PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 206 και τριξίματα!

nOkpos - Τρι 25 Οκτ 2005, 09:03:28
Θέμα δημοσίευσης: 206 και τριξίματα!
τι να κανω??? το αυτοκινητο ειναι 4 μηνων!! και αρχισε να τριζει!!αν το πω στο service θα κανουν τπτ?η θα κανουν και μετα απο 1 μηνα αντε παλι τα τριξιματα?(αν υπαρχει θεμα παραπλησιο πειτε μου το Link)
Stevon - Τρι 25 Οκτ 2005, 09:55:23
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίτα , topic για τριξίματα υπάρχουν αρκετά ,πές μας και εσύ που εντοπίζεται το πρόβλημα να μπορέσουμε να σου υποδείξουμε το κατάληλο. Wink
volvos - Τρι 25 Οκτ 2005, 10:13:09
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχα
κατσε να αρχισω εγω πρωτος.
α.τιμονι κατι μεσα στη κολωνα απο 1η μερα
β. μαλλον το τζαμακι του καντραν
γ.οι πισω ταπετσαριες στα φτερα
γ. τα πισω καθισματα
δ.η ασφαλεια του οδηγου
δ.το τριγωνο του καθρεφτη του οδηγου

θες και αλλα??? Laughing Laughing Laughing
nOkpos - Τρι 25 Οκτ 2005, 10:16:11
Θέμα δημοσίευσης:
γενικα τριζει! οχι σε λακουβες γρατσ γρουτσ απο της πορτες ακουγεται πισω το φορ μπαγαζ και το πισω μερω κατω απο τα παραθυρακια (3θυρο) ολα τα πλαστικα!π.χ οταν ξεκιναω αποτομα ακουγετε σε καμια στροφη με λιγα χιλιομετρα ειδικα αν εχει και μικρες λακουβες και κουνιεται το αυτοκινητο...
Stevon - Τρι 25 Οκτ 2005, 10:59:11
Θέμα δημοσίευσης:
Α. Έχεις Συναγερμο...????
Β. ......(δέν έχω ιδέα...)
Γ. Πρώτη φορά το ακούω...(εκτός και άν το έχεις ανοίξει για ηχεία κτλ...)
Γ. Old time clasic...
Δ. Shocked Question
Δ. Σπρώξτo να κουμπώσει καλύτερα ,διαφορετικά βάλε απορροφητική ταινία 2πλής όψεως.

Για το Γ = ...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5690
MEMsound - Τρι 25 Οκτ 2005, 11:11:59
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
...
δ.η ασφαλεια του οδηγου...

έχει φύγει από την θέση του το "σγουγαράκι" που έχει γύρω από την τρύπα της ασφάλειας εσωτερικά η ταπετσαρία.
Βγάλε την ταπετσαρία της πόρτα και θα δεις τι εννοώ.

Αυτό όπως και το:

Παράθεση:
.οι πισω ταπετσαριες στα φτερα

μου θυμίζουν πρόχειρη / κακή / βαριεστημένη / βιαστική... τοποθέτηση ηχείων....
volvos - Τρι 25 Οκτ 2005, 13:06:23
Θέμα δημοσίευσης:
ελεος
δεν εχω ουτε συναγερμο ουτε εχω βαλει ηχεια.

μανθο οχι δεν ειναι το σφουγγαρακι. ειναι απο το εργοστασιο πιο μικρο το τσουτσουνι που ανεβοκαταιβαινει απο τη τρυπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing
σε αντιθεση με αλλα τσουτσουνια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Stevon - Τρι 25 Οκτ 2005, 14:51:52
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ειναι απο το εργοστασιο πιο μικρο το τσουτσουνι που ανεβοκαταιβαινει απο τη τρυπα!!!!!!!!

Σε όλα τα 206 υπάρχει αυτός ο τζόγος , μεταξύ του <<τσουτσουνίου>> και της <<τρύπας>>.
Ghost Dog - Τρι 25 Οκτ 2005, 14:55:55
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
volvos έγραψε:
ειναι απο το εργοστασιο πιο μικρο το τσουτσουνι που ανεβοκαταιβαινει απο τη τρυπα!!!!!!!!

Σε όλα τα 206 υπάρχει αυτός ο τζόγος , μεταξύ του <<τσουτσουνίου>> και της <<τρύπας>>.

Αμαν πια αυτο το βρωμικο μυαλο σας... Shocked Razz Razz
Ronin - Τρι 25 Οκτ 2005, 15:19:41
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
volvos έγραψε:

Ε τότε,μήπως να δοκιμάζαμε να ''χαιδεύαμε'' λίγο το <<τσουτσουνάκι>> μπάς και γεμίσει την <<τρύπα>> Question
Sidobre - Τρι 25 Οκτ 2005, 15:26:46
Θέμα δημοσίευσης:
Blink Blink Blink Blink Blink Blink Blink Blink
MEMsound - Τρι 25 Οκτ 2005, 17:20:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Stevon έγραψε:
volvos έγραψε:

Αμαν πια αυτο το βρωμικο μυαλο σας... Shocked Razz Razz

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

....είπαμε το "S" είναι είναι από το "sex" και όχι από το "sport".....

χαχαχαχαχαχα

(αστειεύομαι φυσικά...) Laughing Laughing Laughing Laughing
teodor_v - Τρι 25 Οκτ 2005, 19:35:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παρτε το χαμπάρι ρεεεεεεεεεε 206 εχουμε!!!! Δεν γινεται να μη τριζει...... Ειναι σαν να λέμε γαβγιζει ο σκυλος μου...Εγω εχω παψει να ασχολουμαι με το θεμα!! Αλλωστε εχω άλλα σοβαρότερα οπως τις πορτες που ανοιγουν με δικη τους πρωτοβουλια εν κινησει!!!!!!!!! Evil Evil Evil Παντως τα κυριοτερα τριξιματα προερχονται απο την μεσαια κολωνα κατα την γνωμη μου και μαλλον εχει να κανει με τις πορτες που ανοιγουν. Εχω αλλάξει 2 φορες κλειδαριες, μου εχουν σφιξει τις πορτες, μου εχουν βαλει σπρει αλλα μετα απο ενα -δυο μηνες παλι τα ιδια. Και μονο που φρεναρω απο την μεσαια κολωνα ακουγονται διαφόρων ειδων ηχοι. Για αυτο σας λεω θα με πειραξει αν τριζουν τα πλαστικα που ειναι και μαπα στο κατω κατω???
netblaster - Τρι 25 Οκτ 2005, 21:56:51
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα, ειπαμε, οχι και μαπα τα υλικα του 206!!! Για μπες σε ανταγωνιστικα αυτοκινητα και θα δεις οτι δεν υστερει!!! Οτι θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα ειναι γεγονος, αλλα προκειμενου να κρατηθει το κοστος οσο χαμηλοτερα γινεται και απο τι στιγμη που ο πωλησεις ακομα και τωρα ειναι υπερ το δεον καλες γιατι να αλλαξει κατι??? Ασε που ερχεται και το 207 οπου ναναι!!

Οσο για τα τριξιματα τωρα, πιστευω το θεμα ειναι τι αυτοκινητο ειχες πριν, σε τι εχεις συνηθισει!!! Εγω ειχα ενα 205 cabrio οπου οι τριγμοι εκαναν συναυλια!!! Το 206 ναι μεν τριζει, αλλα προσωπικα δεν μενοχλει και τοσο!!! Very happy
volvos - Τρι 25 Οκτ 2005, 22:10:06
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παλι ειχα ενα κορσα που παρα τα 200000χλμ δεν εκανε κιχ...

βεβαια απο τις τρακες ηταν 10εκατ κοντυτερο και μαλλον ειχαν σφηνωσει τα πλαστικα μεταξυ τους Laughing Laughing
teodor_v - Τετ 26 Οκτ 2005, 02:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Καλα, ειπαμε, οχι και μαπα τα υλικα του 206!!! Για μπες σε ανταγωνιστικα αυτοκινητα και θα δεις οτι δεν υστερει!!! Οτι θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα ειναι γεγονος, αλλα προκειμενου να κρατηθει το κοστος οσο χαμηλοτερα γινεται και απο τι στιγμη που ο πωλησεις ακομα και τωρα ειναι υπερ το δεον καλες γιατι να αλλαξει κατι??? Ασε που ερχεται και το 207 οπου ναναι!!

