alexgr έγραψε: |
Τελικά εκανα την αλλαγή η οθονη δουλεύει κανονικα. Αλλα εχω ενα προβληματάκι ενω το stereo δουλεύει κανονικα οταν βγαλο το κλειδι εκτος οτι μενει ανοιχτο ακομα για κανενα 1-2 λεπτα χανει τη μνημη του μετα. Το στερεοφωνικο ειναι συνδεμενο με τι φισα ΙSO που ειχε μαζι του και κατα τα αλλα δουλευει κανονικα. Εχω ακουσει οτι μαλλον πρεπει να γινει αλλαγη θεσης σε καποια καλωδια τροφοδοσιας απο τη φισα.
Εχει μηπως αντιμετωπίσει κανεις παρομοιο προβλημα και μπορει να βοηθήσει? |
MEMsound έγραψε: |
κανένα απόλύτως πρόβλημα με τον υπολογιστή
η οθόνη σου θα σου δουλευει κανονικά όσον αφορά τις ενδείξεις θερμοκρασίας/υπολογιστή/ημερομηνίας κλπ κλπ εκτός από τις σχετικές με το rcd ενδείξεις. επίσης δεν θα λειτουργεί το χειρηστήριο του rcd του τιμονιού. για να λειτουργήσει το χειρηστήριο αυτό καθώς και για να σου δείξει ενδείξεις του rcd η οθόνη του υπολογιστή χρειάζεσαι ένα σχετικό αντάπτορα. αυτές τις μέρες το ψάχνουμε για άλλο 307 του club πως και τι γίνεται με τα 307. Εχουν γραφτεί μερικά πράγματα εδώ για το 206 βέβαια αλλά παρόμοια πράγματα ισύουν και στο 307 (ή εστω αυτό ελπίζουμε) http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=191953#191953 |
ToroLoco έγραψε: |
Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν κλειστά τα μάτια τους. Λοιπόν εγώ είμαι στην περιοχή του Ταύρου/Καλλιθέας/Νέας Σμύρνης. Μιας που έχεις παρόμοιας κοπής σύστημα θέλω να σου κάνω και άλλη μια ερώτηση, όταν βρω που είναι τα pm. |
vamvakoolas έγραψε: |
τα εχει γραψει ο Μανθος (για παραδειγμα)
κανένα απόλύτως πρόβλημα με τον υπολογιστή η οθόνη σου θα σου δουλευει κανονικά όσον αφορά τις ενδείξεις θερμοκρασίας/υπολογιστή/ημερομηνίας κλπ κλπ εκτός από τις σχετικές με το rcd ενδείξεις. επίσης δεν θα λειτουργεί το χειρηστήριο του rcd του τιμονιού. για να λειτουργήσει το χειρηστήριο αυτό καθώς και για να σου δείξει ενδείξεις του rcd η οθόνη του υπολογιστή χρειάζεσαι ένα σχετικό αντάπτορα. αυτές τις μέρες το ψάχνουμε για άλλο 307 του club πως και τι γίνεται με τα 307. Εχουν γραφτεί μερικά πράγματα εδώ για το 206 βέβαια αλλά παρόμοια πράγματα ισύουν και στο 307 (ή εστω αυτό ελπίζουμε) http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=191953#191953 αυτα πριν 2 χρονια και πριν 2 σελιδες. Για να παιξει το χειριστηριο κανονικα θελει ανταπτορα. Εχω ακουσει για πατεντες (που μετα απο καιρο καταληγουν σε ζημιες μεγαλυτερες απο 10 κινεζομηχανηματα). Για ολες τις λεπτομερειες νομιζω ο Sotos207 μπορει να εχει αποψη μιας και ειναι επαγγελματιας ο ανθρωπος. ![]() ![]() ![]() |
Tomahawk έγραψε: |
Καλησπέρα! Τελικά βρέθηκε μήπως αντάπτορας έτσι ώστε να μπορείς να χειριστείς τις λειτουργίες τις οθόνης (τις οποίες τις χειρίζεσαι απο το εργοστασιακό r/cd) αν αλλάξεις πηγή;
Ευχαριστώ! |
staman έγραψε: |
'Exω αγοράσει μεταχειρισμένο ένα 307/2004 1.4/16V.
Μπορώ να βλέπω την κατανάλωση από το όργανο της ημερομηνίας/ώρας/θερμοκρασίας ή δεν υποστηρίζεται σε αυτό το μοντέλο. Στο συνεργείο μου είπαν ότι αυτό γινόταν πατώντας προς τα μέσα τον διακόπτη των υαλοκαθαριστήρων αλλά επειδή ο προηγούμενος κάτοχος άλλαξε το μαμά rcd με ένα clarion, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα πλέον. ![]() Υπάρχει κάποια λύση? |
staman έγραψε: |
'Exω αγοράσει μεταχειρισμένο ένα 307/2004 1.4/16V.
Μπορώ να βλέπω την κατανάλωση από το όργανο της ημερομηνίας/ώρας/θερμοκρασίας ή δεν υποστηρίζεται σε αυτό το μοντέλο. Στο συνεργείο μου είπαν ότι αυτό γινόταν πατώντας προς τα μέσα τον διακόπτη των υαλοκαθαριστήρων αλλά επειδή ο προηγούμενος κάτοχος άλλαξε το μαμά rcd με ένα clarion, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα πλέον. ![]() Υπάρχει κάποια λύση? |