PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Eμπειρiες απο οδήγηση διαφόρων ελαστικών δρόμου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 37, 38, 39  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2011, 11:31:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμα δε μπορώ να σου πω, μιας και με τα Κ107 ζήτημα να έχω κάνει 50-60 χλμ, και όλα "q-ρία" στον Κηφισό... Laughing Πάντως δείχνουν λίγο πιο ήσυχα/άνετα στην κύλιση. Ανάμεσα στα Κ110 και τα Κ107 είχα R1-R, οπότε δεν ήταν άμεση η μετάβαση. Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Alex_Rallye16v (alex)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1600 16v rallye 1996

Ένταξη: 04 Ιούν 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη.....1 κολονα μπροστα!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2012, 14:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καιρος να βαλω λαστιχα στο ραλλακι...αυτα λενε τιποτα??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2012, 16:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τί οδήγηση τα θες? Είναι πυροβόλο το αμάξι σου ή νορμάλ?
Επιστροφή στην κορυφή
Alex_Rallye16v (alex)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1600 16v rallye 1996

Ένταξη: 04 Ιούν 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη.....1 κολονα μπροστα!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2012, 22:09:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Randy έγραψε:
Για τί οδήγηση τα θες? Είναι πυροβόλο το αμάξι σου ή νορμάλ?

σχεδον νορμαλ....σκουπα προγραμα εξατμηση κ 13/59....με ενδιαφερει να μπορω να κανω παιχνιδι σε καμια στροφη στην πολη μεσα (οχι πιστες κ τετοια) κ στα φαναρια να ειναι τιμιο δλδ να μην ειμαι σπινιαρισμα-κοφτες μεχρι να παρει χιλιομετρα κ να πατησει....
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 15:44:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
να μην ειμαι σπινιαρισμα-κοφτες μεχρι να παρει χιλιομετρα κ να πατησει....

Λογικά το T1R της Toyo είναι μια χαρά γι'αυτό που θες απλά δεν ξέρω αν βγαίνει σε 14άρα.

Γιατί δεν πας σε 15άρα να έχεις πιο πολλές επιλογές?
Επιστροφή στην κορυφή
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 01:26:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα κι από εμένα.
Είμαι για λάστιχα και τις τελευταίες 3 φορές
που έχω αλλάξει, έβαλα Michelin Pilot Exalto.
Είμαι αρκετά ευχαριστημένος τόσο σε καθημερινή οδήγηση
όσο και όταν ανηφόριζα Πήλιο.
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στη ίδια τιμή (270€ περίπου) ή
να πάω στα σίγουρα?
Ευχαριστώ!!!

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
john01 (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207CC 1.6 THP 150

Ένταξη: 31 Αύγ 2010
Τόπος: Thassos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 05:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω προσφατα εβαλα τα michelin pilot sport 3. Τα δοκιμαζω κ σας λεω. Εχω ακουσει καλα λογια, και τον λιγο καιρο που τα εχω μου φανηκαν οκ και σε βρεγμενο δρομο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 09:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω στις 16αρες μου ειχα continental sport contact 3.Τωρα ομως εχω τις 15αρες με toyo t1r μεχρι να μαζεψω λευτα για τις 16αρες.Οταν ομως ερθει η ωρα να αλλαξω λαστιχα παλι cintinental sport contact 3 θα βαλω.Απλα ειναι λιγο ακριβα.Αυτην την στιγμη εχουν 430euro και το κακο ειναι οτι βγαινουν σε μια μονο διασταση για 16αρες.Επειδη κατα καιρους εχω δοκιμασει αρκετες τετραδες για μενα ειναι το καταλληλο λαστιχο.Εχει τελεια συμπεριφορα στο βρεγμενο,και στο στεγνο ειναι τρενο το 206.Παρακατω γραφω τα θετικα-αρνητικα που εχει το συγκεκριμενο λαστιχο:

Αρνητικα:τιμη 430euro,διασταση και εχουν λιγο κοπανηματα.(τα κοπανηματα που εχω ειναι λογω της διαστασης επειδη για 16αρες βγαινουν ΜΟΝΟ 195/45/16).
Θετικα:κρατημα,καθολου θορυβος και διαρκεια(εξαρταται απο τον τροπο χρησης)
Αυτα κατα την αποψη μου παντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 09:51:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα θετικα που αναφερεις, μπορεις να τα βρεις και σε αλλα λαστιχα πιο οικονομικα.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 23:38:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1000 στον Σπυρο...

Τα μοναδικα τους πραγματικα πλεονεκτηματα ειναι ο χαμηλος θορυβος και η αριστη προσφυση στο βρεγμενο.
Κατα τα αλλα μονον μειονεκτηματα ειναι σε σχεση με τα αντιστοιχα λαστιχα με παραπλησια τιμη... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάρ 2012, 08:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
+1000 στον Σπυρο...

Τα μοναδικα τους πραγματικα πλεονεκτηματα ειναι ο χαμηλος θορυβος και η αριστη προσφυση στο βρεγμενο.
Κατα τα αλλα μονον μειονεκτηματα ειναι σε σχεση με τα αντιστοιχα λαστιχα με παραπλησια τιμη... Confused

Οπως επεισης και οι διαστασεις για 16αρες...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάρ 2012, 12:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα parada spec2 λοιπόν...σε διάσταση 195/50/15

Πολύ ωραίες τσίχλες Laughing

ζεσταινονται γρήγορα , εχουν καλή αίσθηση χωρις να γλυστράνε άτσαλα...
Προειδοποιούν πολύ πιο ωραία σε σχέση με τα hankook v12 evo που ειχα πριν και στο φρένο είναι πολύ καλά...

Κάτι που μου άφησε λιγο αρνητικη εντύπωση είναι τα πλαινα που νομίζω πως ειναι αρκετά μαλακά και αυτοκίνητο "λαστιχάρει"(αφήνει αίσθηση που είχα με μεγαλύτερο προφίλ ελαστικού) ειδικότερα δε στα πολλά χλμ (140 και πάνω) σε αλλαγές πορείας στην εθνική... Βέβαια σε καμία περίπτωση δε 'ξεκολάει' απλά πριν το συνηθίσεις τρομάζει...

Επίσης παρατήρησα οτι τραβάει λιγο δεξια που δέ ξέρω αν είναι όντως απο τα λάστιχα αλλα ο πουπάκης (το πήγα αλλες 2 φορές να το δούμε ευθυγ.) επιμένει οτι είναι καθαρά λόγω πέλματος ελαστικου....

Στο βρεγμένο δε , δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αφού ξεκολάει ευκολα και απότομα ΕΙΔΙΚΑ σε σημεία με στάσιμο νερό μαζεμένο...Παρ'αυτα θα ελεγα πως δεν είναι καλύτερο απο ένα 'νορμαλ' καλοκαιρινό ελαστικό στο βρεγμένο..

Επιστροφή στην κορυφή
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999

Ένταξη: 11 Ιαν 2005
Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 13:34:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχουμε εμπειρια απο τα falken FK452 σε 195/50 15 ;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 14:03:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:

Προειδοποιούν πολύ πιο ωραία σε σχέση με τα hankook v12 evo που ειχα πριν και στο φρένο είναι πολύ καλά...

Κάτι που μου άφησε λιγο αρνητικη εντύπωση είναι τα πλαινα που νομίζω πως ειναι αρκετά μαλακά και αυτοκίνητο "λαστιχάρει"(αφήνει αίσθηση που είχα με μεγαλύτερο προφίλ ελαστικού) ειδικότερα δε στα πολλά χλμ (140 και πάνω) σε αλλαγές πορείας στην εθνική... Βέβαια σε καμία περίπτωση δε 'ξεκολάει' απλά πριν το συνηθίσεις τρομάζει...

Επίσης παρατήρησα οτι τραβάει λιγο δεξια που δέ ξέρω αν είναι όντως απο τα λάστιχα αλλα ο πουπάκης (το πήγα αλλες 2 φορές να το δούμε ευθυγ.) επιμένει οτι είναι καθαρά λόγω πέλματος ελαστικου....

Στο βρεγμένο δε , δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αφού ξεκολάει ευκολα και απότομα ΕΙΔΙΚΑ σε σημεία με στάσιμο νερό μαζεμένο...Παρ'αυτα θα ελεγα πως δεν είναι καλύτερο απο ένα 'νορμαλ' καλοκαιρινό ελαστικό στο βρεγμένο..

Αν σου φανηκε μαλακο το πλαινο των parada τοτε 2 τινα συμβαινουν.
1- εχεις βαλει 10psi
2- πρεπει να πας σε r888 η σε φουλ αγωνιστικο. εναλλακτικα χρησιμοποιεις σκετη ζαντα για ακομα σκληροτερη αισθηση.

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 19:27:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Toyo DRB σε διασταση 195/55/15 και 5000χλμ

Πολυ καλη πληροφορηση στο τιμονι, πιστευω καλυτερη αποτι το pe2 που ειχα πριν. ακριβες στις στροφες και στο οριο ειναι πολυ προβλεψιμο. Απλως με treadwear 340 θελει ενα ζεσταμα.

Στο βρεγμενο μια απο τα ιδια και σε 2 ακαριαια φρεναρισματα με καμποσα χλμ το abs δεν επενεβη και το αμαξι δε συρθηκε.

απο εμφανιση απλως αψογο και απο τιμη το ιδιο (350 ευρω με τοποθετηση/ζυγοσταθμιση).
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 19:32:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
reselie-206 έγραψε:

Αν σου φανηκε μαλακο το πλαινο των parada τοτε 2 τινα συμβαινουν.
1- εχεις βαλει 10psi
2- πρεπει να πας σε r888 η σε φουλ αγωνιστικο. εναλλακτικα χρησιμοποιεις σκετη ζαντα για ακομα σκληροτερη αισθηση.

37psi

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Απρ 2012, 07:25:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tασο και μενα τραβαει δεξια αν αφησω το τιμονι, χωρις να εχω προβλημα ευθυγραμμισης, οποτε ναι ειναι απο το πελμα.

Αλλα τωρα πορωθηκα με αυτα:
http://www.tyrestore.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=240:bridgestone-potenza-adrenalin-re-002&catid=34:bridgestone&Itemid=61
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Απρ 2012, 09:26:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπυρο αν αντικαθιστα το φοβερο 720,τοτε βουρ στον πατσα... Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2012, 01:38:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι αμα τα ζεστανει ποτε τα potenza το 206...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2012, 02:04:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα δεν εισαι κουλος,μια χαρα τα ζεσταινει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 37, 38, 39  Επόμενη
Σελίδα 28 από 39

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης