Gr13 στο Εγκατάσταση Υγραερίου σε αυτοκίνητο έγραψε: |
Από ότι μου είπε ο ξάδερφος μου τώρα το Πάσχα που είχε έρθει,μια και κάνει αυτή την δουλειά,τα τελευταίας τεχνολογίας μου φαίνεται 4η-5ης γενιάς δεν θυμάμαι καλά,όχι απλά κάνουν για όλα αλλα ανεβάζουν και κατά 5% την ιπποδύναμη σε σχέσει με την βενζίνη. |
salex έγραψε: |
Υγραέριο τελευταίας γενιάς = καλό πράγμα
Φορολόγηση υγραερίου = κακό πράγμα Επίσης γνωστό και ως "Πώς μπορείτε να κάνετε 1,000,000 οδηγούς να βάλουν στον πρωκτό τους 4 μπεκ, 3 μέτρα λάστιχο και μια ευμεγέθη δεξαμενή υγραερίου ταυτόχρονα." Σύντομα κοντά σας... |
Pugobios έγραψε: |
οοοτι και να κανουν ο ελληνας παντα θα εχει την λυση...
http://www.youtube.com/watch?v=T8H89tIOLIw&feature=related η επομενη λυση σε περιπτωση φορολογισης...ε αμα φορολογισουν και το νερο του πο**τη* θα τους πηδηξω ![]() |
ετσι ειναι..τον τελευταιο καιρο βγαλανε και στο εμποριο και τα δινουν με παραλληλο εγγεφαλο οπου αναλογα τις κυψελες κοβουν βενζινα.οποτε δινουμε ποδι το υγραεριο και με 300 ευρο παιρνουμε νερακι ![]() |
οοοτι και να κανουν ο ελληνας παντα θα εχει την λυση...
http://www.youtube.com/watch?v=T8H89tIOLIw&feature=related η επομενη λυση σε περιπτωση φορολογισης...ε αμα φορολογισουν και το νερο του πο**τη* θα τους πηδηξω ![]() |
ενας φιλος βρηκε ακρη για να φερει γυρω στα 300-350 μου ειπε.κοιτα με 2-3 κυψελες αν βαλεις εισαι κομπλε και δεν ειναι αναγκη να ειναι στον χωρο μηχανης...ο παραλληλος αυτο ακριβως κανονιζει μπρορει να κοψει σχεδον τελειως την βενζινη ωστε να καιει αποκλειστικα νερο η λειτουργια του ειναι παρομοια με αυτου του υγραεριου |
chiefjian έγραψε: | ||
Δες λιγο πτυχια ο τυπος απο πισω....και μεις παλευουμε να βγαλουμε ενα πολυτεχνειο... ![]() ![]() |
drdino έγραψε: |
Αυτές οι κλαπ@ρχιδιές με γεννήτριες υδρογόνου στο αμάξι που κάνουν on-the-fly ηλεκτρόλυση κλπ κλπ είναι εφάμιλλες με μαγνητάκια και ταμπλέτες για το ρεζερβουάρ. |
Αυτές οι κλαπ@ρχιδιές με γεννήτριες υδρογόνου στο αμάξι που κάνουν on-the-fly ηλεκτρόλυση κλπ κλπ είναι εφάμιλλες με μαγνητάκια και ταμπλέτες για το ρεζερβουάρ. |
SnakeMJK έγραψε: | ||
ξέχασες το ανεμιστηράκι στην εισαγωγή αέρα ![]() |
Την ίδια επιχειρηματολογία χρησιμοποιούν και αυτοί που πουλάνε μαγνητάκια, τα έχεις δει από κοντά να δουλεύουν ή βασίζεσαι στο ότι ξέρεις φυσική και χημεία; ![]() Πρόσεξε, δεν αμφισβητώ τα οφέλη της προσθήκης υδρογόνου στην καύση ( αλίμονο) αλλά αυτές τις συσκευές που μπαίνουν στο αμάξι και παράγουν κάτι μικροποσότητες υδρογόνου. To καλό (και συνάμα κακό) με το υδρογόνο είναι δεν γνωρίζει από πλούσια/φτωχά μείγματα, εκρήγνυται όποτε γουστάρει. |
Sinanai έγραψε: |
Μα γι' αυτό το άνοιξα. Είναι καθαρά ένα τόπικ που ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Ναι Στίβ, εσύ μόνο το μακρύ.
Το περίεργο είναι ότι μέχρι τώρα είναι απελπιστικά σοβαρό! ![]() |
volvos έγραψε: |
tora pes moy ειλικρινα
ποσες πιθανοτητες δινεις randy alienhack kai scot-lotus elan να ειναι το ιδιο υπαρκτο προσωπο με πολλα νικ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ξερω εχεις πεσει απο τη καρεκλα απο τα γελια ![]() ![]() ![]() ![]() |
AlienHack έγραψε: | ||||
to eram?? ![]() http://www.electricsupercharger.com/ αυτο πως μου ξεφυγε και δεν το δοκιμασα... ![]() ![]() πλακα πλακα και σε καποια ξενα περιοδικα του εδωσαν θετικα σχολεια για 3-4 αλογα παραπανω και αρκετα βιντεακια εχει στο youtube που λενε καλα λογια.. υγ. και μερικα που το κραζουν βεβαια.. |
Δεν με πιάνεις...
Καταρχήν την έκρηξη την έβαλα για χαβαλέ. |
Πάμε ξανά: δεν αμφισβητώ το ότι αν μπορέσεις να ρίξεις υδρογόνο μέσα θα καταφέρεις να δεις κάποια αποτελέσματα (τι αποτελέσματα όμως; ![]() |
AlienHack έγραψε: |
εχουν βαλει στο ρευμα ειδικο κυκλοματακι που αλλαζει την συχνωτητα του ρευματος αν καποια ωρα σε 3 διαφορετικες συχνωτητες που εχουν αποδειξει οτι σε αυτες γινεται peak στην ηλεκτρολυση.. |
206kwn έγραψε: | ||
![]() ![]() ε? ![]() ![]() |
ουυυ .... βαριεμαι να σου εξηγω τι παιζει, τι εχουν βρει κτλ.. αν καταλαβει καλος (μην το παρεις πρωσοπικα ουτε υποτιμιτικ ατο λεω απλος εχω γραψει πολυ πραγμα σημερα.... ) |
206kwn έγραψε: |
Στο αυτοκίνιτο Υπάρχουν πουθενά εναλασσόμενα ρεύματα???? ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
|
|
|
σταυρο εχεις δικιο στο οτι το δυναμο λογο φυσης λειτουργειας τοτ δημιουργει εναλασοιμενο ρευμα. απλος οταν φορτιζει την μπαταρια και εσυ το ρουφας απο κει παιρνεις συνεχες... |
RoadRunner122 έγραψε: |
Kαλά μη το δένετε κόμπο ότι ντε και καλά επειδή είναι δυναμό και έχει πηνία θα παράγει οπωσδήποτε AC. Υπάρχουν και γεννήτριες DC (η ανόρθωση γίνεται στο συλλέκτη) απλά δε χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα. |
206kwn έγραψε: | ||||
|
Steve έγραψε: | ||||||
|
206kwn έγραψε: | ||||||||
![]() |
Steve έγραψε: | ||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μπούκωσες και δεν ξέρεις τί άλλο να πείς και άρχισες τα δικά σου ε???
Σε καταλαβαίνω..... Κάποτε ήμουν και εγώ μπέμπης...... |
Steve έγραψε: |
Εγώ σε ρώτησα για το δυναμό σκέτο φιλενάδα, οπότε εσύ μπούκωσες και το γύρισες σε ανορθωτές για να καλύψεις την μπαρούφα σου ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τί δυναμό σκέτο ρε??? φραπέ είναι??? |
SnakeMJK έγραψε: |
βασικά steve έχεις τσιμπουκώσει εδώ κ πολύ ώρα ![]() |
Οι χρήστες Octane & Sinanai αυτή τη στιγμή απουσιάζουν. Αφήστε το μήνυμά σας και την ψηφο σας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Την έχει ο Sinanai. Μιας και το Clio αδυνατούσε να το πληρώσει. ![]() ![]() ![]() |
kane έγραψε: |
Θες να σχολιάσω για το συγκεκριμμένο κλιό ή οχι;
Μάλλον οχι. Ε στέλιο; |
kane έγραψε: |
Θες να σχολιάσω για το συγκεκριμμένο κλιό ή οχι;
Μάλλον οχι. Ε στέλιο; |
Άι στο διάολο πρωί πρωί!!! ![]() ![]() ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Βρεθηκαν μπορει να διαγραφει.
Μεγαλο ευχαριστω στο Steve. ![]() |
Πόσο μεγάλο; 30cm μήπως; ![]() |
Octane έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Απ'οσο θυμαμαι , μια φορα μονο με κερασες τσαγακι (παγωμενο) ... και ηταν στα flocafe ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinanai έγραψε: | ||||
Πλάκα πλάκα, να πάω, για έναν. Καφέ. Θυμήθηκα τη "Σβετλάνα" τώρα. ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Καλη?!!??! ![]() ![]() |
Sinanai έγραψε: | ||
Πολύ, Άρη. Αλλά αποφάσισε αν θες ξένους ή όχι. ![]() |
Και αυτή και το ΝΑ. ![]() |
iceage έγραψε: | ||
ΝΒ |
ΝΒ |
ΝΑ είναι Γιώργο. |
Με τέτοιες καμπύλες? Δ.Ν.Κ. |
iceage επιασε δυο δαγκανες στα χειρα του και νομιζει οτι εμαθε και απο αμαξια ο τσοπανης |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Τάκη, ΤΩΡΑ είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ανεβάσεις φωτό με την υπαίθρια χέστρα του στις Σέρρες!!!!! ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
RCC (Line) λεγεται και εχει ζαντες, καθισματα RC και οτι αλλο ειχε το RC εσωτερικα με μοτερ...... 1,6 16ν 110hp ![]() http://img821.imageshack.us/img821/641/s0peugeot206ccrclookres.jpg http://images.caradisiac.com/images/2/1/1/1/12111/S7-Peugeot-206-CC-RC-look-reservee-aux-Japonais-59161.jpg Ας μην ξεφευγουμε ομως απο το θεμα της συζητησης που ειναι η Ρυθμιζόμενη ανάρτηση στο 206! ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Απιστευτο σαν ιδεα ![]() Δηλαδη μοτερ 1.6 με ολα τα παρελκομενα rc?(καθισματα ζαντες αναρτηση κλπ)???? Ενω το line μονο look rc??Επαιρνες ετοιμο πακετακι δηλαδη.... Και δω μονο ρολαντ γκαρρος κουικσιλβερ και ξυσε τα @@ σου ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Περα απο τα καθισματα,τα οποια ειναι οντως πανακριβα,(νομιζω εχουν και αεροσακους) δεν πιστευω οτι τα αλλα πραγματακια που εχει πανω θα ανεβαζαν ιδιαιτερα την τιμη...
Τεσπα ετσι κι αλλιως στο ελλαδισταν δεν κυκλοφορησε ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ναι καλα...ονειρευτειτε...
εδω το 2λιτρο γτι με το ρψ ειχαν 6000... (5000 διαφορα στην αξια + 1000ε απο το χρηματοδοτικο)... |
Octane έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
p206Mike έγραψε: |
γιατί ρε? και ετοιμάζουμε team... |
p206Mike έγραψε: |
γιατί ρε? και ετοιμάζουμε team... |
king207cc έγραψε: |
επιχειρηματικό μυαλό ο τυπος ![]() http://www.sport24.gr/football/England/poylaei_thn_asprh_voula_toy_penalti.1094363.html |
king207cc έγραψε: |
επιχειρηματικό μυαλό ο τυπος ![]() http://www.sport24.gr/football/England/poylaei_thn_asprh_voula_toy_penalti.1094363.html |
Ρε Άρη ντροπή. Δε φρόντιζες το γρασιδάκι τόσα χρόνια; ![]() |
κλασικοι δημοσιογραφοι...
1 εκατομυριο λιρες λεει και η τιμη που πραγματικα εχει φτασει ειναι 6.000 λιρες... δημοσιογραφεια οτι ναναι... ![]() http://cgi.ebay.co.uk/Wayne-Rooney-penalty-spot-Ewood-Park-Blackburn-Rovers-/250828149905?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D498341680608057472 "Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πλειστηριασμός συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, σε βαθμό που ποδοσφαιρόφιλοι έχουν φτάσει στο σημείο να προσφέρουν 1 εκατομμύριο λίρες για την απόκτηση της "άσπρης βούλας" που θα παραδοθεί σε μορφή γλάστρας! Ήδη έχουν κατατεθεί 215 προσφορές!" οτι ναναι.... |
http://www.car.gr/xyma/view/1528097/ ![]() ![]() ![]() |
σαν το livin on a prayer λίγα κομμάτια έχουν βγει... |
na σου πω εσενα μωρη τρυφωνα σαμαρα χωρις μαλλι θα πεις και αλλες μαλ***ες
για να ξερω να δωσω τις ραβδους σε κανα αντρα |
ΤΙ σκ**α ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΑ ΧΕΡΑΚΙ Ο ΜΑΝΘΟΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ?????? ![]() ![]() ![]() |
salex έγραψε: |
Ένα χεράκι ή ένα ποδαράκι; |
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=3699&start=10815
φημε λενε οτι γλυφει το drdino να τον κανει mod ekei αφου εδω δε του κατσε... |
xaxaxaxaaxaxaxa
des ayto xaxaxaxaxaxaxax http://www.travelchat.gr/forum/index.php?topic=2667.0 ο τυπος τελικα μονο σε φορουμ με συνοικεσια δεν εγραφε |
ελα νικολα παραδεξου το
σου αρεσουν οι κατσικες ζωολαγνε... |
thodwrhs έγραψε: |
αυριο ανεβαινω αθηνα και θα μενω περιστερι...σιναναι και λοιπον memsound για κανα καφε βολευει αυριο απογευμα?θα παω να παρατησω την δικια μου στο πειραια να φυγει για χανια και μετα ειμαι free.... ![]() |
nikolas206gti έγραψε: | ||
Ρε παρταλια εγω στο πηγαδι κατουρησα ???? ![]() ![]() ![]() |
Απόγευμα, Θοδωρή; Δεν υπόσχομαι, αλλά κάτι μπορεί να γίνει. Το βλέπουμε αύριο. ![]() |
thodwrhs έγραψε: | ||||
συννενοηθειτε οι της αθηνας και πειτε μου ουτως σι αλλος μονο αυτουνου το κινητο εχω.... του σιναναι του νεκροφιλου χαχαχαχα περιστερι κοντα ειναι κανεις?εκει θα μενω |
nikolas206gti έγραψε: | ||||||
Αιγαλεω dear ![]() ![]() ![]() |
Και με αυτοκίνητο και με ΗΣΑΠ θα γίνεται χαμός. Οπότε ΗΣΑΠ, να μην το 'χεις άγχος (το αυτοκίνητο). Φρόντισε, όμως, να αφήσεις τα πάντα στο αυτοκίνητο (κινητό, φωτογραφική κ.τ.λ.) γιατί λένε πως ο έλεγχος θα είναι αυστηρότατος.
Αν κατέβεις από Θεσ/νίκη κατευθείαν έλα Κηφισιά να πάμε μαζί. |
Θα θέλατε να 'μαι εξουσία... ![]() |
Πως κάνεις τον Παγοεποχίδη να ψήσει τη Χρύσα να πουλήσει το 207... ![]() ![]() ![]() |
Πως κάνεις τον Παγοεποχίδη να ψήσει τη Χρύσα να πουλήσει το 207... ![]() ![]() ![]() |
εχεις παρει γραμμη οτι μπαινει και σε 206 αυτο προφανως ετσι? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() λεμε τωρα |
![]() |
Κλαίω ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
TO PALIKARI HTAN POLY PROXO .TELIKA SPRWKSANE TON ROUBA (LOGO PSINAKI)TON FAGAN OI KLIKES.TI NA PEIS TS TS TS.SPROXAN TON ROYBA GIATI ESY EIXES BREI ALLH DOYLEIA.MALON OIKODOMH H DOCTOR.
mpampanis77 πριν από 9 μήνες ηταν πολυ μπροστα για την εποχη του και τον φαγαν τα κυκλωματα.κριμα γιατι ηταν κορυφαιος καλλιτεχνης fragpazo πριν από 10 μήνες ΘΕΟΣ pantits Πριν από 1 έτος |
ΕΓΩ σημερα θα ειμαι στημενος γεφυρα περιμενοντας το μπλε ναπερασει μπρος απο το μαυρο... |
ΕΓΩ σημερα θα ειμαι στημενος γεφυρα περιμενοντας το μπλε ναπερασει μπρος απο το μαυρο... |
xaxaxa
o nikolas206gti εβαλε αγγελια το αμαξι του http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1648948/ χαχαχαχ |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Και που να δει τα εκκεντρα του ΡΨ...! ![]() Εκει να δεις πως θα το πει........ ![]() Υ.Γ: λΑΤΡΕΥΩ ΜΕΓΚΑΝ ΦΟΞ ![]() |
...Δηλαδή δεν αξίζει η οικονομία του 1.4 έναντι του 1.6, συγκρινόμενη με το τι παραπάνω μου δίνει το 1.6... |
Εντάξει, μετά κι απ' το ποστ Σταύρου, έληξε το θέμα. Αυτό περίμενα εναγωνίως. ![]() ![]() ![]() |
Είναι δαιμονjισμένα. ![]() ![]() ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Saxo (το δικό μου) μαμά μεσα στην πολη κανω με 45lt ~340km,
σε ταξιδι με 130 κανω 650-700. Η' αλλιως ~13,2 μέση στην πολη την στιγμή που δινει το εργοστάσιο 12,7 και ταξιδι ~6,5! Τρομέρο? |
![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||||
boy, φευγω απο Αθήνα παω Γιάννενα, γυριζω απο Γιάννενα και βαζω βενζινη στο Ρίο! ![]() Κατούρα συ στο δικό σου μπας και βγαλεις κανα km παραπάνω ![]() ![]() |
Πρέπει να γα**θεί στο κατούρημα... Έχει συν 35 λίτρα του υγραερίου να γεμίσει... ![]() ![]() ![]() |
και αμα τρακαρεις θα σε βρουν στικερακι πανω στο λεβιε αλλα δε το κανουμε θεμα...\ |
Ενα 107 φιλου μου σε 1000km μεικτής αλλα ηπιας οδηγησης εβγαλε μεσο ορο 7.8! |
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1729250/
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
κάτι λάθος κάνει ο φίλος σου... έχοντας μετρήσει και τα 18.000χλμ με το δικό μου 107 τα συμπεράσματα είναι τα εξής: εντός πόλης κότα 4,5 - 5 νορμάλ 5 - 5,5 το σπας 6 - 6,5 εκτός πόλης μέχρι 120χλμ/ω, 5 σκέτο 120 με 140, 5,5 - 6,5 140 μέχρι όσο πάει (170+ σε φυσιολογικές συνθήκες) και 4ες κόφτη κλπ, 6,5 με 7,5 το a/c δεν έχω προσέξει να επηρεάζει αισθητά την κατανάλωση... όχι κάτι παραπάνω από μισό λίτρο στα 100. κ είναι ακόμα αρκετά σφιχτό το μοτέρ, μέχρι τα 40.000χλμ θα χω βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα. |
πηγαινετε με τους κουβαδες με 200.... και μετα χτυπα ξυλο μια στραβη να γινει... ![]() |
nikolas206gti έγραψε: | ||
Γιατι τα δικα μας τι ειναι ?? ![]() |
Octane έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() Τα δικα σας δεν πανε τοσα ![]() |
Octane έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() Τα δικα σας δεν πανε τοσα ![]() |
το ιδιο πατημα εχει ενα 206 ενα 206cc (ποιο βαρυ ποιο σταθερο σε εθνικες) και ενα σμαρτ ή aygo? ![]() |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
Ποιός είναι αυτός βρέ παίδες, ξέρει κανείς;
|
σταυρος
ΚΟΜΟΤΗΝΗ |
MEMsound έγραψε: | ||||
αφου λεει...
![]() ![]() ![]() |
![]() Ποιός είναι αυτός βρέ παίδες, ξέρει κανείς; 350 Ανδριανάκη, λίγο πολλά για να είναι ρόδα! ![]() Υ.Γ. Εαν δεν επιτρέπεται να βάζω το link της αγγελίας ας διαγραφεί από τους mods. |
bagosgt έγραψε: |
αν με αφησουν η γυναικα ο γιος,παταω κ με αυτο... ![]() ![]() ![]() |
bagosgt έγραψε: | ||
αν με αφησουν η γυναικα ο γιος,παταω κ με αυτο... ![]() ![]() ![]() |
Άρα, δεν είναι ο μόνος ο φίλος Γρηγόρης. |
octane psofa
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/870580/ |
octane psofa
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/870580/ |
Και ενα για Sinanai... ---> http://www.car.gr/classifieds/cars/view/838001/ ![]() |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||||
Αυτός δεν νομίζω να θελήσει, εδώ το έβαλε για πούλημα..αλλά υπάρχει ένας άλλος νιόφερτος από το ίδιο team (kanteres-plex) με td06-20g που ήδη έχει κάνει κάποια πατηματάκια και γράφει στο street. Oπότε λογικά θα ψήνεται! Υ.Γ. Στην αγγελία γράφει ότι σηκώνει μέχρι 1.4 γιατί ξέμεινε από μπέκ. Άρα, δεν είναι ο μόνος ο φίλος Γρηγόρης. |
sto γρυλλο? εισαι σιγουρη?
