PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τρίξιμο πίσω δεξιού καθίσματος σε 206 1.6 GTI

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 10:56:22    Θέμα δημοσίευσης: Τρίξιμο πίσω δεξιού καθίσματος σε 206 1.6 GTI Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hello παίδες. Απο την αρχή που έχω πάρει το αυτοκίνητο έχω αυτό το τρίξιμο στο πίσω δεξιό κάθισμα (πίσω απο του συνοδηγού δηλαδή)..

Πήγα σε γνωστή Peugeot οπού η και καλά λύση ήταν να βαρέσουν το λαμάκι που κουμπώνει η πλάτη του καθίσματος και να βάλουν (άκουσον άκουσον) βαζελίνη εκεί....

Βεβαίως ο σπαστικός ήχος παραμένει...

Οτι είναι το κάθισμα είναι 100% σίγουρο γιατί εαν το ρίξω δεν ακούγεται τίποτα..

Καμιά ιδέα ?? κάποιος άλλος που να το έχει παρατηρήσει ??

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
CHRYSAF.206GTI (ΧΡΥΣΑΦΟΥΛΑ)
Μέλος
Μέλος

206gti 16v 1600k.

Ένταξη: 14 Απρ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 11:13:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρίξιμο πίσω δεξιού καθίσματος σε 206 1.6 GTI Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vio έγραψε:
Hello παίδες. Απο την αρχή που έχω πάρει το αυτοκίνητο έχω αυτό το τρίξιμο στο πίσω δεξιό κάθισμα (πίσω απο του συνοδηγού δηλαδή)..

Πήγα σε γνωστή Peugeot οπού η και καλά λύση ήταν να βαρέσουν το λαμάκι που κουμπώνει η πλάτη του καθίσματος και να βάλουν (άκουσον άκουσον) βαζελίνη εκεί....

Βεβαίως ο σπαστικός ήχος παραμένει...

Οτι είναι το κάθισμα είναι 100% σίγουρο γιατί εαν το ρίξω δεν ακούγεται τίποτα..

Καμιά ιδέα ?? κάποιος άλλος που να το έχει παρατηρήσει ??

φίλε μου vio και εγώ gti εχω και εχω το ιδιο πρόβλημα ακριβώς!!!! Mad
και αρχισε να μου το κάνει απο τον 1ο μήνα Rolling eyes
αύριο θα πάω το αμάξι στην oscar να δω τι θα μου πουν Shocked
πάντως αν είναι μονο αυτο το πρόβλημα που σου παρουσίασε το αμάξι, μην ανησυχείς Very happy ρώτα και εμένα να σου πω χειρότερα!!!!!! Evil Evil

είναι ο κόσμος δύσκολη γραφή
ολο σβήνεται..
και αν δεν διαβαστεί με την αφή
τίποτα δεν γίνεται....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 11:37:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εαν μπορέσεις γράψε και τα αυριανά αποτελέσματα σε παρακαλώ... πάντως κάπου ειχα δεί οτι η peugeot έχει βγάλει αντικατάσταση για αυτό το κάθισμα σε κάποιο site του εξωτερικού.... ξέρει κανείς κάτι για αυτό ??

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
mtsiou (Mike)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2000)

Ένταξη: 25 Ιούν 2004
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 12:20:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πισω δεξια καθισμα ειναι ο πρωτος τριγμος που εμφανιζεται στο 206 απο την πρωτη φορα που θα ριξεις το καθισμα...
απο τον αυγουστο του 2000 που εχω το δικο μου, καθε φορα που το παω για service, καποιος, κατι κανει, για να το φτιαξει...ο θορυβος ομως εκει, λες και εχει στοιχιωσει το αμαξι...
παντως πιστευα οτι 4 χρονια μετα θα το ειχανε φτιαξει...μενω αφωνος που ακομα και τα καινουρια 206 εχουν το ιδιο προβλημα με το δικο μου, που σε 2 μηνες κλεινει 5 ετη ζωης...
τι να πω?
ευχομαι τουλαχιστον να μην αποκτησετε και τους υπολοιπους τριγμους που εχω εγω...
Επιστροφή στην κορυφή
vanvan (vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

Ένταξη: 20 Ιούν 2004
Τόπος: Νεα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 13:30:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με συγκίνηση ενθυμούμαι και εγώ το πρώτο μου τριγμό που παρουσιάστηκε ενάμιση μήνα μετά την αγορά, στο πίσω κάθισμα.
Με μονωτική ταινεία με αφρώδη υλικό στον γάτζο πχ, αυτό που κόβει τον αέρα κάτω από τις πόρτες σπιτιών ψιλοπερνάει.
Αλλιώς με κατεβασμένο κάθισμα συνέχεια ωστε να γίνουμε και pick-uo.
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιούν 2005, 00:44:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ με μονωτική ταινία το διόρθωσα
Μην τυλιξεις παρα πολλές φορέσ τον γάντζο γιατί δεν θα κλείνει μετά
2-3 γύρες αρκούν

Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιούν 2005, 00:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανά διαστήματα τρίξει και το δικό μου πίσω αριστερό όμως κάθισμα!!!!
Ευτυχώς όμως όχι συνέχεια, όπως διαβάζω παραπάνω.
Οφείλω να ομολογήσω ότι με λίγες σφαλιάρες που του ρίχνω όταν το "πιάνει" σταματάει. Όπως το ίδιο συμβαίνει και με το ντουλαπάκι και το ταμπλό (πάνω από την ένδειξη ραδιοφώνου/ ώρας)

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιούν 2005, 01:39:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξ@νδρος έγραψε:
Και εγώ με μονωτική ταινία το διόρθωσα
Μην τυλιξεις παρα πολλές φορέσ τον γάντζο γιατί δεν θα κλείνει μετά
2-3 γύρες αρκούν

Νατος πως φαινεται ο παλιος!! Alien2
Επιστροφή στην κορυφή
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT

Ένταξη: 09 Μάρ 2004
Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιούν 2005, 19:01:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ τον πρώτο μήνα που το πήρα και είχα ανοίξει ένα αντίστοιχο portal αλλά νομίζω ότι έχει κλειδώσει τώρα, γι'αυτό προφανώς αναφέρεις και'συ το πρόβλημα.(Σεπτέμβριος-Οκτώβρης 2004). Αμέσως το πήγα στην αντιπροσωπεία όπου πολύ απλά βάλανε λίγο σφουγγαράκι εκεί που κλείνει το κάθισμα και από τότε δεν έχω ξανακούσει αυτόν τον ενοχλητικό θόρυβο. Έχουν περάσει 8 μήνες και από θόρυβο τίποτα. Βάλε σφουγγαράκι με ταινία και θα'σαι ΟΚ.

Paris '96 - Thessaloniki '00 - Bologna '02 - Αthens '07...Madrid '08???
Tzigger ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ!
Ο ΠΑΟ δεν είναι αυτοκινητάκι, γύρνα στο Ακρόπολις ανίκανε Γιαννάκη!
Επιστροφή στην κορυφή
vanvan (vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

Ένταξη: 20 Ιούν 2004
Τόπος: Νεα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούν 2005, 08:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον Bob τον Σφουγγαράκι?
Επιστροφή στην κορυφή
puyolc (andreas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 xs 2003

Ένταξη: 24 Ιούν 2005
Τόπος: melissia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2005, 14:04:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

underage έγραψε:
Ανά διαστήματα τρίξει και το δικό μου πίσω αριστερό όμως κάθισμα!!!!
Ευτυχώς όμως όχι συνέχεια, όπως διαβάζω παραπάνω.
Οφείλω να ομολογήσω ότι με λίγες σφαλιάρες που του ρίχνω όταν το "πιάνει" σταματάει. Όπως το ίδιο συμβαίνει και με το ντουλαπάκι και το ταμπλό (πάνω από την ένδειξη ραδιοφώνου/ ώρας)

Φίλε δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος θόρυβος που έχει το δικό μου αλλά αν είναι δεν είναι από το ντουλαπάκι και δεν ξέρω και από πού είναι το σίγουρο είναι ότι δεν ξέρει κανείς . και αν έχεις μάθει κάτι πες μου και εμένα
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2005, 14:12:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα ακούγεται ένας θόρυβος απο εκει πίσω...οποτε πέφτω σε ανωμαλία οδοστρώματος ακουγεται σαν να ειναι ανοιχτο το πορτ-μπαγκαζ. Αυτό ειναι απο το κάθισμα??? Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
puyolc (andreas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 xs 2003

Ένταξη: 24 Ιούν 2005
Τόπος: melissia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 16:14:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Εμένα ακούγεται ένας θόρυβος απο εκει πίσω...οποτε πέφτω σε ανωμαλία οδοστρώματος ακουγεται σαν να ειναι ανοιχτο το πορτ-μπαγκαζ. Αυτό ειναι απο το κάθισμα??? Shocked

Δοκίμασε με κλειστό το πορτ-παγκαζ να το κουνήσεις προς τα πάνω, λογικά από καμία δυνατή γυναίκα(που έκλεισε το πορτ-παγκαζ νομίζοντας ότι είναι εχθρός) έχεις βάλει μέσα το μάνταλο της κλειδαριάς που είναι πάνω στο αμάξι και έχουν χαλαρώσει ηοι βίδες και έτσι ενώ δεν φαίνεται δεν είναι κλειστό καλά Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 16:18:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puyolc έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Δοκίμασε με κλειστό το πορτ-παγκαζ να το κουνήσεις προς τα πάνω, λογικά από καμία δυνατή γυναίκα(που έκλεισε το πορτ-παγκαζ νομίζοντας ότι είναι εχθρός) έχεις βάλει μέσα το μάνταλο της κλειδαριάς που είναι πάνω στο αμάξι και έχουν χαλαρώσει ηοι βίδες και έτσι ενώ δεν φαίνεται δεν είναι κλειστό καλά Wink Wink

καμμια σχέση...δεν ειναι απο το πορτ μπαγκαζ σίγουρα. απλα ετσι ακουγεται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 16:34:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O πιο συνηθισμένος θόρυβος στα 206 είναι στα άγγιστρα των πίσω καθισμάτων, στα σημεία δηλαδή που ασφαλίζουν. Πέτρο (και οι υπόλοιποι) δοκιμάστε από το προτπαγκαζ να χτυπήσετε τα καθίσματα να ακούσετε αν είναι από εκεί ο θόρυβος. Το 99% των περιπτώσεων είναι από εκεί και ο θόρυβος εξολοθρεύεται με ντύσιμο με ελαστικό ή σπογγόδες υλικό στο μεταλικό σημείο πάνω στο κάθισμα που ασφαλίζει το άγγιστρο

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 17:29:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα πάλι θα λένε κακίες για τον UnderTaker...

Οι ταινίες μπορεί να κάνουν αλλά είναι λίγο χάλια μαύρα πατέντα...

Με spray γράσσου ή οτιδήποτε λιπαντικό spray έχετε ψεκάστε απαλά. Δεν χρειάζεται να κάνετε χάλια το κάθισμα. Το τρίξιμο σταματάει εγγυημένα...
Αν δεν έχετε κάτι ανάλογο, βάλτε βαζελίνη γύρω από το άγγιστρο [δεν κάνω πλάκα ρε γελοίε που γελάς, λύση ανάγκης είναι...]. Πάλι θα σταματήσει το τρίξιμο.
Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στα σημεία που ακουμπά η τρίτη [ή πέμπτη] πόρτα πάνω στο πλαίσιο.
Επίσης είναι καλό μία φορά το εξάμηνο να παίρνετε την καστάνια και να δοκιμάζετε κάθε βίδα που βλέπετε. Όχι στα πλαστικά [αυτά αν τα σφίξεις πολύ σπάνε], αλλά στο σασί. Θα πάθετε πλάκα διαπιστώνοντας ότι οι βίδες που κρατούν τα φτερά για παράδειγμα, κάθε έξι μήνες [και πολύ πιο συχνά αλλά για να μην είστε με την καστάνια στο χέρι...] θα παίρνουν άνετα μια ολόκληρη βόλτα! Και οι τριγμοί μειώνονται επίσης αισθητά!
Πανάθεμά σας, με τα ρημάδια που ψωνίσατε...

Ακόμα να κάνει κάποιος την καλή τη μόντα και να φτιάξει μεταλλική τραβέρσα για την μετώπη...; Αχ, όλα έτοιμα τα θέλεις ρε πρόεδρα...

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης