαμά είναι χειρότερα από potenza "2ης" τοποθέτησης. Ακόμα και έτσι όμως, μέχρι να ζεστάνουμε νερά και λάδια συντηρητικά πάμε...οπότε δε μας κάνει αίσθηση που αργούν να ζεσταθούν λίγο...δεν ειναι τραγικά τα πράγματα νομίζω...ταιριαστό λάστιχο δείχνει για τα τουρμπάτα 207... |
Mε αυτα που διαβασα στις προηγουμενες σελιδες κλεινω προς τα toyo, απλα δεν ξερω αν βγαινουν σε W η΄ V.. |
Lefter1s RC έγραψε: |
Να κανω κ εγω μια ερωτηση προς ολους σας με gt, rc που εχετε αλλαξει λαστιχα: με τους αισθητηρες τι κανατε??? Τους πεταξατε? Τους αφησατε πανω? |
Και δε σε τελαινει στα μπιπ καθε φορα που μπαινεις να οδηγησεις? Ή μηπως βαζεις 2,6 bar και στα αλλαγμενα λαστιχα??? |
2,5 με 2,6 βαζω...οσο λεει στην πορτα δλδ...τωρα με τις ζεστες ειχα ενα θεμα παρολα αυτα...αλλα τι να κανεις...αλλο μια στο τοσο...αλλο συνεχεια |
Jim207GT έγραψε: | ||||
Καλά θα με τρελάνετε....δλδ βάζετε ποτέ κάτω από 2.6bar σε πολιτικό λάστιχο στο 207 ![]() ![]() Με 39-40psi μπροστά και κοντεύει να ξεζαντάρει έλεος..... Ακόμα και με τα RS2 με 2.5 τα είχα και τα πλαινά τους ήταν τούβλα. Πιο κάτψ δεν μου άρεσαν. |
Δηλαδη ρε μητσο θεωρεις οτι ειναι σωστο το 2.6 για ελλαδα? Εγω το νιωθω τραμπολινο το αμαξι σε αυτη την πιεση, ανετα προτιμω λιγοτερη. |
και αλλοι ειχαμε περιοδο δε καναμε ετσι παρε κανα μεσουλιντ και χαλρωσε εχεις βγει και κραζεις σε ολα τα τοπικ |
Δηλαδη ρε μητσο θεωρεις οτι ειναι σωστο το 2.6 για ελλαδα? Εγω το νιωθω τραμπολινο το αμαξι σε αυτη την πιεση, ανετα προτιμω λιγοτερη. |
λές η Peugeot να λέει 2.5bar για πλάκα. |
[...] Τωρα ομως που θα αλλαξω λαστιχα (μαρκα, διαστασεις κτλ) θα συνεχισω στην πιεση της πορτας? ![]() |
Ακόμα και με τα RS2 με 2.5 τα είχα και τα πλαινά τους ήταν τούβλα. Πιο κάτψ δεν μου άρεσαν. |
Για το potenza μόνο να σου πωλ, που έχω γνώμη πάνω σε 207 πως δεν αργεί να ζεσταθεί όσο νομίζουν οι περισσότεροι, έχει σκληρά πλαινά, εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνό (σε βρεγμένο δεν το είδα καλά ακόμα) αλλά νομίζω πως ή θα φαγωθούν γρήγορα ή αν δν το λιώνεις καθημερινά θα "ξεραθούν" σχετικά γρήγορα... |
Ilias207Rallye έγραψε: | ||
Sorry κιολας για το υφος μου, αλλα οταν ακουω θετικα σχολια για τα potenza δε μπορω να συγκρατηθω.. Ειναι απο τα χειροτερα ελαστικα που εχω δοκιμασει.. χιλιες φορες καλυτερα τα sport contact 3 που προειπωθηκαν! Σε μαμα rc (στο δικο μου), απλα δεν παταει πουθενα. Αμετρητες φορες σε εκκινηση απο σταση εχω αφησει κατω την 3η μεχρι να πατησει. Σε ανηφορικη ευθεια εχω αφησει και 4η κατω και δε πατουσε μεχρι να αφησω γκαζι.. Κατα τη γνωμη μου το αμαξι θελει ενα μαλακο και φθηνο ελαστικο (φθηνο για να κανεις το γουστο σου, χωρις να ποναει η καρδια σου καθως τα τρως), αλλιως δε κανει τιποτα.. |
Ilias207Rallye έγραψε: |
Sorry κιολας για το υφος μου, αλλα οταν ακουω θετικα σχολια για τα potenza δε μπορω να συγκρατηθω.. Ειναι απο τα χειροτερα ελαστικα που εχω δοκιμασει.. χιλιες φορες καλυτερα τα sport contact 3 που προειπωθηκαν! Σε μαμα rc (στο δικο μου), απλα δεν παταει πουθενα. Αμετρητες φορες σε εκκινηση απο σταση εχω αφησει κατω την 3η μεχρι να πατησει. Σε ανηφορικη ευθεια εχω αφησει και 4η κατω και δε πατουσε μεχρι να αφησω γκαζι.. Κατα τη γνωμη μου το αμαξι θελει ενα μαλακο και φθηνο ελαστικο (φθηνο για να κανεις το γουστο σου, χωρις να ποναει η καρδια σου καθως τα τρως), αλλιως δε κανει τιποτα.. |
Ilias207Rallye έγραψε: |
Σε μαμα rc (στο δικο μου), απλα δεν παταει πουθενα. Αμετρητες φορες σε εκκινηση απο σταση εχω αφησει κατω την 3η μεχρι να πατησει. Σε ανηφορικη ευθεια εχω αφησει και 4η κατω και δε πατουσε μεχρι να αφησω γκαζι..
|
mechanic έγραψε: |
Κατ'αρχην δεν μπορω να καταλαβω πως μπορειτε και κρατατε λαστιχο πανω απο 20.000 χλμ... ![]() ολα τα προαναφερθεντα λαστιχα μετα τις 10κατι αρχιζουν και πεφτουν και μετα τις 15-16 αντε γεια... |
Κατ'αρχην δεν μπορω να καταλαβω πως μπορειτε και κρατατε λαστιχο πανω απο 20.000 χλμ... ![]() ολα τα προαναφερθεντα λαστιχα μετα τις 10κατι αρχιζουν και πεφτουν και μετα τις 15-16 αντε γεια... |
προφανως και η σκληροτητα της γομας αλλα και η κατασταση του πελμπατος μετα απο 10000-15000km "στριφτερη (σε δημοσιους δρομους) οδηγησης" ειναι μειωμενη...αλλα δεν εχουν ολοι χρηματα για τοσο συχνες αλλαγες ελαστικων... |
elis έγραψε: |
Παιδιά Καλημέρα σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άν μπορείτε να βοηθήσετε. Στο Peugeot Rallye 207 φόρεσα εδω και 2 εβδομάδες τα λάστιχα Michellin Pilot Exalto 2, διάσταση 205/45/17 και είμαι πάρο πολύ ευχαριστημένος! Το ερώτημα είναι πόσα bar πίεση πρέπει να βάλω στα λάστιχα? τώρα έχει 2,5 bar σε κάθε λάστιχο. ευχαριστώ πολύ |
Παράθεση: |
εχετε καποια γνωμη σχετικα με τα κοντι σπορ κοντακτ ΙΙ και ΙΙΙ ? |
perastikos207 έγραψε: |
Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.Προσωπικά δεν κάνω κάτι τρελό στο δρόμο.Και τις περισσότερες φορές ειναι χιλιόμετρα πόλης.Προσωπικά απο τα καινούργια ελαστικά θέλω πανομοιότυπα κρατήματα που μου πρόσφεραν τα pirelli της μάνας του.Μου άρεσε έτσι πως πάταγε το αμάξι.
Βέβαια η κοινή λογικά λέει γιατι δεν ξαναβάζω τα ίδια που πρότινε ενας φίλος. Πρώτον για να δομικάσω και κάτι άλλο, και δεύτερον για να τα τιμωρήσω που με πρόδοσαν τόσο νωρίς και σε περίοδο αφραγκίας.... ![]() ΥΓ : Για τα Continental S.C 3 είχα καλό feedback απο γνωστούς. Μήπως το παραψιρίζω... ![]() |
το x-treme της κοντινεταλ το εχει φορεσει κανεις?
εχουμε στοιχεια γυρω απο αυτο? ποιας κατηγοριας ειναι κτλ? ![]() |
το x-treme της κοντινεταλ το εχει φορεσει κανεις?
εχουμε στοιχεια γυρω απο αυτο? ποιας κατηγοριας ειναι κτλ? ![]() |
milvas7 έγραψε: | ||
παμε παρακατω.. το π ζερο ειναι ενα καλο all around για νορμαλ ραλλυε η gt, ελαστικο με σπορ εκφανσεις κ σχετικα ενισχυμενα πλαινα αλλα ως εκει..εγω θα το βαθμολογουσα με 8 στα 10 τωρα παρομοια χαρακτηριστικα, κ ισως καλυτερα,κ για ποιο ανυσυχη οδηγηση, θα προτεινα τα εξης: yokohama s drive yokohama parada spec 2 potenza 050 conti sport 3 κ το καινουριο extreme contact της continental, τα εγραψα με τυχαια σειρα... αλλιως μενεις παλι στο pirelli που το ξερεις.. παρεπιπτοντως για οσους δεν το ξερουν, το contact 3 ειναι εως 4 λιμπρες ελαφρυτερο απο ολα τα υπολοιπα ![]() |
Για τα continendal μου λένε 3 παιδιά που ρώτησα που έχουνβ clio rs III ότι έχουν μαλακά πλαϊνά.. |
Pughell έγραψε: | ||
Τα εβαλε ο Θανασης γιατι τα φορουσε και στο Clio... Ενδιαμεσες εντυπωσεις. Μαλακο και προοδευτικο μεν,καμια σχεση σε κρατημα με τα 050 δε... ![]() |
Η ερώτηση είναι απλή…
215/40/17 parada...η 205/45/17 parada again…??!!!???.άλλη διάσταση δεν παίζει…και με τσαντίζει πολύ!!!!! Θέλω να μεγαλώσω το φάρδος ……(εχω σκαλώσει.. ![]() |
mez έγραψε: |
Για την ιστορία εγώ έβαλα Pirelli P Zero Nero μιας και ήμουν υπέρικανοποιημένος από πριν |
ειμαι αναμεσα σε parada και 050…το 050 το εχω δει και σε 207 και σε αλλα οχήματα και είναι στα γούστα μου…αλλα λεω να δοκιμάσω τα parada.... thnks |
Ghost Dog έγραψε: |
Michelin Pilot Exalto 2 εχετε δοκιμασει????
![]() ![]() ![]() |
nickterc έγραψε: | ||
|
vansak έγραψε: |
Λογικά τα conti είναι touring. Μειώθηκε ο θόρυβος? |
καθόλου τουρινγκ μια χαρα σπορ ελαστικο ειναι ![]() ![]() |
milvas7 έγραψε: |
Αν το πιέζεις πολύ άντε να ανέβεις κ μέχρι ένα βαθμό πάνω απο το V, το W
δηλ. Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι να είναι extra load το ελαστικό της επιλογής σου |
Καλά τραγουδάτε.....
Πότε θα καταλάβετε οτι παίζει ελάχιστο ρόλο ο δείκτης ταχύτητας. Του πατέρα μου τα touranza είναι V και τα δικά μου F1 Y πιό είναι πιο μαλακό και πιό νομίζετε έρχετε πιο γρήγορα σε θερμοκρασία λειτουργίας..... Αυτό που παίζει το σημαντικότερο ρόλο είναι η γόμα και ο σκελετός αφήστε τους δείκτες ταχύτητας και βάρους για τα χαρτιά και μόνο. Πχ το F1 είναι 91Υ και ζεσταίνετε πιο γρήγορα αλλα @@ πλαινά έχει σε σχέση με το Pzero 88V |
Καλά τραγουδάτε.....
Πότε θα καταλάβετε οτι παίζει ελάχιστο ρόλο ο δείκτης ταχύτητας. Του πατέρα μου τα touranza είναι V και τα δικά μου F1 Y πιό είναι πιο μαλακό και πιό νομίζετε έρχετε πιο γρήγορα σε θερμοκρασία λειτουργίας..... Αυτό που παίζει το σημαντικότερο ρόλο είναι η γόμα και ο σκελετός αφήστε τους δείκτες ταχύτητας και βάρους για τα χαρτιά και μόνο. Πχ το F1 είναι 91Υ και ζεσταίνετε πιο γρήγορα αλλα @@ πλαινά έχει σε σχέση με το Pzero 88V |
Οι δείκτες ταχύτητες και βάρους υποδηλώνουν απλά αυτό που λέει το όνομά τους αντοχή σε ανάλογα χλμ/βάρος και τίποτα άλλο. Τώρα πιο είναι μαλακό σε γόμα , σκληρα πλαινά κτλ κτλ άλλου παπά ευαγγέλιο. |
Καλά το Turanza είναι και άκυρο παράδειγμα μιας και από τα πιο άθλια λάστιχα που έχω οδηγήσει....μόνο για Αττικη-εθνική οδό κάνουν.....
|
recife_rallye έγραψε: |
μπλα μπλα μπούρδες... |
Άμα μας λες και για λάστιχα... Θα αρχίσουμε και όλοι μας το ποδόσφαιρο να σου φάμε την θέση ![]() |
nikos_komo_207rc έγραψε: |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΘΜ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ TOPIC.ΣΤΑ 12000ΧΛΜ ΤΑ BRITZESTON ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΡΙΚΑ ΚΑΤΙ YOKOHAMA 215-40-17 ΣΤΑ 300Ε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ?ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ?ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΦΟΡΑΕΙ 205-45-17 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ?THANKS ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ |
king207cc έγραψε: | ||
Βασικά την ημερομηνία παραγωγής πρόσεχε! |
milvas7 έγραψε: | ||||
Δηλ εσύ του προτείνεις να βάλει ακατάλληλο λάστιχο αρκεί να έχει σωστή ημερομηνία!!!? |
Δηλ εσύ του προτείνεις να βάλει ακατάλληλο λάστιχο αρκεί να έχει σωστή ημερομηνία!!!? |
ναι εννοώ οτί θα γίνει λίγο πιο απότομο στο ξεκόλλημα κ στη πληροφόρηση πριν αρχίσει να ξεκολλάει
αν είχαμε σωστούς δρόμους οκ.. |
Aero21, Κυρ 15 Αύγ 2010 έγραψε: |
Παιδιά εγώ είχα για 30.000 χμ τα Goodyear f1 assymetric σε 215/45 r17 μετά από τα μαμά. Ενώ έχασα την αίσθηση ξυράφι των Pzero το αμάξι έχει φοβερή πρόσφυση στις στροφές, άλλαξε η συμπεριφορά εντελώς - πατώντας φρένο όπως σε περίπτωση ανάγκης μέσα στη στροφή το αμάξι γυρνάει κώλο εντελώς προοδευτικά-και εδώ και 5000χμ που δεν είχα esp αποδύκνυαν τη ποιότητά τους. Απλά σε ταχύτητες άνω των 100 σε απότομους ελιγμούς έχει αρκετό lag....Έχασα λίγο σε επιδόσεις αλλά δε με ενδιέφερε και πολύ μιας και έχω μακρύνει και τη 5η. Όμως 1 χρόνο δεν έδωσα ούτε ευρώ για ζάντες τη στιγμή που με τα μαμά 205 είχα πάει για ίσιωμα 3 φορές!Τα ευχαριστήθηκα στη διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη ειδικά όμως Τρίπολη-Σπάρτη πάαααααρα πολύ.
Τώρα, κατεβαίνοντας από Θεσ/νίκη μου έσκασαν τα 2 λάστιχα από γωνία σε πεζοδρόμιο. Αναγκάστηκα και έβαλα τα Michelin Exalto P2 XL 215 εμπρός. Έκανα 500 χμ εθνική μιά χαρά αλλά το πιο στογγυλεμένο μάγουλο μου έχασε ακόμα περισσότερο την -όση είχε μείνει- αίσθηση ξυραφιού στρίβοντας. Αλλά μόλις έφτασα σε κλειστές στροφές ήταν σα να έβαλα τα Pzerο: χάλια, σε κλειστά κομμάτια απλά χάνονται και δε κρατάνε το αυτοκίνητο, αίσθηση λίγη και νιώθεις το λάστιχο πως από ένα σημείο και μετά σε αφήνει. Αυτά χωρίς esp. Συνιστώ τρελά 215/45/ρ17 Goodyear F1 Assymetric έπειτα από 3 ελαστικά που έχω φορέσει. |
Re paides mia aporia...
sto partali mou forao 205/45R17 conti II me deikti W (an thymamai kala) stin arxi den eixa parapono alla apo ton kairo pou perasane tis 15000xlm pesane polu kai tora pou exo perasei tis 20 tin exoune akousei "stereofonika" to amaksi glystraei pollaplos kai poikilotropos ores ores mou dinoun tin entyposi oti i moni douleia pou kanoun einai na empodizoun tis zantes na akoumpisoune kato... ![]() to ksero oti einai gia allagma (synithos sta xeria mou den antexei lastixo gia pano apo 15000xlm) gia paradeigma proti kinisi pou tha kano tora pou tha gyriso na tou foreso ta xionilastixa isa isa min ginei kana skiniko plirono lamarines... (alla ta xionolastixa ta exo me 16ares kai einai 195/50 (nomizo) run flat brigestone kati... kai to amaksi exei ena timoni..... ![]() striveis kai nai men den glystraei alla einai san zeles ![]() opote prepei na pame se lastixa pali.... kai ta erotimata einai ta eksis: thelo lastixo pou na einai "provlepsimo" to 207 me to esp ektos kai an mpaineis me polla exei mia tasi na glystraei apotoma (eidika o kolos tou exei entones taseis aneksartisias) opote prepei (an ginetai diladi) to lastixo na metriasei ayto to fainomeno apo tin alli an mikrino to profil se 205/40 R17 tha exo kalytero timoni i oxi? kai apo marka ti proteinete? kai se ti lefta paizoume? ta konti sport contact II ta eixa valei me 180 to ena an thymamai kala ta III aksizoun i oxi? |
Θανάση δες κάτι σε Πρίντσεστοουν! |
NoDsl έγραψε: |
Θανάση, αν το θές για κραδασμούς(απουσία), μη βάλεις τα potenza. Αν τα θές για οδήγηση, δεν με έχουν προδώσει ποτέ. Ακόμα και αν το έχω παρακάνει.
Σε κυνήγι downhill μετά απο πολύ τσαμπουκά ακόμα και τα potenza σαπούνιασαν. Oπότε αν τα θές για σκίσιμο, μην πέσεις σε κάτι πιο μαλακό. Άσε που με έχουν γλυτώσει και απο σκισίματα λόγω παρκαρίσματος. Γενικά άβολο λάστιχο, θέλει την ώρα του αλλά όσο πατάς τόσο πατάει. Δεν θεωρώ τυχαίο οτι τα τα 150άρια έχουν pirelli και τα rc potenza ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
κλέισε τα μάτια σου.... (μην τα ανοίγεις) άπλωσε το χέρι! αριστερά είναι τα Ε050 και δεξιά είναι τα parada! και τα δύο είναι 205/45/17, δεν χρειάζεσαι άλλη διάσταση! Απλά διάλεξε και πάρε. parada = μόνο στεγνό Ε050 = παίζεις και στην βροχή Απλά πράγματα! Με κλειστά τα μάτια! |
K μένα προσωπικά με ενδιαφέρει η απαιτητική οδήγηση, κ το να αποδίδει εκεί ένα λάστιχο ,είναι για μένα διόλου ευκαταφρόνητο.
Προτιμώ δηλ να κάνω κάποιο συμβιβασμό στο θέμα άνεση, για να έχω την σιγουριά όταν θελήσω να πιέσω-φτάσω στα όρια το αμάξι μου. γιαυτό αρχίζω να γλυκοκοιτάζω τα μπριτζ εγκυκλοπαιδικά , κ τα λάστιχα έχουν κύκλους λειτουργίας ![]() |
έχω την εντύπωση πως σε ένα σκληρό λάστιχο, θα μπορούσαμε να το δουλέψουμε λίγο χαμηλότερες πιέσεις ,υποθετικά 35-36 |
γιατί όχι τα υπόλοιπα? γίνε λίγο πιο σαφής.. |
Εγω θα έλεγα 36-37 για τα μπριτζ, όχι 40..εκτός αν έχουμε ασφαλτόδρομους σαν της γαλλίας...
Άλλος το λέει μαλακό , άλλος σκληρό, αποφασίστε.. ![]() |
Kalimera paides,
to 40/38 na simioso oti einai me ta lastixa na exoun kanei idi kapoia xlm. kai sygkekrimena 17 me 20 mesa stin poli mias toso einai i apostasi apo to spiti mou sto poio kontino venzinadiko me kathati vnezini. (eipame vazo mono 95ara alla to palevo na einai panta kathari) tora se aytes tis pieseis exo ftasei empeirika kai psaxnontas kana 3mino kathos exo tin entyposi (mporei na eimai kai lathos kathos den to leo me sigouria ![]() oti isos etsi einai kapos kalytera ta pragmata me ton ko*o tou, (se sxesi me to teleytaio clio RS pou eixa to 207 petaei poio "apotoma" ton ko*o tou, kai einai kati pou den mou aresei idiaitera) leptomeries tha pei kaneis kai tha exei kai dikio... ![]() apla kamia fora "nomizo" oti exei ligi diafora vevaia den vazo to xeri mou sti fotia mias kai se ayta ta themata den exo gnoseis... (edo den exo apofasisei ti lastixa tha paro, kai to 700ari pou tha mou pane den einai kai liga lefta gia na peiramatizomai xoris na ksero ti mou ginetai... ![]() |
ερώτηση..απο βενζινάδικο μετράτε? η απο ψηφιακό χειρός? |
έχει κανένας φύλακας γνώση.. κανένα λάστιχο 215-45 με αρκετά σκληρό πλαινό? ![]() |
κ τα 2, σε Y τα δίνει μόνο? |
Εμένα πάλι το μάτι μου πήρε αυτά τα καινούρια κόντι σε W
http://img580.imageshack.us/i/coextrmcontctci2l.jpg/ καθώς κ yoko πάλι σε W http://img687.imageshack.us/i/yoadvanneoad08ci2l.jpg/ όπως κ το dunlop σε W http://img684.imageshack.us/i/dudirsptz1starspecci2l.jpg/ το eagle σε Υ http://img543.imageshack.us/i/gyeaglef1asyci2l.jpg/ κ αυτό το μπριτζ σε W: http://img140.imageshack.us/i/bspotenzare760sptci2l.jpg/ ΌΛΑ ΣΕ 215 |
δες κ αυτό το yoko zero system σε 215
http://img143.imageshack.us/i/yoadvansportci2l.jpg/ |
ωραίο φαίνεται.. |
καταρχήν απο που έκλεψες την υπογραφή σου ![]() 2ον διάβασες όλες τις σελίδες κ δεν έβγαλες συμπέρασμα? |
(χαβαλεδιαζοντας λιγο) τι ωραιο ρεεεε? για λαστιχα μιλαμε δεν ειναι θεμα αισθητικής... αν ομως σωνει και καλα θες να το δεις απο αισθητικής αποψεως... googlare το μοντελο PIRELLI Lydia... ![]() ενω εδω μπορεις να δεις μερικα ακομα ομορφα ελαστικα ![]() υ.γ.περα του χαβαλε...ενδιαφερον το BF ![]() |
αυτά τα bf αμερικανιά είναι?
σαν τα τσιγάρα ένα πράγμα? ![]() |
Ξέρει κανείς άν μπορώ να βάλω αισθητήρα ανίχνευσης πίεσης για λάστιχα στο 207? θέλω να αγοράσω run flat κ θέλω να με ειδοποιεί για τυχόν απώλεια |
kapou se kapoio test periodikou eixa dei oti to miselen energy "kati"
eixe aprosmena kales epidoseis paraplisies tou konti II to opoio itan ena apo ta sykgrinomena lastixa aksizei na to valo? to exei dokimasei kaneis? i tha metanioso ta 700kati evro ? |
Tzive έγραψε: |
τα βρηκα τα βρηκα...
το V είναι μεχρι 240km/h και το W μεχρι 270km/h επισης το 87 είναι μεχρι 575kg ανα τροχό φαντάζομαι... ![]() οποτε με το πρωτο είμαι καλυμμένος πιστευω. λεω να τσιμπήσω αυτο εδω... CONTINENTAL SPORTCONTACT 3 ποια η γνώμη σας? |
chiefjian έγραψε: |
Φοραει κανεις avon zz3 να μου πει εντυπωσεις γιατι τα βρηκα σχετικα φθηνα (180ε/τεμ) και σκεφτομαι να τα βαλω!! |
Δηλ 720 ευρά τα λες φτηνά? ![]() |
chiefjian έγραψε: | ||||
Οχι εεε?? ![]() |
Οπα οπα...ειναι πιο φθηνα τα 225???Αν καταλαβα λαθος εξηγησε μου!! ![]() |
Καλή χρονιά να έχουμε!! |
τεσπα....χρονιαρες μερες
οπως ειπε κ ο στεργιος πιο πανω και σε 205-45-17 450 τα βαλε και οχι 720 |
king207cc έγραψε: |
τα conti και τα toyo ειναι πιο μαλακά. ![]() |
xaris έγραψε: |
τα toyo εχουν διαρκεια ζωης 6 μηνες,μετα γινονται τουβλα και δεν κρατανε. |
xaris έγραψε: |
τα toyo εχουν διαρκεια ζωης 6 μηνες,μετα γινονται τουβλα και δεν κρατανε. |
animalinstict έγραψε: |
Χρονια πολλά και καλή χρονιά!!
Τα Toyo τα δίνουν με 4 χρόνια εγγύηση οπότε είναι αρκετα δελεαστικό! Λέγοντας στα "τελειώματα", μετα απο πόσα χλμ ενοείς? Για παράδειγμα τα brigestone potenza που φοραγε εργοστασιακά, σε ένα χρόνο με 20.000χλμ είχαν γίνει τούβλα και έχουν μια γυαλλάδα. Έκανα αλλαγή μπρως-πίσω αλλα μου δώσαν κανα 6μηνο. Τώρα πριν κλείσω 3 χρόνια απο άποψη γώμας έχουν ακόμα ακετή αλλα τι να την κάνεις αν δε κρατάει! |
animalinstict έγραψε: |
Χρονια πολλά και καλή χρονιά!!
Τα Toyo τα δίνουν με 4 χρόνια εγγύηση οπότε είναι αρκετα δελεαστικό! Λέγοντας στα "τελειώματα", μετα απο πόσα χλμ ενοείς? Για παράδειγμα τα brigestone potenza που φοραγε εργοστασιακά, σε ένα χρόνο με 20.000χλμ είχαν γίνει τούβλα και έχουν μια γυαλλάδα. Έκανα αλλαγή μπρως-πίσω αλλα μου δώσαν κανα 6μηνο. Τώρα πριν κλείσω 3 χρόνια απο άποψη γώμας έχουν ακόμα ακετή αλλα τι να την κάνεις αν δε κρατάει! |
215/45/17
απο εδω περα τι προτινεται? |
215/45/17
απο εδω περα τι προτινεται? |
Τα Hankook K110 που είχα σε 195/50R15, πάντως, βγαίνουν πολύ καλά σε tests στη Γερμανία και σ' αυτήν την διάσταση. ![]() |
recife_rallye έγραψε: | ||
Κωστη εγω τα φοραω σε διασταση 215/45/17 Ειναι πραγματικα πολυ καλο για τα λεφτα του.. Ειχα δοκιμασει και τα κουμο που εχει λιγο πιο κατω στη σελιδα,αλλα δεεεε Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος(νταξ δεν ειναι πιρελλι με μικροτερο προφιλ οπως η μαμα διασταση,αλλα ειναι πολυ πολυ καλο ΠΟΛΙΤΙΚΟ λαστιχο) γιατι εχει αρκετα καλο πατημα και ειναι αρκετα εως πολυ αθορυβο |
εχω λιωσει 2 4αδες απο αυτα τα hankook...αλλωστε τζαμπα |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
απο τα ημισλικ που βγαζει η hankook ξερεις κανεναν που να τα εχει βαλει να μας πει?και αυτα τζαμπα ειναι για ημισλικ!!!!! |
Τα RS-2, παιδιά, δεν είναι ημισλίκ. Μπορεί να έχουν σκελετό ημισλίκ, σαν τα R1-R, τα Parada (ίσως) κ.τ.λ., αλλά δεν είναι semi! Επίσης Falken, ας πούμε, δε θα έβαζα... Ok, δοκιμάζω μερικές φορές τπτ τρελό, αλλά δε θα έφτανα να βάλω Falken. νομίζω ότι όσο συντηρητικό και να ακούγεται - ή διαβάζεται - αυτό που θα πω, οι μεγάλες εταιρείες έχουν μια σιγουριά, κακά τα ψέματα. Και η Hankook είναι μεγάλη εταιρεία. Αλλά, πέρα απ' αυτό, κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι βγαίνουν σε πάρα πολύ καλές θέσεις σε τεστ στη Γερμανία. Το ψάχνει φίλος σε Leon, σε αυτή τη διάσταση, εξ ου και τα ξέρω. ![]() |
για 207? αν ναι επειδή μεγαλώνεις το υψος προφιλ πάρε κάτι με ενισχυμένα πλαινά να μην σου μαγουλιάζει, μπριτζ ή πιρελλι δηλ αν δεν σε ενδιαφέρει τοσο σπορ πλαινό αλλά ομοιογένεια παντου δες κοντι ή μισελέν μόνο να διαλέξεις x load γιατί επιβάλεται για το βάρος του 207 |
δηλαδη και το K110 v12 είναι καλο?
βασικα δεν θελω κατι τοσο μαλακο γιατι κανω σχεδον 50.000km τον χρόνο... |
Τα RS-2, παιδιά, δεν είναι ημισλίκ. Μπορεί να έχουν σκελετό ημισλίκ, σαν τα R1-R, τα Parada (ίσως) κ.τ.λ., αλλά δεν είναι semi! Επίσης Falken, ας πούμε, δε θα έβαζα... Ok, δοκιμάζω μερικές φορές τπτ τρελό, αλλά δε θα έφτανα να βάλω Falken. νομίζω ότι όσο συντηρητικό και να ακούγεται - ή διαβάζεται - αυτό που θα πω, οι μεγάλες εταιρείες έχουν μια σιγουριά, κακά τα ψέματα. Και η Hankook είναι μεγάλη εταιρεία. Αλλά, πέρα απ' αυτό, κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι βγαίνουν σε πάρα πολύ καλές θέσεις σε τεστ στη Γερμανία. Το ψάχνει φίλος σε Leon, σε αυτή τη διάσταση, εξ ου και τα ξέρω. ![]() |
για πολλα χλμ δες κάτι με μεγαλο νουμερο σε δείκτη φθοράς(σχετικό στην πράξη αυτό) το v 12 δεν το ξέρω |
Tzive έγραψε: | ||||
που τον βλεπω τον δεικτη φθορας? κοιτα δεν ειμαι ο πυροβολημενος που οπου βρεθω το στριβω, ουτε το επιδιωκω σε ανοιχτους δημοσιους δρόμους αλλά η αλήθεια είναι οτι κάνω πολλά km... ![]() |
iceage έγραψε: |
Ψάχνω γυναικίο 205/45/17 για το κόκκινο 207.
1)Conti SC3 2)Conti SC2 3)Bridg 040 4)Bridg 050 5)Michel PE2 6)Yoko S-drive 7)Toyo t1-r 8)Yoko Parada -2 Κάτι άλλο έχετε να προτείνετε? |
se aytes τις διαστασεις για καποιο κουλο λογο ολοι οι γκολφακηδες πινουν νερο στο ονομα του τογιο τ1ρ...
και μαλιστα ισχυριζονται οτι εχει και σκληρα πλαινα!!!!!! |
Goodyear F1 Asymetric σε 215/45-17 και θα είναι αρχόντησα η Χρύσα.... Γλυτώνεις και πολύ κοπάνημα.... |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
παρομοίως έχω ακούσει και απο μη γκολφάκιδες... |
Goodyear F1 Asymetric σε 215/45-17 και θα είναι αρχόντησα η Χρύσα.... Γλυτώνεις και πολύ κοπάνημα.... |
john207 έγραψε: |
Παιδιά επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελιδες(διαβασα μερικές.. ![]() Ή καλύτερα ποιά να αποφύγω?? Γιατί τα exalto μου κάνανε καρούμπαλο σήμερα και θα πάω αύριο να ρωτήσω για τιμές.. ![]() |
Overall
1. Continental Contisportcontact 3 2. Uniroyal Rainsport 2 3. Vredstein Ultrac Cento 4. Bridgestone RE050A 5. Michelin Pilot Exalto 6. Yokohama Advan Neova AD08 7. Kumho Ecsta KU39 8. Hankook Ventus K12 EVO 9. Zeetex HP103 |
βεβαια το οτι τα δοκιμάζουν σε super cars και οχι σε 207 που μας απασχολει είναι ενα μείον! |
Παιδια εχω μια βδομαδα περιπου στην κατοχη μου ενα rallye (2008) το οποιο εχει κανει 10000κμ απο τοτε που αγοραστηκε 8/2008!Το θεμα ειναι οτι δεν εχει αλλαξει ποτε λαστιχα και αν και δεν ειναι καθολου φαγωμενα νιωθω οτι το αμαξι δεν κραταει οπως θα πρεπε! |
μήπως έχει σκληρύνει το πέλμα απο την πολυκαιρία? |
chiefjian έγραψε: | ||||
Μαλλον...παντως το esp με εχει σωσει αρκετες φορες....και δεν μιλαμε για τρελα χιλιομετρα ουτε αφηματα γκαζιου και κακοκαιριες!!Πιστευεις οτι μπορω να τα κρατησω κανα εξαμηνο με μετρια χρηση..??? ![]() ![]() |
Παιδια εχω μια βδομαδα περιπου στην κατοχη μου ενα rallye (2008) το οποιο εχει κανει 10000κμ απο τοτε που αγοραστηκε 8/2008!Το θεμα ειναι οτι δεν εχει αλλαξει ποτε λαστιχα και αν και δεν ειναι καθολου φαγωμενα νιωθω οτι το αμαξι δεν κραταει οπως θα πρεπε! |
κανε κατι πιο απλο πριν απ ολα αυτα...
κοιτα τον αερα... κατω απο 38μπρωστα και 36 πισω ... δεν κανει μια επομενο βημα...esp off και βγαλε νεα γομα απο κατω ![]() |
Globalzero έγραψε: |
Γενικά χωρις κανιβαλισμούς καθε πότε αλλάζετε τα ελαστικά? ΥΓ.Διαβασα το topic αλλα άκρη δεν εβγαλα ιδιαιτερη... |
ΣΑΜ έγραψε: |
Εβαλα χθες τα Goodyear F1 Asymmetric 45/215/17. Εχει και 1 χρονο εγγυηση. Μεχρι σιγμης πολυ καλες εντυπωσεις. Καθολου θορυβο, εχω ηδη κανει περιπου 65 χλμ (λογο δουλειας) απο χθες. Πιο μαλακο απο τα Bridgestones' που ειχα και λιγο πιο σκληρο απο τα Continental SC 3.
Στα μικρα "bumps" στο δρομο δεν τα νιωθω τωρα σχεδον καθολου, που πριν με τα Bridgestones', (και σκ**α να ειχε στο δρομο) τα ενιωθα ολα! Σε μια εβδομαδα παλι θα σας πω εντυπωσεις που θα εχουν στρωθει. |
Εβαλα χθες τα Goodyear F1 Asymmetric 45/215/17.
Σε μια εβδομαδα παλι θα σας πω εντυπωσεις που θα εχουν στρωθει. |
Εβαλα χθες τα Goodyear F1 Asymmetric 45/215/17. |
Ειναι πιο ανετο γιατι ναι εβαλα 215 αλλα και το προφιλ του ειναι πιο μαλακο.
Τα SC3 εχουν ακομα πιο μαλακο προφιλ που στα ψηλα οταν θες να προσπερασεις σου κανει το αμαξι σαν καραβι. Ηδη με τα goodyear το κανει λιγο αυτο αλλα οχι σαν SC. Τα Bridgestone σε σχεση με τα αλλα, εχει πολυ σκληρο προφιλ γενικα (205 η 215), και σε Steering response ειναι καλυτερα και σε κρατημα(απο την εμπειρια μου). Εχω βαλει 35-36 πιεση. Κατω απο 35 νομιζω αναβει το λαμπακι για tire pressure. |
Φοραει καποιος Τ1-r toyo να μου πει εντυπωσεις...τα βρηκα 590 σε εναν εμπορο στα χανια,τον ρωτησα και για τα avon zz3 και μου ειπε 550!Για πειτε εντυπωσεις τιμων και ελαστικων!! ![]() |
Φοραει καποιος Τ1-r toyo να μου πει εντυπωσεις...τα βρηκα 590 σε εναν εμπορο στα χανια,τον ρωτησα και για τα avon zz3 και μου ειπε 550!Για πειτε εντυπωσεις τιμων και ελαστικων!! ![]() |
Κάπως ακριβά τα Τ1-R. Στην Κέρκυρα τα βάζω με 500... |
το πιρελλι δεν σου εκανε? |
Panos_Rallye207 έγραψε: |
Παίδες βοήθεια!Ηρθε ο καιρός για την αλλαγή των ελαστικών μου.Σκέφτομαι κάτι σε 215/45/17!
Τί προτείνετε με σκληρά πλαινά?? Ποιά η διαφορά με 225 αντί 215?? |
teorc έγραψε: |
Καλησπερα μηπως ξερεται με τι λαστιχα ερχεται το rc και σε τη διασταση; ευχαριστω. |
Ρώτησα σε εναν λαστιχά στην περιοχή μου για τα POTENZA 050 και μου είπε 690 τετράδα φιλική τιμή..Τί λέτε..? |
makis106 έγραψε: | ||
Κάπως ακριβά τα Τ1-R. Στην Κέρκυρα τα βάζω με 500... |
stergios_ath έγραψε: |
σημερα εβαλα τα t1r..ελπιζω να εκανα καλη επιλογη..στα 500 eyro πηγαν με εγγυηση 2 ετων..στις ιδιες πιεσεις παιζετε παιδια?δηλαδη 36-36 οπως και με τα nero ? |
Για τα T1-R σε 17άρια ακούγονται αμφιλεγόμενες γνώμες. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά εγώ, τουλάχιστον, δε θα τα δοκίμαζα. Θα έβαζα είτε τα Hankook K110 V12 EVO, είτε τα GOODYEAR F1 ASYMMETRIC. |
Ρώτησα σε εναν λαστιχά στην περιοχή μου για τα POTENZA 050 και μου είπε 690 τετράδα φιλική τιμή..Τί λέτε..? |
Τα βρήκα στα 540 ![]() |
MARIANNA έγραψε: |
Καλά χιλιόμετρα!
Διατήρησες το 205/45 ή πήγες σε 215/45; |
με 215-45 το κοντερ παει σχεδον ακριβως... |
Ilias207Rallye έγραψε: | ||
Τα φοραω εγω σχεδον 3 μηνες τωρα. Πολυ καλο και τιμιο λαστιχο. Σε στροφες κραταει πολυ καλα και σε εκκινησεις επισης. Η τιμη λιγο τσιμπημενη μου ακουγεται (αν μιλαμε για μαμα διαστασεις παντα 205/45/17).. Εμενα μου βγηκανε πολυ φθηνοτερα βεβαια γιατι πουλισα και τα potenza.. |
Απο Camskill παραγγελια σπιτι σου με τι μεταφορικη ερχεται? Δε ψηνομαι για ΕΛΤΑ καθολου. |
Λοιπόν είμαι ανάμεσα στις εξής επιλογές και θέλω απόψεις και αν κάποιος γνωρίζει καμιά τιμή ακόμα καλίτερα!
Yokohama parada toyo T1r toyo R1r Όλα σε 215/45/17 |
Λοιπόν είμαι ανάμεσα στις εξής επιλογές και θέλω απόψεις και αν κάποιος γνωρίζει καμιά τιμή ακόμα καλίτερα!
Octane έγραψε: | ||
Parada all the way ![]() ![]() Και τσαμπα... http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m54b0s13p9089 |
Τουλαχιστον 215-40-17 ![]() δυστυχως τα 205-45-17 δεν τα χει... παντως 215-45-17 δεν υπαρχη σε αυτο το λαστιχο |
Τιμή θυμάσαι?
Γτ να είναι άσχημα τα 215/40/17??? |
Τιμή θυμάσαι?
Τιμή θυμάσαι?
Κώδικας: |
Specification Sidewall Radius Diameter Circumference Revs/km Difference
205/45-17 92mm 308mm 616mm 1936mm 516 0.0% 215/40-17 86mm 302mm 604mm 1897mm 527 -2.0% 215/45-17 97mm 313mm 625mm 1964mm 509 1.5% |
Διάβασε και θα βρεις απόψεις. Τα 050 όντως παραείναι σκληρό ελαστικό, απ' ό,τι φαίνεται τελικά, για τις εδώ συνθήκες. |
χανει γρηγορα τα χαρακτηριστικα του καινουριου...σαν να ξερενετε ενα πραγμα |
saikoe_39 έγραψε: | ||||
αν το αφήσεις καιρό χωρίς να το πιέζεις συμβαίνει… |
Στο 050, πάντως, μιλάμε για εγγενή χαρακτηριστικά. Δλδ από την κατασκευή του το ελαστικό είναι υπερβολικά σκληρό. |
Στο 050, πάντως, μιλάμε για εγγενή χαρακτηριστικά. Δλδ από την κατασκευή του το ελαστικό είναι υπερβολικά σκληρό. |
Ωραιο ειναι....οταν ειναι κρυο...σκαει κατι παντες το 207...καλυτερες και απο πισωκινητο.. ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ακόμα και αν αποκλειστικός σκοπός είναι το drift πάλι ένα ξύλινο - σωστός ο Σταύρος - δε σε βοηθά, γιατί παράλληλα, ή πριν απ' το πίσω, ξεκολλάει και το μπροστινό. Οπότε και στο drift μούφα το 050. Ή μάλλον, όχι μούφα. Μούφα για Ελλάδα, το ξαναλέω. |
τοτε φιλαρακι μια χαρα ειναι τα 050... βγαζεις τα εμπρος και βαζεις 2 σεμι... και σου μενουν τα αλλα 2 για οταν φαγωθουν τα πισω... για ολα υπαροχυν λυσεις το θεμα ειναι πως προσεγγιζεις το καθε πράγμα ή την κάθε στροφή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
μια χαρα ειναι τα 050... βγαζεις τα εμπρος και βαζεις 2 σεμι... και σου μενουν τα αλλα 2 για οταν φαγωθουν τα πισω... για ολα υπαροχυν λυσεις το θεμα ειναι πως προσεγγιζεις το καθε πράγμα ή την κάθε στροφή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θα σε κεράσω εγώ τετράδα Lipton, Πανούλη. ![]() |
ParisMcridis έγραψε: |
Για πειτε αναμεσα σε αυτα τα δυο
http://camskill.co.uk/products.php?plid=m54b0s103p63439 σκεφτομαι μηπως εχουν θεμα με νερα λογω χαραξης http://camskill.co.uk/products.php?plid=m54b0s103p9088 και τα φοβαμαι μηπως δε μου κρατησουν χρονο(η περιπου 30000) η τα t1r σε 215/40 η 205/45 που θα κρατησουν σιγουρα... |
ξεχασετα αυτα τα hankook πες πως δεν υπαρχουν... ενω αυτα τα hankook: http://camskill.co.uk/products.php?plid=m54b0s15p15213 θα κρατησουν παραπανω απο t1r και θα πας οπως γουσταρεις παντου και θα σου λεγα 215-45 αν δεν πας 205-45 και οχι 215-40 |
Octane έγραψε: |
Μα κανενα απο τα 2 δεν ειναι σεμι ![]() Ελαστικα υψηλων επιδοσεων ειναι Παρη. Για τα 212 εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια , αλλα αν συγκρινεις τα parada με τα T1R... δαγκωτο parada ξανα-λεμε!!! ![]() Κ βροχη μια χαρα ειναι κ στριψιμο δινει ρεστα κ εννοειται πως θα αντεξει τα 15.000χλμ η διαδα. Ανετα. |
Νομίζω, Πάνο, ότι τα χαρακτηριστικά του Parada, όπως εσύ τα αναφέρεις, δεν το καθιστούν άριστο δρομίσιο λάστιχο, όπως πάλι εσύ λες, αλλά άριστο δρομίσιο λάστιχο για καυλωμένο, μιας και πρέπει να διατηρείται ζεστό, όπως μου έχεις πει.
Άριστο δρομίσιο λάστιχο είναι - γενικώς, και όχι για τον καμμένο στρίφτη, απ' τη μια, αλλά ούτε και για τον οικολόγο που θέλει energy saver, απ' την άλλη - αυτό που έρχεται εύκολα σε θερμοκρασία λειτουργίας, έχει καλή συμπεριφορά στα φρένα και στη βροχή - μιας και στο στεγνό όλα τα "καλά" πάνω κάτω καλά είναι - κρατά για αρκετά χλμ και είναι σχετικά αθόρυβο/ξεκούραστο, σαν κύλιση. |
αριστο δρομισιο ελαστικο σε θεμα maximum grip , που ειναι το... Parada
|
Octane έγραψε: | ||||
Μα γι'αυτο ακριβως εγραψα πολυ συγκεκριμενα-->
![]() Συμφωνω απολυτα μαζι σου , γι'αυτο κ ειπα πως για μενα , αριστο δρομισιο ειναι το Nero και το PE2 ![]() Για καποιον ομως που θελει κατι (πολυ) παραπανω , αλλα δεν θελει να παει σε σεμι , το Parada ειναι ακριβως εκει ![]() Απλα θελει καποια προσοχη , μιας κ κρυο ειναι χειροτερο απο κρυο σεμι. |
GGiannis έγραψε: |
Παιδια τι λεμε, το parada δεν ειναι σε κατηγορια σεμι? Εγω εχω τελειως διαφορετικη αποψη και πιστευω πως το καλυτερο δρομισιο ειναι το S-Drive , και μετα απο κει και περα αν θες επιδοσεων πας σε αλλη κατηγορια = parada , δεν γινεται αυτα να τα βαζουμε στην ιδια κατηγορια , μια ματια στο πελμα αρκει |
sps έγραψε: | ||
To αυτο. Κι εγω με παραντα κανενα προβλημα σε βρεγμενο σε νορμαλ συνθηκες οδηγησης και ταξιδιου. Ταξιδευω ανετα με 120-130 στο βρεγμενο, οσο παω και στο στεγνο. |
Θα σου πω.
Τα παραντα βγαζουν πολλα χιλιομετρα με σωστη χρηση , δεν εχουν τοσο θεμα. Επισης , τα αυλακια τους , που ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ (χωραει δαχτυλο μεσα κ ειναι απο ακρη σε ακρη) , ειναι μια χαρα για τις βροχερες μερες , το θεμα δεν ειναι στην υδρολιστηση , αλλα στη γομα. Για εκκινησεις δεν θα ελεγα οτι προτεινονται , κ λογω γομας κ λογω των πολυ σκληρων πλα'ι'νων , που δεν αφηνουν το λαστιχο να παραμορφωθει κατα την εκκινηση , αλλα αντιθετως γλιστραει. Στο στριψιμο ειναι μαγεια. (παλι λογω γομας κ οχι επειδη το πελμα τους πλησιαζει σε σεμι , με ελαχιστη χαραξη...που δεν... ![]() Προσωπικες αποψεις παντα. ![]() Οπως τα λες , σε αποδοση πλησιαζουν αρκετα τα σεμι , αλλα δεν παυει να ειναι ενα πολιτκο λαστιχο. ![]() |
3.5 μηνες και 9.000 χλμ....με potenza 050Α....
ωραιο λαστιχο(ανεση κλπ δεν υπαρχουν στο αυτοκινητο οποτε δεν μπορω να πω τπτ)... Σαν ελαστικο θελει συνεχεια να το εχεις στην πριζα και να το βαρας...διαφορετικα...γινεται για πλακα τουβλο.... Καλο πλαινο...και γενικοτερα καλο λαστιχο για καφρους...!!!! επομενη δοκιμη Parada ![]() |
Δεν το βαζω πιστα ρε συ πανο...τσαμπα θα πανε...!!!
Και τα parada μπορει να ειναι υπερβολη(αλλα ισως να ειναι γλυκια υπερβολη..σαν την αναρτηση) ![]() |
Τα rs-r δεν ειναι μονο για πιστα βρε Κωστα. Μια χαρα ειναι κ για το δρομο. Κ δεν τρωγονται , κ αντεχουν στην πιεση (οταν την κανεις) κ καλυτερο grip απο parada εχουν κρυα (το ζεστα εννοειται , αν κ θα ηθελα να τα δω ταυτοχρονα , στο ιδιο οδοστρωμα) κ βαθια αυλακια εχουν για το νερο , κομπλε λεμε. Εγω παντως με βλεπω να τα βαζω στο 207 της sister... , οταν θα θελουν αλλαγη τα nero... . ![]() Με τα Parada , θα ανησυχω , αυτο ειναι σιγουρο. ![]() |
για τα parada το μεγαλο μου θεμα ειναι η βροχη,οχι στο να παω να στριψω,αλλα στο να μην πηγαινω με 100 χλμ...και να ειμαι σε αναμενα καρβουνα...για αυτο 2 μπροστα για αρχη...και αν ειναι οκ...μπηκαν και πισω.. |
λοιπον μιας και δεν ειδα πιο πισω αντιπαραθεση των παρακατω θελω τη γνωμη οσον τα εχουν βαλει.
parada federal rsr η yokohama advan neova 08???τα δυο τελευταια σε 215/45 γιατι το ενα(federal) δε βγαινει πιο μικρο και το αλλο(yokohama) ειναι πανακριβο σε 205 και τα parada σε 215/40. |
λοιπον μιας και δεν ειδα πιο πισω αντιπαραθεση των παρακατω θελω τη γνωμη οσον τα εχουν βαλει.
parada federal rsr η yokohama advan neova 08???τα δυο τελευταια σε 215/45 γιατι το ενα(federal) δε βγαινει πιο μικρο και το αλλο(yokohama) ειναι πανακριβο σε 205 και τα parada σε 215/40. |
Παιδια , στις μαμα ζαντες του 207 rc στις οποιες φοραω 205/45/17 μπορω να βαλω 215/40/17? |
Γιατί απαραίτητο το προγραμματάκι??? ![]() |
205/45/17 88w |
205/45-17 92mm 308mm 616mm 1936mm 516 0.0% 215/40-17 86mm 302mm 604mm 1897mm 527 -2.0% 215/45-17 97mm 313mm 625mm 1964mm 509 1.5% |
απο camskill σε ποσες μερες ερχονται τα ελαστικα?εχει παρει καποιος απο εκει? |
205/45-17 92mm 308mm 616mm 1936mm 516 0.0% 215/45-17 97mm 313mm 625mm 1964mm 509 1.5% |
Στη 205/45 Hankook K110 V12 EVO. Μακράν καλύτερο απ' το T1-R. Όπως και στη 215/45 πάλι K110 V12 EVO ή K107 S1 EVO. Αμφότερα καλύτερα από T1-R και φτηνότερα. |
Sinanai έγραψε: | ||
|
marios_207_GT έγραψε: |
Παιδια, τα GT φορανε 205/45/17 εγω όμως έχω πάθει πλάκα με το toyo proxes T1Sport τα οποια δεν βγαίνουν στη διασταση αυτη. Η πιο κοντινη είναι αυτη 215/45/17. Εαν τα βάλω τι αλλαγές θα έχω, ξερω για καταναλωση, αλλα πόσο πολυ να ανέβει? Και κάτι για ύψος, οτι θα σηκωθει κατα 1 πόντο το αμάξι, ισχύει αυτο και αν ναι τι επιπτώσεις έχω? |
Διασταση 205/50 R17 για κοπέλα ποια προτεινετε?
Αγορασα τα hankook v12 k110 για εμενα και ειδα τα παρακατω και μου αρεσαν και απο τιμη και απο πελμα.. http://www.camskill.co.uk/m54b0s304p78935/GOODYEAR_TYRES_CAR_GOODYEAR_EFFICIENTGRIP_GOODYEAR_EFFICIENT_GRIP_-_205_50R17_93W_XL_FP_TL_ http://www.camskill.co.uk/m54b0s304p64014/HANKOOK_TYRES_CAR_HANKOOK_K115_HANKOOK_K_115_-_205_50R17_93W_XL_TL_ Ξερω ειμαι παντελως offtopic αλλα ειπα να μη παω στο forum για citroen c4 Αν υπαρχει προβλημα απλα delete! Thanks ![]() |
Εγω παντως βαζω οικονομικα λαστιχα, του στυλ barum που ειναι θυγατρικη της continental γιατι αντεχουν στην καταπονεση ενώ η continental που είναι "μαμά", άρα γηραιότερη δεν αντέχει, τα μπροστα μετα απο 15.000 χλμ ερχονται πισω και ο κώλος χωρεύει τσάρλσεστον γιατι εχουν γινει σχεδον ημισλικ απο τα σπινιαρισματα και μετα κρατανε αλλα 15.000 αν δεν το σκάσω πουθενά, τωρα αν παω και βαλω λαστιχα του στυλ parada σε 5.000 θα θελω αλλα και δεν λεει. ![]() |
Τα Πρίντζεστωουν είναι "ξύλινα" λάστιχα, πρέπει να δώσεις λεφτά ή να πας σε ημισλίκ για να το ευχαριστηθείς.
Βάζεις τα Hankook και παίρνεις και την 4άδα Team Dynamics που είναι ζαντάρα με τα όλα της και τελειώνει το πανηγύρι ![]() |
Εχετε βαλει πολλοι 1 ιντσα κατω ζαντα απο μαμα οπως ερχοταν το αμαξι?
γιατι τους περισοτερους για 1 πανω σας κοβω |
Στις 17άρες που έχουν ξεχειλώσει πλέον, το να πας σε 16άρες είναι ιδανικό. ![]() |
Re παιδια θελω τη βοηθεια σας please...
ειχα παραγγειλει να βαλω τα κοντι ΣΡ 5 σε 205/45/R17 W τα οποια ομως μαλλον δεν υπαρχουν η αν υπαρχουν ειναι σε ημερομηνια αρχες-μεσα του 2010 τι να κανω? να περιμενω να βαλω αυτα? να βαλω το μπριτζεστονε R050A (ayto που προτεινει η πεζω για το ΡΨ ?) Υπ'οψιν οτι απο τα 50.000 χλμ που εχω εως τωρα τα 35.000 ειναι σε εθνικη πηγαινε-ελα εξωτερικο τα 5000 ειναι μεσα στην πολη και τα αλλα 10.000 ειναι πανω σε βουνησιες διαδρομες με το ΕΣΠ (εννοειται) εκτος... ![]() ![]() ![]() (πολλες φορες ξυπναω παρα πολυ πρωι ωστε με το πρωτο φως της ημερας να ειμαι σε καποια βουνησια διαδρομη και να ουρλιαζουν τα λαστηχα πανω στις στρφες) Που σημαινει οτι σιγουρα χρειαζομαι ενα λαστηχο που να μην κανει "φασαρια" στην εθνικη, αν γινεται να εχει καλη συμπερηφορα στο βρεγμενο, γιατι οταν ταξιδευω με βροχη κτλ θελω να νιωθω "σιγουρο" το αμαξι στο βρεγμενο (στον οποιο βρεγμενο δεν τρεχω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω και απαιτηση το λαστηχο να μην κραταει) Και τελος στο στρηψημο να μην με ξενερωνει. Τελος just for the record λαστηχα αλλαζω καθε 15.000χλμ και συνηθως μετα τις 10.000 αρχιζουν και την ακουνε... Τι προτεινετε? ![]() |
εδω το 206 rc ειχε 17 αρες με 205-40
το 205-45 που μπορει να γινει 215-45 και η ροπη απο το ρελαντι σας πειραξαν στο 207 οτι θελει 16αρες? |
![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
+απειρο! ![]() |
Πωλουνται καινουριες ζαντες Team Dynamics Pro Race 1.2 7x16 4x108 et25, χρωματος ανθρακι, καταλληλες για Peugeot 206/207/307 και Citroen C2/C3/C4/DS3...
Τιμη: 500€ 6944319578, Δημητρης μετα επεσε στα 480 πιστευω και 450 τις σκοτωνει ανεταααα ειναι καινουργιες ![]() http://imageshack.us/photo/my-images/155/17372921b.jpg/ |
![]() ![]() ![]() |
nikos71 έγραψε: |
φιλοι καλησπερα,
ειμαι κ εγω στην ιδια περιπτωση με τον φιλο με το GT Εχω ενα rallye και ειμαι για αλλαγη ελαστικων αμεσα καθοτι ειναι 4ετων και φοραει της μανας του τα pirelli nero σκεφτομαι κι εγω conti sport contact 3 τα οποια φαληρο, αμφιθεας που εχω ρωτησει παιζουν απο 650-680ευρω εχετε να μου προτεινετε κανενα μαγαζι με καλες τιμες κ αξιοπιστο? ευχαριστω εκ των προτερων Νίκος |
Γιατί τα "Χανκούκ" - όπως τα λεν' τα μαστόρια - τα κάνουν όλα αυτά, ενδεχομένως και καλύτερα και είναι και φτηνότερα. ![]() |
Ρε παιδια , να πω και γω κατι?!?
4 χρονια τα κρατησαν το παλικαρια. Μεινανε ευχαριστημενα απο την αποδοση (που μαλλον δεν ζητηθηκε) και το πόσο κρατησαν? (που προφανως ζητηθηκε). Για ποιο λογο λοιπον να αλλαξει καποιος το nero που -και φτηνο ειναι -και μια χαρα χιλιομετρα βγαζει -και μια χαρα κραταει κρυο και ζεστο (για μερικες στροφουλες) ![]() |
NoDsl έγραψε: |
Αναλογα τα λάστιχα παίδες. Τα 84V είναι 100 ευρώ πιο φθηνά απο τα 88W, περίπου. |
Έχεις δίκιο σε αυτό, για 84V μιλάω. Αλλα γιατί να σου προτείνει κάποιος απ'ευθείας τα W για αυτό το αμάξι??? ![]() |
Σε 2 πραγματα εισαι οφφ ![]() 1) Τα παραπανω παιδια δεν το κυνηγανε , το μονο που θελουν ειναι να βγαζουν χιλιομετρα. 2) Αυτο που ειπες για τα vag... ![]() |
nickterc έγραψε: |
Στο Rc εχω αλλαξει τρια λαστιχα.Τα μαμα pirelli 7000,Pirelli p zero nero k τωρα φοραω τα Conti SC3.Κατ εμε τα SC3 δεν κανουν για τα αμαξια μας με την εννοια οτι δεν ειναι αμεσα κ "πολεμικα'' λαστιχα.Εγω τα νοιωθω μαλθακα με οχι σαφες τιμονι κατι που ειχα με τα Πιρελλι κ ειναι κατι που απαιτω απο το αμαξι μου.Να τα βαλεις σε κανα Merc k κανα BMW να το παιζεις γρηγορος ναι αλλα αν το στραμπουλας κ το κυνηγας γενικοτερα δεν...Τιμιο λαστιχο αλλα δεν μου κανει προσωπικα διοτι γα**το ενας λογος που παιρνεις Γαλλο ειναι το τιμονι του,οποτε γιατι να βαλεις ενα λαστιχο που σου δινει την ενtυπωση οτι οδηγας VAg ![]() |
NoDsl έγραψε: | ||||
Γιατι απο μαμά το RC φοράει 88W? |
+1 |
Ο,τι να'ναι... +3 και απο μενα ![]() ![]() ![]() |
Gotcha έγραψε: |
Μακη, τα δικα μου εργοστασιακα P zero nero ειναι W |
Γιώργο δες το λίγο καλύτερα, στην εργοστασιακή μας διάσταση δεν βγαίνουν σε W, μόνο σε V. |
MAD έγραψε: | ||||
Μάκη είναι αυτο που γράφει 88w? |
android έγραψε: | ||||||
Nαι αλλα μην κοιτας σε αυτα που χεις του κωστα γιατι δεν ειναι τα μαμα |
MAD έγραψε: | ||||||||
Ναι ρε αλλα είναι εργοστασιακή διάσταση.. Τα είχα δει που γράφουν 88w!! |
makis106 έγραψε: | ||||||
Το 207 σου στρίβει καλύτερα με τα conti απ ότι με τα nero??? |
MAD έγραψε: | ||||||||
Ναι ρε αλλα είναι εργοστασιακή διάσταση.. Τα είχα δει που γράφουν 88w!! |
Ρε σεις , αστειευεστε ετσι?!? ![]() Ο ενας γραφει με στιλακι κομπλεξαρισμενου απεναντι σε bmw/merc και το στραμπουλαει για να παει γρηγορα... , ο αλλος 4 χρονια φοραει τα ιδια λαστιχα και λεει πως πηρε το 207 για το τιμονι του... , και ελεγα να μην απαντησω καν , αλλα γραφει και ο Κωστας με τελιτσες/υπονοουμενα οτι αλλιως το νιωθω και αλλιως ειναι... . ![]() Εγω φταιω που απαντησα για το ποιο λαστιχο να βαλουν οι παραπανω , υπολογιζοντας τη χρηση που κανουν. Καλη σας συνεχεια υπερτατοι στροφακιδες , ριξτε ξυλο σε ο,τι -γερμανικο- κινειται ![]() |
Μακη , τα εξηγησα ολα παραπανω.
Απλα , μην κολλατε σε ονοματα και τιμες. Τα sport contact 3 αν δεν κανω λαθος ειναι το δευτερο ακριβοτερο πολιτικο λαστιχο αυτη τη στιγμη , μετα τα pilot sport 3. Τα Nero βγαζουν τα περισσοτερα χιλιομετρα και απο τα 3 , ειναι τσαμπα και αρκετα τιμια σε κρατημα , για τη χρηση που κανεις. Σιγουρα δεν ειναι μονο αυτα , ενω και τα Hankook παιζουν πολυ δυνατα. ![]() Εγω γι'αυτο στα εγραψα πριν. ![]() |
Μακη , τα εξηγησα ολα παραπανω.