αν δεις τοπικ καπου εχω γραψει οτι ειναι 4.5 η μαμα διαφορα και βαλε μπρος πισω αρα κατι λαθος εχετε κανει μετρημενο απο στεβον μες την εκθεση της πεζο |
gti με 195/50/15 είναι 14,2 εμπρος και 18,9 πίσω.
|
Stevon έγραψε: | ||
Λοιπόν μέτρηση η οποία έγινε ΤΩΡΑ , και μάλιστα σε 2 αυτ/τα Αυτ/το..................206 1,6 xs......................206 1.6 gti..........206 1,4 ΧΤ εμπρός...................14,9..................................14,2...................15,7 πίσω.......................19,8..................................18,9...................20,6 Σημείωση...και τα δύο αυτ/τα έχουν μαμά ανάρτηση με σχεδόν 30,000χλμ , ενώ η διαφορά τους είναι στα ελαστικά. Το XS φοράει Conti 195/55/15 ενώ το Gti φοράει F1 195/50/15. Προστέθηκε νέο μοντέλο , 206 ΧΤ 1.4 16v 5d με 175/65/14. |
recife_rallye έγραψε: |
Ας πω και γω..αυτη η τουρμπινα φιλοι και φιλες δεν ειναι η 2860ρς αλλα η 2871!
Ειναι αυτο που ειχε ο καντερες στη σελιδα του και ελεγε οτι θα εχει νεα συντομα Απ οτι εμαθα σε αυτο το αυτοκινητο μπηκαν εκκεντρα κατα παραγγελια,αλλα δεν μπορουσαν να τα ρυθμισουν για αρκετο καιρο(πιθανον να ειναι και αυτος ο λογος της αγγελιας). --> Μάλλον. 350 ροδα μονο στα καλυτερα του ονειρα γιατι σημαινει πως στο στροφαλο θα ειχε πανω απο 390(καθως οι απωλειες στα 207 απο τη μεταδοση ειναι κοντα στα 50 αλογα).340 ομως στροφαλο πιστευω πως τα εχει αυτο ![]() Βαγγο πατα το μωρε το ατιμο...το μωρο θα το ταισεις μετα ![]() ![]() Υ.γ το αλλο με την td06 εβγαλε 340 αλογα στο 1.4...δε νομιζω πως ταιριαζει αυτη η γαιδουροτουρμπινα στο δικο μας ![]() |
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1743569/ |
ετσι εγινε και με το 206 που εχει σταματησει τοσα χρονια η παραγωγη του και ακομα καποιοι μαλ**ες? δε ξερουν να προγραμματιζουν σωστα τον 7.45 και ψαχνουν πως θα βγαλουν αλογα με εκκεντρα της πλακας... |
Αυτό δεν είναι αμάξι... Αυτό είναι μοντέλο πρωινάδικου... |
bagosgt έγραψε: |
μας εχετε γεμισει σαλια με τις παπαριες σας,αμαξι φτιαξαμε,σπιτι φτιαξαμε,3 μηχανες αλλαξαμε,παιδι καναμε,κ εσεις ακομα προσπαθειτε να ρυθμισετε για να πατησουμε...ελεος ειστε τελικα ![]() |
τωρα που θα τη παρει ο τασουλης θα τη κανουμε ριμπιλτ και θα του φερουμε και 2 πιο μαλ**α ελατηρια απο τη γκαζ
θα σε καλεσω για βολτα για να κοπανας το κεφαλι σου στο τοιχο βλαμενε ![]() |
![]() ![]() ![]() |
+1 Για ένα 30χρονο μαντράχαλο που την λέει σε κάποιον-ους 22 και 23 χρονών που κατάφεραν τα ίδια πράγματα και σχεδόν μια 10ετία πιό νωρίς. Όσο για σπίτια-γιούς-παραγιούς νομίζω είναι γελίο να μιλάμε.. ->Κανείς δεν προσπαθεί να ρυθμίσει για να πατήσει με εσένα, μην έχεις αυταπάτες Βαγγελάκη! Μην αγχώνεσαι όμως, ο βασιλιάς(αρχικοντρέρ) του κλάμπ εσύ θα συνεχίσεις να είσαι. Όσο υπάρχουν κάποιοι που τρώνε τα ψέματα και τις φαρφάλες σου. Κρίμα που υπάρχει λόγος που με κρατάει να μην μιλήσω. Σύντομα όμως θα αλλάξουν τα δεδομένα. ![]() |
Ε, νομίζω είχε μπόλικο Peugeot Sport εξοπλισμό.
Εν τω μεταξύ τότε έκανα όνειρα, τι αυτοκίνητο θα πάρω και τι θα φτιάξω και και και... Κλασικά το Drive κάτω απ' τα βιβλία τους σχολείου. Τώρα που να το κρύψεις, κάτω από DVD; ![]() ![]() ![]() |
Από Ελληνοφρένεια:
![]() |
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1779700/ |
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1116404/
xaxaxaxaxa το ανεβασε και αλλο |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Καλά θα πάρει το τρίτο το...... |
Γιατρέ μου εγώ που τα έχω όλα μαζί μπορώ να πάρω το απογευματινό αεροπλάνο για Μόναχο???? . |
Πότε την έκοψες ρε αρχιδόντι; ![]() ![]() ![]() |
Μαζευω Σαλτσμπουργκ ![]() Αλλο ενα κεφαλαιο κλεινει... . Η συνεχεια στο... "Στρατος και θητεια..." ![]() |
VPA ΚΑΤΣΕ μαλ**α ΚΟΨΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙΣ? ΠΟΥ ΠΩς ΠΟΤΕ? ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ?? ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΥΓΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΑ 2 ΚΟΥΜΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ???????? |
Νοεμβρη... .
Προλαβαινεις και συ και Νικολας! Αντε , ελατε!!! |
Road_Runner έγραψε: | ||
Δεν προλαβαινουμε ρε γμτ.... Κοιτα που θα μας καψοναρει ο οκτανιος... ![]() ![]() |
http://www.chromeexperiments.com/detail/z-type/
![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
798... και παιρνεις και μπραβο απο το αφεντικο που γραφεις συνεχεια και τοσο γρηγορα κωδικα ![]() ![]() ![]() |
reselie-206 έγραψε: | ||||
1288 και μια μούτζα απο το αφεντικό που έπαιζα αντι να δουλευω ![]() |
Steeeveee, αφιερωμένο. ![]() ![]() ![]() Παμπάλαιο, αλλά είχα κάνα-δυο χρόνια να το δω. |
Τώρα μου ξυπνάς ένα παιδικό απωθημένο όμως.... |
Πάνος έγραψε: |
Σπύρο ηρθες Καλαματα; |
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Αυτοκινήτων με εμπειρία σε Peugeot, περιοχή Άγιος Δημήτριος. Τηλ: 210 9750020, Κος Λουκάς. |
I ![]() |
brady εχει μερκουρη και αυριο πρωι το παραδιδω πισω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
brady εχει μερκουρη και αυριο πρωι το παραδιδω πισω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
οδικως κατεβαινεις?
σαββατο πρωι παμε για μπουγατσα καπανδριτι μεσω μερκουρη??? ![]() |
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΠΙΚ...ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ |
και αν εχω και γυναικα μαζι -που θα εχω...- θα ειμαι κινουμενο εμποδιο ![]() ![]() |
Με τα λάστιχα που 'χω και 'γω το ίδιο... |
εχει μπουγατσες εκει κοντα??? ![]() |
γα** το διάολό μου και τους πειρασμούς... |
plaketokofths έγραψε: | ||
ρώτα τον pughell αν θα κατεβει! ![]() ![]() ![]() Παντως φτέρη κατηφορα μετραει φουλ, εγώ το σκεφτομαι αν βρω παρέα να κατέβω. |
mechanic έγραψε: |
Re παιδια για να μην ανοιγω ξεχωριστο τοπικ,
μηπως ξερετε μεταχειρησμενο ποσο κοστιζει ενα καντραν απο 207 150αρι? |
sps έγραψε: |
http://www.car.gr/parts/view/1619017/
![]() ![]() |
π**α-Κώλος-Εμπλοκέ. |
Ειμαι ιδιωτης οχι εκθεσας! καταρχιν το αμαξι ειναι σενιο, διακρινεται για την αξιοπιστια, την εργονομια, την ποιοτητα , την διαχρονικη ιστορια της opel μαρκα κολωσσος στην παλαια και συγχρονη αυτοκινητοβιομηχανια και την ασυναγωνιστη υπερ-δυναμη καθως φοραει τον πλεον αξιοπιστοτατο κινητηρα μεγιστης αποδοσης της opel ονοματι eco-technology, κινητηρες που κατασκευαστηκαν μετα απο μελετη και κοπους πολων ετων φθανοντας στην κορυφωση της αξιοπιστιας. ειναι πραγματικα ενα αριστο αυτοκινητο απαραμιλλης αξιοπιστιας προσεγμενο απο σοβαροτατο οικογενειαρχη ολα τα χιλιομετρα σε εθνικη οδο καθολου ταλαιπωρημενο, μεγιστος χορος φορτοεκφορτωσης λογο του ανετοτατου πορτπαγκαζ, δεκτος ο οποιωσδηποτε ελεγχος, δερματινες επενδυσεις στον εσωτερικο διακοσμο με οτι αυτο συνεπαγεται αλλα και στα καθισματα που ειναι τυπου bagget αγρατζουνιστο και χρωμα σε αριστοτατη κατασταση καθως ηταν παντα σε parking με κουκουλα δεν θελει τιποτα, παρα πολυ οικονομικο, πολλα a c c e s o r i e s οπως αεροτομη r a c i n g s t y l e της o p e l, ηλιοπροστατευτικες μεμβρανες (fime) κορυφαιας ποιοτητας, bumper projectors, ανετοτατο στα ταξιδια, αξεσουαρ εξατμισης b o o k a r a c i n g, μεγαλοι αποθηκευτικοι χωροι, σταχτοδοχειο, και ειναι το μοντελο s p or t y r a c i n g full full full extra η πλουσια εκδοση,οσο για την ασφαλεια το αμαξι διακρινεται σαν ναυαρχιδα ενεργητηκης και παθητικης ασφαλειας καθως εξοπλιζεται με πληθωρα ηλεκτρονικων συστηματων ασφαλειας αλλα και πολλων αεροσακων. η κουκουλα ειναι μεσα στη τιμη! Αψογο για οικογενειαρχη αλλα αν δειτε στο βιντεακι το αυτοκινητο εχει και προοπτικη για να φτιαχτει αναλογα με το γουστο καθενως! Ασυναγωνιστη Γερμανικη ποιοτης, τεχνολογια υψιστου βαθμου.Μονο μετρητοις.Μονο σοβαρες προτασεις.Η Opel άρχισε να κατασκευάζει αυτοκίνητα το 1899. Ήταν μία επανασταστικη κίνηση. Αλλά και η πρώτη από τις πολλές επαναστάσεις που ακολούθησαν Η τιμη ειναι ανταξια του αυτοκινητου και πραγματικα αξιζει να το οδηγεις μια δοκιμη θα σε ψησει...Η παραγωγή του Opel Vectra B ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1995 και έληξε τον Φεβρουάριο του 2002. Διατέθηκε σε 4-πορτο sedan, 5-πορτο hatchback και 5-πορτο station wagon. |
Sinanai έγραψε: | ||
Θ Ε Ο Σ:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1882416/ Και, για να μη χαθεί το διαμάντι...
Δείτε και φωτό, με αποκορύφωμα αυτήν: |
Road_Runner έγραψε: |
καλα, μιλαμε ο τυπος ειναι ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ....
Ειδικα εκει που δειχνει το μοτερ πεθανα στο γελιο... |
Με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση! Γιατί θέλω να βρίσω κ δε μπορώ! Απλά!
Δλδ εγώ τι πρέπει να πω? Που είχα ένα μήνα πριν ένα τέτοιο ΔΙΑΜΑΝΤΙ στο γκαραζοσυνεργείο μου για μιά απλή αλλαγή ψυγείου, υπόθεση 1 άντε 1μισης ώρας δλδ... Έφαγα 2 μέρες (μαζί με τα τρέξε βρες ανταλλακτικά κλπ)! Και εξηγούμαι (όχι τίποτα, μη μου βγει κ τ'όνομα της κουλομαρίας μηχανικού): το σενάριο είχε ως εξής: αφαιρείς ψυγείο (2 αυτάκια που το συγκρατούν απο πάνω, ενώ από κάτω απλά συρταρώνει στη γέφυρα), αλλάζεις κολάρα, αλλάζεις θερμοστάτη, επανατοποθετείς, συμπληρώνεις υγρά, εξαερώνεις κ κομπλέ. Λοιπόν, για να μη μπλέξω με κουραστικές λεπτομέρειες, ΔΕΝ είναι έτσι! Γιατί απλά, σ'αυτή την ελεινή μαλ***α που θέλει να λέγεται αμάξι, αν δεις πόσα πράγματα στηρίζονται πάνω στο ψυγείο συνειδητοποιείς ότι τελικά όλο το αυτοκίνητο είναι δεμένο πάνω του! 'Ελυσες ψυγείο? Το αμάξι κατέρρευσε! Πρέπει να βγει προφυλακτήρας, οκ, μόνο γι'αυτόν θα πω γιατί αλλιώς θέλω σελίδες... Αφού λοιπόν κατέβασα όσα χριστοκάντηλα δεν είχα κατεβάσει ποτέ, προκειμένου να ξεβιδώσω τις βίδες που τον συγκρατούν μέσα στα φτερά (ξέρετε, αυτές που στο 106 είναι 6γωνες 10ρες) και τις οποίες δεν ξέρω ποια σπάνια ιδιοφυΐα μηχανικού αποφάσισε να τις κάνει ΤΟΡΞ που όμως λόγω νεύρων φτερού εσωτερικά δε μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ούτε καστάνια τορξ, ούτε κατσαβίδι, ούτε σπαστό μανελάκι 3/8", ούτε καν Γ, έκανα περί τις 2 ώρες για να λύσω προφυλακτήρα γιατί τελικά τις αφαίρεσα με... μυτοτσίμπιδο! Ω ναι! Μετά εννοείται μπήκαν 10ρες και επανατοποθετήθηκαν σε χρόνο 5sec. . Όταν λοιπόν ακούω χαρακτηρισμούς όπως "μάρκα κολοσσός", "αποτέλεσμα χρόνιας μελέτης των άριστων μηχανικών" και σουξουμουξουμανταλακια, θα θελά να είχα εκείνη την ώρα τον κλαπαρχίδη που τα λέει και κυριολεκτικά να τον βάλω να ξεβιδώσει τις δεκάδες βιδάκια που χρειάστηκε να λύσω για να αλλάξω ένα γαμημένο ψυγείο, με τα δόντια! |
Τς τς τς...