Οσο για τα τριξιματα τωρα, πιστευω το θεμα ειναι τι αυτοκινητο ειχες πριν, σε τι εχεις συνηθισει!!! Εγω ειχα ενα 205 cabrio οπου οι τριγμοι εκαναν συναυλια!!! Το 206 ναι μεν τριζει, αλλα προσωπικα δεν μενοχλει και τοσο!!! Very happy

Βρε οταν λεω μαπα εννοω μαπα!!! Ειδικα αυτα στις πορτες που ακουμπας το χερι σου και βουλιαζουν. Πριν απο το 206 ειχα το Polo 2001 μοντελο και δεν μπορει να υπαρξει συγκριση μεταξυ τους. Εκλεινες πορτες και παραθυρα και δεν ακουγες τιποτα ουτε απο κινητηρα ουτε εξωτερικους θορυβους... Εγω δεν ξερω κανενα αυτοκινητο στην κατηγορια μας παντως που να εχει χειροτερη ποιοτητα κατασκευης απο το 206. Αν ξερετε εσεις πειτε μου. Δεν λεω οτι ολα τα αλλα εχουν καλα πλαστικα αλλα κανενα δεν εχει χειροτερα απο τα δικα μας.
volvos - Τετ 26 Οκτ 2005, 07:59:39
Θέμα δημοσίευσης:
ωχ ωχ ωχ ωχ προβλεπω ματς Laughing Laughing
θοδωρη ετοιμασου για επιθεση.
πολο vs 206 τσ τσ τστσ τστσ
Stevon - Τετ 26 Οκτ 2005, 08:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
teodor_v έγραψε:
Αν ξερετε εσεις πειτε μου. Δεν λεω οτι ολα τα αλλα εχουν καλα πλαστικα αλλα κανενα δεν εχει χειροτερα απο τα δικα μας.

Λοιπόν, αυτοκίνητα στην κατηγορία του 206 με χειρότερα πλαστικά ή και με χειρότερη ποιότητα συναρμολόγησης είναι:

Με καλή ποιότητα συναρμολόγησης αλλά χάλια πλάστικά=
Toyota Yaris
Hyundai Getz
Suzuki Ignis
Suzuki Shift
Οpel Corsa

Με χάλια πλαστικά αλλά και χάλια ποιότητα συναρμολόγησης=
Citroen C2-C3
Fiat Punto -Panda
Nissan Micra (το προηγούμενο)

Αυτοκίνητα με πολύ καλύτερο εσωτερικό (συναρμολόγηση καί ποιότητα)
Lancia Ypsilon
Skoda Fabia
και Vaggelis Polo

Τώρα για το 206 το κυριότερο προβλημα του είναι η ποιότητα συναρμολόγησης και όχι τα ίδια τα πλαστικά. Wink

Ελπίζω να καταλάβατε.

Υ.γ= άν θυμηθώ και άλλα θα τα γράψω.
MEMsound - Τετ 26 Οκτ 2005, 09:42:07
Θέμα δημοσίευσης:
teodor_v έγραψε:
....Πριν απο το 206 ειχα το Polo 2001 μοντελο και δεν μπορει να υπαρξει συγκριση μεταξυ τους. Εκλεινες πορτες και παραθυρα και δεν ακουγες τιποτα ουτε απο κινητηρα ουτε εξωτερικους θορυβους.......

Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα.
Έχει ο πατέρας μου Polo 1,4 16ν του 1999 και ακόμα μέσα δεν κάνει "κιχ"...

Βέβαια του έχει βγάλει κάμποσα άλλα προβληματάκια αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας....
teodor_v - Τετ 26 Οκτ 2005, 15:32:56
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
teodor_v έγραψε:
Αν ξερετε εσεις πειτε μου. Δεν λεω οτι ολα τα αλλα εχουν καλα πλαστικα αλλα κανενα δεν εχει χειροτερα απο τα δικα μας.

Λοιπόν, αυτοκίνητα στην κατηγορία του 206 με χειρότερα πλαστικά ή και με χειρότερη ποιότητα συναρμολόγησης είναι:

Με καλή ποιότητα συναρμολόγησης αλλά χάλια πλάστικά=
Toyota Yaris
Hyundai Getz
Suzuki Ignis
Suzuki Shift
Οpel Corsa

Με χάλια πλαστικά αλλά και χάλια ποιότητα συναρμολόγησης=
Citroen C2-C3
Fiat Punto -Panda
Nissan Micra (το προηγούμενο)

Lancia Ypsilon
Skoda Fabia
και Vaggelis Polo

Τώρα για το 206 το κυριότερο προβλημα του είναι η ποιότητα συναρμολόγησης και όχι τα ίδια τα πλαστικά. Wink

Ελπίζω να καταλάβατε.

Υ.γ= άν θυμηθώ και άλλα θα τα γράψω.

Λοιπον
Τα Yaris, corsa και ignis δεν εχουν χειροτερα πλαστικα απο το 206 με τιποτα!!!!!!!
Το punto απλως λιγο καλυτερα απο το 206 και οσο για το C2 οντως αυτο εχει χειροτερα απο το 206!
Παντως ειδικα το Getz δεν τριζει και δεν ακουγεται κιχ μεσα!!!!! Το ξερω πολυ καλα το συγκεκριμενο αυτοκινητο και εχω παθει πλακα με αυτα που προσφερει σε σχεση με την τιμη του. (και εχει και αψογο κιβωτιο ταχυτητων)
teodor_v - Τετ 26 Οκτ 2005, 15:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ωχ ωχ ωχ ωχ προβλεπω ματς Laughing Laughing
θοδωρη ετοιμασου για επιθεση.
πολο vs 206 τσ τσ τστσ τστσ

Ειμαι ετοιμος να αντιμετωπισω οποιαδηποτε επιθεση!!! Very happy Laughing Wink
Παντως αυτο ειναι καλο θεμα για αναπτυξη: Polo VS 206!!
Οχι σε αυτο το thread βεβαια....
Stevon - Τετ 26 Οκτ 2005, 15:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
teodor_v έγραψε:

Παντως ειδικα το Getz δεν τριζει και δεν ακουγεται κιχ μεσα!!!!!

Θοδωρή , αρχικώς δέν είπα οτι το Getz τρίζει κάθε άλλο...αλλά η ποιότητα των πλαστικών ΔΕΝ είναι καλή...ΣΕ αντίθεση με την ποιότητα συναρμολόγησης.(Υπάρχει τρομερή διαφορά σε αυτούς τους δύο τομείς ΔΕΝ είναι το ίδιο )

Το ίδιο ισχύει και για τα corsa - Yaris - Ignis δέν έχουν καλά πλαστικά σε αντίθεση με την συναρμολόγηση τους.

Για το Punto τα ξαναέγραψα....
Stevon - Τετ 26 Οκτ 2005, 16:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:

Lancia Ypsilon
Skoda Fabia
και Vaggelis Polo

Να προσθέσουμε και το Fiesta.... Wink
teodor_v - Τετ 26 Οκτ 2005, 17:11:34
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
teodor_v έγραψε:

Παντως ειδικα το Getz δεν τριζει και δεν ακουγεται κιχ μεσα!!!!!

Θοδωρή , αρχικώς δέν είπα οτι το Getz τρίζει κάθε άλλο...αλλά η ποιότητα των πλαστικών ΔΕΝ είναι καλή...ΣΕ αντίθεση με την ποιότητα συναρμολόγησης.(Υπάρχει τρομερή διαφορά σε αυτούς τους δύο τομείς ΔΕΝ είναι το ίδιο )

Το ίδιο ισχύει και για τα corsa - Yaris - Ignis δέν έχουν καλά πλαστικά σε αντίθεση με την συναρμολόγηση τους.

Για το Punto τα ξαναέγραψα....

Σε γενικες γραμμές συμφωνουμε! Wink
Steve - Τετ 26 Οκτ 2005, 18:38:36
Θέμα δημοσίευσης:
Πάω από το πάρκινγκ στο δρόμο (μεσολαβεί ένα κομμάτι 60m χωματόδρομος) και ακούω τριξιματα. Ανοίγω την πόρτα του οδηγού (εν κινήσει με 10 χ.α.ω. που έχει μέσα) και τα τριξίματα σταματάνε.

Τί είναι? Rolling eyes

Μπορεί να διορθωθεί τώρα που είναι στην εγγύηση? Sad
tirokomos - Τετ 26 Οκτ 2005, 19:07:13
Θέμα δημοσίευσης:
Οσον αφορα το Yaris θα διαφωνισω παιδες...το εχει η κοπελια μου αλλα τα περισσοτερα χιλιομετρα που εχει διανυσει τα εχω κανει εγω.Η ποιοτητα των πλαστικων ειναι αιωνες καλυτερη απο του 206 (απ'οσο εχω δει στου teodor)και οσον αφορα την συναρμολογηση την βρισκω αψογη!Δεν ακουγεται το παραμικρο μεσα!Εκει που υστερει ειναι στις μεγαλες ταχυτητες κοντα στα 200 οποτε το παω σφυριζει λες και θα διαλυθει...αλλα το δικαιολογω διοτι ειναι καθαρα ενα μικρο αυτοκινητο πολης!Δεν ειναι να πηγαινει με τετοιες ταχυτητες... Wink
Touristas - Πεμ 27 Οκτ 2005, 07:16:22
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Πάω από το πάρκινγκ στο δρόμο (μεσολαβεί ένα κομμάτι 60m χωματόδρομος) και ακούω τριξιματα. Ανοίγω την πόρτα του οδηγού (εν κινήσει με 10 χ.α.ω. που έχει μέσα) και τα τριξίματα σταματάνε.

Τί είναι? Rolling eyes

Η κλειδαριάς τις πόρτας, καθάρισε την και θα σταματήσει
Steve - Πεμ 27 Οκτ 2005, 13:08:32
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Με λένε Σταύρο και είμαι καλά.

(όσο καλά και να είμαι όμως, δεν ξέρω πως να την καθαρίσω Razz πετάγομαι σε μισή ωρίτσα στο service να δω Wink )

Ευχαριστώωωω Cool
Miltellas - Παρ 28 Οκτ 2005, 07:30:50
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Steve έγραψε:

Τί είναι? Rolling eyes

Και ξαναλίπανέ την με σπρέι.
bakclima - Παρ 28 Οκτ 2005, 07:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να σας πω ρε παιδια εγω δεν εχω τριξιματα στο 206 μου, μονο κατι ηχοι μεσα απο το τουλαπακι λογο των διαφορων μικροαντικειμενων που εχω και οταν πεφτω σε καμια λακουβα σηκωνεται η ταβλα με τα ηχεια και ξανασκαει στη θεσει της (οπου αν βαλω πισσοταινια ή ταινια με αφρολεξ θα σταματησει Wink ), το αυτοκινητο ειναι διαθεσημο να παω οποιον θελει βολτα για να μην νομιζετε οτι λεω π...ριες.
Ρε λες αν τελικα παρω rc να το πουλησω ακριβοτερα γιατι δεν τριζει Question Very happy
nOkpos - Παρ 28 Οκτ 2005, 07:59:33
Θέμα δημοσίευσης:
στο τελος θα παρω λαδι και θα το κανω μ...... μεσα για να σκασει!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Exclamation Exclamation Exclamation μου την εχει δωσει!καινουργιο αυτοκινητο γμτ!!!!! Mad Mad
tirokomos - Παρ 28 Οκτ 2005, 14:52:52
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
στο τελος θα παρω λαδι και θα το κανω μ...... μεσα για να σκασει!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Exclamation Exclamation Exclamation μου την εχει δωσει!καινουργιο αυτοκινητο γμτ!!!!! Mad Mad
Ψυχραιμια δημητρηηηηηη.......τι να πω και γω......για το καινουριο αμαξι......ο backlima γνωριζει.... Evil
bakclima - Παρ 28 Οκτ 2005, 17:25:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι ετσι τον τυροκομο δεν τον φτανει κανεις σε προβληματα πολυ γκαντεμης ρε παιδια
teodor_v - Παρ 28 Οκτ 2005, 19:28:05
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
Ετσι ετσι τον τυροκομο δεν τον φτανει κανεις σε προβληματα πολυ γκαντεμης ρε παιδια

O Μητσοτακης ειναι πιο γουρλης απο τον tirokomo. Ψηλε θα ερθεις την πρωτοχρονια να μου κανεις ποδαρικο????
tirokomos - Παρ 28 Οκτ 2005, 23:09:10
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν Μητσοτακης...."Ευχομαι τωρα στο 206 του θεοδωρου να ειναι γερο και καλοταξιδο....." Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Shoot Shoot Shoot Shoot
teodor_v - Σαβ 29 Οκτ 2005, 03:11:48
Θέμα δημοσίευσης:
tirokomos έγραψε:
Σαν Μητσοτακης...."Ευχομαι τωρα στο 206 του θεοδωρου να ειναι γερο και καλοταξιδο....." Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Shoot Shoot Shoot Shoot

Ουστ απο δω παναθεμα σε γκαντεμοσκυλο Evil Mad Confused Exclamation Bad talk 2gunfire Sniper Roll eyes Hunter Worthy W00t Shoot
tirokomos - Σαβ 29 Οκτ 2005, 12:17:33
Θέμα δημοσίευσης:
Το πρωτο βημα εγινε.....οι πορτες ειναι πλεον αυτοβουλες....αλλα μαλλον καθε βραδυ απο δω και περα θα αρχισω να διαλογιζομαι τη μηχανη σου κανοντας ασχημες,κακες,αδιστακτες σκεψεις για αυτη,με τη μεθοδο της γιογκα.....Αν δε πιασει ουτε αυτο ρε κωλοπαιδο η voodoo θα σου κανω η μαγια με το δαντη!!!! Devil Devil Devil Devil Devil Φοβού!!!!!!
Steve - Κυρ 30 Οκτ 2005, 01:43:45
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas και Touristas, χρωστάω μια κάσα μπύρες στο επόμενο touring Smile

Στον γυρισμό από το συνεργείο κόντεψα να τρακάρω... αφαιρέθηκα από την ηρεμία! Confused

Δεν το περίμενα να μου είχε γίνει τόσο έμμονη ιδέα αυτό το τρίξιμο...
nOkpos - Δευ 31 Οκτ 2005, 08:52:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΡΟΣΟΧΗ Exclamation Το τριξιμο σκοτωνει Exclamation
tirokomos - Δευ 31 Οκτ 2005, 18:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
Τοτε το 206 του teodor ειναι εφταψυχο.....το θεμα ειναι ομως ποσες ψυχες του εμειναν μεχρι να τα φτυσει και να αρχισω να πανυγιριζω!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool Cool Beer Beer Beer Ha Ha Ha Ha Ha Ha Clapping Clapping Joker Joker Joker (μη το πειτε.....χωραει και αλλα emoticon)!!!!
Recifees - Πεμ 10 Νοέ 2005, 03:10:30
Θέμα δημοσίευσης:
Evil Evil ....

1.Εμφάνιση σε ταξίδι ταχύτητα 140-150 τρίξιμο απο το πλαστικό στο χειρόφρενο .Για την ακρίβεια το λείο πλαστικό που δημιουργεί γωνία .Το πιέζω και σταματά Evil .Πηγαίνοντας πιο γρήγορα ή πιο σιγά σταματά ...

2.τρίξιμο απο το κάθισμα του οδηγού σε πεζοστριψίματα( μυαλά στο άλλο παρεθύρι και πίσω ρόδα on the air ) μόνο σε αριστερές Evil Στις δεξιές τίποτα Shocked

**παλιότερος κραδασμός απο το clima σε αυτά τα χιλιόμετρα (~150) εξαφανίστηκε μετά απο ζυγοστάθμιση εμπρός/πίσω και δύο 200αρες στην προσπάθεια εντοπισμού του Crazy

Τώρα θα φταίω εγώ αν το πηγαίνω τέζα ?????
volvos - Τρι 15 Νοέ 2005, 22:58:16
Θέμα δημοσίευσης: πλαφονιερα vs κοφτη
το αμαξι στο κοφτη η ...κοντα σε αυτον ακουγεται ενας συντινσμος απο τη πλαφονιερα.προφανως καποια βιδα εχει πετσικαρει...πως τη βγαζω?
ρωταω για να μη φαω μιση ωρα βριζοντας μεχρι να το βρω Cool
προτιμω να με βριζετε εσεις Laughing Laughing Laughing

υ.γ πριν αρχισετε να με κοσμειτε καποιος να το παει στις βλαβες....σορυ Rolling eyes

Εdited by STELIOS
Mod Team.

crusader - Τετ 16 Νοέ 2005, 11:40:43
Θέμα δημοσίευσης:
Μεταφέρθηκε
_205rallye_ - Τετ 16 Νοέ 2005, 11:53:22
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον παναγιωτη δυο πιθανεσ βιδεσ κανουν τον θορυβο αυτο.η μια πρεπει να ειναι η βιδα που κραταει το πλαστικο τριγωνακι που με την σειρα του κραταει την πλαφονιερα στο κανονικο τησ υπσος,και η αλλη μπορει να ειναι η βιδα που κραταει την κυρτη πλαστικη θυκουλα που μπανει μεσα και ασφαλιζει ο αξονας τησ πλαφονιερας(αξονας ειναι τα δυο αξονακια που προεξεχουν στο πισω μεροσ τησ πλαφονιερας).λοιπον μεσα τα πλαστικα αυτα εχουν μια βιδα και ενα ελατηριο.παρε κατσαβιδι και καλο λυσιμο μοτερ... Laughing Laughing Laughing
volvos - Τετ 16 Νοέ 2005, 18:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
τριγωνακι?????????
μηπως εχει αλλη πλαφονιερα το σουσου?
STELIOS - Τετ 16 Νοέ 2005, 19:28:11
Θέμα δημοσίευσης:
To topic "πλαφονιερα vs κοφτη" συνεχιζεται εδω αφου προκειτε για προβλημα συντονισμου/τριγμων.

