LEFT έγραψε: |
Αλλαζεις οτι θες!!πχ. το λευκο καντραν χεχεχε!! |
Touristas έγραψε: | ||
Δεν λειτουργεί σε όλα τα 307 το λευκό δυστυχώς ![]() |
Recifees έγραψε: |
Μιας και άρχισαν να μαζεύονται ερωτήσεις να κάνω και εγώ μία ? Στο μοτέρ με τα 138 μπαίνει το εξάρι του 306 |
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει το μοτέρ των 180 να μπεί επίσημα σε τρίθυρο 307 ![]() |
Δεν είναι απαραίτητο να μπει σε 3θυρο σημασία έχει αυτός ο κινητήρας να τοποθετείται από το εργοστάσιο στο 307 η 206 για την δική μας περίπτωση ! |
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει το μοτέρ των 180 να μπεί επίσημα σε τρίθυρο 307 ![]() ![]() Μιας και άρχισαν να μαζεύονται ερωτήσεις να κάνω και εγώ μία ? Στο μοτέρ με τα 138 μπαίνει το εξάρι του 306 ,για 307 μιας και έχει χώρο μήπως θα ήταν μια καλή φάση αν μπορούσε να μπεί και η βάση του κιβωτίου ...γιατί έχω μια μικρή υποψία ότι θα κάνει άλλωστε αν λάβουμε υπόψη ότι σε 106 ,206 ,307 η βάση κιβωτίου είναι η ίδια για τον 1,6 και το μόνο που αλλάζει είναι κάποιες τραβέρσεςς που πατάνε οι βάσεις αυτές μήπως γίνεται και με τα δίλιτρα ? ,και αν αυτο είναι εφικτό ίσως να είναι και για το 180 οπότε ![]() ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
το θεμα ειναι αν φοραει ΒΕ (γιατι υπηρχαν 1.6 με τετοιο...) κανει στο 180αρι? εχω την υποψια οτι ουτε αυτο κανει στου αντωνη |
Παράθεση: |
Αυτη η χελωνα ειναι για TU μοτερ απλα εσωτερικα φιλοξενει τα 2λιτρα σωθικα. Wink Και το 6αρι του 306 εννοειται. |
brz20 έγραψε: |
Σε περιπτωση που βρω 6αρι απο 306 μπορω να το κουμπωσω στο δικο μου? |
Ωραια.Σας ευχαριστω και τους δυο.
Οσο για σενα φιλε μου που εισαι στο Ρεθυμνο σου υποσχομαι οτι καποια μερα θα περασω απο εκει γιατι ερχομαι πολυ συχνα στο Ρεθυμνο. |
TONIS** έγραψε: |
H καλυτερη και πιο σωστη λυση οπως εχουν πει και τα παιδια σε προηγουμενες ενοτητες ειναι το τρομπετο βγαζεις και βαζεις και αν εχεις κιβωτιο ταχυτητων ΜΑ δεν κανει θελει ΒΕ4R το οποιο βαζεις μετα ενα διαφορικο απο 1700 406 η απο 1800 406-407 γιατι το δικο του ειναι πολυ μακρυ.
τρο μπε το ουτε προβληματα ουτε τιποτα με μερακι και υσηχια σε 2-3 μερες το βγαζεις και ειναι εργοστασιο.Κ μην ξεχνατε οτι το 307cc με ew10J4S εχει ESP ενω το tu5j4 δεν εχει.που σημαινει bsi, com2000 και αλλη μοναδα abs αλλα δεν θυμαμε αν η εσωτερικη πλεξουδα εχει αναμονη φυσας για διακοπτη esp απενεργοπ.στο ταμπλο.η bsi μπορει να παιξει αν μπεις κ της δηλωσεις οχημα με esp αλλα παλι δεν ειναι παντρεμενη με τον ECU του κινητηρα.Οποτε τρομπετο παιδια και να συνοδευετε απο το κωδικο του imobilazer να ειναι σωστο και ασφαλες. |
DIMCHRI έγραψε: | ||
για την τάξη δεν είναι τρο μπεεεεεε το .... ΤΡΟΠΕΤΟ είναι ..... ![]() |
DrJekyll έγραψε: |
Καλημέρα Pezumbes μου...
Το ξέρω οτι όλη αυτή την προσπάθεια, πολλοί μπορεί να την θεωρήσουν απιαστο όνειρο...Αλλά εγω θα το ψάξω πολύ καλά...και αμα δεν βρω άκρη, τότε θα το πω....Γιατί όπως είχε πει και ένα άλλος Pezulas εδω μέσα "και του Σπανού τα γένια γίνονται..." Αύριο ή μεθαύριο θα μιλήσω με φίλο ο οποίος εισάγει αυτοκίνητα από Ευρώπη και είμαι σίγουρος οτι εκεί μπορώ να βρω απάντησεις στις ερώτησεις μου...Αυτές είναι: Αν μπορώ να "εισάγω" (και βάξω τα "" γιατί ΗΜΑΡΤΟΝ,ευρωπαϊκή ένωση είμαστε και ακόμα να μπορέσουμε ελεύθερα να εμπορευόμαστε αγαθά...) τρακαρισμένο αυτοκίνητο σαν ανταλακτικά από Γερμανία - Αυστρία κλπκλπ... Πόσο θα βγουν οι φόροι και τυχόν ταϊσματα... Σαν πρώτη ματιά, δικιά μου, και χωρίς να τον έχω βάλει να ψάξει καλά από τις πηγές του, έχω βρεί δίλιτρα με τα 136 που μπορείς να τα πάρεις ολόκληρα και να πάρεις αυτά που χρειάζεσαι γύρω στα 4000 με 4800....(μάλιστα αυτό που είχε 4800 ήταν μόνο με 130 χιλιόμετρα με ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας 12/2004....) - Δεν λέω καλή σαν αλλαγή σε αυτόν με τα 136...πόσο μάλλον σαν αυτόν με τα 130Km...αλλά να κάνεις τόση μεγάλη φασαρία για να αυξήσεις μόνο κατά 20 άλογα τον κινητήρα σου? Θα μου πείτε, άλλη η ροπή του δίλιτρου και άλλη του 16άρη... Δεν θα ήταν όμως καλύτερο, να βρείς αυτόν με τα 180 για να κάνεις μια και καλή την αλλαγή και να είσαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα??? Μέχρι στιγμής΄, όπως είπα και πιο πριν, τον 180άρη τον βρήκα με 8000Ε και λίγα χλμ...Θα το ψάξω λοιπόν μέσω του φίλου μου και θα επανέλθω με νεότερα, ελπίζω θετικά.... ![]() |
Τι σκεφτεσε να κανεις?
Να αγορασεις καθε κομματι ξεχωριστα? |
leontokardos 30 έγραψε: |
γιατί στέλιο έχεις εμπειρία ? |
Sidobre έγραψε: |
Κώστα κατ'αρχήν καλως ήλθες!
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες και με μικρά (πεζά) γράμματα. Αναφορικά με το ερώτημά σου, ναι, μπαίνει το μοτέρ στις βάσεις, αλλά θα παιδευτεί πάρα πολύ ο Ηλεκτρολόγος για να συνδέσει ένα τέτοιο μοτέρ. |
drdino έγραψε: | ||
Γιατί θα παιδευτεί; ![]() |
307 S16 έγραψε: |
υπηρχε σχετικο προβλημα. γιατι σαν 1,4 φορουσε sagem τον πλεον ηλιθιο εγκεφαλο και επρεπε να δουλεψει με τον bosch . το μοναδικο προβλημα ηταν τα πολλα καλωδια. τιποτα αλλο. σε 5 μερες το αυτοκινητο ηταν ετοιμο. απλα σε 2λιτρο θα ειναι αρκετα δυσκολο γιατι εχω την υποψια πως πρεπει να αλλαξει και ο bsi. |
Ο εγκέφαλος του μεν με το δε δεν έχει καμία δουλειά και για το αν δεν δούλευε δεν έφταιγε ο sagem αλλά ο bosch που ήταν κλειδωμένος. Επίσης ούτε το BSI έχει πρόβλημα με το τη μοτέρ θα βάλεις επάνω στα 206/307 τουλαχιστων. |
Παντως ρε παιδες πολυ κραξιμο σε οποιον δεν ξερει 5 πραγματα. Και οσο γοα τον Δικο μου βελτιωτη που αναφερθηκε ο Steve ας παει πρωτα μια βολτα εξω απαο το μαγαζι του και μετα ας εκφερει αποψη. Απο λογια χορτασαμε ![]() ![]() ![]() |
WilDuck έγραψε: |
Η απάντησή σου μου θύμισε πεζοδιάβολο. Τέλος. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Εγώ όμως δεν σε είπα πο**τη* ![]() |
Pughell έγραψε: |
Καλα,καλα,αμα δεις Supersprint να με χεσεις... ![]() |
Το αν γνωριζω για σενα ή οχι ουτε με ενδιαφερει. |
Το θεμα ειναι πως οσες φορες ζηταει καποιος την γνωμη του για κατι μονο να κραζεις και να βριζεις αν σου απαντησουν ξερεις. |
Λοιπον, το αν εχεις χασει 4ψηφιο νουμερο οπως λες, αλλα να το εχασες εσυ και οχι καποιος που σου το ειπε τοτε δεν φταιει αυτος αλλα εσυ που υποτιθεται ξερεις και 200 πραγματα παραπανω και πολα μελη βασιζοντε σε σενα. |
εμενα μου φερθηκε αψογα, το αυτοκινητο το πηρα σε 5 μερες ετοιμο |
και στο επομενο north dynoday θα δεις αν εφαγε λεφτα ή οχι. |
κατ'αρχην θελω να μου πεις αν εχεις ακουσει να εχει κανει κανενας την αλλαγη κινητηρα σε 307 οπως εγω. |
αν εχουν καταφερει να κανουν το ντιζατο 1,4 ηλεκτρογκαζο 1,6. |
και οπως ειπα και στο προηγουμενο μυνημα απο λογια χορτασαμε. |
εχασες εσυ προσωπικα λεφτα; και πως τα εχασες αφου εισαι τοσο καλος γνωστης των πραγματων και εχεις αποψη για ολλες τις βελτιωσεις; |
σε παρακαλω steve θα ηθελα πολυ αν καποια στιγμη κατεβω Λαρισα ή περασεις για Εδεσσα να βρεθουμε να τα πουμε λιγο γιατι παρεξηγουμαστε χωρις να γνωριζομαστε. |
και κατι τελευταιο. που ειναι η απαντηση που περιμενα τοσο καιρο για να μου πεις που να το παω; |
αφου πειραματιστηκε πανω σας και εμαθε πως τον κατηγορεις μετα απο 4 χρονια; πως ξερεις τι κανει τωρα; |
το βιντεο που μου εστειλες δειχνει ενα turbo 307 με ενα 206 αν θυμαμαι καλα. δεν μου ανεφερες καμια φορα καποιο συγκεκριμενο βελτιωτη. και τι ηθελες να μου πεις με το βιντεακι; να παρω 206; εχω οπως ειδες υπερβαρο 307 και επρεπε να παει λιγο καλυτερα. |
και επεσα στην παγιδα να ρωτησω στο psclub την γνωμη καποιων και εμφανιστηκες εσυ ο παντογνωστης. |
και οχι την γνωμη για το αν θα γινει 1,6 'η 2,0. Αυτο το ειχα αποφασισει εγω, περιμενα να μου πουν που προτεινουν να γινει και αρχισες τις μαλ**ιες. |
Μια γνωμη ζηταμε και μονο να βριζεις και να υποτιμας τους υπολοιπους ξερεις. |
και οσο για το βινυλιο και την βελονα εσυ αυτος που σε καθε topic καταφερνεις να βαζεις την βελονα στην συγκεκριμενη θεση. Σ'αρεσει να το ακους μαλλον. Οσο για το πμ πιστευω πως ο σκοπος τους ειναι για λεγονται πραγματα μεταξυ των εμπλεκομενων. Αλλα μαλλον εσυ προτιμας να εκδιδεσαι δημοσια. |
Οποτε γίνεται ένας καυγάς ή μια παρεξήγηση, τσουπ, ένας Steve από πίσω. |
ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ |
Η ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ, Η ΕΓΩ, ΔΙΑΛΕΞΕ! (Στο μεταφράζω: Η το κόβεις και γίνεσαι άνθρωπος, ή ένας από τους δυό μας πέρνει τον πoύλο!) |
Steve έγραψε: |
Όχι ρε. Εγώ να ξέρω κάτι παραπάνω? Σε παρακαλώ, με προσβάλλεις!
Ο μαλ**ας είμαι που βρίζει και κράζει συνέχεια ![]() |
Θα συμφωνησω...
Ενα τυπικο κριτηριο απο μοτερ με ραλλοεκκεντρα και πληρες ΦΠΕ εχουμε απο το αμαξι του Τακη. Οποτε αν το 307 φοραει ιδια εισαγωγη μπορουμε να συγκρινουμε. Η Θεσσαλονικη κοντα ειναι,Maha υπαρχει οποτε καλη θεληση να υπαρχει και ολα γινονται. ![]() Τζαμπα χαλιεστε αφου λυση υπαρχει. ![]() |
Steve το θεμα πηρε αλλο δρομο. Με πηρε ο Πατσεας και μου ειπε να επικοινωνησεις μαζι του γιατι διαβασε τα οσα παιχτηκαν και θελει να μιλησετε. |
Steve το θεμα πηρε αλλο δρομο. Με πηρε ο Πατσεας και μου ειπε να επικοινωνησεις μαζι του γιατι διαβασε τα οσα παιχτηκαν και θελει να μιλησετε. |
MEMsound έγραψε: |
ΑΡΚΕΙ: να συζητάτε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ... |
Ενα τυπικο κριτηριο απο μοτερ με ραλλοεκκεντρα και πληρες ΦΠΕ εχουμε απο το αμαξι του Τακη. |
Pughell ![]() connecting people... ![]() |
Και στο κάτω κάτω, με ρωτάς εμένα αν θέλω να μιλήσω μαζί του? |
Όποιος θέλει να με βρει, με βρίσκει ευκολότατα. |
Αυτο δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ο Σταυρος ξερει καλυτερα... Αναλογη υποθεση ειχαμε και στο 106 club με τον Αλεπη και τελικα το πραγμα κατεληξε αλλου. |
Ξαναλεω παντως,κανονιστε για δυναμομετρο και ενημερωστε για να ερθω και εγω ή ο Σταυρος(Kane) για ρυθμισεις. ![]() |
Ήδη ξεκινήσανε τα πρώτα απειλητικά τηλεφωνήματα ![]() |
kane έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
Καλα,κατεβασε το βρακι σου και αρχισε να γραφεις... ![]() |
Τα ιδια εκαναν και στον Αντρεα και τελικα δεν εγινε τιποτα.
Οποιος εχει να πει κατι και τον πνιγει το δικιο του απεναντι μας,ας το γραψει εδω. Εδω μεχρι και ο Αλεπης εγραψε στο 106 club... ![]() |
kane έγραψε: | ||
χμμ κι ο πατσέας "διαβαζει" το φορουμ ε? τωρα ας μην τη πω τη κακια μου...με καλυψαν οι υπολοιποι |
Όχι μην τολμήσεις και μιλήσεις, θα αρχίσουν και σε σένα τα απειλητικά τηλεφωνήματα ![]() |
το θεμα ειναι πως δεν σηκωνεις τηλ Steve και δεν ειναι απειλητικο. σε παιρνει ο Πατσεας αφου δεν παιρνεις εσυ και δεν το σηκωνεις. |
Όχι φίλε μου, εσύ πήρες, του τα είπες όπως ήθελες, και του είπες και να μπεί εδώ μέσα να τα διαβάσει, γιατί σου θίξαμε τον μηχανικό (δεν γίνεται η πρώτη φορά, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν). Και στο κάτω κάτω, με ρωτάς εμένα αν θέλω να μιλήσω μαζί του? Όποιος θέλει να με βρει, με βρίσκει ευκολότατα. |
[ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΕΒΑΛΑ CU !!! ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΣΕΑΣ, ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και απ'οτι βλεπω ειναι ο χαιδεμενος σας ο Steve και οποιος του πει κατι αμεσως με μια βρισια του τελειωνει το θεμα. Μηπως λεω μηπως τον παραχαιδεψατε; |
οπως ελεγαν και οι παλιοι
αν δε μπαζωσεις δε χτιζεις... |
οπως ελεγαν και οι παλιοι
αν δε μπαζωσεις δε χτιζεις... |
Σε έχει ενημερώσει κάποιος για το αν έχουμε χάσει 4ψήφιο νούμερο στο εν λόγω μαγαζί χωρίς αποτέλεσμα? |
denlafkas έγραψε: |
ωs νεοs χρηστει δεν πρεπει να μιλησω |
kane έγραψε: |
Απλα ενας μηχανικος πυο εκανε μλκς και κανει ακομα ειναι για λιθοβολισμο ή μπιελοπιστονοβολισμό,ενας ομως που εκανε μλκς και τωρα εξελιχθηκε ειναι σωστος κατ'εμέ... |
Ρωτήστε όλοι σας -για να γίνω πιο συγκεκριμένος- πόσες φορές έχουμε κάνει συστάσεις στον Σταύρο (Steve) να πάψει να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί μέσα σε αυτά που γράφει να λέει αλήθειες, αλλά κανείς όμως δεν πρόκειται να τον ακούσει με τον τρόπο που εκφράζεται. Μάλιστα ενοχλεί πάρα πολύ κόσμο. Το Club δεν είναι ο Τάκης, ο Σταύρος (τυχαία ονόματα που έχουν αντληθεί από το ποστ του Steve) και 5 άλλοι, αλλά και όλος ο υπόλοιπος κόσμος που αντιδρά ή εκνευρίζεται με την συμπεριφορά συγκεκριμένων ανθρώπων. |
Οσες συστάσεις και αν έχουμε κάνει, όσο και με το καλό να τον έχουμε πιάσει, η κατάληξη είναι η ίδια: Μας "γράφει επιδεικτικά", και κρυβεται πίσω από το "δραση - αντίδραση". |
ath7 έγραψε: |
Καθε ανεξαρτητο ον εχει και δικια του αποψη που για μενα πρεπει να την εκφερει! |
Οσες συστάσεις και αν έχουμε κάνει, όσο και με το καλό να τον έχουμε πιάσει, η κατάληξη είναι η ίδια: Μας "γράφει επιδεικτικά", και κρυβεται πίσω από το "δραση - αντίδραση". |
MEMsound έγραψε: | ||||
Για να ειμαστε και ακριβοδίκαιοι... αλλα και για να μην αερολογουμε...
Αφου το αναφέρεις πρέπει να γράψεις και αναλυτικά εδω (εξάλλου το τοπικ εχει γινει μπάχαλο και θα ξεκαθαριστεί, οπότε ενα ακομα on-off-topic post δεν ενοχλεί...) τι ειναι αυτό το "4ψηφιο νούμερο" πως/τι/γιατι κλπ κλπ... Αλλιώς ειναι απλά μια "κατηγορία", που κάλιστα θα μπορουσε να ειναι και ψευτικη πχ... (ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν λέω πως ειναι, δεν το ξέρω για να πω κάτι τέτοιο), ή κάλιστα να ισχυει και να χεις απόλυτο δικιο που θες να προστετεψεις τους υπολοιπους. Καλό ειναι να ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ οταν μιλάμε για την δουλεια κάποιου... ![]() |
Παντως ρε παιδες πολυ κραξιμο σε οποιον δεν ξερει 5 πραγματα. Και οσο γοα τον Δικο μου βελτιωτη που αναφερθηκε ο Steve ας παει πρωτα μια βολτα εξω απαο το μαγαζι του και μετα ας εκφερει αποψη. Απο λογια χορτασαμε ![]() ![]() ![]() |
δεν μου(μας) απαντησες.
οταν γραφεις κάτι για κάποιον δημόσια και μάλιστα για χρήματα οφείλεις να εισαι συγκεκριμένος. περιμένω(ουμε) λοιπόν. |
δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα...
απλά το συμπέρασμα ειναι οτι τελικά εισαι μια ομορφη "κοτα"... που μονο λόγια ειναι... οπως νομιζεις... ![]() |
Λεγε μωρε μλκα να σε χεσω και σενα και το κοπαδι σου... ![]() Βασικα απο οτι ξερω και εχω ακουσει,το "μελανο" του σημειο ηταν τα προγραμματα... Παλιοτερα χρησιμοποιουσε εγκεφαλο PS για τα 106/Saxo με διαφορα set up εκκεντροφορων αλλα μετα εμπλεξε με την Powertronic αν θυμαμαι καλα. Αλλά σχολια ομως δεν εχω ακουσει για να πω οτι εχω αποψη... ![]() |
υπηρχε σχετικο προβλημα. γιατι σαν 1,4 φορουσε sagem τον πλεον ηλιθιο εγκεφαλο και επρεπε να δουλεψει με τον bosch . το μοναδικο προβλημα ηταν τα πολλα καλωδια. τιποτα αλλο. σε 5 μερες το αυτοκινητο ηταν ετοιμο. απλα σε 2λιτρο θα ειναι αρκετα δυσκολο γιατι εχω την υποψια πως πρεπει να αλλαξει και ο bsi. |
υ.γ. μετα το παραπάνω ποστ του steve... "παίρνω πίσω" (και όχι "από πίσω" ![]() ![]() ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Χάρη, αυτό που λες είναι προφανές και αυτονόητο σε μια παρέα. Ο καθένας έχει, όχι μόνο δικαίωμα, αλλά κατά κάποιον τρόπο και υποχρέωση, να εκφέρει τη γνώμη του, ειδικά όταν πρόκειται να βοηθήσει κάποιον άλλον με παραπλήσιο πρόβλημα, και ειδικά σε ένα χώρο σαν το παρόν φόρουμ. Όμως, το πως θα την εκφέρει έχει σημασία. Ειδικά σε μια "παρέα" που δε γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους, αλλά η μορφή επικοινωνίας δημιουργεί μια ασπίδα ανωνυμίας γύρω απ' τον καθένα μας, δεν το βρίσκω σωστό να εκφέρονται φράσεις που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες του παρόντος topic, αλλά και σε άλλα. Προφανώς και δεν είμαστε όλοι φταγμένοι από το ίδιο καλούπι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε να βρίζουμε όποιον δεν έχει ίδια γνώμη με εμάς. Είτε όταν προσπαθείς να πείσεις κάποιον και να του δώσεις να καταλάβει ότι η γνώμη σου είναι σωστή, είτε όταν προσπαθείς να βρεις κάποιο δίκιο, μέσω μιας διαμαρτυρίας κτλ, ο τρόπος, με τον οποίον θα το προσπαθησεις είναι καταλυτικής σημασίας, γιατί μπορεί να σε κάνει να χάσεις και το δίκιο σου και την εμπιστοσύνη των άλλων απέναντί σου. Δεν έχω παρακολουθήσει από παλιά το φόρουμ, αλλά με ειλικρίνια λέω ότι με πειράζει να διαβάζω χαρακτηρισμούς σαν αυτούς που έχουν προκαλέσει αυτήν την αναστάτωση. |
Steve έγραψε: | ||||
Πριν 4 χρόνια (προ salex εποχή) τα προγράμματα (συνήθως κονσέρβα) για ατμοσφαιρικά ήταν στα 700-900 ευρώ αν θυμάστε, και θυμάμαι που χαρακτηριστικά λέγαμε "100 ευρώ το άλογο?".
2 από τα 106 αυτά και 1 saxo ήταν "από εδώ". Η Λάρισα τα έπαθε, μέχρι και στην Θεσσαλονίκη μαθεύτηκε απ' ότι βλέπετε. Και μην ακούσω τίποτα πολιτιστικές παπ***ές τύπου "Λαρισαίοι - Βολιώτες". Τα αμάξια αυτά δεν πήραν τα αναμενόμενα "άλογα" αφού στο δρόμο πηγαίνανε χειρότερα και από μαμά. Σε εκείνη την περίοδο, κάντε τα μαθηματικά σας και βγάλτε το 4ψήφιο κατά προσέγγιση. Πρόβλημα που φάνηκε λοιπόν (αφού μηχανολογικά είναι τέλειος) ότι αντιμετώπισε και πάλι, με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου του 307 S16.
|
επίσης μιας και σοβάρεψε τόσο πολυ το θέμα... (και επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιος)
-> ο 307_S16 οφείλει να παει σε ενα δυμανόμετρο να δουμε τι εχει πετυχει αλλα και να αναφέρει πόσα χρηματα ξοδευτηκαν γι αυτό... εχει πει οτι θα το κάνει, περιμένουμε και από εκεί... ετσι μονο για εμένα το θεμα θα ξεμπερδευτεί και από τις δυο πλευρες ![]() |
Ειδατε που δεν εχει καταλαβει ο Sτεvε τι γινεται; τι σχεση μπορει να εχει το προγραμμα και αν την πατησαν στην Λαρισα με την μετατροπη ή την αλλαγη κινητηρα; |
Ποτε μιλησα εγω για προγραμματα και μου αναφερει για αποτυχια προγραμματων; Το αυτοκινητο πηγε σε δυναμομετρο χωρις προγραμμα, χωρις εκκεντροφορους και μονο με σκουπα και χταποδι (ολοκληρη εξατμιση αλλαγμενη), και group n τελικο εβγαλε 122,5ΗΡ. |
Δεν ειπα οτι εκανα προγραμμα ή οτι βελτιωσα τον κινητηρα. |
Και οσο για τα χρηματα αν ο Steve θεωρει λεγοντας 4ψηφιο νουμερο τα 700-900 ευρω και θα πρεπει εμεις να κανουμε και μετατροπες στα νομισματα για να καταλαβουμε τις ατιμιες τι να πω. Μαλλον επικοινωνουμε σε λαθος διασταση. |
Και συγκεκριμενα μεσα σε αυτο το topic ποιος μιλησε για βελτιωση; Μονο για αλλαγη κινητηρα προσπαθουσαμε να μιλησουμε. |
Στο θεμα δυναμομετρησης απαντησα. |
Επειδη εχω σκοπο να κανω και τα υπολοιπα ομως να ειστε σιγουροι πως θα μαθετε και τα υπολοιπα σε νεα δυναμομετρηση. Οσο για το κοστολογιο εχω να αναφερω πως :
κινητηρας(περιπου 32000χλμ),εγκεφαλος,ανοιγμα και φτιαξιμο κιβωτιου ταχυτητων, ηλεκτρολογος, περαστικα κινητηρα, γενικο σερβις νεου κινητηρα, μου κοστισε περιπου 3000 ευρω. Αυτο ειναι 4ψηφιο νουμερο το οποιο μαλιστα ειναι το χαμηλοτερο απο οσα εψαξα και ειχα ακουσει απο διαφορα μαστορια - βελτιωτες ανα την Ελλαδα. |
Και να ρωτησω κατι τελευταιο τον Steve. ειχες αναφερει πως θα μπορουσα να γλιτωσω χρηματα βαζοντας ντιζατο μοτερ γιατι ολοι αυτο προσπαθουν και ψαχνουν να κανουν. Πες λοιπον σε παρακαλω ποτε η peugeot εβγαλε 307 1,6 16v ντιζατο; |
Οταν ρωτουσα που να κανω την αλλαγη κανενας δεν προτεινε τιποτα για να μπορεσω να ρωτησω και αλλου μονο νοτι δεν αξιζει να το κανω ακουγα. |
Αν τυχον εννοεις πως εχασες 4ψηφιο νουμερο και το υπολογιζεις με τρια ξενα αυτοκινητα (οχι δικα σου) τοτε δεν νομιζω να υπαρχει μαγαζι που στο συνολο των αυτοκινητων να μην εχουν χαθει τοσα λεφτα. |
Σε έχει ενημερώσει κάποιος για το αν έχουμε χάσει 4ψήφιο νούμερο στο εν λόγω μαγαζί χωρίς αποτέλεσμα? |
Και οσο για τον κινητηρα απο τι αυτοκινητο θα εβαζα στο 307; Απο 106; |
ath7 έγραψε: |
[...]Αυτο που εγραψε ο sinanai πρεπει να μπει γιατι εχει το ονομα μου και περνει τεραστια αξια![...] |
Πως σου φανηκε; |
Υ.Γ. και ο στιβ ειναι "κοτα" αφου δν ηρθε να μετρηθει τοτε,ειχε βγει λεει απο νοσοκομειο ![]() ![]() ![]() |
ι θα το συγκρινουμε με καραμαμα 307 1.6 16β που εχουμε (παλι μετρο συγκρισης κτηνιατρε μου!). |
ε μιας και το θεμα
μπαινει σε μια σειρα ας συνεχιζουμε την οποια κουβεντα για βελτιωση στο σχετικο τοπικ και οχι εδω? ![]() ![]() ![]() |
τα μοχλικα του σασμαν ειναι εντελως διαφορετικα απο του 206/307 οποτε εκει λογικα θα χρειαστει πατεντα. ![]() |