volvos έγραψε: |
...
δ.η ασφαλεια του οδηγου... |
Παράθεση: |
.οι πισω ταπετσαριες στα φτερα |
ειναι απο το εργοστασιο πιο μικρο το τσουτσουνι που ανεβοκαταιβαινει απο τη τρυπα!!!!!!!!
|
Stevon έγραψε: | ||
Σε όλα τα 206 υπάρχει αυτός ο τζόγος , μεταξύ του <<τσουτσουνίου>> και της <<τρύπας>>. |
Σε όλα τα 206 υπάρχει αυτός ο τζόγος , μεταξύ του <<τσουτσουνίου>> και της <<τρύπας>>. |
Ghost Dog έγραψε: | ||||
Αμαν πια αυτο το βρωμικο μυαλο σας... ![]() ![]() ![]() |
netblaster έγραψε: |
Καλα, ειπαμε, οχι και μαπα τα υλικα του 206!!! Για μπες σε ανταγωνιστικα αυτοκινητα και θα δεις οτι δεν υστερει!!! Οτι θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα ειναι γεγονος, αλλα προκειμενου να κρατηθει το κοστος οσο χαμηλοτερα γινεται και απο τι στιγμη που ο πωλησεις ακομα και τωρα ειναι υπερ το δεον καλες γιατι να αλλαξει κατι??? Ασε που ερχεται και το 207 οπου ναναι!!
Οσο για τα τριξιματα τωρα, πιστευω το θεμα ειναι τι αυτοκινητο ειχες πριν, σε τι εχεις συνηθισει!!! Εγω ειχα ενα 205 cabrio οπου οι τριγμοι εκαναν συναυλια!!! Το 206 ναι μεν τριζει, αλλα προσωπικα δεν μενοχλει και τοσο!!! ![]() |
teodor_v έγραψε: |
Αν ξερετε εσεις πειτε μου. Δεν λεω οτι ολα τα αλλα εχουν καλα πλαστικα αλλα κανενα δεν εχει χειροτερα απο τα δικα μας. |
....Πριν απο το 206 ειχα το Polo 2001 μοντελο και δεν μπορει να υπαρξει συγκριση μεταξυ τους. Εκλεινες πορτες και παραθυρα και δεν ακουγες τιποτα ουτε απο κινητηρα ουτε εξωτερικους θορυβους....... |
Λοιπόν, αυτοκίνητα στην κατηγορία του 206 με χειρότερα πλαστικά ή και με χειρότερη ποιότητα συναρμολόγησης είναι: Με καλή ποιότητα συναρμολόγησης αλλά χάλια πλάστικά= Toyota Yaris Hyundai Getz Suzuki Ignis Suzuki Shift Οpel Corsa Με χάλια πλαστικά αλλά και χάλια ποιότητα συναρμολόγησης= Citroen C2-C3 Fiat Punto -Panda Nissan Micra (το προηγούμενο) Αυτοκίνητα με πολύ καλύτερο εσωτερικό (συναρμολόγηση καί ποιότητα) Lancia Ypsilon Skoda Fabia και Vaggelis Polo Τώρα για το 206 το κυριότερο προβλημα του είναι η ποιότητα συναρμολόγησης και όχι τα ίδια τα πλαστικά. ![]() Ελπίζω να καταλάβατε. Υ.γ= άν θυμηθώ και άλλα θα τα γράψω. |
ωχ ωχ ωχ ωχ προβλεπω ματς ![]() ![]() θοδωρη ετοιμασου για επιθεση. πολο vs 206 τσ τσ τστσ τστσ |
Παντως ειδικα το Getz δεν τριζει και δεν ακουγεται κιχ μεσα!!!!! |
Stevon έγραψε: |
Αυτοκίνητα με πολύ καλύτερο εσωτερικό (συναρμολόγηση καί ποιότητα) Lancia Ypsilon Skoda Fabia και Vaggelis Polo |
Θοδωρή , αρχικώς δέν είπα οτι το Getz τρίζει κάθε άλλο...αλλά η ποιότητα των πλαστικών ΔΕΝ είναι καλή...ΣΕ αντίθεση με την ποιότητα συναρμολόγησης.(Υπάρχει τρομερή διαφορά σε αυτούς τους δύο τομείς ΔΕΝ είναι το ίδιο ) Το ίδιο ισχύει και για τα corsa - Yaris - Ignis δέν έχουν καλά πλαστικά σε αντίθεση με την συναρμολόγηση τους. Για το Punto τα ξαναέγραψα.... |
Steve έγραψε: |
Πάω από το πάρκινγκ στο δρόμο (μεσολαβεί ένα κομμάτι 60m χωματόδρομος) και ακούω τριξιματα. Ανοίγω την πόρτα του οδηγού (εν κινήσει με 10 χ.α.ω. που έχει μέσα) και τα τριξίματα σταματάνε.
Τί είναι? ![]() Μπορεί να διορθωθεί τώρα που είναι στην εγγύηση? ![]() |
Touristas έγραψε: |
Η κλειδαριάς τις πόρτας, καθάρισε την και θα σταματήσει |
Touristas έγραψε: | ||
Η κλειδαριάς τις πόρτας, καθάρισε την και θα σταματήσει |
nOkpos έγραψε: |
στο τελος θα παρω λαδι και θα το κανω μ...... μεσα για να σκασει!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakclima έγραψε: |
Ετσι ετσι τον τυροκομο δεν τον φτανει κανεις σε προβληματα πολυ γκαντεμης ρε παιδια |
tirokomos έγραψε: |
Σαν Μητσοτακης...."Ευχομαι τωρα στο 206 του θεοδωρου να ειναι γερο και καλοταξιδο....." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ρε παιδια εμενα ακουγεται κατι να τριζει μεσα απο την πορτα του οδηγου κανει ενα ζζζζζζζ ζζζζζζζ αναλογα με τι μουσικη τι μπορει να ειναι? |
tirokomos έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lol μπα δεν ειναι το ηχειο σιγουρα και για μιγα δεν νομιζω ![]() ![]() ![]() |
φιλε tirokome που πηγενεις το αυτοκινητο σου για να διορθωνης τα προβληματα σου γιατι εγω το πηγα 1 φορα στην lion αλλα εχω ακουσει πολλα για την Lion...παντος την δουλεια που το πηγα την εκαναν αλλα οχι πληρως sorry για το ![]() |
smpokos έγραψε: |
παιδια βαλτε λιγη σαμπρελα σε ολες τις βιδες οπου κρατανε καπακια,πλαστικα και γενικα οτι τριζει και θα δειτε μεγαλη διαφορα! εγω το εκανα στο συνεργειο της citroen και βρηκα την υγεια μου! επισης τα πλαστικα του c3-c2 μου φαινονται μακραν καλυτερα απο του 206 και σε ποιοτητα και σε συναρμογη. αυτη βεβαια ειναι η αποψη μου και μπορει να μην συμφωνουμε αλλα με την μεχρι τωρα συμβιωση μου και με τα 2 αυτοκινητα αυτο πιστευω! |
shiba έγραψε: |
εμενα εδω κα ιλιγεσ μερεσ αρχισα να ακουω αραια και που κατι ψιλογρατζοθνισματα/τριγμοθσ στουσ γατζουσ του cc μου..η αληθεια εινα ιοτι με ξενερωσανε λιγο αλλα οκ...τουσ ανοιξα τουσ εκλεισα+σταματαε ιο θορυβοσ για καποιο χ χρονικο διαστημα..αυριο παω το αμαξι στην lion για service..ελπιζω να μου το λυσουνε ![]() |
corey έγραψε: |
Εγώ είχα ένα Punto (μοντ 2001) μέχρι πριν ένα μήνα, κ μου φαίνεται πως είχε καλύτερα πλαστικά αλλά κ καλύτερο δέσιμο. Το όχημα μου ειναι ίδιας ηλικίας ώστε να το συγκρίνω σωστά. |
geo1st487 έγραψε: |
Μεχρι τωρα κανεις με 307,407,607 δεν εγραψε οτι εχει τριγμους. Τι εγινε ρε παιδια; Μονο τα 206 τριζουν; Τα 307 και 407 εχουν καλυτερα πλαστικα και δεσιματα απο τα 206 και αν ναι ποσο καλυτερα; |
geo1st487 έγραψε: |
Μεχρι τωρα κανεις με 307,407,607 δεν εγραψε οτι εχει τριγμους. Τι εγινε ρε παιδια; Μονο τα 206 τριζουν; Τα 307 και 407 εχουν καλυτερα πλαστικα και δεσιματα απο τα 206 και αν ναι ποσο καλυτερα; |
roni8223 έγραψε: |
ευχαριστω για την απαντηση... |
vagg4 έγραψε: |
.εμενα ο τριγμος ακουγεται απο το δεξι πλαστικο καλυμα του twiter απο τον πρωτο μηνα που το πηρα |
Ramirez έγραψε: |
Και κατι ασχετο αλλα δεν ξερω σε ποιο topic να το ρωτησω...Υπαρχει mp3 για 206 της πεζο ετσι εστω να μην αχρηστευεται το χειριστηριο και να εμφανιζονται και οι ενδειξεις στην κεντρικη οθονη???Νομιζω πως το 207 εχει... |
Ramirez έγραψε: |
Και τα τριξιματα συνεχιζονται...Μετα απο 2 επισκεψεις στην πεζο το προβλημα παραμενει!!!Τριζουν οι πορτες με το που ξεκιναει και επιταχυνει το αυτοκινητο αλλα και με το που φρεναρω...Ξερει κανεις τιποτα γιατι 2 φορες που το πηγα σταματησε το τριξιμο για 10-15 μερες και μετα παλι τα ιδια... |
DimiP έγραψε: |
γνωριζει κανεις αν βγαινει και ποσο ευκολα (πως;) το κομματι της οροφης (εσωτ. μπεζ ταπετσαρια) στο μερος της πλαφονιερας και προς τον συνοδηγο;
ακουγεται ενα τριξιμο και θελω να το "κανονισω" αλλα απαιτειται ξηλωμα μαλλον. ΕΠΕΙΓΟΝ. |
λογικα αν εσαι τριποτρος το τριξιμο προερχεται απο τις πισω ταπετσαριες ...
οταν ανεβαινεις ραμπες διαγωνια τα ακους? |
Για Ηχοσυστήματα συζητάμε εδώ: Ηχητικές Βελτιώσεις - Συναγερμοί - Ηλεκτρικά
Συνοπτικά, μαμά mp3 player για το 206 από την peugeot δεν υπάρχει. Πάντως αν το μαμά rcd του 207 παίζει mp3 είμαι κατά 99% σίγουρος ότι θα μπορεί να τοποθετηθεί και στο 206. Περισσότερα όμως στην σχετική ενότητα και όχι εδώ. |
λογικα αν εσαι τριποτρος το τριξιμο προερχεται απο τις πισω ταπετσαριες ...
οταν ανεβαινεις ραμπες διαγωνια τα ακους? |
DimiP έγραψε: | ||
ξαναρωτω γιατι επειγει! |
MEMsound έγραψε: |
Το ΠΑΡΑΜΕΓΑΛΟ ακούγεται?!?!?!?!? ![]() |