SnakeMJK έγραψε: |
I'm coming... I'm coming... ![]() ![]() ![]() Φυσικά και είμαι μέσα.. Ελπίζω μόνο επειδή είναι αργία να μην γίνεται πανικός στην πίστα κ πέσει κανάς βλαμένος πάνω μας ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Εαν ειμαι νηφαλιος θα ειμαι και εγω εκει! ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Εγώ εννοείται ότι ΔΕΝ θα έρθω!
6 Ιανουαρίου δεν υπάρχει περίπτωση να αγγίξω τιμόνι αφού όσες φορές είχα ατύχημα με αυτοκίνητο ήταν ΠΑΝΤΟΤΕ 6 Ιανουαρίου!!!! ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
Θέλω τα ημισλίκ μου.......
LEFο ετοιμάσου......... ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Εγώ εννοείται ότι ΔΕΝ θα έρθω!
6 Ιανουαρίου δεν υπάρχει περίπτωση να αγγίξω τιμόνι αφού όσες φορές είχα ατύχημα με αυτοκίνητο ήταν ΠΑΝΤΟΤΕ 6 Ιανουαρίου!!!! ![]() ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Χαρη μηπως, λεω μηπως εισαι λιγακι προληπτικος ??? Αν ειναι ελα για βολτα, δεν χρειαζεται να φερεις και το αμαξι σου. Αν θες παμε και μαζι, εξαλου κ'εγω δεν θα κατσω ολη μερα εκει. |
MEMsound έγραψε: |
Τι λάστιχα θες??
Αν χρειάζεσαι αλλαγή τότε βάλτο στην πίστα και άλλαξέ τα μετά ... Αλλιώς αγόρασε μια τετράδα ημισλικ... (και τα μυαλά στα κάγκελα... ![]() |
BUBA έγραψε: |
Επιτέλους!
Δηλαδοι οσοι εχουν ημισκλικ θα τα εχουν ετοιμα φορεμενα σε αλλες ζαντες σιδερένιες ή θα τα βάλουν στις κανονικές αλουμινίου ? Ζαντάρισμα-ξεζαντάρισμα μπορέι να γίνει στα Μέγαρα ? |
asa1 έγραψε: |
Εκτος απροοπτου και γω μεσα με το ραλο.Τα σλικακια ειναι ετοιμα!!! |
UnderTaker έγραψε: |
Θα είναι η πρώτη μου φορά που μπαίνω στα Μέγαρα... !!!
Δε θα μπορούσα να λείπω....!!! |
volvos έγραψε: |
ελπιζω να ερθω και εγω με τα χανκοοκακια μου ![]() προς το παρον θα ειμαι μαλλον παρασκευη πρωι κατα τις 9 στα μεγαρα ως 12...μετα πρεπει να παω δουλεια γιατι ποση ωρα πια θα επισκευαζω το αμαξι που εμεινε ενω πηγαινα γραφειο ![]() ![]() ![]() αν ειναι κανεις προς τα εκει ας ριξει ενα...κορναρισμα. |
Εκτος απροοπτου και γω μεσα με το ραλο.Τα σλικακια ειναι ετοιμα!!! |
Lef205 έγραψε: |
Warning! Μην πας 9 δεν θα βρεις κανεναν!9:30μ ανοιγει η πιστα! Τελος αλλης εβδομαδας θα παω και εγω να δω τι εγινε με κατι ρυθμισεις που κανουμε στο αυτοκινητο. Για τις 6 αν βρω μπροστινα λαστιχα, μεσα! |
]Δυστηχως με το 6 θα ερθω το 5 εχει δουλιτσα ακομα |
Γιώργος-WRC έγραψε: |
ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΘΕΛΩ ΣΕΜΙΣΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΡΑΛΟΖΑΝΤΑΚΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ,,ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, |
Touristas έγραψε: |
Λέω κι εγώ να έρθω αλλά δεν ξέρω με ποιο από τα δύο …… ![]() |
Touristas έγραψε: |
Λέω κι εγώ να έρθω αλλά δεν ξέρω με ποιο από τα δύο …… ![]() |
glf έγραψε: |
εγώ αυτό τον καιρό είμαι χωμάτινος.... ![]() ασε που τα χριστούγεννα έσπασα πάλι ακρόμπαρο... είμουν σε χωμάτινη πίστα autocross στην Ελασσόνα και έκανα μια θανατερή μπούκα και μπουμ..... |
Road_Runner έγραψε: |
Μην το σκέφτεστε. Ελάτε όλοι. Χαβαλέ θα έχει. Θα είμαστε πολλά άτομα και πιστεύω ότι θα έχει και πλούσιο θέαμα. Προσφέρομαι να πάρω και βόλτα μερικούς... Lef που είσαι;;; |
...ψάχνει.... 2 μπροστινά (λάστιχα)... Ανα την Ευρώπη πλέον... Την Ελλάδα την εξάντλησε...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Επίσης να ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ! Δεν εννοώ εσείς (σκασίλα μου ελάτε όπως θέλετε... ![]() ![]() ΕΝΝΟΩ ΤΑ Peugeot ΣΑΣ!!! Θα γίνει και η δέουσα φωτογράφηση και video-σκόπηση... ![]() |
Tomakos έγραψε: |
Βρέθηκαν τα δύο μπροστινά ζαντολάστιχα που έψαχνα και το θηρίο είναι πλέον έτοιμο για την πίστα!!!!! ![]() ![]() |
Για 'μενα οι πιο δυσκολες στροφες ειναι οι Κ4,Κ9 που συμφωνα με αυτα που ειδαμε και χτες με τον Νικο, οπως ερχεσαι με φουλ γκαζια απο Κ3 και Κ8 αντιστοιχα πρεπει να πεσεις στα φρενα βαθεια στις κορυφες τους και να κοψεις το τιμονι δεξια.
Για Κ8 και Κ3 ειναι φαινομαινικα δυσκολες,αλλα αν μαθεις τη σωστη γραμμη,γινονται απλα εσακια. Η επιτυχια στην Κ5 εξαρταται απο το ποσο βαθεια θα μπεις μεσα στη στροφη γιατι ν στριψεις νωρις καβαλησες κερμπ. Στην κ3 και κ8 τα κερμπ ειναι καπως πιο φιλικα. |
Tiesto έγραψε: |
Κατι τελευταιο, οσοι εχετε παει μπορειτε να μας/μου δωσετε καποια tips για οσο το δυνατον λιγοτερη φθορα των ελαστικων και των τακακιων?
Ευχαριστω ![]() |
ευχαριστουμε για τα tips παιδια! Δεν εχω παει ποτε στη πιστα αλλα οπως την βλεπω οι Κ1 και Κ9 μου φαινονται καπως παραξενες.
Να συμπληρωσω εγω πως οσοι δεν εχετε κρανος μην αγχωνεστε. Δινουν και στην πιστα (ετσι μου ειπαν απο εκει τουλαχιστον). Κατι τελευταιο, οσοι εχετε παει μπορειτε να μας/μου δωσετε καποια tips για οσο το δυνατον λιγοτερη φθορα των ελαστικων και των τακακιων? Ευχαριστω ![]() |
Ελπιζω να μην φτασω σε σημειο να χρειαστω την αμμοπαγιδα!
Καλα εννοειται πως δεν θα κανουμε κοντρες. Για να περασουμε καλα παμε και να δουμε τι λενε τ αμαξια μας απο χρονους (οσοι δεν εχουμε δει at least) ![]() |
Προσοχή όσα αυτοκίνητα έχουν μαμά ανάρτηση, αλλά και όσοι έχουν αλλαγμένη, να προσέχουν τα κερμπ ειδικά των στροφών Κ3 και Κ8 γιατι 'ερχεσαι με πολλά χλμ και αν πατήσεις λίγο πιο μέσα που ψηλώνει απότομα υπάρχει κίνδυνος ανατροπής και ειδικά για τους "μαμά" μεγάλη απόλεια ελέγχου ![]() |
Παράθεση: |
...στην Κ8 "καβάλαγα" δοκιμαστικά και φυλαγμένα τα εσωτερικά κερμπ στην Κ8 με 90+km/h με σταθερό γκάζι και έχοντας 2α (στους πρώτους γύρους) και 3η (στην συνέχεια) στο κιβώτιο και προλάβαινα να πατήσω λίγο ακόμα το γκάζι πριν τα απότομα φρένα στην είσοδο της Κ9. Δεν υπήρξε κίνδυνος ανατροπής αν και το αμάξι έπερνε κλίση που φόβιζε πολύ... |
-> έβαζα 3η η οποία οριακά κοφτιαζε πριν την Κ8 |
Κατεύθασαν και οι γραμμές. Οι γραμμές είναι κυρίως για μαμά αυτοκίνητα και είναι μία γενική ιδέα του πώς πρεπει να στρίβεις. Απλά προσπάθησα. Το αποτέλεσμα δεν είναι και το καλύτερο.. ![]() http://i24.photobucket.com/albums/c3/nikosrs/Megara_zoom.jpg |
MEMsound έγραψε: | ||
ΤΕΛΕΙΟ!!! ![]() ![]() ![]() |
206 CC RG έγραψε: |
Παιδιά εγώ που δεν είμαι γραμμένος στο club μπορώ μπω στα Μέγαρα? |
ποση διαφορα θα δει καποιος με ημισλικ σε σχεση με μαμα λαστιχα???
και σε χρονο γυρου και σε μια στροφη σε χλμ παραπανω? εμενα παντως το δικο μου πριν αρχισει τα κουλα εστριβε με 100χαλαρα στην κ8 με τα κοντι να ουρλιαζουν! δηλαδη ποσο πρεπει να μπαινω με τα χανκοοκ? |
206 CC RG έγραψε: |
Παιδιά εγώ που δεν είμαι γραμμένος στο club μπορώ μπω στα Μέγαρα? |
WWW.METEO.GR........... |
Γαματοι ειστε παιδια! Μπραβο.