Απλα , μην κολλατε σε ονοματα και τιμες. Τα sport contact 3 αν δεν κανω λαθος ειναι το δευτερο ακριβοτερο πολιτικο λαστιχο αυτη τη στιγμη , μετα τα pilot sport 3. Τα Nero βγαζουν τα περισσοτερα χιλιομετρα και απο τα 3 , ειναι τσαμπα και αρκετα τιμια σε κρατημα , για τη χρηση που κανεις. Σιγουρα δεν ειναι μονο αυτα , ενω και τα Hankook παιζουν πολυ δυνατα. ![]() Εγω γι'αυτο στα εγραψα πριν. ![]() |
Ta nero όντως έχουν αντοχή και είναι τίμια για καθημερινή χρήση σε 207 όμως πρώτου σταδιου απλά δεν κάνουνε..... |
kalytero πατημα το 207 με τον ημιακαμπτο
μπουχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αμα οδηγησες κανα βαρκα γυαλο tsi 1.2 σορυ μακη αλλα λογικα οσα λες... το οτι ο γαλλος ειναι πολυ καλα στημενος απο το εργοστασιο το παραδεχομαστε ολοι...αλλα αυτα που εχει να δωσει εξτρα απο μια σκληρη αναρτηση ειναι συγκεκριμενα. μετα ξεμενει απο θεμα γεωμετριας και σχεδιασης αναρτησης σε ενα γκλοφοειδες ειναι απλα ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ στο θεμα στριψιμο...και το Potential αυτου του σασι και της σχεδιασης της αναρτησης ατελειωτο...να σοβαρευτουμε λιγο εσεις σταματαει σε μερικους μηνες η παραγωγη του 207 και ακομα ψαχνετε λιμπρες ελατηριων οταν στα γκολφοειδη παιζουν πιο σετ ρυθμιζομενων τοπ μαουντ και πισω ψαλιδιων δουλευει καλυτερα στη πιστα και ποιο στο δρομο. ΝΤΡΟΠΗ |
Παιδιά για ποιά hankook λέτε? Είμαι και εγώ σιγά σιγά σε αναζήτηση ελαστικών. Έχω 25000 χλμ και 2 χρόνια και 9 μήνες. Δεν είναι και πάρα πολλά τα χλμ αλλά τα λάστιχα την έχουν ακούσει αρκετά (zero nero). Ειδικά στα πλαινά.
Τα ίδια σκέφτομαι να βάλω αλλά για πείτε για ποιά hankook μιλάτε να τα δω λιγάκι ![]() |
Τα 205/45/17 βγαίνουν μόνο σε 88V. Τα 215/45/17 βγαίνουν σε 87W. |
Ρε σεις , αστειευεστε ετσι?!? ![]() Ο ενας γραφει με στιλακι κομπλεξαρισμενου απεναντι σε bmw/merc και το στραμπουλαει για να παει γρηγορα... , ο αλλος 4 χρονια φοραει τα ιδια λαστιχα και λεει πως πηρε το 207 για το τιμονι του... , και ελεγα να μην απαντησω καν , αλλα γραφει και ο Κωστας με τελιτσες/υπονοουμενα οτι αλλιως το νιωθω και αλλιως ειναι... . ![]() Εγω φταιω που απαντησα για το ποιο λαστιχο να βαλουν οι παραπανω , υπολογιζοντας τη χρηση που κανουν. Καλη σας συνεχεια υπερτατοι στροφακιδες , ριξτε ξυλο σε ο,τι -γερμανικο- κινειται ![]() |
ironman02 έγραψε: | ||
zero nero σε 88W zero nero se 88V Φαίνεται ότι βγαίνουν και στα 2 τελικά με τα 88V σαφώς φθηνότερα.. |
makis106 έγραψε: | ||||
Δεκτόν! ![]() Έψαξα πολυ και δεν τα βρήκα. Πάντως αν θυμάμαι καλά, τα ραλότζιτα είχανε τα V. Aς το τσεκάρει κάποιος... |
Μάκη εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου
έπρεπε να πάω μέχρι Λαμία για να ζεσταθούνε... λες και πάταγα σε παγάκια ήτανε κάποιες φορές |
Να πω οτι ο Κωστας τα χε βαλει σε W p zero nero ,ειναι και παλιο κοντρακιας....ασε που τρωει και πολυ ![]() |
Δεν μπορώ να πω το ίδιο Κώστα. Μάλλον έτσι εξηγείται:
Αυτό που τόνισα ε, όχι οτι τρως πολύ, αυτά τα λέει ο Γιώργος! ![]() |
Να'σαι καλα φιλε μου ![]() 413 τα Parada , σε 205/40-17 84w , απο camskill , για οσους θελουν γαμάτο δρομισιο στροφολαστιχο. |
Εγω το 40αρι το ειπα γιατι αυτα ξερω ![]() Στη συγκεκριμενη διασταση εχουν απιστευτα σκληρα πλα'ι'να τα parada , στο 45 προφιλ δεν ξερω , οποτε δεν λεω κατι. (δυστυχως ολοι λενε πως σε 195/50-15 εχουν πολυ μαλακο πλα'ι'νο , οποτε προφανως υπαρχουν μεγαλες διαφορες στις διαφορες εκδοσεις/διαστασεις τους) Επισης να πω πως θα κοπαναει αρκετα , ειδικα σε 40αρι και σε σχεση με τα Nero. Ναι Μαριανα , 413 στην πορτα σας ![]() |
Απλα αστο για 207...αν δεις τιμη που εχει το 205-45 θα παθεις επεισόδιο...ευτυχώς ειναι out off stock |
Δεκτόν! ![]() Έψαξα πολυ και δεν τα βρήκα. Πάντως αν θυμάμαι καλά, τα ραλότζιτα είχανε τα V. Aς το τσεκάρει κάποιος... |
Γι'αυτο και ειπα για τα 40αρια ![]() ![]() |
Ξερετε ποση διαφορα εχουν τα 40αρια απο τα μαμα? 3%ΚΟΝΤΥΤΕΡΟ βημα οκ.. |
Ξερετε ποση διαφορα εχουν τα 40αρια απο τα μαμα? 3%ΚΟΝΤΥΤΕΡΟ βημα οκ.. |
με αρεσει ο τροπος σκεψης των "γιαβρουμ" και "χειροφρενοναουμ" (σιναναι και οκτανιος) |
Και 'μένα μου το έλεγε. Και το είδα κι εγώ συγκρίνοντας K107 στο Μπαρκέττα του και K110 στο 206 του Τάσου (όπου έλειπαν κάτι κομματάκια), αμέσως μετά. Βέβαια τα Κ107 έσκουζαν σαφώς περισσότερο! Πράγμα - αν δε λέω μαλ***ες - αντιφατικό με τη λιγότερη φθορά, όχι; ![]() |
Μαριάνα πάρε ένα λαστιχάκι του Θεού και είσαι υπερκομπλέ. 390 με μεταφορικά. Και 30 τοποθέτηση, 420. Ρώτα και Αθανασίου, Λαύριο, αν το έχει φτηνότερα, κι αν όχι χτύπα τα από Camskill. Τέρμα. |
Μπορείς να κοιτάξεις και σε toyo T1r
παίζουνε στα 500ε σε διάσταση 205/45/17 |
nikos71 έγραψε: |
φιλη Μαριάννα ησουν ευχαριστημενη με τα t1r ? |
Μαριάνα έγραψε: | ||
Ναι, αρκετά ικανοποιημένη, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο οδόστρωμα. |
εχετε καταλαβει προφανως οτι δεν ταιριαζουν σε ολους τα ιδια λάστιχα φανταζομαι? ![]() |
oustampas έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά... Τα bridgestone τα φτυσαν και δεν τα ξαναβάζω, μιας και δε εχω τις καλύτερες εμπειρίες... Άρα ψαχνουμε λάστιχα.
Χρήση: Κυρίως βραδινές βόλτες (Άνοιξη μεχρι κέντρο συνηθως), στροφοδιαδρομές, όποτε έχω την ευκαιρία να ξυπνήσω και να πάω ή και όταν βρεθώ (τυχαία ![]() Με ενδιαφέρει πολύ: Καλήτερη γόμα από τα bridgestone, να ζεσταίνονται πιο γρήγορα (άρα απ όσα εχω διαβάσει, μάλλον αποριπτονται δυστυχώς τα παράντα), σκληρα πλαινά (τα μόνο που γουστάρω στα ποτεντσα), καλή τιμή όσο γίνεται. Δε μ ενδιαφέρει: Θόρυβος, κοπάνημα, μαλ***ες στο βρεγμένο (θέλω απλά να μπορω να πηγαίνω), να βγάλω 50000χλμ. Σκέφτομαι: toyo r1r, yoko a 048, federal 595 rs-r, ότι άλλο προτείνεται ειδικά αν είναι δοκιμασμένα... Υ.γ. Σόρρυ για το μεγάλο ποστ... |
Δε μ ενδιαφέρει: Θόρυβος, κοπάνημα, μαλ***ες στο βρεγμένο (θέλω απλά να μπορω να πηγαίνω), να βγάλω 50000χλμ. |
η συμπεριφορά του ελαστικού σε στεγνη στροφοδιαδρομή |
Pughell έγραψε: |
Υ.Γ. Υποψιν οτι μπροστα στα μαμα Potenza,τα R1R και τα Parada εχουν προφιλ ζελε,ασχετα αν το πελμα τους κραταει καλυτερα. |
Ναι,εχουν σαφως πιο μαλακο πλαινο απο τα Potenza σε ολες τις διαστασεις τους. ![]() Εμπειριες και απο 15αρια(προσωπικο αμαξι) αλλα και απο 16αρια/17αρια(αμαξια φιλων). |
Υ.Γ. Υποψιν οτι μπροστα στα μαμα Potenza,τα R1R και τα Parada εχουν προφιλ ζελε,ασχετα αν το πελμα τους κραταει καλυτερα.
Υ.Γ. 2 Τα 048 ξεχνα τα εκτος και αν εισαι ετοιμος να συμβιβαστεις σε ολα τα υπολοιπα πλην του κρατηματος στο στεγνο και αυτο οταν μονον τα ζεστανεις. |
Υ.Γ. 2 Τα 048 ξεχνα τα εκτος και αν εισαι ετοιμος να συμβιβαστεις σε ολα τα υπολοιπα πλην του κρατηματος στο στεγνο και αυτο οταν μονον τα ζεστανεις. |
Να ξεκαθαρισουμε λιγο οτι τα προοδευτικα λαστιχα εχουν μαλακο προφιλ.
Δεν υπαρχει λαστιχο με σκληρο προφιλ που να ειναι και προοδευτικο μαζι οποτε διαλεγεις αναλογα... |
Τα Parada δεν εχουν σκληρο προφιλ,απλα αν ανεβασεις τις πιεσεις τους,τοτε συμπεριφερονται αρκετα καλα χωρις να ειναι ιδιαιτερα δυστροπα και εχουν αρκετη προοδευτικοτητα με εξαιρετικη προσφυση.
Τα Advan Neova ΔΕΝ ειναι ο αντικαταστατης των Parada οποτε δεν ειναι και δυνατη η αμεση αντιπαραθεση τους. |
Για τα παράντα το μόνο που με κρατάει είναι ότι δεν ζεσταίνονται εύκολα, καθώς ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου προκύψει κάποιο κηνυγητό ή καποιο όμορφο εσάκι... ![]() ![]() Mάλλον για r1r πάμε, αν και μ αρέσουν ακετά και a 048. Τα dunlop θα τα κοιτάξω μιας και δεν έχω άποψη. Κώστα έχεις οδηγήσει τα toyo? Εμπειρίες? |
Ψάχνωντας λίγο τη χρυσή τομή, ώστε και να μην χάσουμε σε αίσθηση στο τιμόνι αλλά και να έχουμε και κάποια προοδευτικότητα κοντά στο όριο πρόσφυσης νομίζω ότι μια καλή γόμα μπορεί να μας βοηθήσει. Ποια είναι η άποψη σου? |
Τα παράντα με ανεβασμένες πιέσεις μου ακούγονται πολυ καλή λύση όπως τα παρουσιάζεις. Από την άλλη πολύ θα μ ενδιέφερε κάποια εμπειρία απο τα ad08 ή έστω τα προήγουμενα ad07 (πόση διαφορά να έχουν πια) που έχουν αρχίσει και με πείθουν...
Υ.γ. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω οδηγήσει (τουλάχιστον με γρήγορους ρυθμούς-γρηγορα αυτοκίνητα) πολλά λάστιχα και γι αυτό ψάχνομαι τόσο και ζητάω την άποψη των πιο έμπειρων. |
Παντως τα Ποτενζα που φορανε τα Rc απο το εργοστασιο με τα ποτενζα της αγορας ειναι μερα με την νυχτα..! |
Να πω κάτι... Μήπως τα μεν είναι τα 050 και τα δε τα 050Α; ![]() |
Παράθεση: | ||
[...] αυτό που λέει η Continental:
Δεν αναφέρει τίποτα για ακρίβεια, handling, σπορ κατασκευές κ.λπ. Μόνο καλύτερο φρενάρισμα, καλύτερο "κράτημα" και χαμηλότερη κατανάλωση. Δηλαδή ένα λάστιχο για σπορτίφ 3άρες κ.λπ. Όχι για Focus RS και S2000. Κοιτάξτε πόσο διαφορετική είναι η περιγραφή του SC 3... Superb braking performance for real high performance cars: The ContiSportContactTM 3 One of the most crucial requirements of tires fitted on high performance, sports cars is agile steering precision. This ensures your vehicle maintains good adherence to the road in face of the considerable forces acting on the tires when driving at high speeds, making abrupt manoeuvres or changes in road surfaces. The asymmetric tread ribs on the ContiSportContactTM 3 are designed to absorb these forces. On dry roads, the new tread pattern ribs provide outstanding braking capability and steering precision, by absorbing the forces exerted on braking. This means a reduction in stopping distances. ...και του SC 5P: Extremely fast. Even when braking. The ContiSportContact™ 5 P - safe performance for sporty cars, giving maximum fun at the wheel. The latest innovation from the Continental experts. A high performance tire that offers maximum safety and driving pleasure for highly tuned cars. The ContiSportContact™ 5 P is individually adjusted to meet the specific requirements of the front and rear axle positions. With precise steering and maximum grip under all conditions the vehicle’s perform to their full potential on the road. The ContiSportContact™ 5 P doesn’t only go fast – it stops fast too. It is therefore recommended by leading experts. |
Theo_207RC έγραψε: | ||
Eννοείς ότι είναι καλύτερα αυτά της αγοράς; |
και οποιος μου πει οτι εχει δει διαφορα απο τα r1r στα parada στις ιδιες διαστασεις στο ιδιο αμαξι τοτε να συζητησει με τον Loeb για την περαιτερο εξελιξη και τον δυο... |
Στο λέω εγώ, έχεις πρόχειρο το τηλ του Loeb να μου το δώσεις; |
Αν το καλοσκεφτει κανενας παντως,η Toyo,περαν του σχετικα χαμηλου κοστολογιου της,δεν εχει κατι ιδιαιτερο να υποδειξει στα λαστιχα... ![]() Το Proxes 4 ειναι απλα τραγικο...Τα T1R εχουν μοναδικο πλεονεκτημα το οτι ερχονται γρηγορα σε θερμοκρασια λειτουργιας,τα R1R ειναι απλα "ματζουνι" για αυτο που πρεπει να ειναι και τα 888 ειναι ενας συμβιβασμος. Οποτε "ψωνιζουμε" αποκλειστικα με κριτηριο το κοστος απο οτι φαινεται... ![]() |
δλδ επειδή η yokohama έχει τιμολογιακή πολιτική πιο πάνω απο της toyo σημένει αυτομάτως οτι ειναι και πιο καλα? |
Τα έχεις δοκιμάσει; |
Ότι γαμούν. |
Noμίζω ξεχωρίζει ο χαβαλές από το κανονικό
anyway ας γράφουν εντυπώσεις αυτοί που τα ξέρουν όλα...και οι υπόλοιποι ας κρίνουνε και ας ψωνίζουνε με βάσει αυτούς |
trunksthelord έγραψε: |
Παιδια 1 λαστιχο μεσαιας κατηγοριας να ζεστενετε γρηγορα;Το fulda ειναι καλο;Ας πουμε οτι θα τα κρατησω για 2 χρονια και δεν θελω κατι πολυ ακριβο,αλλα οχι και σαβουρα να παω να σκοτωθω!!!! |
θες να μου πεις οτι θα κανουν καλητερη δουλεια απο τα fulda σε 207 gt η τσαμπα τα 20euro ανα λαστιχο παραπανω που κανουν τα hankook? |
έχουν όλοι άποψη για όλα τα λάστιχα σε όλα τα αμάξια χωρίς φυσικά
να τα έχουν οδηγήσει ποτέ..... |
ΤΟ να βαζεις μεγαλυτερη διασταση ελαστικου δεν ειναι μονον το οτι μακραινεις την μεταδοση,ασχετα με το τι πιστευουν οι περισσοτεροι... |
ΤΟ να βαζεις μεγαλυτερη διασταση ελαστικου δεν ειναι μονον το οτι μακραινεις την μεταδοση,ασχετα με το τι πιστευουν οι περισσοτεροι... |
Με 215/45/17 θα μαγουλιάζει πολύ? |
Τωρα μιλας για το 1% σε αυτην την διασταση και στο 207 πανω?η γενικα? |
Specification Sidewall Radius Diameter Circumference Revs/km Difference 205/45-17 92mm 308mm 616mm 1936mm 516 0.0% 215/40-17 86mm 302mm 604mm 1897mm 527 -2.0% 215/45-17 97mm 313mm 625mm 1964mm 509 1.5% |
αυτο προκαλει διαφορες και στο κεντρο βαρους, και στο ρολλ σεν-τερ, και στην αεροδυναμικη του πατωματος του αυτοκινητου
|
απο και περα καθενας εχει τις προτιμησεις του ολα μαζι στο 100% δεν συνδυαζονται βεβαια το 100% του καθενος (και μαλιστα σε καθε επιμερους χαρακτηριστικο) ειναι υποκειμενικο... |
περι κρατηματος αφορα την αμεση συγκριση διαφορετικων διαστασεων ιδιου ελαστικου (ιδια μαρκα/μοντελο) |
manaros έγραψε: |
παιδια τα λαστιχα μου ειναι τα εργοστασιακα p zero nero σε 205/45/17 88v και πλεον ειναι 3+χρονων.
αυτο που με ενοχλει ιδιαιτερα ειναι ο θορυβος κυλισης και οτι κοπανανε . το αμαξι ειναι φπε(σχεδον) και δεν το στ(ρ)ιβω ιδιαιτερα.σαν κρατημα ημουν ευχαριστημενος με τα πιρελλι. λεω λοιπον να μεταβω στην διασταση 215/45/17 ωστε να ειναι λιγο πιο ψηλο το λαστιχο και να μην κοπαναει. το evo v12 hankook εχει μαλ**α πλαινα ωστε σε συνδυασμο με το λιιιγο μεγαλυτερο υψος ελαστικου να μου μαλακωσει το αυτοκινητο;;απ οτι λετε δεν κανει θορυβο κατα την κυλιση ενω εχει συμπαθητικο κρατημα,σωστα;γενικως θα καλυψει τις αναγκες μου η προτεινετε κατι αλλο; για τιμη το εχω βρει στα 480 περασμενα(για 215/45/17).ειναι καλα η να το ψαξω κι αλλο; |
θορυβος κυλισης εχουν και μαλιστα πολυ σε μεγαλες ταχυτητες το μονο αρνητικο που εχω βρει μεχρι στιγμης. |
Βγαινει αλλα δεν εχουν στοκ... ![]() |
σε σχεση με τα pirelli? εμενα μια χαρα ησυχα ηταν...σε 215 τα χεις? |
θελω κατι να ζεστενενετε γρηγορα!! |
αρα θες να πας σε πιο μαλακη γόμα!!? |
ναι αυτην με την κοκκινη μερια οχι την μπλε που ναι για το στυλο ![]() αμολα t1r πανω αλλα μετα μην θες να αντεχει και σαν p zero nero |
manaros έγραψε: |
παιδια τα εβαλα και γω τα hankook v12 κ110 σε διασταση 215/45/17 με τιμη υστερα απο ψησιμο στα 460 ευρω.οι πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες!!πρωτον φαινεται μελετημενο το πελμα του.δευτερον δεν ειναι τουρκιας που ειναι μοδα τωρα τελευταια(ειναι made in Hungury!)τριτον γεμισε λιγακι ο θολος και φαινεται πιο ωραιο το αμαξι.διαφορα σε αποδοση δεν ειδα και το τιμονι ισως βαρυνε ελαχιστα(αφου φαρδυνε το πελμα)
τα πολλα γκαπα γκουπα σταματησαν ενω η κυλιση ειναι πλεον ησυχη!!!επισης σε βρεγμενα κομματια που απλα εχανα προσφυση τωρα μεταφραζεται σε επιταχυνση.και ολα αυτα πριν καλα καλα τα ζεστανω. βεβαια ειναι λογικο να ειναι καλυτερα μονο και μονο απο το οτι ειναι καινουρια! θα κανω λιγα ακομη χλμ και θα σας πω με ακομα περισσοτερες λεπτομερειες! παντως εμφανισιακα ειναι πολυ καλο!ελπιζω να μην αποδειχθει μονο εμφανιση!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αυτα τα hankook που εβαλες εχουν δεικτη 91Y, αντι 88W με το μαμα, στο οριο η΄σε επικινδυνες καταστασεις ισως δεν αποδιδουν αρκετα καλα και απλα σου φαινεται τωρα επειδη ειναι καινουργια. ![]() |
Αυτα τα hankook που εβαλες εχουν δεικτη 91Y, αντι 88W με το μαμα, στο οριο η΄σε επικινδυνες καταστασεις ισως δεν αποδιδουν αρκετα καλα και απλα σου φαινεται τωρα επειδη ειναι καινουργια. ![]() |
manaros έγραψε: | ||
Σπυρο ηταν ενας απο τους φοβους μου αυτο που λες,δηλ μεσα στην πολη μηπως δεν τα ζεσταινει καθολου.την απαντηση δεν την ξερω ακομα..πρεπει να κανω καμποσα χιλιομετρα.εγω στηριχθηκα στο οτι τα συγκεκριμενα,στην συγκεκριμενη διασταση δεν βγαινουν με αλλο δεικτη.δεν πιστευω να τα εχουν υπολογισει απο το εργοστασιο για lamborgini-ferrari ωστε να θελουν 300αρες για να ζεσταθουν αλλα για καθημερινα αυτοκινητα,με οτι αυτο συνεπαγεται! ως τωρα μου φαινεται πως ζεσταινονται αρκετα ευκολα.και εχουμε 10- βαθμους εξω.μακαρι να μην το μετανιωσω ![]() |
![]() ...ok , αν και εχω την αποψη οτι, ενα ελαστικό δεν είναι περισσότερο καλό, όσο μεγαλύτερο δείκτη ταχύτητας έχει.Τα «γρήγορα» ελαστικά δεν θα ζεσταθούν ποτέ σε ένα 'αργό' αυτοκίνητο και άρα δεν θα αποκτήσουν ποτέ την κατάλληλη πρόσφυση. Καλοφορετα παντως!! |
Randy έγραψε: |
Σε 195/55/15 πάντως κάνουν 350 ευρώ. |
Φοράω το SC3 μετά τα εργοστασιακά nero, εδω κ σχεδόν 1 χρόνο. Καμία σχέση μεταξύ τους.
Nero: πολύ σκληρό πλαινό=μεγάλη ακρίβεια στο τιμόνι= πολύ κοπάνημα, πολύ καλό κράτημα στο στεγνό μόλις ζεσταθούν, μεγάλη διαρκεια ζωής. SC3: πολύ μαλακό πλαινό= ασάφεια στο τιμόνι= πολύ αθόρυβο (το μόνο που με ικανοποιεί), μαλακό λάστιχο γενικότερα, με καλό κράτημα σε στεγνό κ βρεγμένο. Κατα τα άλλα μου έχουν λείψει τα Nero στις στροφές, και νομίζω οτι θα τα ξαναβάλω. Τα SC3 σε 205/45/17, τα έβαλα με 560€. καπου εκει βρηκα και τα nero. |
Randy έγραψε: |
Pirelli PZero λάστιχο πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει και πολύ διαφημισμένο. |
Στο 207 δουλευει... |
kostas207rc έγραψε: | ||||
@@@@ |
Με τα γυαλιά που μου έδωσες τα βλέπω όλα διπλά ![]() Το μόνο καλό που έχουν τα pirelli είναι αντοχή σε χλμ σε 207 πρώτου σταδίου απλά δεν κάνουν! |
Με τα γυαλιά που μου έδωσες τα βλέπω όλα διπλά ![]() Το μόνο καλό που έχουν τα pirelli είναι αντοχή σε χλμ σε 207 πρώτου σταδίου απλά δεν κάνουν! |
εγω περιμενω απο τον τακη να δω τι λαστιχα θα μου βρει.... ![]() |
Δεν ειναι τραγικο εαν εχουν συντηρηθει σωστα τα λαστιχα, ουτε γαλα ειναι να ληξουν ![]() |
πας λες και οδηγείς ολοκαίργια super safe mercedes |
και ο jim ειχε παρει απ εξω τα rs2 και ηρθαν 4 ετιας...και νομιζαμε πως γλυστρουσαν γι αυτο...και εμενα που μου ηρθαν μηνων ,τα ιδια @@ γλυστρουσαν μεχρι να λιωσουν και τα 2 |
Τα υλικα δεν πολυμεριζονται εαν δεν υποκεινται σε εντονες εναλλαγες κρυου κ ζεστης, κ αυτο εξαρταται απο ποσους τετοιους κυκλους εχουν συμπληρωσει συνολικα |
angelos207 έγραψε: |
καλησπερα και καλη χρονια,
εχω ενα 207 rallye με εργοστασιακα p zero nero με 30000 km. τα πισω εχουν γινει σλικ ενω τα μπροστινα ειναι ακομα καλα. εχω ακουσει διαφορες αποψεις, ακομα και οτι τα πισω μπορει να ειναι διαλογης. μπορει καποιος να το εξηγησει? παιζει κατι με το βαρος στον πισω αξονα? λυνεται το προβλημα με ελαστικα xl και w? και τελος μου προτειναν ελαστικα barum bravuris 2. εχει κανεις καμια αποψη γ' αυτα? ευχαριστω. |
σημερα σε λαστιχά ειδα απο αλλο 207 rallye με λιωμενα τα πισω και μου ειπε ισως λογω βαρους. καμια προταση για νεα λαστιχα? |
σου πε λογω βαρους? ε θα πηρε το πισωκινητο αυτος.. ![]() το 207 εχει 700 κιλα στον μπροστα αξονα χωρις τον οδηγο |
Πολυ θα το θελα...800 εχει... |
οπως εγραψα και πιο πανω μου προτεινουν τα barum bravuris 2 (continental group). συμφωνω για τους δρομους, δεν αξιζει να πεταμε τοσα λεφτα. εχει κανεις καμια αποψη για τα παραπανω? δειτε και το παρακατω link
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Barum/Bravuris-2.htm |
vaios έγραψε: |
Καλησπερα..ειμαι για ν αλλαζω ελαστικα και μεσα απο οτι εχω διαβασει,ειμαι αναμεσα σε toyo drb και hankkok k110 v12 evo.Μπορει καποιος ποθ φοραει ηδη τα παραπανω ελαστικα,να με διαφωτισει... |
Με φώναξε κανείς; ![]() |
dimkeras έγραψε: | ||
Δε μετράς εσύ. Και με τη ζάντα σκέτη στρίβεις! ![]() |
Steve έγραψε: | ||||
![]() |
vagelis207 έγραψε: |
Καλησπερα παιδια
Εχει βαλει κανεις τα Μarangoni mythos σε 205 45 17? Τα εχω βρει 500 ευρω και σκεφτομαι να τα βαλω. Ειναι καλα?Τι εχετε ακουσει? |
vaios έγραψε: |
Παιδια ερωτηση κρισεως,215/45/17 η 215/40/17?
Λαστιχας μου ειπε καλυτερα το δευτερο.. |
dhmhtrhs έγραψε: |
γεια σας παιδια ηρ8ε η ωρα για καινουργια λαστιχονια και ερωτω toyo η p zero??ειμαι τησ στροφης... |
Costas Vlgs έγραψε: |
ρε παιδια, εχω κολησει....θελω να αλλαξω και γω λαστιχα αλλα διαβασα ολες τις συζητησεις και διαπιστωνω οτι ο καθενας γραφει κριτικη για το καθε λαστιχο συμφωνα με τις απαιτησεις που εχει απο αυτο και απο τον τροπο που οδηγαει...φοραγα toyo T1r και θελω να αλλαξω για κατι καλυτερο...Υπαρχουν ομως και αντικειμενικα καλα και "κακα" λαστιχα....εγω ας πουμε ειμαι αναμεσα σε sport contact 5 και hankook k110 με συντελεστη w95 (ετσι μου ειπε ο λαστιχας...) Το conti βγαινει στα 580 και το hankook στα 480....πολυ η διαφορα δε λεω αλλα...τι απο τα δυο...;;;για τα conti ακουω οτι ειναι αθορυβα,μαλακά πλαϊνα και οχι πολυ αντοχη στο χρονο....για τα hankook απο αλλους ακουω καλα λογια απο αλλους οχι... η αληθεια ειναι οτι αρκετες φορες το αμαξι (207 rallye) το σκιζω στο στριψιμο και θελω κατι να αντεχει αλλα και να μπορω να φρεναρω με ασφαλεια σε στεγνο ή βρεγμενο μεσα στην πολη...αρα τι λετε;;;sport contact 5 ή k110 95w...;;;Σωστε με....!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ρε παιδια κανα λαστιχαδικο σε γερακα χαλανδρι με ανθρωπινες τιμες ξερουμε; πηρα γνωστο μου και μου ειπε 650Ε για asymmetric 2. |
mathanas έγραψε: |
Να ρωτησω , ποια τιμη ειναι καλη για τα ΗΑΝΚΟΟΚ V12 EVO ?
Εδω Πατρα δε τα βρισκω και ευκολα και οσοι τα φερνουν μου λενε 650 που θεωρω οτι ειναι ληστρικη τιμη. 550 ειναι καλη τιμη η παιζουν και πιο κατω για 205/45 ![]() |
Πριν κανα μηνα εβαλα τα καινουρια ασυμετρικ 2 goodyear
καλο κρατημα αλλα τα πλαινα καμμια σχεση με τα π ζερο ξενερωσα λιγακι στις αποτομες αλλαγες πορειας αυτα.. |
Πριν κανα μηνα εβαλα τα καινουρια ασυμετρικ 2 goodyear
καλο κρατημα αλλα τα πλαινα καμμια σχεση με τα π ζερο ξενερωσα λιγακι στις αποτομες αλλαγες πορειας αυτα.. |
Βρε πριν ένα μήνα τα έβαλε το παλικάρι σου λέει..... ![]() ![]() |
θα τα κρατησω καβατζα οταν θελω να παω πιο χαλαρα |
ParisMcridis έγραψε: | ||
κρατα τα για το χειμωνα.Και μολις ανοιξει ο καιρος παρε parada η t1r.Για μενα αυτη ειναι η καλυτερη λυση.Ετσι και αλλιως με βροχες παμε ολοι χαλαρα. |
Βασικα επρεπε να παρεις καινουργια τα παραντα και μεταχειρο τα αλλα μιας και θα εβρισκες σε χαμηλη τιμη..ειδικα 215. |
θα τα κρατησω καβατζα οταν θελω να παω πιο χαλαρα ![]() κ σκεψου οτι σε αυτα τα ξενα τεστ βγαινουν πρωτα κ σε πιστα κιολας απορω πως αντεχουν με μαλ**α πλαινα ![]() μας δουλευουν κανονικα.. για να λεμε κ τα θετικα ..σε βροχη κλασεις ανωτερο απο τα πιρελλι οπως κ στο φρεναρισμα λογω μεγαλυτερου βηματος ισως.. |
Eπειδη εχει παραπανω προσφυση ειναι καλυτερα, και οταν μπορει να κρατησεις παραπανω g λογικο να μαγουλιαζει οταν το αλλο λαστιχο ειδη γλυστραει σε αυτα τα χλμ. οποτε δεν μπορεις να δεις τι κανει.Απο την αλλη ειναι 215-45 και το αλλο 205-45 με οτι συνεπαγεται αυτο στο απλωμα πανω στην ζαντα.Αλλωστε ζουμε και στην εποχη του,οτι δεν εχει αισθηση δεν σημαινει πως δεν μπορει να κανει χρονους .Αναρτηση τι εχεις? |
Συμφωνω με Γιωργο οπως και οτι το Goodyear εχει μαλ**α πλαινα (βεβαια υπαρχει και σε 91Υ αλλα δεν το ειχαν εδω Ελλαδα) αλλα εχωντας λιωσει τελειως ενα σετ ασυμετρικ 1 και τωρα φορωντας το 2 μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο πολιτικο λαστιχο που υπαρχει.Θελει αρκετη πιεση και στρωνει πολυ αλλα η προσφυση σε στεγνο και βρεγμενο ειναι τελειως αλλου απο οτιδηποτε κυκλοφορει σε πολιτικο, επισης σχετικα αθορυβο ακομα και φαγομενο, μπαινεις μετα σε 207 με RE050 και νομιζεις οτι φορα ερπυστριες.
Τωρα εαν νομιζετε οτι για δρομο ειναι καλυτερα σεμι η λαστιχα 10ετιας απο πλευρα τεχνολογιας εγω παω πασο.Γενικα το λαστιχο ειναι και θεμα γουστου-κολληματος-ψυχολογιας. Παντως: Τα πλαινα δεν ειναι το παν(Ναι ναι εγω το λεω) Η καμπερ ομως ειναι(που πατε ρε με 0)Οσοι καταλαβαν,καταλαβαν. |
91y το πηρα κ x load κιολας ποσο πιεση βαζεις ? ναι το 0 σε μας δεν αλλαζει δυστυχως ![]() |
Και πολυ καλα εκανες... Εγω βαζω 39-40 εμπρος και 36-37πισω.Γενικα κατω απο 38 μπροστα δε βαζω ποτε.Μη ξεχνας ειναι 215/45 και οχι 205/45 λιγη παραπανο πιεση δεν βλαπτει. |
ωρα εαν νομιζετε οτι για δρομο ειναι καλυτερα σεμι η λαστιχα 10ετιας απο πλευρα τεχνολογιας εγω παω πασο.Γενικα το λαστιχο ειναι και θεμα γουστου-κολληματος-ψυχολογιας |
Η καμπερ ομως ειναι(που πατε ρε με 0)Οσοι καταλαβαν,καταλαβαν |
Samer έγραψε: |
Τη περασμενη βδομαδα εβαλα τα ασιμετρικ 2, ειχα τα ασιμετρικ 1 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. 215/45 παλι.
Εχω 38 πιεση μπρος πισω με γκαζ αναρτηση. Μηπως να βγαλω λιγη πιεση απο πισω; |
εσενα πως σου φαινεται? |
εσενα πως σου φαινεται? |
noa180rs έγραψε: |
παιδια εχει κανεις γνωμη για τα toyo drb se 205/45/17 γιατι τα εχω βρει 500 ευρω και το σκεφτομαι |
παιδια εχει κανεις γνωμη για τα toyo drb se 205/45/17 γιατι τα εχω βρει 500 ευρω και το σκεφτομαι |
mathanas έγραψε: | ||
Σ αυτη τη τιμη βρισκεις ανετα τα Τ1R που ειναι πολυ καλο λαστιχο, οσο για τα drb προσεχε γιατι εχω μια αισθηση οτι στη διασταση μας βγαινουν με δεικτη 84V πολυ οριακο για το βαρος του 207..... |
bagos έγραψε: |
τα 5 ειναι πιο καινουριο μοντελο απο το 3.οντως ειναι πολυ καλο κ τιμιο λαστιχακι κ αν δε κυνηγας επιδοσεις κτλ κτλ βαλτα.για καθημερινη χρηση θα μεινεις πολυ ικανοποιημενος,τα εχει ο κουνιαδος μου στο φιεστα 1.6,οποτε κ το 3 να βαλεις παλι ικανοποιημενος θα μεινεις ![]() |
N207r έγραψε: |
Κ σε πολύ καλη τιμή εαν ψαξεις... |
Έχει προσφορά στο car.gr απο sirios center στα 575. |
Πάντως από τα conti3 είμαι απογοητευμένος, και από κράτημα,και από ακρίβεια στο τιμόνι,με μόνη εξαίρεση την ήσυχη κύλιση και μεταφορά κραδασμων. Βέβαια το μέτρο σύγκρισης μου είναι τα nero... |
nightmare έγραψε: | ||
Μακη,εχω ξεχασει πως ηταν τα nero Οταν ηταν φρεσκα. απο τα λιγα που θυμαμαι ηταν οτι δεν ειχα ιδιαιτερα παραπανω.τωρα ομως που εχουν περασει καπως τα χλμ χωρις ομως ιδιαιτερο σκισιμο, δεν μου αρεσουν καθολου, συνεχεια νιωθω το αμαξι οτι ειναι στον αερα. για τα goodyear ξερεις κατι?? |
Κ εγώ με τα νέρο κανένα πρόβλημα κ στο τέλος τους κραταγαν πολύ καλά κ στο νερό
Αλλά μια φορά που μπήκα kartdromo κ ζεσταθηκαν ηταν σαπούνι.. Αλλά για κάθε μέρα κ σπορ οδήγηση ηταν πολύ καλά. |
Δηλαδη σε κανεναν σας δεν εχουν ανοιξει τα Nero?!?
Για ριξτε μια ματια στην εσωτερικη τους πλευρα... . Απο grip δεν λεει τιποτα το λαστιχο , οκ ζεσταινεται ψιλογρηγορα αλλα η αποδοση του δεν ειναι καν αξια αναφορας. |
Γιωργο κοιτα στο πλάι , απο τη μεσα μερια ![]() |
RC_MANOS έγραψε: |
Εχει φορεσει κανενας michelin pilot super sport να μας πει εντυπωσεις?? |
Παίδες έχει κανείς γνώμη για τα achilles radial?? Τα είδα στο car.gr σε τιμή ξευτηλα
280€ η τετράδα αλλά φοβάμαι ότι θα είναι αντίστοιχης ποιότητας ... Ξέρει κανείς? Βγάζει λέει κ λάστιχα για drift.. |
Την ίδια σκέψη έκανα κ εγώ! Για 205/45/17.. Πάντος μια ματια που έριξα σε ενα φόρουμ για bmw τα είχε βάλει ένας τυπας σε m3 v8 έλεγε πολύ καλά λογια.. Τι να πω.. Απο τιμή Πάντος είναι super... |
![]() |
δικος μου ειναι ο μπαμπας σου ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πραγματικα...τον περνας λιγο στο γουστο για ζαντες!! Παιζει παντως να ειναι ο μοναδικος ανθρωπος που του αρεσαν τα τουραντζα ΕΡ300......... |
Λοιπόν έχοντας καταλήξει οτι θα αποχωριστω τα parada θελω γνώμες για 3 λάστιχα και τη διάσταση.goodyear f1 asymmetric 2 dunlop sp sprort max rt και hankook v12 evo η s1 evo.το θέμα μου ειναι οτι πλέον έχω και εγω gaz αλλα το 215 με χαλάει λίγο αν και ειναι πιο φθηνό σε διάσταση αλλα με εχουν φάει όλοι οτι δε κάθετε καλα σε 7αρα ζαντα.οποτε παω για 205 λογικά.μιας και τα 3απο τα 4 ειναι asymmetric για πείτε για τα hankook αν αξίζουν τα 80 ευρώ λιγότερα που κάνουν σε σχέση με τα αλλα. |
Λοιπόν έχοντας καταλήξει οτι θα αποχωριστω τα parada θελω γνώμες για 3 λάστιχα και τη διάσταση.goodyear f1 asymmetric 2 dunlop sp sprort max rt και hankook v12 evo η s1 evo.το θέμα μου ειναι οτι πλέον έχω και εγω gaz αλλα το 215 με χαλάει λίγο αν και ειναι πιο φθηνό σε διάσταση αλλα με εχουν φάει όλοι οτι δε κάθετε καλα σε 7αρα ζαντα.οποτε παω για 205 λογικά.μιας και τα 3απο τα 4 ειναι asymmetric για πείτε για τα hankook αν αξίζουν τα 80 ευρώ λιγότερα που κάνουν σε σχέση με τα αλλα. |
Βγαίνει Goodyear.Dunlop δε βγαίνει.τα hankook τι λένε; |
Κοιτα το 215 το μονο μείον που είχε ήταν η μικρή ασάφεια στο τιμόνι.τωρα απο αυτα τα λάστιχα δε θελω το απόλυτο κρατημα αλλα γενικά ενα καλο σύνολο που να αντέχει στην πίεση και γενικά να ειναι μια κατηγορία κάτω απο τα παραντα.βουνο 20 χλμ περνάω κάθε 2βδομαδες και το περνάω γρήγορα.οσο για τη διαρκεία πανω απο χρόνο κανένα δε θα αντέξει οποτε.θορυβο αφου θα φύγω απο τα παραντα δε θα θέλα να εχουν. |
Tasos207 έγραψε: |
Παιδιά τι εχετε να πειτε για τα Federal 595 EVO σε 205/45 R17 για 207 Rc??? |
|
Tasos207 έγραψε: |
Γιατί??? Είναι πολύ μεγάλη? |
Δεν βγαινει πριν 2 βδομαδες τα βαλα http://www.goodyear.eu/gr_el/tires/passenger/eagle-f1-asymmetric-2/index.jsp?from=browse |
ParisMcridis έγραψε: | ||||
και ομως υπαρχει εδω και 10 μερες... ![]() ![]() |
Οχι.μεχρι στιγμης ειμαι για τα asymetric 2 με δυο ενστασεις για 215 45 17 τα potenza R002(δεν υπαρχουν ελλαδα 205) αλλα παλι προς παραντα πανε και δε θελω.Και τα Τ1r που ειπαν παραπανω τα σκεφτομαι σα φθηνη επιλογη (εχουν και 100ε διαφορα) αλλα νομιζω δε θα ταιριαζουν με τη gaz και γενικα για τη χρηση που θα τους κανω.Τα ειχε ο πατερας μου στο οκταβια(με pss9) 205 55 16 και μου εκαναν πολυ μαλ**α τα πλαινα τους.Τωρα δε ξερω ποσο θα αλλαξουν με 45αρι. |
και ομως υπαρχει εδω και 10 μερες... ![]() ![]() |
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Michelin/Pilot-Super-Sport.htm
Πολύ δυνατα ποσοστά...βεβαια τιμη δεν ξερω Επήσεις έχει κανείς άποψη γι αυτα? http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridgestone/Potenza-RE11.htm |
Τους εχω 36Μ - 36Π για αρχη.... |
Τα Hankook ειναι παντως η περιπτωση του πως ενα λαστιχο μπορει να μ....σει τ ο χαρακτηρα ενος αυτοκινητου.... |
El_Griego έγραψε: |
Καλημέρα!
|
Giwrgos207GT έγραψε: |
σημερα πηγα να βαλω αερα στο λαστιχο μπροστα απο το αυτοκινητο και μου κοπηκε η βαλβιδα το σιδερακι στην μεση...βαζω ρεζερβα πηγαινω στο βουλκανιζατερ αλλαζω βαλβιδα και εβαλα πλαστικη πλεον..ο αισθητηρας πιεσης ελαστικου βγηκε νοκ-αουτ ![]() ![]() ![]() |
σημερα πηγα να βαλω αερα στο λαστιχο μπροστα απο το αυτοκινητο και μου κοπηκε η βαλβιδα το σιδερακι στην μεση...βαζω ρεζερβα πηγαινω στο βουλκανιζατερ αλλαζω βαλβιδα και εβαλα πλαστικη πλεον..ο αισθητηρας πιεσης ελαστικου βγηκε νοκ-αουτ ![]() ![]() ![]() |
Rallyes έγραψε: |
στο 207 rallye ποια ειναι η πιεση στην πορτα αν δεν κανω λαθος λεει 2.5 bar χωρις φορτιο και με φορτιο 2.5 bar μπροστα και 2.9 στα πισω....αυτη ειναι η πιεση ? οποιος εχει 207 rallye θα βοηθουσε η γνωμη-γνωση του στο θεμα....ευχαριστω προκαταβολικα!!!! |
Rallyes έγραψε: | ||
τιποτα? |
Samer έγραψε: | ||||
Αφου την γραφει τη πιεση, γιατι θες να αλλαξεις; Εγω με GT εχω 38 psi και στις 4 ροδες αλλα 215 λαστιχο. Εσυ τι εχεις; Μαμα 205; |
Rallyes έγραψε: | ||||||
εγω ''μαμα'' ειμαι τωρα δεν ξερω αν ειναι 205.... απλα το ερωτημα μου ειναι 2.5 bar και 2.9 bar ποσο ειναι σε psi γιατι μπορει να μην εχουν με bar στο βενζιναδικο.... |
Samer έγραψε: | ||||||||
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080710103358AAw81LI Θα σου επερνε 2 δευτερολεπτα αν το εψαχνες στο Google. Ασχολησου λιγο παραπανω ρε φιλε για να παρεις βοηθεια. Πρεπει να ξερεις τι εισαι ειτε 205 η οτιδηποτε αλλο φαρδος και γενικα τις λεπτομεριες γιατι ολα κολλανε με το ερωτημα σου. |
Rallyes έγραψε: |
36 psi και 42 psi (με φορτιο) μηπως ειναι λιγο υπερβολη? γιατι σε οσα αυτοκινητα ξερω ως 32 psi βαζουν.... |
205 η 215? |
Υπαρχη και κατι αλλο που σχεδον κανενας δεν εχει κατα νου,οταν εχεις τελειωμενα λαστιχα γλυστραει,οταν βαλεις καινουργια τι κανει?Εχει προσφυση αλλα τι αλλο εχει γινει?εχεις και παλια αμορτισερ πλεον,οποτε τα ξεβρακωνει η προσφυση κατι που δεν εκαναν τα φαγωμενα και εσυ τα ριχνεις στα λαστιχα,ενω τα λαστιχα μια χαρα δουλεια κανουν. |
Υπαρχη και κατι αλλο που σχεδον κανενας δεν εχει κατα νου,οταν εχεις τελειωμενα λαστιχα γλυστραει,οταν βαλεις καινουργια τι κανει?Εχει προσφυση αλλα τι αλλο εχει γινει?εχεις και παλια αμορτισερ πλεον,οποτε τα ξεβρακωνει η προσφυση κατι που δεν εκαναν τα φαγωμενα και εσυ τα ριχνεις στα λαστιχα,ενω τα λαστιχα μια χαρα δουλεια κανουν. |
stergios_ath έγραψε: |
απο που τα βρήκες σαυτη την τιμη?τρικαλινος εισαι ρε πατριδα? |
Πολύ καλό λάστιχο το έχει βάλει κ φίλος κ έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος αλλά ακριβό για κάποιους απο εμα ς.. Ξέρει κανείς για τα momo outrun m3???
Παίζουν απο 340 μέχρι 370 ζε 205/45/17 |
Εδώ μένω τώρα λόγω δουλειάς ο φωκάς τα εχει 670 συν τα περαστικά υπολόγισε κανα 40αρι ακομα κ τα φέρνει κ ο δικός μας ο σταυράκης γυρω στα 690 περασμένα κομπλέ ![]() |
tommy7 έγραψε: |
Υπάρχει κανείς που έβαλε τα f1 asymmetric 2 σε 215/45 μετά από Π ζερο να νου πει εντυπώσεις? Τα πλαϊνά τους τελικά θεωρούνται μαλακά ή σχετικά μέτρια?
Και πόσΑ χλμ έχουν βγάλει σε όποιον τα φοράει? Το Π ζερο σε 215/45 θα αλλάξει συμπεριφορά στο κοπανημα ή θα ειναι σχεδόν ίδιο με το 205? |
Eνα μικρό review για τα καινούρια μου ελαστικά..
|
El_Griego έγραψε: | ||
Καλησπέρα milvas7! Σύντομη ερώτηση σχετικά με το ζέσταμα. Τί αίσθηση έχεις; Γρήγορα/αργά στο ζέσταμα; Σχεδόν τα 2/3 των διαδρομών που κάνω είναι 20-30 χλμ 2 φορές τη μέρα. Δεν άλλαξα λάστιχα ακόμα, γιατί το αμάξι έχει γράψει 1000χλμ όλο κι όλο το τελευταίο τρίμηνο και θα ήταν κρίμα να κάθονται ακίνητα! Εξάλλου έχουν ψωμί, απλά έχουν κλείσει 3,5 χρόνια πια... Προς το παρόν πάω για PZero Nero GT αφού δεν έχω πειστεί οτι κάποιο άλλο σε αυτά τα λεφτά ταιριάζει στη χρήση που κάνω... |
El_Griego έγραψε: |
έχεις δίκιο, στο μπέρδεψα λίγο!
είχα αποφασίσει στα PZero αλλά διάβασα το μινι-review σου και τα κοιταξα λίγο στο web και μου εκαναν κλικ. καθώς στα εξω reviews οι συνθηκες δεν ειναι Ελλαδας όμως, σκεφτηκα να ρωτήσω τι αισθηση δίνουν σε κάποιον που έχει παραπλήσιες συνθήκες! οφφ: Τρικαλα-Καλαμπακα εκανα τα μαθήματα για να παρω το δίπλωμα μου πριν 20χρονια... κεφαλαιο: εκπαίδευση αποφυγης τρακτερ! ![]() και φυσικα η διαδρομη περτουλι-χρυσομηλια-καλαμπακα μερος του στρωσιματος του ΤΗΡ... ![]() |
Πάντωσ αν ψαχτεις λίγο με τις πιέσεις θα βρείσ μόνος σου μια χρυση τομή |
marios_207_GT έγραψε: | ||
Θελω να ρωτησω τι κανετε με τις πιεσεις στα ελαστικα εφοσον εχουμε τους αισθητηρες? αν την κατεβασω κατω απο 2.5Bar βαραει ο αισθητηρας, ρυθμιζονται? |
Θελω να ρωτησω τι κανετε με τις πιεσεις στα ελαστικα εφοσον εχουμε τους αισθητηρες? αν την κατεβασω κατω απο 2.5Bar βαραει ο αισθητηρας, ρυθμιζονται? |
manosm3 έγραψε: |
χτες εψαχνα στο ιντερνετ και οι τιμες που βρηκα ηταν ιδιαιτερα ψηλες, αν και πολλοι λενε οτι κανουν προσφορες... |
Διαγωνισμο του χειροτερου ελαστικου εχουμε εδω?!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JDROGAS έγραψε: |
Εγω απλα ρωτησα το παλλικαρι (Octane) εαν εχει εμπειρια απο τα συγκεκριμενα 3 ελαστικα που ανεφερα γιατι πολλοι εκφερουμε αποψη αλλα πολλες φορες χωρις να εχουμε ιδια εμπειρια. |
Περαστικα Παναγιωτη!
Οκ , βαθρο πιανουν και τα 2 Toyo ![]() |
Περαστικα Παναγιωτη!
Περαστικα Παναγιωτη!
JDROGAS έγραψε: | ||
Επειδη τα εχω φορεσει και τα 3 θα διαφωνησω φιλικα παντα. Το 050 ειναι πολυ καλο ελαστικο φυσικα λιγο σκληροτερη γομα οπως αλλωστε ολα τα bridgestone,φυσικο λοιπον να θελουν ενα ζεσταματακι. Τωρα για τα parada επετρεψε μου να εχω εντελως διαφορετικη αποψη.Κατ'εμε απο τα χειροτερα πλαινα σε ελαστικο αυτο της κατηγοριας και τιμης γι αυτο και τα εβγαλα στα 10000 χλμ. Σημειωση οτι το parada το φορεσα κανονικα για καθημερινο ελαστικο με μαμα αναρτηση. |
Για μενα τα 050 σε αυτα τα χρηματα ειναι πολυ τιμια προταση,Αρκετα καλα σχολια εχω ακουσει για τα goodyear f1 asymmetric 2 αλλα νομιζω ειναι λιγο ψηλοτερα στην τιμη.Δεν τα εχω φορεσει ομως και δεν εχω προσωπικη αποψη. |
Τα πλαινα των parada ειναι πέτρα σε 205 40 17. Τι εννοεις τα χειροτερα? Κρυο το Parada ειναι επικινδυνο , ζεστο ειναι γα**. Το 050 δεν ειναι για Ελλαδα... . Υπαρχουν πολυ καλυτερες γομες για τη χωρα μας. Κωστα , εγω θα δοκιμαζα π.χ. αυτα: http://www.elastika-online.gr/cgi-bin/rshop.pl?dsco=137&cart_id=46739230.137.2640&sowigan=So&Breite=205&Quer=45&Felge=17&Speed=&kategorie=6&Marke=&ranzahl=4&x_tyre_for=ALL&m_s=3&weiter=50&sort_by=preis&rsmFahrzeugart=ALL&Label=C-A-76-3&details=Ordern&typ=R-231688 Καλη τιμη και θα επαιρνα 2 να τα δω ![]() και 2 τετοια για πισω ![]() http://www.elastika-online.gr/cgi-bin/rshop.pl?dsco=137&cart_id=46739230.137.2640&sowigan=So&Breite=205&Quer=45&Felge=17&Speed=&kategorie=6&Marke=&ranzahl=4&x_tyre_for=ALL&m_s=3&weiter=60&sort_by=preis&rsmFahrzeugart=ALL&Label=C-C-70-2&details=Ordern&typ=R-153913 |
Δεν ξερω βρε φιλε , εγω ψωνιζω σε πολυ διαφορετικες τιμες... . 150 το κομματι μου φαινονται απιστευτα πολλα και ειδικα για 050 , αλλα εκει ειναι Ελλαδα , οποτε... . Εδω με 100 π.χ. παιρνω RSR... και S1 evo , οποτε τι να τα κανω τα υπολοιπα?!!? ![]() |
JDROGAS έγραψε: | ||||
Που βρισκεσαι?? Εχεις φορεσει RSR; γιατι με ενδιαφερει η γνωμη σου. |
Octane έγραψε: | ||||||
Τα V70 ειναι απο τα καλυτερα semi. Ναι , τα RSR τα εχω δοκιμασει σε 3 διαφορετικα αυτοκινητα (και διαστασεις) και στο δρομο και στο Ring. Ειναι πολυ καλα και δεν τρωγονται οσο γρηγορα θα περιμενες ![]() Επισης ταξιδευεις χωρις υδρολισθηση ακομα και αν ο δρομος ειναι γεματος νερο. Τα αυλακια τους ειναι μεγαλα σχετικα και στα μισα μενει μονο το μεσαιο V και μοιαζει με 888. |
JDROGAS έγραψε: | ||||||||
Αρα αξιζουνε μια δοκιμη ![]() Σε σχεση με τα v70 και τα 888? |
Octane έγραψε: | ||||||||||
Χαμηλοτερο grip και απο τα 2 (αλλωστε δεν ειναι καν στην ιδια κατηγορια , δεν ειναι σέμι) αλλα αντεχουν 2 φορες παραπανω σε σκισιμο. Ειναι καλυτερα απο τα supersport και χειροτερα απο τα σέμι , αλλα βγαζουν χιλιομετρα και πανε και στη βροχη. Αξιζουν πιστευω για καποιον που τα θελει ως ενα βαθμο ολα σε ενα ελαστικο. ![]() Και πιστευω πως η γομα τους ειναι καλη και για Ελλαδα. Βεβαια απο τιμες δεν ξερω. |
Gia ta drb nai
Kai sorry αλλα εγω δε στριβω. Ενα απλο λαστιχο ηθελα γιατι χανανε αερα τα κοντι πρεμιουμ του 2007 που ειχα. Απο σποντα εβαλα τα drb πριν 3 μηνες και κλαιω καθε μερα. |
reselie-206 έγραψε: |
Καλά δεν είναι και εξαιρετικό το T1R μη τρελαθούμε
Σε 195/50/15 μου φάνηκαν κλάσης κατώτερα απο τα parada , που και αυτά με τη σειρά τους δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερα καλό |
sps έγραψε: |
Ta 15ria parada ειναι ο,τι καλυτερο εχω βαλει πλην ημισλικ σε κρατημα στο στεγνο και σε αντοχη σαν ελαστικο, δεν καταλαβαινει τιποτα σε λακουβες κλπ. |
reselie-206 έγραψε: | ||
Θα συμφωνήσω μαζί σου ώς προς την αντοχή , το " όχι ιδιαίτερα καλό" πάει στο βρεγμένο και στο οτι θεωρώ τα R1R καλύτερα στο στεγνό. Αν το πάμε και αναλογικά με τη φθορά κτλπ τότε πάει αλλού Γενικότερα τα parada ήταν τα μόνα που έβαλα ξανά όταν ήρθε η ώρα να αλλάξω τα πρώτα |
Το οτι ονομάζεται asymmetric παει να πει οτι εχει διαφορετικη αυλακωση μπροστά και πισω? |
reselie-206 έγραψε: |
Σκέφτομαι για RSR ή R1R (αν βρώ) ή Αυτά που είπε ο Γιάννης.. |
Δεν κανετε αλλαγη μπρος πισω καθε 10,000χλμ? Εγω κανω και με 47κιλα ροπη και κοντρες απο πρωτη και αν δεις τα λαστιχα θα νομιζεις τα εχω πανω το πολυ 20,000χλμ. Παω για 3η αλλαγη μπρος πισω. |
nikos207gt έγραψε: |
Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια.. στο gt μου που φοραει 205/45/17 μπορω να βαλω 215/45/17?? Και τι γνωμη εχετε για τα falken?? Τα εχω οδηγησει σε στεγνο και βρεγμενο σε citroen c2και εμεινα εντυπωσιασμενος... |
akis1976 έγραψε: |
Πως το βλέπετε το λαστιχάκι,καινούργιο ακόμα?πλαϊνό και πέλμα.
![]() ![]() |
sotiris-gt έγραψε: |
Μάριε δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω αλλά θα σου πω μια ιστορία που μου συνέβει και ίσως βγάλεις κάποια συμπεράσματα.
Πριν από 2 χρόνια περίπου, μου σχίστηκε το ένα ελαστικό ενώ ήμουν σε επαρχιακή πόλη. Έψαξα να βρω λαστιχά και βρήκα κάποιον ο οποίος ήταν "αντιπρόσωπος" της Continental αλλά έφερνε και Pirelli. Όταν του ζήτησα τα P Zero Nero δεν με άφηνε να παραγγείλω με τίποτα αλλά ήθελε να μου βάλει Continental με το ζόρι, επειδή υποψιάστηκα ότι ίσως να έχει μεγαλύτερο κέρδος επέμεινα και έβαλα τα εργοστασιακα. Αυτό επέμενε ότι δεν κάνω καλά και μου είχε πει χαρακτηριστικά "αν υπήρχαν στην διάστασή σου τα P Zero δεν θα το συζητούσαμε, αλλά τα P Zero Nero είναι χειρότερα από τα Continental". Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αλλά μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση. Βγήκαν αυτά τα λάστιχα σε διάσταση 205/45/17? |
sotiris-gt έγραψε: |
Στο skroutz μου έβγαλε μόνο ένα αποτέλεσμα
http://www.tasoselastika.gr/Product/499/Instance/1269/Page/89/ |
Παιδια το τι εχετε δοκιμασει γενικα ειναι μια αλλη συζητηση και ευχαριστω για την προσπαθεια για βοηθεια αλλα ψαχνω ατομο που να εχει δοκιμασει το συγκεκριμενο Pirelli |
Atmovat έγραψε: |
Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για 205/45/17 αλλά το budget είναι χαμηλό.
Θα ήθελα αν γίνεται να μου πείτε την γνώμη για κάποιο από τα παρακάτω ελαστικά. -Falken Ziex ZE914 -Kumho Ecsta SPT KU31 -Kumho Ecsta Le Sport KU39 -Avon ZV5 -Toyo DRB -Toyo PROXES CF2 -Toyo PROXES T1-R Ευχαριστώ για το χρόνο σας |
Atmovat έγραψε: |
Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για 205/45/17 αλλά το budget είναι χαμηλό.
Θα ήθελα αν γίνεται να μου πείτε την γνώμη για κάποιο από τα παρακάτω ελαστικά. -Falken Ziex ZE914 -Kumho Ecsta SPT KU31 -Kumho Ecsta Le Sport KU39 -Avon ZV5 -Toyo DRB -Toyo PROXES CF2 -Toyo PROXES T1-R Ευχαριστώ για το χρόνο σας |
Στο πρώτο Γιάννη απαντώ για το DRB που φοραω τώρα οτι ειναι ενα χαλαρο λάστιχο ουτε πολυ σπορτ ουτε πολυ ουδέτερο. Αντεξε 3 χρόνια και 30.000km και ακόμα αντέχει άλλες 5.000 άμα θελω. Άμα θες τρελά στριψιματα άστο, δες κάτι αλλο. Στον δεύτερο Γιάννη απαντώ οτι μετά τις διακοπές θα τα βάλω και θα πω εντυπώσεις. |
Στο πρώτο Γιάννη απαντώ για το DRB που φοραω τώρα οτι ειναι ενα χαλαρο λάστιχο ουτε πολυ σπορτ ουτε πολυ ουδέτερο. Αντεξε 3 χρόνια και 30.000km και ακόμα αντέχει άλλες 5.000 άμα θελω. Άμα θες τρελά στριψιματα άστο, δες κάτι αλλο. Στον δεύτερο Γιάννη απαντώ οτι μετά τις διακοπές θα τα βάλω και θα πω εντυπώσεις. |
Φιλε Μαριε το DRB ειναι για μενα πολυ καλο ελαστικο αλλα για μικροτερη κατηγορια αυτοκινητου.Δεν εχει καθολου σπορτ χαρακτηρα ειναι για πολυ ηρεμες καταστασεις.Δεν ειναι το θεμα τρελα στριψιματα ουτε και τα 207 εχουνε τρελλα αλογα,απλα ειμαι σιγουρος οτι θα ταιριαζε πολυ καλυτερα σε ενα αμαξι με την ιδια ιπποδυναμη αλλα πιο ηπιων τονων.
Μην ξεχνας οτι το 207 ειναι ειναι αρκετα βαρυ και θελει ενισχυμενα πλαινα,κατι που το DRB πασχει. |
NoDsl έγραψε: | ||
Γιάννη, καλάμες προτείνεις μαγαζί για λαστιχακια; |
Ναι βεβαια! |
alex21syr έγραψε: |
Καλησπερα παιδια.Εχω το peugeot rallye 207 και πρεπει να αλλαξω λαστιχα καθως περασα κτεο και ειναι κροσσια τα μπροστινα.Απο το 2008 που το εχω δεν εχω αλλαξει γιατι το αμαξι εχει μολις 23000 χιλιομετρα και δεν χρειαστηκε..Για τα Pirelli που φοραω μου ζητανε 300 για το ζευγαρι εδω και δεν βρηκα σε πρωτη φαση κατι οικονομικο και αξιοπιστο και θα ηθελα την γνωμη σας.Μπορω να βρω με αυτα τα λεφτα τετραδα? |
svalav έγραψε: |
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κανείς γιατι υπάρχει τέτοια έλλειψη στο pilot sport 3? Ενδιαφέρομαι για διάσταση 205/45/17 και όπου ρώτησα χρόνος παράδοσης είναι 1,5 μήνας στην καλύτερη. |
kwstas1.1 έγραψε: | ||
Καλησπερα φιλε μου ! Για ριξε ενα τηλεφωνο στον Φωκα...βεβαια δν ξερω κ που μενεις κ αν εχει καταστημα κοντα σου ! Απλα εχει παρα πολυ ποικιλια κυριως μισελεν....οποτε πιστευω θα βρεις 100 τα 100 εκει ! κ σε πολυ καλες τιμες.....Τα Pilot Sport 3 τα φοραμε σε ενα Swiftaki στην οικογενοια σε διασταση 195/50/15 και ο Φωκας τα ειχε στα 240ε ολα κομπλε,την στιγμη που ΟΛΟΙ οι αλλοι ζητουσαν 280ε-290ε ! Σ λεω συγκεκριμενα επειδη λες για michelin........ |
Bill207 έγραψε: |
Φίλε, δεν ξέρω που μένεις για να δω αν σε βολεύει (αυτός είναι Νέα Ιωνία)
ο συγκεκριμένος είναι αντιπρόσωπος της Michelin και πάντα θυμάμαι όποτε ήθελα να βάλω λάστιχα τα είχε την επόμενη μέρα πάρε ένα τηλ αύριο το πρωί και ρώτα http://www.xo.gr/profile/profile-905981201/el/ |
svalav έγραψε: | ||
Νότια είμαι αλλα θα πήγαινα αν τα είχε... θα τα παραγγείλω και βλέπουμε πότε θα έρθουν, ελπίζω πριν το 2015... Ευχαριστώ πάντως |
Kostaswannabe έγραψε: |
Jdrogas αν δεν σου ειναι κοπος μπορεις να δεις στο site που μου εστειλες τα toyo τα τ1ρ βγαινουν η τετραδα με μεταφορικα ολα κομπλε στα 478 και κατι ψιλα ευρα αν δεν τα εμπλεξα λογικα με το φπα καπου.. |
Kαι μια δικη μου προταση απο ενα δοκιμασμενο λαστιχο.
http://www.car.gr/parts/view/1343718/ |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||
πολυ καλο αλλά ειναι κυριως σπορ λαστιχο θελει ζεσταμα για να δουλεψει καλα επισης εχω την εντυπωση οτι τρωγεται γρηγορα παντως ειναι κορυφη (και με σκληρα πλαϊνά) και καλο και στο βρεγμενο |
Παιδια μια χαρα ζεσταινεται το λαστιχο κατι ξερουνε και αυτοι στην πεζω.... |
βρε ζεσταίνεται, δεν ειπε κανενας οτι δεν ζεσταίνεται η "ανησυχία" μου ειναι κατα ποσο οταν ειναι εντελως κρυα (πχ οταν πας το πρωι στη δουλεια) σε ενα φρεναρισμα πανικου θα ανταποκριθεί καλα ή θα κανεις παραπανω μετρα να σταματησεις πχ ? γιατι και τα P Zero Nero η πεζω τα εβαζε ![]() και νομιζω τα βαζει και στο 208gti επισης το 050Α απο φθορά τι λεει? τρώγεται γρηγορα? |
Κανένα λάστιχο δεν φρενάρει το ιδιο καλά κρύο οπως ζεστό,οτι λάστιχο και να πάρεις εντελως κρυα θα έχεις χειρότερο φρενάρισμα οπ'οτι ζεστό,το ξέρεις και προσέχεις ![]() |
Τα continental αποψη μου βεβαια δεν κανουν για τιποτα μπορει να φρεναρουν κρυα αλλα μαλλον μετα ερχεται καταστροφη.Προς Θεου ειναι δικη μου αποψη και δεν απαιτω να συμφωνησει κανεις μαζι μου.
Εαν δεις πλαινο continental μετα απο 10000 χλμ θα καταλαβεις τι εννοω Αλεξανδρε. |
Τωρα το brdgestone δεν ειναι κατι ακραιο ουτε ημισλικ. |
Ασχετο,αλλα τα p zero nero,ειναι απο τα καλυτερα "συμβατικα" λαστιχα που θα μπορουσαν να μπουν στο 207.το μονο "κακο" ειναι οτι θελουν πολυ πιεση για να δουλεψουν,σε σημειο που κανει το αμαξι να "κοπαναει". |
Ασχετο,αλλα τα p zero nero,ειναι απο τα καλυτερα "συμβατικα" λαστιχα που θα μπορουσαν να μπουν στο 207.το μονο "κακο" ειναι οτι θελουν πολυ πιεση για να δουλεψουν,σε σημειο που κανει το αμαξι να "κοπαναει". |
Pipis έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά.Φοράω 205/45/17 και θέλω να βάλω 215/45/17.Τι θα αλλάξει γενικά στο αμάξι? |
Επηρεάζει την τελική του αυτοκινήτου ή κάτι άλλο? |
H αληθεια ειναι οτι κοβει 5 χλμ περιπου αλλα παντα στο κοντερ.Δεν ξερω αν δειχνει σωστα με το 215 |
H αληθεια ειναι οτι κοβει 5 χλμ περιπου αλλα παντα στο κοντερ.Δεν ξερω αν δειχνει σωστα με το 215 |
Tην μεγαλωνει δεν την κοβει,το μικροτερο νουμερο την κοβει. |
Παιδια εγω σας λεω τι βλεπω στο κοντερ μου εδω και 6 χρονια περιπου δηλαδη απο τοτε που αλλαξα σε 215. |
Mην μιλας για λαδια τετοιυς καιρους....
Γιατι παω για 190000χλμ....... ![]() |
Tην μεγαλωνει δεν την κοβει,το μικροτερο νουμερο την κοβει. |
Mono AEK έγραψε: |
Αυξανοντας το πλατος αυξανεται και η επιφανεια τριβης.
Πως γινεται να μεγαλωνει η τελικη; |
Για να σας λυσω μια απορια θα σας πω το εξης.
Μεχρι και την αλλαγη σε 215 το αμαξι επιανε κοφτη 5η. Μετα απο αλλαγη απο 205 σε 215 δεν ξαναγινε αυτο. Επισης εγω απλα ηθελα να πω οτι κοβει το αμαξι οπως και να εχει,ουτως η αλλως δεν κοιταω ποτε στο κοντερ οταν οδηγω με αυτα τα χλμ απλα ειπα περιπου 5 χλμ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι κοβει οταν αλλαξεις πλατος ελαστικου προς τα επανω αυτο συμβαινει σε ολα τα αμαξια που ειχα τα τελευταια 24 χρονια.Επισης μπορει να δεις και μια μικρη αυξηση καταναλωσης. Αυτα ειναι γνωστα σε ολους μας εδω και πολλα χρονια. |
Tzive έγραψε: | ||
|
ο εγκέφαλος δεν μπορει να ξέρει τι διάσταση έχει πάνω το αμάξι. στην obd2 βλέπεις τα χιλιόμετρα χωρίς το σφάλμα του ταχυμέτρου (που γίνεται επίτηδες απ όλες τις εταιρείες). Αν το αμάξι φοράει την εργοστασιακή διάμετρο ελαστικού τότε στην obd βλέπεις τα πραγματικά km/h. |
έχουν -1.44% διαφόρα με ότι αυτο συνεπάγεται. εμένα με τα 215/45 το κοντέρ εκει που έκλεβε 4-5Km/h στα 90-130Km/h εχει έρθει σχεδόν στα πραγματικά χιλιόμετρα του αυτοκινήτου. |
Morfeas έγραψε: |
Tο 205/45/17 με το 215/40/17 είναι ίδιο. |
Morfeas έγραψε: |
Tο 205/45/17 με το 215/40/17 είναι ίδιο. |
Παιδιά τα toyo R1R είναι καλά για τον δρόμο? |
Lalakis207 έγραψε: |
Για δες και αυτό Κωνσταντίνε το καλύτερο λάστιχο για εμένα ..!! |
Τι λάστιχα έχεις βάλει τώρα ..?!? Για εμενα πάντως τα Michelin μου αρέσουν πάρα πολύ ειδικά αυτό που έστειλα στον φίλο μας ..!! |
Μίλτο ποια φοράς τα Pilot super sport η τα Pilot Sport 3 ?!? |
Byakuya έγραψε: |
Καλησπερα. Σκεφτομαι το παρακατω ελαστικα. Με ενδιαφερει η ασφαλεια και η διαρκεια. Εχω τα μαμα στο Λεμανς 5.5 χρονια και ΠΡΕΠΕΙ να τα αλλαξω.
http://elastika.car.gr/parts/view/2359350/ Δεν διαθετω πανω απο 460-70/. |
Καλησπερα. Σκεφτομαι το παρακατω ελαστικα. Με ενδιαφερει η ασφαλεια και η διαρκεια. Εχω τα μαμα στο Λεμανς 5.5 χρονια και ΠΡΕΠΕΙ να τα αλλαξω.
http://elastika.car.gr/parts/view/2359350/ Δεν διαθετω πανω απο 460-70/. |
Τι εννοεις μεγαλη αποδοση; Το θελω για καθε μερα , ταξιδια , να εχω ασφαλεια σε βρεγμενο-στεγνο και να μου κρατησει 3-4 χρονια (10κ χιλιομετρα ανα χρονο) οπως και τα μαμα. Δεν κανω κοντρες , αλλα γενικα κινουμαι γρηγορα και το παταω που και που.
Υπαρχει κατι καλυτερο με γνωμονα τα παραπανω κοντα στις τιμες που ανεφερα. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση/σεις. |
Kostaswannabe έγραψε: |
Κώστα μην είσαι τόσο απόλυτος για κάποιο λάστιχο. Αλλάζει το λάστιχο από διάσταση σε διάσταση. Αν εσύ πχ το χεις φορέσει στα 14αρια που λογικά φοράς μπορεί να ταν το καλύτερο λάστιχο και σε 17 να ναι μεγάλη φόλα.. Εκτός αν έχεις γνώμη για 17 που πάω πάσο. |
KALHSPERA SE OLOYS
NEOPAS... KALOI MOU FILOI, META TA 20000 XLM, TA BRIDGESTONE POTENZA EGINAN CROSIA. KOITAZONTAS KATI ANOHTA TEST TOU ELASTIKA ON LINE, PEISTHKA KAI AGORASA 680 EYRW PARAKALW, TA VREDESTEIN. META APO 4000-5000 XILIOMETRA ANAZHTV SKOUPIDOTENEKE GIA NA TA THAPSW. MHPVS KAPOIOS KALOS XRISTIANOS EXEI TEKMHRIWMENH APOPSI, NA TON SYMBOULEYTW KAI NA METAFERW MW ASFALEIA THN GYNAIKA MOU STO MAIEYTHRIO? GENNAEI APO MERA SE MERA. PERIMENV KARTERIKA. STATHIS KOUKOUNARIS LEGOMAI KAI EIMAI STHN KEFALONIA. |
Ναι το ξέρω Αλεξανδρε ,εννοώ απο θεμα συμπεριφορας-ζεσταμα κτλπ. |
KALHSPERA SE OLOYS
Kostasss30 έγραψε: |
Φίλε μου τα καλύτερα ελαστικά goodyear με πανελλαδική εγγύηση και θα κάνεις τη δουλειά σου άψογα. δες εδώ http://d-elastika.gr/elastika-autokinhtou/20540r17-84y-goodyear-eagle-f1-asymmetric-2/ |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
Kostasss30 απαντας ξανα σε ενα ποστ του 2009 ![]() |
kostis έγραψε: |
yokohama bluearth τα εβαλα στο δευτερο αμαξι που εχουμε σε vw polo πολυ καλο αθορυβο και απιστευτο σε βρεγμενο δρομο του εχω κανει 2500 χιλιομετρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αξιζει να το αγορασετε..... |
Καλα 205/50/17 το ξεχνάς. |
γιατι ? ![]() στα υπολοιπα εχεις δικιο ![]() michelin pilot sport 3 λεω να βαλω στην διασταση δεν κατέληξα, γιατι θελω να το κανω λιγο πιο μαλακο στις λακουβες αλλιως θα εβαζα την μαμα διασταση ασυζητητί |
γιατι δεν εχουν βγει ακομα, γι αυτο ![]() εννοεις pirelli p zero? τα pirelli p zero nero δεν μου αρεσουν ![]() πολυ σκληρο πλαινο για καθημερινο αμαξι, που το χρησιμοποιώ εγω επισης εχουν κακο φρεναρισμα με κρυο λαστιχο |
γιατι ? ![]() στα υπολοιπα εχεις δικιο ![]() michelin pilot sport 3 λεω να βαλω στην διασταση δεν κατέληξα, γιατι θελω να το κανω λιγο πιο μαλακο στις λακουβες αλλιως θα εβαζα την μαμα διασταση ασυζητητί |
Tzakos έγραψε: |
Εγώ έβαλα στην μαμά διάσταση Michelin pilot super sport.
Απλά εκπληκτικό. Πρίν φορούσα την διάσταση(215),που σκέφτεσαι να βάλεις. Ασάφεια πολύ,όχι τόσο καλό φρενάρισμα,κάποια λίγα χλμ παραπάνω ένδειξη κοντέρ και κάποιες άλλες μικρές λεπτομέρειες που κάνουν όμως την διαφορά. Δεν την ξαναέβαλα,ούτε πρόκειται να την ξαναβάλω. |
thanks ![]() το 215 ποια μαρκα/τυπος ηταν? το pilot super sport, φανταζομαι ειναι κυριως για extreme καταστασεις, δλδ οδηγηση στο οριο, πιστα κτλ εγω το θελω πιο πολυ για καθημερινο και μια στο τοσο για λιωσιμο.... |
Με 215 λαστοχο βλεπεις πιο λιγα κμ στο κοντερ.κανει μεγαλυτερο κυκλο αρα η ροφα γυρναει πιο αργα...αν βαλεις μικροτερο προφιλ τοτε γυρναει πιο γρηγορα κ δειχνει πιο πολλα κμ... |
To ότι κάθεστε και ασχολείστε αν έβγαλε 3 χλμ παραπάνω ή παρακάτω στο κοντέρ για να επιλέξετε διάσταση ελαστικού, είναι λογικό?
Σιγά τη διαφορά και σιγα τι έγινε αν δείχνει 3 χλμ πάνω κάτω... |
δεν διαβασες προσεκτικα καταρχην εγω που θελω να επιλεξω ελαστικο , δεν ασχοληθηκα με το ποσο θα δειχνει το κοντερ και δευτερον, απλα ο ενας ειπε δειχνει λιγοτερο και ο αλλος τον διορθωσε δεν σταθηκε κανεις οτι το θεμα ειναι το κοντερ |
Μια χαρά διάβασα και προφανώς δεν εννοούσα εσένα, που δεν αναφέρθηκες στο θέμα...οπότε μάλλον εσύ δε διάβασες προσεκτικά και θεώρησες πως ανεφέρομαι σε σένα... ![]() ![]() ![]() Γενικά εννοώ, πως δεν θα ασχοληθεί κανείς με 3 χλμ διαφορά στο κοντέρ όταν επιλέγει ελαστικό... Στο θέμα του 215 ή 205 τώρα, το 215 φανταζει πιο λογικό αν συνυπολογίσουμε κόστος, συμπεριφορά, άνεση κλπ... |
Εχεις δοκιμασει μηπως τα pilot sport 3 ή τα assymetric 2??? |
thodorisls έγραψε: |
ρε παιδιά πριν μια βδομάδα εβαλα τα pirelli p zero nero gt ειναι τοσο ασχημα ελαστικα και δεν τα προτείνει κανένας? εκανα τετια μαλ***α που τα έβαλα? |
ποσο τα εβαλες ? |
205/45/17?
αν ναι , ειναι καλη τιμη |
Φιλε σκεφτομαι και εγω να βαλω τα 225/45/17... γτ μαρεσει η ιδεα στα καλυτερα πατηματα μιας και το πιεζω αλλα και γτ ειναι αρκετα πιο φθηνα σε σχεση με τα 205... εσυ που τα εχεις δει στου φιλου σου πως σου φανηκαν??? Και εννοω και πατηματα αλλα και ανοιγματα... η καταναλωση δεν με νοιαζει τοσο γτ δεν πιστευω οτι θα ειναι πανω απο 1 λιτρο στα 100... |
ρε παιδιά πριν μια βδομάδα εβαλα τα pirelli p zero nero gt ειναι τοσο ασχημα ελαστικα και δεν τα προτείνει κανένας? εκανα τετια μαλ***α που τα έβαλα? |
Ααα... νομιζα σε 207 οτι τα εβαλες... εγω κανω κυριως μικρες διαδρομες... απλα οταν πιανω χιλιομετρα στριβω με πολλα... το παω στα ορια του καπως ειτε στροφη ειτε ευθεια... γιαυτο κυριως κοιταζω μαξιμουμ κρατηματα.... οποτε τι προτεινετε??? Σε πιστα δεν εχει μπει και δεν προκειται.... |
thodorisls έγραψε: | ||||
420 ευρω |
Kostaswannabe έγραψε: | ||
Είναι απίστευτα ελαστικά. Τα φοράω από τον περασμένο Οκτώβριο κ είμαι ευχαριστημένος στο φουλ. Όσοι έμειναν ευχαριστημενοι με τα pzeronero αποκλείεται να μην τους αρέσουν τα gt που είναι 2 σκάλες πάνω και σε πελμα και σε σταθερότητα. |
|
MAD έγραψε: |
Toyo R1r θα έλεγα εγώ!! είμαι αρκετά ευχαριστημένος... |
George S έγραψε: |
ok.για 205/45/17 ελεγα εγω ![]() |
τσιμπημενα τα 205, 80 euro παραπάνω |
Mono AEK έγραψε: |
δε νομιζω οτι ειναι κακο αν καποιος ειναι ικανοποιημενος απο μια επιλογη να τη ξανακανει να τη ξανακανει και να τη ξανακανει
ουτε τα p zero nero κλπ που ανεφερες ειναι τα ιδια με πριν 10 χρονια ![]() |
Ολα τα παραπανω (και αλλα τοσα...) ειναι 3 χειροτερα απο την αποκαλυψη της περασμενης 10ετιας σε grip για δρομισιο ελαστικο ονοματι Parada (yoko) , το οποιο ουσιαστικα ξεκινησε μια κατηγορια μονο του και στη συνεχεια γεννηθηκαν αλλες 2..., και το οποιο ειναι ΑΡΧΑΙΟ πλεον σε ολα του σε σχεση με τα περισσοτερα συγχρονα ελαστικα UHP, τα οποια ειναι τσαμπα και λειτουργουν υποδειγματικα κρυα, ζεστα, σε στεγνο και σε (πολυ) βρεγμενο.
|
Υ.Γ. Τα κορυφαια semi κλπ ολοι ξερουμε λιγο πολυ ποια ειναι και σε τι τιμες παιζουν, οποτε δεν αναφερομαι καν. |
.
Θα δοκιμασω βεβαια καποια στιγμη και το ns2r της Nankang και θα γραψω εντυπωσεις γιατι ακουγεται πολλα υποσχομενο στο αγωνιαρικο tradewear. |
Στο 180 μου κρατησαν λιγο λιγοτερο απο πολιτικα κατω απο 1 χρονο Το μονο κακο ειναι στα λιμναζοντα νερα που εχουμε πολλα εδω εκει πας βαρκα,ειδικα αν φαγωθει λιγο,σε σκετο βρεγμενο ειναι τζαμι,ο σκελετος που χουν δεν καταλαβαινει τπτ μου αρεσε πολυ,τα r1r μαγουλιαζουν για πλακα μπρωστα στα ns2r αν το αγωνιαρικο εχει ακομη καλυτερο grip θα πυροβολαει |
Απο Hankook ο,τι και να βαλεις ειναι καλο, χωρις πλακα. Μπες στο site, δες τι ειναι πιο σπορ τι πιο οικογενειακο και αναλογα με τις απαιτησεις σου (που δεν τις γνωριζω) επελεξε. Δεν ξερω καθολου τιμες για Ελλαδα, αλλα και στα ιδια χρηματα με τα nero να ειναι και λοιπες παπαριες τυπου potenza 050 και conti θα σου ελεγα να τα προτιμησεις.
|
http://www.hankooktire-eu.com/tires/passenger-cars.html
Πιστευω οτι για σενα, το V12 evo θα κανει μια χαρα. Τα φορεσα στο δικο μας 207 rallye πριν 2 μηνες (85 ευρω το κομματι) και εχει μαλακό πλα'ι'νό, δεν κοπαναει καθολου, με ωραιο grip σε στεγνο και βρεγμενο. Λιγο πιο soft σε ολα του ειναι το Prime2. Για πιο σπορ ελαστικο με μεγαλυτερη διαρκεια σε παρατεταμενο σκησιμο και πιο σκληρα πλα'ι'να πας στο S1 evo (ή δοκιμαζεις να μας πεις το S1 evo2) ![]() Χειμερινα ο λεόντας φοραει τα iPike (δευτερη σελιδα) τα οποια σκάβουν και δεν εχουν κανενα νοημα στην Ελλαδα... . Υ.Γ. Προφανως ο,τι παρεις... σε XL. Υ.Γ,2. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! (τουλαχιστον online...) |
vag21 έγραψε: |
παιδια αυτο τι λεει παλιο κινεζια?σαν πελμα φαινεται καλο με καλη τιμη.
http://www.ityres.gr/205-45-r17-88w-nankang-ns-20-xl-na2054517wns20xl-102064.html |
ακριβως για αυτο ρωταω φιλε μου,επειδη νοιαζομαι.
αν δεν νοιαζομουν θα ελεγα ,εγω το εβαλα και ο θεος βοηθος ![]() |
για την ζωή σου μιλάμε αν νιώθεις ασφάλεια με αυτα τα λάστιχα καλώς. |
|
Απλά δεν κρίνουμε απο εμφάνιση ένα λάστιχο ως επικίνδυνο..εκτος αν είναι
χωρίς DOT κλπ προδιαγραφές έγκρισης κ γώ υπερ του επώνυμου είμαι αλλά υπάρχει κ το μάρκετινγκ του ισχυρού οικονομικά να έχεισ υπόψιν.. |
Το ένα 50 είναι υποκειμενικό , το άλλο 50 είναι κάποιος που τα εχει δοκιμάσει
![]() |
Άρα για σένα pirelli και dunlop σαν καλύτερη επιλογή ε;για τις δικές μου ανάγκες. |
Andreasf1 έγραψε: |
Για την χρήση που τα θες δες και τα sportcontac 3 που βγαίνουν με δείκτη ταχύτητας V και είναι γενικά ένα μαλακό(και ελαφρύ) λάστιχο για μέσα την πόλη (ώστε να ζεσταίνονται γρήγορα για να έχεις φρένα κτλ) αλλά και με καλά κρατήματα σε στροφοδιαδρομές.
Xωρίς XL όμως για μεγαλύτερη άνεση μέσα στην πόλη και λιγότερο "κοπάνιμα"!! Τα έχω 30.000 χλμ σε διάσταση 205/45/17 και άλλα 40.000(με αρκετό ξύλο) σε διάσταση 215/45/17(αυτά είχε όταν το πήρα) και είμαι ευχαριστημένος!! Ένα all around ελαστικό θα έλεγα.. |
Σου έχει τύχει εσένα κάτι τέτοιο με το συγκεκριμένο ελαστικό;
|
δεν καταλαβαίνω γιατι αυτή η επίθεση? ειπα κάτι κακό ή προσβαλα κάποιον? απλα ειπα την γνώμη μου όπως θα μπορούσε κάποιος να πει οτι αυτά ειναι μια χαρά λάστιχα |
Διάβασες ένα "NANKANG" και αμέσως απέρριψες το λάστιχο. Άν ήταν ακριβώς ίδια φωτογραφία και χαρακτηριστικά, θα σου ήταν μια χαρά αν έγραφε Michelin ή Pirelli κλπ. ![]() |
δλδ θες για πολη κυριως, να βγαλει χλμ και να αντεχει σε κανενα χτυπημα/καταπονηση
σωστα? |
Για την χρήση που τα θες δες και τα sportcontac 3 που βγαίνουν με δείκτη ταχύτητας V και είναι γενικά ένα μαλακό(και ελαφρύ) λάστιχο για μέσα την πόλη (ώστε να ζεσταίνονται γρήγορα για να έχεις φρένα κτλ) αλλά και με καλά κρατήματα σε στροφοδιαδρομές.
|
ρωτησα σε λαστιχα για τα michelin,μου ειπε πολυ καλο λαστιχο αλλα θελει προσοχη σε πεζοδρομια και το κακο ειναι οτι δεν εχει και εγγυηση.
μαλλον θα κλεισω αυτα 205/45R17 88W XL DUNLOP SPORT MAXX RT με εγγυηση πανελλαδικα για ενα χρονο. το κακο ειναι οτι εχουν και αυτα δεικτη w . |
|
Τοτε γιατί όταν τα λάστιχα είναι ζεστά μπαίνουν καλυτερα απ όταν είναι κρύα;
Το πόσο γρήγορα ζεσταίνεται τι το επηρεάζει; |
ρωτησα σε λαστιχα για τα michelin,μου ειπε πολυ καλο λαστιχο αλλα θελει προσοχη σε πεζοδρομια και το κακο ειναι οτι δεν εχει και εγγυηση.
|
Παντως στο 207 το προβλημα ειναι οτι βραζει η εμπρος 2αδα και οχι ποσο γρηγορα ζεσταινεται |
Andreasf1 έγραψε: | ||||
Για ποιό λόγο φίλε μου; Δεν είπα πως δεν θα σταματάει με ενα w αλλά είναι σίγουρα καλύτερα με δείκτη V. Ενα V θα ζεσταίνεται πιο γρήγορα οπότε θα έχει καλύτερη συμπεριφορά γενικότερα για μέσα στην πόλη. Τα Goodyear θέλουν το ζεσταμα τους σίγουρα. Το γνωρίζω απο αυτοκίνητα φίλων μου σε διαστάσεις 225\45\17 σε ενα 20vt Passat και 225\40\18 σε ενα 308gt που ειναι και πιο βαρια οχηματα και όσο να πεις τα ευνοεί στο να ζεσταθούν "πιο γρήγορα". Άλλες διαστάσεις βέβαια θα μου πεις... Πάντως απαξ και ζεσταθούν είναι βεντούζες(!) αλλά θέλουν λίγη προετοιμασία. Φαίνονται πως όσο ξύλο και αν τρώνε δεν μασάνε! Οπότε απο θέμα χρόνου μάλλον θα σε ικανοποιήσουν αλλά δεν ξέρω πως θα σου φανούν στην πόλη. Θεωρώ υπερβολή το Y για την χρήση που κάνεις. |
Τα F1 assymetric 2 βαλε αν ειναι να βαλεις αυτα που λες θα βγαλεις παραπανω χλμ και ειναι ιδια και καλυτερα στο νερο τα f1 240 treadwear τα RT 300 treadwear τα F1 goodyear /dunlop ειναι ενα,οποτε το treadwear ειναι αμεσα συγκρισιμο Μην σε νοιαζει το w/y Παντως ουτε αυτα κανουν για πεζοδρομια Αν ειναι να καβαλας καλυτερα να πας και σε 215-45-17 |
Μπορούσες να πας σε 215/45/17 με δείκτη φορτίου XL που φοράω εγώ. Εκεί αντίθετα έχει αρκετά πιο σκληρό σκελετό από τα Pirelli. Που μπορώ να πω ότι κάποιες φορές είναι κουραστικό μέσα στις λακούβες τις αθήνας. Σε αμεσότητα και απόκριση είναι πολύ καλό. |
Μπορούσες να πας σε 215/45/17 με δείκτη φορτίου XL που φοράω εγώ. Εκεί αντίθετα έχει αρκετά πιο σκληρό σκελετό από τα Pirelli. Που μπορώ να πω ότι κάποιες φορές είναι κουραστικό μέσα στις λακούβες τις αθήνας. Σε αμεσότητα και απόκριση είναι πολύ καλό. |
επειδη με ρωτησαν μερικα παιδια για εντυπωσεις, εβαλα εδω και 10 μερες περιπου, τα michelin pilot sport 3 σε 205/45r17
γενικα μαλακό λαστιχο σε σχεση με άλλα κουτσουρα της κατηγοριας και γενικα ήσυχα απο θόρυβο και σε φρεναρισμα αρκετα καλο δεν εκανα και πολλα χλμ, αλλά αυτο που δεν μου αρεσε (αν και το περίμενα) ειναι οτι λόγω μαλακου προφιλ, πηγε περιπατο η αμεσοτητα στις αλλαγες πορειας δλδ υπαρχει μια ασαφεια σε σχεση με τα p zero nero και τα bridgestone 050 βεβαια κερδιζεις λιγο σε ανεση και κοπανημα, οπως και οτι δεν θελουν ζεσταμα για να δουλεψουν ουδεν κακον αμιγες καλου περισσοτερα οταν κανω πιο πολλα χλμ ![]() |
puglover έγραψε: |
Τα asymmetric 2 θεωρουνται κουτσουρα? Γιατι το δικο μου με την παραμικρη ανωμαλια κοπανει και κατανταει κουραστικο στην αστικη οδηγηση. Μονο σε καλο οδοστρωμα απολαμβανω το αυτοκινητο. Απο κατω δεν διακρινεται καποια εμφανης φθορα σε ζανφορακια κλπ. Ή γερασα και δεν ανεχομαι το παραμικρο κοπανημα ή θελω αμορτισερ (74500χλμ) ή τα λαστιχα ειναι σκληρα για τα γουστα μου. |
την επόμενη φορά βάλε τα supersport μια κλάση πάνω απο τα 3αρια |
Τα asymmetric 2 θεωρουνται κουτσουρα? Γιατι το δικο μου με την παραμικρη ανωμαλια κοπανει και κατανταει κουραστικο στην αστικη οδηγηση. Μονο σε καλο οδοστρωμα απολαμβανω το αυτοκινητο. Απο κατω δεν διακρινεται καποια εμφανης φθορα σε ζανφορακια κλπ. Ή γερασα και δεν ανεχομαι το παραμικρο κοπανημα ή θελω αμορτισερ (74500χλμ) ή τα λαστιχα ειναι σκληρα για τα γουστα μου. |
τα πλαϊνά τους ειναι σκληρα? |
309 lover έγραψε: |
Αχ... τι φυτιλιες μας αναβεις ρε Μίλτο ![]() |
309 lover έγραψε: |
Αχ... τι φυτιλιες μας αναβεις ρε Μίλτο ![]() Στη βροχή τι λένε τα supersport;; Δηλαδή από πλαϊνό θα τα χαρακτηρίζες μέτρια προς μαλακά;; |
Οντως ![]() ![]() ελεγα να τα βαλω, αλλά τελικα κατεληξα στα ps3 τωρα τον πουλο μεχρι να τα ξαναλλαξω, καλα κρασια... |
Βροχή αρκετα καλά , εκτός απο λιμναζοντα βαθειά, εκει τα goodyear φ1 ηταν καλύτερα πλαινά σκληρά προς μέτρια |
309 lover έγραψε: | ||||
Κομπλε τότε. Να υποθέσω πριν είχες τα goodyear ε;; Σε μια μικρή σύγκριση μεταξύ των δύο ελαστικών μετά τη συμβίωση και με τα δύο, ποια άποψη έχεις σχηματισει για το καθένα;;; |
Paraptoma έγραψε: |
Παιδες πρωτη αλλαγη ελαστικων στο gt μου και ειμαι σε μπερδεμα...Ειμαι αναμεσα στα εξης:
Στην μαμα διασταση 205/45/17 και λαστιχο toyo t1r που τα βρισκω στα 420 και να μεγαλωσω λιγο 215/45/17 και λαστιχο Bridgestone Adrenalin RE002 στα 410... Ειμαι μαμα,λετε να εχω κανα θεμα με το 215?? |
Tο 215 σου μακραίνει τις σχέσεις
... χανει την σπορ αίσθηση σε κάποιο βαθμό |
Μιλάμε για 1.5 χιλιόμετρο στα 100 και 3km/h στα 200. Αυτη την διαφορά δεν την καταλαβαίνει ούτε ο Hamilton/Rosberg/Vettel/Alonso... τα φουσκώνει 2-3psi πιο πολυ και δεν χανει αισθηση καθολου. |
225 πελμα μπαινει ή θα βρισκει στους θολους στις στροφες ; (μαμα υψος) Με γνωμονα την καλυτερη ανεση ακομα και απο το 215 και φυσικα την σεβαστη διαφορα τιμης προς τα κατω σε σχεση με 205/215. |
HANKOOK Ventus V12 Evo2
Ο ορισμός του value for money! Μετα απο continental cs3 kai pirelli pzero nero, θεωρω οτι ειναι καλυτερο σχεδον σε ολα τα σημεια απ τα παραπανω. Παρα πολύ καλο κρατημα σε στεγνο, εξαιρετικο στο βρεγμένο, καλα πλαινα (σιγουρα σκληρότερα απο του continental, ισως μαλακοτερα απο του pirelli) και πραγματικά αθορυβο. Προτείνεται! ![]() |
Andreasf1 έγραψε: | ||
Έχω διαβάσει και ακούσει πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα και σε εξαιρετική τιμή για την δική μας διάσταση γύρο στα 380€ (205/45/17). Σε σχέση με τα conti στην βροχή τα θεωρεις καλύτερα; Επίσης αν μπορείς πες μας 2-3 λόγια παραπάνω για το τι κάνουν στο στεγνό σε σχέση πάντα με τα conti. Κάτι τελευταίο.., σε αντοχή τι λένε; |
Επειδη είχα τα V12 EVO 1 τα οποία ήταν πολύ καλα και στο στεγνο και στο βρεγμενο και ειχανε καλή αντοχή ειδικά σε σχέση με τα Τ1r που αντικατέστησα. Επίσης μεχρι το τελος ενώ είχαν φυγει κομματια από το πέλμα κρατάγανε μια χαρά. ΟΜΩΣ είχανε ενα άθλιο πλαινό , τραγικό θα έλεγα ! το τιμόνι είχε χάσει την αμεσότητα του εντελώς...
Είναι καλύτερα σ αυτό το τομέα τα EVO 2 ? |
lx911 έγραψε: |
γεια χαρα και απο εμενα στην παρεα...
ηρθε νομιζω η ωρα να αλλαξω και εγω λαστιχα στην συνεφουλα μου ![]() το αμαξι ειναι μανα... πιο μανα δεν γινεται! Αγορασμενο απριλιο του 10 με λιγο πιο πανω απο 30000 χλμ Αυτο σημαινει οτι τα μαμισια λαστιχα εχουν κλεισει 7 χρονια γεματα. Μου κανει εντυπωση που δινετε τοσα πολλα λεφτα για λαστιχα. Το θεμα ειναι που τα βρισκεται. ![]() Εγω κοιταγα στο skroutz και εχω δει κατι Event με 65 euro / τεμαχιο ![]() και μετα κατι saha με 72 / τεμαχιο ![]() Ελπιζω να μην ειναι για πεταμα μονο |
Gotcha έγραψε: |
Αργησες κανα χρονο μονο να απαντησεις |
globalz έγραψε: |
μαζί με τι ζάντες που έφυγαν για παραγγελία απο Αγγλία τι προτείνετε για λάστιχο?
2 φορές έβαλα τα hankook ventus v12 evo. λέω να δοκιμάσω τα michelin primacy 3 Η' τα pilot sport 4. το αμάξι είναι stage 1. |
pug_rules έγραψε: |
Καλησπέρα,
Γνώμες για Uniroyal RainSport 3 205/45R17 88V σε εργοστασιακό RC ; Αναζητώ καλύτερη απόσβεση και λιγότερο κοπάνημα. Ευχαριστώ. |
Τότε δε βάζεις 205/45 με τπτ, πας κατευθείαν σε 215/45 και όχι σε σπορ σειρά αλλά σε κάτι πιο νορμάλ. |
pug_rules έγραψε: |
Οκ. Δεν πιστέυω να αποκτήσει πολύ παλάτζο όμως με 215/45; Σε λογικά πλαίσια το καταλαβαίνω, απλά να μη γίνει υπερβολικό... |
Καλησπέρα ήρθε η ώρα να αλλάξω τα pirelli να βάλω Michelin pilotsport 4 ή continental premiumcontact 6 ? Και τα δύο 215/45/17 |
Το μισελέν πιο άκαμπτο πλαινό προφίλ το κοντινεντάλ πιο τουριστικό |
thodorisls έγραψε: | ||||
Πιο από τα δύο θα κράταγε περισσότερο το μαμά κράτημα του όπως είχα με το pirelli ? |
Goodyear Eagle F1 Assymetric3 σε 215/45/17. Μεταμορφώνουν το αυτοκίνητο και ξαφνικά έχει πρόσφυση και φρενο από άλλη διάσταση.
Πριν χρόνια άκουσα τη συμβουλή του Τάκη και πρωτοέβαλα το Assymetric2 και ήταν το πιο αγαπημένο μου με μεγάλη διαφορά. Δοκίμασα 2-3 τύπους ακόμα ενδιάμεσα. Ούτε κοντά δεν ήταν το αυτοκίνητο σε αίσθηση και επιδόσεις. Αν το δοκιμάσετε, δεν θα βάλετε ποτέ ξανά άλλα λάστιχα πάνω σε 207. Τρώγονται γρήγορα λόγω μαλακής γόμας αλλά στο βρεγμένο έχουν ακόμα καλύτερο κράτημα από ό,τι στο στεγνό. |
Σε 91Υ? |
salex έγραψε: | ||
Ναι, αποκλειστικά. Εχουν C σε κατανάλωση αλλά Α στη βροχή! |
Με την αλλαγη διαστασης απο 205 σε 215 ειχε κανενας θεμα με τον αισθητηρα πιεσης ελαστικου? |
Άρα λες γενικά να κοιτάω μόνο για 91Υ? Κυρίως όλα τα καλά ελαστικά έχουν Α βροχή και C κατανάλωση, εκτός ;πο τα pirelli που έχουν Β και F |
Goodyear Eagle F1 Assymetric3 σε 215/45/17. Μεταμορφώνουν το αυτοκίνητο και ξαφνικά έχει πρόσφυση και φρενο από άλλη διάσταση.
Πριν χρόνια άκουσα τη συμβουλή του Τάκη και πρωτοέβαλα το Assymetric2 και ήταν το πιο αγαπημένο μου με μεγάλη διαφορά. Δοκίμασα 2-3 τύπους ακόμα ενδιάμεσα. Ούτε κοντά δεν ήταν το αυτοκίνητο σε αίσθηση και επιδόσεις. Αν το δοκιμάσετε, δεν θα βάλετε ποτέ ξανά άλλα λάστιχα πάνω σε 207. Τρώγονται γρήγορα λόγω μαλακής γόμας αλλά στο βρεγμένο έχουν ακόμα καλύτερο κράτημα από ό,τι στο στεγνό. |
vansak έγραψε: |
Σκέφτομαι 225/45R17 για να πάρω λίγο προφίλ ακόμη. Άραγε ταιριάζει ή είναι εκτός ορίων και θα βρίσκει θόλο??? |
Σαν διάστση είναι σχεδόν ίδιο με το μαμά βήμα. Φοράω κι εγώ. Δεν βρίσκει πουθενα... βέβαια αυτό εξαρτάται και από το τι offset έχεις σε περίπτωση που έχεις αλλάξει ζάντες κτλ. |
φοραω εδω και 4.5 χρονια τα Goodyear Eagle F1 Assymetric2 ,ηρθε η ωρα μαλλον για νεα λαστιχα,η χρηση ειναι κυριως για μεσα στην πολη ,με ανεβασμα καμια φορα σε πεζοδρομιο,οδηγηση χαλαρη ,το αμαξι ειναι μαμα 207gt ,λεω να δοκιμασω τα kormoran που ειναι οικονομικα αλλα φοβαμαι μην βγουν τελειως πατατα,καποια προταση για τα παραπανω κριτηρια που αναφερω?και τι πιστευετε για το kormoran τα εχει δοκιμασει καποιος σε gt? |
205 η τετραδα τα κορμοραν,δεν εχω βσλει καποιο οικονομικο οριο, σε σκεψεις ειμαι,αν θα βαλω κατι οικονομικο και να το κρατησω 2-2,5 χρονια ή κατι ακριβο και να παω παλι στα 4-4,5 χρονια. |
αυτα πως τα βλεπετε ?τα εχει δοκιμασει καποιος?Hankook Ventus Prime 3 K125 205/45R17 88V.
οποια αλλη προταση δεκτη,εχω γραψει παραπανω ποια θα ειναι η χρηση τους. λογικα κοιταω για δεικτη ταχυτητας V |
Chris.M έγραψε: | ||
Για πες εμπειρίες απο τα συγκεκριμένα. Μου τα είχε προτείνει ενα παλικάρι με golf 6 αλλα οταν υα εψαξα λιγο ακουσα ανάμεικτες εμπειρίες. Εγω σε budget λάστιχο με πολύ καλη απόδοση ειδικά στο βρεγμένο θα πρότεινα Nexen (hd blue για χαλαρή οδήγηση και χρήση, nfera su4 για πιο σπορ καταστάσεις). Κατά τύχη τα ανακάλυψε ένας φίλος με πολλά άλογα αμάξι και από τότε τα φοράμε όλοι στην παρέα και ήμαστε ευχαριστημένοι. |
Chris.M έγραψε: | ||||||
Σε στεγνό με ενδιαφέρει και σε σπορ οδήγηση πως τα πάει (να μην μαγουλιαζει στο καλο στρίψιμο και φυσικά να χει το κατάλληλο κράτημα για στροφοδιαδρομες οχι για απλη καθημερινή μετακίνηση) Και ας μου πει καποιος γιατί δεν μου βγάζει σωστά την παράθεση μηνύματος από απαντήσεις άλλων? |