STELIOS
Mod. Team

shiba - Πεμ 17 Νοέ 2005, 03:22:36
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα εδω κα ιλιγεσ μερεσ αρχισα να ακουω αραια και που κατι ψιλογρατζοθνισματα/τριγμοθσ στουσ γατζουσ του cc μου..η αληθεια εινα ιοτι με ξενερωσανε λιγο αλλα οκ...τουσ ανοιξα τουσ εκλεισα+σταματαε ιο θορυβοσ για καποιο χ χρονικο διαστημα..αυριο παω το αμαξι στην lion για service..ελπιζω να μου το λυσουνε Wink
nOkpos - Πεμ 17 Νοέ 2005, 11:09:32
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια εμενα ακουγεται κατι να τριζει μεσα απο την πορτα του οδηγου κανει ενα ζζζζζζζ ζζζζζζζ αναλογα με τι μουσικη τι μπορει να ειναι?
tirokomos - Πεμ 17 Νοέ 2005, 17:59:06
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
ρε παιδια εμενα ακουγεται κατι να τριζει μεσα απο την πορτα του οδηγου κανει ενα ζζζζζζζ ζζζζζζζ αναλογα με τι μουσικη τι μπορει να ειναι?
Καμμενο ηχειο ισως???????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
teodor_v - Πεμ 17 Νοέ 2005, 21:11:45
Θέμα δημοσίευσης:
tirokomos έγραψε:
nOkpos έγραψε:
Καμμενο ηχειο ισως???????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Η μπορει να μπηκε καμια μυγα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
nOkpos - Παρ 18 Νοέ 2005, 08:34:59
Θέμα δημοσίευσης:
lol μπα δεν ειναι το ηχειο σιγουρα και για μιγα δεν νομιζω Razz Razz το προβληματικο 206 μου μαλλον Wink
tirokomos - Παρ 18 Νοέ 2005, 13:54:35
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
lol μπα δεν ειναι το ηχειο σιγουρα και για μιγα δεν νομιζω Razz Razz το προβληματικο 206 μου μαλλον Wink
WHAT???????Ας μην ακουω για ελλατωματικα αυτοκινητα....δε θες να δεις το δικο μου.....Μια χαρα εισαι!Τεμεναδες πρεπει να κανεις!!!! Wink
vanvan - Τετ 23 Νοέ 2005, 11:51:47
Θέμα δημοσίευσης:
Κάθε φορά που παίζει διαφήμιση Peg. στην TV, τρίζει ο καναπές πίσω δεξιά, εκέι που ακουμπάει στο πάτωμα. Να αλλάξω τακάκια στα πόδια, να βάλω λιπαντικό, ή να αλλάξω κανάλι. Επίσης όταν δείχνει διαφήμιση VAG: η οθόνη κοκαλώνει και ενώ ακούω τον ήχο η κάμερα δεν στρίβει με τίποτα αριστερά και δεξιά.
nOkpos - Πεμ 24 Νοέ 2005, 10:34:38
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε tirokome που πηγενεις το αυτοκινητο σου για να διορθωνης τα προβληματα σου γιατι εγω το πηγα 1 φορα στην lion αλλα εχω ακουσει πολλα για την Lion...παντος την δουλεια που το πηγα την εκαναν αλλα οχι πληρως sorry για το Off Topic !!
netblaster - Πεμ 24 Νοέ 2005, 16:59:46
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν απο λιγο καιρο ακουγα ενα τριγμο που ερχοταν απο το καθισμα του συνοδηγου!!! Σε καθε λακκουβιτσα ή σε σαγρε δρομο ακουγοταν ενας θορυβος!!! Ή οταν επιανα το καθισμα και το κουναγα παλι ακουγοταν!!! Τελικα οταν πηγα στο 1ο service των 10.000km μου ειπαν για αλλαγη σκελετου του καθισματος!!! Εννοειται στην εγγυηση...
tirokomos - Πεμ 24 Νοέ 2005, 19:20:32
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
φιλε tirokome που πηγενεις το αυτοκινητο σου για να διορθωνης τα προβληματα σου γιατι εγω το πηγα 1 φορα στην lion αλλα εχω ακουσει πολλα για την Lion...παντος την δουλεια που το πηγα την εκαναν αλλα οχι πληρως sorry για το Off Topic !!

Σε περιμενουμε στη συναντηση τη Κυριακη για να τα πουμε ολα απο κοντα...Ανοιγεις μεγααααααααααααααααααααααααλη συζητηση.... Wink
DAMON - Τρι 29 Νοέ 2005, 02:29:15
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Exclamation Shocked Exclamation Shocked Exclamation εμενα ετριζε το καπακι ακριβως κατω απο το τιμονι. εψαξα απο εδω, εψαξα απο εκει, Idea Exclamation βρηκα καπου μια αλενοβιδα την εσφιξα και οκ. με (ψιλο)προβληματιζουν ομως τα τριξιματα της οροφης.(οκ ειναι καμπριο αλλα ολα ετσι τριζουν? Question )
TIOS - Τρι 29 Νοέ 2005, 19:37:34
Θέμα δημοσίευσης:
το δικο μου δεν εχει τρξιματα οταν ομως παταω σε ανωμαλιες με χτυπαει κατι απο πισω ( δεν ειναι εξατμιση δεν ειναι ρεζερβα εχω αδειασει ολο το πισω του 206 και παλυ κατι χτυπαει !!!!! τι μπορει να ειναι ρε παιδια??
Stevon - Τετ 30 Νοέ 2005, 09:52:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ρίξε μια ματιά στο μπουλονόκλειδο μήν και δέν έχει κουμπώσει καλά.
........pug306 - Τετ 30 Νοέ 2005, 10:48:21
Θέμα δημοσίευσης:
To 306 τριζει αλλλα δεν με νιοαζει. Ομως το επομενο μου οχημα θα ειναι
bmw και δεν θα τιζει σιγουρα.
smpokos - Τετ 30 Νοέ 2005, 20:12:52
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια βαλτε λιγη σαμπρελα σε ολες τις βιδες οπου κρατανε καπακια,πλαστικα και γενικα οτι τριζει και θα δειτε μεγαλη διαφορα! εγω το εκανα στο συνεργειο της citroen και βρηκα την υγεια μου! επισης τα πλαστικα του c3-c2 μου φαινονται μακραν καλυτερα απο του 206 και σε ποιοτητα και σε συναρμογη. αυτη βεβαια ειναι η αποψη μου και μπορει να μην συμφωνουμε αλλα με την μεχρι τωρα συμβιωση μου και με τα 2 αυτοκινητα αυτο πιστευω!
teodor_v - Πεμ 01 Δεκ 2005, 02:39:35
Θέμα δημοσίευσης:
smpokos έγραψε:
παιδια βαλτε λιγη σαμπρελα σε ολες τις βιδες οπου κρατανε καπακια,πλαστικα και γενικα οτι τριζει και θα δειτε μεγαλη διαφορα! εγω το εκανα στο συνεργειο της citroen και βρηκα την υγεια μου! επισης τα πλαστικα του c3-c2 μου φαινονται μακραν καλυτερα απο του 206 και σε ποιοτητα και σε συναρμογη. αυτη βεβαια ειναι η αποψη μου και μπορει να μην συμφωνουμε αλλα με την μεχρι τωρα συμβιωση μου και με τα 2 αυτοκινητα αυτο πιστευω!

E οχι και ετσι....Ειμαι ο πρωτος που κραζω τα πλαστικα του 206 αλλα οχι οτι και το C2 εχει καλυτερα.... Πας να κλεισεις την πορτα και νομιζεις οτι θα σου μεινει το χερουλι στο χερι.... Οτι και να ναι και τα 2 εχουν παρομοια πλαστικα....
netblaster - Πεμ 01 Δεκ 2005, 13:32:11
Θέμα δημοσίευσης:
Η εικονα του ταμπλω του C3 ειναι πολυ πιθο φτωχη (ποιοτικα) απο αυτη του 206!!! Εντωμεταξυ, αυτα τα "μπιμπικακια" που εχουν τα πλαστικα στο C3 ειναι πολυ μπλιαχ...
STELIOS - Σαβ 10 Δεκ 2005, 12:31:21
Θέμα δημοσίευσης:
Toν τελευταιο καιρο εχει αρχισει ενας ενοχλητικος τριγμος απ΄το παραθηρο του οδηγου. Οταν ειναι κλειστο το κανει λιγοτερο αλλα οταν ειναι μισανοιχτο, ε τοτε δεν παλευεται, μου σπαει τα νευρα !!! Μονο οταν ειναι τελειως ανοιχτο δεν τριζει. Οποτε συμπεραινω οτι φταιει η τριβη με τη τσιμουχα που ειναι απ'εξω στο κατω μερος του τζαμιου και πανω στη πορτα. Για να αλλαχτει αυτη ειναι ευκολο ή θελει ταρζανιες ???
nOkpos - Σαβ 10 Δεκ 2005, 15:53:46
Θέμα δημοσίευσης:
και εμενα το εκανε αυτο πηγα στην peugeot μου ερηξε ενα sprey δεν ξερω τι ηταν και σταματησε!
nOkpos - Σαβ 10 Δεκ 2005, 15:56:08
Θέμα δημοσίευσης:
ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω στην πισω πορτα φορ μπαγαζ οπως λεγετε τελος παντον... το πλαστικο που εχει???γιατι τριζη κατι απο εκει μεσα!
Steve - Κυρ 11 Δεκ 2005, 11:57:18
Θέμα δημοσίευσης:
Σηκώνεις την πόρτα του πορτ-μπαγκάζ και τραβάς το πλαστικό. Κουμπωτό είναι, δεν θα σου σπάσει τίποτα.

Αν τρίζει κάτι από εκεί πίσω, είναι η κλειδαριά. Προχθές την άλλαξα και ηρέμησα Very happy
DimiP - Δευ 12 Δεκ 2005, 00:50:21
Θέμα δημοσίευσης:
προς καθε τριγμο-παθή:

αυτη την εποχη τριζουν τα ακολουθα:
1.καθισμα οδηγου : ολοκληρο και πολυ! (μαλλον θελω διαιτα γιατι ειναι σαν ξεχαρβαλομενο)
2.το σημειο του ουρανου κοντα στη βαση του καθρεφτη (και της πλαφονιερας) : "παιζει" και συντονιζει σε καποιες στροφες
3.η εταζερα πισω σε καθε ανωμαλια αν και εχω επιλληφθει με την μεθοδο Μπομπ Σφουγκαρακης Wink
4.οι ζωνες ασφαλιας ή μαλλον τα σημεια των βασεων τους.

αυτα !
pug206gti - Σαβ 17 Δεκ 2005, 18:03:47
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ακουω τριξημο αριστερα πισω απο τον οδηγο στους συνεπειβατες.μιλαμε γιατερλο τριξημο οταν πηγαινω σε ανωμαλο εδαφος.βεβεα τα εχω βγαλει τα πλαστικα 2-φορες για να βαλω ηχεια.Smile
Ilias83 - Δευ 19 Δεκ 2005, 18:10:04
Θέμα δημοσίευσης:
Πλάκα έχει εδώ πέρα...
Παιδιά αρχικά να πω οτι παρακολουθώ το forum σας πολύ καιρό τώρα, απλά δεν παρεμβαίνω μιας και δεν έχω 206.
Απλά το θέμα είναι τουλάχιστον διασκεδαστικό...
Και εξηγώ:
Έχω ένα C3 1.1
Από την ίδια μαμά βγαίνουν δηλαδή τα αυτοκινητάκια μας (Καθ'ότι Γαλλόφιλος χρόνια τώρα είτε Citroen θα έπαιρνα είτε Peugeot)
Αρχικά επειδή τα αυτοκίνητα τα ξέρω και τα 2 από πρώτο χέρι, να πω για αυτό που συζητάτε, οτι μάλλον τα πλαστικά του C3 είναι καλύτερα από του 206. Ωστόσο αυτό που είναι σίγουρα τραγικά χειρότερο είναι το το δέσιμό τους.
Γελάω πάντως γιατί καθώς τα αυτοκίνητά μας λίγο ως πολύ έχουν τα ίδια ανταλακτικά, τρίζουν και ακριβώς στα ίδια σημεία...
Οπότε να αναφέρω και από το μέχρι τώρα τρέξιμό μου για να κόψω τους τριγμούς, ότι:
-Θόρυβοι τα παράθυρα (τσικ τσικ) οφείλονται στους γρύλους των παραθύρων.
- Θόρυβοι στα καθίσματα πίσω (εμένα μόνο στο μεγάλο) δεν φαίνεται να λύνεται.
-Θόρυβους από την εταζιέρα εσεις έχετε; (Εμείς έχουμε και από αυτούς...) [Κατα πάσα πιθανότητα στο δικό μου τουλάχιστον πρέπει να οφείλονται όχι τόσο στην εταζιέρα καθαρά, αλλά στο χτύπημα που κάνει το πλαστικό κάλυμμα της πόρτας του πορτ παγκάζ]
-Από εκεί και πέρα το χειρότερο απ'όλα είναι οι θόρυβοι από τα κολωνάκια και μάλλον προέρχονται από το σημείο που πιάνουν οι ζώνες.
-Φυσικά ξέχασα να αναφέρω τις κολώνες πίσω (τα πλαστικά ψιλοτρίζουν στα άσχημα πεσίματα στις λακούβες)

Μακριά από τα σπρέυ σιλικόνης....
Κάνουν τα πάντα χάλια και δεν σταματάνε τους θορύβους παρα για 2 εβδομάδες...
Αυτά προς το παρόν "αδέρφια"
DIMCHRI - Τετ 21 Δεκ 2005, 00:44:44
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
εμενα εδω κα ιλιγεσ μερεσ αρχισα να ακουω αραια και που κατι ψιλογρατζοθνισματα/τριγμοθσ στουσ γατζουσ του cc μου..η αληθεια εινα ιοτι με ξενερωσανε λιγο αλλα οκ...τουσ ανοιξα τουσ εκλεισα+σταματαε ιο θορυβοσ για καποιο χ χρονικο διαστημα..αυριο παω το αμαξι στην lion για service..ελπιζω να μου το λυσουνε Wink

τελικά στο λύσανε το πρόβλημα των τριγμών στην οροφή ???

Γιατί το πάω και εγώ αυριο στην λιον το του-του και τριζει πολύ έντονα το λάστιχο στο κλείστρο του συνοδηγού....
shiba - Τετ 21 Δεκ 2005, 01:01:20
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν το πηγα ακομα..βλακεια μου Evil βασικα εκτος απο γαντζους ακουγεται και τριξιμο(σαν κουδουνισμα)στο πισω μερος της καμπινας..αρα θα το παω μια και καλη... Παντως εχω καταλαβει οτι η μονη λυση για τριγμους σε ολα τα αμαξακια μας ειναι η δυνατη μουσικη.
corey - Δευ 16 Ιαν 2006, 23:13:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ είχα ένα Punto (μοντ 2001) μέχρι πριν ένα μήνα, κ μου φαίνεται πως είχε καλύτερα πλαστικά αλλά κ καλύτερο δέσιμο. Το όχημα μου ειναι ίδιας ηλικίας ώστε να το συγκρίνω σωστά.
ΙΑΚΩΒΟΣ - Τρι 17 Ιαν 2006, 10:47:43
Θέμα δημοσίευσης:
Έχοντας εμπειρία από Πούντο (1999-2002) και περίπου 100Κ χιλιόμετρα, κι εγώ κάτι παρόμοιο πιστεύω.
Ποιότητα πλαστικών, συναρμολόγηση, τριγμοί, αλλά και η γενικότερη αίσθηση ποιότητας είναι λίγο-πολύ στο ίδιο επίπεδο με το 206.
STELIOS - Τρι 17 Ιαν 2006, 11:09:07
Θέμα δημοσίευσης:
corey έγραψε:
Εγώ είχα ένα Punto (μοντ 2001) μέχρι πριν ένα μήνα, κ μου φαίνεται πως είχε καλύτερα πλαστικά αλλά κ καλύτερο δέσιμο. Το όχημα μου ειναι ίδιας ηλικίας ώστε να το συγκρίνω σωστά.

Θα συνφωνησω. Εχουμε κ’εμεις ενα Punto MKII το οποιο εχει γραψει καμοια 60-70.000 χλμ. Ειδικα τον τελευταιο εναμιση χρονο εκτελει χρεη μεταφορων καθος εξοπλίζουμε το εξοχικο μας. Απο τριγμους στο εσωτερικο εχω να πω οτι ειναι πολυ ανωτερο απ΄το 206 μου. Το μονο που ακουγεται ειναι οι καποιο τριξιμο απ’το πισω καθησμα, εκει που κουμπωνουν οι ασφαλειες που ριχνουν τις πλατες του καθησματος. Και βασικα αυτο οφηλεται στο οτι οι πλατες του πισω καθησματος ανεβοκατεβαινουν συνεχεια για φορτοτικους λογους.
Απο ταμπλο, πορτες, παραθηρα δεν ακουγεται κιχχχ...
corey - Τετ 18 Ιαν 2006, 01:25:59
Θέμα δημοσίευσης:
Το πουντάκι μου ανακάλυψα πριν λίγο καιρό από τον "μαντρα" που το πήρα, οτι είχε περιπου 110.000χλμ (το αγορασα με 60.000χλμ Shocked Shocked ), κ στα χέρια μου μετά απο 5-6 μήνες άρχισε να τρίζει λίγο η ασφαλιοθήκη κάτω από το τιμόνι, έτριζε κ το κάθισμα του συνοδηγού, αλλά απλώς είχαν χαλαρώσει η βίδες.