Εδώ να δεις τί τράβηξα στις κοπέλας μου το corsa 2003 1.2 για να αλλάξω καλοριφέρ καμπίνας... ![]() |
Ρε Γιάννη, άμα ήξερα ότι θα πάθεις καρδιά δε θα τον πόσταρα τον Θεό. ![]() ![]() ![]() |
Α, τώρα που το θυμήθηκα, να φέρω να μαστορέψουμε ένα Άστρα της θείας μου; |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Τα κουμπάκια στο τιμόνι + αεροσακος δουλεύουν? Αν ναι, να ετοιμάζεσαι για αλλαγή καλωδιοταινίας-ροτορα πίσω απ'το τιμόνι! Επίσης γτφ! (άλλαξα σε όπελ κορσα ίδιο με της δικιάς σου πριν κανα 2μηνο κάνοντας μόντα την μαμά καλοδιοταινία με ide). |
Steve έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Εψαχνα ενα βιντεο κλιπ του Νi -motherfucker- Vo
Και επεσα πανω σε αυτο: http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82_NiVo_%CE%92%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82 Steve, αφιερωμενο!!!! πεεεντε μερες φυλακη παλιομαλακες, γιατι ειμαι ο NiVo |
Στο ΚΩΛΟΖΩΟ που παρκαρει συνεχεια μπροστα στην γκαραζοπορτα μου τι να του κανω??? |
ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΚΛΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...
γυναικα τακή: αλλη βδομαδα εχουμε ενα ραντεβου με εναν μαρκουιζο που ετρεχε αγωνες...ποιος ειναι αυτος? τακης: Ο θεος ο ιδιος ... |
Ξύπνα 5 τα ξημερώματα, πάρε μπουλωνόκλειδο και άφησε το σε τάκους, να ψάχνει και για ζάντες και για λάστιχα ![]() |
χαλαρα η κοτουλα
θα πηγε και θα φτυσε στο τζαμι μονο σα τα δεκαχρονα |
Mε μιά ριπή αφρού πολυουρεθάνης στο μπουρί της εξάτμισης είσαι κομπλέ!
Και γρήγορο και διακριτικό και αποτελεσματικό + δεν προκαλείς φθορά σε ξένη περιουσία! ![]() |
Το πιο κλασσικό οσων εχουμε παρκιν ειναι οτι αν ειναι ολο δικό μας, παρκαρουμε προχειρατο δικο μας ή ενα τριτο αυτοκινητο στο δρομο μπροστα την θεση που υποτιθεται οτι απαγορευεται. Αν λοιπον σ εχει καποιος στο μάτι θα φωνάζει διαρκώς την αστυνομία για γραψει εσένα που παρκαρες εξω απο το παρκιν σου! |
Αυτό ήθελα να πω...
Επίσης, εδώ στα Μέγαρα χτες ήταν όλο το best motoring με πινακίδες ΑΜΟ, μια 911 σε πείραξε; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
το εχεις αναφερει ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Εμεις εχουμε αυτο http://www.deliverit.gr/ που παιζει πολυ στην περιοχη αφου πχ το κοντινοτερο περιπτερο τον χειμωνα μετα τις 8 το βραδυ ειναι στα 6 χλμ απο τον οικισμο!
"εχετε "ορεξη" και η γυναικα σας "πονοκεφαλο"? αφηστε το πανω μας μονο με 3 ευρω! ![]() |
nsne έγραψε: |
εντελως πληροφοριακα μια ερωτηση...οταν λες μια κοπελα "θα τα πουμε αυριο δεσποινις",αυτο ειναι προσβολη?!?????? (η κοπελα δεν ειναι παντρεμενη!). μου το περιεγραψε φιλος που την κολλουσε και μου ειπε οτι αυτη τσατιστικε!!!!!!! ![]() |
stamatis_vts έγραψε: |
εψαξα στους συνεργατες σας και δε βρηκα... ψαχνω για ταπετσερη... θελω να ντυσω τις πορτες με μαυρη δερματινη... οποιος ξερει κανεναν ας στειλει τηλ..
σχετικα κοντα μου ε.. δλδ μεσογεια ![]() |
Αυτόν στον Νέο Κόσμο πρέπει να ξέρουν και δυο φίλοι μου που έχουν κλασικά αυτοκίνητα. Θα ρωτήσω να μου πουν, αν είναι. |
plaketokofths έγραψε: | ||
Σταμ, ταπετσέρης δεν ειναι αλλά ειναι πολύ καλός σε αυτά κι εχει κι εργαλεία. Γιάννης Βυζακόπουλος - safe'n'loud - μαραθώνος & διονυσου στην σελ. Εχει κλεισει τωρα, καπου αλλου εχει παει, για ρωτα. Αν δεν βρεις ακρη γενικά, ξερω ενα ταπετσέρη πολύ καλό κοντά στο νέο κόσμο... συνεργάζεται με μαγάζια conolly etc |
Lef205 έγραψε: |
Θα αντεξω? ![]() |
reselie-206 έγραψε: |
Φίλε Λεφ μετανόησε όσο είναι νωρίς!! εγώ όσες φορές το σκέφτηκα αυτό , τη πρώτη φορά έσπασε το σασμάν και τη 2η τράκαρα !!!!
( ![]() ![]() ![]() |
ειμαι 102 κιλα ασχολουμαι με bodybuilding και τα πλαινα στηριγματα οπως και στα ποδια παταγα πανω και δεν χωραγα στο καθισμα. |
ειμαι 102 κιλα ασχολουμαι με bodybuilding και τα πλαινα στηριγματα οπως και στα ποδια παταγα πανω και δεν χωραγα στο καθισμα. το ιδιο δεν συνεβει στο rcz το οποιο απλα το εχω ερωτευθει...... |
206kwn έγραψε: | ||
εβγαλε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο... Ο ξυδιας ασχολειται με bodybuilding και οχι μονο ασχολειται αλλα εφτασε σε σημειο να μην χωρανε τα ποδια του σε καθισμα... Τι αλλο θα ακουσουμε.... |