δλδ εγω που χω σκληροτερεσ αναρτησεις (sachs performance) να προσπαθω ν αποφευγω τα kerb? |
christhehealer έγραψε: |
Στην Κ1 ο δρόμος του Θεού είναι να μην κλείνεις τόσο νωρίς την τροχιά σου στην έξοδο και στο πέταλο μετά την μεγάλη ευθεία δεν υπάρχει λόγος ν' ανοίξεις τόσο πολύ. Στην έξοδο πρέπει να είσαι περίπου στην μέση... Thank you. |
Η 2η δεν δουλευει.
Για πες ρε μανθο, μηπως ειναι καλυτερα οσοι εχουν σκληροτερες αναρτησεις ν αποφευγουν εντελως τα kerb? |
Δείτε και αυτό: http://www.naftemporiki.gr/weather/city.asp?id=LGSL |
Sidobre έγραψε: |
Kαι το αρχείο με κάποιες συμβουλές όπως σας υποσχέθηκα.
Καλό είναι να του ρίξετε μια ματιά. Την Πέμπτη που θα μαζευτούμε θα πέσει διαγώνισμα! Αν τυγχόν υπάρχουν κάποιες απορίες εδώ είμαστε να τις συζητήσουμε. Μπορεί επίσης να έχει κάποια εκφραστικά λάθη, αφού τα περισσότερα είναι από μετάφραση. Microsoft Word αρχείο http://www.psclub.gr/publications/TrackInstruction.doc |
Παρεπιπτόντως δες και αυτό να χαρείς... 1 - 2 Aπό το πρωτάθλημα RCC (μοτερ RC) που γίνεται στην Γαλλία (αυτά έχουν κλουβι μέσα.) |
Παρασκευή 6 Ιανουαρίου Track Day στα Μέγαρα Να φανταστώ ότι δεν θα λείπει κανείς. Είναι "των Φώτων" και είναι αργία... Το κόστος εισόδου ανά αυτοκίνητο 40ευρώ για όλη την ημέρα (= για όσους γύρους αντέξουμε...) Ραντεβού 09:00πμ στα διόδια Μάνδρας (Ελευσίνα) Θα υπάρξει και βιντεοσκόπηση... ![]() ![]() Πληροφοριές και εδώ: 6975 757 082 (MEMsound) |
Όμορφα.
Όσο για τον αγχωμένο Γεράσιμο... Γεράσιμε παιδί μου να πας εκεί από νωρίς να κλείσεις με ταινία γύρω στα 100μέτρα από το "peugeot-δρόμιο" μετά τα δυόδια για να μαζευτούμε γιατι...... θα είμαστε πολλοί...!! ![]() ![]() ![]() |
MEMsound, πριν 3 σελίδες... έγραψε: |
.... Επίσης να ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ! Δεν εννοώ εσείς (σκασίλα μου ελάτε όπως θέλετε... ![]() ![]() ΕΝΝΟΩ ΤΑ Peugeot ΣΑΣ!!! Θα γίνει και η δέουσα φωτογράφηση και video-σκόπηση... ![]() (χιχιχιχι σας βλέπω όλους πρωί -πρωί με τα δέρματα αν χείρας... χιχιχιχι) |
Επίσης το υπενθυμίζω για να μην ξεχνιόμαστε...
Βρώμικο Peugeot δεν μπαίνει στο video... Εξαιρούνται ο κ.Πρόεδρος και ο κ.Healer ως ανεπίδεκτοι πλησίματος ![]() ![]() Να δω πλυμένο το "animal" και την "κοκκινοσκουφίτσα" και τι στο κόσμο... ![]() ![]() ![]() ![]() (υ.γ. αρκεί να μην βρέχει...) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Επίσης το υπενθυμίζω για να μην ξεχνιόμαστε...
Βρώμικο Peugeot δεν μπαίνει στο video... Εξαιρούνται ο κ.Πρόεδρος και ο κ.Healer ως ανεπίδεκτοι πλησίματος ![]() ![]() Να δω πλυμένο το "animal" και την "κοκκινοσκουφίτσα" και τι στο κόσμο... ![]() ![]() ![]() ![]() (υ.γ. αρκεί να μην βρέχει...) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ενδεικτικά τα 1600άρια φτάνουν εκεί με 130+Km/h |
vinman έγραψε: | ||
Προλαβαίνει δεν προλαβαίνει να στεγνώσει η πίστα δηλαδή... ![]() Άντε και αν δεν έχει στεγνώσει θα την στεγνώσω εγω για πάρτι σας.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αν δεν σας αρέσει βρώμικο το αυτοκινητάκι μου να μην το κοιτάτε! ![]() Δεν θα χαλάσω εγώ το ωραίο χρωματάκι που έχει για να το βλέπετε εσείς (Το χρωματάκι με την λάσπη πάνω εννοώ...) |
....πλάκα-πλάκα από προσωπική (μαζί με τον Lef την παραμονή του νέου έτους) πείρα η πίστα και να έχει στεγνώσει, σε κάποια σημεία κρατάει νερά στην είσοδο στροφών και δεν μπορείς να πάρεις καθαρές γραμμές. Αν κάποιος έχει αυτές τις σκούπες με τις συρμάτινες τρίχες (σαν αυτές που έχουν στις αναβάσεις για το τσιμέντο) να φέρει για να την καθαρίσουμε λίγο πιο γρήγορα.. |
![]() ![]() ![]() |
Αλέξιε...
Θα είσαι εκεί και σύ?? Συστήματα εξαγωγής? Πάλι καγκουριές? Άντε να δούμε... |
Χρήστο μήπως εκτός από ελατήρια θές να σου αλλάξουμε και τίποτε άλλο? Για σκέψου.
Μέχρι το service της Παρασκευής έχεις 40 ώρες... ![]() |
Π@π@ρι@ επιεικως.
Την Παρασκευη θα ειμαι κερκιδα αφου το 106 θελει ρουλεμαν αξονα και ο μηχανικος ειναι αφαντος ως συνηθως. Επισης δεν εχω βρει γιατι κανει διακοπες.(μηχανικος δεν ειμαι) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Γιάννη δεν έχεις καθόλου τακάκια? Δεν σε βγάζουν για την πίστα και να τα αλλάξεις μετά? Εγώ αυτό θα κάνω... ![]() |
Γιάννη μπαίνει εύκολα??
Αν ναι το πήρα (δανεικο για την παρασκευή εννοώ) με την μια!!!!!!! Επίσης αν δεν σε βγάλουν τα τακάκια θα τα αλλάξουμε εκεί.!!!!!! |
εγω σκεφτομαι να βγαλω τα πισω καθισματα lol
δλδ μανθο εγω στα 195/45/16 40 πιεση ειναι καλα? και παντου το ιδιο η λιγο λιγοτερο μπροστα για να χω λιγοτερα μουτρα? |
Αν και απ'ότι βλέπω ο καιρός δεν θα μας κάνει την χάρη ![]() |
Αν και απ'ότι βλέπω ο καιρός δεν θα μας κάνει την χάρη ![]() |
Όντως , αλλά....το in λέει http://weather.in.gr/weathercity.php?ID=16716&ContinentCode=1 για αραιές συνεφιές .
Ενώ εδώ...http://weather.yahoo.com/forecast/GRXX0004_c.html?force_units=1 για βροχές......τί να πιστέψεις. |
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=166 |
christhehealer έγραψε: | ||
Γιατί τι λες αυτό? Θα μάθεται πως συμπεριφέρεται το αυτοκίνητό σας σε βρεγμένο οδόστρωμα υπό ασφαλείς συνθήκες... Απείρως πιο χρήσιμο απ' το να καθόσαστε με τα κινητά και να χρονομετράτε γύρους και να βγάζεται γυρολόγιο πιο γρήγορo από του Κύρκου με Focus RS!!!!!!!! |
εγω σκεφτομαι να βγαλω τα πισω καθισματα lol
δλδ μανθο εγω στα 195/45/16 40 πιεση ειναι καλα? και παντου το ιδιο η λιγο λιγοτερο μπροστα για να χω λιγοτερα μουτρα? |
Πάντως αν αύριο ρίχνει καρέκλες μας βλέπω για εκδρομούλα προς Κόρινθο/Ξυλόκαστρο κλπ κλπ.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Δεν ξέρω αν θα γίνει το ίδιο με μένα... όταν είχα την εργοστασιακή ανάρτηση, και με το μπλοκέ, δοκίμασα να μπω στην πίστα χωρίς τα πίσω καθίσματα. Το αποτέλεσμα ήταν χειρότερο κι από Μ5 με 800 άλογα και biturbo (σε θέμα υπερστροφής)... τώρα στο corsa σου, δεν ξέρω τι θα γίνει ![]() |
Πάντως αν αύριο ρίχνει καρέκλες μας βλέπω για εκδρομούλα προς Κόρινθο/Ξυλόκαστρο κλπ κλπ.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: | ||
Tο μυαλό σου , στην <<χόβολη>> και στους μεζέδες....έ...??? ![]() ![]() ![]() |
τα καθισματα τελικα δεν βγηκαν. δεν χωραγε το torx ![]() εγω εβαλα 40-40. λετε να βαλω 38 πισω? α! Υπαρχει προβλημα αν ερθει αλλο ενα, το πολυ 2 αμαξια μαζι μου? Ειλικρινα πειτε μου ε! |
Η θολόμπαρα δεν θέλει τρύπα στον θόλο της εισαγωγής αέρα (της καμπίνας ![]() ![]() Όσο για τον καιρό, έχω τυφλή εμπιστοσύνη στο meteo.gr... Σκέτα σύννεφα λέει; Σκέτα σύννεφα θα'χει! |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Αν πατε απο τα λιμερια μου ενημερωστε με... ![]() |
Εν καιρώ θα κανονηστεί από τα μέλη του PSClub στην Βόρεια Ελλάδα αντίστοιχη επίσκεψη στην πίστα των Σερρών....
Υπομονή. ![]() Αλλιώς...ξεκίνα σήμερα το βραδύ κατά τις 12~1 και το πρωί θα είσαι στα Μέγαρα!!! ![]() |
εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικο με το bas...μου εκανε τρομερη εντυπωση αυτο το συστημα μεσα στη πιστα.
καταρχην ηταν αστειο στο αμαξι του μανθου καθως στην αρχη που ημουν πισω του το νοσοκομειακο σχεδον σε καθε στροφη αναβε αλαρμ λες και ηταν επειγον το περιστατικο ![]() ![]() ![]() αντιθετα εμενα το δικο μου μονο σε 2-3-6-7.... περιπτωσεις αναψε. το θεμα ειναι οτι οσες φορες μπηκε με βοηθησε απιστευτα δινοντας μου τρομερη αυτοπεποιηθηση για τα φρενα του αυτοκινητου και το οτι θα σταματησει ...χαρακτηριστικα εμπαινα με οσα στο πισω s (κ3κ4 νομιζω) και ενω νομιζες οτι το αμαξι δε θα σταματησει για τη δεξια και θα φυγει ευθεια αυτο κοκκαλωνε με το bas και εμπαινε αρνακι στη δεξια...σιγουρα βοηθησε η αναρτηση αλλα τελικα το 206 εχει ΚΑΙ φρενα!!! που να μην ειχα και τα hankook που ολοι λενε οτι ειναι επικινδυνα στο φρεμαρισμα και δε σταματα το αμαξι με τιποτα.... |
sps έγραψε: |
.....Απαραδεκτα πραγματα, οχι γιατι θα εκλεινε η πιστα, αλλα γιατι ηθελαν 40 ευρω για 1 ωρα.
Οχι μεγαλε δε θα σου κανουμε τη χαρη, αν θες κατεβασε το κοστος αφου προσφερεις μειωμενες υπηρεσιες...... |
μετα που στεγνωσε η πιστα και εμπαινα με σταθερο γκαζι σε ολη τη κ8 καθοταν καλυτερα...
δυστυχως θελω ραβδους πισω και πιο δυστυχως δεν εχω λεφτα και ορεξη να ψαχτω.20αρες και οτι βγει. ![]() ![]() ![]() επισης να πω οτι καταλαβα απολυτα σημερα το προεδρο(δε γνωριστηκαμε) ποου ελεγε οτι η πεζο σπορτ δεν ειναι για πιστα. το αμαξι παρολο που εστριβε ωραια δεν ηταν στο χωρο του.σε βουνο ομως και ραλλιτζιδικες συνθηκες ειναι απλα αλλου. υ.γ σπυρο η πιστα μεχρι τις 2.30 που εφυγα δεν ειχε εμφανιστει κανεις... τα λαμογια που λεγαμε! |
Ξεχασα να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον vinman που ηρθε κυριλατος με το 407 του,το εχωσε στην πιστα,ευχαριστηθηκε και εφυγε!Και μετα κατι μ@λ@κες σαν και εμενα θελουμε ειδικο αμαξι για τετοιες περιπτωσεις!
Συνεχιζε να ταιζεις σκονη αγορι μου! Τελος με κουφανε ο Ζησης που μαλλον πρεπει να εχει τσακωθει με τη λεξη φοβος και το ειχε κανει τρικυκλο! |
.........Και που να ήταν η έκδοση "Sport" με την πιο σφικτή ανάρτηση, αλλά όταν μιλάω εγώ κάποιοι μου λέγε για χρωματισμό ταμπλό... ![]() ![]() |
ΥΓ: Μετά την πίστα, που βγήκα εθνική είχα ένα απίστευτο τρέμουλο στο τιμόνι. Γινόταν αισθητό από τα 90χλμ/ω και μετά τα 130 ήταν απαράδεκτο!!! Τι να φταίει; Θα πάω για ζαντάρισμα-ξεζαντάρισμα μιας και γέμισα χώματα στην έξοδο της Κ3... Θα φτιάξει ή παίζει να χει στραβώσει τίποτα; Στην έξοδο δεν ακούμπησα πουθενά! |
glf έγραψε: | ||
α βλέπω πήγε πολύς λαός και ζημιές μηδέν. αυτό είναι... πωπω θυμάμαι που τα λέγαμε πριν κανα χρόνο ![]() το αμάξι θέλει ξύλο για να στρώσει ![]() αντε και στις Σέρρες τώρα ![]()
αυτό θυμίζει επίπεδο φάγωμα στο ελαστικό από φρενάρισμα/σβάρνιγμα με κοκκαλωμένο φρένο. |
Εγώ πάλι στενοχωρήθηκα γιατί δεν υπήρχε μεγάλη προσέλευση. Πολλά άτομα έλεγαν ότι θα έρθουν αλλά δεν τους είδα... Ίσως βέβαια να ήρθαν όταν ήμουν μέσα και να έφυγαν λόγω της εξαιρετικής κατάστασης της πίστας.. |
Tomakos έγραψε: |
Μπορώ να κάνω μια ερώτηση?
Αφού βγήκα από την πίστα και έβαλα τις "πολιτικές" ζάντες και λάστιχα μου τραβάει το αμάξι προς τ'αριστερά ενώ πριν δεν το έκανε!Λέτε να 'ναι κάτι κακό... ![]() |
kanelj έγραψε: | ||
Μηπως ειχες καμια μικρη/μεγαλη εξοδο? Αν ναι,τσεκαρε τα ψαλιδια σου και τα ημιαξονια σου μηπως πηρες κανενα στο χερι! Εγω πριν κανενα χρονο "χαλασα" το ημιαξονιο μου στην πιστα αυτη! (τρυπημα της φουσκας και εχανε γρασα!Ε,την μπαλωσα ![]() ![]() |
Εγώ πάλι στενοχωρήθηκα γιατί δεν υπήρχε μεγάλη προσέλευση. Πολλά άτομα έλεγαν ότι θα έρθουν αλλά δεν τους είδα... Ίσως βέβαια να ήρθαν όταν ήμουν μέσα και να έφυγαν λόγω της εξαιρετικής κατάστασης της πίστας.. |
Click here to download the Megara video (lol ![]() Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον...! Από εβδομάδα και πιο επίσημο βίντεο ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Καλή δουλειά Ζήση! ![]() Το τράβηξες 16:9? Στο Windows Media Player παίζει σε 4:3 και τα 206 φαίνονται κοντά και ψηλά σαν Smart! ![]() Περιμένουμε το επίσημο Full Length Video! (Τώρα που έχω επιτέλους ADSL 512 ![]() |
Προς το παρόν, απολαύστε αυτό! |
Εμενα ξεχασες Ζηση ![]() ![]() |
vio έγραψε: |
....ακολουθεί το Wishlist για την επόμενη φορά:
1. Να κλείσουμε "για εμάς μόνο" την επόμενη πίστα 2. Να σταματήσουμε να γυρνάμε "άσκοπα" την πίστα και να διοργανωθεί ενα είδος challenge με χρονομετρημένα 3. Να κλέψω τα ημι-slick του Μάνθου ![]() 4. Να ΜΗΝ κάνουμε Καγκουριές |
Αλεξη για να κλεισουμε την πιστα στοιχιζει παρα πολυ.(3000 ευρω νομιζω) Περιμενε και ερχεται. Μπορεις να βρεις τα ιδια με 200 ευρα μεταχειρισμενα. Οι καγκουριες (να υποθεσω πως εννοεις κολιες κλπ) πρεπει να γινονται μονο σε τετοιους χωρους και πουθενα αλλου,οποτε καλα εκαναν και τις εκαναν οσοι ηθελαν. |
Ευχαριστώ τον Μάνθο που μου εμπιστεύτικε το αυτοκίνητο του και με "ξύπνησε" στο θέμα των ελαστικών. Με μια τετράδα απο αυτά τα σκασμένα που φόραγε το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε και "κατάπινε" τις στροφές... Αντε και μια τετράδα KW για να πάρεις το 100% |
Και πάλι μπράβο στην διοργάνωση και ακολουθεί το Wishlist για την επόμενη φορά: 1. Να κλείσουμε "για εμάς μόνο" την επόμενη πίστα 2. Να σταματήσουμε να γυρνάμε "άσκοπα" την πίστα και να διοργανωθεί ενα είδος challenge με χρονομετρημένα 3. Να κλέψω τα ημι-slick του Μάνθου ![]() 4. Να ΜΗΝ κάνουμε Καγκουριές |
pezomania έγραψε: |
Την Παρασκευή ήταν πολύ καλά (αν ήταν και στεγνή η πίστα...).
Είχαμε αρκετό κόσμο που μπήκανε στην πίστα και πολύ καλή κερκίδα. Δυστυχώς υπήρχαν και κάποιοι θερμόαιμοι (ευτυχώς δεν ήταν δικοί μας) που νομίζανε ότι η πίστα είναι λούνα πάρκ ![]() Κατά τα άλλα ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση!!!! |
.......4. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτό,αλλά ευτυχώς τα δικά μας παιδιά δεν έκαναν τέτοια πραγματα. Για τους άλλους δεν φέρουμε ευθύνη... |
vio έγραψε: | ||
Μην μιλάς σαν Πολιτικός ρε Μάνθο.. Σοβαρά δεν φέρουμε ευθύνη.. ?? Δηλαδή αμα ο τύπος που "δεν φέρουμε ευθύνη" χτυπήσει ενα "δικό μας παιδί" τι θα πούμε ? Το αποτέλεσμα μετράει και αυτό δεν θα κοίταγε ποιός είναι μέλος και ποιός όχι... |
alex η απαντηση ειναι απλη... επιλεγεις ποτε θα πας και ποτε θα μπεις μεσα...
να στο πω πιο απλα εχεις χωθει ποτε λιμανακια? ειλικρινη απαντηση εεε... ποτε χωθηκες με κοσμο και αλλους 10 παπαρες να ανεβοκατεβαινουν ή μονος ενα χαραμα εσυ και η ανατολη ![]() |
alex η απαντηση ειναι απλη... επιλεγεις ποτε θα πας και ποτε θα μπεις μεσα...
να στο πω πιο απλα εχεις χωθει ποτε λιμανακια? ειλικρινη απαντηση εεε... ποτε χωθηκες με κοσμο και αλλους 10 παπαρες να ανεβοκατεβαινουν ή μονος ενα χαραμα εσυ και η ανατολη ![]() δυστυχως μαλλον το ιδιο πρεπει να κανουμε και στη πιστα που οι ιδιοκτητες της την εχουν καταντησει σα τα λιμανακια δηλαδη μπουρδελο! |
γιατι η κ8 οταν ηταν ακομα λασπωμενη η πιστα?????????
παντηλικια διαρκειας με 90 χλμ δε κανεις καθε μερα! |
[ Ιδίως ο τύπος με το Ταπερ (αν όντως ήταν Τάπερ αυτό που αμφιβάλω) το παράκανε.
|
αν και να είχα μπλοκέ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Να κλείσουμε "για εμάς μόνο" την επόμενη πίστα 2. Να σταματήσουμε να γυρνάμε "άσκοπα" την πίστα και να διοργανωθεί ενα είδος challenge με χρονομετρημένα 3. Να κλέψω τα ημι-slick του Μάνθου ![]() 4. Να ΜΗΝ κάνουμε Καγκουριές |
Μπροστινοκίνητα να μπαίνουν με ανάποδα σε στροφές ενώ στον πίσω προφυλακτήρα τους βρίσκονταν άλλοι οδηγοί... |
μη πολυγελατε το ιδιο εκανε και ενα 106 μπλε το οποιο το ειχα λιωσει στο κυνηγι στις στροφες και στη ευθεια μου εφευγε και εκει κ6 κοντεψε να μεινει μεσα στα νερα...ηταν μεσα και ο λεφ! |
......(Λέτε να ήμουν εγω ο κάγκουρας ?? ![]() ..... Υπόψιν => Εγώ π.χ. ως οδηγός μέσα στην πίστα δεν έχω καμία υποχρέωση να ΜΗΝ κάνω τετακέ και εκ των πραγματων να μέινω στην μέση της πίστας για μερικά δεύτερα. Αυτός που ακολουθεί απο πίσω έχει υποχρέωση να κρατά αποσταση αφαλείας από εμένα. Ετσι δεν είναι ?? φιλικές σκέψεις ολα τα παραπάνω και περισότερο για να γίνεται κουβέντα.... => απλα ξανατονίζω το 2, προσοχή!! κάτι "ακριβό" μπορεί να μην έχει την απήχηση που περιμένει το Club |
Ανυπομονω και γω για την επομενη φορα που ειδικα αν γινει στις Αφιδνες πιστευω πως θα γλυτωσουμε πολυ λαστιχο. |
|
Σε συνθήκες "Πλήρους εκμετάλευσης δυνατοτήτων του κινήτήρα" (ΑΚΑ Σκίσιμο) ο "Περιοριστής Στροφών" (ΑΚΑ Κόφτης) οχι μόνον επιτρέπεται αλλά και επιβάλεται !! ![]() ![]() |
τι τι εγινε ρε μανθο με δουλευεις δουλευα συνεχεια καθαριστηρες απο τη λασπη που εφαγα...αυτο θα πει εεεετ μαι νταστττττττ.... ![]() ....παντως χωρις παρεξηγηση μανθο το 206 μου παταει μακραααααααααν καλυτερα απο το δικο σου. θελεις επιγοντως μια 22 αρα πισω και 4 αμορτισερ(η πεζο σπορτ μου εχει πεσει λιγο σκληρη τελευταια!) .... |
... Ας μην με παρεξηγήσει ο φίλτατος |
.....Και είστε τυχεροί όλοι εσείς που ο
UnderTaker δεν έχει πλέον αμάξι να βάλει στην πίστα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Απορία...
Πισωκίνητα Pug δεν υπάρχουν??? |
υ.γ. στην φώτο πιο πάνω έχεις λάθος γραμμη στην Κ9 ![]() |
υ.γ. στην φώτο πιο πάνω έχεις λάθος γραμμη στην Κ9 |
Όλοι μας μπορούμε να βελτιωθούμε νομίζω...
Και πρώτα από όλους εγώ που δεν μπορώ να ακολουθήσω σταθερές γραμμές σε συνεχόμενους γύρους... |
Αλλά διαφωνείς ότι εκεί που είναι το 206 του Νίκου στην συγκεκριμένη φωτογραφία... είναι πολύ ανοιχτά για την Κ9?? (φυσικά δεν λέω ότι δεν ξέρει... φυσικά και ξέρει... απλά μπορεί να έτυχε... όπως έτυχε και σε όλους μας εκείνη την μέρα που αλλού πατάγαμε και άλλου βρισκόμασταν λόγω γλυστήματος...) |
Road_Runner έγραψε: | ||
Η Φωτογραφία αυτή είναι από την πρώτη μου επίσκεψη στα Μέγαρα και επειδή δεν είχα βγάλει πολλές, αυτή ήταν η πιο καλή και έτσι την έβαλα. Θα επανορθώσω |
[Δεν αναφέρομουν στην φώτο της υπογραφής σου...
Αναφερόμουν σε μία από τις φώτο που ανέβασε ο Παναγιώτης ![]() ![]() |
Σωστό, αν είχες ένα αμάξι με 300 άλογα. Όμως με τα 82 ταπεινά άτια πρέπει να κλείνεσαι για να κερδίζεις μέτρα. Σημαντικό στα αυτοκίνητα με μικρή ιπποδύναμη.. Το καλύτερο είναι να σε βγάλει στην μέση του πλάτους της πίστας και μετά να κλειστείς πάλι, να πάρεις την Κ10 γλύφοντας το κερμπ δεξια |
Αντε, οταν κανω τραμπα τα πισω μπροστα με βλεπω να ξαναπηγαινω ![]() |
Το DVD γα**ει. αύριο θα έρθεις στην λέσχη΄Ζήση να σου το επιστρέψω; Δεν μπορώ σήμερα γιατί το αμάξι είναι χάλια. |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Φέρ'το την Πέμπτη, αλλά δεν νομίζω να το πάρω... Όλο και κανείς άλλος θα το θέλει!! ![]() |
Tiesto έγραψε: | ||
καταλαβα τι εννοεις. δεν το χα σκεφτει ετσι. σωστο αυτο. Βεβαια το να σε βγαλει στην μεση δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο να κρατηθεις μεσα επειδη ειναι πλατια η πιστα. Αντε, οταν κανω τραμπα τα πισω μπροστα με βλεπω να ξαναπηγαινω ![]() |
Αν διαβάσεις τα όσα έχει γράψει ο Τάσος στις οδηγίες στις πρώτες σελίδες του τόπικ θα δεις ότι γράφει κάποιυ για "late apex".
Αυτό ακριβώς ισχύει και εδώ και μάλιστα σε ποοοοολύ μεγάλο βαθμό γιατί Κ9 έχει παρατεταμένη έξοδο που σχεδόν την ενώνει με την Κ10 άρα το late apex του "συνδυασμού" Κ9-Κ10 είναι κάπου ανέμεσα στις 2 αυτές... το θέμα είναι που είναι ακριβώς... ΟΕΟ... ![]() ![]() Επίσης αν ξαναδιαβάσεις τις οδηγίες θα δεις ότι στους συνδυασμούς στροφών, είτε πρόκειται για S, είτε για διαδοχικές στροφές ίδιας φοράς, το σημαντικό είναι ο συνολικός χρόνος διάνυσης αλλά και η ταχύτητα εξόδου από την 2η στροφή το οποίο θα καθορίσει το κέρδος χρόνου στην επόμενη ευθεία. Άρα για εμένα: Μπαίνεις τόσο τέζα στην Κ8 και κλειστά αριστερα... ώστε να βρεθείς ελεγχόμενα τελείως αριστερά στην είσοδο της Κ9, "καθυστερείς" και δεν να κλείνεσαι πριν το apex Κ9 σημαδεύοντας το late apex των Κ9->Κ10... ώστε να βγεις τέζα από την Κ10... Όμορφο στην θεωρεία... στην πράξη κολλάμε.. ![]() ![]() επίσης η καθηστέρηση στο κλείσιμο της Κ9 εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα λάστιχά σου: στο αν αντέχουν και λειτουργούν σε τέτοιες "απότομες" αλλαγές πορείας και δεν... "απλά υποστρέφουν μεγαλοπρεπώς" ... = θέλεις semislick στο είπα... ![]() |
...χαχαχα ποσο κανει μια 4αδα semislick για 16αρια 195/45 (τα μεγεθη ειναι διαφορετικα στα semislick ε?).
Θεωρητικα οντως ετσι πρεπει να ναι η σωστη γραμμη αλλα προσωπικα αυτο δεν μπορουσα να το κανω επειδη αν φρεαναρα και κλεινομουν μετα (οπως το λες εσυ) θα εβγαινα αμεσως στα pit ![]() ![]() ![]() Πωπω με πορωσες παλι ![]() |
επειδη το κορσα σου φορα την ιδια αναρτηση τουλαχιστον πισω με το παλιο μου αμαξι..το μονο που μπορω να σου πω ειναι πολυ κουραγιο...δε στηνεται με τιποτα αυτο το αμαξι ![]() για αρχη βαλε αντιστρεπτικες. εγω φοραγα 24-20 πισω απο κορσα gsi πρωτης γενιας!!!! ειδικα η εμπρος βοηθησε το μαζεμα του κωλου αλλα προκαλουσε μουτρα σε γλιτσα... χαος ![]() |
Παντου παντου παντου? Αν ηταν παντου με 3η δεν πηγαινε και χαλαρα ![]() |
τωρα σ επιασα ![]() ρε σεις, δεν ξερω για εσας αλλα εμενα μ αρεσουν τα μεγαλα αμαξια. |
....δλδ ότι εκεί που κάποιος πήγαινε με 2α και 80χλμ για να βγεί <<τέζες>> εμείς πηγαίναμε με 3η 65-70χλμ ΑΛΛΑ λόγω ροπής <<εκτινασόταν>> απ΄ευθείας το αυτοκίνητο... ![]() |
Τι λες τώρα!?!?! ![]() ![]() Μα τι μοτέρ έχει πια αυτό το 407... ![]() |
vinman έγραψε: |
Την επόμενη φορά που θα μπεί το ''πλοίο'' σε πίστα,δέχομαι κρατήσεις....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μια ευγενική προσφορά της "Vinman Travel" Πληροφορίες εντός... ![]() |
Μπορεί να γίνει κράτηση από τώρα; Εγώ θα ήθελα μία, πρώτη θέση με room service και θέα στην θάλασσα ![]() |