volvos έγραψε: |
προεδρος - lef205 αντιπροεδρος - memsound ταμιας - grally Γενικός Γραμματέας - Volvos συμβουλευτικη επιτροπη - papaki+katafraktos... |
Sidobre έγραψε: | ||
Mου αρέσει! ![]() Επιτέλους θα κάτσω σπίτι να φχαριστηθώ την κόρη μου! Αντε και εγώ επίτημος ή Διευθύνων Σύμβουλος! ![]() ![]() |
σαν γνησιος αριστερος επιμενω στην αντιπολιτευση και στη γκρινιαααααα |
Sidobre έγραψε: |
και έτσι όλα θα δουλεύουν ρολόι |
![]() |
Touristas έγραψε: | ||||
Ειδικά αυτό η καλύτερη μου ![]() ![]() |
MH SBHNETE TIS PARTOYZES....
APO TH LARISA EINAI TO PAIDI~ ![]() |
θα κανουμε δωρο ενα μυαλό στο γκραλλυυυυυυυυυυυυ |
Δεν μπορώ παρά να συμφωνίσω! |
Lef205 έγραψε: |
Αρχικα προτεινω οι εκλογες να διεξαχθουν βραδυ.(γιατι πρωι δεν βλεπω να ξυπναω)
Το πι ες κλαμπ τελεια τζι αρ θα πρωτοπορισει για μια ακομη φορα διεξαγοντας τις εκλογες του νεου του Δ.Σ βραδυ!!! Οι καλπες θα ανοιξουν με τη δυση του ηλιου και θα κλεισουν με την ανατολη της επομενης ημερας, μετα θα παμε για πρωινο, καπακια για λιγο υπνο και το βραδακι με τα φραπογαλα στο χερι φρεσκοι φρεσκοι θα ανοιξουμε τις καλπες να δουμε τι εγινε. Κατα τη διαρκεια της εκλογικης διαδικασιας θα ποσφερονται στους ψηφοφορους οινοπνευματωδη ποτα και ξηροι καρποι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ευχαριστω ευχαριστω ![]() |
MH SBHNETE TIS PARTOYZES....
APO TH LARISA EINAI TO PAIDI~ ![]() ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΤΑΣΕΙ....... |
Gr@lly έγραψε: |
Θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα Όλα αύτα μόνο για 150 ψήφους.. |
Lef205 έγραψε: | ||
Προσεξε μην κανεις καμια μλκια με το ψηφοδελτιο σου και δεν ψηφισεις τον εαυτο σου! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 κιλό μπακαλάριο..
|
.....
ο λεφ στο βαθρο να αναλυει το προυπολογισμο τριβωντας τη κοιλια του αλα καραμανλης... |
oνειροοοοοοοοοο
ο λεφ στο βαθρο να αναλυει το προυπολογισμο τριβωντας τη κοιλια του αλα καραμανλης και εγω απο κατω αλα παπαρηγα να βριζω και να σηκωνω πανο για τα καπιταλοσκυλα του βουτσααααααααααααα μονο που πρεπει να αφησω τριχα και να κανιζω πουρα σα τη κανελλη... |
Andreas έγραψε: |
Να κανω μια σφηνα προταση και εγω παροτι νεος εδω....
Προτεινω τον Μανθο(Memsound) και τον Παναγιωτη(Volvos) για προεδρο και αντιπροεδρο αντιστοιχα. Ειναι εντυπωσιακο το ποσο ομοφωνα θα βγαινουν οι αποφασεις μιας και οι 2 κινουντε στο ιδιο μηκος κυματος και συμφωνουνε στα παντα. Φανταζομαι να το εχετε διαπιστωσει ολοι σας αυτο. Κορυφαιος συνδιασμος ![]() Τα λεμε το βραδυ. Να φερω κανα χωριατικο ? κανετε κεφι ? |
Επιτέλους, βγείτε εσείς να κάνω την δουλειά που μου αρέσει!
![]() |
ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΣΕΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΕΣ???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
οτι και να πω ειναι λιγο....
μια φορα στο τοσο γραφεις αλλα οταν το κανεις ΤΑ ΓΑΜΑΣ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ.... ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ |
vinman έγραψε: |
Ο κύριος Άρης έχει μακρά πείρα στα πολιτικά πεπραγμένα του τόπου μιας και έχει διατελέσει και περιφεριάρχης Θεσσαλίας με απόλυτα επιτυχημένο έργο....
------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
Αρη γερά με τσαμπουκά.....
Πάμε για την άλωση της Πόλης???? E συγνώμη του κατεστημένου ήθελα να πω... |
EΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ....
περιμενω την απογευματινη εκδοση! |
ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες λενε οτι υπαρχει ρηξη στο συνδιασμο του λεφ205...
ο μεμσαουντ λογω του οτι τα ειχε πλακακια και με γκραλλυ προσπαθωντας να καπαρωσει τη θεση του αντιπροεδρου και με τους δυο συνδιασμους (κλασικη υπουλη νυφιτσα) εκδιωχθηκε απο τον ηθικο και ακριβοδικαιο λευτερη που στη θεση του μανθου πηρε τον μηχανικο του ταζοντας του τσαμπα συνεργειο στην αυλη της λεσχης... οποτε ο μεμσαουντ φημες λενε οτι θα κατεβει ανεξαρτητος συνδιασμος με σκεψεις συνασπισμου με το τασο-σιντομπρ οπου στην επικειμενη συναντηση τους θα γινουν και φιλικα ανοιγματα με οπισθεννννννννννν ακολουθει φωτορεπορταζ απο τον ρεπορτερ μας μανο-σπιουνο-βινιμανι τον 4ο.... εκ της βολβος τεαμ ο πιεσκιακινεν.... |
...... |
SnakeMJK έγραψε: |
Ε όχι κ γυναίκες σε αντροκρατούμενο σύλλογο.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
sod έγραψε: |
Αναλαμβανω αφιλοκερδοs-AΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ την ασφαλεια του πιο "γρηγορου" ψηφοφορου απο αλλεs παραταξειs!!!!!! |
ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες λενε οτι υπαρχει ρηξη στο συνδιασμο του λεφ205...
ο μεμσαουντ λογω του οτι τα ειχε πλακακια και με γκραλλυ προσπαθωντας να καπαρωσει τη θεση του αντιπροεδρου και με τους δυο συνδιασμους (κλασικη υπουλη νυφιτσα) εκδιωχθηκε απο τον ηθικο και ακριβοδικαιο λευτερη που στη θεση του μανθου πηρε τον μηχανικο του ταζοντας του τσαμπα συνεργειο στην αυλη της λεσχης... οποτε ο μεμσαουντ φημες λενε οτι θα κατεβει ανεξαρτητος συνδιασμος με σκεψεις συνασπισμου με το τασο-σιντομπρ οπου στην επικειμενη συναντηση τους θα γινουν και φιλικα ανοιγματα με οπισθεννννννννννν ακολουθει φωτορεπορταζ απο τον ρεπορτερ μας μανο-σπιουνο-βινιμανι τον 4ο.... εκ της βολβος τεαμ ο πιεσκιακινεν.... |
leyraki....
τσιμπα ενα...... http://www.youtube.com/watch?v=zWwQO-32a7w ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΛΑΚΑ.... ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣhttp://www.youtube.com/watch?v=OE1S10sYKnQ |
Μεσα λοιπον απο αυτο τον χωρο θα ηθελα και επισημα να καλεσω στον ισχυρο συνδυασμο μου τον Τακη κατα κοσμον, βολβο.
"Τακη ελα να περπατισουμε χερι χερι.....!" "Τακη ελα να περπατησουμε μαζι....!" |
Τι μου θυμησες τωρα Μανο!
Μα καλα που το εμαθες εσυ αυτο? Τωρα με τον Γιωργακη παμε μονο για ποδηλατο . . . ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Που το έμαθα?? ...ή παρέχουμε σωστή και έγκυρη ενημέρωση ή ας το κλείσω το ''μαγαζί''καλύτερα...... ![]() ![]() ![]() Παρεπιπτόντως Lef έμαθα και το παρακάτω..... ![]() Ισχύει?? Θα σε στηρίξει?? |
MEMsound έγραψε: |
"ταλιμπανο/μαντηλο-δηλώσεις"....
http://www.youtube.com/watch?v=dw6q8ZuOy6U ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Στην πραξη δεν θα ηθελα τη βοηθεια του γιατι εχω μαθει να πολεμαω με τα δικα μου οπλα! |
to grally oyte kan δε τον καλω...
δε θα φτασει ποτε αυτη τη φορα... καποιος να του βρει το τηλ. της οδικης βοηθειας στην α.ο |
MEMsound έγραψε: |
μιας και ο vinman ετοιμαζει σιγά~σιγά το παιδικό δωμάτιο και πρέπει να διαλέξει....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΜΑΝΟ ΜΗΠΩΣ Ο ΜΑΝΘΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ????????????????????
|
ΣΗΜΕΡΑ
ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ......... ![]() ...ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ...!!!! |
Με τον Τακη δεν υπαρχει θεμα μονομαχιας και προσωπικα δεν εκανα ποτε τετοιες δηλωσεις, παρακαλω να σταματησει η παραπληροφορηση. ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Μάθε να διαβάζεις καλέ μου Lef... ![]() ![]() Ο Τάκης έκανε τις δηλώσεις...όχι εσύ.... Άρα δεν υπάρχει παραπληροφόρηση.... Εσύ προσπαθείς να στρέψεις τον κόσμο αλλού με άσχετες δηλώσεις... ![]() ![]() Επίσης δεν θα μας υποδείξετε τον τρόπο που θα κάνουμε τη δουλειά μας... Ο συντάκτης του ρεπορτάζ |
Lef205 έγραψε: | ||||
Θα ηθελα να το μαθω απο αυτον αυτοπροσωπως εφοσον δεν γνωριζω κατι τετοιο για εμενα δεν ισχυει τιποτα. ![]() |
Παράθεση: |
την μεγαλη βδομαδα ειναι
τεταρτη μεσημερι ανοιχτα πεμτπη ολη μερα... αν παμε πεμπτη που ειναι καλη μερα θα ακολουθησουν πιο πολλοι ??? |
.....Για βολτα ειμαι μεσα... |
vinman έγραψε: | ||||||||||
Volvos έγραψε:
Lef απάντησε:
Πάντα έγκυρο και αξιόπιστο ρεπορτάζ |
Lef205 έγραψε: | ||||||||||||
Με ολο το σεβασμο λογω της πειρας σας στον χωρο του διαδυκτιακου κουτσομπολιου στα ποστς που μου παραθεσατε δεν αναφερεται πουθενα το ονομα μου, ο Τακης ειναι ομοσταυλος και εχθρες δεν υπαρχουν. ![]() |
vinman έγραψε: | ||||||||||||||
Για να δεί όλος ο κόσμος τις μεθοδεύσεις σας..... http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=198450#198450 Με σεβασμό στον αναγνώστη |
Λάσπη και δολιοφθορά από τον Σπιούνο..
Ηταν ένα το σουβλάκι... ΑΑΑΑΑ και κάτι πατάτες... |
se ευχαριστω πολυ μανο...
αποτυπωσες πολυ καλα τη σκεψη του παπιου ο οποιος οταν ανοιξει το στομα του ειναι αστα να πανε... καλυτερα να σε πιασει στο στομα του ο κακαουνακης παρα το παπι... |
ομως δεν εχεις βαλει τη φατσα του μανθουμελ στο δρακουμελ.... |
o peugeραστής
μικρα ανοητα 1600αρακια...θα σας πιασω που θα μου πατε!!!!!!! http://i2.photobucket.com/albums/y33/vinman30/MANUOYMEL.jpg |
θελω φωτο με το......νονο |
θα αφησω τους υπολοιπους να μιλησουν........
οσον αφορα για σενα....παλι θα αφησω τους υπολοιπους να μιλησουν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΑΡΚΕΤΑ ![]() Μπορείτε να το συνεχίσετε αν θέλετε εδώ http://junior.imo.gr/junior_club/index.php |
sorry αλλα εδω τι ενοχλουμε ???
οκ στις αγγελιες ειναι λαθος και καποιες φορες απαραδεκτο αυτο που γινεται χαλωντας αγγελιες αλλων αλλα εδω ειναι ενα τοπικ για να λεμε τις μπουρδες μας? δεν ειναι εκκλησια.φορουμ ειναι. |
Ξαναδιάβασέ το... http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6849 Το τελευταίο δεν το κατάλαβα; Στο δωμάτιό σου πετάς σκουπίδια επειδή είναι το δωμάτιό σου και όχι εκκλησία (ή σαλόνι;) |
Ξαναδιάβασέ το... http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6849 Το τελευταίο δεν το κατάλαβα; Στο δωμάτιό σου πετάς σκουπίδια επειδή είναι το δωμάτιό σου και όχι εκκλησία (ή σαλόνι;) |
απο αυτη δε τη πλακα οσο χοντρη ή χαζη και να ειναι πιστεψε εχουν κολλησει πολλα παιδια βλεποντας ενα Α χαβαλε και οτι μπορουν να εχουν μια οικειοτητα με καποιους αγνωστους... |
christhehealer έγραψε: | ||
Ξέχνα τι σου έγραψε ο Πρόεδρας. Εγώ πιστεύω ότι αυτά που λες είναι αλήθεια. Βγάλε μας τώρα και τα usernames. Γιατί λες ότι κάποιοι κόλλησαν. Ποιοι είναι αυτοί? Τους έχεις? Τα usernames. |