Skull έγραψε: |
Η πιο αστεια φαση για εμενα θα ηταν να βαζαμε εναν ιδιοκτητη μαγαζιου που πουλαει πλαστικα κοματια=spoilers και διπλα του καποιον που φτιαχνει πολυεστερικες κατασκευες και τις πουλαει κι ολας!!!!
Θα βγαζαμε τρελο γελιο καθ οτι και οι δυο υποστηριζουν με ιδια περιπου επειχειρηματα τα υπερ του υλικου τους και τα κατα του αλουνου!!!! ![]() Εχω ακουσει για παραδειγμα απο καποιον που φτιαχνει πολυεστερικες κατασκευες και τις πουλαει,οτι ο πολυεστερας ειναι πιο γερος απο το πλαστικο...μου λεει "αδερφε πιασε απο εκει και λιγεσε το...ειδες!!!! ![]() ![]() Επεισις οτι ο πολυεστερας βαφετε καλητερα απο το πλαστικο και ευκολοτερα και ετσι δεν πεδευετε ο βαφευς και πληρωνεισ λιγοτερα!!! Ακομα λεει και τα μιονεκτηματα του πλαστικου που οταν χτυπησεις,χτυπα ξυλο,το πλαστικο γινετε κοματακια και αιντε μετα να το συναρμολογισεις με την κολλα!!! ![]() Ενω ο πολυεστερας,αν σπασει,συναρμολογητε πολυ πιο ευκολα και επιδιορθωνετε!! Απο την αλλη ο ιδιοκτητη μαγαζιου που πουλαει πλαστικα κοματια=spoilers δεν θα σου πει τα πλεονεκτηματα του πλαστικου αλλα θα σου πει τα μειονεκτηματα του πολυεστερα...τα ιδια ακριβως θα σου πει με την αντιθετη αποψη!! ![]() Τελικα δεν λεω μπορει να υπαρχουν ειδη πολυεστερα που να ειναι ανθεκτικα και πολυ καλα και ειδη πλαστικου,οπως του Gt,που να ειναι εξισου καλα!!!! Εμεις ομως πως μπορουμε να τα ξεχωρησουμε???Τι πρεπει να προσεξουμε??? Εσεις τι γνωμη εχετε για ολα αυτα που ειπα???? ![]() |
MAG206cc1.6 έγραψε: |
για να μη σου λεω πολλα. βαλε οτι ειναι πιο φτηνο. απλα επειδη ο πολυεστερασ εχει πολλα ειδη ποιοτητασ μπορει να φασ πακετο. ενας φιλος μου εβαλε πλαστικες μασκες απτο εξωτερικο. ειναι 5 εκατοστα απτο δρομο , οταν πεφτει σε λακουβα κανει κραπ και του βγαινει. δεν σπαει ομωσ και κανει κλουπ και τον ξαναβαζει. εγω εχω πολυεστερικα αλα δεν ειναι τοσο χαμηλα στο εδαφος. ενασ που εκανε πισω και με τρακαρε δεν επαθα ουτε γρατζουνια. γνωμη μου καλητερα πλαστικα αν ειναι πολυ χαμηλα με το εδαφος. αν ομωσ σε τρακαρει καποιοσ χτυπα ξυλο την πατησεσ και θα παρεισ μονο 150ε οσο εχει τησ μανασ του. |
PHSYBORG έγραψε: |
Σημερα τρακαρα !
Το φτερο μπηκε ολο μεσα κ μαζι πηγε ο προφ μεσα επειδη τον τραβαει ! Πολυεστερικος κ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ παρολο που εχει παει μεσα επειδη τον τραβαει το φτερο που μπηκε μεσα ! |
Σημερα τρακαρα !
Το φτερο μπηκε ολο μεσα κ μαζι πηγε ο προφ μεσα επειδη τον τραβαει ! Πολυεστερικος κ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ παρολο που εχει παει μεσα επειδη τον τραβαει το φτερο που μπηκε μεσα ! |
DimiP έγραψε: |
ειχα αγορασει φρυδακια απο Μαστρογιαννακη (30Ε/ζευγαρι) αβαφα πριν 1.5 χρονο περιπου.
τα εβαψα εγω και τα τοποθετησα. ολα καλα. μετα απο 2 καλοκαιρια ομως (βασικα μετα απο ενα καλοκαιρι) τα φρυδακια εχυν "πετσικαρει" δηλ. εχουν στραβωσει ! προφανως ηταν πολυεστερικα και οχι πλαστικα ε;;; |
Skull έγραψε: | ||
Συστολη-διαστολη...γιατι μονο τα πολυεστερικα ή μονο τα πλαστικα συστελοντε??? Δημητρη οταν ηταν αβαφα πως εμοιαζαν?? ![]() (Μην γελας γιατι μονο ετσι μπορεις να καταλαβεις τον πολυεστερα απο το πλαστικο...) |
Παράθεση: |
ΠΟλυεστερικα τα ειχες βαλει εσυ???
Νομιζα πλαστικα.... Τι ποιοτιτα ειναι???Οπτικα εννοω!! |
Πολυεστερικα ειναι κ οπτικα δεν καταλαβαινεις την διαφορα οταν ειναι βαμμενο!
Οταν ειναι αβαφτο φαινονται οι ινες του πολυεστερα αν το προσεξεις καλα! Να σου πουν κ τα αλλα παιδια που το εχουν δει απο κοντα αν φαινεται ασχημο η κατι διαφορετικο ο πολυεστερας! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ειναι! |
Πολυεστερικα ειναι κ οπτικα δεν καταλαβαινεις την διαφορα οταν ειναι βαμμενο!
Οταν ειναι αβαφτο φαινονται οι ινες του πολυεστερα αν το προσεξεις καλα! Να σου πουν κ τα αλλα παιδια που το εχουν δει απο κοντα αν φαινεται ασχημο η κατι διαφορετικο ο πολυεστερας! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ειναι! |
Ασπρος κ παχυς του θειου του καμαρι ! |
Απο Βαρελα τα πηρα! |