Nikel έγραψε: |
Εαν και οι καμπυλες στο καπο μου φερνουν λιγο απο civic δεν μπορω να πω πως δεν μου αρεσει! Εχει κατι το διαφορετικο που το γουσταρο!!! |
Byron206 έγραψε: | ||
Προς ενημερωση αυτη η φωτο υπηρχε απο το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ στο in.gr οποτε μαλλον η HONDA αντεγραψε τις βασικες γραμμες σχεδιασης |
Alex έγραψε: |
Εγω αν και Πεζοφιλος βλεπω οτι η Peugeot δεν εχει βγαλει τιποτα αξιολογο μετα το 206 και ουτε εχει στα σχεδια τιποτα αξιολογο (τα γουστα ειναι υποκειμενικα βεβαια). Μονη φωτεινη εξαιρεση ειναι το Diamonds και το Spades τα οποια ειναι φοβερα αλλα νομιζω ειναι concept cars και μαλλον προοριζονται για ματσωμενους. Δεν μ'αρεσει ουτε το 107 ουτε το 307 (αν και ειναι καλυτερο απ'τον ανταγωνισμο) ουτε το 307 CC ουτε το "προτεινομενο" 207.. Σαν φουσκες ειναι.. Το μονο ωραιο που εχουν ειναι τα φωτα του 206 τα οποια η Peugeot τα εκανε πλεον σημα κατατεθεν στα αμαξια της...
. |
Petros έγραψε: |
H Peugeot δε φτιάχνει κινητήρες με γνώμωνα την Αθηνοθεσσαλονικιώτικη μπανανία. Δηλαδή επειδή το ελληνικό κράτος επιμένει να ποινικοποιεί τα diesel στα δύο μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας, αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξει τα σχέδια της PSA; Όχι βέβαια. Γι' αυτό οι τυχεροί και ξύπνιοι οικογενειάρχες θα επιλέξουν το διαμαντάκι που ακούει στο όνομα HDi (με τα 92 αλογατάκια) και που στην Ελλάδα -αν δεν αλλάξουν τα πράγματα- θα το δούμε με το κυάλι.
Έτσι έχουμε ένα 1.4άρι δυνατό, οικονομικό με καθαρά αστικές-οικογενειακές καταβολές. Ένα 1.6άρι σβέλτο με στοιχεία σπορ (αν το βάρος δεν ξεπεράσει κατά πολύ τα 1.050 κιλά) Ένα δίλιτρο τερατάκι με 180 άλογα με καλύτερη συμπεριφορά (αν δεν αλλάξει η πίσω ανάρτηση - cross my fingers) λόγω αυξημένου μεταξονίου. Τώρα ως προς την εμφάνιση. Περι ορέξεως κολοκυθόπιττα. Εμένα πάντως μου ψιλοαρέσει (και υπενθυμίζω ότι τη νοοτροπία της "φούσκας" όπως αποκλήθηκε από κάποιους, κακά τα ψέματα, το 206 την εισήγαγε στην Peugeot). Είναι φανερό πάντως πως αυτό το πρωτόλειο σχήμα -πιθανότατα μετά από 3-4 χρόνια θα είναι εντελώς διαφορετικό- είναι πολύ επηρεασμένο από το RC και το 307. |
Petros έγραψε: |
Τώρα ως προς την εμφάνιση. Περι ορέξεως κολοκυθόπιττα. Εμένα πάντως μου ψιλοαρέσει (και υπενθυμίζω ότι τη νοοτροπία της "φούσκας" όπως αποκλήθηκε από κάποιους, κακά τα ψέματα, το 206 την εισήγαγε στην Peugeot). Είναι φανερό πάντως πως αυτό το πρωτόλειο σχήμα -πιθανότατα μετά από 3-4 χρόνια θα είναι εντελώς διαφορετικό- είναι πολύ επηρεασμένο από το RC και το 307. |
christhehealer έγραψε: |
. Aς όψεται ο PoLiThS που μου έβαλε ιδέες με το 307, ότι ρυθμίζονται οι καμπέρ του. |
Alex έγραψε: |
....... Το πιο αντιαισθητικο χαρακτηρηστικο της νεας τασης, για μενα παντα, εντωπιζεται στο οτι στην προσπαθεια εκμεταλλευσης του μεγιστου χωρου τα αμαξια φουσκωνουν υπερβολικα και εχουμε αμαξια στυλ Golf, 307, Civic κτλ κτλ... |
Alexandros έγραψε: |
Προς θεραπευτη.Εγω μολις μπηκα στο 307 νομιζα οτι ειμαι συνταξιουχος.Το σαλονι δεν θα το χαρακτηριζα σε καμμια περιπτωση νεανικο.Οσο σπορ διαθεση και να ειχα μολις μπηκα με ξενερωσε |
Miltellas έγραψε: |
Και στο 206 ρυθμίζεται το κάμπερ εμπρός. Με ειδικές αγωνιστικές προθήκες. Η H&R έχει τέτοιες στον κατάλογό της και κοστίζουν 35Ε+VAT στη Γερμανία! Έχει μπει στο σχέδιο... |
christhehealer έγραψε: | ||
Mε 25.000 ευρώ τιμή περίπου για το RC, εάν χρειάζεται οποιαδήποτε προσθήκη (έστω και "αγωνιστική") με έχει χάσει σίγουρα από πελάτη. Για το 1600 δεν ασχολούμαι πέρα από τα απαραίτητα. ![]() |
Miltellas έγραψε: | ||||
Άκυρον τα περί ρύθμισης κάμπερ εμπρός. Πήγα και ρώτησα τους Βασίληδες (με έβαλε σε υποψίες ο Sidobre) και ξεκαθάρισα ότι το κάμπερ μας δεν ρυθμίζεται με τίποτα! Η μόνη λύση για αρνητικότερο κάμπερ είναι το χαμήλωμα. ![]() |
pezomania έγραψε: |
Ρε Chris όχι και σπορ το 307!!
Είμουνα με ένα φίλο σε βενζιναδικο και πλέναμε το αμάξι και ήταν και ένα 307 2.0! Σαν φορτηγό ήταν και μάλιστα πολυμορφικού χαρακτήρα! Θα μου πείς περί ορέξεως κολοκυθόπητα, γι' αυτό πάω πάσο ![]() |
StAkIS έγραψε: |
Παιδιά sorry, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου και δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με το 206! Κρίμα!! Μάλλον το 206, θα είναι το τελευταίο όμορφο μικρό στο είδος του! ![]() Σαν τις καμπύλες και την αεροδυναμική του 206, τίποτα!!! |
danielos έγραψε: |
καλα που βαδιζει αυτη η κοινωνια ![]() ![]() ![]() απαραδεκτα και τα δυο!!!!!!!! ειδικα αυτο το 107 ειναι για πολλες ντοματες ![]() ![]() ![]() ![]() καλα οι ανθρωποι τι ειχαν πιει οταν τα σχεδιαζαν???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danielos έγραψε: |
καλα που βαδιζει αυτη η κοινωνια ![]() ![]() ![]() απαραδεκτα και τα δυο!!!!!!!! ειδικα αυτο το 107 ειναι για πολλες ντοματες ![]() ![]() ![]() ![]() καλα οι ανθρωποι τι ειχαν πιει οταν τα σχεδιαζαν???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
παιδια, ξερει κανεις γιατι μετα το 307 και τωρα στα 207,107 η Peugeot εχει εξαφανησει τους προβολεις ομιχλης απο τη μασκα ;;
Δεν εχει καθολου η ειναι ενσωματωμενοι μεσα στα εμπρος φαναρια ;; |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Για να μην πω για RENAULT 5 TURBO με το μοτερ πισω.Ξερετε εκεινο με τα 160 αλογα απο 1200 κυβικα μονο και με 0-100 αρχες δεκαετιας 80 σε 6.2.Καλα ε.....Αμαξαρα το συγκεκριμενο.Μιλτο σαν του Κυριου Μανολωπουλου λεω ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
![]() Περισσότερα στο νέο Auto Motor und Sport... |
Το περιοδικό, αναφέρει και κάτι για μια συνεργασία της Peugeot με την BMW, για την εξέλιξη νέων κινητήρων μικρού κυβισμού (?????), αλλά δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο... |
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, το 2005 θα παρουσιαστεί και ένα νέο μίνι μοντέλο, μήκους 3,5 μ. (μικρότερο από το 107, που θα έχει μήκος 3,69 μ.), το οποίο εξελίσσεται σε συνεργασία με την Citroen και την Toyota, και κατα πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται 007 (δεν ξέρω αν θα έχει σχέση με τον James Bond...)
Και για αυτό το μοντέλο, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες... |
Sidobre έγραψε: | ||
H PSA Group (Peugeot - Citroen) επειδή κατέχει την τεχνογνωσία στους μικρούς σε μέγεθος και κυβισμό κινητήρες είρθε σε συμφωνία με την BMW να της παρέχει τέτοιους κινητήρες σε αυτοκίνητα που θα παράγει η τελευταία. Συγκεκριμένα στο προτότυπο που ετοιμάζει η BMW μικρού μεγέθους αλλά και στο γνωστό σε όλους μας ΜΙΝΙ που πλέον θα τοποθετήται ο γνωστός κινητήρας της PSA. |
Slash έγραψε: | ||||
Θα προτιμούσα το αντίθετο. |
Sidobre έγραψε: |
H PSA Group (Peugeot - Citroen) επειδή κατέχει την τεχνογνωσία στους μικρούς σε μέγεθος και κυβισμό κινητήρες είρθε σε συμφωνία με την BMW να της παρέχει τέτοιους κινητήρες σε αυτοκίνητα που θα παράγει η τελευταία. Συγκεκριμένα στο προτότυπο που ετοιμάζει η BMW μικρού μεγέθους αλλά και στο γνωστό σε όλους μας ΜΙΝΙ που πλέον θα τοποθετήται ο γνωστός κινητήρας της PSA. |
H PSA έκλεισε συμφωνία με την ΤΟΥΟΤΑ που αφορά μικρά αυτοκίνητα όπως το Smart. Mάλιστα από κοινού οι δύο όμιλοι κατασκευάζουν ένα νέο εργοστάσιο το οποίο θα παράγει τα 3 νέα μοντέλα (1 της Peugeot, 1 της Citroen και 1 της ΤΟΥΟΤΑ) από το 2006 περίπου.
|
Sidobre έγραψε: | ||||
Μήπως δεν το διατύπωσα σωστά; Η PSA θα δίνει κινητήρες με 16βάλβιδα καπάκια στην BMW για τα αυτοκίνητά της γιατή η BMW δεν τα καταφέρνει να φτιάξει μικρούς σε μέγεθος κινητήρες με τόσο μεγάλη ισχύ... |
Έχω όμως και μια απορία... Όταν αρχίσουν οι πωλήσεις του 207, το club μας θα αλλάξει ονομασία;;; Θα γίνει 206+207club.gr;;; ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: |
Τώρα μπορείτε να αρχίσετε τα ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: | ||
Τώρα βέβαια μπορεί να ανάψουν τα αίματα, αλλά (κατά την άποψή μου) το συνθετικό "206" δεν συμβολίζει το μοντέλο 206 (παρόλο που έτσι ξεκίνησε) αλλά μια γενικότερη "ιδέα" ![]() Τώρα μπορείτε να αρχίσετε τα ![]() ![]() |
TZAG έγραψε: |
Η θρυλική πλέον σειρά "2" τουλάχιστον καλύπτεται απόλυτα από το club και η "1" επίσης. Περιέργως δεν έχω δει κανέναν σειράς "3" ![]() |
alemao έγραψε: |
Μην βιαζεστε παιδια... Η peugeot ανανεωνει τα μοντελα καθε 10 χρονια περιπου... Προτεραιοτητα εχει το 107 το οποιο θα παρουσιαστει το 2004 (η τελος 2003) και θα σταματησει η παραγωγη του 106. Το 206 θα μεινει στην παραγωγη αλλα 4 χρονια τουλαχιστον. |
alemao έγραψε: |
Μην βιαζεστε παιδια... Η peugeot ανανεωνει τα μοντελα καθε 10 χρονια περιπου... Προτεραιοτητα εχει το 107 το οποιο θα παρουσιαστει το 2004 (η τελος 2003) και θα σταματησει η παραγωγη του 106. Το 206 θα μεινει στην παραγωγη αλλα 4 χρονια τουλαχιστον. |
teoman έγραψε: |
Γιατί το ταμπλό μου θυμίζει έντονα γερμανικό αυτοκίνητο???Όπως και να έχει πάντως είναι... πανέμορφο! ![]() |
Old Navy έγραψε: |
Πάντως θα ήθελα να βγει και με κάποιον κινητήρα 1800 ... και ίσως και με κανένα τουρμπάκι ... Αν γίνει αυτό .... θα το σκεφτώ πολύ θετικά ... !!!! |
TZAG έγραψε: |
A ρε "Γάλλε"! Όταν οδηγήσεις γαλλικό αυτοκίνητο, ότι και να πάρεις μετά, δεν πρόκειται να αλλάξεις. Πάλι γαλλικό αμάξι θα ζητήσεις! ![]() |
mick206 έγραψε: |
Ρε δεν πάνε να αλλάξουνε όσα μοντέλα θέλουν!!!
Κινητήρα να δούμε πότε θα αλλάξουν!!! ![]() Αύριο-μεθαύριο μπορεί να θέλω να αναβαθμιστώ στα 1.6-1.4... Μπορεί να μην έχω λεφτά για το 1.6 και να θέλω να πάρω το 1.4... Το 1.4 βγάζει 75... Πώς θα τραβήξει το αμάξι;; ![]() Βγάλτε έναν κινητήρα με 100 άλογα να δείτε ακόμα πιο τρελές πωλήσεις... ![]() Εδώ μέχρι και Η FIAT έβγαλε κινητήρα με 95 άλογα στα 1.4! Δέν μπορεί η PEUGEOT??????????????? ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ![]() Όσο για το 207... ωραίο είναι αλλά με χαλάει αρκετά ο προφυλακτήρας και το εσωτερικό του... ![]() |
NICK THE GREEK έγραψε: |
ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ 206 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!! |
chatasos έγραψε: |
Πολύ διαστημικό design ρε παιδί μου ![]() ![]() |
Tony έγραψε: |
Les kai vlepo to 307 se mikrotero megethos!!!
Moufa megali to neo 207. Elpizo na argisi na vgei giati den ksero ama tha ksanado toso oreo amaksi opos to 206. ![]() |
koulis έγραψε: |
http://www.automotorsport.se/uploaded/image/2004/3/8/Peugeot_206_Ny_modell_250g.jpg |
.....Υπάρχουν όμως και πολλές αλλαγές και στην καρδιά του αυτοκινήτου. Νέος 16v κινητήρας στα 1.400 κυβικά αλλά και στα 1.600 16v θα κινούν το 207. Ο μεγαλύτερος από αυτούς (1.600) σχεδιάζεται από κοινού με την Τοyota και την ΒΜW και θα κινούν εκτός από τα μοντέλα της PSA, το MΙΝΙ, το ΒMW 1-Series και τo Toyota Corolla. O κινητήρας θα είναι άμεσου ψεκασμού και η δύναμή του κυμαίνεται από 100 έως 120 ίππους ανάλογα με τις ρυθμίσεις του. Ομως φημολογείται ότι είναι από τους πιο "καθαρούς" κινητήρες αλλά και πιο οικονομικούς από όλους όσους έχουν κατασκευαστεί.... |
Ydwr έγραψε: |
Κυριε Προεδρε ενισταμαι ![]() Η BMW σειρας 1 (αυτη τωρα θα την φωναζουμε μονή? ![]() |
Daloup-man έγραψε: | ||
Μπορεί και μονάρα (κατά το τριάρα ή πεντάρα ή εφτάρα) ![]() ![]() ![]() |
netblaster έγραψε: | ||||
Ισως να τη λεμε και πρωταρα!!! Παντως, σχετικα με το μοτερ, το γνωριζω πολυ καλα οτι εχει εξελιχθει στην Αγγλια σε συνεργασια με τη GM!!! Ειναι το μοτερ που φορανε MINI και οι 316 (χωρις να ειναι πανομοιοτυπα ομως) και δεν ειναι αμεσου ψεκασμου, ουτε καν Valvetronic!!! Σε συνεργασια με την Τoyota ειχαν εξελιξει πετρελαιοκινητηρες στο παρελθον!!! Δεν παιζει ρολο που η BMW ειναι πισωκουνα...Ενα μοτερ παει παντου με τις καταλληλες τροποποιησεις!!! |
DRAKE έγραψε: |
![]() |
MEMsound. έγραψε: |
ΤΟ BEST SELLER 206 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2008.[/b] |
LuNa έγραψε: |
ή εγώ έχω υψηλή φαντασία ή εσείς υστερείτε ![]() μα καλά.... μόνο σε μένα θυμίζει τη μούρη λιονταριού αυτή η φωτό του 207?? δεν ξέρω πως μπορεί να είναι σε άλλες φωτό (ομολογώ δεν έχω δει άλλες) αλλά σε αυτή τη φωτό ρε παιδιά η μούρη είναι γαμ*τη!!!! θυμίζει λιοντάρι!!! για ξαναδείτε το λιγουλάκι...... |
MEMsound. έγραψε: |
Λοιπον σημερα πηγα στην condor και μου εδειξαν ΕΓΚΥΚΛΙΟ που τους εχει σταλει απο τα κεντρικα της Peugeot οπου αναφερει ρητα οτι:
ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ, ΤΟ BEST SELLER 206 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2008. Αυτα.....! Τωρα για το 207 δεν εχω ιδεα τι θα γινει αλλα και δεν με ενδιαφερει καθολου ετσι οπως ειναι......! |
Παράθεση: |
Δώστε κι άλλες φωτό ρε σεις! ![]() |
klain έγραψε: |
Σε γενικές γραμμές γιατί βαριέμαι να μεταφράζω αφού δεν λέει και κάτι το σπουδαίο....
Αναφέρεται στο μήκος του 3,83 και την ευελιξία που κάποιος θα μπορεί να έχει, χάρη στην μεγαλύτερη πλέον καμπίνα επιβατών... λίγο πιο ψηλό απο το 206... με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και πιο "άνετο" χώρο στην οδήγηση... Εργονομικά σχεδιασμένο με όλες τις ευκολίες στο "χέρι". Μπροστά και πλάι αερόσακους με επιλογή και για πίσω... επιλογή 3θυρο και 5θυρο Θα βγεί και ένα sw αντίστοιχο του 307 ευρύχωρο και ότι πρέπει για οικογένεια... Οι βενζινοκινητήρες θα ξεκινάνε απο τα 100(?) άλογα και αναφέρεται και σητν συνεργασία με την bmw... Το 2λιτρο Rc θα βγαίνει στα 190 αλογατάκια... Τέλος θα βγεί και HDi έκδοση με έναν πολύ καλο κινητήρα... Περισσότερα στο "motor". Ά! Στον τίτλο το αναφέρει ώς ποιό άνετο και ποιό "οικογενειακό" απο τον προκάτοχο του.. Αυτά... Sorry που δεν έκανα πλήρη μετάφραση αλλά δεν είχε και κάτι το ιδιαίτερο και καινούριο... |
CC-Gio έγραψε: |
Και ασε κατι Χαρηδες να θελουν το C4 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τα 143 δεν ειναι τιποτα για το βαρος του! ![]() |
netblaster έγραψε: |
Αυτο κιαν ειναι απο υπολογιστη!!! Καταρχας, εχει αρκετες δυσαναλογιες... |
Αν βγει μαζι με το απλο το 207,θα εχει λογικα την τιμη που εχει το 307 cc τωρα.....ισως και λιγακι πιο φθηνο!
![]() ![]() ![]() ![]() Το 207cc δεν θα το επειρνα για τις επιδοσεις του! Το εχω πει 1982368 φορες οτι το καμπριο ειναι αλλης φιλοσοφιας! Ο κινητηρας του ειναι απλα να σε πηγαινει! Οπως και το καινουριο το opel tigra-cc εβγαλε τον 1,4 με τους 90 και εχει πολυ βαρος (ισα με το δικο μου).....το αμαξι δεν παει βημα,αλλα δεν τον νοιαζει αυτος που θα το παρει......θα το παρει επειδη ειναι καμπριο!!! Οταν πας να παρεις ενα κλειστο ειναι αλλη ιστορια,κρινεις διαφορετικα! |
Mάλιστα, χωρίς να το καταλάβει κανένας, η Peugeot ουσιαστικά έδωσε μια "γεύση" από 207 στην Φρανκφούρτη.......
Πολλοί θα θυμάστε οτι πριν την επίσημη παρουσίαση του 206, η Peugeot είχε παρουσιάσει το 20Ηeart (καρδιά), το πρωτότυπο 206 CC δηλαδή (με κόκκινα δέρματα μέσα κλπ...) Στην Φρανκφούρτη λοιπόν, η Peugeot παρουσίασε το 20Cup...... Για δείτε προσεχτικά τις φώτο... [ Iδού λοιπόν, το νέο 207, κατά το ήμισυ........... |
1600 Τurbo και μονο 170ps για το RC??? ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Στρίβουμε και έχουμε και turbo.
Ε τι να μας κλ@σει πλέον το νέο Puntάκι? ![]() |
το ραλλακι στα χαρτια ηταν πιο αργο απο το πουντοτζιτο,στα Μεγαρα ομως το ραλλακι εκανε καλυτερο χρονο και απο το πουντοτζιτο,ακομη και απο το αδερφο σαξοραλλο |
Lef205 έγραψε: |
Νικο μας μπερδευεις! ![]() Τη μια λες οτι το πουντο στριβει,και την αλλη οτι ειναι για τελικες! |
nOkpos έγραψε: |
φιλε νικο ακομα το 206 πουλαει αρκετα γιατι να βγαλουν κατι καινουργιο ? |
η εξατμιση δεξια και το τεποζιτο βενζινης αριστερα ;
ηρθαν τα πανω/κατω; ή επηρεαστηκαν απο τη διαφημιση του κρις-κρις που λεει εγινε το μαυρο / ασπρο ; |
kavaliotis έγραψε: |
Πολυ ωραιο ειναι τελικα, τουλαχιστον σε αυτες τις φωτογραφιες εδω. Βεβαια να πω οτι μοιαζει αρκετα με το 206, δηλαδη δεν ειδα αλλαγες στυλ απο 306->307 κτλ. Τωρα μενει να δουμε ποτε κυκλοφορει στην ελληνικη αγορα... |
kavaliotis έγραψε: |
Πολυ ωραιο ειναι τελικα, τουλαχιστον σε αυτες τις φωτογραφιες εδω. Βεβαια να πω οτι μοιαζει αρκετα με το 206, δηλαδη δεν ειδα αλλαγες στυλ απο 306->307 κτλ. Τωρα μενει να δουμε ποτε κυκλοφορει στην ελληνικη αγορα... |
marios206 έγραψε: |
Οι φώτο τα λένε όλα...σκέτη γκ.... είναι!!!!!!!!!!!! |
SnakeMJK έγραψε: |
Χάλια είναι... Σαν το 307facelift... Τους καθρέφτες δεν θα τους σχολιάσω καν... Θα παραμείνω στο 206 μου.... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Άριστα! ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Για να μην είμαστε ομως και τελείως Off Topic ωραίο το 207 αν θα βγει έτσι απλά θα΄θελα να δω το εσωτερικό του από κοντά Exclamation |
Οι φώτο τα λένε όλα...σκέτη γκ.... είναι!!!!!!!!!!!!
|
Αν όντως είναι το cc όπως στις φωτό και έχει και το turbάκι μοτέρ... λέω να κλείσουμε καμιά ομαδική από τώρα μήπως μας κάνουνε και καλύτερη τιμή |
brz20 έγραψε: | ||
Θα ειναι το ιδανικο.Turbo και πολυ μουρατη εμφανιση.Αν και οταν ερθει το 207 1.6Τ σκεφτομαι να παρω μονο το 1.6Τ και να τον βαλω στο 307 και θα ειμαι μια χαρα.Θα μπαινει ομως ο κινητηρας του?Και ποσο λετε να κοστιζει καινουργιος?Sorry για το ![]() |
....But whereas the hottest MINI is likely to make do with 170bhp, the 207 GTi will have in excess of 180bhp, in order to compete with its muscular hot hatch rivals. "It's a simple matter of tweaking the electronics to raise the power," said a spokesman. That much thrust should propel the supermini from 0-60mph in less than seven seconds, and on to a top speed of nearly 140mph.
As well as searing top-end punch, it should also have lots of power from idle, too. This is thanks to a clever 'twin-scroll' turbocharger, which is said to produce strong response at engine speeds as low as 1,400rpm, virtually eliminating lag. Aiding performance even further will be a close-ratio six-speed manual gearbox fitted as standard. But the 207 GTi won't only be fast in a straight line. With wider front and rear tracks than its predecessor, tog-ether with stiffened and lowered suspension, expect more stability, agility and grip than before. Bigger brakes and Peugeot's latest ESP and traction control system will complete the dynamic package..... |
Baphomet έγραψε: |
αυτο στις παπαρατσοφωτογραφιες δε μου αρεσει...σαν ασχημο 307 με πινελιές από astra είναι... ![]() |
brz20 έγραψε: |
Η πρωτες πληροφοριες για 1.6 κανουν λογο.Αν ειναι 2.0 να μας ζησει.Τι να το κανουμε?Υπαρχει και η εφορια.... |
.....Μακάρι να το βγάλει 2λιτρο αλλά όχι ατμοσφαιρικό!!! 2λιτρο Τ με μπλοκέ και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!! ![]() Όχι φυσικά ότι το 1,6Τ είναι κακή ιδέα.... (αυτά και ελπίζω να μην αρχίσουμε πάλι να λέμε για Ευρώπες και Ιαπωνίες...) |
Το 1ο το λευκό 3πορτο καλό φαίνεται.. (πρόσεξε το χρώμα της οροφής και πες μου από πότε στο έχω πει...)
|
ΜΕΜ.... έγραψε: |
Αυτή η τάση Van-οποίησης μου την δίνει... |
Stevon έγραψε: | ||
Ρε κουκουρούκου-μανταλάκια......εσένα σου κάνει για χρώμα η οροφή...?? Γιατί εμένα πάντως μου κάνει για κάποια ηλιοροφή-πανοραμική οροφή...ή κάτι τέτοιο. |
Baphomet έγραψε: |
για όποιον δε το ξέρει ήδη... το 207 κυκλοφορεί απρίλη σε 3 εκδόσεις 1.4 75Hp, 1.4 90hp και 1.6 115hp (νεος κινητηρας αυτος, σε συνεργασία με την BMW).
Αργότερα θα κυκλοφορήσουν 2 ακόμα εκδόσεις στα 1.6. Το Gti και το RC...θα είναι και τα 2 τουρμπάκια και θα αποδίδουν 143 και 170 ίππους αντίστοιχα... Ένα ακόμα καλό νέο είναι οτι το 207 έχει υποστεί ολική ποιοτική αναβάθμιση εσωτερικού, όπου χρησιμοποιηθηκαν soft touch (ή καπως έτσι) υλικά...οπότε (ελπιζουμε) τέλος τριγμοί... ![]() ![]() ![]() ![]() |
το γράφει επάνω κουκουρούκου ![]() |
Φαίνονται καθαρά οι διαφορετικές εκδόσεις, που ξεχωρίζουν από τους προφυλακτήρες (έκδοση "sport" ( ;;; ) με το μεγάλο "χαμόγελο" και έκδοση "comfort" ( ;;; ) με το μικρό) |
Ωραίο ταμπλώ ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Αν του βάλουν και καλό τιμόνι....... ![]() |
adypier έγραψε: |
ας ελπίσουμε μόνο η θέση οδήγησης να είναι λίγο πιο άνετη από του mirage,
και λίγο καλύτερη (αν όχι πολύ καλύτερη) από του 206, η οποία είναι τέλεια, αρκεί να έχεις πολύ μακριά χέρια και πολύ κοντά πόδια (όπως είπε κάποιος άλλος από το club αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του) |
Το πισω παραθυρο του 3θυρου μοιαζει με το Colt.Καλο ειναι ειδικα σε αυτο το πορτοκαλι. |
adypier έγραψε: |
(ωραίο και αυτό το 4007. καινούριο σύστημα αρίθμησης θα είναι αυτό που ξεκίνησε με το 1007;) |
Αν με απογοητεύσει ο κινητήρ του 207 με τα 170 turbo άλογα (που εκτιμάται να εξοπλίζει το 207 εκείνο το καιρό), τότε ναι, και εγώ πάτερ ![]() |
fallen_angel82 έγραψε: |
Καλημέρα.
Εμένα μου φαίνεται, ειδικά στη φώτο αυτή, ![]() |
Ειδα οτι οι κινητηρες εχουν ονομασια TU5JP4. |
Συζητάμε για το μοτέρ το δικό μας με τα 110, και όχι για το νέο με τα 115-150. ![]() |
ROM206 έγραψε: |
TO ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Να το ξαναπούμε για άλλη μία φορά ότι το 207 ΔΕΝ είναι ο αντικαταστάτης του 206.
Τουλάχιστον για τα προσεχή χρόνια μιας και θα εξακολουθεί το 206 να παράγεται παράλληλα με το 207 |
Εντωμεταξυ, το 206 αν και θα μεινει στην παραγωγη ακουσα οτι θα υπαρχουν μονο οι μικρες εκδοσεις του (εκτος απο το CC), αρα μιλαμε για μερικη αντικατασταση απο το 207!!! |
Touristas έγραψε: |
Να το ξαναπούμε για άλλη μία φορά ότι το 207 ΔΕΝ είναι ο αντικαταστάτης του 206.
Τουλάχιστον για τα προσεχή χρόνια μιας και θα εξακολουθεί το 206 να παράγεται παράλληλα με το 207 |
Tiesto έγραψε: |
Τασο, διπλα ψαλιδια εχει μπροστα? |
Tiesto έγραψε: |
...Τασο, διπλα ψαλιδια εχει μπροστα? |
...πραγμα που αυτοματως του δινει καλυτερο πατημα!.. |
MEMsound έγραψε: | ||
θα έχει άραγε και καλύτερο κράτημα?? ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Αυτο που μου κανει εντηπωση και βλεπω πρωτη φορα ειναι οτι η εμπρος αντιστρεπτικη ειναι συνδεμενη με τα αμορτησερ. |
ß 1.6 lt HDi / 16 V – DV6TED4 DPFS: 80 kW (≈ 110 bhp)
Ολοκληρώνοντας τη γκάμα Diesel, αυτός ο κινητήρας, διαθέτει επίσης φίλτρο σωματιδίων (FAP), και είναι ιδιαίτερα καλά εξοπλισμένος από τεχνολογικής άποψης, δίνοντας στο 207 ένα επίπεδο επιδόσεων που τονίζει τα δυναμικά του χαρακτηριστικά. Βασισμένος στον κινητήρα DV6ATED4, διαθέτει έναν υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας για βελτιωμένη απόκριση και λειτουργία "overboost" που επιτρέπει την προσωρινή αύξηση ροπής. Η μέγιστη ροπή 240 Nm στις 2.000 σ.α.λ. μπορεί να αυξηθεί σε 260 Nm, ενώ η μέγιστη ισχύς είναι 80 kW στις 4.000 σ.α.λ. Η κατανάλωση καυσίμου παραμένει πολύ λογική στα 4.8 lt/100km στο μεικτό κύκλο οδήγησης, δηλαδή εκπομπές 126 g/km CO2. |
"Ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες του", το 207 χαρακτηρίζεται από τις ακόλουθες διαστάσεις:
- μήκος 4.030 m (+200 mm σε σύγκριση με το 206). - μεταξόνιο 2.540 m (μία αύξηση κατά 80 mm σε σύγκριση με το "κανονικό" μεταξόνιο της πλατφόρμας), ενισχύοντας την οδική συμπεριφορά, την ενεργητική ασφάλεια και την εσωτερική άνεση. - εμπρός πρόβολο που περιορίζεται στα 829 mm και συμβάλλει στην παθητική ασφάλεια επιβατών και πεζών. - εξολοκλήρου νέο πίσω σχεδιασμό που βελτιώνει τον εσωτερικό χώρο, δημιουργεί περισσότερο χρήσιμο χώρο και πρακτικότητα (ένας χώρος αποσκευών 270 dm3 με θέση για τον εφεδρικό τροχό για παράδειγμα), ενώ ο πίσω πρόβολος μήκους 661 mm εγγυάται καλύτερη επισκευασιμότητα. - πλάτος 1.720 m που ενισχύει την παθητική ασφάλεια και εξασφαλίζει έναν πλατύτερο εσωτερικό χώρο. - ύψος που περιορίζεται σε 1.472 m που συμβάλλει στη δυναμική και αισθητική ισορροπία, δίνοντας την καλύτερη δυνατή εργονομία στους επιβάτες. - αυξημένο εμπρός και πίσω μετατρόχιο (+ 30mm) συγκρινόμενο με αυτό της κανονικής “πλατφόρμας” πάνω στην οποία σχεδιάστηκε, ενισχύοντας ιδιαίτερα την καλή δυναμική του οχήματος : - Εμπρός μετατρόχιο : 1.474 m - Πίσω μετατρόχιο : 1.469 m Τροχοί μεγάλης διαμέτρου που διαθέτουν ελαστικά 185/65R15, 195/55R16 και 205/45R17 με μέση διάμετρο 620 mm κάνουν το ύφος πιο δυναμικό. εξαιρετική στρεπτική ακαμψία των 0.8 mrd / 100 mdaN Θέση VIP για τον οδηγό |
Στατικός κατευθυνόμενος φωτισμός : Τεχνική άποψη
Δύο πρόσθετοι H7 προβολείς τοποθετημένοι στα κύρια φωτιστικά σώματα, φωτίζουν σε μια γωνία 30° το εσωτερικό της στροφής, και ενεργοποιούνται ανεξάρτητα από μία μονάδα ηλεκτρονικού ελέγχου (ECU) που υπολογίζει την ανάγκη για πλευρικό φωτισμό του επικείμενου δρόμου. Αυτός ο πρόσθετος φωτισμός συνδυάζεται με την μεγάλη ή τη μεσαία σκάλα όταν ο αισθητήρας της γωνίας της κολώνας του τιμονιού καταγράφει μία τιμή μεγαλύτερη από 50° ή 25° ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου. Η ενεργοποίηση του φλας θέτει σε λειτουργία τον κατευθυνόμενο φωτισμό ανεξάρτητα από την ταχύτητα του αυτοκινήτου μόλις η γωνία του τιμονιού φτάνει τις 20°, προβάλλοντας το φως στο εσωτερικό της στροφής και τη γύρω περιοχή μιας διασταύρωσης, ακόμη και όταν περιμένουμε σε μία πινακίδα Stop. Για να εξασφαλιστεί ότι ο οδηγός και οι πεζοί δεν ενοχλούνται από το έντονο φως, ο υπολογιστής σβήνει το φως, όταν η γωνία του τιμονιού είναι μεταξύ 15° και 20°. Το χαμηλό ύψος της δέσμης φωτός αποτρέπει το εκτυφλωτικό φως. |
Ο εσωτερικός ηλεκτροχρωμικός καθρέπτης που είναι τοποθετημένος σε μερικές εκδόσεις, χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να βελτιώσει την άνεση και την ασφάλεια, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση του 207.
Ηλεκτροχρωμικός εσωτερικός καθρέπτης (μεταβλητού κοντράστ) : Τεχνική άποψη Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στον εσωτερικό καθρέπτη να προσαρμόζεται ηλεκτρικά και αυτόματα σε συνθήκες "ημέρας" ή "νύχτας". Αυτή η λειτουργία, που μπορεί να διακοπεί, ενεργοποιείται μέσω ενός διακόπτη που διαθέτει ένα πράσινο LED που δείχνει ότι η μονάδα είναι σε αναμονή λειτουργίας. Ο ηλεκτροχρωμικός καθρέπτης αποτελείται από δύο λεπτά στρώματα γυαλιού (1.6 mm) μεταξύ των οποίων ένα ζελέ απλώνεται μέσα σε μερικά εκατοστά του δευτερολέπτου με τη βοήθεια ηλεκτρόλυσης. Ελέγχεται από αισθητήρες (χωρίς κάδμιο) που συνεχώς συγκρίνουν το προηγούμενο και επόμενο επίπεδο φωτεινότητας. |
Μονάδα αρωματισμού του χώρου : Τεχνική άποψη
Στο ταμπλώ εμπρός από τους αεραγωγούς, ένα κυλινδρικό φιαλίδιο είναι τοποθετημένο και συνδέεται με ένα διακόπτη διπλής λειτουργίας, που βρίσκεται μεταξύ των δύο μονάδων. Αυτός ο διακόπτης απελευθερώνει άρωμα, με επιλεγμένη ένταση μέσω των δύο κεντρικών αεραγωγών, και διαχέει το άρωμα χωρίς απώλεια της ποιότητας του αέρα ή της "ροής αέρα". Επειδή κάθε φιαλίδιο είναι πολύ εύκολο να τοποθετηθεί και συνοδεύεται από ένα καπάκι που επιτρέπει να ξανακλείσει μετά την αφαίρεση, είναι πολύ εύκολο να αλλαχθεί το άρωμα και να φυλάσσονται οι μονάδες που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί για επόμενη χρήση. |
volvos έγραψε: |
εμενα παλι γιατι κατι μου λεει οτι ολα αυτα ειναι μπουρδες (κλιο νεο διλιτρο και 207 φωτος και παπαριες για φαρδυτερα αμαξωματα κλπ κλπ)??????????????????????????????????
.........στο τελος ουτε τα μισα δε θα ειναι πανω στο μοντελο παραγωγης |
While this show car is fitted with a 2.0-litre engine, the roadgoing version is expected to have a high-revving 1.6-litre turbo unit, developing at least 180bhp at 8,500rpm. |
Auto Express έγραψε: |
While the rack is electrically assisted, the nose reacts fast to subtle inputs from the wheel. |
Θελουμε κατι δυνατο σαν εταιρια.Δν εχουμε μεγαλο φασμα.Πχ η VW εχει κινητηρες απο 1.2 μεχρι 3.0.Και στην κατηγορια των 1.4 με 1.6 εχει πολλες επιλογες για ολα τα γουστα.14αρι απο 75 εως 170 αλογα.Εμεις κινουμαστε στα κλασικα 75,90,110,140.Πρεπει να κανει κατι η Peugeot γι'αυτο.Επισης πρεπει να βγαλει κατι πιο αγριο.Το 207 και το 107 ειναι αλλης φιλοσοφιας.Δεν ειναι σπορ. |
MaGeLaNoS έγραψε: |
Παιδια να κανω μια ερωτηση?Ο μπροστα προφυλακτηρας θα εχει διαφοροποιηση αναλογα με την εκδοση?Επειδη στην μια περιπτωση βλεπω τα προβολακια ομιχλης τραβηγμενα στην ακρη..ενω στην αλλη μοιαζει με το 307 ![]() |
netblaster έγραψε: | ||
Nαι... Αναλογα με την εκδοση ο προφυλακτηρας θα ειναι ειτε πιο ηπιος, ειτε πιο αγριος αισθητικα!!! ![]() |
crusader έγραψε: | ||||
Θα είναι μήπως σε κάποιες εκδόσεις και βαμμένος στο χρώμα του αμαξώματος; |
pygolabida έγραψε: |
![]() |
Χμ σου αρέσει και εσένα?!?!?!? και σε εμάς... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Να πάρετε, να πάρετε!
Εγώ θα μείνω με τον κωλοκοτρώνη..... Αλλά πρέπει να πάρω και ένα οικογενιακό για να κάνω βόλτα την κόρη μου..... Οπότε, μάλλον θα έχει φτερούγα ![]() |
το μυριζομαι............
θα σκασει καμια φωτο απο μανθο με σαμαρα τουρμποτζιτιαειιιι με φτερουγα-απλωστρα σπιτιου τωρα ![]() |
Τώρα που το σκέφτομαι, να το πάρεις εσύ το [λίγο πιο ξεφούσκωτο απ' το δικό σου] 207 GT...
Θα δικαιολογήσεις επιτέλους το nickname σου... Τουρίστας, ψηλός... 40άρης... γκρίζα μαλλιά... ![]() ![]() ![]() |
για να έχουμε το κεφάλι μας ύσηχο...) και ας λέει η peugeot ότι κάνει και η απλή αμόλυβδη... |
(*by the way... επίσης, το άμεσου ψεκασμού ατμοσφαιρικό 207 1,6 16ν φοράει 195/55-16. Η πρόοδος στην κατασκευή ανθεκτικότερων "κοντύτερων" κορονωπηνείων βοηθάει στο να διατηρούνται οι τελικές σχέσεις μετάδοσης και οι επιδόσεις στα ίδια επίπεδα χρησιμοποιώντας μεγαλύτερους τροχούς, οι οποίοι έχουν συμαντικά πλεονεκτήματα σε άνεση και πρόσφυση. Η peugeot ανακοινώνει 0-100 για το ατμοσφαιρικό 207 1,6 16ν 10,6" όσο δηλαδή και για το αντίστοιχο 206) |
christhehealer έγραψε: | ||
Η Peugeot Μανθούκο μας δηλώνει για το 206 1.6 GTI 9,6 και πρόσφατα οι 4Τ το είχαν μετρήσει 9.9... Συνεπώς η πρόοδος στην κατασκευή ανθεκτικότερων "κοντύτερων" κορονωπηνείων βοηθάει στο.... μπλα μπλα... μπλα... ![]() ![]() να αυξάνεται ο χρόνος κατά 1 δεύτερο θεωρητικώς και πρακτικώς κάτι κολώνες... |
Μην μπλέξουμε με νούμερα.
Στο περίπου αναφερόμουν. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι το 207 είναι σαφώς βαρύτερο από το 206 (με τον ίδιο κινητήρα 1,6 16ν με τα 110ps) |
Τώρα πως φτάσαμε στημένοι στον αεροδιάδρομο του Ελληνικού, με τα VBOX ανά χείρας... θα σε γελάσω και δεν θέλω... ![]() ![]() ![]() |
1.6 Sport Pack 3θυρο (110 PS): 16.290€ |
Η αμέσως επόμενη εξοπλιστική έκδοση Sport (1.4 και 1.6 3θυρο και 5θυρο) περιλαμβάνει επιπλέον του εξοπλισμού της έκδοσης Trendy, ηλεκτρονικό κλιματισμό και προβολείς ομίχλης. |
Η έκδοση Sport Pack (1.4 και 1.6 3θυρο και 5θυρο) περιλαμβάνει επιπλέον της έκδοσης Sport, ζάντες ελαφρού κράματος και υαλοκαθαριστήρα με ανιχνευτή βροχής. |
Η έκδοση Executive (1.4 και 1.6 5θυρο και 1.4 και 1.6 HDI 5θυρο) περιλαμβάνει ό,τι και η έκδοση Sport και επιπλέον ειδικό άρωμα καμπίνας και βελούδινες επενδύσεις στο εσωτερικό (όχι όμως τις ζάντες ελαφρού κράματος και τον υαλοκαθαριστήρα με τον αισθητήρα βροχής) |
Τέλος η έκδοση Executive Pack (1.4 και 1.6 5θυρο) περιλαμβάνει ό, τι και η έκδοση Executive και επιπλέον, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, ζάντες ελαφρού κράματος και υαλοκαθαριστήρα με αισθητήρα βροχής.
|
Τα δερμάτινα στο 207 κοστίζουν πάνω από 1000ευρώ... |
Stevon έγραψε: |
Ά και κάτι ακόμα ενδιαφέρον...MP3 player με 100€ ![]() |
Αυτό που άφησε πάντως τις πιο θετικές εντυπώσεις είναι η αυξημένη στιβαρότητα στην περιοχή του ταμπλό και των επιμέρους τμημάτων, ενώ και τα υλικά με τη μαλακή υφή αποτελούν ένα αξιόλογο συνοδευτικό. |
Όσον αφορά στους χώρους Οι -εντυπωσιακές για την κατηγορία- εξωτερικές διαστάσεις δε μεταφράζονται απόλυτα σε ανάλογο επίπεδο ευρυχωρίας στην καμπίνα. |
Η γενικότερη λειτουργία του κινητήρα είναι πολιτισμένη, παρά τον αισθητό θόρυβο στις υψηλές στροφές, ενώ και οι ανάγκες σε καύσιμο είναι λογικές, με την μέση κατανάλωση να βρίσκεται στα 6,4 λίτρα/100 χλμ. 0-100: 13,3" 60-100 (4η): 12,2" 80-120 (5η): 20,4" |
Η βασική αντίδραση στο δρόμο και υπό συνθήκες πίεσης είναι η υποστροφή... Το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι...έχει αρχικά (π.χ. σε ελιγμό στάθμευσης) ελαφριά, φιλική αίσθηση, η οποία όμως δε διαρκεί πολύ και σύντομα το βολάν βαραίνει.Ενδεχομένως η πληροφόρηση να μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη, αλλά αυτό δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι ότι, όντας αρκετά παιχνιδιάρικο το 207, σε προσκαλεί να συμμετέχεις στη διαδικασία της οδήγησης. |
TRICK έγραψε: |
εγώ πάντως παρήγγειλα το 3θυρο sport pack 1.6 σε μαύρο για δύο κυρίως λόγους..... |
ΩΩΩΩ καλώς το πρώτο 207 του PSClub λοιπόν! ![]() ![]() Και πότε παραλαμβάνεις αν επιτρέπεται? ![]() ![]() |
...Και μία παράκληση. Νομίζω ότι πρέπει να βάλετε στο αβαταρ και photos των 207 |
Απο την φοτο μου αρεσει περισοτερο το πρασινο-λεμονι.Νομιζω οτι ειναι λιγο πιο φουσκωμενο στο πλαι.Μπορει καποιος να μου πει απο πανω αριστερα εως κατω δεξια ποιες εκδοσεις βλεπουμε.Βασικα παρατηρω διαφορες στα προβολακια,στην μυτη της μασκας και στα πλαινα πλαστικα που σε καποια ειναι βαμενα. |
[ Το περιμένω την ερχόμενη εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι έχω να νιώσω τέτοια ανυπομονησία από τότε που περίμενα να παραλάβω το "θρυλικό" xsi 106.
|
ΛΑΧΑΝΙ-MAΛΛΟΝ SPORT 1.4
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-SPORT PACK 1.6 ΚΟΚΚΙΝΟ-GT TURBO 1.6 ΓΚΡΙ-EXECUTIVE PACK 1.6 |
Άxxxx...αυτά είναι...πές μου ότι το έχεις ακόμα.....!!?? ![]() |
Δεν είναι κακό, αλλά τελικά ίσως να μην πείθει αν έχεις 206 να το αναβαθμίσεις σε 207... Μόνο αυτό το "Τ" αν είναι θα κάνει την διαφορά... |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Xθες οδηγησα το 207 που ειχαν test drive στην εδω αντιπροσωπεια (μονος μου λογω γνωριμιας) το αυτοκινητο ηταν απλα απαικτο τελεια συμπεριφορα τελεια αισθηση στιβαροτητας πολυ προσεγμενο δεν ακουγεται κιχ στριβει διαλομενα και με πολλα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nickzotos έγραψε: |
εχει ισως και καλυτερο στρηψιμο απο το 306 |
απο εξωτερικη εμφανιση το εμπρος μερος κακασχημο αλλα αυτα ειναι γουστα, το πισω μερος πολυ καλο θα ελεγα με μια λεξη κωλάρα!! απο χωρους: το σαλονακι του καλο αλλα οχι 307 σε καμια περιπτωση, μαλλον προς 206 εφερνε με αποτελεσμα να μην σε ξετρελενει με τους χωρους για μπροστα, πισω ναι ειναι πιο ανετο απο 206. ωραιο το πορτμπαγκαζ εννοειται πιο ευρυχωρο και μαλιστα με χωρο για τη ρεζερβα που μπορει ευκολα να φιλοξενησει sub ![]() ![]() Κατι που δεν μου αρεσε καθολου ειναι οτι το μπροστινο μερος μασκα-προφυλακτηρας ειναι σαν ψευτικο. πολυ κακης ποιοτητας , πλαστικα που λυγιζουν για την πλακα τους και παρα πολυ ευκαμπτα, αν δε στραβωσουν απο τη ζεστη μετα απο κανα 6μηνο (οπως στα 206) τοτε κλαφτα. Επισης οι καθρεφτες φαινονται κακοκατασκευασμενοι με κομματια πλαστικου που κουνιουνται με λιγη πιεση. Κατι αλλο που το θεωρω πολυ "τσιπικο" : εχουν χρησιμοποιησει οπου μπορεσαν κομματια απο 206 , 3067. π.χ. τα λαμπακια της πισω πινακιδας ΕΛΕΟΣ ! ειναι τα ιδια με του 206 μα μιλαμε ολοιδια (φαντασου να εχουν αλλη τιμη λογω αλλαγης μοντελου). |
Κατι που δεν μου αρεσε καθολου ειναι οτι το μπροστινο μερος μασκα-προφυλακτηρας ειναι σαν ψευτικο. πολυ κακης ποιοτητας , πλαστικα που λυγιζουν για την πλακα τους και παρα πολυ ευκαμπτα |
εχει ισως και καλυτερο στρηψιμο απο το 306!Γενικα ειναι τελειο...ειδικα απο ποιοτητα κατασκευης.... |
ψαχνω απο χτες που το διαβασα τη σκηνη απο μια ελληνικη ταινια με την βασιλιαδου που φωναζει ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
αλλα δε τη βρισκω.... |
καλαααα.......θα το δειτε......μονο να δειτε τον αξονα που εχει πισω....και μετα μου λετε... ![]() |
απο τα 200 κιλα τα 60 ειναι στο εσωτερικο (ταμπλο...κτλπ.) τα υπολοιπα ειναι για προστασια πεζων αλλα και σε πολυ καλη (αριστη) παθητικη ασφαλεια...Μονο τις πορτες εσωτερικα να δεις θα καταλαβεις....
Οσο για μοτερ...υπομονη...ερχεται το τουρμπακι!!!! |
ultra-one έγραψε: | ||
Υποχρεωτικά έτσι πρέπει να είναι πλέον τα μπροστινά μέρη των αυτοκινήτων για να προστατεύονται όσο το δυνατόν οι πεζοί από κτυπήματα...... |
mmmmm...ετσι εξηγειται! παντως πολυ ψευτικο! ![]() |
nickzotos έγραψε: | ||
καθολου ψευτικο..ολα αυτα γινονται για την ασφαλεια....γι΄αυτο πηρε και 5 αστερια ασφαλειας... |
τελος παντων, το 207 θα πουλησει αρκετα γιατι (κατ΄εμέ) εχει ενα best seller απο πισω του (οπως το 206 ειχε το 306) και του δινει μια καλη πάσα. ![]() ![]() |
Προφανώς εννοείς το 205 και όχι το 306......... ![]() Το 205 ήταν ο πρόγονος του 206 και ως πριν μερικούς μήνες (που το 206 πήρε το προβάδισμα...) ήταν το μεγαλύτερο Best-Seller μοντέλο της Peugeot με πάνω από 5 εκατομμύρια πωλήσεις! ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
oχι Χαρη εννοω 306 γιατι αν και ο προγονος του 206 ηταν το 206 , οταν εμφανιστηκε το 206 στην αγορα (πιστευω) οτι χτυπησε τους πελατες του 306 (ηταν περιπου στα ιδια λεφτα νομιζω). τωρα βεβαια αποψεις ειναι αυτες ![]() |
Για εμένα το μόνο που με "σκανδαλίζει" στο 207 είναι το "Τ"...
Κατα τα άλλα είναι μια χαρά αυτοκίνητο όπως είναι και το 206, αλλά πιο αργό/νωχελικό... (λόγω βάρους) Δείτε και αυτό οι γνωρίζοντες Γαλλικά http://www.km77.com/marcas/peugeot/2007/207/16t150/t01.asp |
DIMCHRI έγραψε: | ||
μάλλον Ιταλικά είναι .... |
gianic έγραψε: | ||||
ισπανικα ![]() |
tsosmoulis έγραψε: | ||||||
![]() ρώσσικα ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
έχει κανείς ιδέα πότε έρχεται το 207 cc turbo 1.6 ??? |
DimiP έγραψε: | ||
για cc δεν ξερω αλλα μου ειπαν οτι σε 2 μηνες απο τωρα (βλεπε Φθινοπωρο) θα αρχισουν οι παραγγελιες για το 1600 turbo 150hp ![]() |
sημερα ειδα σε μια πεζο ενα 207 και ενα 307 παρκαρισμενα μπρος-πισω....
ενα εχω να πω. το 207 ειναι πιο ψηλο και απο το πουλμαν 307 και εκανα πολλα δευτερολεπτα-λεπτα μεχρι να αποφασισω πιο ειναι πιο μεγαλο.. στο ματι φαινεται πιο μεγαλο και απο 307! |
Ydwr έγραψε: |
Χθες πήρα το Drive το οποίο είχε ενα συγκρίτικο αναμεσα στα
207 1,4 90 hp Clio 1.4 95 hp Grande Punto 1.4 90 hp Yaris 1.3 90hp Πιο ολοκληρωμένο βγήκε το 207 με διθυραμβους για το τιμόνι του ![]() |
........Επειδή δεν υπήρχε Ford Fiesta στο τεστ! ![]() |
sημερα ειδα σε μια πεζο ενα 207 και ενα 307 παρκαρισμενα μπρος-πισω....
ενα εχω να πω. το 207 ειναι πιο ψηλο και απο το πουλμαν 307 ... |
drioannis έγραψε: |
Την Παρακευή έγινε η παραγγελία για το 207 1.6 Sport σε μπλε Recife(το χρωμα του 206 RC).Οδήγησα το 207 1.4.Το εσωτερικό του είναι πολύ ωραίο και ποιοτικό.Μου αρέσει και εξωτερικά πολύ.Με τις επιδόσεις έχω κάποιες ενστάσεις αλλά κάτι θα κάνουμε αργότερα. ![]() |
Αν δεν βγάλει μια έκδοση όπως το Clio Sport για να ανάψουν και λίγο τα αίματα και να ανέβει το πρεστίζ της εταιρίας δεν βλέπω προκοπή ![]() Με έναν 1.6Turbo προκοπή δεν κάνεις ![]() Ή όπως λέει κι ο λαός ''Με πορδές αυγά δεν βάφονται'' |
Με έναν 1.6Turbo προκοπή δεν κάνεις ![]() |
Βέβαια εάν η Peugeot ξανασυμετάσχει τελικά στο WRC ...κάπως θα πρέπει να πάρει Ομολογκασιόν...άρα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αυτό το "άρα" περιμένω να δω ![]() ![]() |
Την Παρακευή έγινε η παραγγελία για το 207 1.6 Sport σε μπλε Recife(το χρωμα του 206 RC).Οδήγησα το 207 1.4.Το εσωτερικό του είναι πολύ ωραίο και ποιοτικό.Μου αρέσει και εξωτερικά πολύ.Με τις επιδόσεις έχω κάποιες ενστάσεις αλλά κάτι θα κάνουμε αργότερα. ![]() |
(ρωτάω γιατί το 206 μου ήταν απο τα τελευταία με τους 75hp...) μήν την πατήσω και τώρα. |
εγω θεωρω οτι θα ειναι το νεο tuned must μοτερ...ειδικα αν σκεφτεις σε ποσα αυτοκινητα εχει να φορεθει........
στο γκολφ (αμεσου και αυτο τουρμπο) ηδη ειδα καπου 255 αλογα απο τη ρεβο νομιζω... ![]() ![]() ![]() |
christhehealer @ Παρ Ιούν 09, 2006 13:42 έγραψε: |
Δεν μου λέτε εσείς που τα ξέρετε όλα...
Το 207 GT, δουλεύει σε 0.8 bar όπως μου είπε ο Stevon ή στο 1.8 που λένε τα sites? |
Stevon @ Παρ Ιούν 09, 2006 16:13 έγραψε: |
0,8....... |
Autotriti έγραψε: |
Το ολοκαίνουριο μηχανικό σύνολο της σπορτίφ έκδοσης του 207 (και κορυφαίας της γκάμας προς το παρόν) έχει χωρητικότητα 1.596 κ.εκ., είναι 16βάλβιδο και αποδίδει 150 ίππους στις 5.800 σ.α.λ. Ο υπερσυμπιεστής δουλεύει με πίεση 0,8 bar και η ροπή φτάνει τα 240 Nm στις 1.400 σ.α.λ.! |
Εγώ πάλι θα προτιμούσα μια ελαφρωμένη έκδοση μ'ένα δίλιτρο ατμοσφαιρικό μοτέρ ![]() |
Τώρα γίναμε:
Full white... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..... |
207 RC:
..... Αρούλη... ![]() ![]() ![]() ![]() .......... |
http://photos207.online.fr/916.jpg |
φου...τσου...τσου...τσ...τσ...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ξύπνησε ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ μέσα σου αγόρι μου....???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Εμ,με αυτα τα drfto-dvdα που βαζατε να δουμε του εμεινε κουσουρι του παιδιου... ![]() (Εεετσι λυσαξατε και δεν με αφηνατε να παιζω λιγο ταβλακιι με την παλιο-nova ![]() ![]() ![]() |
Στο 207 cc τα τονισμένα φτερά δένουν άριστα με το υπόλοιπο αμάξωμα και πολύ περισσότερο από ότι δένουν στο 3πορτο/5πορτο όπου πέφτουν μάλλον λίγα.
|
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το τουτού! ![]() Άσχετο, αλλά σε μένα ο μαυρος μπρος προφυλακτήρας του 207 μου φωνάζει "βάψε με στο χρώμα του αμαξώματος!" ![]() Το άσπρο αγωνιστικό με τον βαμμένο μπρος προφυλακτήρα δένει πιο αρμονικά σαν σχήμα από τα μαμά με τον μαύρο...... Γνώμη μου! Δεν ξέρω εσείς τι λέτε! ![]() |
vinman έγραψε: |
Εμένα βασικά μου αρέσει αυτή η έκδοση......... ![]() http://www.feline207.net/site/modules/myalbum0/photo.php?lid=27&cid=1 |
Κατα τα άλλα στο φυλλάδιο με τα χαρακτηριστικά λέει "Βαμμένοι προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος" Πλάκα μας κάνουν; ![]() |
Δημιουργείται μια όμορφη καμπύλη και όχι αυτη η περίεργη κατάσταση με το αυτοκίνητο να "βγάζει γλώσσα". |
Μήπως εννοούν μόνο τους πίσω προφυλακτήρες??? ![]() ![]() ![]() |
ΟΚ λοιπόν ένα μίνι review του νέου μου 207 1.6 Sport.
Πρώτα τα θετικά: Είναι πολύ όμορφο εξωτερικά και το εσωτερικό πιο ποιοτικό από ότι έχω συνηθίσει από Γαλλικά αυτοκίνητα. Έχει αρκετά καλά φρένα με καλή αίσθηση. Το τιμόνι είναι πολύ καλό έχοντας την κατάλληλη σκληρότητα στα κατάλληλα χλμ.Η ανάρτηση καλή προς το παρόν με όση σκληρότητα χρειάζεται για ένα κοινό οδηγό(εγώ θα το ήθελα πιο σκληρό).Για τον κινητήρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη είναι νωρίς. Τα αρνητικά τώρα: Προς το παρών ένα έχω να αναφέρω. Το χρώμα στο κατώτερο σημείο κάτω από την πόρτα έχει νερά, πολλά νερά. Αυτά προς το παρόν. |
Road_Runner έγραψε: |
διαβολεμενος ηχος... απίστευτο αμάξι.. peugeot is back |
DimiP έγραψε: | ||
εμενα μου φανηκε πιο ηπιος ο ηχος σε σχεση με του 307 ή του 206 πιο παλια. μηπως εγινε πιο πολιτισμενο ; ![]() |
Μήπως γεράσαμε εμείς και βαριακούμε πια ![]() ![]() ![]() |
Ακριβως!!! ![]() ![]() ![]() |
........like at the time of the Living room of Geneva where it was presented in preview at our Suisses neighbors.... |
http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=48787
19900?????? ωχ ωχ θα κλαιει κοσμος...... 'αυτη η γαμημενη στανταρ οροφη ανοιγει κιολας??????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μην περιμένεις να βάζει και φωτιά στην άσφαλτο με 150ίππους και αυτό το βάρος......... ![]() Θα είναι ένα καλό ταξιδιάρικο GT αλλά με τίποτα δεν θα είναι ένα καλό στροφάδικο GTi πιστεύω.... Η οροφή νομίζω ΔΕΝ ανοίγει καθόλου! ![]() |
έρχεται και το κάμπριο....
Αλλά μάλλον δεν θα πάρω.... Από αισθητικής πλευράς προτιμώ το δικό μου.... ![]() Και από στιβαρότητα πάλι προτιμώ τελικά το δικό μου... ![]() |
11,830€....το 3πορτο με την ονομασία Presence , και αρκετά καλό εξοπλισμό... |
Ghost Dog έγραψε: |
Καλο το 207 απο κατω,αλλα το μωρο τιιι ελεγε??? ![]() |
Μία ερώτηση προς τους κατόχους 207.Μου θολώνει πολύ εύκολα και αρκετά συχνά το εμπρός τζάμι(παπρίζ).Κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα? |
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το air condition στον με τον αερα να έρχεται από έξω, και να χτυπάει στο τζάμι. Αν αντέχεις να βάζεις και κρύο αέρα ακόμα καλύτερα... |
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το air condition στον με τον αερα να έρχεται από έξω, και να χτυπάει στο τζάμι. Αν αντέχεις να βάζεις και κρύο αέρα ακόμα καλύτερα... |
Πέτρο καλώς ήρθες & καλοτάξιδος....
Ο τεχνικός έλεγχος που σου ανέφεραν είναι σωστός, το Service των 30.000χλμ ή 2ετών είναι σωστό αλλά με την προυπόθεση ότι στο έτος ή στα 15,000(ή 10,000) χλμ θα γίνει η ενδιάμεση επίσκεψη (δλδ = αλλαγή λαδιών κτλ...) ![]() |
Simply put, the 207 GT is one of the best handling cars Peugeot has built since the firm's Eighties heyday. It offers keen drivers some real fun in twisty bends |
... (πάλι μικρό ρε γα**το;) |
Αν αυτό ισχύει έστω και κατά 80%, ένα test drive θα το έκανα... (πάλι μικρό ρε γα**το;) Σταύρο πότε θα έρθει καμιά πιο γρήγορη έκδοση; |
Σταύρο πότε θα έρθει καμιά πιο γρήγορη έκδοση; |
Μα δεν απαιτείται διλιτρη έκδοση δρόμου ώστε να πάρει έγκριση το 207 S2000 ????
Μόνο στα WRC ισχύει αυτό??? |
και πότε θα έρθει κανένα 2λιτρο της προκοπής?? ![]() ![]() ![]() |
Tί σαν τον δικό σου....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Άσε...καλύτερα ποτέ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τι φωνάζεις μωρή Λουκία.... ![]() ![]() Εγώ ρώτησα:
|
Το RC το περιμένουμε κάπου τον Μάρτιο-Απρίλη λανσάρισμα ,άρα στην αγορά Μαιο -Ιούνιο . |
Όσο για τα διακριτικά RC Άρη έχω την αίσθηση ότι αυτή θα είναι η ονομασία όλων των κορυφαίων εκδόσεων Peugeot για το άμεσσο μέλλον... ![]() Δυστυχώς ή ευτυχώς.. ![]() |
TO PUNTO EXEI ΔΙΛΙΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ???????????? |
volvos έγραψε: | ||
soy απαντησα αδερφη του ελεους. |
ok δεκτό φιλενάδα Παναγιώτα... ![]() ![]() |
20.550Ε ειναι αρκετα |
θα βγει κατι πιο γρηγορο και μου ειπε ο πωλητης το RC, αλλα θα ειναι 2λιτρο (μαααλισταααα...)!!! |
Αρχικώς το 20550€ που το έβγαλε....????19,900€ έχει....θα βγει κατι πιο γρηγορο και μου ειπε ο πωλητης το RC, αλλα θα ειναι 2λιτρο (μαααλισταααα...)!!! |
Voici les différentes motorisation pour la 308. HDI : 1.6 90 HDI : 1.6 110 HDI : 2.0 136 HDI : 2.2 170 (double turbo) Essence : BMW 1.6L 16V 75ch, 115ch, 140ch, 170ch. Essence : 2.0 Turbo 230 ch. |
Jantes Team Dynamics blanches de 17" et pneus Pirelli P Zero Nero 205/45 R 17 |
20.550 με το κλειδι στο χερι μου ειπε!!! (Το παιρνεις και φευγεις...τα λογια του)
Παντως οταν του ειπα οτι ενδιαφερομαι για το GT αστραψε το ματι του... |
Peugeot 207 Pack Sport F-RACING
http://www.feline207.net/site/modules/news/article.php?storyid=68 μεταξύ άλλων...
Άρη θυμάσαι τι σου έλεγα για ζάντες... ![]() ![]() Πάρτε και φωτογραφίες να γουστάρετε: http://www.feline207.net/site/modules/myalbum/viewcat.php?cid=70 ![]() |
Εγώ πάντος έχω παραγγείλει το GT σε κοκκινάκι απλό και όλα τα τέστ που έχω διαβάσει μέχρι τώρα με έχουν κάνει να μην μπορώ να περιμένω....το θέεεελω |
Οι άγγλοι γράψανε στην πρώτη επαφή που είχανε με το αυτοκίνητο επί γαλλικού εδάφους ότι είναι ίσως το καλύτερο HOT HATCHBACK που έχουν φτιάξει οι γάλλοι από το 1980 και μετά. |
Φανταστικά κρατήματα, θεικό τιμόνι , μπάσιμο στις στροφές με την μούρη γονατισμένη και σήκωμα του πίσω τροχού και γενικά ότι μιάζει πάρα πολύ με το 205 GTi 1,6 |
Λόγο ΒΑΡΟΥΣ κυρίως - (205 GTi 1.6 - 860Kg, 205 GTi 1.9 - 885Kg, 309 GTi - 920Kg, 309 GTi 16v - 960Kg, 405Mi16 - 1025Kg, 207GT - 1245Kg....)... |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Για ανέβαινε στα 1350+ ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Για ανέβαινε στα 1350+ ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||||
Για 1245 κιλά είχα διαβάσει....... Νομίζω σε ένα από τα Αγγλικά Site (autoexpress, ή Channel4, ή κάποιο άλλο....) |
Ρε μ***κες, η C180 του πατέρα μου ( μοντέλο 1996 ) είναι 1350kg αλλά...
1) Είναι Mercedes 2) Είναι πισωκούνα 3) Είναι 1800cc... ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΤΟ 207 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ? ![]() |
και είναι και σεντάν ενώ το άλλο είναι hatchback. Δεν υπάρχει περίπτωση να έιναι τόσα πολλά κιλά... |
έγραψε: |
1) Είναι Mercedes 2) Είναι πισωκούνα 3) Είναι 1800cc... ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΤΟ 207 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ? ![]() |
Ποιο δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσα πολλά κιλά, η Mercedes ή το 207? ![]() |
206 2.0 gti 1100 κιλά / 136 = 8,08 |
p206Mike έγραψε: | ||
ή 206 2.0 gti 1100 κιλά / 138 = 7,9 καλά είμαστε προς το παρόν.... ![]() |
ή 206 2.0 gti 1100 κιλά / 138 = 7,9 καλά είμαστε προς το παρόν.... ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||||
μιλάω για νορμάλ . από πότε έχεις 138 ίππους...? ειδικά εσύ έχεις λιγότερους αν σκεφτείς ότι σου έχουν ψοφήσει και μερικα άλογα !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Έτσι μόνο εξηγείται η απόκτηση 107 και μάλιστα σε έκδοση trendy !!!! ![]() ![]() ![]() |
Tϊ να έχει ρε Σταύρο...????
ασφάλεια 5 αστέρων , 3 ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης ,ενεργά υποπόδια , πλαίσιο εξελίγμένο μια 10ετία σε σύγκριση με την Mercedes , 17άρια λάστιχα και δύο πόρτες οι οποίες ζυγίζουν τα κέρατα τους , και όχι σαν το 206 που ήταν καρυδότσουφλα.... ![]() ![]() |
p206Mike έγραψε: |
Τώρα το δίνει και με 141 όχι σε 206 νομίζω η citroen , κάτι τετοιο συζητάγαμε τις προάλλες στην έδρα..αλλά δεν θυμάμαι με ποιον από εδώ... |
Το 307cc σιγουρα φοραει πια αυτον τον κινητηρα ![]() |
Χά...χά....αυτά είναι....king cub διπλοκάμπινο..... ![]() ![]() ![]() ![]() Παντως εννοείται ότι περιλαμβάνονται όλα τα μέρη του αυτ/του στο ζύγισμα. |
Η GT φέρει standard την γυάλινη οροφή? ![]() |
Stevon έγραψε: | ||||
Καθώς και 807 , 407 και 307 XSi 2.0Lt 3D&5D |
Και ένα τελευταίο off topic,,, Μην μου ξαναφάτε άλογα, στο στυλ - Τι αυτό με τα 135 ή με τα 130 ή με τα 136.... σας έφαγα.... λίγα είναι τα κακόμοιρα μην μου τα τρώτε και είναι 138 ολόκληρα και μάλιστα από τα καλά του ιπποδρόμου τα αμερικάνικα τ αγωνιάρικα..... ![]() |
έλα μωρέ !!! και να σου φάμε μερικά θα δανειστείς από το trendy !!!! |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||||
Για να γίνει deady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[και μάλιστα από τα καλά του ιπποδρόμου τα αμερικάνικα τ αγωνιάρικα..... ![]() |
Και πρέπει να έχει τα ίδια κιλά? ![]() Ελπίζω στα 1356 kg να συμπεριλαμβάνεται και η γυάλινη οροφή γιατί αλλιώς θα το δηλώνουμε σαν ημιφορτηγό ![]() |
Παντως οι περισσοτεροι πωλητες λενε οτι απενεργοποιειται (για ευνοητους λογους), αλλα ξεχνανε να αναφερουν το "προσωρινα"... |
Μεσα στο κειμενο πεταει και ενα υπονοουμενο για turbo 1400...Λετε?!?!? ![]() |
Τι να περιμένουμε άραγε από το rc? |
αν βρεις ελλάδα δρόμο με τον συντελεστή τριβής των Γαλλικών δρόμων έλα και πες μου....
Καλά αν το χρονομέτρησαν σε ευθεία πίστας, τότε πρόσθεσε άλλα 2'' για ελλάδα και είσαι οκ |
δεν ειναι ετσι...
οι διαφορες ειναι πολυ μικρες γιατι τα ελληνικα περιοδικα μετρανε στις καλυτερες δυνατες συνθηκες...συνηθως παιζουν κατω του 1δευτ. σκεψου οτι ενα διαστημα(ισως ακομα) μετραγανε στο ελληνικο ![]() βεβαια αν συγκρινεις δρομους τοτε ναι τα 2 δευτερα διαφορα ισως ειναι αληθεια... επισης εδω τα λεει λιγο πιο πεζα και μαλλον σωστα κατα τη γνωμη μου. οποτε το 8.1 ειναι τιμη κατασκευαστη ![]() http://www.in.gr/auto/expositions/exposition.asp?lngEntityID=49217 |
Steve έγραψε: | ||
1.6 και 180hp όπως λέει στο άρθρο του ![]() |
...γιατί όλοι θα αλλάξουν αμάξι μάλλον...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...μη χεσω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και το esp να μην βγαίνει ποτέ... ![]() ![]() ρε δε πα να κάνει και 6 στο 0-100... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Απ'οτι φαινεται ομως κανενας πια δεν δινει σημασια στην αισθηση που αφηνει το εκαστοτε αμαξι, παρα κοιτανε μονο τα 0-100! ![]() τι να πω....(?) ![]() |
To esping or not to esping ![]() ![]() ![]() Άσε καλύτερα να τους το έχουν μόνιμα on γιατί αλλιώς... ![]() Εγώ πάντως επιμένω ότι ζυγίζει σαν μια φάλαινα με ότι αποτέλεσμα έχει αυτό στους υπόλοιπους τομείς εκτός από τις επιδόσεις ![]() |
το βαρύ αυτοκίνητο έχει μόνο αρνητικά σε όλους τους τομείς. ειδικά στις επιδόσεις/καταναλωση και στην οδική συμπεριφορά.... τώρα εάν είναι φιλικό προς τους πεζούς εμένα διόλου δεν με ενδιαφέρει... Δεν σκέφτομαι πόσους πεζούς θα τρακάρω... Όσο για το 0-100 συμφωνώ ότι δεν είναι πανάκεια, και για αυτό είπα ότι στις ρεπρίζ μάλλον θα πηγαίνει πολύ καλύτερα από ότι έχει βγάλει το γκρουπ psa μέχρι σήμερα στα 1600 κυβικά. και λίγο ![]() Δυστυχώς ακόμα και σήμερα οι αυτοκινητοβιομηχανίες σέρνονται από την μύτη από τους εκάστοτε γερμανούς κατασκευαστές.. Τι εννοώ ? τα πρώτα gti τα έβγαλε η volkswagen. golf gti , μικρό ελαφρύ με όχι πολύ μεγάλη ιπποδύναμη και αρκετά σβέλτο (λόγω μικρού βάρους) στην δεκαετία του 80 όμως άρχισε να χάνει τα σκήπτρα από τις μικρές γαλλικές βόμβες ax (με βάρος μόνο 690 κιλά !!!!!) και 205 rallye , gti. Αφού χάσανε το παιχνίδι λοιπόν άρχισαν να το γυρνάνε στην αξιοπιστία, και ξεκινήσανε να βγάζουνε τα αστεία golf 1.4 με τους 60 ολόκληρους ίππους !!!! Βέβαια γρήγορα κατάλαβαν ότι δεν έχει νόημα να βγάζεις ένα κινητήρα που να κρατάει 20 χρόνια και έτσι άρχισαν να βγάζουν δυνατόυς κινητήρες στα μέσα της δεκαετίας το'90. Βέβαια λόγω του ότι είχαν χάσει πολύ εδαφος από τοον ανταγωνισμό στο θέμα κινητήρων , το γύρισαν στον τομέα της παθητικής ασφάλειας !!!! Και έτσι άρχισαν να φέρνουν πρόσχημα την παθητική ασφάλεια, και άρχισε το βάρος όλων των αυτοκινήτων να ανεβαίνει προς τα πάνω!!!!! Τώρα που οι γάλλοι φτιάχνουν καλύτερα αυτοκίνητα σε παθητική ασφάλεια (βλέπε 1007 , σιτροέν c6), να δούμε που θα το γυρίσουν οι γερμανοί. Μάλλον θα αρχίσουν να το ρίχνουν στην κατανάλωση καυσίμου, και θα αρχίσουν τα αυτοκίνητα να ελαφρώνουν για να μπορούν να κάψουν λιγότερο !!! Γιατί να το γυρίσουν στα υβριδικά δεν τους παίρνει γιατί οι Ιάπωνες είναι 100 χρόνια μπροστά σε αυτά τα οχήματα... ΤΕΛΟΣ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
το ξερω οτι το παραδειγμα που θα σου δωσω ειναι λιγο υπερβολικο αλλα δειχνει οτι δεν πρεπει να τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι. το rs4 με τους 450 ιππους και τα 1700+ κιλα δηλ. ειναι αργο αυτοκινητο ; μη βιαστεις να σκεφτεις "τι μας λεει τωρα" αλλα αν καποια εταιρια αλλαζει πολιτικη ή διαφημιση ή γραμμη marketing και στρεφεται εκει που νομιζει οτι θα ικανοποιησει τους πελατες της, αυτο δεν σημαινει οτι απαραιτητα το προιον της ειναι κακο. ![]() |
..... Για να φιάξουν ένα αυτοκίνητο που θα έχει σκελετό από κράματα αλουμινίου (για παράδειγμα) και άλλα σύνθετα υλικά αντοχής, για να το επενδύσουν με βοηθήματα και εξοπλισμό που θα το καθιστούν ελαφρύ, τότε θα έπρεπε να το πληρώσουμε τα διπλάσια χρήματα από αυτά που κυκλοφορούν σήμερα. .... |
εδώ κανεις εσύ ένα λάθος.... Παράδειγμα τα κατάρτια των ιστιοπλοϊκών σκαφών πού είναι πλέον από καρμπον στον βασικό εξοπλισμό τους... Και μιλάμε για σκάφοι κρουαζιέρας, όχι αγωνιστικά .... |
εάν θέλανε να κάνου ελαφριά αυτοκίνητα θα τα κάνανε.... |
Δηλαδή η πόρτα που κλέινει και ακούς το "γκντουπ" τι σκ**ά ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά έχει μέσα της ??? και έιναι 30 κιλά βαρύτερη από τις πόρτε των παλιών καλών 205 ?
ή μήπως το 205 gti 1.9 δεν είχε αιρ κοντισιον, ηλεκτρικά παράθυρα κτλ κτλ... ή μήπως οι 9 αερόσακοι που έχουν τα σύγχρονα μοντέλα ζυγίζουν όλοι μαζί πάνω από 10 κιλά ? |
Τάσο εάν θέλανε θα φτιάχναν έλαφρύτερα αυτοκίνητα με τα ίδια υλικά που φτιάχνουν σήμερα....Και αυτό θα ήταν εξέλιξη...
Και δεν σου μιλαώ για κάρμπον... αν θυμάσαι το citroen bx του '82 παρακαλώ έχει πλαστικό καπό και πορτ μπαγκάζ.... Το βάρος τό έφερε το γερμανικό μάρκετινγκ... δυστυχώς! Και αν μπείτε να οδηγήσετε α4 τούρμπο 163 άλογα τότε θα αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί δεν πάει βήμα... ![]() |
Και η τούρμπο κινητήρες που βγαίνουν ποιά ο ένας πίσω από τον άλλο, βγαίνουν για αυτόν τον λόγο .... για να μπορέσουν να κινήσουν ανεκτά όλα αυτά τα βαριά αυτοκίνητα που βγαίνουν σήμερα. (βοηθάει και η εξέλιξη των ηλεκτρονικών συστημάτων βέβαια) |
....παντως αν το 207 δεν ειναι οπως πρεπει η πεζο θα αντιμετωπισει προβλημα καθως δεν ειναι και πολυ καλα τα οικονομικα της... 407 πηγε απατο, 307 πλεον δεν πουλαει, 107 πουλαει δια3..... |
Ως πρωην κατοχος 205 μπορω να πω πως η πορτα ηταν αρκετα ελαφρια μεν, αλλα εσωτερικη ενισχυση δεν υπηρχε πουθενα, επισης δεν υπηρχε μονωση, ουτε ηλεκτρικος μηχανισμος παραθυρων και η ταπετσαρια που καλυπτε το εσωτερικο μερος ηταν λεπτη οσο 10 κολλες Α4, αφηνοντας και γυμνο μεταλλο!!!
|
Οι τούρμπο κινητήρες βγαίνουν πίσω ο ένας πίσω από τον άλλο διότι το π**άρι της Ε.Ε. έχει χτυπήσει τις αμυγδαλές των κατασκευαστών για εκπομπές ρύπων. Στο σωστό εργοστασιακό turbo, και όχι σε κάτι "500+ turbo kit" με 5ο μπεκ για πυροσβεστήρα, λόγω του περισσότερου οξυγόνου που υπάρχει στον κύλινδρο, κάνει την καύση όσο γίνεται τέλεια, αφήνοντας μηδενικά σχεδόν κατάλοιπα και υπόλοιπα. Σαν συνέπεια, έχει και μείωση των ρύπων. ![]() |
Να ρωρήσω κάτι.
το 205 με το 207 1.6 έχουν πρίπου 600 κιλά διαφορά στο βάρος. |
vinman έγραψε: | ||
Φαντάζομαι Παναγιώτη αναφέρεσαι στην Ελλάδα...γιατί σε άλλες αγορές το 307 πετάει ακόμα και το 407 συναγωνίζεται το passat σε πωλήσεις... ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||||
σιγά ρε !!! σου θίξανε το βαπόρι... |
απο τα 200 κιλα τα 60 ειναι στο εσωτερικο (ταμπλο...κτλπ.) τα υπολοιπα ειναι για προστασια πεζων αλλα και σε πολυ καλη (αριστη) παθητικη ασφαλεια...Μονο τις πορτες εσωτερικα να δεις θα καταλαβεις.... |
Η Peugeot εχει δοκιμασει να αντικαταστησει διαφορα κομματια του αμαξιου με πλαστικο. |
Προσφατα στο 307 που εχει πλαστικα φτερα.Ελεος.Τα 2 κιλα βαρος θα εσωζε την κατασταση? |
Destiny έγραψε: |
...egw exw paraggeilei to 207 to GT apo thn DAKAR sthn vouliagmenhs kai ypotithetai oti tha htan edw arxes noemvrh alla tipota...den exoun kan enhmerwsh akoma ![]() ![]() ![]() |
Παντως να ξερεις οτι τα πρωτα 207 GT εχουν ερθει στην Ελλαδα... |
netblaster έγραψε: | ||
Παντως να ξερεις οτι τα πρωτα 207 GT εχουν ερθει στην Ελλαδα... |
Εγώ ήμουνα ρε'συ ![]() |
Εγώ ήμουνα ρε'συ ![]() |
Όταν θα το πάρω test drive και θα το οδηγήσω θα σου πω για το μοτέρ και όχι μόνο ![]() |
...Under the skin, though, there’s the 1.6-litre turbocharged engine from the recently launched 207 GT. It has been uprated from 150bhp to the same 175bhp output as the MINI Cooper S – hardly surprising, as the four-cylinder forced-induction powerplant is a joint venture between BMW and PSA Peugeot Citroen. One point of difference between the two machines is the transmission. While the MINI employs a six-speeder, the 207 GTi will have only a five-gear transmission.
Although bosses claim the healthy 240Nm torque output (available from just 1,600rpm) means the car doesn’t need the extra ratio, buyers in this class now expect it. What’s even more disappointing is the vague, sloppy shift quality of this familiar Peugeot set-up... |
...For anyone with fond memories of the original 205 GTi, the fact Peugeot has played it safe with the hot 207 will come as a disappointment. Nevertheless, the 1.6 turbo engine is a belter, and early impressions suggest the production car, launched in March, will handle crisply. But the most exciting news is that Peugeot will keep the pressure on rivals with a 210bhp RC... |
Prices won’t be announced until its unveiling, but the three-door-only GTi is expected to command a £1,500 premium over the GT. |
γιατί θα έχει σίγουρα 6άρι+μπλοκέ (όπως το Mini S) |
Έγώ το RC το βλέπω στα 28-29 χιλιάρικα ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
ναι ρε σίγουρα |
Σίγουρα?! ![]() |
Μα κανέναν δεν βλέπω αγαπητέ Σταύρε...
Τόσα πράγματα και θαύματα που θα έχει πάνω, απλά μετά μπαίνει σε άλλη κατηγορία ![]() |
Των διλιτροτουρμποειδών ![]() |
http://orly.yarly.org/orly.jpg |
![]() |
Το όνομα "207 RC > εγκαταλείπονταν επομένως προς το παρόν ... Θα ξέρουμε του πλεονεκτήματος μέσα σε μια χούφτα των εβδομάδων, κατά τη διάρκειατης επίσημης παρουσίασης αυτών των διάσημων 207 GTi, την παρουσίαση που δεν θα ήξερε να καθυστερήσει επειδή η εμπορευματοποίησή του προβλέπεται πάντα για το μήνα του Μάρτιος το 2007. Mis 2α παρτ το όνομα, τίποτα δεν αλλάζει: θα εξοπλιστεί καλά κινητήρα 1.6 THP 16v 175 ch του που αναπτύσσεται με BMW, και όλα άλλα χαρακτηριστικά του μένουν εκείνοι που σας είχαμε αναγγείλει μέσα στο αποκλειστικό φάκελό μας 207 (πρώην RC) GTi ! |
Ομορφο αμαξι φτιαξαν οι ατιμοι.
Και αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι το πισω μερος που στο 206 δεν μου αρεσε και παρα πολυ.Ηταν σαν σχαρα. |
Ομορφο αμαξι φτιαξαν οι ατιμοι.
Και αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι το πισω μερος που στο 206 δεν μου αρεσε και παρα πολυ.Ηταν σαν σχαρα. |
nik_marin έγραψε: |
Πώς σας φαίνετε αυτό ρεπριζ 207GT-clioIII RS… http://upload4.postimage.org/1800700/photo_hosting.html |
Εντυπωσιακό..... ![]() |
Γιατι το RC εχει πιο λιγη ροπη απο το GT?
Τουρμπατα δεν ειναι και τα δυο?Και μαλιστα 16αρια. Λογικα επρεπε να εχει κατι παραπανω απο ροπη το RC. |
Δυο συνάντησα το ΣΚ και τα δύο κάτι θέλανε από εμένα ![]() |
Στο ένα πήγα αλλά έκανε την όρνιθα στο άλλο ήμουν με τον γαμπρό μου και είπα να μην του δείξω πόσο μανιακός μπορώ να γίνω ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
ο...ορνιθοκυνηγός ![]() είναι σαν τα civic που νομίζουν ότι είναι type r τα qs/xs που νομίζουν ότι είναι ραλλύ τα 206 1.6 που νομίζουν ότι είναι rc (έλα βρε πλακίτσα πλακιτσα!!!) κτλ κτλ κτλ ![]() ![]() ![]() |
La 207 GTi disposera d'une boîte de vitesses manuelle à cinq rapports, mais une boîte séquentielle à six rapports et à palettes au volant pourra rapidement être proposée. Il se dit également qu'une évolution du moteur pourra voir le jour, portant sa puissance à plus de 200 chevaux. |
Motorisation de la 207 GTi
1.6 l THP 16v / EP6 DTS Cylindrée : 1 598 cm3 Culasse : 16 soupapes, avec deux arbres à cames en tête Distribution variable à l’admission Allumage : une bobine par cylindre Alésage : 77 mm Course : 85,8 mm Rapport volumétrique : 10,5 Injection : Directe d’essence Pression d'injection : 120 bar Turbocompresseur Twin Scroll Pression maximale de compression : 0,8 bar Puissance maxi : 128 kW CEE (soit 175 ch DIN) à 6 000 tr/min Couple maxi : 240 Nm entre 1600 et 5000 tr/min (260 Nm en overboost temporaire) Performances de la 207 GTI 0 à 100 km/h : 7,1 s 1000m DA : 28 s Vitesse maxi : 220 km/h Reprise de 80 à 120 km/h, en 5ème : 7,0 s |
Informations sur la 207 GTi
Commercialisation : Mars 2007 Prix (estimation) : 22 000 € Motorisations : EP6DTS BMW/PSA 1.6 THP 16V Turbo de 175 ch Puis une évolution du même bloc poussé à plus de 200 ch sera à attendre pour l'année 2008 (EURO V) Equipements spécifiques et exclusifs de la 207 GTi Siglage spécifique "207" et "GTi" de part et d'autre de la plaque Double sortie d'échappement chromée Becquet de toit Pare-chocs arrière couleur caisse Lunette arrière et custodes surteintées Coque de rétroviseurs aluminium Jantes aluminium inédites : Diamante de 17" Sièges baquet et banquette arrière inédits, accompagnés d'un garnissage intérieur en alcantara Volant spécifique avec insert en alu Repose-pied aluminium Casquette de combiné en cuir Fond de compteurs carbone inédits Décors intérieur alu inédits Apparition d'une nouvelle teinte de carrosserie : Gris Shark |
Είχες άλλο peugeot πριν το 207? |
206xs έγραψε: |
Και μια παρατήρηση το 206 κάμπριο το δίλιτρο δεν έχει τόσες στρεβλώσεις όσες το 1.6 ![]() |
La 207 RC disposera d'une boite de vitesses manuelle & cinq rapports, mais une boite sequentielle & six rapports et & palettes au volant pourra rapidement & propose. Il se dit & galement qu'une & evolution du moteur pourra voir le jour, portant sa puissance & plus de 200 chevaux. |
τι λέει? γιατι δεν ξέρω γαλλικά... ![]() ![]() ![]() |
Κοιτα να δεις που εκει που θα εχω τελειωσει το μπουρδελο μου θα σκασει μυτη το 207rallye Και θα τρεχω να βρω λεφτα να το αλλαξω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
τι λέει? γιατι δεν ξέρω γαλλικά... ![]() ![]() ![]() |
πολύ γέλιο παίδες....
κανένα διακριτικό στο GT και όλοι έρχονται από πίσω και προκαλούν. πηγαίνεις χαλαρά με 5Η...δίνεις τέρμα γκάζι και μένουν πίσω και χαζεύουν. άλλο φρούτο! |
και με ενα τσιμπιμα τους ριχνεις στα αυτια. |
Στην άσφαλτο κάτι θα κάνουμε...
Αν όμως δεν βελτιώσουν λίγο το χωμάτινο σεταπ τους τότα τα @@ μου θα πάρουμε.... |
http://www.youtube.com/watch?v=rZzsxpenbvo |
αλλα μολις το εβγαζα το πηγαινα εγω εκει που ηθελα. |
Ενοιωθα οτι το αμαξι κολλουσε στην ασφαλτο και ηταν σαν να σου περνει την στροφη αυτο. |
Ναι αλλα σκεψου να σου πεταχτει κατι απο δεξια και να κανεις επικυνδινο ελιγμο.
Περνει θεση και σε κραταει. Και οσο για τις στροφες θα σου πω αυτο.Η πιο αγαπημενη μου διαδρομη ειναι το Ηρακλειο Ρεθυμνο. Αυτο τα λεει ολα |
Σημερα εκανα αλλαγη σε δευτερα και εχανα για μιση ωρα. |
σπεραααααααα
το βασικο μειον αυτου του καρου ειναι οτι το esp δεν απενεργοποιειται! |
ΥΓ Ω Champs-Elysees ![]() |
Αυτό το χρώμα (Griffe Aluminium Brosse ) είναι απίστευτο... |
Skull έγραψε: | ||
Γεια στην παλιοπαρεα!!!! ![]() Τις τελευταιες μερες κανω μια ερευνα αγορας για καποιο "γρηγορο" των 1,4-1,8 λιτρων και αφου το 207 μου μπικε για τα καλα στο ματι ειπα να ριξω μια ματια στο παλιο-αγαπημενο μου-forum και ας ριξω και εναν χαιρετισμο! ![]()
Πριν ενα μηνα επεσε στα χερια μου το φυλαδιο με τα χαρακτηριστικα του 207 και ενα απο αυτα "λεει" οτι εχει κουμπι απενεργοποιησεις του ESP!!! _____ Μονο ενα topic για το καινουργιο μοντελο της peugeot? ![]() |
Πού 'σαι ρε μαλλιά? ![]() |
Πρωτον τα αλογα ειναι 170 προς 140. |
sastagr έγραψε: |
Κάτι που με παραξένεψε είναι η πίεση ελαστικών που πρέπει να είναι 2,5 bar. Το θεωρώ πολύ. |
Ενα αλλο ειναι οτι τα πλαστικα ακομα και του GT που κανει 24000 ειναι πολυ κακης ποιοτητας.
|
Εξοπλισμός - Τιμές Peugeot
207 GT Αερόσακος οδηγού/συνοδηγού / Πλευρικοί αερόσακοι Αερόσακοι οροφής ABS Antispin/ESP Υποβοηθούμενο τιμόνι Ηλεκτρικά παράθυρα (Ε) Κεντρικό κλείδωμα Ηλεκτρικοί καθρέφτες Ηλεκτρονικός κλιματισμός Ηχοσύστημα Ζάντες Προβολείς ομίχλης Tιμή (ευρώ) 19.900 Έκδοση 207 GT |
Τεχνικά Χαρακτηριστικά - Επιδόσεις - Διαστάσεις Peugeot
207 GT Κυβισμός (κ. εκ.) 1.598 Ισχύς (PS/σ.α.λ.) 155/5.830 Ροπή (Nm/σ.α.λ.) 268/2.650 0-100 χλμ./ώρα (δλ.) 8,2 60-100 χλμ/ώρα (δλ.) 6,3 80-120 χλμ/ώρα (δλ.) 8,5 Τελ. Ταχύτητα (χλμ./ώρα) 210 Φρένα 100-0 χλμ./ώρα (μ.) 38,8 Mέση κατανάλωση (λίτρα/100 χλμ.) 7,0 Βάρος (κιλά) 1.271 Χώρος αποσκευών (λίτρα VDA) 270 |
-Κατευθυνόμενοι προβολείς
-Πενταλ αλουμινιου -Ανίχνευτης χαμηλής πιέσεης ελαστικών -Υποβοηθηση παρκαρίσματος με ηχητική ειδοποίηση -ESp με κουμπί απενεργοποίησης -Αυτόματο ραδιο-cd συμβατό με MP3 -Πανοραμική ηλιοροφή |
justapstar7 έγραψε: |
Παιδιά πραγματικά ευχαριστώ πολύ με βοηθήσατε αρκετά!!Μάλλον για το 207gt ετοιμάζομαι!
..όμως.. Χτές μου είπε ενας γνωστός οτι πουλάει ο πατέρας του το HONDA CIVIC Type-R '02 60.000km.. Tιμή: 18000 Euro συζητήσιμα.. τώρα τι κάνω? Καμια πρόταση? ![]() |
16 το παιρνω εγω πες του...
το να συγκρινεις type-r me 207gt ειναι σα τις βουρτσες με τις...2$%$@τσες! και δοξα το θεο υπαρχουν αρκετα εξουσιοδωτημενα πλεον χοντα και εκτος σαρακακη |
το να συγκρινεις type-r me 207gt ειναι σα τις βουρτσες με τις...2$%$@τσες! |
Δηλαδη πως ειναι το τελευταιο?
Εχεις καμια φωτο να δουμε? |
Εμενα απο το Type-R μου αρεσουν 2 πραγματα.
Πρωτον το ωραιο λευκο-περλε χρωμμα που εχει το Type R. Και δευτερον ο δυζωνικος πινακας οργανων. Ειναι βεβαια λιγο διαστημικο απο μεσα αλλα ενταξει συνηθηζετε. Δεν θα ηταν η πρωτη μου επιλογη για GTi.Δοξα τον θεω υπαρχουν και αλλα. Οταν λες κουραστικο τι ακριβως εννοεις? Σε ποιον τομεα? Εγω αυτο που εχω παρατηρησει τελευταια στα Civic(Ετυχε να μπω σε καινουργιο προσφατα)ειναι οτι εχουν πολυ αβολα καθισματα.Και στο προηγουμενο ειναι ετσι.Σε ταξιδι απο Αθηνα για τρικαλα δεν βολευομουν με τιποτα. Με κουραζουν τετοιες καταστασεις. Ειναι απο τις φορες που αναρωτιεμαι γιατι αραγε να βγαινουν τετοια αμαξια?Μηπως στην χωρα αυτη δεν εχουν την λεξει "ανεση" στο λεξιολογιο τους? |
justapstar7 έγραψε: |
(που είναι "όπλο" όπως και να το κάνουμε ) |
Το type-r είναι "όπλο". |
Αν έχεις σκοπό για πόλεμικές καταστάσεις πάρτο (το R) |
θα προσπαθουσα να το κανω replica S2000.
|
pappaki έγραψε: |
Προσεχώς και 207 με 120 γερμανικά άλογα....
Λέτε να πηγαίνει καθόλου? |
σε χαλάει δηλαδή
207 1,4 16ν 90ps 207 1,6 16v 110 και αργότερα 207 1,6 16v 115ps 207 1,6T gt 150ps και πολύ πιθανό έκδοση LW (τύπου rallye = ελαφρωμένη...) 207 1,6T gti 180ps 207 1,6T ή 2,0 200+ps? εγώ μια χαρά τα βλέπω. η VW έχει φτάσει στο παλλο τελείως ακρο. εγώ στο 207 βλέπω μια "συλλογή" από σωστές επιλογές ανάλογα του τι θέλει ο καθένας. η VW περνάει μια μεταβατική περίοδο και νομίζω θα καταργήσει σε λίγο καιρό αρκετές εκδόσεις που "αλληλοκαλύπτονται" ![]() |
πλήρως ![]() |
Γεια σας παιδιά, είμαι ένα νέο μέλος, πολύ ωραίο σάιτ έχει φτιάξει ο Πρόεδρας με τον Φορουμάρχη...
Μήπως ξέρουμε πόσο θα κάνει το 207 RC? Ένας φίλος μου ρωτάει... ![]() |
Γεια σας παιδιά, είμαι ένα νέο μέλος, πολύ ωραίο σάιτ έχει φτιάξει ο Πρόεδρας με τον Φορουμάρχη...
Μήπως ξέρουμε πόσο θα κάνει το 207 RC? Ένας φίλος μου ρωτάει... ![]() |
Κανει 19900.
Βαλε και καποια εξοδα για να παρεις το κλειδι στο χερι παμε στα 20400 περιπου. |
Works ε??????
Με 'φτιαξες πρωι πρωι. Αν και τα 174 αλογα ειναι υπεραρκετα πιστευω. Ειχα την χαρα να οδηγησω Cooper S ενος φιλου μου και πραγματικα τα αλογα και η ροπη ηταν αρκετα για μενα. Πατουσες το γκαζι με 4η και κολουσες στο καθισμα. |
kyr80 έγραψε: | ||
Δυστηχώς ποτέ δεν είναι αρκετά ![]() Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά οι πρώτες αφίξεις RC υπολογίζονται το νωρίτερο τέλη Αύγουστου. Με πάσα επιφύλλαξη όπως μου είπαν στην αντιπροσωπία. Άλλά και το GT με 3 μήνες παράδοση Ιούνιο πάει... |
Τωρα που ειπες CZT και μου εχουν πει καποιοι "ολα καλα απο αποψη κινητηρα αλλα αν ειχε και καλυτερο στησιμο + φρενα θα ηταν φοβερο"
Και συνεχιζουν λεγοντας "Με 17000 ευρω μην περιμενεις κατι καλυτερο" Δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν αυτα. Οσο για το RC θα περιμενουμε να το δουμε για να το κρινουμε. |
Savil έγραψε: |
Τέλος με 1800 euro διαφορά παίρνεις πολύ καλύτερο εξοπλισμό και μεγαλύτερους χώρους. Αυτά για τώρα και προς θεού μην νομίσετε ότι υποτιμώ ή λέω ότι το CZT δεν είναι καλό αυτοκίνητο. Απλώς το GT κατά την γνώμη μου είναι καλύτερο. |
Savil έγραψε: |
Οι περισσότεροι με 4η και οι πιο ανύσυχοι με 3η...
Όσο για τα 1800€ εξαρτάται. Τα επιπλέον του GT τα αξίζουν δε το συζητώ. Αλλά φτάσαμε να δίνουμε 7 εκατομύρια παλιές δραχμούλες για ένα μικρό αυτοκίνητο. Γρήγορο δε λέω. Απλά να θυμίσω ότι το rallye είχε 4 εκ... Και ξέρω ότι το GT είνιαπληρέστερο από το rallye. Αλλά και στην εποχή του στο rallye δεν έλειπε τίποτα από ότι είχαν τα μικρά της εποχής... |
kyr80 έγραψε: |
....Το καλύτερο έχει να κάνει με το υποκειμενικό της αγοράς αυτοκινήτου... |
sps έγραψε: |
Εγω ξερω πως το 207 gt βγαινει και με κανονικο ουρανο μεταλλικο. |
sps έγραψε: |
Εγω ξερω πως το 207 gt βγαινει και με κανονικο ουρανο μεταλλικο.
Τωρα γιατι μονο στη Mπανανια ερχεται με γυαλινη, δεν καταλαβαινω αυτη τη λογικη της lion! |
Ηλιοροφή ή πανοραμική γυάλινη οροφή? ![]() |
Καλυτερο?
Μονο καλυτερο? Εδω εχουμε παρει φωτια απο τις σκεψεις να αλλαξουμε αμαξι. Μπορει να ψησω των πατερα μου να αλλαξει το 406 και να παρει 207GT μιας και τωρα στα γεραματα των επιασε λιγο ο σπορ εαυτος του οποτε να το περνω καμια βολτα. Το κιβωτιο του πρεπει να ειναι σαν του 307.Τουλαχιστον απο την περιγραφη σου αυτο καταλαβαινω. Μην περιμενεις κιβωτιο Honda.Μακαρι να ειχαμε αυτην την δυνατοτητα. Οταν οδηγω το Honda του ξαδερφου μου 2 πραγματα μου κανουν φοβερη εντυπωση.Το πολυ καλο κιβωτιο και το παρα πολυ καλο τιμονι.Ποιημα. Καλοταξιδο να ειναι και να το χαρεις οπως εσυ επιθυμεις. |
Kyr80 έγραψε: |
Συνολικά το CZT είναι γρηγορότερο. Απλά το GT ροπιάζει από χαμηλώτερα και σου δίνει αυτήν την αίσθηση. Διάβασα ότι το GT έχει 80-120 σε 8,5sec και το CZT 10sec με 5η. Αυτό σημαίνει ότι είναι γρηγορότερο; Αυτό απλά σημαίνει ότι είναι ελαστικότερο. Γιατί κανείς δε θα το κάνει αυτό με 5η. Οι περισσότεροι με 4η και οι πιο ανύσυχοι με 3η...
|
Kyr80 έγραψε: |
Γράφω για το CZT και το GT. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα αμάξι κοντά 300 κιλά βαρύτερο με τα ίδια άλογα, ότι χαμηλά είναι "πολύ πιο καλό" όπως έγραψε ο Savil. Και δεν τα λέω από το μυαλό μου, 1070 κιλά το CZT και 1356 κιλά το GT. 7,13kg/hp το CZT 9,04 το GT. 0,7sec είναι γρηγορότερο στα 0-100. Οι αριθμοί μιλάνε. Δεν είναι "αν".. Πόσο πια καλύτερη κλιμάκωση έχει το κιβώτιο του GT; Για εμένα το GT είναι "πληρέστερο", όχι "καλύτερο". |
Το GT ξυπναει γρηγοροτερα λογο της τεχνολογιας twin scroll οπως υποστηριζει η Peugeot με την BMW. |
Βεβαια το CZT εχει 21 κιλα ροπης στις 3500 στροφες ενω το GT εχει 24,4 κιλα ροπης στις 1400 στροφες.
Επισης το CZT βγαζει 150 αλογα στις 6200 ενω το GT τα βγαζει τις 5800. Σε αυτα τα δυο περνει κεφαλι το GT. Στο θεμα βαρους ειναι πιο βαρη κατα 280 κιλα οποτε χανει εναν ποντο. Μην ξεχνας οτι το CZT εχει 47 λιτρα ρεζερβουαρ ενω το GT 65 λιτρα. Σε ενα ακομα σημειο που θελω να σταθω χωρις να λεω οτι το ενα υπερεχει του αλλου ειναι οτι το CZT ειναι 1500 κυβικα ενω το GT ειναι 1600 κυβικα. Εγω παντως θα επερνα το GT ως πιο ολοκληρωμενη επιλογη. Εχει καλυτερο στησιμο και πολυ καλη ποιοτητα υλικων. Το CZT για μενα ειναι μονο κινητηρα οπως και η πλεοψηφια των γιαπωνεζικων. |
Επίσης χρειάζεται 8,5 για τα 80-120. Όχι 8,5 για να περάσεις μία νταλίκα που κινείτε με 80, εκεί χρειάζεσαι πολύ λιγότερο. |
kyr80 έγραψε: |
...Και πάω για RC γιατί δεν θέλω να αγοράσω κάτι πιο αργό από αυτό που έχω. Αλλά αν δεν ήθελα να διαθέσω περισσότερα € και εγώ θα προτιμούσα το GT από το CZT γιατί όπως είπα για τα δικά μου μέτρα είναι πληρέστερο. |
σωστότατη σκέψη. επίσης το 207 RC προβλέπεται να έχει πάρα πολλές διαφορές τελικά σε σχέση με το 207 GT (αντίστοιχες με τις διαφορές που έχει το 206 gti με το 206 RC = η μέρα με την νύχτα για κάποιον που ξεζουμίζει το αυτοκίνητο και όχι απλώς μετακινείται.......) Αν θα έχεις τα επιπλέον χρήματα του 207rc διαθέσιμα όταν θα έρθει (υπολόγισε τουλάχιστον +2000ε από το 207gt) να κάνεις υπομονή τώρα και να μην πάρεις το gt (αρκεί φυσικά να ενδιαφέρουν πραγματικά τα + του rc, πράγμα που από λεγόμενά σου ισχύει)... ![]() |
Αλλα οταν βλεπεις τελικη 210 και στα δυο και 150 και στα δυο δεν θα πεις οτι αυτος που εχει την μεγαλυτερη ροπη υπερεχει στην δυναμη?
Ασχετα με το βαρος. Ετσι λεει η λογικη. |
Οσο για τα 0-1000m στην πραξη μπορει να ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα.
Μπορει να μην σου κατσει μια αλλαγη,να καθηστερισεις καπου και ετσι να παρει κεφαλι ο αλλος. |
KoS έγραψε: |
Έχω παραγγείλει το 207 GT και ενώ το περιμένω, θα ήθελα κάποιος ο οποίος το έχει οδηγήσει αρκετά, να μου πει αν είναι ευχαριστημένος. Το κάθε περιοδικό και ο κατασκευαστής λένε τα δικά τους. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό, το golf tsi και το opel astra 1.6T (Σχεδόν στα ίδια λεφτά). Διάλεξα το 207 λόγω κινητήρα και βασικού εξοπλισμού. Το golf αν και μου άρεσε στα γκάζια-άνεση και χώρους, δεν μου άρεσε εξωτερικά. Το astra δεν το οδήγησα αλλά δεν εμπιστεύομαι την opel στο να παίρνει κινητήρες 110hp και να τους πηγαίνει στα 180. Έχει πράγματι το gt καλές ρεπριζ και τις νιώθει ο οδηγός; |
KoS έγραψε: |
Έχω παραγγείλει το 207 GT και ενώ το περιμένω, θα ήθελα κάποιος ο οποίος το έχει οδηγήσει αρκετά, να μου πει αν είναι ευχαριστημένος. Το κάθε περιοδικό και ο κατασκευαστής λένε τα δικά τους. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό, το golf tsi και το opel astra 1.6T (Σχεδόν στα ίδια λεφτά). Διάλεξα το 207 λόγω κινητήρα και βασικού εξοπλισμού. Το golf αν και μου άρεσε στα γκάζια-άνεση και χώρους, δεν μου άρεσε εξωτερικά. Το astra δεν το οδήγησα αλλά δεν εμπιστεύομαι την opel στο να παίρνει κινητήρες 110hp και να τους πηγαίνει στα 180. Έχει πράγματι το gt καλές ρεπριζ και τις νιώθει ο οδηγός; |
Βγηκε η εκδοση "John Cooper Works" του Mini!!!
............... ........................... ......... |
!Offtopic! ![]() Δηλαδη το 206rc "John Fistikis Edition" ποσα αλογα βγαζει??? ![]() (Σκατοζηλιαριδες πουστρο-"εγγλεζοι" ![]() ![]() |
Η PEUGEOT ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ έγραψε: |
Ακολουθώντας την παράδοση του 205 GTi, η Peugeot συνεχίζει την παραγωγή αγωνιστικών θρύλων με το 207 RC, που αποτελεί άλλη μία παγκόσμια πρεμιέρα. Το 207 RC περιλαμβάνει ένα μείγμα οδήγησης και επιδόσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καθημερινή βάση. Το αυτοκίνητο διαθέτει έναν νέο κινητήρα βενζίνης 1.6 lt THP turbo άμεσου ψεκασμού, ισχύος 128kW (175 hp) και ροπής 240 Nm στις 1.600 σ.α.λ., που είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της εταιρίας και του BMW Group. |
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=252&page_id=5127
Για ετοιμαστείτε για κανένα GroupBuy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ναι οντως εχεις δικιο...
πρεπει να ειναι πολυ σουπα ενα αμαξι για να το κραξουν απο την αρχικη του παρουσιαση στο εξωτερικο... ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ .....ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
ναι οντως εχεις δικιο...
πρεπει να ειναι πολυ σουπα ενα αμαξι για να το κραξουν απο την αρχικη του παρουσιαση στο εξωτερικο... ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ .....ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Μετα ειδα στην πραξη τα 24 κιλα ροπης. |
Δεν μου το ανοιγει γα**το. |
TEST 207RC ![]() http://www.in.gr/auto/expositions/exposition.asp?lngEntityID=50669 |
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/208269/peugeot_207.html
Peugeot 207 GT HDi diesel-άκι... ![]() ![]() |
είπα εγώ οτι "δεν"?
|
LefterisK έγραψε: |
ειναι 2.0 με 197 ιππους ατμοσφαιρα...... |
Έλα Αλέκο? |
nOkpos έγραψε: |
σκευτομαι εγω τωρα λες να δωσω το 206 για το 207 GT ??? η για το 206 RC??
πιστευω οτι το 207 λεει περισοτερο ![]() |
Έλα Αλέκο? |
LefterisK έγραψε: |
αν δεν σου κανει κοπο μεγαλε......διαβαζε και κανα μηνυμα πιο πανω...
οχι μονο το τελευταιο... |
Φιλος (απο περιοδικο) που το οδηγησε στο εξωτερικο, μου ειπε οτι σαν αυτοκινητο ειναι σε ολα ενα σκαλι πιο πανω απο το GT!!!
Δεν του αρεσε το γεγονος οτι μοιαζει πολυ με το GT εξωτερικα... Σε αμεση συγκριση με το Mini, ειπε οτι το Mini ειναι λιγο καλυτερο οδηγικα και δειχνει πιο στιβαρο σαν αυτοκινητο!!! Αλλα, "το Clio ειναι αλλου" (τα ακριβη λογια του)... |
Και μενα μου την δεινει που ειναι σχεδον ιδιο με το GT.
Επισης μου την δεινει γιατι το Clio ειναι αλλου. Γιατι παντα πρεπει να κινηγαμε καποιον.Αν κυνηγαμε καποιον. |
LefterisK έγραψε: | ||
μιλαω για αυτο φιλε μου....... |
Έχεις 2 χρόνια στο forum, έχω 4. Σου λέει κάτι αυτό? |
Lef205 έγραψε: | ||
Ναι, οτι εδω δεν ειναι στρατος να υπερεχει ο παλιοτερος. ![]() |
βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια...
ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ![]() |
Lef205 έγραψε: |
να μην τα σκουπισετε Τασο, να τα αφησετε οπως ειναι, -ειδικα το ποστ σου- για να το βλεπουμε και να θυμομαστε γιατι οταν τα σβηνετε ξεχνιωνται και ξαναγινονται τα ιδια παλι. |
Ποιός τρόπος είναι αυτός; Πολύ απλά όταν απαντάς ξεκάρφωτα σε κάποιον που δέν ξέρεις, μια άστοχη απάντηση, επειδή θεωρείς ότι εσύ ξέρεις κάτι που δεν ξέρει. Εχω χιλιάδες παραδείγματα να σου δώσω. |
Ο προφορικός είναι συνήθως περιγραφικός και όταν βλέπεις τον άλλο οικίος, αλλά όταν γράφεις, είσαι περιεκτικός και προσπαθείς να μην προσβάλεις τον άλλο. Γιατί εκείνη την στιγμή ΔΕΝ τον βλέπεις. |
Τέλος οφ τοπικ. Αν δεν μπορείς να το σεβαστείς αυτό, τότε από εδώ και πέρα δεν θα γράφουμε αλλά θα κλάνουμε! |
Επίσης να πω ότι τις περισσότερες φορές σε ότι έχει πει ο Steve έχει δίκιο αλλά με τον τρόπο που το εκφράζει παραξηγείται και τελικά "χάνει" το δίκιο του. |
Συμφωνω.
Και δεν εχει να κανει με τον Steve.Τον εχω γνωρισει και μου εδειξε ενα αλλο προσωπο απο αυτο που ειχα γνωρισει μεσα απο το forum. Κανονικα θα μπορουσε να συμβει το αντιθετο.Και θα ηταν και το πιο λογικο. |
Χθες που μιλουσαμε απο το τηλ μπορει οι 90 στις 100 λεξεις να ηταν τουβλο,μπετο και τα σχετικα. |
Ομως προυπηρχε η γνωριμια μου και το αισθημα οικειοτητας που εδειξε ο ενας στον αλλον. |
Υπαρχει λοιπον αφορμη για ενα αποτελεσμα.Αν καποιος δεν εχει δωσει την αφορμη τοτε ο αλλος γιατι να του δωσει το αποτελεσμα.
Δεν ειπαμε να ειμαστε καθως πρεπει αλλα να μην φτανουμε και στο αλλο ακρο. |
Ενταξει αυτο.
Το θεμα ειναι απο πια μερια το εχουν στρωσει για να παει το τιμονι απο τα αριστερα? |
Επισης με το να αναγκασει ακουσια τον οδηγο να στριψει το τιμονι προς τα δεξια γιατι εχει την ταση να στριβει αριστερα(στο παραδειγμα του βιντεο αναφερομαι)τι πετυχενει ακριβως? |
p206Mike ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ έγραψε: |
Εάν η μία πλευρά του αυτοκίνητου πατάει σε σκόνη ή λάσπη κατά το φρενάρισμα, το SSP ασκεί αυξημένη ροπή στο τιμόνι, προς την αντίθετη πλευρά. Ετσι αναγκάζει ακούσια τον οδηγό να στρίψει ελαφρά, κίνηση που θα επιτρέψει στα φρένα να επέμβουν δραστικότερα, περιορίζοντας την απόσταση ακινητοποίησης έως και κατά 10%.
ΠΗΓΗ: in.gr |
.....Wikipe(r)dia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mike σταματα να το γλυφουδιαζεις...
|
Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε.... ![]() |
KouKou έγραψε: |
Παιδες ξερει κανεις να μου πει ποσο παει η αεροτομουλα για το 207? |
MAD έγραψε: | ||
Περιπου 220 ευρω βαμμενη τοποθετημενη!!!!! |
MAD έγραψε: |
400 ευρω εχει ο συνεγερμος!!!!!!!! Μην τρελαθουμε..... Ρωτησε και την Peugeot!!!! |
Elieco έγραψε: | ||
Μου τον έκαναν δώρο με την αγορά του αυτοκινήτου !! ![]() |
Το Γ^$@%ΕΝΟ 206RC γιατί να έχει περί τα 25.000 ευρώ, ακόμα και εν έτει 2007? Γιατί να μην το πάνε στα 20.000 ευρώ να κλάψει ο ανταγωνισμός? ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
παρτε κ ενα βιντεακι που μολις βρηκα |
sotos 207Gt έγραψε: |
Και για οποιον θελει οικογενεια και καροτσι στο πορτμπαγκαζ αλλα να τσαγιαζει που και που κανεναν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.feline207.net/site/modules/news/article.php?storyid=134 γα**το ακομα και τα στεισον θα μας τη λενε σε λιγο καιρο, βιαστηκα βιαστηκα πολυ.... :roll: |
sotos 207Gt έγραψε: |
Και σε αλλο topic τα αναφερουμε αλλα παμε αλλη μια.Ολες μα ολες οι διαφορες ειναι:
-Αλλα πιστονια -Αλλο κελυφος συμπιεστη(μεγαλυτερη διαμετρος)με ιδια φτερωτη διαφορετικου βηματος -Αλλο προγραμμα(ανεβαζει και παραπανω πιεση με λειτουργια overboost)-Αλλες αναρτησεις(λιγο πιο σκληρες και με διαφορετικο πισω αξονα(σκληροτερη αντιστρεπτικη) -Διαφορετικη εξατμιση-Διαφορετικα οργανα -Μπακετ Recaro με διθεσιο καναπε πισω -Τιμονι με παχυτερη στεφανη και χοντρυτερες λαβες -Διαφορετικο σχεδιο ζαντες(ιδια χαρακτηριστικα ομως) Αποκλειεται σιγουρα αν θες να βαλεις ολα αυτα να εχουν μονο 3000€ οπως η διαφορα τιμης Gt-Rc. Αυτα.Τα υπολοιπα 207 - 207 GT vs 207 RC και tuning |
Είχα δεν είχα, μούσκεψα πάλι το βρακάκι μου βραδυάτικα.
Ε ρε τί έχουν οι Άγγλοι... Μέχρι και ονομασία το αλλάξανε το καημένο ![]() |
Μάλλον η συντομογραφία RC δεν είναι ότι καλύτερο αφού για τους Άγγλους συμαίνει Radio Controlled (Τηλεκατευθυνόμενο). Για μένα καλά κάνουν πάντως που δεν το λένε RC αλλά GTi. (Επιπλέον και τo 206RC το λένε 206 GTi 180) |
Baphomet έγραψε: | ||||
Οι άγγλοι αλλάζουν το RC γιατί θυμίζει arse... ![]() ![]() ![]() |
silver205 έγραψε: |
Παιδια σημερα το απογευμα εκανα την παραγγελια μου για το RC και ειμαι πανευτυχης!
Σε 3 με 4 μηνες η παραδοση ομως ![]() ![]() ![]() Ειμαι ομως κατοχος ενος 205 gti το οποιο στο δρομο δεν το αλλαζω με κανενα και ουτε προκειται ποτε! |
καλή αναμονή λοιπόν θα είναι πολύ ωραίος συνδυασμός ένα 205gti και ένα 207rc περιμένουμε εντυπώσεις από το "άτυπο" "συγκριτικό" ![]() (όχι φυσικά για να βγάλουμε "το καλύτερο" αλλά για να δούμε την εξέλιξη ![]() |
gorillas έγραψε: |
Έχω μια ερώτηση λίγο άσχετη αλλά δεν ήξερα που να την βάλω. Τα 207 GT/RC βγαίνουν με ανοιγόμενη οροφή ή μόνο με την σταθερή πανοραμική; Που μπορώ να δώ αναλυτικά τον εξοπλισμό τους και ότι διαφορές έχει; |
Έχω μια ερώτηση λίγο άσχετη αλλά δεν ήξερα που να την βάλω. Τα 207 GT/RC βγαίνουν με ανοιγόμενη οροφή ή μόνο με την σταθερή πανοραμική; Που μπορώ να δώ αναλυτικά τον εξοπλισμό τους και ότι διαφορές έχει; |
crusader έγραψε: |
Θα μπορούσαν να μου πουν κάποιοι κάτοχοι 207 1,6 120hp και 207 GT ή Rallye τι καταναλώσεις έχουν; |
Πήγα χτές να ρωτήσω για το RC σε μια αντιπροσωπία πάνω στην Κηφισίας και μου είπαν ότι έρχεται τέλη Οκτώβρη με τιμή 24.000+.
Τί γίνεται ρε παιδιά; Εδώ διαβάζω ότι κυκλοφορούν ήδη. Μήπως δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί; Ούτε προσπέκτους δεν είχαν να μου δώσουν!!! |
dimkeras έγραψε: |
207 GT από τα τέλη Απρίλη. 19.300km τώρα, κατανάλωση 8,2lt. Αλλά δουλεύει με 4ες και 5ες περισσότερο, ελάχιστα πόλη. |
Για turbo μοτερ καααλα ειναι...Αν και δεν εχει καμια τρελη πιεση...Θα μπορουσε να ειναι και πιο χαμηλα η καταναλωση...
Με δεδομενο οτι τετοια καταναλωση περιπου, εχει ενα αυτοκινητο 200 κιλα βαρυτερο, με μεγαλυτερες τριβες, με 600 κυβικα και 2 κυλινδρους παραπανω... Που ειναι η εκτη, οεο?!?!? |
Οκτώβρη αναμένονται τα RC αλλά δε θυμάμαι για αρχές ή τέλη, στα 22.000 είχε ανακοινωθεί η τιμή τους, και προσπέκτους έχουνε βγεί και έχω πάρει από τον Ιούλιο... ![]() |
giorgio207 έγραψε: |
Δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει γιατί εγώ έχω με τα 110 άλογα αλλά στην πόλη μου δείχνει 10,5 χωρίς να το τραβάω στα άκρα πάρα πολύ. ![]() |
στην πόλη μου δείχνει 10,5 |
μηπως να ανεβαινες κατηγορια και να επαιρνες ενα golf gti?
τι να σου προσφερει το 207 παραπανω απο το μινι????????? |
Τί να του προσφέρει το Golf GTi παραπάνω από ένα 207RC, εκτός από χώρους? ![]() |
.........
........αλλα σβηστηκε εχει ΒΕ σαζμαν που ειναι ...... .... |
Τί να του προσφέρει το Golf GTi παραπάνω από ένα 207RC, εκτός από χώρους? ![]() α. τιμονι β. στριψιμο |
γ. αξιοπιστια (πλεον κυκλοφορει χρονια αυτο το μοτερ) |
δ. κυρος
ε. αξια μεταπωλησης |
drdino έγραψε: | ||||||
Για το τιμόνι μην το ορκίζεσαι πάντως, είτε το leon είτε το golf δεν έχουν να πουν κάτι το ιδιαίτερο. Του 207 σε απλή μορφή είναι πολύ καλύτερο από leon tsi/golf gt, οπότε... Σε στρίψιμο το golf θα έχει πλεονέκτημα στα ανοιχτά πατημένα, αλλά όχι και τόοοση διαφορά δεδομένου και του μεγέθους του 207 πλέον. Σε σφιχτή διαδρομή πάντως τα λεφτά μου δεν θα τα έβαζα σε αυτό.
Αξιοπιστία όσον αφορά το μοτέρ ναι, για τα υπόλοιπα του αυτοκινήτου τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά. Σίγουρα το V δεν είναι IV, αλλά δεν είναι ρόδινα τα πράγματα.
Σύμφωνοι, αλλά έχε στο μυαλό σου ότι και το golf θέλει ένα +6k στην τιμή του για αγορά, οπότε... |