gt1873 έγραψε: |
epeidi to amaksi einai psilokatsikaki apo to plai,ithela na rwtisw an kapoios idiwktitis gt pou to exei xamilwsei antimetwpizei problimata stin kathimerini kinisi stous dromous me ton mprostino profilaktira (milame gia to poli 3ponta elatiria).
imai kainourgios sto club euxomai ta kalitera se ola ta meli tou!!! |
Ελατός έγραψε: |
Και πάνω που έλεγα ότι είμαστε τρεις!!!!
Καλώς τον και καλό τουρισμό σου εύχομαι Εγώ το χαμήλωσα σαφως λιγότερο από τον Φίλιππο (2,5cm) και βρίσκω αβέρτα σε ράμπες, απότομες ανηφόρες κλπ. Βέβαια ο προφυλακτήρας είναι θεικά κατασκευασμένος και όπου και να "πάει" "ξανάρχεται"... Τώρα γιατί ο Φίλιππος δεν βρίσκει πουθενά, δεν το έχω καταλάβει?? |
Καλώς τον και καλό τουρισμό σου εύχομαι Εγώ το χαμήλωσα σαφως λιγότερο από τον Φίλιππο (2,5cm) και βρίσκω αβέρτα σε ράμπες, απότομες ανηφόρες κλπ. Βέβαια ο προφυλακτήρας είναι θεικά κατασκευασμένος και όπου και να "πάει" "ξανάρχεται"... Τώρα γιατί ο Φίλιππος δεν βρίσκει πουθενά, δεν το έχω καταλάβει?? |
PHSYBORG έγραψε: | ||
Πιο σκληρα ελατηρια με μικροτερη διαδρομη ? |
fpug έγραψε: | ||||
χμμμμ ακριβως !! |
Judger έγραψε: |
Φιλιππε,μιας και πλακωθήκαμε ολοι οι Τουρίστες εδω μέσα,δεν ρίχνεις και καμιά detail για αυτα τα B&G COILOVERS που εχεις βάλει?? |
Συναχίζω να πιστέυω Φίλιππε ότι μιας και είναι τόσο κούτσουρο πρέπει να βοηθήσεις την ανάρτηση με σκληρότερες αντιστρεπτικές και ράβδους και ίσως έτσι να μην καταπονείς τα αμορτισέρ σου τόσο. |
εννοώ ότι είναι κλύτερο. Κάποιος κάπου πρέπει να υπάρχει για να μας πει υπολογίζοντας λίμπρες, βάρη κλίσεις τι είναι καλύτερο. Εγώ θέλησα να μείνω κοντά στο RC μιας και δεν ξέρω τετοιο άνθρωπο.
Και το λέω και με την αφορμή του GrN που καταφθάνει και το βλέπω να μας δίνει πολλά και όμορφα καλούδια. |
gt1873 έγραψε: | ||
Εχω παρατηρησει τα μποσικα που εχει ο προφυλακτηρας για να μπορει να μετακινειται σε φασεις που βρισκει ομως τον "λυπαμαι"...κατα τα αλλα με ενοχλει το γεγονος οτι δεν μπορω να διακρινω καθολου την σταθμη του υγρου του ψυγειου μεσα στο ασπρο παγουρι...any comments? |
pugsang έγραψε: |
Τωρα φταιω εγω να σας βρίσω όλους σας??
Μηπως καποιος εχει κατσει και εχει βγαλει τους τυπους υπολογισμού για ελατηρια ,ραβδους στρέψης ,αντιστρεπτικες κλπ??? http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1769&postdays=0&postorder=asc&start=20 http://www.206club.gr/forum/AntirollBarCalculator |
gt1873 έγραψε: |
ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΩ...(ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!)
ποια ελατηρια μου προτεινετε για 2.5 cm???αν μπορειτε δωστε λεπτομεριες απο gt που τα φορανε.. |
kostasgrtour έγραψε: |
Καλημέρα σε όλους στους απανταχού κατόχους Grand Tourisme.('![]() Επειδή σκέφτομαι να επενδύσω κάποια χρήματα στο GT για αμορτισέρ και χαμήλωμα θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε την άποψη σας και την εμπειρία σας .Αν μπορείτε να μου πείτε και για συγκεκριμένες λύσεις θα με βοηθούσατε παρά πολύ . Όσο αναφορά το χαμήλωμα θα ήθελα να μην βρίσκω στο παραμικρό ύψωμα . Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων |
Λάθος διατύπωση .Έχεις δίκιο Πάνο , δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρίσκω .Αυτό που ήθελα να πω είναι να μην πάω για κανένα καινούριο προφυλακτήρα αν το χαμηλώσω. .Παίζει κάτι τέτοιο ?έχεις άποψη ?πόσο μπορεί να χαμηλώσει ?
Συγνώμη για το λάθος στην διατύπωση. ![]() |
pduke έγραψε: |
... Ο συγκεκριμένος προφυλακτήρας δεν σπάει δεν χαλάει δεν φεύγει!! ....Όλα αυτά με 2,5cm χαμήλωμα...(από μπροστά δείχνει 5cm....) |
MEMsound έγραψε: | ||
ΡΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ!!! Πες ότι βρίσκει, ότι σπάει κλπ κλπ κλπ ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: | ||||
ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ![]() ![]() ![]() |
Καλησπέρα σας ...
Βασικά θέλω να το χαμηλώσω λίγο(3 πόντους) γιατί είναι ψηλό και να έχει καλύτερα κρατήματα(να μην γέρνει στις στροφές ) .Επίσης το βουβου το έχω για ταξίδια (γρήγορα) ταξίδια και καμία βόλτα εντός τον τοίχων. Μετά από μια ερευνά(μικρή) μου πρότειναν να τα Bilstein Sport και 3ποντα HR ελατήρια(γύρω στα 700 ε ) .Ποια η γνώμη σας ???????? Ευχαριστώ |
Stevon έγραψε: |
Τα μπροστά είναι RC. ![]() Tα πίσω θα σε γελάσω.... |
Miltellas έγραψε: |
Δηλαδή η αντιπροσωπεία μου πούλησε για RC αμορτισέρ που δεν είναι RC;
Γάματα ρε Παναγιώτη αν είναι έτσι... Διαβάζω από το τιμολόγιο που μόλις ξέθαψα: NEWLAND SA Αρ. Παρ. 10870 Ημ/νία 29/12/2005 ΚΩΔ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 5206Χ4 - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΟΠ. 206 5202ΚΗ - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΜΠΡ. ΑΡΙΣΤ. 206RC 5202KJ - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΜΠΡ. ΔΕΞΙ 206RC ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ 237.62Ε Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει από τους κωδικούς αν ανήκουν όντως στα γνήσια αμορτισέρ του RC; Αν με κορόϊδεψαν δεν θα πρέπει να εκπλαγώ. Έχει ξαναγίνει κι άλλες φορές αλλά μόνο από επίσημη αντιπροσωπεία. Σε αυτό το σημείο είναι επιβεβαιωμένα ασυναγώνιστοι. |
Touristas έγραψε: |
Για να μην ταλαιπώρησε ο ψιλός , ψαρομάλλης 40άρης τουρίστας ένα θα σου πει.
Βάλε του RC με τα ελατήρια του 2λιτρου και θα είσαι οκ. |
pduke έγραψε: | ||
αυτό!!! αυτό λέω κι εγώ. όχι όμως με RC ελατήρια? και με τις ράβδους? να βγάλω τις 20 και να βάλω τις μαμα 19,5? Αργύρη περιμένω και φεύγω για αγορά!!! |
pduke έγραψε: |
Λοιπόν,
θα μπει το παραπάνω. Αν και φοβάμαι ότι πίσω θα κοπανάει. πάντως είναι και οι πιο οικονομική λύση αυτή τη στιγμή μιας και τις 19,5 δεν τις έχω πια.(αν δεν κάτσει τις βάζω)... |
Miltellas έγραψε: |
Δεν θα τις θέλει. Το 2λιτρο έβγαινε και με 20ρες ούτως ή άλλως. ![]() Πάνο, δώσε πίσω +3 πόντους σε σχέση με μπροστά. Θα γα**θεί λίγο ο μηχανικός αλλά αξίζει το αποτέλεσμα. Εύχομαι σε σένα να αντέξουν τα πισινά του RC. Αν υπήρχαν διαθέσιμα τα Record SP του 2λιτρου θα επέμενα να τα πάρεις. Πιο άνετα, πιο δυνατά, πιο ανθεκτικά, καλύτερη οδηγική συμπεριφορά εμπρός-πίσω, στα ίδια χρήματα... Αλλά με αυτόν τον εισαγωγέα που θέλει σώνει και καλά να μας πουλήσει τα AL-KO και φέρνει τα RSP μία τετράδα το 6μηνο, τα μαμίσια του RC είναι μονόδρομος. |