Υ.Γ. Είχα κ στημένο "ήχο" στο πούντο......... Laughing
αντε να παίρνει σειρά κ το λιονταράκι......
netblaster - Παρ 20 Ιαν 2006, 18:28:13
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα τελευταια εχω παρατηρησει εναν θορυβο απο τη δεξια μερια της ηλιοροφης οταν πεφτω σε λακκουβες!!! Το κανει και οταν ειναι κλειστη, αλλα και οταν ειναι ανοιχτη!!! Εριξα λιγο σπρεϊ σιλικονης, αλλα τιποτα!!! Εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο???
geo1st487 - Κυρ 22 Ιαν 2006, 14:14:41
Θέμα δημοσίευσης:
Μεχρι τωρα κανεις με 307,407,607 δεν εγραψε οτι εχει τριγμους. Τι εγινε ρε παιδια; Μονο τα 206 τριζουν; Τα 307 και 407 εχουν καλυτερα πλαστικα και δεσιματα απο τα 206 και αν ναι ποσο καλυτερα;
Paladin - Κυρ 22 Ιαν 2006, 15:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
geo1st487 έγραψε:
Μεχρι τωρα κανεις με 307,407,607 δεν εγραψε οτι εχει τριγμους. Τι εγινε ρε παιδια; Μονο τα 206 τριζουν; Τα 307 και 407 εχουν καλυτερα πλαστικα και δεσιματα απο τα 206 και αν ναι ποσο καλυτερα;

Φίλε μου, υπάρχει πραγματικά διαφορά ανάμεσα στο 206 μας και στα μοντέλα που προανέφερες. Ενδεικτικά, στην πρώτη ευκαιρία προσπαθησε να "ζουλήξεις" τα πλαστικά ενός 206 και ενός 307, 407. Θα διαπιστώσεις ότι του 206 είναι σκληρά και ακαμπτα, ενώ των 307 και 407, μαλακά και εύκαμπτα (κυρίως στο ταμπλώ). Εξ' ου και οι περισσότεροι τριγμοί.
STELIOS - Κυρ 22 Ιαν 2006, 16:14:22
Θέμα δημοσίευσης:
geo1st487 έγραψε:

Αν δεν κανω λαθος υπαρχει αλλο topic για τους τριγμους στα 307.
Για τα 407 εγω δεν θα περιμενα να εχουν αφου ειναι εντελως διαφορετικη κατηγορια αυτοκινητου, πολητελεστερη και ακριβωτερη. Εκτως αυτου εδω εχουμε βασικα ενα μελος (που σηχναζει) με 407 (Mr Vinman) και αυτο ειναι καινουριο.
roni8223 - Τρι 31 Ιαν 2006, 02:15:44
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια απο ενα ολοκαινουργιο μελος(του κουτιου) αλλα με αρκετες αποριες... το θεμα μου ειναι οτι απο τι μερα που πηρα το 206cc μοντελο2002(μεταχ.) τριζει ολη η οροφη...αυτο ειναι θεμα ολων των cc η μονο το δικο μου εχει προβλημα!?! διορθωνετε με καποιο τροπο? θα μου στοιχιζει πολλα!?
Stevon - Τρι 31 Ιαν 2006, 09:34:23
Θέμα δημοσίευσης:
Roni Kαλημέρα και καλώς ήλθες στην παρέα μας,
το πρόβλημα που αναφέρεις δυστηχώς δέν το αναλύεις αρκετά.
Γενικά τριγμούς στην οροφή έχουν όχι μόνο όλα τα 206CC αλλά όλα τα cabrio γενικότερα.
Απο εκεί και πέρα άν π.χ = το πρόβλημα εντοπίζεται πιο πολύ στους γάντζους της οροφής αυτό διορθώνεται εύκολα απλά με σφήξιμο των αντίστοιχων βιδών.
Βοήθησε λίγο ακόμα... Wink
roni8223 - Τρι 31 Ιαν 2006, 10:47:59
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω για την απαντηση...αλλα ψαχνωντας λιγο στα αλλα τοπικς βρηκα καποιες απαντησεις..βεβαια θα ακολουθησει μια βροχη αλλων ερωτησεων αλλα σε αλλο τοπικ (μη ξεφευγουμε κιολας!) θα σας κουρασω αρκετα!
Stevon - Τρι 31 Ιαν 2006, 11:51:22
Θέμα δημοσίευσης:
roni8223 έγραψε:
ευχαριστω για την απαντηση...

Τίποτα για αυτό το λόγο είμαστε..ώπου μπορούμε να βοηθάμε. Wink
vagg4 - Τρι 14 Φεβ 2006, 03:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
σας χεραιτιζω και γω σαν καινουριο μελος- διαβαζω καιρο το site αλλα δυστυχως ετυχε να γραψω σαυτο το θεμα πρωτη φορα.εμενα ο τριγμος ακουγεται απο το δεξι πλαστικο καλυμα του twiter απο τον πρωτο μηνα που το πηρα και δεν βλεπω να κανουνε κατι στην πεζο...αμα το πατησεισ σταματαει και ξαναρχιζει μετα απο μερικες λακουβες παλι...μπορω να κανω κατι ?με σπρει σιλικονης σταματαει μιση μερα και μετα παλι...πειτε κατι ρεπαιδια ειναι κριμα γιατι το αμαξι μαρεσει πολυ και το μονο που με χαλαει ειναι αυτο το πραγμα ιδιως καποιεσ φορες που ειναι πολυ εντονο.
Stevon - Τρι 14 Φεβ 2006, 09:23:19
Θέμα δημοσίευσης:
vagg4 έγραψε:
.εμενα ο τριγμος ακουγεται απο το δεξι πλαστικο καλυμα του twiter απο τον πρωτο μηνα που το πηρα

Γεία σου Βαγγέλη και καλώς ήρθες.
Αρχικώς το τριγωνάκι το έχεις ανοίξει ποτέ??Ίσως να έχει σπάσει κάποιο κλίπ και για αυτό να έχεις αυτούς τους τριγμούς,και εγώ αυτό είχα πάθει και το διορθωσα με μία ταινία διπλής όψεως τύπου<<σφουγγαράκι>> δοκίμασε και αυτό και τα ξαναλέμε. Wink
giannos - Πεμ 16 Φεβ 2006, 10:12:05
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα! (Κι εγώ νέος...) Εμένα τρίζουν πιο πολύ τα πλαστικά στα πίσω φτερά και κάτι θόρυβοι ακούγονται απ'το πορτ-μπαγάζ..... Very happy
Τί μπορώ να κάνω;;;
Σκεφτικά να το ανοίξω να δώτι γίνεται αλλά φοβάμαι τον κίνδυνο να χαλαρώσουν τα πλαστικά και να τρίζει πιο πολύ μετα Confused Confused Confused
volvos - Πεμ 16 Φεβ 2006, 10:17:43
Θέμα δημοσίευσης:
γιαννο ακριβως ιδιο ειχα και εγω. οταν ανεβαινα ραμπες διαγωνια ακουγα κρακακρουκ πισω στις επενδυσεις των φτερων...μετα απο 4 φορες και απειρο κραξιμο μου το εφτιαξαν στη πεζο...
giannos - Πεμ 16 Φεβ 2006, 10:42:56
Θέμα δημοσίευσης:
Σ'έυχαριστώ volvos, μου έδωσες μια μεγάλη ελπίδα αυτή τη στιγμή!!! Very happy Very happy
Αλλά δε μου είπες ... πόσο βγήκε το μαλλί:::: Laughing Laughing
Ramirez - Τετ 08 Μάρ 2006, 14:17:31
Θέμα δημοσίευσης:
Eιναι πολυ παραξενο το γεγονος οτι καινουρια μελη αναφερουν προβληματα... Σαν καινουριο λοιπον μελλος αναφερω και εγω τα δικα μου προβληματα...
Εψω το αυτοκινητο 2-3 μηνες και απο την ηλιοροφη ακουγεται ενας θορυβος συνεχως!! Στην αρχη σκεφτηκα οτι θα εκανα καμια μαλ***α και θα επεσα σε καμια τεραστια λακουβα που θα ειχε σαν αποτελεσμα αυτο τον θορυβο απο την ηλιοροφη... Αλλα σε ποσες λακουβες μπορει να επεσα σε 3 μονο μηνες??? Οσο για τους τριγμους στις πορτες τους εχω και εγω. Καθε φορα που θα κλεισω το παραθηρο και μετα θα αγγιξω το τζαμι ακουγεται ενας τριγμος.....Λοιπον ξερει κανενας τι τρεχει με την ηλιοροφη??????? Βεβαια κατα τ'αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο και καταγουσταρω την καθε μου μετακινηση... Αλλα δεν περιμενα να εχω το παραμικρο προβλημα απο τοσο νωρις........ Τελος να σημειωσω οτι προτιτερα ειχα ενα CITROEN SAXO 2001 που το ξεσκισα κυριολεκτικα και οχι τριγμους δεν ειχε αλλα δεν παρουσιασε κανενα προβλημα ποτε.....

Edited by STELIOS - Greeklish to Greek

Ramirez καλοςηρθες στις σηζητησεις μας αλλα σε παρακαλω γραφε με κανονικα γραματα. Τα κεφαλαια συμβολιζουν εντονο τονο (φωνη).

ultra-one - Τετ 08 Μάρ 2006, 15:42:45
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοσώρισες φίλε Ramirez.

Μας έχεις ξεκουφάνει με τις φωνές σου όμως!!!!!!! Άλλη φορά μη γράφεις με κεφαλαία αν είναι δυνατόν! Cool

Εφόσον το αμάξι είναι σε εγγύηση καλό είναι να κάνεις μια λίστα με τα προβλήματα που αναφέρεις και να το πας στο συνεργείο της Peugeot που το πήρες μπας και στα λύσουν.........

Έτσι και αλλιώς δεν θα κοστίζει τίποτα! Δεν έχεις και τίποτα να χάσεις.....
volvos - Τετ 08 Μάρ 2006, 16:56:55
Θέμα δημοσίευσης:
κατσε ρε χαρη που δε κοστιζει???????????????????
εσυ δηλαδη ποσο κοστολογεις το χρονο που χανεις?
εκτος αν δε δουλευει το παιδι οποτε ολα ειναι οκ.
παιρνεις και ενα αντισκοινο και στηνεσαι για 2 χρονια εξω απο τη πεζο Idea
Ramirez - Τετ 08 Μάρ 2006, 18:04:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω για τη συμβουλη ultra-one...Ευτυχως μεσολαβουν 2 απανωτα ρεπο και ηδη εκλεισα ραντεβου στην αντιπροσωπεια...Αν με πουνε η μαθω τιποτα θα ενημερωσω για να ξερετε και οι υπολοιποι...
Παντως παρατηρησα οτι πολλοι εχουν προβληματα που εχουν να κανουν με την συναρμολογηση και οτι με οσους μιλησα σχετικα με τη μηχανη ειναι ολοι πολυ ικανοποιημενοι...
STELIOS - Τετ 08 Μάρ 2006, 19:37:42
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως σου ειπε και παραπανω ο Χαρης απευθηνσου στην αντιπροσωπια αλλα προς θεου μην τους πεις τιποτα για λακουβες γιατι πολυ απλα θα σου πουν πως φταιει αυτο και γενικα δεν θα ασχοληθουν πολυ.
Συνηθος αυτο που τριζει (πρωτο) στην ηλιοροφη ειναι το εσωτερικο σκιαδιο. Αργοτερα, με το καλο Very happy , θα σου τριζει και η ιδια η ηλιοροφη αλλα οχι τιποτα φοβερο και με λιγο λυπαντικο σπρεϊ συλικονης που και που θα ειναι ΟΚ.
Παντως κατα την αποψη μου καλα εκανες και πηρες με ηλιοροφη, ειναι πολυ πρακτικη και ομορφη οταν αρχιζει και ανοιγει ο καιρος.
Ramirez - Πεμ 09 Μάρ 2006, 13:56:19
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Στελιο η ηλιοροφη ειναι ολα τα λεφτα...Πραγματικα οποιος πρωτοβλεπει το αυτοκινητο το πρωτο πραγμα που θα τον ενθουσιασει και θα σχολιασει ειναι η ηλιοροφη που εχει να δειξει κατι το διαφορετικο σε σχεση με τις αλλες....
Βεβαια αμα ηξερα οτι θα ξεκινουσαν οι τριγμοι τοσο γρηγορα θα το σκεφτομουν να την βαλω...
netblaster - Πεμ 09 Μάρ 2006, 15:24:18
Θέμα δημοσίευσης:
Προβλημα με την ηλιοροφη ειχα κιεγω!!! Οταν ειχα ανοιχτη την ηλιοροφη (ειτε στο πρωτο σημειο ειτε στο δευτερο) ακουγα ενα τριξιμο απο το δεξι- μπροστα τμημα της!!! Και οταν την επιανα και την κουναγα με το χερι ακουγα τον ιδιο θορυβο!!! Οταν το πηγα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι θελει συντηρηση!!! Στην αποδειξη (δεν πληρωσα τιποτα βεβαια λογω εγγυησης) εγραφε κιτ επισκευης ηλιοροφης και περιελαμβανε κατι παππουτσακια, κατι ελατηριακια κτλ.!!! Μετα ηταν ολα ΟΚ!!! Ενα περασμα με σπρει σιλικονης που και που παντως ειναι καλο!!! Το ιδιο ισχυει και για τις τσιμουχες των πορτων και παραθυρων!!!

Οταν ειναι κλειστη παντως ειναι πηγη τριγμων!!! Οχι πολυ μεγαλη, αλλα... ειναι!!!

Το καλλυμα το εχω συνεχως ανοιχτο οποτε δεν με απασχολουν οι τριγμοι απο αυτο!!! Wink
Ramirez - Τετ 15 Μάρ 2006, 11:08:51
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα πηγα το αυτοκινητο στην peugeot για την ηλιοροφη προχθες...Απο οτι με ειπαν την "ελυσαν" και την ξανασυναρμολογησαν γιατι δεν μπορουσαν να εντοπισουν συγκεκριμενο προβλημα...Παντως ακομα κανενα τριγμο δεν ακουσα...
Βεβαια δεν πληρωσα τιποτα γιατι ηταν μεσα στην εγγυηση...Αληθεια ξερει κανενας ποσα περνουν για τετοια δουλεια αν εχει ληξει η εγγυηση...?
volvos - Δευ 26 Ιούν 2006, 18:09:05
Θέμα δημοσίευσης:
τ ρ ι ζ ε ι το καθισμα του ο δ η γ ο υ . . .

μπεεεε...εχω φρικαρει.

ειναι ο χειροτερος εφιαλτης μου στα 4πορτα...κανει κατι τσικ τσακ τσουκ οχι συνεχεια...δοκιμασα αλλη θεση σε υψος κλπ κλπ και καμια αλλαγη...
δεν ειναι απο ασφαλεια ζωνης το τσεκαρα.
επισης το καθισμα εχει ενα χχχχ τζογο πανω κατω...
πρεπει να εχουν παρει μποσικα οι μπιλιες που κινουνται στους οδηγους αλλα αυτο ειναι το λιγοτεροοοοοοοο

θα τρελαθω.ολα τα αντεχω να τριζουν αλλα οχι το καθισμα... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
corey - Δευ 26 Ιούν 2006, 19:06:13
Θέμα δημοσίευσης:
βασικα, δες αν ειναι καλα βιδωμένες οι ραγες. Μπορει να εχουν χαλαρώσει
xrisa-xs - Τρι 27 Ιούν 2006, 15:41:21
Θέμα δημοσίευσης:
μου τη δίνει Evil Evil Evil
εδώ και 5-6 μέρες τρίζει η πόρτα του οδηγού σε ένα σημείο κατά το κλείσιμο-άνοιγμα..

κοίταξα αλλά δεν εντόπισα κάποιο σημείο που να "βρίσκει" και να τρίβετε...

λες να έχει "κρεμάσει"?
corey - Τρι 27 Ιούν 2006, 17:31:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα έκανε ακριβώς το ίδιο. Κ έβαλα σε όλους του μεντεσέδες κλπ τις πόρτας γράσο. Κ μετά απο κανα δυο μέρες που απλόθηκε απο το άνοιξε-κλείσε, ολα οκ Wink
Steve - Τρι 04 Ιούλ 2006, 06:56:45
Θέμα δημοσίευσης:
Γρασσο-σπρέυ κατά προτίμηση...
Ramirez - Τετ 05 Ιούλ 2006, 11:24:10
Θέμα δημοσίευσης:
Και τα τριξιματα συνεχιζονται...Μετα απο 2 επισκεψεις στην πεζο το προβλημα παραμενει!!!Τριζουν οι πορτες με το που ξεκιναει και επιταχυνει το αυτοκινητο αλλα και με το που φρεναρω...Ξερει κανεις τιποτα γιατι 2 φορες που το πηγα σταματησε το τριξιμο για 10-15 μερες και μετα παλι τα ιδια...

Και κατι ασχετο αλλα δεν ξερω σε ποιο topic να το ρωτησω...Υπαρχει mp3 για 206 της πεζο ετσι εστω να μην αχρηστευεται το χειριστηριο και να εμφανιζονται και οι ενδειξεις στην κεντρικη οθονη???Νομιζω πως το 207 εχει...
MEMsound - Τετ 05 Ιούλ 2006, 11:34:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ramirez έγραψε:
Και κατι ασχετο αλλα δεν ξερω σε ποιο topic να το ρωτησω...Υπαρχει mp3 για 206 της πεζο ετσι εστω να μην αχρηστευεται το χειριστηριο και να εμφανιζονται και οι ενδειξεις στην κεντρικη οθονη???Νομιζω πως το 207 εχει...

Για Ηχοσυστήματα συζητάμε εδώ: Ηχητικές Βελτιώσεις - Συναγερμοί - Ηλεκτρικά
Συνοπτικά, μαμά mp3 player για το 206 από την peugeot δεν υπάρχει.
Πάντως αν το μαμά rcd του 207 παίζει mp3 είμαι κατά 99% σίγουρος ότι θα μπορεί να τοποθετηθεί και στο 206.
Περισσότερα όμως στην σχετική ενότητα και όχι εδώ. Wink
COOL ALEXIS - Τετ 05 Ιούλ 2006, 11:37:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ramirez έγραψε:
Και τα τριξιματα συνεχιζονται...Μετα απο 2 επισκεψεις στην πεζο το προβλημα παραμενει!!!Τριζουν οι πορτες με το που ξεκιναει και επιταχυνει το αυτοκινητο αλλα και με το που φρεναρω...Ξερει κανεις τιποτα γιατι 2 φορες που το πηγα σταματησε το τριξιμο για 10-15 μερες και μετα παλι τα ιδια...

Τα ίδια έχω κι εγώ αλλά μόλις το ξεκατσαβιδιάσω με τον Ασπροκουβαδάκια θα επανέλθω με λεπτομέρειες Cool
volvos - Τετ 05 Ιούλ 2006, 11:52:58
Θέμα δημοσίευσης:
λογικα αν εσαι τριποτρος το τριξιμο προερχεται απο τις πισω ταπετσαριες ...
οταν ανεβαινεις ραμπες διαγωνια τα ακους?
COOL ALEXIS - Τετ 05 Ιούλ 2006, 11:56:02
Θέμα δημοσίευσης:
Μόνο όταν κατεβαίνω... Shocked Laughing Laughing Laughing

Ξέρεις που ακριβώς η γενικά να το παστώσω όλο με logo να δέσει και το σασί Idea
volvos - Τετ 05 Ιούλ 2006, 12:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΦΑΙΡΕΣE TΑ ΤΟ ΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ RACING
COOL ALEXIS - Τετ 05 Ιούλ 2006, 12:15:17
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι ρε 'συ γιατί σύμφωνα με κάτι που άκουσα τελευταία θα ελαφρώσει το αμάξι και δεν θα κρατάει καλά Exclamation
Scratch Scratch Scratch Scratch
DimiP - Τετ 05 Ιούλ 2006, 13:03:18
Θέμα δημοσίευσης:
γνωριζει κανεις αν βγαινει και ποσο ευκολα (πως;) το κομματι της οροφης (εσωτ. μπεζ ταπετσαρια) στο μερος της πλαφονιερας και προς τον συνοδηγο;
ακουγεται ενα τριξιμο και θελω να το "κανονισω" αλλα απαιτειται ξηλωμα μαλλον.

ΕΠΕΙΓΟΝ.
nOkpos - Τετ 05 Ιούλ 2006, 13:13:27
Θέμα δημοσίευσης:
και αλλος ηχος μετα απο μια βολτα ακουγα κατι τσικ τσικ τσικ λες και ηταν τα τακακια ... που λετε κλεινω το ηχοσυστημα και προσπαθω να ακουσω απο που ειναι....μετα απο λιγο καταλαβενω οτι αυτο ακουγεται μονο οταν εχω ταχυτητα μεσα και κυριος με 2α! με το που παταω το συμπλεκτι σταματαει!HELPPP!!!!
netblaster - Τετ 05 Ιούλ 2006, 17:08:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερει κανεις πως βγαινουν οι χειρολαβες της οροφης??? Εχει χαλαρωσει αρκετα αυτη του συνοδηγου και κατι χτυπαει απο μεσα...
DimiP - Τετ 05 Ιούλ 2006, 22:10:49
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
γνωριζει κανεις αν βγαινει και ποσο ευκολα (πως;) το κομματι της οροφης (εσωτ. μπεζ ταπετσαρια) στο μερος της πλαφονιερας και προς τον συνοδηγο;

ΕΠΕΙΓΟΝ.

ξαναρωτω γιατι επειγει!
Ramirez - Τετ 05 Ιούλ 2006, 23:44:54
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:

Οχι μονο το ακουω αλλα κανει "κοντσερτο για πολυβολα"...Επισης οπως προανεφερα ακουγεται και σε καθε επιταχυνση η φρεναρισμα του αυτοκινητου...Πως ειναι δυνατον να μην μπορεσαν να το διορθωσουν στην παζο???
Ramirez - Πεμ 06 Ιούλ 2006, 00:06:44
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Για Ηχοσυστήματα συζητάμε εδώ: Ηχητικές Βελτιώσεις - Συναγερμοί - Ηλεκτρικά
Συνοπτικά, μαμά mp3 player για το 206 από την peugeot δεν υπάρχει.
Πάντως αν το μαμά rcd του 207 παίζει mp3 είμαι κατά 99% σίγουρος ότι θα μπορεί να τοποθετηθεί και στο 206.
Περισσότερα όμως στην σχετική ενότητα και όχι εδώ.

Δεν μπορω να μπω στο σχετικο topic γιατι δεν ειμαι μελλος...Αν θελεις πες μου 2 πραγματακια γιατι δεν μπορω αλλο με 18 τραγουδια το καθε cd Crying or Very sad Crying or Very sad
MEMsound - Πεμ 06 Ιούλ 2006, 00:29:39
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα από την Λέσχη να πουμε ότι θες από κοντά.
Στο forum υπάρχουν κανόνες τους οποίους πρέπει να ακολουθούμε και by the way νομίζω ότι για πολλούς λόγους (το forum είναι ο τελευταίος) αξίζει να γίνεις μέλος αυτού του Συλλόγου. Wink
COOL ALEXIS - Κυρ 09 Ιούλ 2006, 13:23:21
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Τελικά ανακάλυψα πως ο θόρυβος δεν προέρχεται από τις πίσω ταπετσαρίες αλλά από τις κλειδαριές που δεν εφαρμόζουν ακριβώς Exclamation

Στου οδηγού λύθηκε με λίγο γράσσο ενώ στου συνοδηγού άλλαξα λίγο την θέση του σημείου που πιάνει η κλειδαριά και ασφαλίζει Idea

Πλέον δεν ακούγεται το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Exclamation Exclamation Exclamation

Cool Alexis - Τριγμοί 206 => 4 - 0
MEMsound - Κυρ 09 Ιούλ 2006, 13:44:18
Θέμα δημοσίευσης:
Το ΠΑΡΑΜΕΓΑΛΟ ακούγεται?!?!?!?!? Tease
DimiP - Κυρ 09 Ιούλ 2006, 14:19:08
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
DimiP έγραψε:

ΕΠΕΙΓΟΝ.

ξαναρωτω γιατι επειγει!
Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
COOL ALEXIS - Κυρ 09 Ιούλ 2006, 23:42:51
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Το ΠΑΡΑΜΕΓΑΛΟ ακούγεται?!?!?!?!? Tease

Το αυτοκίνητο πλέον και μετα από αρκετές λακούβες είναι Α Θ Ο Ρ Υ Β Ο Exclamation Exclamation Exclamation
volvos - Δευ 10 Ιούλ 2006, 08:08:08
Θέμα δημοσίευσης:
alex η πορτα πριν τις ρυθμισεις τι σου εκανε?
αμα τη χτυπαγες απ εξω ακουγες κανα περιεργο θορυβο?
COOL ALEXIS - Δευ 10 Ιούλ 2006, 08:41:46
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι δεν μου έκανε κάποιο θόρυβο αλλά όταν την έσπρωχνα φαινόταν πως δεν έπιανε καλά Exclamation

Ο τρόπος για να βρεις αν φταίει η πόρτα ή οι ταπετσαρίες είναι να πας σε μια γνωστή ράμπα όπου πρώτα θα δεις ότι τρίζει το τζιτζίκι και μετά θ'ανοίξεις την πόρτα και θα περάσεις πάλι την ράμπα Exclamation

Αν δεν κάνει θόρυβο τότε ξέρεις...
gearboxer - Δευ 10 Ιούλ 2006, 23:19:57
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι ανούσιο παιδιά να συγκρίνουμε την ποιότητα των γάλλων σε σχέση με τους Ιάπωνες.Μήν το παλεύετε άδικα.Ένα 206 θα σπάσει κάποτε.Μία corolla του 80 όμως ποτέ!Εγώ μάζευα σπασμένα κομμάτια απο το ταμπλό του ΑΧ που είχα πρίν πάρω το 205 και μούντζωνα πρός γαλλία μεριά.
Τώρα με το 205 ακούω διάφορα αλλά όχι ενοχλητικά. Αν δεν ήταν δερμάτινο το ταμπλό όλο πάλι θα μάζευα σπασμένα κομμάτια.
Οπότε μή συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Όπως το Corolla του 2015 δεν πρόκειτε να στρίβει καλύτερα απο ένα 306 GTI ή williams έτσι και ένα 206 δεν πρόκειτε να έχει καλύτερα ποιότητα συνολικά έστς και απο ένα starlet του 93.

Οπότε ας βάλουμε όλοι ένα καλό ηχοσύστηστημα να μήν ακούμε τίποτα Wink
COOL ALEXIS - Τρι 11 Ιούλ 2006, 07:48:24
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχεις εντελώς άδικο απλά μετά από 11 συνεχόμενα έτη με γιαπωνέζικα θα έλεγα πως και αυτά είχαν τα προβλήματα τους τα οποία ήταν και σοβαρά
Shocked Shocked Shocked
kas - Τετ 12 Ιούλ 2006, 15:57:48
Θέμα δημοσίευσης:
εγω μπορει να μην εχω 206 αλλα δτστυχος εχω τα τριξιματα..σε ολος τησ ταχυτητες οταν το στροφομετρο περασει της 5χιλ.στροφες,ακουγεται ενασ τριγμος στην κονσολα εκει στην οθονη..καμια ιδεα κανεις???
Stevon - Πεμ 13 Ιούλ 2006, 08:51:18
Θέμα δημοσίευσης:
Συντονισμός,ο οποίος μπορεί να οφείλεται στο κάλυμα της οθόνης ,δοκίμασε να το τοποθετήσεις καλύτερα. Arrow
Εκτός και άν προέρχεται μέσα απο το ταμπλό....άν είναι έτσι δές και ξαναπές μας.
netblaster - Πεμ 20 Ιούλ 2006, 10:35:32
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει χαλαρωσει η χειρολαβη οροφης του συνοδηγου και ψιλοχτυπαει σε συνεχεις ανωμαλιες!!! Πως τη φερνουμε στα ισια της???
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες