PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - 206 - Αναρτήσεις ελατήρια για grand tourisme

petrosgt - Τρι 10 Φεβ 2004, 22:12:31
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αναρτήσεις ελατήρια για grand tourisme
epeidi to amaksi einai psilokatsikaki apo to plai,ithela na rwtisw an kapoios idiwktitis gt pou to exei xamilwsei antimetwpizei problimata stin kathimerini kinisi stous dromous me ton mprostino profilaktira (milame gia to poli 3ponta elatiria).
imai kainourgios sto club euxomai ta kalitera se ola ta meli tou!!!
fpug - Τετ 11 Φεβ 2004, 14:26:08
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΧΑΜΗΛΩΜΑ ΣΤΟ GRAN TOURISME
gt1873 έγραψε:
epeidi to amaksi einai psilokatsikaki apo to plai,ithela na rwtisw an kapoios idiwktitis gt pou to exei xamilwsei antimetwpizei problimata stin kathimerini kinisi stous dromous me ton mprostino profilaktira (milame gia to poli 3ponta elatiria).
imai kainourgios sto club euxomai ta kalitera se ola ta meli tou!!!

Πρωτα απ ολα καλως ηρθες.
Κι αλλο ενα GT στην παρεα (ωραιααααααα).
Λοιπον εγω το εχω χαμηλωσει και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.
pduke - Τετ 11 Φεβ 2004, 14:40:47
Θέμα δημοσίευσης:
Και πάνω που έλεγα ότι είμαστε τρεις!!!!

Καλώς τον και καλό τουρισμό σου εύχομαι

Εγώ το χαμήλωσα σαφως λιγότερο από τον Φίλιππο (2,5cm) και βρίσκω αβέρτα σε ράμπες, απότομες ανηφόρες κλπ. Βέβαια ο προφυλακτήρας είναι θεικά κατασκευασμένος και όπου και να "πάει" "ξανάρχεται"...
Τώρα γιατί ο Φίλιππος δεν βρίσκει πουθενά, δεν το έχω καταλάβει??
fpug - Τετ 11 Φεβ 2004, 14:42:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:

Εγώ το χαμήλωσα σαφως λιγότερο από τον Φίλιππο (2,5cm) και βρίσκω αβέρτα σε ράμπες, απότομες ανηφόρες κλπ. Βέβαια ο προφυλακτήρας είναι θεικά κατασκευασμένος και όπου και να "πάει" "ξανάρχεται"...

Απλο ειναι ρε Πανο μου
Παταω φρενο που και που... Laughing Laughing Laughing
fpug - Τετ 11 Φεβ 2004, 14:43:40
Θέμα δημοσίευσης:
Σοβαρα τωρα σε ραμπες και αποτομες ανηφορες εχω κι εγω προβλημα αλλα παω πολυ σιγα και περναω.
Ronin - Τετ 11 Φεβ 2004, 14:48:46
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντος,και ετσι ''μαμισιο'' που ειναι ,αρκετα συχνα ακουμπαω...

Τι να κανουμε ομως.Θελει χαμηλωμα....

(και μετα να δω πως θα μπαινω στο γκαραζ...)
PHSYBORG - Τετ 11 Φεβ 2004, 14:54:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:

Πιο σκληρα ελατηρια με μικροτερη διαδρομη ?
fpug - Τετ 11 Φεβ 2004, 15:00:46
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Ελατός έγραψε:

χμμμμ
ακριβως !!
pduke - Τετ 11 Φεβ 2004, 15:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
Ελατός έγραψε:

χμμμμ
ακριβως !!

Oχι ρε παιδιά τι λέτε τώρα, τα eibach είναι το ίδιο σκληρά( μη σου πω σκληρότερα από την KW (οδήγησα του μιχάλη)
Δεν βρίσκω όταν τρέχω, για ράμπες μιλάω και απότομες αλλαγές κλίσης.άλλωστε το πρόβλημα είναι ο πολύ μακρύς πρόβολος που ελαχιστοποιεί την γωνία αναρήχησης ειδικά όταν χαμηλώσεις.
Ronin - Τετ 11 Φεβ 2004, 15:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλιππε,μιας και πλακωθήκαμε ολοι οι Τουρίστες εδω μέσα,δεν ρίχνεις και καμιά detail για αυτα τα B&G COILOVERS που εχεις βάλει??
fpug - Τετ 11 Φεβ 2004, 15:35:24
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
Φιλιππε,μιας και πλακωθήκαμε ολοι οι Τουρίστες εδω μέσα,δεν ρίχνεις και καμιά detail για αυτα τα B&G COILOVERS που εχεις βάλει??

Ρυθμιζονται μονο καθ υψος.
Ειναι πολυ σκληρα (δηλαδη οταν πεφτεις σε λακουβα τα 'νιωθεις' πολυ) αλλα το αυτοκινητο δεν παει πουθενα.
Κλισεις μηδενικες.
Στις στροφες δεν φοβιζει καθολου ισα ισα προκαλει για ακομη περισοτερο γκαζι.
Μπορω να πω οτι εγινε 'αλλο αυτοκινητο'.

Μειονεκτηματα?
- η πισω δεξια 'εφτυσε' ολα τα λαδια της πριν λιγο καιρο και ετσι αλαχτηκαν και οι δυο πισω(εγγυηση) .
Οταν ομως ηρθαν οι καινουργιες απο το εργοστασιο διαπιστωσαμε οτι εχουν κατα ενα χιλιοστο ποιο παχυ θαλάμο και κατα ενα χιλιοστο ποιο παχυ εμβολο.
Πιθανοτατα τις βελτιωσαν.

-τιμη ¨ 1100 ευρω.
pduke - Τετ 11 Φεβ 2004, 15:45:46
Θέμα δημοσίευσης:
Συναχίζω να πιστέυω Φίλιππε ότι μιας και είναι τόσο κούτσουρο πρέπει να βοηθήσεις την ανάρτηση με σκληρότερες αντιστρεπτικές και ράβδους και ίσως έτσι να μην καταπονείς τα αμορτισέρ σου τόσο.
fpug - Τετ 11 Φεβ 2004, 15:47:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
Συναχίζω να πιστέυω Φίλιππε ότι μιας και είναι τόσο κούτσουρο πρέπει να βοηθήσεις την ανάρτηση με σκληρότερες αντιστρεπτικές και ράβδους και ίσως έτσι να μην καταπονείς τα αμορτισέρ σου τόσο.

εννοεις ρου rc?
pduke - Τετ 11 Φεβ 2004, 15:50:52
Θέμα δημοσίευσης:
εννοώ ότι είναι κλύτερο. Κάποιος κάπου πρέπει να υπάρχει για να μας πει υπολογίζοντας λίμπρες, βάρη κλίσεις τι είναι καλύτερο. Εγώ θέλησα να μείνω κοντά στο RC μιας και δεν ξέρω τετοιο άνθρωπο.

Και το λέω και με την αφορμή του GrN που καταφθάνει και το βλέπω να μας δίνει πολλά και όμορφα καλούδια.
fpug - Τετ 11 Φεβ 2004, 16:11:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
εννοώ ότι είναι κλύτερο. Κάποιος κάπου πρέπει να υπάρχει για να μας πει υπολογίζοντας λίμπρες, βάρη κλίσεις τι είναι καλύτερο. Εγώ θέλησα να μείνω κοντά στο RC μιας και δεν ξέρω τετοιο άνθρωπο.

Και το λέω και με την αφορμή του GrN που καταφθάνει και το βλέπω να μας δίνει πολλά και όμορφα καλούδια.

Αντε να δουμε...
pugsang - Τετ 11 Φεβ 2004, 16:21:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα φταιω εγω να σας βρίσω όλους σας??

Μηπως καποιος εχει κατσει και εχει βγαλει τους τυπους υπολογισμού για ελατηρια ,ραβδους στρέψης ,αντιστρεπτικες κλπ???

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1769&postdays=0&postorder=asc&start=20

http://www.206club.gr/forum/AntirollBarCalculator
petrosgt - Τετ 11 Φεβ 2004, 16:35:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:

Εχω παρατηρησει τα μποσικα που εχει ο προφυλακτηρας για να μπορει να μετακινειται σε φασεις που βρισκει ομως τον "λυπαμαι"...κατα τα αλλα με ενοχλει το γεγονος οτι δεν μπορω να διακρινω καθολου την σταθμη του υγρου του ψυγειου μεσα στο ασπρο παγουρι...any comments?
GIANNIS206 - Τετ 11 Φεβ 2004, 23:08:38
Θέμα δημοσίευσης:
Το τόπικ των δίλιτρων!!!
pduke - Πεμ 12 Φεβ 2004, 01:01:28
Θέμα δημοσίευσης:
gt1873 έγραψε:
Ελατός έγραψε:

Εχω παρατηρησει τα μποσικα που εχει ο προφυλακτηρας για να μπορει να μετακινειται σε φασεις που βρισκει ομως τον "λυπαμαι"...κατα τα αλλα με ενοχλει το γεγονος οτι δεν μπορω να διακρινω καθολου την σταθμη του υγρου του ψυγειου μεσα στο ασπρο παγουρι...any comments?

1. Ποτέ μην λυπάσαι έναν ήρωα! Εγώ είπα ότι θα του κάνω τον αδριάντα στην αυλή μου με τόσα που έχει περάσει..

2. ούτε αυτό σε βλέπει....
pduke - Πεμ 12 Φεβ 2004, 01:12:02
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Τωρα φταιω εγω να σας βρίσω όλους σας??

Μηπως καποιος εχει κατσει και εχει βγαλει τους τυπους υπολογισμού για ελατηρια ,ραβδους στρέψης ,αντιστρεπτικες κλπ???

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1769&postdays=0&postorder=asc&start=20

http://www.206club.gr/forum/AntirollBarCalculator

Μάκη μου εμένα πρέπει να βρίσεις αν και εδώ που τα λέμε όντως ακόμα να σε γνωρίσω.....

πρέπει να βγάλω τα ελατήριά μου με αυτά που μ'έβαλες και διάβασα!!!και τις ράβδους!!!

Να'σαι καλά, αρχίζω υπολογισμούς.
petrosgt - Τρι 02 Μάρ 2004, 00:10:19
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΩ...(ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!)
ποια ελατηρια μου προτεινετε για 2.5 cm???αν μπορειτε δωστε λεπτομεριες απο gt που τα φορανε..
pduke - Τρι 02 Μάρ 2004, 00:59:17
Θέμα δημοσίευσης:
gt1873 έγραψε:
ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΩ...(ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!)
ποια ελατηρια μου προτεινετε για 2.5 cm???αν μπορειτε δωστε λεπτομεριες απο gt που τα φορανε..

Εγώ φοράω EIBACH και είναι 2,5. Αρκετά έως πολύ σκληρά(πολύ κοπάνιμα) αλλά με τα μαμά αμορτισερ που τα έβαλα εγώ δεν υπάρχει ούτε ίχνος rebound.Σε δρόμο χωρίς υψωματάκια και άλλα χαζά το αυτοκίνητιο είναι αγνώριστο κατά τα άλλα.....βρακί...

Η άλλη επιλογή είναι τα HR αλλά αυτά είναι 3 εκατ νομίζω και μαλακότερα.

Θεωρώ την λύση των eibach πολύ καλή αλλά με σωστά αμορτισέρ.
petrosgt - Τρι 02 Μάρ 2004, 01:27:55
Θέμα δημοσίευσης:
thanx πανο...δηλ οταν εννοεις με τα καταλληλα αμορτισερ εννοεις με ποιο σκληρα??
(ασχετο:τωρα διαβαζα για τιν πιτα αυριο,γ@μw την εξεταστικη μου..στην επομενη συναντηση θα ειμαι σιγουρα...)
kostasgrtour - Τρι 27 Ιούν 2006, 12:50:49
Θέμα δημοσίευσης: Χαμήλωμα στο Grand Tourisme
Καλημέρα σε όλους στους απανταχού κατόχους Grand Tourisme.('Evil')

Επειδή σκέφτομαι να επενδύσω κάποια χρήματα στο GT για αμορτισέρ και χαμήλωμα θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε την άποψη σας και την εμπειρία σας .Αν μπορείτε να μου πείτε και για συγκεκριμένες λύσεις θα με βοηθούσατε παρά πολύ . Όσο αναφορά το χαμήλωμα θα ήθελα να μην βρίσκω στο παραμικρό ύψωμα .

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων
pduke - Τρι 27 Ιούν 2006, 13:03:04
Θέμα δημοσίευσης: Re: Χαμήλωμα στο Grand Tourisme
kostasgrtour έγραψε:
Καλημέρα σε όλους στους απανταχού κατόχους Grand Tourisme.('Evil')

Επειδή σκέφτομαι να επενδύσω κάποια χρήματα στο GT για αμορτισέρ και χαμήλωμα θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε την άποψη σας και την εμπειρία σας .Αν μπορείτε να μου πείτε και για συγκεκριμένες λύσεις θα με βοηθούσατε παρά πολύ . Όσο αναφορά το χαμήλωμα θα ήθελα να μην βρίσκω στο παραμικρό ύψωμα .

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Χαίρε Κωνσταντίνε!
Το να θέλεις να χαμηλώσεις το GT αλλά να μην βρίσκεις, είναι σεβαστή επιθυμία αλλά λοιπάμαι, δεν γίνεται.
Η μόνη λύση είναι να βγάλεις τον προφυλακτήρα και να βάλεις έναν από 1.1
μετα χαμήλωσέ το όσο θες

καλώς ήρθες
kostasgrtour - Τρι 27 Ιούν 2006, 13:10:22
Θέμα δημοσίευσης: Χαμήλωμα στο Grand Tourisme
Λάθος διατύπωση .Έχεις δίκιο Πάνο , δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρίσκω .Αυτό που ήθελα να πω είναι να μην πάω για κανένα καινούριο προφυλακτήρα αν το χαμηλώσω. .Παίζει κάτι τέτοιο ?έχεις άποψη ?πόσο μπορεί να χαμηλώσει ?
Συγνώμη για το λάθος στην διατύπωση.
Laughing
pduke - Τρι 27 Ιούν 2006, 13:18:28
kostasgrtour έγραψε:
Λάθος διατύπωση .Έχεις δίκιο Πάνο , δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρίσκω .Αυτό που ήθελα να πω είναι να μην πάω για κανένα καινούριο προφυλακτήρα αν το χαμηλώσω. .Παίζει κάτι τέτοιο ?έχεις άποψη ?πόσο μπορεί να χαμηλώσει ?
Συγνώμη για το λάθος στην διατύπωση.
Laughing

Μη φοβάσαι τίποτα. Ο συγκεκριμένος προφυλακτήρας δεν σπάει δεν χαλάει δεν φεύγει!! Απλά βρακιάζει λίγο και δείχνεις πιο χαμηλός... Wink
Εγώ μετά από έξοδο τον βρήκα με την πινακίδα στις ρόδες...(!) και βγαίνοντας επέστρεψε μόνος του στη θέση του.Βρίσκει σχεδόν κάθε μέρα τα τελευταία 5 χρόνια και του λείπουν 2 βίδες και κάτι μικρά κομματάκια από κάτω. Ειναι όμως ακόμα στη θέση του!!

Όλα αυτά με 2,5cm χαμήλωμα...(από μπροστά δείχνει 5cm....)
MEMsound - Τρι 27 Ιούν 2006, 13:23:44
pduke έγραψε:
... Ο συγκεκριμένος προφυλακτήρας δεν σπάει δεν χαλάει δεν φεύγει!! ....Όλα αυτά με 2,5cm χαμήλωμα...(από μπροστά δείχνει 5cm....)

ΡΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ!!!
Πες ότι βρίσκει, ότι σπάει κλπ κλπ κλπ Twisted evil Twisted evil
Touristas - Τρι 27 Ιούν 2006, 18:13:20
MEMsound έγραψε:
pduke έγραψε:
... Ο συγκεκριμένος προφυλακτήρας δεν σπάει δεν χαλάει δεν φεύγει!! ....Όλα αυτά με 2,5cm χαμήλωμα...(από μπροστά δείχνει 5cm....)

ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Laughing Laughing Laughing
COOL ALEXIS - Τρι 27 Ιούν 2006, 19:47:30
Touristas έγραψε:
MEMsound έγραψε:
pduke έγραψε:

ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Laughing Laughing Laughing

Κάνει και για εκχιονισμό Exclamation Exclamation Exclamation

Εδικά για όσους ζουν στα βουνά αυτό το feature είναι ότι πρέπει Exclamation

Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease
MEMsound - Τρι 27 Ιούν 2006, 20:25:26
Θέμα δημοσίευσης:
ειμαστε off-topic αλλά .... Twisted evil ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!! Twisted evil
kostasgrtour - Τετ 13 Δεκ 2006, 09:59:17
Θέμα δημοσίευσης: Αναρτήσεις ελατήρια για grand tourisme
Καλημέρα σε όλους και όλες!
Ήρθε η ώρα να αλλάξω τα αμορτισέρ(πιο σκληρά) και τα ελατήρια(3cm) στο βουβού μου.(επιτέλους)
Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε τι να βάλω και να μου πείτε τι έχετε βάλει και αν είστε ευχαριστημένοι ..!!
Σας ευχαριστώ.
MEMsound - Τετ 13 Δεκ 2006, 10:56:56
Θέμα δημοσίευσης:
ένα GT φοράει KW Var1.
ένα άλλο GTi φοράει επίσης KW Var1.

Και οι δύο είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

Δεν θυμάμαι τι φοράνε pduke (GT) και ο nassos (GTi)

Επίσης για πολύ λίγο καιρό είχε δοκιμαστεί και η routier Peugeot Sport και είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Αυτές τις μέρες θα δοκιμαστεί κάτι ακόμα... Rolling eyes News soon.

Αν θες να δώσεις λίγα χρήματα κρατώντας τα ελατήρια σου υπάρχουν τα αμορτισερ του RC (η ενισχυμένη έκδοση) όπως επίσης και τα Record SP.

Βασικά πρέπει να μας πεις τι ακριβώς ζητάς από το αυτοκίνητό σου, που το κυκλοφορείς, αν έχεις σκοπό να το βάλεις σε καμιά πίστα , πόσα χρήματα είσαι διατεθιμένος να δώσειςκλπ κλπ...
Gr@lly - Τετ 13 Δεκ 2006, 15:23:28
Θέμα δημοσίευσης:
‘‘‘‘‘‘‘Αυτό το κάτι ακόμα καλό θα ήταν να μάθουμε τι
ακριβώς είναι γιατι μέχρι στιγμής δίχνει καλό΄’’’’’’’’’

Πάντος για μένα όλη την δουλεία την κάνουν τα ελατήρια.
Μην κοιτάξεις κάτι το Extreme.. KW και D2 θεωρούνται πολύ
καλές επιλογές.. Αλλά αρκετά ακριβές..
kostasgrtour - Τετ 13 Δεκ 2006, 16:42:49
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα σας ...
Βασικά θέλω να το χαμηλώσω λίγο(3 πόντους) γιατί είναι ψηλό και να έχει καλύτερα κρατήματα(να μην γέρνει στις στροφές ) .Επίσης το βουβου το έχω για ταξίδια (γρήγορα) ταξίδια και καμία βόλτα εντός τον τοίχων. Μετά από μια ερευνά(μικρή) μου πρότειναν να τα Bilstein Sport και 3ποντα HR ελατήρια(γύρω στα 700 ε ) .Ποια η γνώμη σας ????????
Ευχαριστώ
Gr@lly - Πεμ 14 Δεκ 2006, 01:17:32
Θέμα δημοσίευσης:
Το βουβου θεωρω πως με 280-300 λιμπρες ελατήριο είναι καλά.
Δεν έχει ακουστεί κάποιο κοπάνιμα..
Καλύτερα να αποφύγεις Bilstein αφου υπάρχουν καλύτερες λύσεις.
Στα ίδια λεφτά αν δεν κάνω λάθος υπάρχει η Peugeot Sport
που έχει αφήσει αρκετό κόσμο ικανοποιημένο...
Οι πλεύσεις του αυτοκινήτου δεν εχουν να κάνουν τόσο με τα αμορτισέρ
και τα ελατήρια όσο με τις αντιστρεπτικές .

KW var1 ή D2..

Cool Cool Laughing
nikq - Πεμ 14 Δεκ 2006, 12:36:18
Θέμα δημοσίευσης:
kostasgrtour έγραψε:
Καλησπέρα σας ...
Βασικά θέλω να το χαμηλώσω λίγο(3 πόντους) γιατί είναι ψηλό και να έχει καλύτερα κρατήματα(να μην γέρνει στις στροφές ) .Επίσης το βουβου το έχω για ταξίδια (γρήγορα) ταξίδια και καμία βόλτα εντός τον τοίχων. Μετά από μια ερευνά(μικρή) μου πρότειναν να τα Bilstein Sport και 3ποντα HR ελατήρια(γύρω στα 700 ε ) .Ποια η γνώμη σας ????????
Ευχαριστώ

αν θες το χαμηλώσεις να πάρεις τα σπριντ αμορτισέρ και οχι τα σπορτ.
Τα σπορτ είναι σκληρά αμορτισέρ και δουλεύουν καλυτέρα στο μαμά υψος .
Αν θες την γνώμη μου βαλε την PS και δεν θα μετανιώσεις .επίσης ρυθμίζεται σε ότι ύψους θέλεις . χαμηλωνει μεχρι -3 ποντους το πολύ.
DaSoP - Παρ 12 Ιαν 2007, 13:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχω GT αλλα GTi...Δεν εχω τον προφυλακτηρα σας αλλα εχω bodykit το οποιο ειναι αρκετα πιο μακρυ(και πιο χαμηλο) απο τον παλιο μου προφυλακτηρα και επειδη στα Ιωαννινα δεν εχουμε και τους καλυτερους δρομους δεν θελω να χαμηλωσω(δεν θα μπαινω ουτε στο γκαραζ μου μετα,τωρα και περναω με 1 δαχτυλο απο κατω...) αλλα θελω να σκληρυνω την αναρτηση μου χωρις ελατηρια λοιπον! Κοιταξα BILSTEIN PSS B14 (kit ετοιμο για 206 GTi 2.0 κομπλε με ελατηρια δικα του) αλλα νομιζω πως το κοστος ειναι απαγορευτικο(1150€ μεχρι και 1300€ μου ζητησαν) Δεν το εχω βαλει ποτε σε πιστα.Απλο(!?!?!?) BILSTEIN (δεν ξερω αν εννοουν το GrN) γυρω στα 700 οπως και τα KW(δεν καταφερα να μαθω πιο ακριβως μαλλον Var1) και ολα μαζι με ελατηρια EIBACH(αλλα ΔΕΝ θελω να χαμηλωσω). Τελος μετα απο αρκετο ψαξιμο και ενα καρο ιδεες γλυκοκοιταω τα SACHS Performance! ΧΩΡΙΣ ελατηρια(ω ναι!!!) μου ειπαν περιπου 400-420€...στο νετ τα βρηκα 370! Λοιπον τι λετε για τα SACHS???

P.S.1:Ολες οι τιμες εννοειται χωρις τοποθετηση μαζι με ΦΠΑ!
P.S.2:Γιατι κανενας αμορτισερας(wow!) δεν μου προτεινε PEUGEOT SPORT? Βγαινει σιγουρα για 2.0Lt GTi η GT?
P.S.3:Εκτος απο το φαρδυ bodykit εχουν αλλη διαφορα τα GT με τα GTi???(εννοω φυσικα στο στησιμο)

HELP γιατι πρεπει να αλλαξω αμορτισερ συντομα(50000Km σε καροδρομους δεν ειναι και οτι καλυτερο...)
MEMsound - Παρ 12 Ιαν 2007, 17:56:06
Θέμα δημοσίευσης:
γώ θα σου έλεγα να βάλεις την PS. Χαμηλώνει από 0~max 2,5 cm.
Μαζί με τα ελατήριά της.
Κανείς δεν στην πρότινε γιατί δεν έχει να κερδίσει κάτι από αυτή.
Τα μέλη μπορούν να την πάρουν από τον Κόνδωρα 750ε.

Άλλη πρίπτωση είναι η KW (όχι αυτή που ανέφερες εσύ που είναι τα απλά KW (μη ρυθμιζόμενου ήψους με σταθερά πιατέλα και ελατήρια ότι θες εσύ πχ τα Eibach).
Σε 2 (ή 3) 2λιτρα μελών του club έχει δοκιμαστεί η valiant 1 (ρυθμιζόμενου ήψους με δικά της στενά ελατήρια με helpers) και οι δύο είναι πολύ ευχαριστημένοι αλλά νομίζω ότι υποχρεωτικά χαμηλώνει λίγο (αυτό μπορείς να το μάθεις με μια ερώτηση στην KW)

Τέλος αν ψάχνεις κάτι απλό και φθηνό πάρε μια τετράδα ενισχυμένα αμορτισερ για RC από την Peugeot (η τιμή τους είναι πραγματικά "αστεία" κάτω από 250ε μαζί με τα 2 ελατήρια του RC και θα είσαι μια χαρά.

Διαφορές μεταξύ των 1ων 2λιτρων και των GT δεν ξέρω αλλά το δικό μου (από τα τελευταία 2λιτρα έχει εμπρός 22άρα αντιστρεπτική και του 'χω βάλει πίσω επίσης 22 από του RC και προσωπικά μου αρέσει πολύ)

Τέλος αν βάλεις την PS (αλλά και γενικώς πιο σκληρά ελατήρια εμπρός) αλλάζεις και τις ράβδους στρέψης πίσω ή με 21 από RC (180ε) ή 22 από PS (360ε νομίζω)
DaSoP - Παρ 12 Ιαν 2007, 18:27:01
Θέμα δημοσίευσης:
νομιζω πως και τα 750€ τις PS ειναι αρκετα την στιγμη που δεν προκειται να γινει καποια σκληρη χρηση(πιστα...).!Απλα θελω να σκληρυνω την αναρτηση! Τωρα μετα απο τοσα Km με την μαμα αναρτηση το αυτοκινητο ψαρευει...ασε που αν μπουν 4 ατομα μεσα ακουγονται συνεχεια οι πισω θολοι...Οπως καταλαβαινετε δεν θελω κατι εξεζητημενο...
MEMsound - Παρ 12 Ιαν 2007, 18:31:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τότε απλά...
Ενισχυμένα αμορτισερ + ελατήρια + πίσω ραβδους στρέψης από RC και θα είσαι κομπλέ και με κόστος γύρω στα 500ε Wink
DaSoP - Παρ 12 Ιαν 2007, 18:38:04
Θέμα δημοσίευσης:
χμ αρκετα καλυτερη λυση!!!! ποσο ειναι η αντιστρεπτικη μου τωρα? 19??
Ευχαριστω για την οποια βοηθεια!
pduke - Τετ 09 Μάϊ 2007, 11:29:58
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό Θέλω!!!

Γεια σας σύντροφοι !
Που χαθήκατε ρε θηρία??? Shocked

Θέλω να το ψηλώσω, μπορώ???

Μάνθο αγόρι μου πες μου τι έχεις βάλει εσύ ακριβώς γιατί δεν κατάλαβα.
Παραθέτω υπάρχον στήσιμο και λόγους ανύψωσης.

Eibach 25mm Μπροστά
ράβδοι στρέψης RC πίσω (20mm)
Αλλαγή της εργοστασιακής αντιστοιχίας ύψους. 0,5 με 1cm ψηλότερο πίσω
Ακόμα δεν ξέρω αν το παραμύθι για 22άρα (αντί 21) αντιστρεπτική πίσω ισχ΄θει για τα GT. (ίσως ο Αργύρης βοηθήσει εδώ Smile )

Αποτέλεσμα και λόγοι ανύψωσης.
τρελές υπερστροφές (ανόητες θα έλεγα). σε κλειστά κομμάτια μπορείς να το φέρεις πριον τη στροφή(καλό είναι αυτό ) αλλά σε γρήγορα ποτέ δεν μπήκα όπως έμπαινα μαμά.
καθημερινό τραμπάλισμα και κοπάνιμα(εξαίρεση : κατά τη μεταφορά θυληκής παρουσίας δυάδα όμορφων βυζακίων Shocked ανεβοκατεβαίνει ασταμάτητα τραγουδώντας το tits are in the air)

Τελικά τη λύση αμορτισέρ + ελατήρια RC + ότι άλλο(προτείνειτε σας παρακαλώ) την δοκίμασε κανένας? ή να βάλω full μαμά να ησυχάσω?

αυτά τα λίγα είχα να μοιραστώ μαζί σας σύντροφοι.
(μάνθοοοοοοο έχασα τα γυαλιά......)
MEMsound - Τετ 09 Μάϊ 2007, 12:41:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΟΥ ΧΑΝΕΣΕ ΕΣΥ ΡΕΕΕΕΕ!!!! Laughing Laughing

Λοιπόν η ανάρτηση η δικιά μου είναι λίγο "ειδική περίπτωση"... ημιαγνώστου ταυτότητας... Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing
αναλυτικά εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=201702#201702

Να σημειώσω ότι από τα λίγα που έχω δει σε διάφορα 206 ανάρτηση με συμβατικά ελατήρια χαμηλώματος και συμβατικά αμορτισερ δεν έχει καμία σχέση σε λειτουργία με ένα σετ ρυθμιζόμενης (έστω σε ύψος) ανάρτησης και για εμένα (για κάποιον που "το στρίβει") την θεωρώ ημίμετρο...
η μια κοπανάει
η άλλη τερματίζει
η άλλη κρατάει...
η μια το ένα, η άλλη το άλλο...

επίσης 22πίσω φοράνε μόνο τα RC
Επίσης εμπρός τα πρώτα 2λιτρα (δεν ξέρω αν και τα GT) φοράνε 21mm

υ.γ. για τα γυαλιά τι να σου πω .... αν θες τα ξαναπαραγγελνουμε... Wink
pduke - Τετ 09 Μάϊ 2007, 15:15:43
Θέμα δημοσίευσης:
άρα δεν μου κάνει η λύση σου γιατί ο μόνος τρόπος είναι να πάρω τη δικιά σου ανάρτηση... Confused

για full μαμά RC το βλέπω
volvos - Τετ 09 Μάϊ 2007, 15:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
ποσα φραγκα λες να δωσεις?
θες να κρατησεις οπωσδηποτε τα αιμπαχ???

θες τη δικη μου!??? Laughing
pduke - Τετ 09 Μάϊ 2007, 16:34:19
Θέμα δημοσίευσης:
λίγα. τα eibach θα φύγουν πάραυτα.
η δική σου τι είναι?
volvos - Τετ 09 Μάϊ 2007, 16:57:44
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10077

αν φυγουν τα αιμπαχ...
καταρχην πες το γιατι ψαχνει ενα παιδι ελατηρια!!

αμα δωσεις τα ελατηρια τι θα βαλεις?
rc? ξεχνα το ειναι χειροτερα απο τα αιμπαχ...

θα βαλεις στενοπιατελη?
θες απο 700 για την πολυ απλη πεζο σπορτ ως 1200 για μια καλη...
ειπες κατι?
γκλουπ??

τραβα βαλε 4 αμορτισερ απο rc ή απο ρεκορντ για διλιτρο με κανα 250αρι και τελειωσε η ιστορια...
pduke - Παρ 11 Μάϊ 2007, 12:04:31
Θέμα δημοσίευσης:
Είσαι σίγουρος ότι τα ελατήρια του RC είναι χειρότερα από eibach(σε σκληρότητα φαντάζομαι)???
μιλάμε για τα eibach του δίλιτρου με 25mm όχι του 1,6 με 30mm.Η μέρα με τη νύχτα μεταξύ τους.
Miltellas - Παρ 11 Μάϊ 2007, 17:26:18
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο, από τα RC στο δικό μου με H&R, 22άρα, ακραξόνια PS και ψαλίδια PS για μπροστά και 20άρες με 22άρα για πίσω, έχω να πω τα... χειρότερα λόγια.
Μόνο ένα καλό είχα: Άμεση απόκριση στο τιμόνι λόγω δυνατού bound. Αλλα τί να το κάνω όταν το rebound είναι αδύναμο; Υποστροφή και φάπες αβέρτα. Όταν έφευγε ο κώλος από την μία περίμενα την φάπα από την άλλη. Και αυτό εάν τυχόν δεν είχα υποστροφή στο μέσον της στροφής. Ήταν κουραστικό και απογοητευτικό μαζί: Έστριβα και άκουγε αμέσως αλλά με το που έμπαινε η μουρη έχανε πρόσφυση. Μετά άρχιζε ο γνωστός χορός της κοιλιάς. Τραγικό! Αυτό το setup ήταν πολύ καλό για ευθείες και ανοιχτές καμπές με πολλά χαω. Τί να το κάνω;
Χώρια που τα πισινά τα'φτυσαν σε ένα τρίμηνο. Τόσο με ανέχτηκαν...

Record SP για 2λιτρο στα ίδια λεφτά. Πολύ δυνατό rebound παντού, το αμάξι κρατιέται στον δρόμο, η μούρη με μία μη ενοχλητική ασάφεια (ίσως την βελτιωση στη ευθυγράμμιση) στρίβει και κρατιέται, ενώ όταν γλυστρήσει το κάνει προοδευτικά. Ο κώλος αντιθέτως είναι αμεσότατος ενώ όταν γλυστρήσει η επιστρεφόμενη σφαλιάρα του είναι άγνωστη έννοια.
Ακόμη και τα RSP 1.6 ήταν καλύτερα των RC ασυζητητί.
Σήμερα όμως έμαθα μία μλκία του εισαγωγέα, έφερε για άλλη μία φορά μόνο μία τετράδα RSP 2.0 που την πρόλαβε ο Αλέξανδρος από Αθήνα. Τρίτη θα είναι εκεί.
Αλίμονο! Μία τετράδα το εξάμηνο RSP 2.0 θέλει να πουλάει ο Ανδρεαδάκης; Μου είπε ότι ζήτησε περισσότερες και του έστειλαν μόνο μία... Δυσκολεύομαι να το πιστέψω! Mad
Οπότε όποιος θέλει οικονομική λύση αναγκαστικά επιλέγει RSP 1.6 και δεν ξέρω πως θα κάτσουν στο βαρύτερο 2λιτρο. Χωρίς να προδικάζω το αποτέλεσμα εγώ δεν θα τα έβαζα από την στιγμή που η ίδια η Record βγάζει ειδικά αμορτισέρ για το 2λιτρο.

Οπότε, έχοντας την απορία πώς θα κάθονταν τα AL-KO Sport (χαμηλώματος) στο 206 γενικότερα, δεν βλέπω άλλη πολύ οικονομική λύση για το 2λιτρο πέραν του RC.
volvos - Παρ 11 Μάϊ 2007, 19:36:52
Θέμα δημοσίευσης:
μιλτο τα εχουμε ξαναπει ...
κατα 99% τα δικα σου ηταν ta heavy duty και οχι τα rc...
τα rc ειναι πολυδιαπιστωμενα ολοιδια σε εμφανιση με τα μαμα του 1.6
ενω τα αλλα με λιγο πιο χοντρο εμβολο....
απλα τα δινει και καλα η πεζο και για το ρουσου...ομως ειναι μαπαααα

εγω ta rc που εχουμε βαλει σε ενα φιλο μου ακομα δουλευουν(15000χλμ) και ειδικα τα πισω εχουν φαει αρκετο φορτωμα ελεω οικοδομης Cool
Miltellas - Παρ 11 Μάϊ 2007, 23:05:37
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή η αντιπροσωπεία μου πούλησε για RC αμορτισέρ που δεν είναι RC;
Γάματα ρε Παναγιώτη αν είναι έτσι...

Διαβάζω από το τιμολόγιο που μόλις ξέθαψα:

NEWLAND SA
Αρ. Παρ. 10870
Ημ/νία 29/12/2005

ΚΩΔ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
5206Χ4 - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΟΠ. 206
5202ΚΗ - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΜΠΡ. ΑΡΙΣΤ. 206RC
5202KJ - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΜΠΡ. ΔΕΞΙ 206RC

ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ 237.62Ε

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει από τους κωδικούς αν ανήκουν όντως στα γνήσια αμορτισέρ του RC;

Αν με κορόϊδεψαν δεν θα πρέπει να εκπλαγώ. Έχει ξαναγίνει κι άλλες φορές αλλά μόνο από επίσημη αντιπροσωπεία. Σε αυτό το σημείο είναι επιβεβαιωμένα ασυναγώνιστοι.
Stevon - Σαβ 12 Μάϊ 2007, 08:56:12
Θέμα δημοσίευσης:
Τα μπροστά είναι RC. Wink
Tα πίσω θα σε γελάσω....
volvos - Σαβ 12 Μάϊ 2007, 09:54:51
Θέμα δημοσίευσης:
toyri
tourist
touristaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ase to junior kai bres kodikous!
Miltellas - Σαβ 12 Μάϊ 2007, 12:31:18
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Τα μπροστά είναι RC. Wink
Tα πίσω θα σε γελάσω....

Τώρα που βλέπω πώς τα γράφουν... Φαντάζεσαι να μου έδωσαν τα απλά για πισινά; Confused
Λέτε γι αυτό να τα έκλασαν σε ένα τρίμηνο; Χώρια που πριν ακόμη χαλάσουν, ήδη από τον πρώτο μήνα οι "σφαλιάρες" πήγαιναν σύνεφο. Mad
pduke - Σαβ 12 Μάϊ 2007, 14:55:37
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Δηλαδή η αντιπροσωπεία μου πούλησε για RC αμορτισέρ που δεν είναι RC;
Γάματα ρε Παναγιώτη αν είναι έτσι...

Διαβάζω από το τιμολόγιο που μόλις ξέθαψα:

NEWLAND SA
Αρ. Παρ. 10870
Ημ/νία 29/12/2005

ΚΩΔ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
5206Χ4 - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΟΠ. 206
5202ΚΗ - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΜΠΡ. ΑΡΙΣΤ. 206RC
5202KJ - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΜΠΡ. ΔΕΞΙ 206RC

ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ 237.62Ε

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει από τους κωδικούς αν ανήκουν όντως στα γνήσια αμορτισέρ του RC;

Αν με κορόϊδεψαν δεν θα πρέπει να εκπλαγώ. Έχει ξαναγίνει κι άλλες φορές αλλά μόνο από επίσημη αντιπροσωπεία. Σε αυτό το σημείο είναι επιβεβαιωμένα ασυναγώνιστοι.

οι κωδικοί είναι σωστοί πίσω μπρος. το θέμα είναι οτί εγώ τα θέλω με μαμά ύψος.
Touristas - Σαβ 12 Μάϊ 2007, 15:29:58
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην ταλαιπώρησε ο ψιλός , ψαρομάλλης 40άρης τουρίστας ένα θα σου πει.
Βάλε του RC με τα ελατήρια του 2λιτρου και θα είσαι οκ.
pduke - Σαβ 12 Μάϊ 2007, 20:17:58
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

αυτό!!! αυτό λέω κι εγώ.
όχι όμως με RC ελατήρια?
και με τις ράβδους? να βγάλω τις 20 και να βάλω τις μαμα 19,5?
Αργύρη περιμένω και φεύγω για αγορά!!!
bakclima - Κυρ 13 Μάϊ 2007, 12:34:57
Θέμα δημοσίευσης:
για να μην μπερδευτω, rc ΠΙΣΩ ραβδους;;;;;;;
Miltellas - Κυρ 13 Μάϊ 2007, 23:21:28
Θέμα δημοσίευσης:
Υποτίθεται ότι τα πισινά του RC είναι για 20ρες ράβδους στρέψης και 22ρα αντιστρεπτική. Υποτίθεται... Γιατί μάλλον θα βολεύονταν καλύτερα με 19ρες βία 19.5ρες.
Αυτά αν ο οδηγός το πάει τάπα συχνά.
GIANNIS206 - Δευ 14 Μάϊ 2007, 00:47:27
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή ο Ανδρεαδάκης πάλι έκανε την χαζομάρα του!!Μάλιστα!Πάλι καλά που δεν περίμενα!
Έβαλα τα selex και ησύχασα!! Razz Razz
Miltellas - Δευ 14 Μάϊ 2007, 00:54:41
Θέμα δημοσίευσης:
Άσε, τραγική κατάσταση... Πλέον για να βρούμε ακριβώς αυτό που θέλουμε χρειάζεται βύσμα!
Touristas - Δευ 14 Μάϊ 2007, 06:40:49
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Touristas έγραψε:

αυτό!!! αυτό λέω κι εγώ.
όχι όμως με RC ελατήρια?
και με τις ράβδους? να βγάλω τις 20 και να βάλω τις μαμα 19,5?
Αργύρη περιμένω και φεύγω για αγορά!!!

Όχι με τα ελατήρια του RC αλλά του απλού 2λιτρου.
Όσο για τις ράβδους μην τις βγάλεις , βάλε επάνω τα αμορτισέρ και θα δεις ότι θα είναι μια χαρά.
pduke - Δευ 14 Μάϊ 2007, 14:18:34
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν,
θα μπει το παραπάνω. Αν και φοβάμαι ότι πίσω θα κοπανάει. πάντως είναι και οι πιο οικονομική λύση αυτή τη στιγμή μιας και τις 19,5 δεν τις έχω πια.(αν δεν κάτσει τις βάζω)

Το θέμα είναι ότι το αυτοκίνητο ΠΡΕΠΕΙ να γίνει μαμά.αν γίνει και λίγο καλύτερο, τοσο το καλύτερο. Προσωπικά βαρέθηκα (γέρασα, σκούριασα, δεν ξέρω) να είμαι συνέχεια στο λούνα παρκ. Πεθύμησα τότε που όλοι λέγαν ρε με 180 πάμε??? αντε δεν του φαίνεται! και έστριβα και τρέλα και ζέσταινα και πίσω λάστιχο.
λοιπόν σε λίγες μέρες θα σας πω τι έγινε

(το μόνο που φοβάμαι είναι αν θα φέρουν την αναλογία ύψους στα ακριβή επίπεδα. άσε που ψήνομαι να τους πω να κρατήσουν τον κώλο λίγο πιο χαμηλά, να έρθει ευθεία δλδ.Αλλά πάλι θα μπλέκω και δεν αντέχω άλλο)

σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Razz
STELIOS - Δευ 14 Μάϊ 2007, 14:25:49
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Λοιπόν,
θα μπει το παραπάνω. Αν και φοβάμαι ότι πίσω θα κοπανάει. πάντως είναι και οι πιο οικονομική λύση αυτή τη στιγμή μιας και τις 19,5 δεν τις έχω πια.(αν δεν κάτσει τις βάζω)...

Εχω εγω ενα ζευγαρι 19.5 αν σ'ενδιαφερει. Αν τις θες στειλε ΠΜ.
Miltellas - Τρι 15 Μάϊ 2007, 03:01:54
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα τις θέλει. Το 2λιτρο έβγαινε και με 20ρες ούτως ή άλλως. Wink

Πάνο, δώσε πίσω +3 πόντους σε σχέση με μπροστά. Θα γα**θεί λίγο ο μηχανικός αλλά αξίζει το αποτέλεσμα. Εύχομαι σε σένα να αντέξουν τα πισινά του RC. Αν υπήρχαν διαθέσιμα τα Record SP του 2λιτρου θα επέμενα να τα πάρεις. Πιο άνετα, πιο δυνατά, πιο ανθεκτικά, καλύτερη οδηγική συμπεριφορά εμπρός-πίσω, στα ίδια χρήματα... Αλλά με αυτόν τον εισαγωγέα που θέλει σώνει και καλά να μας πουλήσει τα AL-KO και φέρνει τα RSP μία τετράδα το 6μηνο, τα μαμίσια του RC είναι μονόδρομος.
sps - Τρι 15 Μάϊ 2007, 07:52:47
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Δεν θα τις θέλει. Το 2λιτρο έβγαινε και με 20ρες ούτως ή άλλως. Wink

Πάνο, δώσε πίσω +3 πόντους σε σχέση με μπροστά. Θα γα**θεί λίγο ο μηχανικός αλλά αξίζει το αποτέλεσμα. Εύχομαι σε σένα να αντέξουν τα πισινά του RC. Αν υπήρχαν διαθέσιμα τα Record SP του 2λιτρου θα επέμενα να τα πάρεις. Πιο άνετα, πιο δυνατά, πιο ανθεκτικά, καλύτερη οδηγική συμπεριφορά εμπρός-πίσω, στα ίδια χρήματα... Αλλά με αυτόν τον εισαγωγέα που θέλει σώνει και καλά να μας πουλήσει τα AL-KO και φέρνει τα RSP μία τετράδα το 6μηνο, τα μαμίσια του RC είναι μονόδρομος.

Μιλτο και εδω στην Πατρα, αυτος που πουλα τα ρεκορντ, επιμενει να πουλησει τα ΑΛΚΟ ,τα θεωρει καλυτερα!
Μου φαινεται εχουν παρει γενικη γραμμη να προωθησουν τα ΑΛΚΟ!
volvos - Τρι 15 Μάϊ 2007, 09:01:51
Θέμα δημοσίευσης:
katse ρε οικογενεια εχει να ζησει ο ανθρωπος...
αν απο αλκο παιρνει διπλασια προμηθεια??τι να κανει??

Laughing Laughing Laughing
Miltellas - Τρι 15 Μάϊ 2007, 15:41:10
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα ξαναπήγα και του είπα να φέρει πάλι, αλλά όχι μόνο μία τετράδα. Μου απάντησε ότι αυτός ζήτησε αρκετές τετράδες αλλά το εργοστάσιο του έστειλε μόνο μία. Άρα, η Record δεν θέλει να πουλήσει Record αλλά να πουλάνε οι ανταγωνιστές της. Κρίμα οι καημένοι να μην πουλάνε και να πουλάνε μόνο οι Γάλλοι... που ξεσκίστηκαν στις πωλήσεις βλέπετε... Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες