PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 307 - Αλλαγη Ρ/CD

alexgr - Τρι 27 Μάρ 2007, 17:50:33
Θέμα δημοσίευσης: 307 - Αλλαγη Ρ/CD
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτησω αν αντικαταστησω το μαμα R/CD του 307 (Clarion RD3) για να βαλω ενα με mp3, στη συνεχεια θα λειτουργει κανονικα ο υπολογιστης ταξιδιου, η γενικος θα εχω κανενα προβλημα οποιασδηποτε μορφης?
rolland206cc - Τρι 27 Μάρ 2007, 18:01:13
Θέμα δημοσίευσης:
εγω που το αλλαξα σε 206 δεν εχω κανενα προβλημα και ο υπολογιστης ταξιδιου δουλευει μια χαρα
MEMsound - Τρι 27 Μάρ 2007, 18:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
κανένα απόλύτως πρόβλημα με τον υπολογιστή
η οθόνη σου θα σου δουλευει κανονικά όσον αφορά τις ενδείξεις θερμοκρασίας/υπολογιστή/ημερομηνίας κλπ κλπ
εκτός από τις σχετικές με το rcd ενδείξεις.
επίσης δεν θα λειτουργεί το χειρηστήριο του rcd του τιμονιού.

για να λειτουργήσει το χειρηστήριο αυτό καθώς και για να σου δείξει ενδείξεις του rcd η οθόνη του υπολογιστή χρειάζεσαι ένα σχετικό αντάπτορα.

αυτές τις μέρες το ψάχνουμε για άλλο 307 του club πως και τι γίνεται με τα 307.
Εχουν γραφτεί μερικά πράγματα εδώ για το 206 βέβαια αλλά παρόμοια πράγματα ισύουν και στο 307 (ή εστω αυτό ελπίζουμε)
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=191953#191953
alexgr - Τρι 27 Μάρ 2007, 18:57:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία, ευχαριστω! επίσης επειδη μαλλον θα βαλω και ηχεία στην εταζιερα εχει κανενα σχετικο θεμα σχετικα με το ξυλομα του ταμπλο για να περασω καλωδια κλπ?
Giannis307 - Τρι 27 Μάρ 2007, 20:01:35
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Wink Laughing Laughing
alexgr - Τετ 18 Απρ 2007, 08:39:05
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά εκανα την αλλαγή η οθονη δουλεύει κανονικα. Αλλα εχω ενα προβληματάκι ενω το stereo δουλεύει κανονικα οταν βγαλο το κλειδι εκτος οτι μενει ανοιχτο ακομα για κανενα 1-2 λεπτα χανει τη μνημη του μετα. Το στερεοφωνικο ειναι συνδεμενο με τι φισα ΙSO που ειχε μαζι του και κατα τα αλλα δουλευει κανονικα. Εχω ακουσει οτι μαλλον πρεπει να γινει αλλαγη θεσης σε καποια καλωδια τροφοδοσιας απο τη φισα.
Εχει μηπως αντιμετωπίσει κανεις παρομοιο προβλημα και μπορει να βοηθήσει?
MEMsound - Τετ 18 Απρ 2007, 09:46:48
Θέμα δημοσίευσης:
alexgr έγραψε:
Τελικά εκανα την αλλαγή η οθονη δουλεύει κανονικα. Αλλα εχω ενα προβληματάκι ενω το stereo δουλεύει κανονικα οταν βγαλο το κλειδι εκτος οτι μενει ανοιχτο ακομα για κανενα 1-2 λεπτα χανει τη μνημη του μετα. Το στερεοφωνικο ειναι συνδεμενο με τι φισα ΙSO που ειχε μαζι του και κατα τα αλλα δουλευει κανονικα. Εχω ακουσει οτι μαλλον πρεπει να γινει αλλαγη θεσης σε καποια καλωδια τροφοδοσιας απο τη φισα.
Εχει μηπως αντιμετωπίσει κανεις παρομοιο προβλημα και μπορει να βοηθήσει?

το έχω αναφέρει και αλλού.
δες εδώ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=196435#196435
ισχύει ακριβώς το ίδιο και σε εσένα. Wink
alexgr - Τετ 18 Απρ 2007, 10:56:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ το εφτιαξα Very happy
MEMsound - Τετ 18 Απρ 2007, 11:41:35
Θέμα δημοσίευσης:
Cool Cool Wink
Giannis307 - Τετ 18 Απρ 2007, 14:54:03
Θέμα δημοσίευσης:
Alex τι κοστος?Που?
AlexGr2006 - Τρι 01 Απρ 2008, 08:00:56
Θέμα δημοσίευσης: 307cc ΟΘΟΝΗ
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ....ΤΕΣΠΑ... ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΚΑΤΙ? ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ GPS...
Giannis307 - Δευ 07 Απρ 2008, 10:14:23
Θέμα δημοσίευσης:
Πρωτα απολα γραψε με μικρα γραμματα και οχι με κεφαλαια.....
Μετα δες μια εδω για οτι αφορα το χειρηστηριο στο τιμονι...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11784&postdays=0&postorder=asc&highlight=%F7%E5%E9%F1%E7%F3%F4%E7%F1%E9%E1+%F4%E9%EC%EF%ED%E9%EF%F5&start=20

Μετα

Για οθονες μπορεις να παιξεις με ανακλινομενη η με μια 2 din τωρα το τι θα εχει σαν λειτουργειες εχει να κανει με το ποσα εχεις να δωσεις και μονο με αυτο....Λογικο ειναι οσο μεγαλλητερη απαιτηση εχεις τοσο μεγαλληερο και το κοστος... Wink Wink
Kalxas - Σαβ 26 Απρ 2008, 13:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
σκέφτομαι να αλλάξω και εγω το clarion και να βάλω ενα μη εργοστασιακό ραδιο cd, αλλά δεν θέλω να χάσω τις ενδείξεις στην οθόνη, ποια ηχοσυστηματα προτείνετε και τι πρεπει να κανω για να μην χασω τις ενδειξεις?

MEMsound έγραψε:
η οθόνη σου θα σου δουλευει κανονικά όσον αφορά τις ενδείξεις θερμοκρασίας/υπολογιστή/ημερομηνίας κλπ κλπ

για να λειτουργήσει το χειρηστήριο αυτό καθώς και για να σου δείξει ενδείξεις του rcd η οθόνη του υπολογιστή χρειάζεσαι ένα σχετικό αντάπτορα.

Εχουν γραφτεί μερικά πράγματα εδώ για το 206 βέβαια αλλά παρόμοια πράγματα ισύουν και στο 307 (ή εστω αυτό ελπίζουμε)

Giannis307 - Σαβ 26 Απρ 2008, 20:27:14
Θέμα δημοσίευσης:
Βρηκες την απαντηση μονος σου... Wink
Max307 - Παρ 18 Σεπ 2009, 12:54:54
Θέμα δημοσίευσης: αλλαγη cd player σε 307 '03..
Κυριοι peugeotφιλοι....χαιρετε...ειμαι σχετικα καινουργιο μελος...εχω ψαξει παρα πολυ στο θεμα που απασχολει τα αυτο/τα μας οσον αφορα τον ηχο...βρηκα οτι τα αυτοκινητα απο 2000 εως 2005 εχουν διαφορετικο can-bus..οποτε δεν τιθεται θεμα εμφανισης των στοιχειων ηχου,rds cd player στην οθονη μας....τα υπολοιπα στοιχεια εμφανιζονται σωστα...το μονο που πρεπει να εφοδιαστουμε ειναι εναν ανταπτορα ωστε να χειριζομαστε απο εκει το player...εγω εχω εναν της connect2 και αποδιδει σωστα.... Very happy
HATZHS - Κυρ 18 Οκτ 2009, 22:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα φιλοι μου...εχω ενα 307 κ αλλαξα την μαμισια πηγη κ εχω βαλει μια sony...δεν με νοιαζει τοσο πολυ που δεν μπορω να χρησιμοποιησω το controlaki sto τιμονι οσο την οθονη την μαμισια που δειχνει ωρα ημερομηνια κοινος της πληροφοριες...υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μπορω να πειραξω την οθονη??? πχ να μπορω να αλλαξω ωρα ημερομηνια κτλ κτλ?ευχαριστω
Giannis307 - Κυρ 18 Οκτ 2009, 22:54:11
Θέμα δημοσίευσης:
Με τα κουμπακια που εχει δεξια αριστερα?η απο το χειρηστηριο ισως?
HATZHS - Κυρ 18 Οκτ 2009, 23:20:44
Θέμα δημοσίευσης:
αμα ειχε κουμπακια δεν θα ειχα προβλημα θα ηταν το μονο ευκολο...το θεμα ειναι οτι ολες οι ρυθμισεις τις εκανα απο το μαμισιο radiocd που ειχε...ολα τα peugeot εχουνε κουμπακια διπλα στην οθονη το 307 δεν εχει τπτ...γιαυτο ρωταω αν υπαρχει κανενας αλλος τροπος
Giannis307 - Κυρ 18 Οκτ 2009, 23:27:54
Θέμα δημοσίευσης:
Aπο το κοντρολακι δεν μπαινει στο μενου?Δλδ δεν χειρηζεσαι trip computer Κλπ?
HATZHS - Κυρ 18 Οκτ 2009, 23:29:55
Θέμα δημοσίευσης:
το controlaki το μονο που κανει για την ωρα ειναι με το πλαινο κουμπι εμφανιζει στην οθονη πληροφοριες για την βενζινη χιλιομετρα κτλ...παλιοτερα πριν αλλαξω πηγη αλλαζε σταθμους τραγουδια κ τα σχετικα...ολες τις βασικες ρυθμισεις για την οθονη την εκανε η πηγη...εσυ ποιο 307 εχεις?
Giannis307 - Κυρ 18 Οκτ 2009, 23:39:28
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα ειναι παλιο...εχει κουμπακια στην οθονη.....εχω την εντυπωση πως με παρατεταμενο πατημα στο κοντρολακι μπαινεις στο μενου για ρυθμησεις... κλπ....βασικα πρεπει να το εχει και στο μανουαλ...
HATZHS - Κυρ 18 Οκτ 2009, 23:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
axmm εμενα ειναι με το lifting στην μουρη...διπλα απο την οθονη εχει μια ταπα βασικα....αντε κ πατησω παρατεταμενα το πλαινο κουμπακι απο το κοντρολακι κ να μπει στο μενου πως θα το ρυθμισω αφου ουτε το κοντρολακι μου δουλευει παρα μονο αυτο το πλαινο κουμπι?
Giannis307 - Κυρ 18 Οκτ 2009, 23:45:23
Θέμα δημοσίευσης:
αν μπεις μενου θα επρεπε να δουλευει και η ροδελα...δεμ ξερω..μηπως μια βολτα στην peugeot Λυσει αποριες...?
HATZHS - Κυρ 18 Οκτ 2009, 23:47:15
Θέμα δημοσίευσης:
τεσπα θα το κοιταξω αυριο να δω μηπως κ δουλεψουν αυτα που λες...μια παλια βολτα στην peugeot μου ειχε πει οτι δεν παιζει να εχω προσβαση στις ρυθμισεις εφοσον εφυγε το μαμα ραδιοcd...
sonermgb - Τρι 08 Δεκ 2009, 21:38:20
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=I3WJcALbZAU&feature=related... αμα δειτε σε αυτο το βιντεο δουλευει κανονικα κ το χειριστηριο τιμονιου......
vamvakoolas - Τετ 09 Δεκ 2009, 13:17:01
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε το εχουμε εξαντλησει το θεμα

θελει ανταπτορα για να παιξει γιατι εχεις αυ/το με can bus και οχι καρβουδιστηρι
sonermgb - Κυρ 13 Δεκ 2009, 15:40:20
Θέμα δημοσίευσης:
κατι αλλο επειδη περιμενω να μου ερθει οθονη 2din κ θα την βαλω.....μετα θα μπορω να εχω τον ελεγχο στο park assistance π.χ ενεργοποιηση ή απενεργοποιηση κτλ?
vamvakoolas - Δευ 14 Δεκ 2009, 12:07:19
Θέμα δημοσίευσης:
απλα πραγματα:

τα χειριστηρια στο τιμονι θα δουλευουν οπως πριν. Το μονο που δε θα μπορεις να κανεις ειναι να χειριζεσαι το ραδιο. Περιμενουμε φωτος
sonermgb - Δευ 14 Δεκ 2009, 13:09:31
Θέμα δημοσίευσης:
μολις μου ερθει κ την βαλω θα εχετε κατευθειαν φωτο....ευχαριστω φιλε μου για την διευκρηνηση
sonermgb - Τετ 13 Ιαν 2010, 23:44:41
Θέμα δημοσίευσης:
http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000024
http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000025
http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000026
http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000027
http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000028

Οι φωτο που υποσχεθηκα.....και συντομα και απτο αμαξι.......
vamvakoolas - Πεμ 14 Ιαν 2010, 11:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
ωραια ειναι

Για να μαθουμε κιολας
1)κοστος?
2)Συνεργαζεται με αυτ/το ή @@? (εννοω το χειριστηριο στο τιμονι πεθανε?)
3)Εκατσε καλα στο σημειο?(πηρες προσοψη/περιμβλημα?)
sonermgb - Σαβ 16 Ιαν 2010, 23:08:35
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον η τιμη τηςηταν 425ε +εξοδα κουριερ 10ε.......
καιγια την εγκατασταση ηθελε βαση στηριξης..... μια φισα για το αμαξι....διοτι σε καθε αμαξι ειναιδιαφορετικο......εκτος απο τα ιαπωνικα που δεν χρειαζοντουσαν ουτε βαση ουτε φισα.......και ενα καθαρα δικιας μου επιλογης εξοδο ηταν μια καιρεα κλασσης ανωτερη για καλυτερη ληψη tv. Η οθονη κουμπωσε σχεδον σαν εργοστασιακη....και εξεχει η οθονη διοτι ειναι αποσπουμενη......το χειρηστηριο τιμονιου δουλευει μονο με χρηση αντοπτορα τον οποιο δεν εβαλα.....αλλα θα μπει αυτην την βδομαδα διοτι ημουν ολιγον ανυπομονος και η οθονη του αμαξιου πλεον μονο ωρα θερμοκρασια και ημερομηνια......οπως και υπολογιστης ταξιδιου...τα αλλα παπαλα..... τωρα

.το dvd απιστευτο
.ο πλοηγος απλα απεριγραπτος
.το radio πολυ ωραιο και με μεγαλυτερη εμβελια καικαλυτερο σημα στους σταθμους απο οτι το μαμα
.το cdplayer πολυ καλο και αυτο καθως cd που κολλαγαν με το μαμα με αυτο ουδεν προβλημα
.η tv με την καιρεα που εβαλα αρκετα ικανοποιητικη
.κια παρκετες επιλογες για το φοντο της οπως καιπορτοκαλι στο χρομα του ταμπλο δηλαδη Very happy

το μονο ποθ με χαλαει ειναι ειναι οτι τα κουμπιατης εχουν μπλε χρωμα....αλλα ειναι το λιγοτερο
sonermgb - Κυρ 17 Ιαν 2010, 19:52:12
Θέμα δημοσίευσης:
Και αυτες ειναι οι φωτο απτο αμαξι........

http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000029
http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000030
http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000031
http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000032
http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000033
http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000034
vamvakoolas - Δευ 18 Ιαν 2010, 12:00:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αρη
πολυ καλη δουλεια και για κινεζοιστορια μου φαινεται απο τα καλα. Wink

Σου προτεινω μελλοντικα να συνδεσεις μια καμερουλα στο συστημα σου (μικρο κοστος πιστεψε με) απλως να ξερεις οτι σε 2 χρονια η τν παπαλα μιας και θα περασουμε στη ψηφιακη (mpeg4). Τη φυσσα την εψαξες μονος σου ή θα στει βρει ο ηλεκτρολογος? αν το δευτερο πες μας ποσο σου πηρε Wink
sonermgb - Δευ 18 Ιαν 2010, 13:28:34
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον την φισα μου την βρηκε παλιος μαστορας του θειου μου σε αυτα.......και μου την χρεωσε 15ε τωρα δεν ξερω αν η τιμη ειναι ενταξει....παντως σε εναν στο περιστερι που πηγα μου την εβαζε με 30ε......οσο για την τηλεοραση να σου πω δεν με πολυ ενδιαφερει.......αυτο που με ενοιαζε περισσοτερο ηταν το dvd που ειναι με φοβερη αναλυση και τηλεκοντρολ οπως και το gpιδι που εχει software igo.....και ειναι απιστευτα καλο...τωρα τι να σου πω για ενημερομενουνς χαρτες ακομα δεν το εχω ψαξει πολυ αλλα απο οτι ξερω σε επαρχια ειναι πολυ ενημερωμενο σε σχεση με αθηνα.......δοκιμασα να του βαλω και destinator 7 το ετρχε κανονικα αλλα κολλαγε στην πλοηγηση πολυ....και σκεφτομαι για ginius driver τωρα.....τωρα ραδιο και cd νταξει αυτα ηταν τα στανταρ.......
Μονο η καιρεα μου βγηκε λιγο ακριβα διοτι εκανε 40 ευρω με εγκατασταση...αλλα πιανει καλα........
vamvakoolas - Δευ 18 Ιαν 2010, 13:44:02
Θέμα δημοσίευσης:
καλες τιμες (εχω δει και πολυ χειροτερα)

για gps μην ακους τι λενε, καθε συσκευη (κινεζοκατασταση) παιζει ενα προγραμμα καλα και ενα αλλο οχι. Αφου εσενα παιζει καποιο μη πειραματιζεσαι με αλλα (γιατι δεν ειναι και για πολλα)
sonermgb - Δευ 18 Ιαν 2010, 14:57:44
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως ο γνωστος που μου την εβαλε στο ηρακλειο και εχει και δικιες του επωνυμες οθονες ηχοσυστηματα και γενικα ηλεκτρικα μου ειπε οτι δεν την περιμενε τοσο ωραια οταν συνδεθηκε..........αλλα μου ελεγε βεβαια και για σονυ και πιονιρ και για αλλα τα δικα του οτι εχουν καλυτερο σημα στην τηλεοραση κλπ...αλλα αυτα ειναι λογο δικων του προιοντων.......βαση στηριξεις και καιρεα που ειπα ηταν για bmw και ταιριαζουν γαντι και στο δικο μου Wink
ToroLoco - Πεμ 11 Φεβ 2010, 23:47:42
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Λοιπόν έχω ένα 307 του 2004 και σήμερα του πέρασα ένα 2Din DVD/GPS στερεοφωνικό. Δεν είναι κάποια ιδιαίτερη μάρκα και το πήρα από το ebay. Έχω μια απορία και ελπίζω να έχω μια λύση από εσάς.

Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το χειριστήριο στο τιμόνι λειτουργεί αν συνδέσεις τα καλώδια σε μια φυσάκι που έχει. Η λογική είναι ότι μέσω ενός λογισμικού αναγνωρίζει πόσα volt βγάζει το κάθε κουμπί και μετά αντιστοιχείς σε κάθε ένα μια λειτουργία.Φαντάζομαι ότι όλοι θα πείτε αυτό δεν γίνετε γιατί χρειάζεται cam-bus ή όπως αλλιώς λέγετε το μηχάνημα που μπορεί να μεταφράσει το σήμα και είναι μόνο για ορισμένα στερεφωνικά.

Όμως το δοκίμασα και όντως όταν το συνδέσεις παίρνει κάποια v αλλά δεν είναι σωστά. Και εδώ είναι που έρχεται η ερώτηση μου. Ποιά είναι τα καλώδια που αντιστοιχούν στο χειριστήριο του τιμονιού και ποιά είναι η αντιστοίχισή τους. Δηλαδή το φυσάκι που πάει στο stereo έχει ένα "GND", "+5V" και 2 "ADI" νομίζω. Στο manual γράφει ότι ανάλογα την μάρκα του αυτοκινήτου πρέπει να συνδεθεί το 1 ή και τα 2 καλώδια "ADI".

Το παιδί που μου τα σύνδεσε δεν είχε χρόνο για να κάτσουμε να ασχοληθούμε και να το στήσουμε σωστά και θέλω να το κάνω εγώ, αλλά δεν γνωρίζω ποιά είναι τα σωστά καλώδια.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
sonermgb - Παρ 12 Φεβ 2010, 20:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μπορουσες πρωτα να μας συστηθεις....οπως συνηθιζετε εδωhttp://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=59

Τωρα........αν κ δεν νομιζω να λειτουργει οπως ειπες....και επειδη οι αγορες απο το ιντερνετ γενικα ειναι λιγο ρισκο.....και επειδη μπορει να λεει αλλα ο ''κατασκευαστης'' και αλλα να ησχιουν.....θα σου προτεινα να απευθεινοσουν σε καποιον που να ΞΕΡΕΙ.......και να σου πει αν οντως υπαρχει η περιπτωση που ειπες η εαν χρειαζετε ανταπτορακι.......Εαν εισαι απο αθηνα μπορω να σου προτεινω 2 μαγαζακια που μπορεις να απευθηνθεις[/url]
ToroLoco - Παρ 12 Φεβ 2010, 23:22:45
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry αλλά δεν πρόσεξα ότι υπάρχει "know us better" topic. Θα συστηθώ άμεσα στο forum.

Για το μηχάνημα, επειδή την ξέρω την αγορά από το internet αρκετά καλά είμαι επιφυλακτικός. Αλλά από την άλλη δεν θέλω να πέσω αμαχητί, θέλω να κάνω δοκιμές και μετά να πώ ναι δεν παίζει. Αν και το ήξερα από την αρχή ότι το joystick στο τιμόνι δεν θα παίζει. Όποιες υποδείξεις για να συμμάζεμα είναι ευπρόσδεκτες, αρκεί να έχουν όρεξη να ασχοληθούν και να μην είναι "κολλημένοι" με την σκέψη ότι επειδή το πήρα από το internet είναι μούφα και δεν θα παίζει.
sonermgb - Σαβ 13 Φεβ 2010, 19:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου τι να μην παιζει?οποιος τα πει αυτα ειναι ολιγον ασχετος.....και η δικη μου κινεζικη ειναι και αγορασμενη απτο ιντερνετ.......(XTRONS) αν ξερεις και η οθονη τουλαχιστον 1μηνα και που την εχω ειναι τζαμι......και μαλιστα τα ιδια ελεγαν και σε μενα κατι τυποι που πουλουσαν ηχοσυστηματα και εκαναν και εγκατασταση οτι δεν ξερεις πως θα ειναι και ολα τα κλασσικα επειδη εκεινοι πουλουσαν σονυ πιονιρ κενγουντ κ ολα τα συναφη που μετα συγχορησεως ειχαν 1000+ευρω...τουλαχιστον οι αντιστιχες με της δικιας μου.......Αυτα ειναι μονο και μονο για διφημιση για τα δικα τους προιοντα....

Εαν μου πεις απο που εισαι εχω να σου προτεινω 2 μαγαζακια που μπορεις να απευθηνθεις...
ToroLoco - Σαβ 13 Φεβ 2010, 21:04:13
Θέμα δημοσίευσης:
Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν κλειστά τα μάτια τους. Λοιπόν εγώ είμαι στην περιοχή του Ταύρου/Καλλιθέας/Νέας Σμύρνης. Μιας που έχεις παρόμοιας κοπής σύστημα θέλω να σου κάνω και άλλη μια ερώτηση, όταν βρω που είναι τα pm.
vamvakoolas - Σαβ 13 Φεβ 2010, 22:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
τα εχει γραψει ο Μανθος (για παραδειγμα)

αυτα πριν 2 χρονια και πριν 2 σελιδες. Για να παιξει το χειριστηριο κανονικα θελει ανταπτορα. Εχω ακουσει για πατεντες (που μετα απο καιρο καταληγουν σε ζημιες μεγαλυτερες απο 10 κινεζομηχανηματα). Για ολες τις λεπτομερειες νομιζω ο Sotos207 μπορει να εχει αποψη μιας και ειναι επαγγελματιας ο ανθρωπος. Idea Idea Idea
sonermgb - Κυρ 14 Φεβ 2010, 00:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
ToroLoco έγραψε:
Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν κλειστά τα μάτια τους. Λοιπόν εγώ είμαι στην περιοχή του Ταύρου/Καλλιθέας/Νέας Σμύρνης. Μιας που έχεις παρόμοιας κοπής σύστημα θέλω να σου κάνω και άλλη μια ερώτηση, όταν βρω που είναι τα pm.

Σου εχω απαντησει στο πμ... εγω θα σου προτεινω 2 μαγαζια τα οποια το ενα βρισκετε στη λεωφορο ηρακλειου στο ηρακλειο αττικης παντα, με λιγο επιφιλακτικες αποψεις για κινεζικα και γενικα universal πραγματα αλλα ειναι φιλος και κανει αψογη δουλεια....και το αλλο στο περιστερι....αν και λιγο ακριβο αλλα με ολη την διαθεση και την ειληκρινια.....που μπορουν να σε βοηθησουν....αν θες περετερο λεπτομερειες και για αυτα πες μου να σου στειλω με πμ...
...καλη ιδεα θα ηταν ακαι αυτη που σου προτεινε ο φιλος απο πανω για ποιο ''αμεσες'' απαντησεις τουλαχιστον σε τετοια ζητηματα Wink
ToroLoco - Κυρ 14 Φεβ 2010, 00:42:59
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
τα εχει γραψει ο Μανθος (για παραδειγμα)

αυτα πριν 2 χρονια και πριν 2 σελιδες. Για να παιξει το χειριστηριο κανονικα θελει ανταπτορα. Εχω ακουσει για πατεντες (που μετα απο καιρο καταληγουν σε ζημιες μεγαλυτερες απο 10 κινεζομηχανηματα). Για ολες τις λεπτομερειες νομιζω ο Sotos207 μπορει να εχει αποψη μιας και ειναι επαγγελματιας ο ανθρωπος. Idea Idea Idea

Αυτό που αναφέρεις το έχω διαβάσει μιας που έτσι βρήκα το site σας. Και ξέρω ότι για να λειτουργήσει κανονικά το χειριστήριο στο τιμόνι θέλει αντάπτορα cam-bus και για την ακρίβεια το συγκεκριμένο το πήρα ξέροντας ότι αυτό δεν θα λειτουργούσε. Αλλά εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο συγκεκριμένο μοντέλο και συνδέοντας τα καλώδια το παιδί που έκανε την εγκατάσταση εμφάνισε τα volt κάποια βάση υπάρχει. Αν γνώριζα τα καλώδια του χειριστήριου θα το έκανα μόνος μου, αλλά έτσι υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος.
vamvakoolas - Κυρ 14 Φεβ 2010, 19:10:49
Θέμα δημοσίευσης:
εγω μια φιλικη συμβουλη
προσεχε με τους πειραματισμους μη τρεχεις για κανενα εγκεφαλο (οχι ανθρωπου) Laughing
ToroLoco - Τρι 16 Φεβ 2010, 10:54:45
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά δεν ξέρω αν θα το φτιάξω, δεν με πειράζει και τόσο. Το μόνο που πρέπει να βρω είναι ένα σωστό GPS software γιατί το Route66 που είχε είναι φόλα.
sonermgb - Τρι 16 Φεβ 2010, 19:40:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι...και σου ειπα οτι θελεις.......πες μου
mufcpavlos - Σαβ 10 Απρ 2010, 14:09:17
Θέμα δημοσίευσης:
απο τοτε που ειχα παρει το 307 μου εχανε τις μνημες των FM σε τυχαιες στιγμες. Εδω και λιγο καιρο το παρακολουθησα κ διαπιστωσα οτι αν παιζεις cd ειτε με το clarion ειτε με το cd changer της blaupunkt και κλεισεις τη μηχανη χωρις να το γυρισεις στο radio πρωτα χανει τις μνημες του. Επειδη ειναι λιγο κουραστικο να βαζω ξανα και ξανα τους ιδιους σταθμους αν κ θυμαμαι τις περισσοτερες φορες κ το γυρναω στο ραδιο πριν σβησω το αμαξι, υπαρχει τροπος να "διορθωθει" αυτο χωρις να αλλαξω πηγη?
Tomahawk - Παρ 27 Αύγ 2010, 03:30:44
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα! Τελικά βρέθηκε μήπως αντάπτορας έτσι ώστε να μπορείς να χειριστείς τις λειτουργίες τις οθόνης (τις οποίες τις χειρίζεσαι απο το εργοστασιακό r/cd) αν αλλάξεις πηγή;

Ευχαριστώ!
vamvakoolas - Παρ 27 Αύγ 2010, 10:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
Tomahawk έγραψε:
Καλησπέρα! Τελικά βρέθηκε μήπως αντάπτορας έτσι ώστε να μπορείς να χειριστείς τις λειτουργίες τις οθόνης (τις οποίες τις χειρίζεσαι απο το εργοστασιακό r/cd) αν αλλάξεις πηγή;

Ευχαριστώ!

ο ανταπτορας υπαρχει εδω και χρονια δε βρεθηκε....

για λεπτομεριες και κοστος ρωτα sotos207 (δουλεια του ειναι) Idea
geo307 - Πεμ 07 Απρ 2011, 01:22:24
Θέμα δημοσίευσης:
βρήκα αυτό http://www.gelisound.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=708368 υπάρχει κανείς που να γνωριζει αν είναι καλό?γιατί η διαφορά στη τιμή απο τα connects2 είναι μεγάλη
HATZHS - Σαβ 09 Απρ 2011, 23:23:41
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα σας έχω μια πηγή sony sto 307 σκαφτόμουνα να την αλλάξω και να επανέλθω στην μαμισια πηγή που είχα ώστε να μπορώ να χειρίζομαι το τηλεχειριστήριο του τιμονιού και να μπορώ να μπαίνω στο μενού με τις ρυθμίσεις από το ραδιο..εχω όμως κάποιες απορίες το μαμισιο ραδιο cd παίρνει ενισχυτή επάνω και αν ναι με ποιον τροπο?και δεύτερον υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε usb επάνω και να το χειριζομαστε από το radio cd κανονικά?ευχαριστω παρα πολύ αλλα εχω μπερδευτει λιγο με το συγκεκριμενο θεματακι
staman - Τετ 20 Απρ 2011, 11:14:29
Θέμα δημοσίευσης:
'Exω αγοράσει μεταχειρισμένο ένα 307/2004 1.4/16V.

Μπορώ να βλέπω την κατανάλωση από το όργανο της ημερομηνίας/ώρας/θερμοκρασίας ή δεν υποστηρίζεται σε αυτό το μοντέλο.

Στο συνεργείο μου είπαν ότι αυτό γινόταν πατώντας προς τα μέσα τον διακόπτη των υαλοκαθαριστήρων αλλά επειδή ο προηγούμενος κάτοχος άλλαξε το μαμά rcd με ένα clarion, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα πλέον. Crying or Very sad

Υπάρχει κάποια λύση?
giorgos80 - Πεμ 21 Απρ 2011, 20:37:16
Θέμα δημοσίευσης:
staman έγραψε:

Μπορώ να βλέπω την κατανάλωση από το όργανο της ημερομηνίας/ώρας/θερμοκρασίας ή δεν υποστηρίζεται σε αυτό το μοντέλο.

Στο συνεργείο μου είπαν ότι αυτό γινόταν πατώντας προς τα μέσα τον διακόπτη των υαλοκαθαριστήρων αλλά επειδή ο προηγούμενος κάτοχος άλλαξε το μαμά rcd με ένα clarion, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα πλέον. Crying or Very sad

Υπάρχει κάποια λύση?

Και εγώ έχω αλλάξει το r/cd, αλλά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... Μήπως είναι άλλο το πρόβλημα; Μήπως φταίει ο μοχλός των υαλοκαθαριστήρων;
drdino - Πεμ 21 Απρ 2011, 20:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
staman έγραψε:

Υπάρχει κάποια λύση?

Το ραδιοσιντί σου έχει ασημένια κουμπάκια ή μαύρα για τις μνήμες του ραδιοφώνου;
staman - Παρ 29 Απρ 2011, 19:52:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ασημένια σε διάταξη τηλεφώνου (3 σειρές από 3 νούμερα σε κάθε σειρά)
Απ' ότι πρόσεξα σε ένα 307 fl δεν έχω τα δύο βέλη που δείχνουν προς τα μέσα στην άκρη του μοχλού, άρα δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα στο δικό μου μοντέλο.Crying or Very sad
Ξέρει κάποιος αν αλλάξω το μοχλό των υαλοκαθαριστήρων με έναν που να έχει αυτή την δυνατότητα θα μπορώ να βλέπω την κατανάλωση ή θα πρέπει να αλλάξω και την οθόνη της ημερομηνίας/ώρας/θερμοκρασίας?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες