PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Σούξου μούξου μανταλάκια (κουβέντα επί παντός του επιστητού)

Sinanai - Τρι 03 Μάϊ 2011, 09:04:16
Θέμα δημοσίευσης: Σούξου μούξου μανταλάκια (κουβέντα επί παντός του επιστητού)
Φτιάχνω αυτό το topic, στο οποίο μπορούμε να γράφουμε ό,τι αρλούμπα μας απασχολεί, χωρίς να χαλάμε - λέμε τώρα - τη συνάφεια, την τάξη και την αρμονία - εδώ γελάμε - του λοιπού forum.

Και ξεκινώ με το νέο topic του AlienHack με αφορμή αυτό το post του Χρήστου:

Gr13 στο Εγκατάσταση Υγραερίου σε αυτοκίνητο έγραψε:
Από ότι μου είπε ο ξάδερφος μου τώρα το Πάσχα που είχε έρθει,μια και κάνει αυτή την δουλειά,τα τελευταίας τεχνολογίας μου φαίνεται 4η-5ης γενιάς δεν θυμάμαι καλά,όχι απλά κάνουν για όλα αλλα ανεβάζουν και κατά 5% την ιπποδύναμη σε σχέσει με την βενζίνη.

Το νέο topic, λοιπόν, του Αλέξανδρου, προβλέπω να είναι Υγραέριο vs Γκαζοζέν. Και υπότιτλος: Ο νέος είναι ωραίος - και οικολογικός - αλλά ο παλιός είναι αλλιώς Laughing Laughing Laughing
salex - Τρι 03 Μάϊ 2011, 13:14:11
Θέμα δημοσίευσης:
Υγραέριο τελευταίας γενιάς = καλό πράγμα
Φορολόγηση υγραερίου = κακό πράγμα

Επίσης γνωστό και ως
"Πώς μπορείτε να κάνετε 1,000,000 οδηγούς να βάλουν στον πρωκτό τους 4 μπεκ, 3 μέτρα λάστιχο και μια ευμεγέθη δεξαμενή υγραερίου ταυτόχρονα."

Σύντομα κοντά σας...
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 13:48:27
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Υγραέριο τελευταίας γενιάς = καλό πράγμα
Φορολόγηση υγραερίου = κακό πράγμα

Επίσης γνωστό και ως
"Πώς μπορείτε να κάνετε 1,000,000 οδηγούς να βάλουν στον πρωκτό τους 4 μπεκ, 3 μέτρα λάστιχο και μια ευμεγέθη δεξαμενή υγραερίου ταυτόχρονα."

Σύντομα κοντά σας...

ισχυει οντως οτι στα νεα μετρα θα φορολογήσουν εξτρα το υγραέριο?
Steve - Τρι 03 Μάϊ 2011, 13:53:34
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι θα το αφήσουν έτσι ελεύθερο να βόσκει... Rolling eyes
Pugobios - Τρι 03 Μάϊ 2011, 13:55:01
Θέμα δημοσίευσης:
οοοτι και να κανουν ο ελληνας παντα θα εχει την λυση...
http://www.youtube.com/watch?v=T8H89tIOLIw&feature=related
η επομενη λυση σε περιπτωση φορολογισης...ε αμα φορολογισουν και το νερο του πο**τη* θα τους πηδηξω Laughing
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 14:09:51
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
η επομενη λυση σε περιπτωση φορολογισης...ε αμα φορολογισουν και το νερο του πο**τη* θα τους πηδηξω Laughing

εχω κιτακι σπιτι αδερφε... δουλευει ΑΛΛΑ υποσυνθηκες..

σε αμαξια με καρμπιρατερ οκ κανει διαφορα στα χλμ απο την αρχη αλλα στα δικα μας με λ σενσορα κτλ θελει και ηλεκτρονικα κυκλοματα που να μπερδευουν τον λ...

ο λογος ειναι οτι οταν γινεται η ηλεκτρολυση (το εχω εγκαταστησει σε 2 αμαξια και ειδα) ελευθερονεται υδρογονο και οξυγονο... αυτα πανε μπροστα απο την πεταλουδα και τα ρουφαει στον θαλαμο καυσης η εισαγωγη μολις ανοιγει η πεταλουδα (πατησεις γκαζι) γινεται η καυση ΑΛΛΑ επειδη ο εγκεφαλος δεν ξερει οτι ο αερας που του βαζεις ειναι ΤΟΣΟ πλουσιος σε οξυγονο (συν το οτι περιεχει εξτρα καυσημο) σου δινει μια Α ποσοτητα καυσημου, επειδη ομως εσυ βαζεις και αλλο οξυγονο μεσα δεν γινεται σωστη στοιχειομετρικη καυση και περισσευει οξηγονο.. το διαβαζει ο λ (φτωχο μειγμα) και λεει στον εγκεφαλο να πεταξει και αλλο καυσημο μεσα... οποτε η καταναλωση σου ουσιαστικα αυξανεται ή μενει σταθερη στην καλυτερη αντι να μειωθει...

στην αμερικη σου δινουν και ενα κυκλομα που μπερδευει τον λ και δινει αλλες τιμες στον εγκεφαλο (ή σου δινουν update εγκεφαλου για το καθε μοντελο) για να μην πεταει περισσοτερο καυσιμο..

αυτα ...
volvos - Τρι 03 Μάϊ 2011, 14:14:22
Θέμα δημοσίευσης:
Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 14:15:36
Θέμα δημοσίευσης:
βαζε οσα αστερακια θελεις... παρε πρωτα ενα τατοιο συστημα στα χερια σου δοκιμασε το και μετα βαλε και φατσουλες με παπαρακια απο πανω....
Pugobios - Τρι 03 Μάϊ 2011, 14:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι ειναι..τον τελευταιο καιρο βγαλανε και στο εμποριο και τα δινουν με παραλληλο εγγεφαλο οπου αναλογα τις κυψελες κοβουν βενζινα.οποτε δινουμε ποδι το υγραεριο και με 300 ευρο παιρνουμε νερακι Laughing
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 14:33:36
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
ετσι ειναι..τον τελευταιο καιρο βγαλανε και στο εμποριο και τα δινουν με παραλληλο εγγεφαλο οπου αναλογα τις κυψελες κοβουν βενζινα.οποτε δινουμε ποδι το υγραεριο και με 300 ευρο παιρνουμε νερακι Laughing

ναι αλλα για να πετυχεις 50% οικονιμια (που θεωριτικα τοση κανεις αν πας στο υγραεριο) θελεις 2-3 κυψελες παραλληλα και δεν ξερω κατα ποσο μετα θα ειναι λειτουργικο (που θα τις χωρεσεις μεσα στον χωρο της μηχανης, τοσο πολυ εξτρα οξηγονο που θα δινεις.. θα γινεται σωστη καυση ή θα πνιγεται το καυσιμο.. κτλ)

ΥΓ. ξερεις κανεναν εσυ προσοπικα που να εγκαθιστα-πουλα τετοια? γιατι εχω 2 κυψελες αλλα πρεπει να βρω λυση για τον παραλληλο εγκέφαλο.. Confused
Pugobios - Τρι 03 Μάϊ 2011, 14:38:48
Θέμα δημοσίευσης:
ενας φιλος βρηκε ακρη για να φερει γυρω στα 300-350 μου ειπε.κοιτα με 2-3 κυψελες αν βαλεις εισαι κομπλε και δεν ειναι αναγκη να ειναι στον χωρο μηχανης...ο παραλληλος αυτο ακριβως κανονιζει μπρορει να κοψει σχεδον τελειως την βενζινη ωστε να καιει αποκλειστικα νερο η λειτουργια του ειναι παρομοια με αυτου του υγραεριου
chiefjian - Τρι 03 Μάϊ 2011, 14:49:10
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:

Δες λιγο πτυχια ο τυπος απο πισω....και μεις παλευουμε να βγαλουμε ενα πολυτεχνειο... Shocked Shocked
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 14:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
ενας φιλος βρηκε ακρη για να φερει γυρω στα 300-350 μου ειπε.κοιτα με 2-3 κυψελες αν βαλεις εισαι κομπλε και δεν ειναι αναγκη να ειναι στον χωρο μηχανης...ο παραλληλος αυτο ακριβως κανονιζει μπρορει να κοψει σχεδον τελειως την βενζινη ωστε να καιει αποκλειστικα νερο η λειτουργια του ειναι παρομοια με αυτου του υγραεριου

το ξερω για την λειτουργεια του , εχω ριξει πολυ διαβασμα στο θεμα πιστεψε με... Smile

εγω εχω βρει με 100Ε κυψελλη που παραγει μεχρι και 2 λιτρα Η το λεπτο (ειναι πο το μαξιμουμ παραγωγης σε στεγανη κυψελη) με τον καταληλο καταλυτη.. Το προβλημα μου ειναι με τον παραλληλο εγκεφαλο.. Confused και ψαχνω καποιον που να εχει την λυση γιαυτο..
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 14:50:50
Θέμα δημοσίευσης:
chiefjian έγραψε:
Pugobios έγραψε:

Δες λιγο πτυχια ο τυπος απο πισω....και μεις παλευουμε να βγαλουμε ενα πολυτεχνειο... Shocked Shocked

θα ειναι βεβαιώσεις απο σεμιναρια!! Laughing
Pugobios - Τρι 03 Μάϊ 2011, 14:54:53
Θέμα δημοσίευσης:
o παραλληλος δεν ειναι τιποτα...και με εναν απλο παραλληλο αμα νιωθεις να τον ρυθμισεις πιστευω μπορεις να κανεις δουλεια ρε.αναλογιες ειναι τιποτα παραπανω...παιρνεις ενα wideband και βλεπεις ποσο μπορεις να το ρυθμησεις
Pugobios - Τρι 03 Μάϊ 2011, 14:57:38
Θέμα δημοσίευσης:
οσο για τις κυψελες θελει ανοξειδωτες να ξερεις...
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:09:59
Θέμα δημοσίευσης:
ανοξειδοτες εχω... Smile
drdino - Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτές οι κλαπ@ρχιδιές με γεννήτριες υδρογόνου στο αμάξι που κάνουν on-the-fly ηλεκτρόλυση κλπ κλπ είναι εφάμιλλες με μαγνητάκια και ταμπλέτες για το ρεζερβουάρ.
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:22:10
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Αυτές οι κλαπ@ρχιδιές με γεννήτριες υδρογόνου στο αμάξι που κάνουν on-the-fly ηλεκτρόλυση κλπ κλπ είναι εφάμιλλες με μαγνητάκια και ταμπλέτες για το ρεζερβουάρ.

αυτο το λες γιατι εχεις δει απο κοντα ή ετσι πιστευεις βασιζομενος σε θεωριτικο υποβαθρο?

θελεις να ερθεις να σου δειξω τι ωραιο Hydrogentorch
http://www.youtube.com/watch?v=mKKoU1Fp3gs&feature=related
εχω κανει με την κυψελη μου? ή τι ωραια που καταλαθος ανατιναξα ενα bubler γεματο με υδρογονο ? επειδη εχω δει και μετρησει την ποσοτητα Υδρογονου που βγαζει η μια κυψελη και επειδη εχω δει και ποσο εφλεκτο ειναι το Η πιστεψε με σαν θεωρια λειτουργει και στην πραξη. το μονο κολημα στα αμαξια ειναι το να ρυθμισεις τον εγκεφαλο σου...
SnakeMJK - Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:24:24
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

ξέχασες το ανεμιστηράκι στην εισαγωγή αέρα Razz
drdino - Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:27:03
Θέμα δημοσίευσης:
Την ίδια επιχειρηματολογία χρησιμοποιούν και αυτοί που πουλάνε μαγνητάκια, τα έχεις δει από κοντά να δουλεύουν ή βασίζεσαι στο ότι ξέρεις φυσική και χημεία; Laughing

Πρόσεξε, δεν αμφισβητώ τα οφέλη της προσθήκης υδρογόνου στην καύση ( αλίμονο) αλλά αυτές τις συσκευές που μπαίνουν στο αμάξι και παράγουν κάτι μικροποσότητες υδρογόνου.

To καλό (και συνάμα κακό) με το υδρογόνο είναι δεν γνωρίζει από πλούσια/φτωχά μείγματα, εκρήγνυται όποτε γουστάρει.
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:34:06
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
drdino έγραψε:

to eram?? Laughing
http://www.electricsupercharger.com/

αυτο πως μου ξεφυγε και δεν το δοκιμασα... Cool Laughing

πλακα πλακα και σε καποια ξενα περιοδικα του εδωσαν θετικα σχολεια για 3-4 αλογα παραπανω και αρκετα βιντεακια εχει στο youtube που λενε καλα λογια..

υγ. και μερικα που το κραζουν βεβαια..
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:38:14
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Την ίδια επιχειρηματολογία χρησιμοποιούν και αυτοί που πουλάνε μαγνητάκια, τα έχεις δει από κοντά να δουλεύουν ή βασίζεσαι στο ότι ξέρεις φυσική και χημεία; Laughing

Πρόσεξε, δεν αμφισβητώ τα οφέλη της προσθήκης υδρογόνου στην καύση ( αλίμονο) αλλά αυτές τις συσκευές που μπαίνουν στο αμάξι και παράγουν κάτι μικροποσότητες υδρογόνου.

To καλό (και συνάμα κακό) με το υδρογόνο είναι δεν γνωρίζει από πλούσια/φτωχά μείγματα, εκρήγνυται όποτε γουστάρει.

μα εχω μετρησει ποσο βγαζει η μια κυψελη και εχω φτασει μεχρι και 2 λιτρα το λεπτο που ειναι ακρος ικανοποιητικη ποσοτητα...

οσο για το οτι εκρυγνεται, γιαυτο εχεις το bubbler για να μην υπαρξει τετοιο προβλημα.. καθοτι διαλυμενο στον αερα μπροστα απο την πεταλουδα δεν αναφλεγεται μονο του..

τεσπα. εμενα εφερε ενας φιλος 2 κομματια και τα δουλεψα μελετησα απο κοντα γιαυτο τα λεω..

Επισης Dr και για το υγραεριο στην αρχη θυμαμαι κατι thread μεταξυ μας ειχαμε που ελεγα εγω οτι μαμαει και εσυ ησουν πολυ σκεπτικιστης..
και τωρα η μιση ελλαδα εχει.. Ασχετο που θα τους το φορολογησουν... Wink Laughing
drdino - Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:44:12
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν με πιάνεις...

Καταρχήν την έκρηξη την έβαλα για χαβαλέ.

Πάμε ξανά: δεν αμφισβητώ το ότι αν μπορέσεις να ρίξεις υδρογόνο μέσα θα καταφέρεις να δεις κάποια αποτελέσματα (τι αποτελέσματα όμως; Wink άλλο θέμα αυτό). Αμφισβητώ αυτά τα κλαμπατσίμπαλα με βίντεο στον εσυσωλήνα κλπ που παράγουν υδρογόνο στο αμάξι και το ρίχνουν στην εισαγωγή. Αυτές είναι κλαπ@ρχιδιές.

ΑΝ καταφέρεις να πάρεις μια δεξαμενή με έτοιμο υδρογόνο (που βέβαια πρέπει να είναι με νανοσωλήνες για να το συγκρατεί κλπ κλπ) και φτιάχνεις πρόγραμμα που να μπορεί να το εκμεταλλευτεί τότε θα δεις αποτελέσματα. Oh wait, αυτό κάνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες χρόνια τώρα ρίχνοντας άπειρα ποσά. Cool

Για το υδρογόνο, σε τι ήμουν σκεπτικιστής; Όχι στο ότι είναι φθηνότερο και γλυτώνεις χρήματα αλλά σε άλλα θέματα. Όπως πχ ότι οι περισσότεροι εδώ δεν ξέρουν καν να ρυθμίσουν το αμάξι σωστά. Εννοείται ότι δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε, εξίσου σκεπτικιστής είμαι όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.
abaleo - Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:58:58
Θέμα δημοσίευσης:
http://en.wikipedia.org/wiki/LZ_129_Hindenburg
μην κράζετε το υδρογόνο, το χρησιμοποιούσαν προπολεμικά...
εντάξει είχαν και ένα μικρό ατυχηματάκι Shocked
αλλά καλή θέληση να υπάρχει Wink

φιλικά πάντα! τα παράπονα στο sinanai που άνοιξε το τόπικ Laughing

Sinanai - Τρι 03 Μάϊ 2011, 16:09:21
Θέμα δημοσίευσης:
Μα γι' αυτό το άνοιξα. Είναι καθαρά ένα τόπικ που ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Ναι Στίβ, εσύ μόνο το μακρύ.

Το περίεργο είναι ότι μέχρι τώρα είναι απελπιστικά σοβαρό! Laughing
drdino - Τρι 03 Μάϊ 2011, 16:10:02
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Μα γι' αυτό το άνοιξα. Είναι καθαρά ένα τόπικ που ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Ναι Στίβ, εσύ μόνο το μακρύ.

Το περίεργο είναι ότι μέχρι τώρα είναι απελπιστικά σοβαρό! Laughing

Πώς είναι σοβαρό όταν μιλάμε για DIY γεννήτριες υδρογόνου στα αμάξια; Laughing Laughing
volvos - Τρι 03 Μάϊ 2011, 16:15:22
Θέμα δημοσίευσης:
tora pes moy ειλικρινα
ποσες πιθανοτητες δινεις
randy
alienhack

kai scot-lotus elan

να ειναι το ιδιο υπαρκτο προσωπο με πολλα νικ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ξερω εχεις πεσει απο τη καρεκλα απο τα γελια Laughing Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Τρι 03 Μάϊ 2011, 16:15:49
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοώ ότι ασχολείται με σοβαρή θεματολογία, κατ' αρχήν. Άλλο αν οι συγκεκριμένες λύσεις είναι ΓΤΠ. Laughing
drdino - Τρι 03 Μάϊ 2011, 16:17:15
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
tora pes moy ειλικρινα
ποσες πιθανοτητες δινεις
randy
alienhack

kai scot-lotus elan

να ειναι το ιδιο υπαρκτο προσωπο με πολλα νικ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ξερω εχεις πεσει απο τη καρεκλα απο τα γελια Laughing Laughing Laughing Laughing

Τι είπες τώρα Laughing Laughing Laughing Laughing

xaxaxaxaxaxaxa
chiefjian - Τρι 03 Μάϊ 2011, 16:20:28
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:
drdino έγραψε:

to eram?? Laughing
http://www.electricsupercharger.com/

αυτο πως μου ξεφυγε και δεν το δοκιμασα... Cool Laughing

πλακα πλακα και σε καποια ξενα περιοδικα του εδωσαν θετικα σχολεια για 3-4 αλογα παραπανω και αρκετα βιντεακια εχει στο youtube που λενε καλα λογια..

υγ. και μερικα που το κραζουν βεβαια..

Καποτε το ειχαμε βαλει σε ενα παπι που φτιαχναμε οταν ημουνα 15-16....ολοι ειχαν μεινει μ@@@κες αλλα στην ουσια δεν εκανε τιποτα.....αμα βρω φωτο θα την ανεβασω!Α ρε τι θυμηθηκα τωρα... Laughing
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 16:20:47
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Δεν με πιάνεις...

Καταρχήν την έκρηξη την έβαλα για χαβαλέ.

κακος γιατι εχω το εκανα και αυτο!!! Laughing ευτυχος που το πλαστικο παγουρι-bubbler πεταξε 10 μετρα προς τα πανω και οχι προς καποιον απο τους 3 μας που ημασταν γυρο..

drdino έγραψε:

Πάμε ξανά: δεν αμφισβητώ το ότι αν μπορέσεις να ρίξεις υδρογόνο μέσα θα καταφέρεις να δεις κάποια αποτελέσματα (τι αποτελέσματα όμως; Wink άλλο θέμα αυτό). Αμφισβητώ αυτά τα κλαμπατσίμπαλα με βίντεο στον εσυσωλήνα κλπ που παράγουν υδρογόνο στο αμάξι και το ρίχνουν στην εισαγωγή. Αυτές είναι κλαπ@ρχιδιές.

Οπως σωστα λες, αλλο το συμπιεσμενο υδρογονο σε μπουκαλες που ειναι δυσκολο να το αποθηκευσεις (υψηλη πιεση) να το μεταφερεις (σωληνακια) κτλ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ Η ΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-χρηση ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΧΩΡΙ΅ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗ

και αλλο αυτο που δειχνουν αυτα που λες με επιτοπου παραγωγη υδρογωνου (αυτο εχω στα χερια μου ντινο) ... στην αρχη το κοροιδευα και εγω και ελεγα τι μαλ***ες κτλ και η πρωτη κυψελη που εφτιαξα εδω με εναν φιλο ηταν ...μμμ ακομψη να το πω? αλλα οταν πηραμε απο αμερικη dry cell κυψελη και την ειδα , ειπα αυτο ειναι εργο τεχνης... και οταν την συνεδεσα και ειδα οτι ενω τραβαει ΜΟΝΟ 4 αμπερ παραγει 1,5-2 λιτρα Η το λεπτο ενω η δικια μας που ηταν και τεραστια τραβουσε 20 + αμπερ και εβγαζε 0.5 λ/λεπτο... ε λεω κατι ξερουν τα αμερικανακια το εχουν ψαξει το θεμα...
και αν θελεις να σου δωσω λινκ σε 2 pdf να διαβασεις την τεχνολογια απο πισω και ποσο πολυ την εχουν ψαξει θα καταλαβει οτι το θεμα πραγματικα δουλευει.. τι να σου πω οτι για να καταφερουν να παραγουν περισσοτερο Η ανα λεπτο εχουν βαλει στο ρευμα ειδικο κυκλοματακι που αλλαζει την συχνωτητα του ρευματος αν καποια ωρα σε 3 διαφορετικες συχνωτητες που εχουν αποδειξει οτι σε αυτες γινεται peak στην ηλεκτρολυση..
ή να μιλησω για τους ηλεκτρολυτες (δεν βαζεις απλο νερο) ΚαΟH κ.α. που με απλο νερο βγαζεις ουτε 1 λιτρο και βαζει λιγο ΚαΟΗ και πας στα 1μιση..

εχει πραγματικα βασιμη τεχνολογια απο πισω και δουλευει , σου ειπα αποδηξη οτι παριγαγα Η για να φτιαξω torch συγκολησης..

Απλος η ποσοτητα αυτη (1-2) λιτρα το λεπτο δεν ειναι αρκετη να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ εντελος την καυση.. απλός συμπληρωνεοις καυσημο μεσαστον θαλαμο καυσης και μειωνεις την απετουμενη βενζινη (η οποια κοστιζει ενω το νερο αρα Η οχι)

drdino - Τρι 03 Μάϊ 2011, 16:25:19
Θέμα δημοσίευσης:
Οι δυσκολίες στο υδρογόνο είναι πολλές, όχι μόνο η πίεση... Θερμοκρασία, μόριο πιο μικρό από κάθε υλικό άρα θέλει ειδικές κατασκευές με νανοσωλήνες για να μην έχεις διαρροές κλπ κλπ.

Για τα υπόλοιπα που λες, δεν είναι το κατάλληλο θέμα εδώ αφενός, αφετέρου θα χαθούν στο μπάχαλο οπότε άστο. Σε έναν καφέ θα μιλήσουμε.
volvos - Τρι 03 Μάϊ 2011, 16:32:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΩΠΩ ΛΙΩΝΩ

ΛΟΤΟΥΣ ΕΛΑΝ ΜΕ ΥΔΡΟΓΟΝΟ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
drdino - Τρι 03 Μάϊ 2011, 16:33:38
Θέμα δημοσίευσης:
Τι μλκς Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
volvos - Τρι 03 Μάϊ 2011, 16:39:44
Θέμα δημοσίευσης:
kai ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΟTORSPORT ΣΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

προβλεπω κωλαρας ανεβασμενος πορτ παγκαζ με σφυρι να το σπαει
206kwn - Τρι 03 Μάϊ 2011, 16:47:31
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

εχουν βαλει στο ρευμα ειδικο κυκλοματακι που αλλαζει την συχνωτητα του ρευματος αν καποια ωρα σε 3 διαφορετικες συχνωτητες που εχουν αποδειξει οτι σε αυτες γινεται peak στην ηλεκτρολυση..

Dizzy2 Dizzy2
ε?
Scratch Scratch
MEMsound - Τρι 03 Μάϊ 2011, 17:58:55
Θέμα δημοσίευσης:
περαν του χαβαλε...

...σε συνεργείο γνωστου του Λευτερη ειχαν εγκαταστήσει ενα τετοιο σε ενα ΚΙΑ Σπορτατζ...
Ηταν οι πρωτες μερες και ακομα το τεσταραν...οποτε και φιντμπακ δεν ειχαν τοτε. Πολυ πιθανό να εχουν κατι νεοτερο απο τοτε.
Επίσης ενας αλλος φιλος το ψυνει να το δοκιμασει στο δικο του στο αμεσο μελλον, οποτε και απο κει θα χω φιντμπακ...

ή τελος πάντων το μαθουμε ολοι μαζι στις ειδησεις Laughing (φτου-φτου μακρια απο μας)

(θα μεταφερω καποια στιγμη τα υγρογονοποστ αλλου)
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 18:10:18
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
AlienHack έγραψε:

εχουν βαλει στο ρευμα ειδικο κυκλοματακι που αλλαζει την συχνωτητα του ρευματος αν καποια ωρα σε 3 διαφορετικες συχνωτητες που εχουν αποδειξει οτι σε αυτες γινεται peak στην ηλεκτρολυση..

Dizzy2 Dizzy2
ε?
Scratch Scratch

ουυυ ....

βαριεμαι να σου εξηγω τι παιζει, τι εχουν βρει κτλ..
αν καταλαβει καλος (μην το παρεις πρωσοπικα ουτε υποτιμιτικ ατο λεω απλος εχω γραψει πολυ πραγμα σημερα.... )

http://www.myskunkworks.net/servlet/the-67/TRIPLE-FREQUENCY-GENERATOR-IC/Detail

http://www3.telus.net/chemelec/Projects/Hydrogen/Hydrogen.htm
206kwn - Τρι 03 Μάϊ 2011, 20:34:07
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

ουυυ ....

βαριεμαι να σου εξηγω τι παιζει, τι εχουν βρει κτλ..
αν καταλαβει καλος (μην το παρεις πρωσοπικα ουτε υποτιμιτικ ατο λεω απλος εχω γραψει πολυ πραγμα σημερα.... )

Mια χαρά κατάλαβα τί θές-προσπαθείς να γράψεις....
Εσύ όμως τα έχεις κάπου μπερδεμένα στο μυαλό σου....
Για να γίνει ηλεκτρόλυση χρειάζεται μία άνοδος και μία κάθοδος....
Άνοδος και κάθοδος όμως υπάρχουν μόνο στο Direct-Συνεχές ρεύμα, στο οποίο δεν υφίσταται η έννοια συχνότητα γιατί πολύ απλά το συνεχές ρεύμα δεν παίρνει +- τιμές (όπως το AC) ....
Άρα η γεννητριούλα που έχεις στα λινκς είναι κάπου πιό πίσω από την όλη διαδικασία "ηλεκτρόλυση".... Στο αυτοκίνιτο Υπάρχουν πουθενά εναλασσόμενα ρεύματα???? Confused Confused
Steve - Τρι 03 Μάϊ 2011, 22:23:47
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
Στο αυτοκίνιτο Υπάρχουν πουθενά εναλασσόμενα ρεύματα???? Confused Confused
Το δυναμό του αυτοκινήτου μετα πηνία του τί ρεύμα δίνει κούκλα μου; Συνεχές;
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 22:33:53
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ειπα οτι στο αμαξι χρησημοποιεις την πλακετα για να παιξεις με την συχνωτητα αφου απο μπαταρια (οπως στο αυτοκινητο) παιρνεις DC που δεν εχει συχνωτητα.. ειπα απλος οτι τα αμερικανακια το εχουν ψαξει πολυ το θεμα της ηλεκτρολυσης... που ακομα φτασανε σε αυτες τις πλακετες για να παιζεις της συχνωτητα και να βγαζεις μονοατομικο Η και Ο που υποτιθεται κανει καλυτερη δουλεια...
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 23:15:38
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:

σταυρο εχεις δικιο στο οτι το δυναμο λογο φυσης λειτουργειας τοτ δημιουργει εναλασοιμενο ρευμα. απλος οταν φορτιζει την μπαταρια και εσυ το ρουφας απο κει παιρνεις συνεχες...
RoadRunner122 - Τρι 03 Μάϊ 2011, 23:39:06
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλά μη το δένετε κόμπο ότι ντε και καλά επειδή είναι δυναμό και έχει πηνία θα παράγει οπωσδήποτε AC. Υπάρχουν και γεννήτριες DC (η ανόρθωση γίνεται στο συλλέκτη) απλά δε χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα.
drdino - Τετ 04 Μάϊ 2011, 00:27:29
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:

Bασικά δεν είναι δυναμό (πλέον) αλλά εναλλάκτης.
206kwn - Τετ 04 Μάϊ 2011, 06:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:

Το δυναμό του αυτοκινίτου κούκλα μου λειτουργεί μόνο του σαν γεννήτρια εναλασσόμενου και μετά από αυτό, το εναλασσόμενο ρεύμα, πάει σε κύκλωμα ανόρθωσης στο θετικό τεταρτημόριο με διάταξη διόδων...Άρα έχουμε ρεύμα μόνο σε θετικά νούμερα γιατί οι διόδοι άγουν μόνο όταν είναι ορθά πολωμένες...Αυτό το ρεύμα ονομάζεται DC...
Οπότε άν το δυναμό και το κύκλωμα ανόρθωσης τα δούμε σαν μία συσκευή τότε ναι, παράγει DC ρεύμα με το οποίο τροφοδοτεί όλο σχεδόν το κύκλωμα του αυτοκινίτου και βεβαίως φορτίζει και τη μπαταρία άν υπάρχει ανάγκη...
206kwn - Τετ 04 Μάϊ 2011, 06:32:05
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
σταυρο εχεις δικιο στο οτι το δυναμο λογο φυσης λειτουργειας τοτ δημιουργει εναλασοιμενο ρευμα. απλος οταν φορτιζει την μπαταρια και εσυ το ρουφας απο κει παιρνεις συνεχες...

Εναλασσόμενο ρεύμα ΔΕΝ μπορεί να φορτίσει μπαταρία που είναι DC ούτως ή άλλως άν δεν βάλεις ανόρθωση ανάμεσα... Wink

RoadRunner122 έγραψε:
Kαλά μη το δένετε κόμπο ότι ντε και καλά επειδή είναι δυναμό και έχει πηνία θα παράγει οπωσδήποτε AC. Υπάρχουν και γεννήτριες DC (η ανόρθωση γίνεται στο συλλέκτη) απλά δε χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα.

Σωστός Wink
Sinanai - Τετ 04 Μάϊ 2011, 07:59:53
Θέμα δημοσίευσης:
Μιας και περί ρευμάτων ο λόγος...

Laughing Laughing Laughing Laughing

\m/ \m/ \m/
kane - Τετ 04 Μάϊ 2011, 08:43:46
Θέμα δημοσίευσης:
wow...
MEMsound - Τετ 04 Μάϊ 2011, 08:51:19
Θέμα δημοσίευσης:
Stunned Worthy Yahoo!
abaleo - Τετ 04 Μάϊ 2011, 11:20:27
Θέμα δημοσίευσης:
θα πούμε το νερό...

νεράκι!
Steve - Τετ 04 Μάϊ 2011, 12:12:53
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:
Το δυναμό του αυτοκινίτου κούκλα μου λειτουργεί μόνο του σαν γεννήτρια εναλασσόμενου
Ευχαριστώ φιλενάδα!
206kwn - Τετ 04 Μάϊ 2011, 14:39:24
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:
Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:
Οπότε άν το δυναμό και το κύκλωμα ανόρθωσης τα δούμε σαν μία συσκευή τότε ναι, παράγει DC ρεύμα
Ευχαριστώ φιλενάδα!

Τίποτα κοριτσάκι μου όμορφο..........

Άσε που η τάση εξόδου του δυναμό είναι συνήθως περίπου 14V DC οπότε η ανορθωτική διάταξη είναι ούτως ή άλλως κάπου πάνω στη γεννήτρια....

Άρα το δυναμό του αυτοκινίτου σαν ολοκληρωμένη συσκευή δίνει DC και όχι AC....... Wink
RoadRunner122 - Τετ 04 Μάϊ 2011, 14:53:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, αλλά άμα φοράει αγωνιστικά ρεύματα, τι γίνεται??? Laughing Laughing Laughing

(την εν λόγω φράση την ακούσαμε με iceage & Χρύσα τρώγωντας κρέπα, απ'το διπλανό τραπέζι που κάθονταν παποκάγκουρες και ανέλυαν... Η κρέπα κόντεβε να βγει απ'τη μύτη!)
Steve - Τετ 04 Μάϊ 2011, 14:53:21
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:
Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:
Οπότε άν το δυναμό και το κύκλωμα ανόρθωσης τα δούμε σαν μία συσκευή τότε ναι, παράγει DC ρεύμα
Ευχαριστώ φιλενάδα!
Τίποτα κοριτσάκι μου όμορφο.......... Wink
Τα κυκλώματα ανόρθωσης, πάρε ένα κουτάκι βαζελίνη και βάλε τα εκεί που έχεις χώρο Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
206kwn - Τετ 04 Μάϊ 2011, 14:55:44
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:
Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:
Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:
Ευχαριστώ φιλενάδα!
Τίποτα κοριτσάκι μου όμορφο.......... Wink
Τα κυκλώματα ανόρθωσης, πάρε ένα κουτάκι βαζελίνη και βάλε τα εκεί που έχεις χώρο Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Μπούκωσες και δεν ξέρεις τί άλλο να πείς και άρχισες τα δικά σου ε???
Σε καταλαβαίνω..... Κάποτε ήμουν και εγώ μπέμπης......
Steve - Τετ 04 Μάϊ 2011, 15:00:53
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
Μπούκωσες και δεν ξέρεις τί άλλο να πείς και άρχισες τα δικά σου ε???
Σε καταλαβαίνω..... Κάποτε ήμουν και εγώ μπέμπης......
Εγώ σε ρώτησα για το δυναμό σκέτο φιλενάδα, οπότε εσύ μπούκωσες και το γύρισες σε ανορθωτές για να καλύψεις την μπαρούφα σου Wink Wink Wink Wink

Πάρε 2 Αντικακοφανίξ των 500mg νηστικός το βράδυ και 2 γαργάρες με Tantum Verde για να σου φύγει η καούρα από τα φλόκια Smile
AlienHack - Τετ 04 Μάϊ 2011, 15:11:16
Θέμα δημοσίευσης:
κανει δουλεια το ταντθμ βερντε γιατι και εγω εχω καουρες... Laughing
SnakeMJK - Τετ 04 Μάϊ 2011, 15:18:57
Θέμα δημοσίευσης:
βασικά steve έχεις τσιμπουκώσει εδώ κ πολύ ώρα Razz
206kwn - Τετ 04 Μάϊ 2011, 15:22:16
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ σε ρώτησα για το δυναμό σκέτο φιλενάδα, οπότε εσύ μπούκωσες και το γύρισες σε ανορθωτές για να καλύψεις την μπαρούφα σου Wink Wink Wink Wink

Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε με σένα...

Τί δυναμό σκέτο ρε??? φραπέ είναι???

Και εκτός αυτού το δυναμό αυτοκινίτου έχει πάνω του την ανορθωτική διάταξη...Τί ακριβώς δεν κατάλαβες??? Θα πάρεις μία συσκευή που στην έξοδο της θα δίνει συνεχές ρεύμα... Εσύ σαν νοσοκόμα αυτό που θα πάρεις από ένα δυναμό αυτοκινίτου "σκέτο" είναι ένα dc ρεύμα στην έξοδο της διάταξης...
Steve - Τετ 04 Μάϊ 2011, 15:25:01
Θέμα δημοσίευσης:
Άσε ρε αγόρι μου τις ανορθωτικές διατάξεις, έληξε το θέμα λέμε Very happy
kane - Τετ 04 Μάϊ 2011, 15:25:23
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
Τί δυναμό σκέτο ρε??? φραπέ είναι???

σταμάτα εδώ,κλαίω απ'το γέλιο!

SnakeMJK έγραψε:
βασικά steve έχεις τσιμπουκώσει εδώ κ πολύ ώρα Razz

σταύρε,πρέπει να ξέρεις πως πρέπει να τελειώνεις ενίοτε.Σα μεγάλος μαμιάς,θα πρεπει να το γνωρίζεις καλύτερα το πότε... Laughing Laughing Laughing
206kwn - Τετ 04 Μάϊ 2011, 15:42:05
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy
z@ck! - Τετ 04 Μάϊ 2011, 15:47:57
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα ενα συνεχες ρευμα μπορει να εχει συχνοτητα , αρκει να ειναι σε μορφη παλμων.
δεν χρειαζεται να εναλλασσεται η πολυκοτητα του για να συμβει αυτο.

Το"δυναμο" παραγει συνεχες ρευμα (DC) στην εξοδο του, ασχετα αν αυτο το παραγει απο ανορθωμενο εναλλασσομενο .

Τοτε που λεει ο Μανθος ημουν μαζι, ο τυπος ειχε πει οτι την διαφορα την ειδε σταδιακα και οχι απο την πρωτη μερα + αν δεν κανω λαθος εκεινου τροφοδοτουσε με το οξυγονο και οχι το υδρογονο την εισαγωγη του....
Octane - Τετ 04 Μάϊ 2011, 17:33:47
Θέμα δημοσίευσης:
Σουξου μουξου μανταλακια , να την π@ίζ...ν τα παιδακια... Laughing

Μολις ειχα το εξης σκηνικο (μιας κ τις τελευταιες μερες ειμαι καπως off λογω διαβασματος) , το οποιο με εκανε να σκεφτομαι σοβαρα την επισκεψη σε... ιατρο.

Το διπλωμα που κανω τωρα , λεγεται atpl.
Μια σελιδα στο νετ που εχει πολυ υλικο για το συγκεκριμενο κ επισκεπτομαι συχνα "atplonline".

Ανοιγω λοιπον Mozilla κ απο κεκτημενη ταχυτητα , παλαβομαρα κ ο,τι αλλο θελετε πειτε Laughing , πληκτρολογω "autoscout" Rotfl Rotfl Rotfl

Εχω προβλημα?
Sinanai - Τετ 04 Μάϊ 2011, 17:36:57
Θέμα δημοσίευσης:
Rotfl Rotfl Rotfl

Έχεις. Το καλό - ή κακό, δεν ξέρω - είναι ότι όλοι έχουμε, οπότε δε γίνεται αντιληπτό!

Edit: Πάντως κάνω κάθε ανθρώπινη προσπάθεια - με αυτοθυσία, πρέπει να παραδεχτείς - να σε ξεκολλήσω από τα αμαρτωλά car, autoscout, mobile κ.τ.λ...
salex - Τετ 04 Μάϊ 2011, 18:04:23
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόβλημα; Αφού μόνιμα πετάς στα σύννεφα!

Εγώ νομίζω ότι είστε και οι δύο οι υγιέστεροι εδώ μέσα.
Όλοι οι άλλοι είμαστε απλά στην κοσμάρα μας!
Octane - Τετ 04 Μάϊ 2011, 18:07:41
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing

Τα καλυτερα παιδια ειμαστε Very happy , γι'αυτο θα γινουμε κ οι 2 μοδερε'ι'τορς Cool

Ελα Κωστη , κλεισε την ψηφοφορια , εληξε Laughing

Υ.Γ. Αμα δειξω δημοσια τις pics που μου εστειλε Σιναναι για να ξεκολλησω... τον βλεπω παλι για παρκαδορο ps Laughing
Sinanai - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 11:19:48
Θέμα δημοσίευσης:
Οι χρήστες Octane & Sinanai αυτή τη στιγμή απουσιάζουν. Αφήστε το μήνυμά σας, και θα επικοινωνήσουν μαζί σας όταναποπερατώσουν το σοβάτισμα...

Worthy Worthy Worthy Worthy Hunter Hunter Hunter Armed Armed Armed Afroman Afroman Afroman Cheers Cheers Salute Salute Salute Closed Topic Closed Topic Closed Topic Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Smile colors Smile colors Smile colors Love Love Devil Devil W00t W00t Joker Joker Joker Multi color Multi color Multi color Onfire Onfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire Sniper Sniper Multi color Multi color Shocked Shocked Shocked
Octane - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 11:23:34
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Οι χρήστες Octane & Sinanai αυτή τη στιγμή απουσιάζουν. Αφήστε το μήνυμά σας και την ψηφο σας Rotfl Rotfl Rotfl , και θα επικοινωνήσουν μαζί σας όταναποπερατώσουν το σοβάτισμα...

Worthy Worthy Worthy Worthy Hunter Hunter Hunter Armed Armed Armed Afroman Afroman Afroman Cheers Cheers Salute Salute Salute Closed Topic Closed Topic Closed Topic Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Smile colors Smile colors Smile colors Love Love Devil Devil W00t W00t Joker Joker Joker Multi color Multi color Multi color Onfire Onfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire Sniper Sniper Multi color Multi color Shocked Shocked Shocked

Υ.Γ. Για θεματα που αφορουν τον Octane , μπορειτε ανετα να επικοινωνησετε με την ιδιαιτερα του , απο τωρα μεχρι κ αυριο το μεσημερι. Laughing Laughing Laughing
Ευχαριστω.
Sinanai - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 11:25:23
Θέμα δημοσίευσης:
Την έχει ο Sinanai. Μιας και το Clio αδυνατούσε να το πληρώσει. Laughing Laughing Laughing
Octane - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 11:28:42
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Την έχει ο Sinanai. Μιας και το Clio αδυνατούσε να το πληρώσει. Laughing Laughing Laughing

Μισο να κανω ενα τηλεφωνο... Laughing Laughing Laughing , θα απαντησω σε λιγο.

Υ.Γ. Σε max 3 λεπτακια (κ απο κει κ περα) θα εχεις υπερβολικα πολυ χρονο για το φορουμ... σουπερμοδερειτορ Rolling eyes
kane - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 13:36:11
Θέμα δημοσίευσης:
Θες να σχολιάσω για το συγκεκριμμένο κλιό ή οχι;

Μάλλον οχι.

Ε στέλιο;
Octane - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 13:41:43
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:

Μάλλον οχι.

Ε στέλιο;

Μωρε κ σκισμενους θολους να'χει , κ κομμενο στα 2 να ειναι ... εμενα μου κανει Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 13:43:14
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλωστε - κατά τον Πάνο - όλα ράβονται...

Το θέμα είναι από ποιον... Razz
AlienHack - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 13:48:53
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:

Μάλλον οχι.

Ε στέλιο;

για πες να αναψουν τα αιματα!! Laughing Twisted evil
Giannis307 - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 16:03:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω προτεινω να μαζευουμε ουρα μετα απο τις τσιπουρομπυροουζοκατανυξεις....να τα βαζουμε σε βαρελια και να τα προσθετουμε στο ρεζερβουαρ..!
Sinanai - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 10:19:21
Θέμα δημοσίευσης:
Άι στο διάολο πρωί πρωί!!! Evil Evil Evil
SnakeMJK - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 10:29:39
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Άι στο διάολο πρωί πρωί!!! Evil Evil Evil

άσε κωστή... τα κοιτάω κάθε εβδομάδα...
Sinanai - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 10:35:02
Θέμα δημοσίευσης:
Δλδ εσύ μια φορά τη βδομάδα ... Question

Μόνο Question

MEMsound - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 11:15:31
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι πολλα τα νικεΛΑ

ΠΑΛΙΟΚΡΥΦΟΚΑΓΚΟΥΡΑ

Giannis307 - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 11:40:57
Θέμα δημοσίευσης:
Και σε ειχα για σοβαρο παιδι Κωστη.....με απογοητευεις....

Btw αυτο πως σας φαινεται?

http://www.celestial-accessories.com/eshop/product_info.php?cPath=65_209_472&products_id=6950
Sinanai - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 11:43:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μαμάει. Αλλά δυστυχώς δεν έχω 307... Μου φαίνεται, όμως, υπερβολικά διακριτικό...
MEMsound - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 11:46:35
Θέμα δημοσίευσης:
σε σχεση με αλλα που κυκλοφορυν τρωγεται...

ντοιν ντοιν ντοιν...ειναι ο καγκουρας...ντοιν ντοιν ντοιν Laughing
Sinanai - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 11:52:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ε, καλά... Τώρα περιμέναμε να το μάθουμε για σένα;... Laughing
Giannis307 - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 12:01:11
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

les?

MEMsound - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 12:04:24
Θέμα δημοσίευσης:
αφου το πουλας ρε βλαμμενε απαλευετε αναποφασιστε ημαρτον αι σιχτιρ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΤΑΚΗΣ

ΟΥΡΤ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 12:19:55
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη ωραίο και σε ξεφτύλα τιμή για την εποχή μας όλο το πακέτο!
Giannis307 - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 13:59:26
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing
Πάνος - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 14:18:26
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:
Βρεθηκαν μπορει να διαγραφει.

Μεγαλο ευχαριστω στο Steve. Cool

Steve έγραψε:
Πόσο μεγάλο; 30cm μήπως; Mr. Green

Πιο μεγαλο Laughing Laughing
Sinanai - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:44:09
Θέμα δημοσίευσης:
Octane έγραψε:
Sinanai έγραψε:
Θα σε κεράσω εγώ τετράδα Lipton, Πανούλη. Laughing

Απ'οσο θυμαμαι , μια φορα μονο με κερασες τσαγακι (παγωμενο) ... και ηταν στα flocafe Cool

Πλάκα πλάκα, να πάω, για έναν.

Καφέ.

Θυμήθηκα τη "Σβετλάνα" τώρα. Rolling eyes
Ghost Dog - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:45:46
Θέμα δημοσίευσης:
Καλη?!!??! Rolling eyes Shocked
Octane - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:47:50
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Octane έγραψε:
Sinanai έγραψε:
Θα σε κεράσω εγώ τετράδα Lipton, Πανούλη. Laughing

Απ'οσο θυμαμαι , μια φορα μονο με κερασες τσαγακι (παγωμενο) ... και ηταν στα flocafe Cool

Πλάκα πλάκα, να πάω, για έναν.

Καφέ.

Θυμήθηκα τη "Σβετλάνα" τώρα. Rolling eyes

Τι παιδι ηταν αυτο ρε... Shocked
Αααααχχχχχχ , εχε χαρη που ειμαι δεσμευμενος. Razz
Εσυ ομως , σε λιγο που θα κανω ενα τηλεφωνακι , θα εισαι free Laughing , οποτε περνα να της αφησεις το...skype μου Rotfl
Sinanai - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:50:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:

Πολύ, Άρη. Αλλά αποφάσισε αν θες ξένους ή όχι. Cool
alexandros 207 Rallye - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 20:56:41
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:

Πολύ, Άρη. Αλλά αποφάσισε αν θες ξένους ή όχι. Cool

μονο για τσο και λο Surprised Surprised Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Sinanai - Τετ 18 Μάϊ 2011, 19:07:26
Θέμα δημοσίευσης:

rallye1294 - Τετ 18 Μάϊ 2011, 19:21:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι Laughing
Sinanai - Τετ 18 Μάϊ 2011, 19:24:35
Θέμα δημοσίευσης:
Και αυτή και το ΝΑ. Laughing
iceage - Τετ 18 Μάϊ 2011, 19:25:31
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:

ΝΒ
Steve - Τετ 18 Μάϊ 2011, 19:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
iceage έγραψε:
Sinanai έγραψε:

ΝΒ
Ν προς Ε
Sinanai - Τετ 18 Μάϊ 2011, 19:28:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑ είναι Γιώργο.
Octane - Τετ 18 Μάϊ 2011, 19:32:01
Θέμα δημοσίευσης:
iceage έγραψε:
Sinanai έγραψε:

ΝΒ

ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ!!!!????!!!!!
Mad Mad Mad

Edit γρηγορα το ποστ σου , προσθετοντας τα συγχαρητηρια σου στον μοδερειτορ για το γουστο του κ μη σε ξαναπετυχω αδιαβαστο μιλαμε!!!!!!!!! Laughing
iceage - Τετ 18 Μάϊ 2011, 19:32:52
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
ΝΑ είναι Γιώργο.

Με τέτοιες καμπύλες? Δ.Ν.Κ.
Sinanai - Τετ 18 Μάϊ 2011, 19:38:31
Θέμα δημοσίευσης:
NA:

NB:

Δες καθρέφτη και χερούλι, μόνο.
'Andy'-lag - Τετ 18 Μάϊ 2011, 21:01:12
Θέμα δημοσίευσης:
iceage έγραψε:
Sinanai έγραψε:
ΝΑ είναι Γιώργο.

Με τέτοιες καμπύλες? Δ.Ν.Κ.

ΝΑ Δαγκωτό Γεώργιε παιδί μου...!!
volvos - Τετ 18 Μάϊ 2011, 21:35:42
Θέμα δημοσίευσης:
iceage επιασε δυο δαγκανες στα χειρα του και νομιζει οτι εμαθε και απο αμαξια ο τσοπανης
RoadRunner122 - Τετ 18 Μάϊ 2011, 21:42:22
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
iceage επιασε δυο δαγκανες στα χειρα του και νομιζει οτι εμαθε και απο αμαξια ο τσοπανης

Τάκη, ΤΩΡΑ είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ανεβάσεις φωτό με την υπαίθρια χέστρα του στις Σέρρες!!!!! Laughing
Octane - Τετ 25 Μάϊ 2011, 09:43:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ασχετο , αλλα σημερα , ανοιγοντας το email μου , βλεπω ειδοποιηση/προσκληση , προφανως απο καποιον...
γιαπωνεζο στο youtube Laughing Laughing Laughing

YouTube ヘルプ センター | メール オプション | スパムの報告

yasuk212 さんがあなたを友だちとして招待しています。友だちになると、友だちのお気に入り、アップロード、評価などを追跡しやすくなる他、公開動画や非公開動画も簡単に共有できるようになります。

受信ボックスから、この招待を受けたり拒否したりできます。

Τυχαιο?!? Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Τετ 25 Μάϊ 2011, 10:19:38
Θέμα δημοσίευσης:
εννοειται πως οχι...

επισης περι βμχ...
σπιτι ειναι και καθετε...
μαχιμο (αν και τα φρενα θελουν λιγο συμμαζεμα...)
το ειχα στο μαγαζι για δουλειες εδω γυρω...αλλα λογω χωρου το ξαναπηγα σπιτι και κρατησα εδω μονο της αδελφης μου Laughing Laughing Laughing Laughing
Octane - Τετ 25 Μάϊ 2011, 10:39:08
Θέμα δημοσίευσης:
Α ρε μαχητες των...πλατειων!!! Laughing
Περασμενα μεγαλεια Very happy
Sinanai - Τετ 25 Μάϊ 2011, 14:30:43
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
volvos έγραψε:

Τάκη, ΤΩΡΑ είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ανεβάσεις φωτό με την υπαίθρια χέστρα του στις Σέρρες!!!!! Laughing

Την είχες ποστάρει ρε! Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 18:19:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
king207cc έγραψε:
αληθεια η πολιτική έκδοση του 206 rcc τι παραπάνω φόραγε απο το απλο cc? Rolling eyes

RCC (Line) λεγεται και εχει ζαντες, καθισματα RC και οτι αλλο ειχε το RC εσωτερικα με μοτερ...... 1,6 16ν 110hp Laughing
http://img821.imageshack.us/img821/641/s0peugeot206ccrclookres.jpg
http://images.caradisiac.com/images/2/1/1/1/12111/S7-Peugeot-206-CC-RC-look-reservee-aux-Japonais-59161.jpg

Ας μην ξεφευγουμε ομως απο το θεμα της συζητησης που ειναι η Ρυθμιζόμενη ανάρτηση στο 206! Wink

Ε, ωραία. Τα καθίσματα του RC δε βελτιώνουν καθόλου την ακαμψία; Silly Silly Silly
nikos 206cc - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 18:40:12
Θέμα δημοσίευσης:
Aρη αυτο εβγαινε κανονικα προς πωληση???
Ghost Dog - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 18:43:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε, σε λιγες ομως χωρες.... (Γαλλια,Γεραμνια,Ιαπωνια.....) Confused
Το ειχα δει απο κοντα σε κοκκινο και ηταν μ*υν@ρ@.... Wink
nikos 206cc - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 19:23:15
Θέμα δημοσίευσης:
Απιστευτο σαν ιδεα Shocked
Δηλαδη μοτερ 1.6 με ολα τα παρελκομενα rc?(καθισματα ζαντες αναρτηση κλπ)????
Ενω το line μονο look rc??Επαιρνες ετοιμο πακετακι δηλαδη....

Και δω μονο ρολαντ γκαρρος κουικσιλβερ και ξυσε τα @@ σου Evil
king207cc - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 19:30:19
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Απιστευτο σαν ιδεα Shocked
Δηλαδη μοτερ 1.6 με ολα τα παρελκομενα rc?(καθισματα ζαντες αναρτηση κλπ)????
Ενω το line μονο look rc??Επαιρνες ετοιμο πακετακι δηλαδη....

Και δω μονο ρολαντ γκαρρος κουικσιλβερ και ξυσε τα @@ σου Evil

το θέμα είναι όμως πόσο θα πήγαινε το rcc look?
nikos 206cc - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 19:41:25
Θέμα δημοσίευσης:
Περα απο τα καθισματα,τα οποια ειναι οντως πανακριβα,(νομιζω εχουν και αεροσακους) δεν πιστευω οτι τα αλλα πραγματακια που εχει πανω θα ανεβαζαν ιδιαιτερα την τιμη...
Τεσπα ετσι κι αλλιως στο ελλαδισταν δεν κυκλοφορησε Cool
king207cc - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 19:50:31
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Περα απο τα καθισματα,τα οποια ειναι οντως πανακριβα,(νομιζω εχουν και αεροσακους) δεν πιστευω οτι τα αλλα πραγματακια που εχει πανω θα ανεβαζαν ιδιαιτερα την τιμη...
Τεσπα ετσι κι αλλιως στο ελλαδισταν δεν κυκλοφορησε Cool

2000 χιλιαρικάκια άνετα πάνω Cool
AlienHack - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 22:42:29
Θέμα δημοσίευσης:
αν ειχε και κινητηρα ρψ τοτε και +4000 τα εδινα!@! Wink
MEMsound - Παρ 27 Μάϊ 2011, 09:54:36
Θέμα δημοσίευσης:
ναι καλα...ονειρευτειτε...
εδω το 2λιτρο γτι με το ρψ ειχαν 6000... (5000 διαφορα στην αξια + 1000ε απο το χρηματοδοτικο)...

τελος πάντων...
αμα θελετε να το κανετε ρψ λοοκ ή και με μοτερ υπαρχουν τοσα τροπετα ρψ
παρτε ενα και αρχιστε Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Παρ 27 Μάϊ 2011, 10:20:10
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ναι καλα...ονειρευτειτε...
εδω το 2λιτρο γτι με το ρψ ειχαν 6000... (5000 διαφορα στην αξια + 1000ε απο το χρηματοδοτικο)...

+1 Wink
Sinanai - Σαβ 28 Μάϊ 2011, 10:26:28
Θέμα δημοσίευσης:
Θεός. Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Σαβ 28 Μάϊ 2011, 10:59:12
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Octane - Σαβ 28 Μάϊ 2011, 11:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Σαβ 28 Μάϊ 2011, 11:03:46
Θέμα δημοσίευσης:
Octane έγραψε:

Μπες msn/skype μωρή λουλού εσύ.
kostas207rc - Σαβ 28 Μάϊ 2011, 23:09:00
Θέμα δημοσίευσης:
Απίστευτη μπάλα από την Barca....αμφιβάλει κανείς???

http://www.sport-fm.gr/article/478627
nikolas206gti - Σαβ 28 Μάϊ 2011, 23:12:47
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπαρχει αυτη η ομαδα. Παιζει διαστημικο ποδοσφαιρο Wink Και κανονικα 3-0 επρεπε να ληξει ή και παραπανω γκολ για την Μπαρτσελονα διχως η Μαντσεστερ να ειχε σκοραρει γιατι οπως ολοι ειδαμε πολυ καλα, ηταν οφσαιντ ο Γκιγκς Cool
MEMsound - Τρι 31 Μάϊ 2011, 15:23:53
Θέμα δημοσίευσης:
ας το βαλω εδω...

http://3.bp.blogspot.com/-wXaC8fVc3uI/TePIoaCR7wI/AAAAAAAAd5s/OgWQIFEZpJI/s1600/papas.png

http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8283:-ipad&catid=13

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ( Confused )
οχι δεν ειμαι ιδιαίτερα θρησκος...αλλα ελεος... Laughing
king207cc - Τρι 31 Μάϊ 2011, 17:17:54
Θέμα δημοσίευσης:
φαντάζεστε σε λίγο όλες οι γιαγιαδες να σκάνε με i pad την Μεγαλη βδομάδα αντι για το βιβλιαρακι της Μ. βδομάδας? Laughing Laughing
bagosgt - Πεμ 02 Ιούν 2011, 20:42:50
Θέμα δημοσίευσης:
ωπα....περνεις κ εσυ μετρα τωρα???κ νομιζα οτι μονο εγω το εκανα...παει η πρωτια Crying or Very sad
Steve - Πεμ 02 Ιούν 2011, 21:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
Εσύ δεν με πήρες τηλέφωνο όμως λαμόγιο Evil
bagosgt - Πεμ 02 Ιούν 2011, 21:59:00
Θέμα δημοσίευσης:
εγω???θα τα πουμε(κ πιουμε),απο κοντα στην αγ.αννα Wink θα σε παω κ βολτα με ΚΤΜ να θυμηθεις κ τα παλια!! Laughing
Steve - Παρ 03 Ιούν 2011, 00:28:11
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτσε να δουμε αν θα γίνει τελικά.... Evil Mad
p206Mike - Παρ 03 Ιούν 2011, 08:58:43
Θέμα δημοσίευσης:
γιατί ρε? και ετοιμάζουμε team...
SnakeMJK - Παρ 03 Ιούν 2011, 09:05:46
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:

το ανάλογο τόπικ δεν έχει κίνηση... κ πρέπει να κλείσουμε κιόλας... Confused
Steve - Παρ 03 Ιούν 2011, 11:12:19
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Ναι, ετοιμάστε το να δούμε!@@#$
king207cc - Σαβ 04 Ιούν 2011, 00:10:37
Θέμα δημοσίευσης:
επιχειρηματικό μυαλό ο τυπος Laughing

http://www.sport24.gr/football/England/poylaei_thn_asprh_voula_toy_penalti.1094363.html
alexandros 207 Rallye - Σαβ 04 Ιούν 2011, 13:36:37
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

http://www.sport24.gr/football/England/poylaei_thn_asprh_voula_toy_penalti.1094363.html

αφου υπαρχουν μ@λ@κες που δινουν τοσα χρηματα να την αγορασουν
Puke right
MEMsound - Σαβ 04 Ιούν 2011, 15:09:30
Θέμα δημοσίευσης:
θεος!
Ghost Dog - Σαβ 04 Ιούν 2011, 15:33:37
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

Σατανικη ιδεααααα...........!!!!! Twisted evil
Εγω κομμενο διχτακι απο το τερμα και !ξεραμενο! γρασιδι απο το παλιο Καραισκακη οταν πηραμε πρωταθλημα το '97.............! Very happy
Μηπως να τα βγαλω στο σφυρι και'γω να μαζεψω κανα γ@μ!σ!@τ!κ0????? Rolling eyes
Βεβαια εγω.......................δεν πηρα καμια εγκριση για να τα ξηλωσω!!! Whistling Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Σαβ 04 Ιούν 2011, 15:35:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Άρη ντροπή. Δε φρόντιζες το γρασιδάκι τόσα χρόνια; Laughing
Giannis307 - Κυρ 05 Ιούν 2011, 22:02:33
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω αν αλαξω τον λ με wideband αισθητηρα θα εχει διαφορα στο σεταρισμα του αγραφου?
king207cc - Τετ 08 Ιούν 2011, 11:03:14
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=81737&catid=11 Laughing Laughing
piratee - Τετ 08 Ιούν 2011, 11:21:42
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing
AlienHack - Τετ 08 Ιούν 2011, 11:49:59
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Ρε Άρη ντροπή. Δε φρόντιζες το γρασιδάκι τόσα χρόνια; Laughing

κλασικοι δημοσιογραφοι...
1 εκατομυριο λιρες λεει και η τιμη που πραγματικα εχει φτασει ειναι 6.000 λιρες...

δημοσιογραφεια οτι ναναι... Rolling eyes

http://cgi.ebay.co.uk/Wayne-Rooney-penalty-spot-Ewood-Park-Blackburn-Rovers-/250828149905?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D498341680608057472

"Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πλειστηριασμός συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, σε βαθμό που ποδοσφαιρόφιλοι έχουν φτάσει στο σημείο να προσφέρουν 1 εκατομμύριο λίρες για την απόκτηση της "άσπρης βούλας" που θα παραδοθεί σε μορφή γλάστρας! Ήδη έχουν κατατεθεί 215 προσφορές!"

οτι ναναι....
SnakeMJK - Τετ 08 Ιούν 2011, 12:15:24
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
κλασικοι δημοσιογραφοι...
1 εκατομυριο λιρες λεει και η τιμη που πραγματικα εχει φτασει ειναι 6.000 λιρες...

δημοσιογραφεια οτι ναναι... Rolling eyes

http://cgi.ebay.co.uk/Wayne-Rooney-penalty-spot-Ewood-Park-Blackburn-Rovers-/250828149905?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D498341680608057472

"Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πλειστηριασμός συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, σε βαθμό που ποδοσφαιρόφιλοι έχουν φτάσει στο σημείο να προσφέρουν 1 εκατομμύριο λίρες για την απόκτηση της "άσπρης βούλας" που θα παραδοθεί σε μορφή γλάστρας! Ήδη έχουν κατατεθεί 215 προσφορές!"

οτι ναναι....

είχαν γίνει malicius bids με αυτά τα ποσά προ ημερών και τα αφαίρεσε το ebay... άρα δεν τα έβγαλαν απ το μυαλό τους.
Sinanai - Πεμ 09 Ιούν 2011, 19:52:53
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/xyma/view/1528097/ Laughing Laughing Laughing
nikos 206cc - Πεμ 09 Ιούν 2011, 21:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
http://www.car.gr/xyma/view/1528097/ Laughing Laughing Laughing

Oτι να ναι Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Σαβ 11 Ιούν 2011, 12:17:17
Θέμα δημοσίευσης:
Steeeveee Laughing Laughing Laughing
sod - Σαβ 11 Ιούν 2011, 14:15:39
Θέμα δημοσίευσης:
Nανος...αλλα τι νανος.....με κατι @@ ΝΑ.........
Steve - Τρι 14 Ιούν 2011, 00:20:33
Θέμα δημοσίευσης:
Cool Cool Cool
volvos - Πεμ 23 Ιούν 2011, 11:52:12
Θέμα δημοσίευσης:
eipa na to balo stis μοτορσπορτ φωτογραφιες αλλα αποφασισα να μη κανω μπουρδελο το φορουμ για μια ακομα φορα Laughing

θαυμαστε ενα μοτορσπορα με ανοιχτο το κωλο και το... πουκαμισο

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=1789914913777&set=at.1789914393764.2090175.1416738764.1034232899&type=1&theater
volvos - Πεμ 23 Ιούν 2011, 11:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
για οσους δεν εχουν φατσομπουκ να το περιγραψω.....

ο καλαματιανος με ανοιχτο πουκαμισο μεχρι τον αφαλο
με μαυρο κολλητο κολαν παντελονακι
σε ασκησεις λατιν να κρεμεται απο πανω του μια δεσποινις
και αυτος να εχει σκυψει λες και ερχεται ο γερμανος...

τι να πουμε απλα βλιβομαι

ΝΤΡΟΠΗ

ΜΠΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΟΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Πάνος - Πεμ 23 Ιούν 2011, 12:14:34
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Burn the floor...ΝΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜ.

Για οσους δεν γνωριζουν ειναι χορευτικη παρασταση χθεσινη στην ομαδα MAMBO.

Και Μεγαρα και latin και μουστακι και τανγκα.
Ολα ρεεεεεεεεεεε.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
AlienHack - Πεμ 23 Ιούν 2011, 12:31:42
Θέμα δημοσίευσης:
all around παικτης ο πανουλης !! μπραβο!! Very happy
abaleo - Πεμ 23 Ιούν 2011, 13:34:31
Θέμα δημοσίευσης:
sina πανε οι ζάντες? αιωνία τους...
Sinanai - Πεμ 23 Ιούν 2011, 13:42:58
Θέμα δημοσίευσης:
Πάλι σε 206 θα είναι! Laughing
Πάνος - Πεμ 23 Ιούν 2011, 17:26:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε πατε καλα; Laughing Laughing

Μιλατε για ζαντε ςενω απο πανω αποθεωνουμε την καλλιτεχνικη μου ιδιοτητα; Laughing Laughing Laughing Laughing

Καγκουρες...
Sinanai - Πεμ 23 Ιούν 2011, 17:31:13
Θέμα δημοσίευσης:
Χωρίς εικόνα δεν αποθεώνω τίποτα... Razz Laughing Laughing Laughing
volvos - Παρ 24 Ιούν 2011, 13:31:26
Θέμα δημοσίευσης:
panos xynis egrapse msn prin ligo gia synaylia bon jovi

Panos says:
xaxaxaxaxaxaaa
egw tous exw dei idi mia fora
prin meriak xronia
k genika
tha paw gia ta palia tous

hard rock baby

ΤΙ σκ**α ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΑ ΧΕΡΑΚΙ Ο ΜΑΝΘΟΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ?????? Evil Evil Evil
SnakeMJK - Παρ 24 Ιούν 2011, 13:34:38
Θέμα δημοσίευσης:
σαν το livin on a prayer λίγα κομμάτια έχουν βγει...
Sinanai - Παρ 24 Ιούν 2011, 13:36:03
Θέμα δημοσίευσης:
Για να καταλάβετε περί τίνος γκέι μιλάμε...
Octane - Παρ 24 Ιούν 2011, 13:36:15
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΙΑΣΚΟ Laughing Laughing Laughing

Το "αδερφαρες" εχει να κανει με τις φουτσες που τρως , οχι με τη μουσικη που ακους Wink

Αν τα παλια των Bon jovi δεν ειναι Hard rock τοτε τι ειναι ρε μαστορα?!? Rolling eyes
Octane - Παρ 24 Ιούν 2011, 13:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
σαν το livin on a prayer λίγα κομμάτια έχουν βγει...

Βασικα Ζηση... κανενα... Cool
Πάνος - Παρ 24 Ιούν 2011, 13:40:54
Θέμα δημοσίευσης:
@volva...

Ουστ μωρη βλαχαδερη πιπιριονα, υποψια αδερφη του Ηνωμενου Βασιλειου, μελος της ομαδας στο fb " Μου αρεσει να ερχονται τα πανω-κατω, και τα εξω να μπαινουν μεσα", ερωτευμενε με τις ραβδους για λογους "γερσιματος"... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
volvos - Παρ 24 Ιούν 2011, 13:42:29
Θέμα δημοσίευσης:
na σου πω εσενα μωρη τρυφωνα σαμαρα χωρις μαλλι θα πεις και αλλες μαλ***ες
για να ξερω να δωσω τις ραβδους σε κανα αντρα
Sinanai - Παρ 24 Ιούν 2011, 13:42:55
Θέμα δημοσίευσης:
Η φετινή συναυλία είναι μία (οκ, 3 μέρες). Smile
Πάνος - Παρ 24 Ιούν 2011, 13:52:18
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
na σου πω εσενα μωρη τρυφωνα σαμαρα χωρις μαλλι θα πεις και αλλες μαλ***ες
για να ξερω να δωσω τις ραβδους σε κανα αντρα

Δεν νομιζω οτι οι συγκεκριμενες ραβδοι δεχονται να πανε καπου αλλου μιας και εχουν μαθει ηδη σε αναλαφρους "πωπους"... Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 24 Ιούν 2011, 16:42:03
Θέμα δημοσίευσης:
οι 22 θα μπουν σε ελαφρωμενο κωλομερι...
τις 21 μπορεις να τις βάλεις μετα οπου θες
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Octane - Παρ 24 Ιούν 2011, 19:08:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ειστε οφφτοπικ.
Εδω μιλαμε για bon jovi , o Ζησης κ γω Razz
Steve - Σαβ 25 Ιούν 2011, 09:23:25
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΤΙ σκ**α ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΑ ΧΕΡΑΚΙ Ο ΜΑΝΘΟΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ?????? Evil Evil Evil
Όχι, ο Steve τους πέρασε Love
salex - Σαβ 25 Ιούν 2011, 09:42:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα χεράκι ή ένα ποδαράκι;
Steve - Σαβ 25 Ιούν 2011, 09:43:18
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Ένα χεράκι ή ένα ποδαράκι;
Μια ψ%%%άρα Very happy
thodwrhs - Τετ 29 Ιούν 2011, 02:57:49
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα αποπειραθηκα να πετυχω κατι σαν αυτο.....

τελικα πετυχα κατι σαν αυτο------>>

μηπως να αλλαξω φωτογραφικη????προσπαθησα να ρυθμισω την καμερα με οτι τροπο ειχα αλλα τελικα τζιφος Sad μαλλον παμε σε κατι πιο συνχρονο.....
μια δεν εστιαζε καλα....μια επιανε πολυ φωτεινο το αυτοκινητο
διαβαζα στο νετ οδηγιες το χαν καταφερει καπως να φτιαξουν σαν του memphis αλλα εγω δεν.....
αν μπορει καποιος να τις κανει πιο καθαρες ελευθερα....

volvos - Πεμ 30 Ιούν 2011, 12:15:32
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=3699&start=10815

φημε λενε οτι γλυφει το drdino να τον κανει mod ekei αφου εδω δε του κατσε...
Sinanai - Πεμ 30 Ιούν 2011, 12:19:58
Θέμα δημοσίευσης:
Rotfl Rotfl Rotfl

Εγώ φταίω ρε, που πάω να σώσω τον άνθρωπο... Laughing Laughing Laughing
volvos - Πεμ 30 Ιούν 2011, 12:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
xaxaxaxaaxaxaxa

des ayto

xaxaxaxaxaxaxax

http://www.travelchat.gr/forum/index.php?topic=2667.0

ο τυπος τελικα μονο σε φορουμ με συνοικεσια δεν εγραφε
volvos - Πεμ 30 Ιούν 2011, 12:23:44
Θέμα δημοσίευσης:
και ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ
ΧΑΧΑΖΧΑΧΑΧ

ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ
Octane - Πεμ 30 Ιούν 2011, 12:24:54
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=3699&start=10815

φημε λενε οτι γλυφει το drdino να τον κανει mod ekei αφου εδω δε του κατσε...

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
ΕΛΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Octane - Πεμ 30 Ιούν 2011, 12:26:19
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
xaxaxaxaaxaxaxa

des ayto

xaxaxaxaxaxaxax

http://www.travelchat.gr/forum/index.php?topic=2667.0

ο τυπος τελικα μονο σε φορουμ με συνοικεσια δεν εγραφε

Λογικο...ετοιμαζεται για ταξιδακι Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:04:55
Θέμα δημοσίευσης:
ιστορια... 50 χρονων
οι της λεσχης ξέρουν...

και σε καλοκαιρινο ρυθμό...
http://www.youtube.com/watch?v=LHMst3eVfk8&feature=related
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
nikolas206gti - Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:08:05
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=frJBAN4euGo&feature=related

Θελεις τραλαλα, θελω τραλαλο, θελω γλιφιτζουρι χωνακι παγωτο Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:38:09
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing ημαρτον δεν το ηξερα αυτο το τραγουδι
ελεος Laughing Laughing
volvos - Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:45:17
Θέμα δημοσίευσης:
ελα νικολα παραδεξου το
σου αρεσουν οι κατσικες
ζωολαγνε...
kostas207rc - Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:45:33
Θέμα δημοσίευσης:
Το τραγούδι είναι έτη φωτος μπροστά!
nikolas206gti - Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:47:07
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ελα νικολα παραδεξου το
σου αρεσουν οι κατσικες
ζωολαγνε...

Οπως θα ελεγε και ενας φιλος μου ταξιτζης ειναι "γυναικα με χειρολαβες" Laughing Laughing
nikos 206cc - Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:50:51
Θέμα δημοσίευσης:
Βιντεο συλλεκτικο απο τα κολλεγιακα χρονια του Νικολα στο youtube

http://www.youtube.com/watch?v=Bhf7gevSpoE

nikolas206gti - Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:55:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αιθεριες υπαρξεις Cool

Ψαχνω κανα δυο τετοιες στο Γεωπονικο αλλα τιποτα ακομα Laughing Laughing
nikos 206cc - Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:58:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ζωικης παραγωγης επρεπε να μπεις φιλε Laughing

(Εννοειται το επιμαχο σημειο ειναι μετα το 1.30) Razz
AlienHack - Παρ 01 Ιούλ 2011, 13:30:18
Θέμα δημοσίευσης:
το χοντρο προβατακι ομως ΓΑ**ΣΕ!! τον τελειωσε σε 5 sec... Wink
thodwrhs - Σαβ 02 Ιούλ 2011, 22:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
αυριο ανεβαινω αθηνα και θα μενω περιστερι...σιναναι και λοιπον memsound για κανα καφε βολευει αυριο απογευμα?θα παω να παρατησω την δικια μου στο πειραια να φυγει για χανια και μετα ειμαι free.... Very happy
nikolas206gti - Σαβ 02 Ιούλ 2011, 22:22:03
Θέμα δημοσίευσης:
thodwrhs έγραψε:
αυριο ανεβαινω αθηνα και θα μενω περιστερι...σιναναι και λοιπον memsound για κανα καφε βολευει αυριο απογευμα?θα παω να παρατησω την δικια μου στο πειραια να φυγει για χανια και μετα ειμαι free.... Very happy

Ρε παρταλια εγω στο πηγαδι κατουρησα ???? Laughing Laughing Laughing
thodwrhs - Σαβ 02 Ιούλ 2011, 23:10:24
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
thodwrhs έγραψε:

συννενοηθειτε οι της αθηνας και πειτε μου ουτως σι αλλος μονο αυτουνου το κινητο εχω.... του σιναναι του νεκροφιλου χαχαχαχα
περιστερι κοντα ειναι κανεις?εκει θα μενω
Sinanai - Σαβ 02 Ιούλ 2011, 23:18:27
Θέμα δημοσίευσης:
Απόγευμα, Θοδωρή; Δεν υπόσχομαι, αλλά κάτι μπορεί να γίνει. Το βλέπουμε αύριο. Wink
thodwrhs - Κυρ 03 Ιούλ 2011, 00:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Απόγευμα, Θοδωρή; Δεν υπόσχομαι, αλλά κάτι μπορεί να γίνει. Το βλέπουμε αύριο. Wink

9 το πρωι θα μαι πανω..μιλησε με τα παιδια και πειτε μου Smile
Sinanai - Κυρ 03 Ιούλ 2011, 00:38:46
Θέμα δημοσίευσης:
Πρωί no way. Απόγευμα αν, από μένα. Cool
nikolas206gti - Κυρ 03 Ιούλ 2011, 04:14:32
Θέμα δημοσίευσης:
thodwrhs έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:
thodwrhs έγραψε:

συννενοηθειτε οι της αθηνας και πειτε μου ουτως σι αλλος μονο αυτουνου το κινητο εχω.... του σιναναι του νεκροφιλου χαχαχαχα

Αιγαλεω dear Laughing Laughing Laughing
thodwrhs - Κυρ 03 Ιούλ 2011, 04:48:44
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
thodwrhs έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:
thodwrhs έγραψε:

Αιγαλεω dear Laughing Laughing Laughing

μαλλον εσενα θα φασωσω πρωτα παμε κανα καφε απεναντι απο τα τει?ειχα μια πρωην εκει περα...να παμε να γελασουμε :Ρ
MEMsound - Δευ 04 Ιούλ 2011, 00:26:55
Θέμα δημοσίευσης:
δεν το ξερω ακομα
το σχεδιο ηταν για παραλία μερια προς Μακρη κλπ
αλλα βλεπουμε, αν και ειναι αρκετα μπερδεμενο ολο το προγραμμα μου αυριο το απογευμα
thodwrhs - Δευ 04 Ιούλ 2011, 01:31:14
Θέμα δημοσίευσης:
μαλλον μεχρι τριτη θα μαι εδω...
αυριο εχω στις 2 καφε με τα παιδια απο saxosportclub μετα καφε με κατι φιλες απο πατρα νεο ηρακλειο....αν βολευει κανεναν να μ το πει.ειδαλως στειλτε πμ οποτε και αν μπορειτε...
Sinanai - Δευ 04 Ιούλ 2011, 09:07:51
Θέμα δημοσίευσης:

volvos - Τρι 05 Ιούλ 2011, 10:10:38
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Και με αυτοκίνητο και με ΗΣΑΠ θα γίνεται χαμός. Οπότε ΗΣΑΠ, να μην το 'χεις άγχος (το αυτοκίνητο). Φρόντισε, όμως, να αφήσεις τα πάντα στο αυτοκίνητο (κινητό, φωτογραφική κ.τ.λ.) γιατί λένε πως ο έλεγχος θα είναι αυστηρότατος.

Αν κατέβεις από Θεσ/νίκη κατευθείαν έλα Κηφισιά να πάμε μαζί.

sinanai sto 4tforum

εχει πιασει ολα τα μεγαλα κεφαλια και γλυφει Laughing
Octane - Τρι 05 Ιούλ 2011, 10:46:23
Θέμα δημοσίευσης:
Τακης Τριανταφυλλοπουλος Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ετσι , κοντρα στην εξουσια!!! Cool
Μαζι σου!!! Very happy
Sinanai - Τρι 05 Ιούλ 2011, 10:49:32
Θέμα δημοσίευσης:
Θα θέλατε να 'μαι εξουσία... Laughing
Octane - Τρι 05 Ιούλ 2011, 11:08:09
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Θα θέλατε να 'μαι εξουσία... Laughing

Ναι...σιγουρα... Rolling eyes

Εγω παντως ειμαι με τον κυριο ---> http://www.faceinhole.com/ShowCreation.asp?id=54f997db75b33312&folder=11/7/5/&ptype=0&swidth=450&sheight=338&server=s1

Laughing
MEMsound - Τρι 12 Ιούλ 2011, 00:36:15
Θέμα δημοσίευσης:
αφιερωμενο στους γυμναζομενους του κλαμπ....
http://www.groupon.gr/deals/special-deal/electronicsleaderco-sidedeal/517524?nlp=&CID=GR_CRM_149_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
king207cc - Τρι 12 Ιούλ 2011, 01:13:31
Θέμα δημοσίευσης:
πόσο ακόμα..?? Cool
MEMsound - Τρι 12 Ιούλ 2011, 01:16:26
Θέμα δημοσίευσης:
για "αποθεραπεια" μετα το gym
Sinanai - Τετ 20 Ιούλ 2011, 18:43:43
Θέμα δημοσίευσης:
Πως κάνεις τον Παγοεποχίδη να ψήσει τη Χρύσα να πουλήσει το 207... Laughing Laughing Laughing
MAD - Τετ 20 Ιούλ 2011, 20:27:51
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Πως κάνεις τον Παγοεποχίδη να ψήσει τη Χρύσα να πουλήσει το 207... Laughing Laughing Laughing

MEMsound - Τετ 20 Ιούλ 2011, 21:49:23
Θέμα δημοσίευσης:
εχεις παρει γραμμη οτι μπαινει και σε 206 αυτο προφανως ετσι? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

λεμε τωρα
Steve - Τετ 20 Ιούλ 2011, 22:32:20
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Έπρεπε να είχαμε πάρει με 3.000 τα PeugeotSport που τα είχε προσφορά όταν τα έλεγε ο Πρόεδρας στις Ροβιές το 2004-5... Rolling eyes
Sinanai - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 01:19:02
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
εχεις παρει γραμμη οτι μπαινει και σε 206 αυτο προφανως ετσι? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

λεμε τωρα

ΣΚΑΣΕ.
MEMsound - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 06:53:40
Θέμα δημοσίευσης:
Silent Laughing
Sinanai - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 08:13:58
Θέμα δημοσίευσης:
Evil

MEMsound - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 09:02:56
Θέμα δημοσίευσης:
ενταξυ μην τρελενεσαι....
μπορει να μην ταιριαζε το μοχλικο
μπορει να επρεπε να βαλεις κατι σα πυργο που δε σου αρεσει
μπορει να μην σε βολευε μεσα στην κινηση ...ξερεις ομονοια που κατεβαινεις καθε μερα
ελα μωρε σαντεβ και μαλ***ες

πφφφφ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
volvos - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 09:12:55
Θέμα δημοσίευσης:
βασικα σφυριζει στα ταξιδια
AlienHack - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 11:45:50
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Sinanai έγραψε:
Έπρεπε να είχαμε πάρει με 3.000 τα PeugeotSport που τα είχε προσφορά όταν τα έλεγε ο Πρόεδρας στις Ροβιές το 2004-5... Rolling eyes

μου το ειπες και μενα τις προαλες και συνχυστηκα...
σιριακο ΑΔΕΡΦΕ~!!! γραν... γραν... αλαγες στον αέρα!!
MEMsound - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 12:04:53
Θέμα δημοσίευσης:
ετοιμος εισαι αλιεν για σειριακο!!!!!
βουρ!!
προλαβαίνεις
Sinanai - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 12:16:03
Θέμα δημοσίευσης:
Κλαίω Laughing Laughing Laughing
nikos 206cc - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 12:20:54
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Κλαίω Laughing Laughing Laughing

Που να σφιξουν και οι ζεστες Laughing
MEMsound - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 12:24:06
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
TO PALIKARI HTAN POLY PROXO .TELIKA SPRWKSANE TON ROUBA (LOGO PSINAKI)TON FAGAN OI KLIKES.TI NA PEIS TS TS TS.SPROXAN TON ROYBA GIATI ESY EIXES BREI ALLH DOYLEIA.MALON OIKODOMH H DOCTOR.
mpampanis77 πριν από 9 μήνες

ηταν πολυ μπροστα για την εποχη του και τον φαγαν τα κυκλωματα.κριμα γιατι ηταν κορυφαιος καλλιτεχνης
fragpazo πριν από 10 μήνες

ΘΕΟΣ
pantits Πριν από 1 έτος
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
'Andy'-lag - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 12:25:18
Θέμα δημοσίευσης:
Στο τραγούδι έχουμε Τόλη Τσιμογιάννη έχουμε.......

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...........ρεεεεεεεεεεεεε
δεν παίζει αυτό................ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 12:27:01
Θέμα δημοσίευσης:
Άμα σφίξουν οι ζέστες έχουμε και μπισίνα, άμα λάχει.

Rotfl Rotfl Rotfl
volvos - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 16:00:47
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΓΩ σημερα θα ειμαι στημενος γεφυρα περιμενοντας το μπλε ναπερασει μπρος απο το μαυρο...
Sinanai - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 16:59:10
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν κάνω τπτ, μέχρι να φτιάξω το αντιπολούσιον φολτ (αποστάτη πίσω "λ") και να δω με Στέλιο γιατί χαμηλά είναι ψόφιο.
Giannis307 - Πεμ 21 Ιούλ 2011, 20:34:08
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΕΓΩ σημερα θα ειμαι στημενος γεφυρα περιμενοντας το μπλε ναπερασει μπρος απο το μαυρο...

Μπα δεν θα κατεβω.... Cool Cool Cool Cool
Steve - Δευ 25 Ιούλ 2011, 15:38:49
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΑΝ κατέβαινε το μαύρο... Cool
volvos - Τρι 26 Ιούλ 2011, 15:28:39
Θέμα δημοσίευσης:
xaxaxa

o nikolas206gti εβαλε αγγελια το αμαξι του

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1648948/

χαχαχαχ
SnakeMJK - Τρι 26 Ιούλ 2011, 15:51:07
Θέμα δημοσίευσης:
ναι... είναι το καινούριο είδος φάρσας αυτό... βάζεις ένα γιάρις 2ετίας στα 5 χιλιάρικα κ τέλος... τον έπρηξαν τον άλλον.
nikolas206gti - Τρι 26 Ιούλ 2011, 18:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
xaxaxa

o nikolas206gti εβαλε αγγελια το αμαξι του

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1648948/

χαχαχαχ

Δν ειναι το ιδιο ακριβως αλλα μοιαζει λιγο Laughing Laughing Laughing
Octane - Παρ 05 Αύγ 2011, 14:28:50
Θέμα δημοσίευσης:
Παμε εδω για να μην ειμαστε οφφτοπικ Wink

Ghost Dog έγραψε:
Octane έγραψε:
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Ενταξει λοιπον , αφου δεν ειμαι ο μονος που γουσταρει , παμε μια οοολοι μαζι!!! Laughing Laughing Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=Oq5apnzDhwA

Και που να δει τα εκκεντρα του ΡΨ...! Cool
Εκει να δεις πως θα το πει........ Wink
Υ.Γ: λΑΤΡΕΥΩ ΜΕΓΚΑΝ ΦΟΞ Love

Α ρε Megan... .

Περιττο να πω οτι Transformers διχως Megan = Hot tub time maschine χωρις Rob Corddry... Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Τρι 30 Αύγ 2011, 15:50:11
Θέμα δημοσίευσης:
Το στόρυ έχει ως εξής:

Η σίστερ με τον άντρα της περιμένουν δίδυμα. Έχουν το 206 1.4 16V 3θ, που δε βολεύει, και ένα Γιάρις εταιρικό, 5θ.

Θα πάρουν, τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό, ένα Passat του πεθερού της, και θα έχουν το Passat και το Yaris, άρα το 206 φεύγει.

Η πρώτη σκέψη είναι να πουληθεί. Η δεύτερη είναι μήπως αξίζει να δώσω το δικό μου ως έχει, ή "μαμά" και να κρατήσω το 1400άρι, είτε "μαμά", είτε μεταμοσχεύοντας του κάποια απ' τα πράγματα του 1.6;

Πριν βιαστείτε να απαντήσετε, το 1.4 έχει 55.000 χλμ και το δικό μου 90.000, άρα χοντρικά το 1.4 σου δίνει 2 χρόνια χρήσης, μέχρι να φτάσει αντίστοιχη κατάσταση του 1.6. Καλά, για διαφορά σε κατανάλωση και τέλη δε μιλώ. Η διαφορά τελών είναι αστεία και αυτή της κατανάλωσης σχετικά μικρή (αλλά υπαρκτή). Απ' την άλλη το 1.4 προφανώς πουλιέται πολύ πιο εύκολα.
volvos - Τρι 30 Αύγ 2011, 15:57:07
Θέμα δημοσίευσης:
κοψε τη μεσημεριανη μετα σε πιανει νυστα
δε κοιμασαι και γαμας τα νευρα μας
Sinanai - Τρι 30 Αύγ 2011, 15:59:45
Θέμα δημοσίευσης:
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Να βάλω αγγελία το 1.4; Laughing Laughing Laughing
nikos 206cc - Τρι 30 Αύγ 2011, 16:19:50
Θέμα δημοσίευσης:
Kωστη κοψε τις μλακιες λεω γω Rolling eyes
MEMsound - Τρι 30 Αύγ 2011, 16:34:08
Θέμα δημοσίευσης:
+απειρο...

εκτός και ΑΝ εχεις παρει τοσο στα σοβαρα την "υπογραφή σου" οποτε το σεναριο "σπορ 3πορτο" στην παρουσα φαση δεν σου λεει τιποτα / δεν σου κάνει "κουκου κουκου"... οποτε ναι... πουλας τον ρεσιφη σε οποια μορφη 8ες (ειτε οπως ειναι, ειτε βγαζοντας τιποτα και μαζευοντας επιπλεον λεφτα, ειτε κρατωντας κατι για το αλλο που να σου αρεσει ιδιαιτέρως πχ καμμια αντιστρεπτικη κλπ κλπ) κρατας το 1,4 ή δινεις πχ και το 1,4 και αγοραζεις ενα 1000αρι και τα ρεστα στην τραπεζα/κατω απο το μαξιλάρι ή οτι αλλο...

αλλα αυτο το "αν η φαση "ρεσιφης" σου κανει κουκου-κουκου ακομα" το ξερεις μονο εσυ...

οι αλλοι τι περιμενεις να σου πουν??? Wink
Sinanai - Τρι 30 Αύγ 2011, 16:43:33
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα, η υπογραφή πιο πολύ πάει στο ότι δε δίνω άλλα λεφτά για βελτίωση. Παρά μόνο σε συντήρηση, όπως σου 'χω πει και εκτός forum. Wink

Το ζουμί είναι η φράση "δινεις πχ και το 1,4 και αγοραζεις ενα 1000αρι και τα ρεστα στην τραπεζα/κατω απο το μαξιλάρι ή οτι αλλο... " νομίζω. Δηλαδή δεν αξίζει η οικονομία του 1.4 έναντι του 1.6, συγκρινόμενη με το τι παραπάνω μου δίνει το 1.6.

Άρα ξανακαταλήγω ότι κρατώ το 1.6 μέχρι να του πιω το αίμα. Cool

(Μην το γελάς, καλό είναι πότε πότε να "τρως ένα σκαμπίλι" απ' τους άλλους, να συνέρχεσαι Laughing )
volvos - Τρι 30 Αύγ 2011, 16:46:42
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1679248/
Sinanai - Τρι 30 Αύγ 2011, 16:48:38
Θέμα δημοσίευσης:
Το 'χω δει... Μπλέ είναι κι αυτό, λες να καταλάβουν διαφορά; Laughing Laughing Laughing

Θα τους πω ότι ήθελα πιο μεγάλο πορτ μπαγκάζ.

Πέραν της πλάκας, είναι μούναρος. Rolling eyes Twisted evil Cool
MEMsound - Τρι 30 Αύγ 2011, 16:58:22
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
...Δηλαδή δεν αξίζει η οικονομία του 1.4 έναντι του 1.6, συγκρινόμενη με το τι παραπάνω μου δίνει το 1.6...

εαν το χρησιμοποιείς "ηπια" μια απ τα ιδια - σχεδόν τα ιδια ειναι και το δικο μου (με εξαιρεση τα γαμωτελη/εισφορες κλπ εμπνευσης της εκαστοτε κυβενρησης)
ακομα και στην βενζίνη 8,7 εχω εγω 8κατι λιγο εχει πχ ο στεβον με αντιστοιχο τροπο οδηγησης...

κρατα το οπως ειναι τον ρεσιφη και απλα κοιτα να το ευχαριστιεσαι συνειδητα οπου σε παιρνει πραγματικα... Wink Cool

υ.γ....ΤΟΥΜΠΑΝΟ το σκουμπι...!!!! Twisted evil
Sinanai - Τρι 30 Αύγ 2011, 16:59:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ε, ό,τι ακριβώς κάνω. Ελάχιστες "καθημερινές" μετακινήσεις (ευτυχώς στην παρούσα φάση έχω αυτήν την "πολυτέλεια") και "ωραίες βολτούλες" κάθε τόσο. Wink
volvos - Τρι 30 Αύγ 2011, 18:28:21
Θέμα δημοσίευσης:
τη τραβηξες χαλαρωσες και τωρα πας για καφε πουστακη. αλλα τα νευρα μας μεσημεριατικα ηξερες να τα κανεις τουμπανα....

κωστακη τακιζεις αγρια να το προσεξεις. στο τελος θα εχεις βαλει περισσουτερες φορες αγγελια τον ρεσιφη απο το κιτκαρο...

αυτος ο πο**τη* ο οκτανε που πηδαει πια? εχω τις ζαντες του 4 μερες στο πορτ παγκαζ Cool
Sinanai - Τρι 30 Αύγ 2011, 18:47:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ είμαι... Laughing
volvos - Τρι 30 Αύγ 2011, 18:48:54
Θέμα δημοσίευσης:
οποτε τωρα να περιμενουμε ποστ οκτανε
¨πουλαω το σιτροεν γιατι γεννησε η γατα και θελω σταισιον"
Sinanai - Τρι 30 Αύγ 2011, 18:49:58
Θέμα δημοσίευσης:

Μπα, "πουλάω το σιτροέν, γιατί τελικά σινανάι δεν πουλάει ρεσίφη, άρα θα με τσαγιάζει με το σε δύο".

Πάνος - Τρι 30 Αύγ 2011, 18:55:58
Θέμα δημοσίευσης:

Κωστη βαλε αμορτισερ rc να ησυχασεις... Laughing Laughing Laughing

Κρατα ρε το ρεσιφη.Μια χαρα νος-μου ειναι. Cool Και τον εχεις φτασει σε ενα σημειο που μπορεις να τον ευχαριστιεσαι οποτε θελεις.
Steve - Τρι 30 Αύγ 2011, 21:11:59
Θέμα δημοσίευσης:
Κωστή, πάρε το γνωστό κουτάκι

Και βάλε τον ρεσίφη εκεί που ξέρεις ρε φίλε Laughing

Άντε γιατί η Τακίτιδα μας επηρεάζει όλους εδώ μέσα Whip Whip
Sinanai - Τρι 30 Αύγ 2011, 21:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εντάξει, μετά κι απ' το ποστ Σταύρου, έληξε το θέμα. Αυτό περίμενα εναγωνίως. Laughing Laughing Laughing
Steve - Τρι 30 Αύγ 2011, 21:34:22
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Εντάξει, μετά κι απ' το ποστ Σταύρου, έληξε το θέμα. Αυτό περίμενα εναγωνίως. Laughing Laughing Laughing
Θα κρατίσεις τον ρεσίφη; Αν ναι, δώσε μου και στοιχεία για να σου στείλω το βαζάκι Laughing
Sinanai - Τρι 30 Αύγ 2011, 21:36:57
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω πρόχειρο, είχα πάρει για τα μπουζιά. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
plaketokofths - Τρι 30 Αύγ 2011, 21:39:00
Θέμα δημοσίευσης:
Saxo (το δικό μου) μαμά μεσα στην πολη κανω με 45lt ~340km,
σε ταξιδι με 130 κανω 650-700. Η' αλλιως ~13,2 μέση στην πολη την στιγμή που δινει το εργοστάσιο 12,7 και ταξιδι ~6,5! Τρομέρο? Οταν λεω κινηση, εννοω κηφισιας ανεβα κατεβα, ψαξε να παρκαρεις, σταματα στο φανάρι αλλα επιτυχοντας πολυ αργα ως 3000 με 3500rpm.

Το 206 με τις 15αρες μεσα στην πολη δεν περναει το 6,5. Με 14αρες ειναι ακομα πιο κατω!

Ενα 107 φιλου μου σε 1000km μεικτής αλλα ηπιας οδηγησης εβγαλε μεσο ορο 7.8!

Τι διαολο γινεται?
Sinanai - Τρι 30 Αύγ 2011, 21:41:43
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι δαιμονjισμένα. Laughing Laughing Laughing
reselie-206 - Τρι 30 Αύγ 2011, 21:48:42
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Είναι δαιμονjισμένα. Laughing Laughing Laughing

Steve - Τρι 30 Αύγ 2011, 21:53:16
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
σε ταξιδι με 130 κανω 650-700. Η' αλλιως ~13,2 μέση στην πολη την στιγμή που δινει το εργοστάσιο 12,7 και ταξιδι ~6,5! Τρομέρο?
Κατούρα και λίγο Rolling eyes
plaketokofths - Τρι 30 Αύγ 2011, 22:00:57
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
plaketokofths έγραψε:
σε ταξιδι με 130 κανω 650-700. Η' αλλιως ~13,2 μέση στην πολη την στιγμή που δινει το εργοστάσιο 12,7 και ταξιδι ~6,5! Τρομέρο?

boy, φευγω απο Αθήνα παω Γιάννενα, γυριζω απο Γιάννενα και βαζω βενζινη στο Ρίο! Very happy

Κατούρα συ στο δικό σου μπας και βγαλεις κανα km παραπάνω Razz Razz
Sinanai - Τρι 30 Αύγ 2011, 22:02:30
Θέμα δημοσίευσης:
Πρέπει να γα**θεί στο κατούρημα... Έχει συν 35 λίτρα του υγραερίου να γεμίσει... Laughing Laughing Laughing
volvos - Τρι 30 Αύγ 2011, 22:10:37
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Steve έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

boy, φευγω απο Αθήνα παω Γιάννενα, γυριζω απο Γιάννενα και βαζω βενζινη στο Ρίο! Very happy

Κατούρα συ στο δικό σου μπας και βγαλεις κανα km παραπάνω Razz Razz

6.3 μεση με 2 ατομα και αρκουδα...φιλακια στο τσιγκακι σου
RoadRunner122 - Τρι 30 Αύγ 2011, 22:12:30
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Πρέπει να γα**θεί στο κατούρημα... Έχει συν 35 λίτρα του υγραερίου να γεμίσει... Laughing Laughing Laughing

Aυτό δεν θα το γεμίσει με κατούρημα! Πρέπει να φάει μιά ολόκληρη κατσαρόλα φασΟΥλάδα για να το γεμίσει Laughing
Sinanai - Τρι 30 Αύγ 2011, 22:14:13
Θέμα δημοσίευσης:
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
plaketokofths - Τρι 30 Αύγ 2011, 22:19:16
Θέμα δημοσίευσης:
6.3 Πανο ταξιδι ?

Εγώ αν βαλω αρκουδα τον μπουλο.
volvos - Τρι 30 Αύγ 2011, 22:27:29
Θέμα δημοσίευσης:
και αμα τρακαρεις θα σε βρουν στικερακι πανω στο λεβιε αλλα δε το κανουμε θεμα...\
500χλμ αθηνα ζυγοβιστι και πισω και 4-5 ζυγοβιστι δημητσανα....
μαξ ταχυτητα 140 συνηθως 110-120
και κατηφορες τουνελ με νεκρα 120 στα προτυπα κουλ αλεξη.
μιλαμε ειχα παθει σοκ Laughing
πως στο διαολο κουλ αλεξης εβγαλε 5.7
λογικα μαλλον πρεπει να πηγαινει με 80 και να σβηνει μεχρι και σε 5μοιρεσ κλιση μοτερ....

περιμενοντας το εκο προγραμμα Laughing
plaketokofths - Τρι 30 Αύγ 2011, 22:30:40
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
και αμα τρακαρεις θα σε βρουν στικερακι πανω στο λεβιε αλλα δε το κανουμε θεμα...\

αυτο τωρα γιατι το ειπες και με στενοχωρείς? Confused Confused Crying or Very sad Crying or Very sad
SnakeMJK - Τετ 31 Αύγ 2011, 07:37:29
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

κάτι λάθος κάνει ο φίλος σου...
έχοντας μετρήσει και τα 18.000χλμ με το δικό μου 107 τα συμπεράσματα είναι τα εξής:

εντός πόλης
κότα 4,5 - 5
νορμάλ 5 - 5,5
το σπας 6 - 6,5

εκτός πόλης
μέχρι 120χλμ/ω, 5 σκέτο
120 με 140, 5,5 - 6,5
140 μέχρι όσο πάει (170+ σε φυσιολογικές συνθήκες) και 4ες κόφτη κλπ, 6,5 με 7,5

το a/c δεν έχω προσέξει να επηρεάζει αισθητά την κατανάλωση... όχι κάτι παραπάνω από μισό λίτρο στα 100. κ είναι ακόμα αρκετά σφιχτό το μοτέρ, μέχρι τα 40.000χλμ θα χω βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Sinanai - Δευ 05 Σεπ 2011, 09:44:11
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1729250/
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Ghost Dog - Δευ 05 Σεπ 2011, 09:50:50
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1729250/
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

"Camay" το σσσνjiτσσελ......!!! Laughing Laughing
Octane - Δευ 05 Σεπ 2011, 10:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

κάτι λάθος κάνει ο φίλος σου...
έχοντας μετρήσει και τα 18.000χλμ με το δικό μου 107 τα συμπεράσματα είναι τα εξής:

εντός πόλης
κότα 4,5 - 5
νορμάλ 5 - 5,5
το σπας 6 - 6,5

εκτός πόλης
μέχρι 120χλμ/ω, 5 σκέτο
120 με 140, 5,5 - 6,5
140 μέχρι όσο πάει (170+ σε φυσιολογικές συνθήκες) και 4ες κόφτη κλπ, 6,5 με 7,5

το a/c δεν έχω προσέξει να επηρεάζει αισθητά την κατανάλωση... όχι κάτι παραπάνω από μισό λίτρο στα 100. κ είναι ακόμα αρκετά σφιχτό το μοτέρ, μέχρι τα 40.000χλμ θα χω βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα.

+31 Laughing
Επειτα απο 2.000χλμ με το aygo , full φορτιο , aircondition , βουνισιες διαδρομες , επαρχιακο δικτυο , αυτοκινητοδρομο και μεσα στην Αθηνα , εβγαλα 5,8... Very happy Very happy Very happy
Και μιλαμε πως για τις 2 αυτες βδομαδες , μεταμορφωθηκε παλι σε "wild aygo" Razz , κυνηγωντας ο,τι εβρισκε μπροστα του , ενω οταν ηταν μονο του κονταροχτυπιοταν με το χρονομετρο Laughing

Βεβαια αυτο που περιοριζει την καταναλωση ειναι οι διαστασεις των ελαστικων του , οχι τοσο λογω τριβης/αντιστασης (που αυτο ειναι σιγουρο) , οσο το οτι δεν σ'αφηνουν να πιεσεις το μοναδικο αυτο πλαισιο Razz , ξεζουμιζοντας και τον τελευταιο ιππο Laughing

Ζηση μου αρεσε πολυ το "170+" που εγραψες Rotfl , ειναι πολυ αστειο να βλεπεις τη βελονα του ταχυμετρου να καρφωνει κοφτη , το στροφομετρο να συνεχιζει και να ακους το μοτερακι να φορτωνει κι αλλο Laughing

Κοντο σασμαν , ζαντολαστιχα , 2 μικρες wilwood μπροστα , ενα σετ ελατηριακια κ τελος.

Υ.Γ. Μπαινοντας απο το aygo στο 207 , ειναι κατι σαν Shocked .
Απο cessna 152 σε boeing 747... Laughing
SnakeMJK - Δευ 05 Σεπ 2011, 10:41:31
Θέμα δημοσίευσης:
κλασσική κατηφόρα αγίων θεοδώρων, λίγο μετά την στυλίδα.

με το 206 είχα αγγίξει τα 205 κ πήγαινε ολοταχώς για 210. κοντερίσια έκλεβε πάντως πολύ πράμα... σίγουρα -10.

με το 107, στην ίδια κατηφόρα, φυσικά τερμάτισα το ταχύμετρο, κ φίλος με slk200 που ήταν δίπλα μου είπε ότι πηγαίναμε με 195 κοντερίσια δικά του. not bad για 998 κυβικά.

προϋπόθεση για πολλά χλμ εκεί είναι να είσαι με 170 στις προηγούμενες στροφές Razz
AlienHack - Δευ 05 Σεπ 2011, 11:52:15
Θέμα δημοσίευσης:
πηγαινετε με τους κουβαδες με 200.... και μετα χτυπα ξυλο μια στραβη να γινει... Confused
nikolas206gti - Δευ 05 Σεπ 2011, 11:53:35
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
πηγαινετε με τους κουβαδες με 200.... και μετα χτυπα ξυλο μια στραβη να γινει... Confused

Γιατι τα δικα μας τι ειναι ?? Laughing
Octane - Δευ 05 Σεπ 2011, 12:10:21
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
AlienHack έγραψε:

Τα δικα σας δεν πανε τοσα Cool
AlienHack - Δευ 05 Σεπ 2011, 12:11:37
Θέμα δημοσίευσης:
το ιδιο πατημα εχει ενα 206 ενα 206cc (ποιο βαρυ ποιο σταθερο σε εθνικες) και ενα σμαρτ ή aygo? Confused
AlienHack - Δευ 05 Σεπ 2011, 12:12:27
Θέμα δημοσίευσης:
Octane έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:
AlienHack έγραψε:

ειναι και αυτο Laughing
nikolas206gti - Δευ 05 Σεπ 2011, 12:15:20
Θέμα δημοσίευσης:
Octane έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:
AlienHack έγραψε:

Εσενα σε ψαχνει Σιναναις Laughing Laughing
Sinanai - Δευ 05 Σεπ 2011, 12:18:16
Θέμα δημοσίευσης:
Απαξιώ ... Rolling eyes
volvos - Τετ 07 Σεπ 2011, 12:30:47
Θέμα δημοσίευσης:
exe χαρη π[ου εβγαλα το 13.59 γιατι με το εκο προγραμμα θα του τη φοραγα μεχρι και εγω...
volvos - Τετ 07 Σεπ 2011, 12:31:58
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
το ιδιο πατημα εχει ενα 206 ενα 206cc (ποιο βαρυ ποιο σταθερο σε εθνικες) και ενα σμαρτ ή aygo? Confused

to uema ειναι οτι αν τουμπαρεις με το σμαρτ...εισαι οκ

με το 206 μετρας πιθανοτητες
SαλιγκαρAKIS - Τετ 07 Σεπ 2011, 14:52:52
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1710543/

Ποιός είναι αυτός βρέ παίδες, ξέρει κανείς;

350 Ανδριανάκη, λίγο πολλά για να είναι ρόδα! Rolling eyes

Υ.Γ. Εαν δεν επιτρέπεται να βάζω το link της αγγελίας ας διαγραφεί από τους mods.
alexandros 207 Rallye - Τετ 07 Σεπ 2011, 14:59:55
Θέμα δημοσίευσης:
οι τελευταιες φωτο παντως ειναι μεσα απο στρατοπεδο
καποιος καραβανας θα ειναι
Randy - Τετ 07 Σεπ 2011, 15:00:14
Θέμα δημοσίευσης:
350 σε μπροστα κινηση?

Ουτε Focus RS να ταν..
MEMsound - Τετ 07 Σεπ 2011, 15:07:08
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

αφου λεει...
Παράθεση:
σταυρος
ΚΟΜΟΤΗΝΗ

SαλιγκαρAKIS - Τετ 07 Σεπ 2011, 17:36:25
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

αφου λεει...
Παράθεση:
σταυρος
ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Very happy Ναί βρέ σύ, εννοώ εάν τον ξέρουμε από το club.

Υ.Γ. Πολλά γίνανε τα B.T 207 τώρα τελευταία.
salex - Τετ 07 Σεπ 2011, 17:42:55
Θέμα δημοσίευσης:
Η κρίση θέλει καλοπέραση βρε!
Τινάχτε τους τα μπουριά στον αέρα! Laughing
bagosgt - Τετ 07 Σεπ 2011, 21:21:50
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Υ.Γ. Εαν δεν επιτρέπεται να βάζω το link της αγγελίας ας διαγραφεί από τους mods.

αν με αφησουν η γυναικα ο γιος,παταω κ με αυτο... Laughing Laughing Laughing
Steve - Τετ 07 Σεπ 2011, 21:36:13
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
Δεν τον λυπάσαι; Laughing Cool
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 08 Σεπ 2011, 09:12:05
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Αυτός δεν νομίζω να θελήσει, εδώ το έβαλε για πούλημα..αλλά υπάρχει ένας άλλος νιόφερτος από το ίδιο team (kanteres-plex) με td06-20g που ήδη έχει κάνει κάποια πατηματάκια και γράφει στο street. Oπότε λογικά θα ψήνεται!

Υ.Γ. Στην αγγελία γράφει ότι σηκώνει μέχρι 1.4 γιατί ξέμεινε από μπέκ. Άρα, δεν είναι ο μόνος ο φίλος Γρηγόρης.
Steve - Πεμ 08 Σεπ 2011, 11:21:06
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Άρα, δεν είναι ο μόνος ο φίλος Γρηγόρης.
ΜΗΝ αναφέρεσαι σε φαντάσματα Cool
volvos - Πεμ 08 Σεπ 2011, 16:25:49
Θέμα δημοσίευσης:
octane psofa

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/870580/
Octane - Πεμ 08 Σεπ 2011, 16:42:39
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
octane psofa

ndaaaaaks το συγκεκριμενο δεν υπαρχει λεμε. ( Laughing Laughing Laughing )
Το εχει ξεκινησει πανω απο χρονο στα 20.000 περιπου , αν θυμαμαι καλα κ δειλα δειλα...πεφτει.
Να δω ποιος θα το... παρω , τελικα. Laughing
Νομιζω πως γι'αυτο το μαυρακι (σε νορμαλ χρηματα) , εδινε κ Μανθος νυφη Laughing

Αντε γεια σου volve... ---> http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1006882/

Και ενα για Sinanai... ---> http://www.car.gr/classifieds/cars/view/838001/ Razz
plaketokofths - Πεμ 08 Σεπ 2011, 16:51:29
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
octane psofa

ήμουν στο παρατσακ να παρω ενα λεβίν πριν 2 χρόνια με 4AGZE, εχω να πω 2 πράγματα:

1. Αν ειναι να παρεις AE86, πάρε μόνο trueno! Ειναι σαν να πέρνεις saxo ενώ θες rallye. Το saxo δεν ειναι ιδιο με το rallye κυρίως γιατι δεν αφησε το ονομα του οπως το 106. Ετσι και το levin με το trueno.

2. Την παραμικρή στούκα να κάνεις δεν θα βρίσκεις στην ελλάδα ανταλλακτικό, κι αν το βρεις θα το πληρώσεις πολλά λεφτά.

3. Αν δεν σε νοιαζει να ειναι 86, παιζουν κι αλλες κορόλες με σκιλς σε χαμηλές τιμές.

Κανω κι ενα δώρο στον εαυτό μου:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1623389/
RoadRunner122 - Πεμ 08 Σεπ 2011, 17:12:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ε ας κάνω κι εγώ τότε ένα στον εαυτό μου Razz

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1731529/
Sinanai - Πεμ 08 Σεπ 2011, 17:17:49
Θέμα δημοσίευσης:
Octane έγραψε:
Και ενα για Sinanai... ---> http://www.car.gr/classifieds/cars/view/838001/ Razz

Embarassed Love
MEMsound - Πεμ 08 Σεπ 2011, 18:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
@οκτανε...
η νυφη δεν δινεται για κανενα λογο...ουτε ΑΕ ουτε ΜΧ ουτε Σ κλπ κλπ...
αν ποτε την βαρεθω απλα θα δοθει και τοτε βλέπουμε...αλλα χλωμό το κοβω...αν και πολυ θα ηθελα απλα καποια στιγμη να παρω και κατι με την κινηση πισω...χωρις να δοθει η νυφη...

καλα αυτες οι 4 αγγελίες που ποσταρατε απλα "δεν υπαρχουν"...
ενα κι ενα... Cool Cool
bagosgt - Πεμ 08 Σεπ 2011, 21:32:35
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
bagosgt έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Αυτός δεν νομίζω να θελήσει, εδώ το έβαλε για πούλημα..αλλά υπάρχει ένας άλλος νιόφερτος από το ίδιο team (kanteres-plex) με td06-20g που ήδη έχει κάνει κάποια πατηματάκια και γράφει στο street. Oπότε λογικά θα ψήνεται!

Υ.Γ. Στην αγγελία γράφει ότι σηκώνει μέχρι 1.4 γιατί ξέμεινε από μπέκ. Άρα, δεν είναι ο μόνος ο φίλος Γρηγόρης.

δεν υπαρχει λογος ν πατησω με παρομοιο αμαξι με το δικο μου,μιας κ ξερω τι μπορει να κανει μια τετοια τουρμπινα Wink αυτα με τις 2860 θελω να πατησω,που ολα εχουν προβλημα κ τα βαζουν για πουλημα Laughing Laughing

Υ.Γ 1) μαλλον μερικα φορανε ιδιο προγραμμα κ εχουν το ιδιο προβλημα(ειναι της μοδας οι κονσερβες)
2) αυτο ομως δεν εχει φτιαξει καπακι για να μεινει στα 350 αλογα απο μπεκ,ενω ενα αλλο ειχε βγαλει 380 αν θυμαμαι καλα,με τα μαμα μπεκ χωρις να πειραξει καπακι,κ οταν πειραξε καπακι επεσαν τα αλογα Wink φιλακια κουκλες,με καλει ο γιος Cool
recife_rallye - Παρ 09 Σεπ 2011, 00:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ας πω και γω..αυτη η τουρμπινα φιλοι και φιλες δεν ειναι η 2860ρς αλλα η 2871!
Ειναι αυτο που ειχε ο καντερες στη σελιδα του και ελεγε οτι θα εχει νεα συντομα

Απ οτι εμαθα σε αυτο το αυτοκινητο μπηκαν εκκεντρα κατα παραγγελια,αλλα δεν μπορουσαν να τα ρυθμισουν για αρκετο καιρο(πιθανον να ειναι και αυτος ο λογος της αγγελιας).

350 ροδα μονο στα καλυτερα του ονειρα γιατι σημαινει πως στο στροφαλο θα ειχε πανω απο 390(καθως οι απωλειες στα 207 απο τη μεταδοση ειναι κοντα στα 50 αλογα).340 ομως στροφαλο πιστευω πως τα εχει αυτο Confused

Βαγγο πατα το μωρε το ατιμο...το μωρο θα το ταισεις μετα Laughing Laughing

Υ.γ το αλλο με την td06 εβγαλε 340 αλογα στο 1.4...δε νομιζω πως ταιριαζει αυτη η γαιδουροτουρμπινα στο δικο μας Rolling eyes
nikos 206cc - Παρ 09 Σεπ 2011, 11:05:55
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην χαλαω το τοπικ περι ζαντων 206..
Ειδα και στις φωτο και το παρατηρησα και αλλου
Ενω ειμαι 5 εκατοστα κατω απο μαμα η διαφορα λαμαρινας ελαστικου που εχω ειναι 2-3 δαχτυλα μπροστα και 1-1,5 δαχτυλο πισω
Και στου Τακη που ειδα φωτο και στου Πανου (και στου αλιεν) το λαστιχο ειναι σχεδον ενα με τη λαμαρινα αν και ειναι ρυθμισμενα πιο ψηλα απο μενα Confused
195-45-16 toyo φοραω
Δεν ειναι λιγο παραλογο? Confused
AlienHack - Παρ 09 Σεπ 2011, 12:34:14
Θέμα δημοσίευσης:
θα μετρησεις ενα μαμα στον δρομο οπως εκανα εγω και μετα το δικο σου, ΑΛΛΑ προσοχη οχι σε θολους και μαλ***ες, θα μετρησεις μπρος πισω εκει που πιανουν οι γρυλοι..

ΑΝ θυμαμαι καλα το μαμα ειναι 14 εκ μπροστα απο το εδαφος και 16 πισω...
μετρα το δικο σου και πες μας ποσο ειναι, να ειμαστε σιγουροι οτι το χαμηλομα σου ειναι αυτο που νομιζεις..
Πάνος - Παρ 09 Σεπ 2011, 13:37:20
Θέμα δημοσίευσης:
Το εργοστασιακο δεν ειναι 14 μπροστα 16 πισω.

Ειναι περιπου στο 15 -18.
Εμενα το μετρησαμε τωρα με καινουργια αμορτισερ rc ειναι 16 μπροστα 19 πισω.
volvos - Παρ 09 Σεπ 2011, 13:41:04
Θέμα δημοσίευσης:
sto γρυλλο? εισαι σιγουρη?
αν δεις τοπικ καπου εχω γραψει οτι ειναι 4.5 η μαμα διαφορα και βαλε μπρος πισω αρα κατι λαθος εχετε κανει

μετρημενο απο στεβον μες την εκθεση της πεζο
plaketokofths - Παρ 09 Σεπ 2011, 13:42:20
Θέμα δημοσίευσης:
gti με 195/50/15 είναι 14,2 εμπρος και 18,9 πίσω.

Το δικο μου 206 ειναι 15,7 εμπρος και 20,5 πισω.

και με την ευκαιρία το σαξό ειναι 17,5 μπροστά και 20,5 πίσω.
AlienHack - Παρ 09 Σεπ 2011, 14:07:12
Θέμα δημοσίευσης:
ε μηπως τα cc ειναι 14 με 16? αντε να ειχε κρεμασει κιολας παμε 15 με 17...
Πάνος - Παρ 09 Σεπ 2011, 14:13:17
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
sto γρυλλο? εισαι σιγουρη?
αν δεις τοπικ καπου εχω γραψει οτι ειναι 4.5 η μαμα διαφορα και βαλε μπρος πισω αρα κατι λαθος εχετε κανει

μετρημενο απο στεβον μες την εκθεση της πεζο

Ειμαι σιγουρος γι ατα δικα μου μετρα.
Αλλωστε εχω ξαναγραψει εμενα θελει σηκωμα πισω.

Το 15-18 στο περιπου ειναι απο τις μετρησεις του reselie 206 στο δικο του πριν κανα 2 βδομαδες.
Πάνος - Παρ 09 Σεπ 2011, 14:15:17
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
gti με 195/50/15 είναι 14,2 εμπρος και 18,9 πίσω.

Γιαννη τοσο πολυ διαφορα;
Εισαι σιγουρος;

Δηλαδη εγω πρεπει να το σηκωσω πισω 1,5; Confused

EDIT Οταν ειχα βαλει τη routier μπροστα ηταν στο 12,5.Αν σκεφτεις οτι κατεβηκε 2,5 τοτε μπροστα εχω την εντυπωση οτι ειναι πανω απο 15 μαμα.
Sinanai - Παρ 09 Σεπ 2011, 14:23:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ω ρε φίλε... Πρέπει να το ψηλώσω λίγο, οπωσδήποτε... Παραείμαι χαμηλά, το είπε και Βόλβος που το είδε τις προάλλες.
volvos - Παρ 09 Σεπ 2011, 14:30:51
Θέμα δημοσίευσης:
malakes παιρνετε ναρκωτικα?

κανετε μπουρδελο οποιο σοβαρο τοπικ βρεθει στο περασμα σας απλα και μονο επειδη σας τη καπνισε περιμενοντας μετα καποιος μοντ να βρει χρονο να το καθαρισει

και το μονο μπουρδελο τοπικ που μπορειτε να γραφετε οτι μαλ***α θελετε το εχετε κανει σοβαρο τοπικ περι διαφορας υψους αναρτησεων?

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ????
Πάνος - Παρ 09 Σεπ 2011, 14:32:59
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μην βαλεις τα ποστ ακομα εκει που μιλαμε για υψος.
Ασε να ολοκληρωθει η κουβεντα εδω γιατι αν τα πας απο τωρα θα το κανουμε και εκεινο ρδελο-μπου μετα... Cool
Sinanai - Παρ 09 Σεπ 2011, 14:43:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοείται ότι αυτό εδώ είναι σοβαρό τόπικ, το ξεκίνησα εγώ αφού. Silly
volvos - Παρ 09 Σεπ 2011, 14:43:45
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Steve έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ:

Μπορεί κάποιος να μετρήσει λίγο αποστάσεις του 206 από το έδαφος (μαρσπιέ με μαρσπιέ) εργοστασιακά ?

Λοιπόν μέτρηση η οποία έγινε ΤΩΡΑ , και μάλιστα σε 2 αυτ/τα

Αυτ/το..................206 1,6 xs......................206 1.6 gti..........206 1,4 ΧΤ

εμπρός...................14,9..................................14,2...................15,7

πίσω.......................19,8..................................18,9...................20,6

Σημείωση...και τα δύο αυτ/τα έχουν μαμά ανάρτηση με σχεδόν 30,000χλμ , ενώ η διαφορά τους είναι στα ελαστικά.
Το XS φοράει Conti 195/55/15 ενώ το Gti φοράει F1 195/50/15.

Προστέθηκε νέο μοντέλο , 206 ΧΤ 1.4 16v 5d με 175/65/14.

ζωα αχρηστοι πανιβλακες
Πάνος - Παρ 09 Σεπ 2011, 14:47:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστουμε θειε Τακη. Laughing Laughing
volvos - Παρ 09 Σεπ 2011, 15:09:44
Θέμα δημοσίευσης:
na to afiseis na katsoyn 1000xlm ta mortiser
SαλιγκαρAKIS - Παρ 09 Σεπ 2011, 17:06:39
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Ας πω και γω..αυτη η τουρμπινα φιλοι και φιλες δεν ειναι η 2860ρς αλλα η 2871!
Ειναι αυτο που ειχε ο καντερες στη σελιδα του και ελεγε οτι θα εχει νεα συντομα

Απ οτι εμαθα σε αυτο το αυτοκινητο μπηκαν εκκεντρα κατα παραγγελια,αλλα δεν μπορουσαν να τα ρυθμισουν για αρκετο καιρο(πιθανον να ειναι και αυτος ο λογος της αγγελιας). --> Μάλλον.

350 ροδα μονο στα καλυτερα του ονειρα γιατι σημαινει πως στο στροφαλο θα ειχε πανω απο 390(καθως οι απωλειες στα 207 απο τη μεταδοση ειναι κοντα στα 50 αλογα).340 ομως στροφαλο πιστευω πως τα εχει αυτο Confused

Βαγγο πατα το μωρε το ατιμο...το μωρο θα το ταισεις μετα Laughing Laughing

Υ.γ το αλλο με την td06 εβγαλε 340 αλογα στο 1.4...δε νομιζω πως ταιριαζει αυτη η γαιδουροτουρμπινα στο δικο μας Rolling eyes

Όντως η τουρμπίνα σίγουρα δεν είναι 28rs (εκτός και αν είναι καμιά custom παραγγελία από ATP μεριά με συμπιεστή 28rs αλά look 28r).
Με παραξένεψε και μένα γιατί στο site γράφει 28r(2560) ενώ στην αγγελία 28rs. Rolling eyes

Arrow http://kanteres.gr/kanteres/item/64-peugeot-207-gt28r-upgrade.html

Αν ενθυμούμαι σωστά αυτό με την td06 είχε δηλώσει 300 παρά κάτι ρόδα. Άρα όπως τα λές.

===============

Υ.Γ. Βαγγέλη αφού θες να πατήσεις μόνο με 28rs κάνε λίγη υπομονή τότε.

Αν και δεν φταίει η τουρμπίνα που μερικά δεν πάνε. Δεν είναι τυχαίο που πολλά του συγκεκριμένου team έχουν θέμα με τη ρύθμιση. Crying or Very sad

Όσο για το καπάκι που λές δεν τα θυμάσαι καλά, γιατί τα 370 τα έβγαλε αφού το είχε φτιάξει! Razz

Ότι περιορισμοί προέκυψαν έκτοτε είναι από τελειωμένα καύσιμα, είτε αυτό σημαίνει μπέκ, είτε αντλία υψηλής.
Σε λίγο καιρό θα αναθεωρήσεις, trust me! Wink
Ghost Dog - Παρ 09 Σεπ 2011, 17:43:52
Θέμα δημοσίευσης:
Eκτος τοπιιιιικ!! Confused
bagosgt - Παρ 09 Σεπ 2011, 18:13:50
Θέμα δημοσίευσης:
μας εχετε γεμισει σαλια με τις παπαριες σας,αμαξι φτιαξαμε,σπιτι φτιαξαμε,3 μηχανες αλλαξαμε,παιδι καναμε,κ εσεις ακομα προσπαθειτε να ρυθμισετε για να πατησουμε...ελεος ειστε τελικα Evil αν δεν ειχα βαλει αλλες προτεραιοτητες,οπως ολα αυτα που ανεφερα ποιο πανω,να ειστε σιγουροι(κ οσοι με γνωριζουν ξερουν οτι δε λεω λογια του αερα),οτι ηδη φετος ο χειμωνας θα εβρισκε το 207 μου πολυ πιο δυνατο αποτι μπορειτε να φανταστειτε οτι μπορει να φτασει ενα 207 Wink
αλλα παλι,που ξερεις,μεχρι να ρυθμισετε,μπορει να το εχει φτιαξει ο γιος μου το 207 Laughing Laughing Laughing
ολο μπουρδες,σαλια κ οφ τοπικ κ φτασατε τα 1000 ποστς Confused
volvos - Παρ 09 Σεπ 2011, 18:51:27
Θέμα δημοσίευσης:
ε σορυ αλλα το χειμωνα βγαινει το 208 και ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ

μετα απο τοσα χρονια λογικο ειναι κααααποια στιγμη να λυθουν τα θεματα σας και να βγαλετε πολλαααααααααα αλογα
και δε το λεω για καποιο συγκεκριμενο αλλα γενικα μας τα εχετε πρηξει με το μπορυδελο σας

εδω κυκλοφορουν 1.4 γκολφακια σα του αποστολη με τουρμπινα s3 που ξηλωνουν την ασφαλτο 2+χρονια τωρα και εσεις παλευετε να βρειτε ενα μπεκ της προκοπης και να το προγραμματισετε. λιγο ακομα και θα παρει και αλιεν 207καμπριο και μετα τη γαμησαμε...θα ψαχνουμε γιατι στεγνωνει στα 400αλογα το υγραεριο ενω ανοιγει την οροφη και στριβει με 4η τατυτοχρονα στο περιφερειακο και κραταει με το ενα χερι το τιμονι και με το αλλο ξυνει τα αρχ**ια του που ειναι συνδεδεμενα σε live sex internet show

ααααααααααααααχ ξεδωσα Laughing

ετσι εγινε και με το 206 που εχει σταματησει τοσα χρονια η παραγωγη του και ακομα καποιοι μαλ**ες? δε ξερουν να προγραμματιζουν σωστα τον 7.45 και ψαχνουν πως θα βγαλουν αλογα με εκκεντρα της πλακας...
Πάνος - Παρ 09 Σεπ 2011, 20:07:21
Θέμα δημοσίευσης:
Το εχω υποψην μου.

Νομιζεις ξεχναω τις κουβεντες σου οταν εβαλα τη routier. Cool
volvos - Παρ 09 Σεπ 2011, 20:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα που θα τη παρει ο τασουλης θα τη κανουμε ριμπιλτ και θα του φερουμε και 2 πιο μαλ**α ελατηρια απο τη γκαζ
θα σε καλεσω για βολτα για να κοπανας το κεφαλι σου στο τοιχο βλαμενε Cool
volvos - Παρ 09 Σεπ 2011, 20:12:37
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1743569/
Sinanai - Παρ 09 Σεπ 2011, 21:30:55
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό δεν είναι αμάξι... Αυτό είναι μοντέλο πρωινάδικου...
nikos 206cc - Παρ 09 Σεπ 2011, 22:30:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτος ο Billy ο Stein ευραιος ειναι Laughing Laughing Laughing
recife_rallye - Σαβ 10 Σεπ 2011, 00:24:40
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1743569/

Μπιλι σταειν...χαχαχαχαχαχα
Αλεξανδρεια βλεπω..κανα γυφτος θα ειναι Laughing
Ποιος ξερει ποιος το κλαιει αυτο το αμαξι Laughing Laughing
bagosgt - Σαβ 10 Σεπ 2011, 07:38:35
Θέμα δημοσίευσης:
ναι,ενω τα αεριζουμενα δισκοφρενα κ η εξαπνιση ειναι καλυτερα....
ρε μηπως ειναι κανενας δικος μας καγκουρας κ αυτος? Laughing Laughing
recife_rallye - Σαβ 10 Σεπ 2011, 08:53:22
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

ετσι εγινε και με το 206 που εχει σταματησει τοσα χρονια η παραγωγη του και ακομα καποιοι μαλ**ες? δε ξερουν να προγραμματιζουν σωστα τον 7.45 και ψαχνουν πως θα βγαλουν αλογα με εκκεντρα της πλακας...

Ετσι ειναι φιλε γιωτη..σε εναν αγωνα υπαρχουν οι αθλητες του βαθρου και υπαρχουν και οι ουραγοι Laughing
MEMsound - Σαβ 10 Σεπ 2011, 09:03:00
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως να το σταματαγατε ολο αυτο γιατι δεν εχει και παρα πολυ νοημα... Wink Wink Wink
Steve - Σαβ 10 Σεπ 2011, 10:14:32
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Αυτό δεν είναι αμάξι... Αυτό είναι μοντέλο πρωινάδικου...

ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΦΟΡΑΕΙ ΓΟΘΕΙΣΕΝΓΚΟΥ ΜΠΙΣΤΟΝΙΑ ΣΦΙΡΙΛΑΤΑ. ΦΟΡΑΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΜΟΝΟΦΙΣΟ. ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΝΤΟ ΣΑΖΜΑΝ. ΦΟΡΑΕΙ ΕΛΑΦΡΟΜΕΝΟ ΣΤΡΟΦΑΛΟ.ΦΟΡΑΕΙ ΑΝΑΡΤΕΙΣΙ ΜΠΙΛΙ ΣΤΑΕΙΝ.ΦΟΡΑΕΙ ΑΕΡΕΙΖΟΥΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΦΡΕΝΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΟ. ΦΟΡΑΕΙ ΕΞΑΠΝΙΣΕΙ ΚΡΟΥΠ Ν.ΖΑΝΤΑ 15Α ΣΟΥΠΕΡ .ΛΙΓΓΕΡΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΕ ΣΚΟΠΑ

http://www.youtube.com/watch?v=fCUU3cHyQXA
Steve - Σαβ 10 Σεπ 2011, 10:30:19
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
μας εχετε γεμισει σαλια με τις παπαριες σας,αμαξι φτιαξαμε,σπιτι φτιαξαμε,3 μηχανες αλλαξαμε,παιδι καναμε,κ εσεις ακομα προσπαθειτε να ρυθμισετε για να πατησουμε...ελεος ειστε τελικα Evil
Μόλις βρήκαμε το post του 2011 Laughing Laughing Laughing
Πάνος - Σαβ 10 Σεπ 2011, 11:13:43
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
τωρα που θα τη παρει ο τασουλης θα τη κανουμε ριμπιλτ και θα του φερουμε και 2 πιο μαλ**α ελατηρια απο τη γκαζ
θα σε καλεσω για βολτα για να κοπανας το κεφαλι σου στο τοιχο βλαμενε Cool

Confused

Την εχει στα χερια του.
Πηγαινε να τη δεις να μαθεις πως συνδυαζεται η αγωνιστικη οδηγηση σε καθημερινη βαση με τη μακροχρονια ζωη των αμορτισερ... Laughing Laughing
SαλιγκαρAKIS - Σαβ 10 Σεπ 2011, 12:40:18
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
bagosgt έγραψε:
μας εχετε γεμισει σαλια με τις παπαριες σας,αμαξι φτιαξαμε,σπιτι φτιαξαμε,3 μηχανες αλλαξαμε,παιδι καναμε,κ εσεις ακομα προσπαθειτε να ρυθμισετε για να πατησουμε...ελεος ειστε τελικα Evil
Μόλις βρήκαμε το post του 2011 Laughing Laughing Laughing

+1 Για ένα 30χρονο μαντράχαλο που την λέει σε κάποιον-ους 22 και 23 χρονών που κατάφεραν τα ίδια πράγματα και σχεδόν μια 10ετία πιό νωρίς.
Όσο για σπίτια-γιούς-παραγιούς νομίζω είναι γελίο να μιλάμε..

->Κανείς δεν προσπαθεί να ρυθμίσει για να πατήσει με εσένα, μην έχεις αυταπάτες Βαγγελάκη!

Μην αγχώνεσαι όμως, ο βασιλιάς(αρχικοντρέρ) του κλάμπ εσύ θα συνεχίσεις να είσαι. Όσο υπάρχουν κάποιοι που τρώνε τα ψέματα και τις φαρφάλες σου.

Κρίμα που υπάρχει λόγος που με κρατάει να μην μιλήσω. Σύντομα όμως θα αλλάξουν τα δεδομένα. Wink
Sinanai - Σαβ 10 Σεπ 2011, 12:47:29
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΛΕΟΣ!!! ΦΤΑΝΕΙ!!!

Γράψτε τα στο ΣΟΥΞΟΥ ΜΟΥΞΟΥ, φορ ΓΚΑΝΤ ΣΕΪΚ!!!
Octane - Σαβ 10 Σεπ 2011, 13:07:08
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

+1 Για ένα 30χρονο μαντράχαλο που την λέει σε κάποιον-ους 22 και 23 χρονών που κατάφεραν τα ίδια πράγματα και σχεδόν μια 10ετία πιό νωρίς.
Όσο για σπίτια-γιούς-παραγιούς νομίζω είναι γελίο να μιλάμε..

->Κανείς δεν προσπαθεί να ρυθμίσει για να πατήσει με εσένα, μην έχεις αυταπάτες Βαγγελάκη!

Μην αγχώνεσαι όμως, ο βασιλιάς(αρχικοντρέρ) του κλάμπ εσύ θα συνεχίσεις να είσαι. Όσο υπάρχουν κάποιοι που τρώνε τα ψέματα και τις φαρφάλες σου.

Κρίμα που υπάρχει λόγος που με κρατάει να μην μιλήσω. Σύντομα όμως θα αλλάξουν τα δεδομένα. Wink

Ε ρε τι πινουν μερικοι κ δεν δινουν κ απο δω... Rolling eyes
Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ λεμε!!!!!!!!!

Τι καταφερε ο 22χρονος ρε Σαλιαρακι?!?
Να βαλει τουρμπινα με τα λεφτα του μπαμπα?!? (στο αυτοκινητο που του πηρε δωρο) .
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!
Offtopic αλλα πραγματικα δεν κρατιεμαι να μην γραψω!!

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , το υπογραμμισμενο , εχει καταντησει ΦΕΤΙΧ σου!!!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ , ΟΥΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΨΟΦΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!

Πω ρε αδερφακι μου
Laughing

Υ.Γ. Ας μεταφερθουν ολα καπου πιο απροπριε'ι'τ , να συνεχισουμε την υπεροχη αυτη κουβεντα Very happy
Randy - Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:10:34
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=fCUU3cHyQXA

Σιγουρα πουλαει ο Rono MC το αμαξι του..
Αυτος ειναι να του ζητησεις κωδικο και τυπο στο service box να σου βρει ανταλλακτικο.. Οταν διαβασε Bilstein, αλλιως δε θα το ξερε με τιποτα, το Billy Stein που το βρηκε?
gulik - Δευ 12 Σεπ 2011, 08:38:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιός το κάνει το καμός ρε παιδιά; Mad
Sinanai - Τρι 13 Σεπ 2011, 10:26:30
Θέμα δημοσίευσης:
http://theintvduals.com/2011/09/frame-by-frame-analysis-tou-trailer-ths-proinis-meletis/

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ατάκα: "Κάτι που μοιάζει με τη Rihanna – αν η Rihanna είχε πάρει την προσφορά της Groupon για περιποίηση μαλλιών στο Περιστέρι"
Ghost Dog - Τρι 13 Σεπ 2011, 10:43:43
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Ε, νομίζω είχε μπόλικο Peugeot Sport εξοπλισμό.

Εν τω μεταξύ τότε έκανα όνειρα, τι αυτοκίνητο θα πάρω και τι θα φτιάξω και και και... Κλασικά το Drive κάτω απ' τα βιβλία τους σχολείου.

Τώρα που να το κρύψεις, κάτω από DVD;
Rotfl Rotfl Rotfl

Πηρε ενα πιτσιρικας σε ραδιοφωνικη εκπομπη στον flash με θεμα τα χαλια της παιδειας και ρωταει....
Τώρα όποιο παιδί παίρνει δέκα στο σχολείο το CD του θα γίνεται πλατινένιο;;;
Sinanai - Τρι 13 Σεπ 2011, 10:48:24
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Sinanai - Τρι 13 Σεπ 2011, 11:00:38
Θέμα δημοσίευσης:
Από Ελληνοφρένεια:

Ghost Dog - Τρι 13 Σεπ 2011, 11:33:34
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Από Ελληνοφρένεια:

Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha
volvos - Πεμ 22 Σεπ 2011, 15:38:02
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1779700/
salex - Πεμ 22 Σεπ 2011, 15:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
ΚιτΚλιος;
Πάνος - Πεμ 22 Σεπ 2011, 19:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1779700/

Πως; Shocked Shocked Shocked

Καλα το 19αρες ζαντες εχει πλακα.

Στελιο αν εχεις χρονο ριξε μια ματια στις πινακιδες.
volvos - Πεμ 22 Σεπ 2011, 21:48:44
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1116404/

xaxaxaxaxa

το ανεβασε και αλλο
Πάνος - Πεμ 22 Σεπ 2011, 22:09:51
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως ειναι κανενας απο εδω μεσα και γελαει μαζι μας; Laughing Laughing
COOL ALEXIS - Πεμ 22 Σεπ 2011, 22:44:59
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

xaxaxaxaxa

το ανεβασε και αλλο

Καλά θα πάρει το τρίτο το......
Octane - Παρ 23 Σεπ 2011, 09:14:33
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
volvos έγραψε:

xaxaxaxaxa

το ανεβασε και αλλο

Καλά θα πάρει το τρίτο το......

Το τριτο στοπ εννοεις μηπως?!? Laughing Laughing Laughing
Οντως ειναι κ το...μακρυτερο Razz
volvos - Παρ 23 Σεπ 2011, 14:16:33
Θέμα δημοσίευσης:
Delirium Tremens συμπτωματολογία

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ταχυκαρδία

Ταχύπνοια

Τρόμος των χεριών

Έντονες και άβουλες κινήσεις των βλεφάρων

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ναυτία

Εμετός

Ανορεξία

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Κακοκεφιά

Άγχος

Νευρικότητα

Ευερεθιστότητα

Διαταραχές του ύπνου

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Επιληπτικές κρίσεις

Τρομώδες παραλήρημα

Γιατρέ μου εγώ που τα έχω όλα μαζί μπορώ να πάρω το απογευματινό αεροπλάνο για Μόναχο????

.
Octane - Παρ 23 Σεπ 2011, 19:34:39
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Γιατρέ μου εγώ που τα έχω όλα μαζί μπορώ να πάρω το απογευματινό αεροπλάνο για Μόναχο????

.

Αν ειναι πες μου να περασω να σε παρω Laughing (κ να μεινουμε σε ρομαντικο ξενοδοχειακι διπλα απο το αεροδρομιο τη νυχτα Laughing )

Αλλιως αναχωρω κανονικως... 3 το πρωι Razz
plaketokofths - Παρ 23 Σεπ 2011, 20:12:59
Θέμα δημοσίευσης:
Του πουλάει φίλος μου, για μένα κάνει μαλ***α. Πιστεύω ειναι ευκαιρία μεγάλη επειδή ειναι "καθαρό"...

Αν ψαχνει κάποιος ραλυ ισως αξιζει να το δει.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1779785/
Sinanai - Σαβ 24 Σεπ 2011, 21:38:11
Θέμα δημοσίευσης:
Προς Ρεζελιέ, από σλανγκ:

Galadriel:
Θέλεις να εξηγήσεις λίγο παραπάνω για μας τους άμπαλους τι είναι το ντεκατ και γιατί γίνεται μπαν εξαιτίας της λέξης (Wink;

vikar:
Ά να μπράβο, το έβλεπα χθές απο δώ, το έβλεπα 'πο κεί, κάτι βρήκα και ονλάιν για καταλύτες βέρσους «ντεκάτ» λέει, αλλα και πάλι τζίφος... Ρεζελί, καλωσήρθες, αλλα μιά και δέν είμαστ' όλοι καταυλακιώτες κάγκουρες κοντράκηδες εδώ, και κάποιοι μάλιστα έχουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτοκίνητο κάτι χρόνια, ρίξε μία καλύτερη ξήγα.

Πετάς εκεί έναν ορισμό, ανάβεις φωτιές και αφήνεις τον κόσμο να απορεί. Απάντα ντε! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Octane - Πεμ 29 Σεπ 2011, 17:30:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μαζευω Σαλτσμπουργκ Sad
Αλλο ενα κεφαλαιο κλεινει... .

Η συνεχεια στο... "Στρατος και θητεια..." Laughing
Sinanai - Πεμ 29 Σεπ 2011, 17:33:51
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά θα μπούμε Φλεβάρη μαζί; Laughing Laughing Laughing
Octane - Πεμ 29 Σεπ 2011, 17:35:05
Θέμα δημοσίευσης:
Νοεμβρη... .
Προλαβαινεις και συ και Νικολας!
Αντε , ελατε!!!
Sinanai - Πεμ 29 Σεπ 2011, 17:37:36
Θέμα δημοσίευσης:
Πότε την έκοψες ρε αρχιδόντι; Laughing Laughing Laughing
Octane - Πεμ 29 Σεπ 2011, 17:43:06
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Πότε την έκοψες ρε αρχιδόντι; Laughing Laughing Laughing

Δεν την εκοψα Rolling eyes
Εκεινη με εκοψε... Laughing
(απο περυσι... Razz )
Sinanai - Πεμ 29 Σεπ 2011, 17:45:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μαζί με Στάθαρο θα μπείτε. Wink

Άμπαλ(ε)ο ντε! Laughing Laughing Laughing
abaleo - Πεμ 29 Σεπ 2011, 19:54:06
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi

εδω για που τραβάει ο καθένας Confused Laughing
Πάνος - Πεμ 29 Σεπ 2011, 22:22:08
Θέμα δημοσίευσης:
Octane έγραψε:
Μαζευω Σαλτσμπουργκ Sad
Αλλο ενα κεφαλαιο κλεινει... .

Η συνεχεια στο... "Στρατος και θητεια..." Laughing

Κριμα που γυρνας πισω... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
volvos - Πεμ 29 Σεπ 2011, 22:29:41
Θέμα δημοσίευσης:
VPA ΚΑΤΣΕ μαλ**α ΚΟΨΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙΣ?
ΠΟΥ ΠΩς ΠΟΤΕ?

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ??
ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΥΓΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΑ 2 ΚΟΥΜΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ????????
RoadRunner122 - Πεμ 29 Σεπ 2011, 23:04:43
Θέμα δημοσίευσης:
Aγχωθείτε ΑΡΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Octane - Σαβ 01 Οκτ 2011, 13:09:53
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
VPA ΚΑΤΣΕ μαλ**α ΚΟΨΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙΣ?
ΠΟΥ ΠΩς ΠΟΤΕ?

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ??
ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΥΓΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΑ 2 ΚΟΥΜΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ????????

Ναι οκ , τωρα θα ερθετε ολοι...
Τοσο καιρο σας λεω και ΠΑΠΑΡΙΑ!!! Laughing Laughing Laughing
Τελος τα ψεμματα , στρατος και αντε κανενα καρτοδρομο , μεγαρα ή ελληνικο βουνο... .
Octane - Σαβ 01 Οκτ 2011, 13:10:39
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1745811/

φουντωσα , απο πολυ εως παρα πολυ... .

Αυτα που λετε... .
MEMsound - Σαβ 01 Οκτ 2011, 18:48:41
Θέμα δημοσίευσης:
Twisted evil Twisted evil Twisted evil
ANTE GEIA!!!!!!!!!!!!!!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Road_Runner - Κυρ 02 Οκτ 2011, 22:50:01
Θέμα δημοσίευσης:
Octane έγραψε:
Νοεμβρη... .
Αντε , ελατε!!!

Δεν προλαβαινουμε ρε γμτ....
Κοιτα που θα μας καψοναρει ο οκτανιος... Laughing Laughing
Octane - Κυρ 02 Οκτ 2011, 23:05:25
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Octane έγραψε:
Νοεμβρη... .
Αντε , ελατε!!!

Δεν προλαβαινουμε ρε γμτ....
Κοιτα που θα μας καψοναρει ο οκτανιος... Laughing Laughing

Τι δεν προλαβαινετε ρε?!?
Μπειτε να κλαιμε απο τα γελια καθε μερα Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Δευ 03 Οκτ 2011, 11:14:38
Θέμα δημοσίευσης:
Σχόλιο προς ποσταριστές βίντεων και φωτώνενενε...

Γ@μιέστε. Laughing Laughing Laughing

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Και 'συ ρε μλκ Θοδωρή, 200 φωτό έβγαλες, μια γκόμενα δε μπορούσες να βγάλεις;;; Τς τς τς, αυτή η νέα γενιά... Confused Laughing Laughing
Sinanai - Τρι 04 Οκτ 2011, 15:11:47
Θέμα δημοσίευσης:

king207cc - Τρι 04 Οκτ 2011, 17:56:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ha Ha
SnakeMJK - Τρι 04 Οκτ 2011, 20:44:53
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.chromeexperiments.com/detail/z-type/

Razz
volvos - Τετ 05 Οκτ 2011, 15:19:30
Θέμα δημοσίευσης:
POSO TYXEROI EINAI KAPOIOI ANTHROPOI ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ

ΡΙΣΠΕΚΤ

http://www.youtube.com/watch?v=ER_REQhvwg4&feature=related
Steve - Τετ 05 Οκτ 2011, 15:22:36
Θέμα δημοσίευσης:
Α αυτή η κλάπα ήταν προχθές; Rolling eyes
Road_Runner - Τετ 05 Οκτ 2011, 16:59:24
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

Razz

798...
και παιρνεις και μπραβο απο το αφεντικο που γραφεις συνεχεια και τοσο γρηγορα κωδικα Laughing Laughing Laughing
Πάνος - Παρ 07 Οκτ 2011, 13:36:56
Θέμα δημοσίευσης:
Σπύρο ηρθες Καλαματα;
reselie-206 - Παρ 07 Οκτ 2011, 14:02:06
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Razz

798...
και παιρνεις και μπραβο απο το αφεντικο που γραφεις συνεχεια και τοσο γρηγορα κωδικα Laughing Laughing Laughing

1288 και μια μούτζα απο το αφεντικό που έπαιζα αντι να δουλευω Confused
SnakeMJK - Παρ 07 Οκτ 2011, 15:49:11
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
Road_Runner έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Razz

798...

1288 και μια μούτζα απο το αφεντικό που έπαιζα αντι να δουλευω Confused

στο ρελαντί...

Octane - Παρ 07 Οκτ 2011, 16:16:16
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy

Ολη μερα σημερα Razz

http://s1103.photobucket.com/albums/g465/xpanos4/VOWA/
Steve - Παρ 07 Οκτ 2011, 16:39:46
Θέμα δημοσίευσης:

Το 6,3% που έχασα είναι γιατί πατούσα το backspace γιατί νόμιζα ότι έγραφα λάθος τις λέξεις...

Από τα 3000 και πάνω είναι το ζόρι πάντως που αρχίζει τις διασπορές ανα ζευγάρια και ανά τριάδες κλπ. Laughing Laughing
Sinanai - Παρ 07 Οκτ 2011, 23:16:44
Θέμα δημοσίευσης:
Steeeveee, αφιερωμένο. Rotfl Rotfl Rotfl

Παμπάλαιο, αλλά είχα κάνα-δυο χρόνια να το δω.
AlienHack - Παρ 07 Οκτ 2011, 23:32:52
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Steeeveee, αφιερωμένο. Rotfl Rotfl Rotfl

Παμπάλαιο, αλλά είχα κάνα-δυο χρόνια να το δω.

xaaxaxaxax στο 1:00 ... το ξερα οτι τον επερνε ο στιβ!!
Steve - Σαβ 08 Οκτ 2011, 07:23:30
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα μου ξυπνάς ένα παιδικό απωθημένο όμως...

ΑΑαααααχχχ....
Sinanai - Σαβ 08 Οκτ 2011, 07:24:06
Θέμα δημοσίευσης:
Και βαχ, μη σου πω... Rolling eyes
Sinanai - Σαβ 08 Οκτ 2011, 07:37:20
Θέμα δημοσίευσης:

MEMsound - Σαβ 08 Οκτ 2011, 07:55:49
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Τώρα μου ξυπνάς ένα παιδικό απωθημένο όμως....

800χρονια μπροστα... η δεσποινίς... Cool Cool Cool Love
Sinanai - Σαβ 08 Οκτ 2011, 08:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
XAXAXAXAXA

Κλασική Μαγγελική ατάκα το "800 χρόνια μπροστά" Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Σαβ 08 Οκτ 2011, 08:12:37
Θέμα δημοσίευσης:
βασικα ειναι 2χ400...
400 η τουρκοκρατια...
και 400 αντιθετα που πάμε εμεις εκτοτε... Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Σαβ 08 Οκτ 2011, 08:14:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδικά με αυτό το μαλλί...

ααααΑαααααΑΑααΑΑΑΧΧΧΧχχχχ...

http://www.internetcelebrity.org/albums/wpw-20070530/62206_Tiffani_Amber_Thiessen_Newlook0003_122_432lo.jpg

http://www.celebs101.com/gallery/Tiffani_Amber_Thiessen/172294/20060207TiffaniAmberThiessenHQ_2.jpg

Και κάτι πιο επίσημο...

http://www.celebs101.com/wallpapers/Tiffani_Amber_Thiessen/150056/tiffani231600x1200.jpg

http://www.celebs101.com/wallpapers/Tiffani_Amber_Thiessen/150063/tiffani301280x960.jpg

http://www.celebs101.com/wallpapers/Tiffani_Amber_Thiessen/150041/tiffani101600x1200.jpg
sod - Σαβ 08 Οκτ 2011, 13:11:02
Θέμα δημοσίευσης:
Tα ανεπισημα ειναι πιο κ@... ωραια....... Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Σαβ 08 Οκτ 2011, 13:21:43
Θέμα δημοσίευσης:
γαργαλιεσαι στιβ...........
'Andy'-lag - Σαβ 08 Οκτ 2011, 13:56:20
Θέμα δημοσίευσης:
Πράγματι το πρώτο πράγμα που προσέχεις πάνω της είναι το μαλί της...............!!!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
sps - Σαβ 08 Οκτ 2011, 17:05:04
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:
Σπύρο ηρθες Καλαματα;

oxi akoma Laughing
plaketokofths - Τρι 11 Οκτ 2011, 18:58:45
Θέμα δημοσίευσης:
επειδή πολλοί απο δω το κατέχουν το θεμα, ισως τους φανει χρησιμο.

Ζητειται

Παράθεση:
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Αυτοκινήτων με εμπειρία σε Peugeot, περιοχή Άγιος Δημήτριος. Τηλ: 210 9750020, Κος Λουκάς.

volvos - Τρι 11 Οκτ 2011, 20:24:33
Θέμα δημοσίευσης:
teleytaies μερες συμβιωνω με ενα 205 ασπρο
ραλοζαντες με 185 λαστιχο και μηχανικη κρεμαγιερα
μοτερ απο 106 1.6xsi
anartηση κονι κιτρινα με πισω αξονα 1.9
ρολοι
ραδιο με ηχεια
πλαφονιερα

δε μπορω να περιγραψω τη καυλα του να οδηγεις ενα τετοιο αμαξι και να νιωθεις το γατζωμα απο τη προσφυση να στραβωνει το σασι.

πραγματικα θα πρεπει να ντρεπομαστε ολοι με τα σημερινα κουβαδακια ειδικα δε οι αδερφαρες με τα πλοια της αγαπης (βλεπε 207) που μιλαμε για στριψιμο.
σε συγκριση με αυτο το θρυλο ειναι σα τετραπλη καποτα πανω σε καλαμακι η αισθηση τους.

ντροπη μας
Sinanai - Τρι 11 Οκτ 2011, 20:26:21
Θέμα δημοσίευσης:
I Love u, θείο.
Octane - Τετ 12 Οκτ 2011, 09:17:12
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
I Love u, θείο.

Me 2 Love θειο Τακι Laughing Laughing Laughing
Ν.Μακρη ΣΚ παρακαλω Razz
MEMsound - Τετ 12 Οκτ 2011, 09:23:55
Θέμα δημοσίευσης:
...eyκολα...και ευκωλα μη σου πω... Laughing Laughing Laughing
volvos - Τετ 12 Οκτ 2011, 09:25:21
Θέμα δημοσίευσης:
brady εχει μερκουρη και αυριο πρωι το παραδιδω πισω Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ghost Dog - Τετ 12 Οκτ 2011, 09:27:40
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
brady εχει μερκουρη και αυριο πρωι το παραδιδω πισω Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Μιας και εσυ κοιμασαι με τις κοτες, οταν τελειωσεις απο Μερκουρη, ερχομαι να το παρω να το βγαλω μια μεταμεσονυχτια βολτα μεχρι Σουνιο.........! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Cool Wink
Sinanai - Τετ 12 Οκτ 2011, 09:28:00
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Ώρα; Razz
volvos - Τετ 12 Οκτ 2011, 09:34:31
Θέμα δημοσίευσης:
6μετα δουλεια Laughing
Octane - Τετ 12 Οκτ 2011, 09:45:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Laughing Laughing Laughing
Περιμενετε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Razz
3 τη νυχτα ξεκιναω για Ελλαδα Very happy Very happy Very happy
Κρατα το λιγο ακομα ρε Τακη!!! Laughing
Παρασκευη βραδυ βαζω woman για υπνο και ερχομαι και σας βρισκω (classic) Laughing Laughing Laughing Laughing
volvos - Τετ 12 Οκτ 2011, 09:47:10
Θέμα δημοσίευσης:
οδικως κατεβαινεις?

σαββατο πρωι παμε για μπουγατσα καπανδριτι μεσω μερκουρη??? Cool
Octane - Τετ 12 Οκτ 2011, 09:53:17
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
οδικως κατεβαινεις?

σαββατο πρωι παμε για μπουγατσα καπανδριτι μεσω μερκουρη??? Cool

Οδικως μεσω Ανκονας Wink
Ανετα , αν και προτιμω βραδια , οταν κοιμαται Laughing
Μιλαμε , γιατι εχουμε μια ανοιχτη προσκληση γενεθλιων , που δεν ξερει (ουτε η ιδια που εχει γενεθλια) ποτε θα κανει τη συγκεντρωση (μεσα στο ΣΚ).

(Μερκουρη εχω περασει μια φορα -ξερω...ντροπη μου Embarassed - και αν εχω και γυναικα μαζι -που θα εχω...- θα ειμαι κινουμενο εμποδιο Rolling eyes . Αν δεν σας ενοχλω...παμε Very happy )
Sinanai - Τετ 12 Οκτ 2011, 09:55:06
Θέμα δημοσίευσης:
Με τα λάστιχα που 'χω και 'γω το ίδιο...
MEMsound - Τετ 12 Οκτ 2011, 09:56:49
Θέμα δημοσίευσης:
οτι να ναι... Laughing Laughing Laughing
Octane - Τετ 12 Οκτ 2011, 09:57:52
Θέμα δημοσίευσης:
Πωπω...τα παππουδια με τις αρχαιολογιες τους βγηκαν Σαββατο πρωι βολτα Laughing Laughing Laughing (μια φορα το μηνα)
Ε ρε τι εχουμε ν'ακουσουμε...

Πανε για μπουγατσα...
volvos - Τετ 12 Οκτ 2011, 10:00:20
Θέμα δημοσίευσης:
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΠΙΚ...ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Octane - Τετ 12 Οκτ 2011, 10:01:23
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΠΙΚ...ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

"Μπουγατσοκατασταση"?!? Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Sinanai - Τετ 12 Οκτ 2011, 10:04:06
Θέμα δημοσίευσης:
μπουγάτσα με χρόνους Laughing Laughing Laughing
volvos - Τετ 12 Οκτ 2011, 10:07:13
Θέμα δημοσίευσης:
το καλυτερο ειναι οταν βλεπεις πατσαβουρες στο facebook Που εχουν φωτο με πολλες φιλες τους μαζι.
τις βλεπεις και αναρωτιεσαι. ποια απο όλες εισαι μωρη πατσαβουρα?μολογα ρεεε Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Τετ 12 Οκτ 2011, 10:07:56
Θέμα δημοσίευσης:
Rotfl Rotfl Rotfl
thodwrhs - Τετ 12 Οκτ 2011, 15:04:08
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον επειδη εψαχνα χωστα τιμονακια και δεν βρηκα τπτ.ξεκιναω το αλλο... πηρα απο ταπετσερη δερμα οτι του χε μεινει και αλκανταρα να ντυσω το μαμα τιμονι.αλλα θελω μια χαρη.
θελω οποιος απο σας εχει τιμονι με σκασμενο αεροσακο να μου δωσει το σηματακι της πεζο που εχει πανω.βασικα στον σιναναι να μ το φερει οτα νκατεβει αν υπαρχει κανενα τετοιο.
Steve - Τετ 12 Οκτ 2011, 15:13:38
Θέμα δημοσίευσης:
Octane έγραψε:
και αν εχω και γυναικα μαζι -που θα εχω...- θα ειμαι κινουμενο εμποδιο Rolling eyes . Αν δεν σας ενοχλω...παμε Very happy )

Sinanai έγραψε:
Με τα λάστιχα που 'χω και 'γω το ίδιο...

Ko ko ko ko?
plaketokofths - Τετ 12 Οκτ 2011, 15:17:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ψήνεται να δει κανεις Φτέρη κατηφορα την Κυριακή στο Αχαιός?
volvos - Τετ 12 Οκτ 2011, 15:22:14
Θέμα δημοσίευσης:
εχει μπουγατσες εκει κοντα??? Cool
Sinanai - Τετ 12 Οκτ 2011, 15:25:06
Θέμα δημοσίευσης:
γα** το διάολό μου και τους πειρασμούς...
plaketokofths - Τετ 12 Οκτ 2011, 15:25:10
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

ρώτα τον pughell αν θα κατεβει! Razz Razz Razz

Παντως φτέρη κατηφορα μετραει φουλ, εγώ το σκεφτομαι αν βρω παρέα να κατέβω.
plaketokofths - Τετ 12 Οκτ 2011, 15:26:19
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
γα** το διάολό μου και τους πειρασμούς...

Εσυ οπως και να χει να περιμένεις τηλ αυριο μεθαυριο για μινι χαλαρή βολτα.
Road_Runner - Τετ 12 Οκτ 2011, 16:38:41
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
volvos έγραψε:

ρώτα τον pughell αν θα κατεβει! Razz Razz Razz

Παντως φτέρη κατηφορα μετραει φουλ, εγώ το σκεφτομαι αν βρω παρέα να κατέβω.

Εγω θα ειμαι κατω...
nikolas206gti - Δευ 17 Οκτ 2011, 09:09:49
Θέμα δημοσίευσης:
Και οι περιπετειες μου συνεχιζονται. Χθες κατευθυνομενος απο Πυργο προς Αθηνα με το 206 και με τα γνωστα προβληματα που βγαζει με μπεκ και με πεταλουδα, καθε τρεις και λιγο στον δρομο εμενα και ευτυχως που ειχα διπλα τον αδερφο μου με τον υπολογιστη και το elm για να σβηνει τα σφαλματα.

Τραγικη κατασταση θα ελεγα διοτι ξεκινησα 7 το απογευμα απο Πυργο και εφτασα Αθηνα 2 την νυχτα.

Καπου λιγο πριν το Κιατο, μενει το μπουρδελο μεσα στην μονοδρομηση χωρις να εχει δεξια ή αριστερα καποιο παρκινκ για να βαλω αλαρμ και να περιμενω να δω μηπως παρει.

Ειχε μουλαρωσει, δουλευε τρικυλινδρο ωσπου ερχεται η αστυνομια απο πισω μου. Κατεβαινει ο αστυνομικος, ερχεται με το φακο και μας χτυπαει το τζαμι γιατι εβρεχε κιολας. Κατεβαινω κατω, δινω τα στοιχεια μου και ακολουθει η παρακατω συνομιλια μιας και την κανω copy-paste απο το facebook.

Astinomikos: Ti exei to amaksi sou ?
Egw: Den kserw, kati ginetai me trofodosia
Astinomikos: Foraei programma, einai peirgameno ?
Egw: Nai einai ligo alla den kserw ti ftaiei
Astinomikos: To programma ftaiei, na to koitakseis
Egw: Tha to koitaksw alla mallon den einai auto
Astinomikos: Pollaplasiasth exeis allaksei?
Egw: Nai, alla den ftaiei auto
Astinomikos: E tote ti na sou pw, o theos mazi sou

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Τρομερη συνομιλια. Να 'ναι καλα βεβαια, γιατι με συνοδευσε μεχρι το Κιατο οπου βγαινει για παλια Εθνικη και πηγα απο εκει καθως δεν με αφησε να παω απο την Εθνικη για να μην δημιουργησω κανα προβλημα σε περιπτωση που μεινω παλι.

Βιβλιο θα γραψω στο τελος Laughing Laughing
plaketokofths - Δευ 17 Οκτ 2011, 10:12:47
Θέμα δημοσίευσης:
τι προγραμμα εχεις?
Sinanai - Δευ 17 Οκτ 2011, 10:13:59
Θέμα δημοσίευσης:
Να κάτσει εδώ αυτή τη βδομάδα με το αυτοκίνητο, να το φτιάξει, και το επόμενο ΣΚ να το γυρίσει Πύργο.

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
volvos - Δευ 17 Οκτ 2011, 10:18:10
Θέμα δημοσίευσης:
xaxa
οποτε τεταρτη εχρεσαι καρτοδρομο και μετα θα παμε ο.χ να ανοιξουμε με οποιο βρουμε Laughing
nikolas206gti - Δευ 17 Οκτ 2011, 12:51:11
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το δω με τον Στέλιο και το ετοίμασουμε θα έρθω κατά πάσα πιθανότητα.
mechanic - Τετ 19 Οκτ 2011, 09:07:47
Θέμα δημοσίευσης:
Re παιδια για να μην ανοιγω ξεχωριστο τοπικ,
μηπως ξερετε μεταχειρησμενο ποσο κοστιζει ενα καντραν απο 207 150αρι?
android - Τετ 19 Οκτ 2011, 10:53:10
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:
Re παιδια για να μην ανοιγω ξεχωριστο τοπικ,
μηπως ξερετε μεταχειρησμενο ποσο κοστιζει ενα καντραν απο 207 150αρι?

http://www.car.gr/parts/view/1470597/
mechanic - Τετ 19 Οκτ 2011, 11:15:57
Θέμα δημοσίευσης:
Thank you...
Μαριάνα - Τετ 19 Οκτ 2011, 22:30:40
Θέμα δημοσίευσης:
Θανάση, http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=23690

Smile
sps - Παρ 21 Οκτ 2011, 21:05:04
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/parts/view/1619017/
Laughing Laughing
nikolas206gti - Παρ 21 Οκτ 2011, 21:07:41
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
http://www.car.gr/parts/view/1619017/
Laughing Laughing

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Sinanai - Παρ 21 Οκτ 2011, 21:08:21
Θέμα δημοσίευσης:
π**α-Κώλος-Εμπλοκέ.
nikolas206gti - Παρ 21 Οκτ 2011, 21:08:55
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
π**α-Κώλος-Εμπλοκέ.

Αυτο θα ελεγα αλλα δεν μπορουσα να το εκφρασω κοσμια Laughing Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Παρ 21 Οκτ 2011, 21:11:32
Θέμα δημοσίευσης:
Α, εγώ δεν ήθελα κόσμια, αλλά υπέστην λογοκρισία.
Steve - Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
Το εμπλοκέ το σχολιάζαμε και στο Ράλλυ ΔΕΘ Laughing Laughing
volvos - Τρι 08 Νοέ 2011, 15:32:32
Θέμα δημοσίευσης:
ενα θα πω μπας και γελασετε τετοια μερα...

αυτη τη στιγμη προσπαθουμε να βγαλουμε προσφορα στο γραφειο
για ενα εργοστασιο κατασκευης διαστημοπλοιων.

τη πιο πολυ ωρα γελαμε και λεμε ανεκδοτα με εξωγηινους και το παπανδρεου

δε τη παλεουμε
Steve - Τρι 08 Νοέ 2011, 20:47:56
Θέμα δημοσίευσης:
Για κατασκευή στην Ελλάδα; Laughing Laughing
volvos - Τρι 08 Νοέ 2011, 21:16:23
Θέμα δημοσίευσης:
saoydiki arabia to miso kato ap ammo kai to allo miso skepi apo titanio.
oti na nai Laughing
Lef205 - Τρι 08 Νοέ 2011, 21:29:30
Θέμα δημοσίευσης:
Περιμενω τα στοιχειααααααα
volvos - Τρι 08 Νοέ 2011, 21:42:37
Θέμα δημοσίευσης:
θα σε βαλω απολιθωμενο μεσα στη τζουλια διπλα στην αιθουσα συναρμολογησης για παραδειγματισμο στους εργατες τι μπορει να γινει αν ξεκολλησει κανα ξεβιδωτο κομματι και πεσει στο κεφαλι καποιου αθωου.

τι εγραψα παλι ο πο**τη*
sps - Τρι 08 Νοέ 2011, 21:46:42
Θέμα δημοσίευσης:

nikolas206gti - Τρι 08 Νοέ 2011, 22:02:03
Θέμα δημοσίευσης:

Sinanai - Τετ 09 Νοέ 2011, 15:26:19
Θέμα δημοσίευσης:
Με αυτό το group buy αποκαλύφθηκε ο σκληρός πυρήνας της καγκουριάς του PSClub... Crying or Very sad

Giannis307 - Τετ 09 Νοέ 2011, 15:48:08
Θέμα δημοσίευσης:
κατι μου λεει και συ θα παρεις τελικα... Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Τετ 09 Νοέ 2011, 15:50:02
Θέμα δημοσίευσης:
εφόσον δεν έχει πολκα-ντοτ, όχι... Laughing Laughing Laughing
nikos 206cc - Τετ 09 Νοέ 2011, 16:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
gb αυτοκολλητα ''μπαμπα μη τρεχεις'' ποτε θα κανουμε Laughing
Sinanai - Τετ 09 Νοέ 2011, 16:09:09
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα που να φας τη γλώσσα σου... Confused Laughing
Sinanai - Τρι 22 Νοέ 2011, 19:00:13
Θέμα δημοσίευσης:
Θ Ε Ο Σ:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1882416/

Και, για να μη χαθεί το διαμάντι...

Παράθεση:
Ειμαι ιδιωτης οχι εκθεσας! καταρχιν το αμαξι ειναι σενιο, διακρινεται για την αξιοπιστια, την εργονομια, την ποιοτητα , την διαχρονικη ιστορια της opel μαρκα κολωσσος στην παλαια και συγχρονη αυτοκινητοβιομηχανια και την ασυναγωνιστη υπερ-δυναμη καθως φοραει τον πλεον αξιοπιστοτατο κινητηρα μεγιστης αποδοσης της opel ονοματι eco-technology, κινητηρες που κατασκευαστηκαν μετα απο μελετη και κοπους πολων ετων φθανοντας στην κορυφωση της αξιοπιστιας. ειναι πραγματικα ενα αριστο αυτοκινητο απαραμιλλης αξιοπιστιας προσεγμενο απο σοβαροτατο οικογενειαρχη ολα τα χιλιομετρα σε εθνικη οδο καθολου ταλαιπωρημενο, μεγιστος χορος φορτοεκφορτωσης λογο του ανετοτατου πορτπαγκαζ, δεκτος ο οποιωσδηποτε ελεγχος, δερματινες επενδυσεις στον εσωτερικο διακοσμο με οτι αυτο συνεπαγεται αλλα και στα καθισματα που ειναι τυπου bagget αγρατζουνιστο και χρωμα σε αριστοτατη κατασταση καθως ηταν παντα σε parking με κουκουλα δεν θελει τιποτα, παρα πολυ οικονομικο, πολλα a c c e s o r i e s οπως αεροτομη r a c i n g s t y l e της o p e l, ηλιοπροστατευτικες μεμβρανες (fime) κορυφαιας ποιοτητας, bumper projectors, ανετοτατο στα ταξιδια, αξεσουαρ εξατμισης b o o k a r a c i n g, μεγαλοι αποθηκευτικοι χωροι, σταχτοδοχειο, και ειναι το μοντελο s p or t y r a c i n g full full full extra η πλουσια εκδοση,οσο για την ασφαλεια το αμαξι διακρινεται σαν ναυαρχιδα ενεργητηκης και παθητικης ασφαλειας καθως εξοπλιζεται με πληθωρα ηλεκτρονικων συστηματων ασφαλειας αλλα και πολλων αεροσακων. η κουκουλα ειναι μεσα στη τιμη! Αψογο για οικογενειαρχη αλλα αν δειτε στο βιντεακι το αυτοκινητο εχει και προοπτικη για να φτιαχτει αναλογα με το γουστο καθενως! Ασυναγωνιστη Γερμανικη ποιοτης, τεχνολογια υψιστου βαθμου.Μονο μετρητοις.Μονο σοβαρες προτασεις.Η Opel άρχισε να κατασκευάζει αυτοκίνητα το 1899. Ήταν μία επανασταστικη κίνηση. Αλλά και η πρώτη από τις πολλές επαναστάσεις που ακολούθησαν Η τιμη ειναι ανταξια του αυτοκινητου και πραγματικα αξιζει να το οδηγεις μια δοκιμη θα σε ψησει...Η παραγωγή του Opel Vectra B ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1995 και έληξε τον Φεβρουάριο του 2002. Διατέθηκε σε 4-πορτο sedan, 5-πορτο hatchback και 5-πορτο station wagon.

Δείτε και φωτό, με αποκορύφωμα αυτήν:

Road_Runner - Τρι 22 Νοέ 2011, 19:14:41
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Θ Ε Ο Σ:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1882416/

Και, για να μη χαθεί το διαμάντι...

Παράθεση:
Ειμαι ιδιωτης οχι εκθεσας! καταρχιν το αμαξι ειναι σενιο, διακρινεται για την αξιοπιστια, την εργονομια, την ποιοτητα , την διαχρονικη ιστορια της opel μαρκα κολωσσος στην παλαια και συγχρονη αυτοκινητοβιομηχανια και την ασυναγωνιστη υπερ-δυναμη καθως φοραει τον πλεον αξιοπιστοτατο κινητηρα μεγιστης αποδοσης της opel ονοματι eco-technology, κινητηρες που κατασκευαστηκαν μετα απο μελετη και κοπους πολων ετων φθανοντας στην κορυφωση της αξιοπιστιας. ειναι πραγματικα ενα αριστο αυτοκινητο απαραμιλλης αξιοπιστιας προσεγμενο απο σοβαροτατο οικογενειαρχη ολα τα χιλιομετρα σε εθνικη οδο καθολου ταλαιπωρημενο, μεγιστος χορος φορτοεκφορτωσης λογο του ανετοτατου πορτπαγκαζ, δεκτος ο οποιωσδηποτε ελεγχος, δερματινες επενδυσεις στον εσωτερικο διακοσμο με οτι αυτο συνεπαγεται αλλα και στα καθισματα που ειναι τυπου bagget αγρατζουνιστο και χρωμα σε αριστοτατη κατασταση καθως ηταν παντα σε parking με κουκουλα δεν θελει τιποτα, παρα πολυ οικονομικο, πολλα a c c e s o r i e s οπως αεροτομη r a c i n g s t y l e της o p e l, ηλιοπροστατευτικες μεμβρανες (fime) κορυφαιας ποιοτητας, bumper projectors, ανετοτατο στα ταξιδια, αξεσουαρ εξατμισης b o o k a r a c i n g, μεγαλοι αποθηκευτικοι χωροι, σταχτοδοχειο, και ειναι το μοντελο s p or t y r a c i n g full full full extra η πλουσια εκδοση,οσο για την ασφαλεια το αμαξι διακρινεται σαν ναυαρχιδα ενεργητηκης και παθητικης ασφαλειας καθως εξοπλιζεται με πληθωρα ηλεκτρονικων συστηματων ασφαλειας αλλα και πολλων αεροσακων. η κουκουλα ειναι μεσα στη τιμη! Αψογο για οικογενειαρχη αλλα αν δειτε στο βιντεακι το αυτοκινητο εχει και προοπτικη για να φτιαχτει αναλογα με το γουστο καθενως! Ασυναγωνιστη Γερμανικη ποιοτης, τεχνολογια υψιστου βαθμου.Μονο μετρητοις.Μονο σοβαρες προτασεις.Η Opel άρχισε να κατασκευάζει αυτοκίνητα το 1899. Ήταν μία επανασταστικη κίνηση. Αλλά και η πρώτη από τις πολλές επαναστάσεις που ακολούθησαν Η τιμη ειναι ανταξια του αυτοκινητου και πραγματικα αξιζει να το οδηγεις μια δοκιμη θα σε ψησει...Η παραγωγή του Opel Vectra B ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1995 και έληξε τον Φεβρουάριο του 2002. Διατέθηκε σε 4-πορτο sedan, 5-πορτο hatchback και 5-πορτο station wagon.

Δείτε και φωτό, με αποκορύφωμα αυτήν:

χαθηκε ηδη Crying or Very sad
Sinanai - Τρι 22 Νοέ 2011, 19:16:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ευτυχώς είχα σώσει λίγες ακόμη:

http://i9.photos.scar.gr/1882/1882416_1_b.jpg
http://i9.photos.scar.gr/1882/1882416_i_b.jpg
http://i9.photos.scar.gr/1882/1882416_h_b.jpg
http://i9.photos.scar.gr/1882/1882416_j_b.jpg
http://i9.photos.scar.gr/1882/1882416_f_b.jpg
http://i9.photos.scar.gr/1882/1882416_d_b.jpg

Αλλά μακράν καλύτερη είναι η προηγούμενη...
nikos 206cc - Τρι 22 Νοέ 2011, 19:48:23
Θέμα δημοσίευσης:
Θεουλης Laughing Laughing Laughing
Giannis307 - Τρι 22 Νοέ 2011, 20:21:50
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Τρι 22 Νοέ 2011, 20:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
καλα, μιλαμε ο τυπος ειναι ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ....
Ειδικα εκει που δειχνει το μοτερ πεθανα στο γελιο...
Ghost Dog - Τετ 23 Νοέ 2011, 09:26:17
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
καλα, μιλαμε ο τυπος ειναι ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ....
Ειδικα εκει που δειχνει το μοτερ πεθανα στο γελιο...

Να ποσο ανιδεος εισαι????? Rolling eyes
Δεν δειχνει καποιο τυχαιο μοτερ..... Exclamation
Δειχνει την........ "ασυναγωνιστη υπερ-δυναμη καθως φοραει τον πλεον αξιοπιστοτατο κινητηρα μεγιστης αποδοσης της opel ονοματι eco-technology, κινητηρες που κατασκευαστηκαν μετα απο μελετη και κοπους πολων ετων φθανοντας στην κορυφωση της αξιοπιστιας" Laughing Laughing Laughing
RoadRunner122 - Τετ 23 Νοέ 2011, 13:14:27
Θέμα δημοσίευσης:
Με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση! Γιατί θέλω να βρίσω κ δε μπορώ! Απλά!

Δλδ εγώ τι πρέπει να πω? Που είχα ένα μήνα πριν ένα τέτοιο ΔΙΑΜΑΝΤΙ στο γκαραζοσυνεργείο μου για μιά απλή αλλαγή ψυγείου, υπόθεση 1 άντε 1μισης ώρας δλδ...
Έφαγα 2 μέρες (μαζί με τα τρέξε βρες ανταλλακτικά κλπ)!

Και εξηγούμαι (όχι τίποτα, μη μου βγει κ τ'όνομα της κουλομαρίας μηχανικού): το σενάριο είχε ως εξής: αφαιρείς ψυγείο (2 αυτάκια που το συγκρατούν απο πάνω, ενώ από κάτω απλά συρταρώνει στη γέφυρα), αλλάζεις κολάρα, αλλάζεις θερμοστάτη, επανατοποθετείς, συμπληρώνεις υγρά, εξαερώνεις κ κομπλέ. Λοιπόν, για να μη μπλέξω με κουραστικές λεπτομέρειες, ΔΕΝ είναι έτσι! Γιατί απλά, σ'αυτή την ελεινή μαλ***α που θέλει να λέγεται αμάξι, αν δεις πόσα πράγματα στηρίζονται πάνω στο ψυγείο συνειδητοποιείς ότι τελικά όλο το αυτοκίνητο είναι δεμένο πάνω του! 'Ελυσες ψυγείο? Το αμάξι κατέρρευσε! Πρέπει να βγει προφυλακτήρας, οκ, μόνο γι'αυτόν θα πω γιατί αλλιώς θέλω σελίδες... Αφού λοιπόν κατέβασα όσα χριστοκάντηλα δεν είχα κατεβάσει ποτέ, προκειμένου να ξεβιδώσω τις βίδες που τον συγκρατούν μέσα στα φτερά (ξέρετε, αυτές που στο 106 είναι 6γωνες 10ρες) και τις οποίες δεν ξέρω ποια σπάνια ιδιοφυΐα μηχανικού αποφάσισε να τις κάνει ΤΟΡΞ που όμως λόγω νεύρων φτερού εσωτερικά δε μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ούτε καστάνια τορξ, ούτε κατσαβίδι, ούτε σπαστό μανελάκι 3/8", ούτε καν Γ, έκανα περί τις 2 ώρες για να λύσω προφυλακτήρα γιατί τελικά τις αφαίρεσα με... μυτοτσίμπιδο! Ω ναι! Μετά εννοείται μπήκαν 10ρες και επανατοποθετήθηκαν σε χρόνο 5sec. .

Όταν λοιπόν ακούω χαρακτηρισμούς όπως "μάρκα κολοσσός", "αποτέλεσμα χρόνιας μελέτης των άριστων μηχανικών" και σουξουμουξουμανταλακια, θα θελά να είχα εκείνη την ώρα τον κλαπαρχίδη που τα λέει και κυριολεκτικά να τον βάλω να ξεβιδώσει τις δεκάδες βιδάκια που χρειάστηκε να λύσω για να αλλάξω ένα γαμημένο ψυγείο, με τα δόντια!
AlienHack - Τετ 23 Νοέ 2011, 13:28:52
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
Με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση! Γιατί θέλω να βρίσω κ δε μπορώ! Απλά!

Δλδ εγώ τι πρέπει να πω? Που είχα ένα μήνα πριν ένα τέτοιο ΔΙΑΜΑΝΤΙ στο γκαραζοσυνεργείο μου για μιά απλή αλλαγή ψυγείου, υπόθεση 1 άντε 1μισης ώρας δλδ...
Έφαγα 2 μέρες (μαζί με τα τρέξε βρες ανταλλακτικά κλπ)!

Και εξηγούμαι (όχι τίποτα, μη μου βγει κ τ'όνομα της κουλομαρίας μηχανικού): το σενάριο είχε ως εξής: αφαιρείς ψυγείο (2 αυτάκια που το συγκρατούν απο πάνω, ενώ από κάτω απλά συρταρώνει στη γέφυρα), αλλάζεις κολάρα, αλλάζεις θερμοστάτη, επανατοποθετείς, συμπληρώνεις υγρά, εξαερώνεις κ κομπλέ. Λοιπόν, για να μη μπλέξω με κουραστικές λεπτομέρειες, ΔΕΝ είναι έτσι! Γιατί απλά, σ'αυτή την ελεινή μαλ***α που θέλει να λέγεται αμάξι, αν δεις πόσα πράγματα στηρίζονται πάνω στο ψυγείο συνειδητοποιείς ότι τελικά όλο το αυτοκίνητο είναι δεμένο πάνω του! 'Ελυσες ψυγείο? Το αμάξι κατέρρευσε! Πρέπει να βγει προφυλακτήρας, οκ, μόνο γι'αυτόν θα πω γιατί αλλιώς θέλω σελίδες... Αφού λοιπόν κατέβασα όσα χριστοκάντηλα δεν είχα κατεβάσει ποτέ, προκειμένου να ξεβιδώσω τις βίδες που τον συγκρατούν μέσα στα φτερά (ξέρετε, αυτές που στο 106 είναι 6γωνες 10ρες) και τις οποίες δεν ξέρω ποια σπάνια ιδιοφυΐα μηχανικού αποφάσισε να τις κάνει ΤΟΡΞ που όμως λόγω νεύρων φτερού εσωτερικά δε μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ούτε καστάνια τορξ, ούτε κατσαβίδι, ούτε σπαστό μανελάκι 3/8", ούτε καν Γ, έκανα περί τις 2 ώρες για να λύσω προφυλακτήρα γιατί τελικά τις αφαίρεσα με... μυτοτσίμπιδο! Ω ναι! Μετά εννοείται μπήκαν 10ρες και επανατοποθετήθηκαν σε χρόνο 5sec. .

Όταν λοιπόν ακούω χαρακτηρισμούς όπως "μάρκα κολοσσός", "αποτέλεσμα χρόνιας μελέτης των άριστων μηχανικών" και σουξουμουξουμανταλακια, θα θελά να είχα εκείνη την ώρα τον κλαπαρχίδη που τα λέει και κυριολεκτικά να τον βάλω να ξεβιδώσει τις δεκάδες βιδάκια που χρειάστηκε να λύσω για να αλλάξω ένα γαμημένο ψυγείο, με τα δόντια!

Laughing Laughing

Ποστ της χρονιας!!!
Steve - Τετ 23 Νοέ 2011, 13:48:38
Θέμα δημοσίευσης:
Τς τς τς...

Εδώ να δεις τί τράβηξα στις κοπέλας μου το corsa 2003 1.2 για να αλλάξω καλοριφέρ καμπίνας... Rolling eyes
RoadRunner122 - Τετ 23 Νοέ 2011, 14:13:48
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Τς τς τς...

Εδώ να δεις τί τράβηξα στις κοπέλας μου το corsa 2003 1.2 για να αλλάξω καλοριφέρ καμπίνας... Rolling eyes

Τα κουμπάκια στο τιμόνι + αεροσακος δουλεύουν? Αν ναι, να ετοιμάζεσαι για αλλαγή καλωδιοταινίας-ροτορα πίσω απ'το τιμόνι! Επίσης γτφ! (άλλαξα σε όπελ κορσα ίδιο με της δικιάς σου πριν κανα 2μηνο κάνοντας μόντα την μαμά καλοδιοταινία με ide).

Αυτό που μου έκανε όμως μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η διαμόρφωση του enginebay. Κυριολεκτικά δεν υπήρχε χώρος για να χώσεις το μικρό σου δαχτυλάκι. Και μιλάμε για ένα αμάξι 1.6-16v με a/c, υδραυλικό και abs! Τίποτα άλλο! Στο μισό μηχανοστάσιο στο 106 μου που φοράει τον ίδιο εξοπλισμό, έχω βρει 2-3 διαφορετικά σημεία για να τοποθετήσω το δοχειάκι αναθυμιάσεων λαδιού, κάτι που στο βέκτρα δεν υπήρχε περίπτωση να βρεις, εκτός κι αν το έβαζες μες την καμπίνα! Και για να μη με πειτε παράλογο, ο ηλεκτρολόγος που έβαλε τον συναγερμό, πρέπει να τα βρήκε εξίσου σκούρα (χωροταξικά) που τελικά τον είχε τοποθετήσει... στο εσωτερικό του προφυλακτήρα, μπροστά απ τη μετώπη χαμηλά!
Α και κάτι άλλο κορυφαίο που παρατήρησα: έψαχνα να βρω την πεταλούδα.... πιάνω λοιπόν το φιλτροκούτι που ήταν τέρμα αριστερά όπως κοιτάμε το μηχανοστάσιο κ αρχίζω να ακολουθώ τη σωλήνα εισαγωγής... περνάει πίσω απ'το μοτέρ, και έρχεται στο δεξί μέρος του μοτέρ (εκεί δλδ που την έχουν και τα tu5) και με συνολικό μήκος 1m++ ! ΓΙΑΤΙ??? Γιατί δεν το βάζατε δεξιά αυτό το ρημάδι αλλά προτιμήσατε δεξιά να βάλετε ασφαλειοθήκες??? Επίσης ΓΙΑΤΙ 4 (ΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!) ασφαλειοθήκες??? WTF?????????
AlienHack - Τετ 23 Νοέ 2011, 14:40:25
Θέμα δημοσίευσης:
λιωνω.... αχχααχαχ

και οσο σκεφτομαι της παπαριες που ελεγε η μορφη παραπανω για χροναι μελετων απο το 1821... αχαχαχαχ
Sinanai - Τετ 23 Νοέ 2011, 14:49:08
Θέμα δημοσίευσης:
Είστε όλοι άσχετοι, τα Όπελ γαμάνε.
RoadRunner122 - Τετ 23 Νοέ 2011, 14:57:15
Θέμα δημοσίευσης:
Α και μιά ακόμη απορία, ας μου την απαντήσει ο κυριούλης παραπάνω...

ΓΙΑΤΙ σε μοντέλο (ναι για το οπελ μιλάω) 2001 όλα τα κολάρα ήταν καμένα, το ίδιο τα σινεμπλόκ του (μέχρι κ αυτά που κρατάνε το ψυγείο-πάνω) όταν στο 106 μου (επίσης 2001) δεν έχει χρειαστεί να αλλάξω το παραμικρό σωληνάκι που μάλιστα όλα τα κολάρα του είναι φρεσκότατα ακόμα και 10 χρόνια άφτερ?

ΚΑΙ, γιατί το audi-1.8T (180ps μοντ.2002) του πατέρα μου με μόλις 140.000km αποφάσισε να γίνει δίχρονο θυμιάζοντας τα πάντα και καίγοντας 1l λαδιού σε λιγότερο από 1000km (και με όλα τα service στην ώρα τους στην επίσημη φαρμακο-αντιπροσωπία)????

Ειλικρινά... όταν ακούω κάτι τύπους (ειδικά άσχετες τύπισες) να μιλάνε περι γερμανικής αξιοπιστίας, ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!!!!! ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!!!!!!!!! ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ Evil Evil Evil
Sinanai - Τετ 23 Νοέ 2011, 14:59:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Γιάννη, άμα ήξερα ότι θα πάθεις καρδιά δε θα τον πόσταρα τον Θεό. Laughing Laughing Laughing
RoadRunner122 - Τετ 23 Νοέ 2011, 15:04:46
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Ρε Γιάννη, άμα ήξερα ότι θα πάθεις καρδιά δε θα τον πόσταρα τον Θεό. Laughing Laughing Laughing

Άλλη φορά να προσέχεις τι ποστάρεις! Αντε μην τ'ακούσεις κι εσύ! Evil

Sinanai - Τετ 23 Νοέ 2011, 15:06:16
Θέμα δημοσίευσης:
Α, τώρα που το θυμήθηκα, να φέρω να μαστορέψουμε ένα Άστρα της θείας μου;
RoadRunner122 - Τετ 23 Νοέ 2011, 15:09:09
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Α, τώρα που το θυμήθηκα, να φέρω να μαστορέψουμε ένα Άστρα της θείας μου;

Ναι αμέ! Απλά πέστο μου λίγο νωρίτερα, να πάρω ένα μπουκαλάκι 2stroke oil για το husqvarna, μιά φιάλη προπανίου γιατί μου τελείωσε και αν θες φέρε και κανα μπυρόνι (σε γυάλινο μπουκάλι!). Στουπιά, βενζίνες έχω... Laughing

υγ, για θείτσες κ ανίδεους μια χαρά είναι! Πρέπει τρόπον τινά να ζήσουν και αι συντεχνίαι των μαστόρων...
Sinanai - Τετ 23 Νοέ 2011, 15:14:10
Θέμα δημοσίευσης:
Rotfl Rotfl Rotfl
'Andy'-lag - Τετ 23 Νοέ 2011, 16:03:23
Θέμα δημοσίευσης:
M@λ@κ@ του γύρισε του παιδιού έτσι..........? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
RoadRunner122 - Τετ 23 Νοέ 2011, 18:51:22
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα μωρέ? Ή του μπάρμπα που επειδή έκανε το σκατό του παξιμάδι μαζεύοντας 270 μηνών συντάξεις για ν'αγοράσει το έπιπλο, το παρουσιάζει για Thundertank MKII by NASA???
Steve - Τετ 23 Νοέ 2011, 18:52:26
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
Steve έγραψε:
Τς τς τς...

Τα κουμπάκια στο τιμόνι + αεροσακος δουλεύουν? Αν ναι, να ετοιμάζεσαι για αλλαγή καλωδιοταινίας-ροτορα πίσω απ'το τιμόνι! Επίσης γτφ! (άλλαξα σε όπελ κορσα ίδιο με της δικιάς σου πριν κανα 2μηνο κάνοντας μόντα την μαμά καλοδιοταινία με ide).
Α, που 'σαι, δοκίμασε να αλλάξεις και μπαταρία στο corsa να δεις την γλύκα... Rolling eyes θα εκτιμήσεις την θέση των 106 και 206 Laughing Laughing
RoadRunner122 - Τετ 23 Νοέ 2011, 19:01:22
Θέμα δημοσίευσης:
Kοίτα, σε πιστεύω, θα είναι όμορφη εμπειρία Laughing
Αλλά αφού είχα αλλάξει στο TT που χρειάστηκα να ενώσω 3 προεκτάσεις καστάνιας για να ξεβιδώσω τις βάσεις της, νομίζω θα μου φανεί εύκολο Cool

ΥΓ τώρα που το λες, θυμήθηκα που την έχει γιατί την έψαχνα για να βγάλω πόλο τότε με τον ρότορα. Θέση ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! Dizzy2 (εκεί που στα 206 έχετε τη μπούκα αέρα αν θυμάμαι καλά...)
nikos 206cc - Τετ 23 Νοέ 2011, 19:07:38
Θέμα δημοσίευσης:
Σορρυ κιολας,απλα διαβαζω τα γραφομενα σας και αναρωτιεμαι
Τι ναρκωτικα παιρνουν οι συνεργειαδες Οpel Laughing
'Andy'-lag - Τετ 23 Νοέ 2011, 19:07:55
Θέμα δημοσίευσης:
Πώπω φίλε σου έχουν δημιουργήσει ψιχολογικά τα βρωμογερμανικά έπιπλα ε....!!!???? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Τετ 23 Νοέ 2011, 19:09:31
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα πάρω Βόξολ Μο(υ)νάρο Βι-Εξ-Αρ και θα το πηγαίνω για σέρβις στο Γιάνναρο. Love Yahoo!
RoadRunner122 - Τετ 23 Νοέ 2011, 19:31:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ναι φέρτο, θα στο σενιάρω καλά! Love

Btw, steve, την πλαστική τάπα στο κάρτερ την πρόσεξες? Laughing Μλκ έλεος!
Steve - Τετ 23 Νοέ 2011, 19:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπίζω να μη χρειαστεί να την δώ Laughing Laughing
Road_Runner - Πεμ 24 Νοέ 2011, 04:56:56
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
RoadRunner122 έγραψε:
Steve έγραψε:
Τς τς τς...

Α, που 'σαι, δοκίμασε να αλλάξεις και μπαταρία στο corsa να δεις την γλύκα... Rolling eyes θα εκτιμήσεις την θέση των 106 και 206 Laughing Laughing

To εχω κανει εγω στις δουλειας....
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ λεμε....
μα το σκεφτηκαν πολυ να την βαλουν εκει ρε?
ΕΛΕΟΣ....
Road_Runner - Πεμ 24 Νοέ 2011, 05:16:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εψαχνα ενα βιντεο κλιπ του Νi -motherfucker- Vo

Και επεσα πανω σε αυτο:
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82_NiVo_%CE%92%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82

Steve, αφιερωμενο!!!!

πεεεντε μερες φυλακη παλιομαλακες, γιατι ειμαι ο NiVo
Steve - Πεμ 24 Νοέ 2011, 10:21:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ουάάάάάάάάά κλαίω μλκα πρωί πρωί Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Πεμ 24 Νοέ 2011, 10:56:11
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Εψαχνα ενα βιντεο κλιπ του Νi -motherfucker- Vo

Και επεσα πανω σε αυτο:
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82_NiVo_%CE%92%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82

Steve, αφιερωμενο!!!!

πεεεντε μερες φυλακη παλιομαλακες, γιατι ειμαι ο NiVo

Axax0a0x0a0x0a0x0a0x0a0x0..........
Κλαιωωωω!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
stamatis_vts - Παρ 25 Νοέ 2011, 08:26:12
Θέμα δημοσίευσης:
μιας κ πιασατε κουβεντα για τον κολοσσο της αυτοκινητοβιομηχανιας, το agila της δουλειας δεν ανοιγει απο εξω η πορτα του οδηγου,μονο απο μεσα. ειναι κατι σημαντικο η απλα αστοχια υλικου;;; Laughing Laughing Laughing
Giannis307 - Παρ 25 Νοέ 2011, 13:05:26
Θέμα δημοσίευσης:
αστοχια οδηγου!
Road_Runner - Παρ 25 Νοέ 2011, 16:13:01
Θέμα δημοσίευσης:
Στο ΚΩΛΟΖΩΟ που παρκαρει συνεχεια μπροστα στην γκαραζοπορτα μου τι να του κανω???

Ακουω ιδεες...
volvos - Παρ 25 Νοέ 2011, 16:27:34
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΚΛΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

γυναικα τακή: αλλη βδομαδα εχουμε ενα ραντεβου με εναν μαρκουιζο που ετρεχε αγωνες...ποιος ειναι αυτος?
τακης: Ο θεος ο ιδιος ...
Randy - Παρ 25 Νοέ 2011, 16:33:10
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Στο ΚΩΛΟΖΩΟ που παρκαρει συνεχεια μπροστα στην γκαραζοπορτα μου τι να του κανω???

Η ένα σημείωμα πιο πριν που να λέει ότι ενοχλείς, και μην ξαναπαρκάρεις εδώ κλπ. Αν δεν φύγει, τότε απευθείας γερανό να το σηκώσει(εκτός αν δεν το αφήνει πολύ ώρα και δε σε ενοχλεί). Ετσι κάνουν και στο δικό μου, αλλά δε το αφήνουν για πολύ, οπότε εντάξει τι να πεις.
Road_Runner - Παρ 25 Νοέ 2011, 16:43:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι περιεργη φαση...
Το γκαραζ εχει μεσα το αγωνιστικο το οποιο το βγαζω μια στο τοσο. Μπροστα στην γκαραζοπορτα μου παρκαρω το πολιτικο. Απλα οι γειτονες (μια καριολα βασικα) το εχει παρει χαμπαρι και παρκαρει αυτη...
Ενταξει τυχαινει αλλοι γειτονες να το παρκαρουν για κανενα μισαωρο, αλλα οκ, εκει δεν παιζει προβλημα.
Θα γινει πανικος, το βλεπω....
Road_Runner - Παρ 25 Νοέ 2011, 16:48:34
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΚΛΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

γυναικα τακή: αλλη βδομαδα εχουμε ενα ραντεβου με εναν μαρκουιζο που ετρεχε αγωνες...ποιος ειναι αυτος?
τακης: Ο θεος ο ιδιος ...

Μπορει να ειναι ο γιος Razz
Ραντεβου για ποιο πραγμα? τι δουλεια κανει η γυναικα τακη?
Lef205 - Παρ 25 Νοέ 2011, 16:50:41
Θέμα δημοσίευσης:
καταρχας ενα ταμπελακι no parking για αρχη.
Συσταση ευγενικη μετα
τροχαια στο τελος
Απο΄κει και περα εξω απο το γκαραζ ΣΟΥ παρκαρεις οτι σε βολευει ΕΣΕΝΑ.
Ghost Dog - Παρ 25 Νοέ 2011, 16:52:16
Θέμα δημοσίευσης:
Στειλ'τον για μια 4αδα καινουργια λαστιχα..... Cool
Sinanai - Παρ 25 Νοέ 2011, 16:57:04
Θέμα δημοσίευσης:
Νικολάκη, παιδί μου... http://www.youtube.com/watch?v=V-fWN0FmcIU

(Έχω κονέ στα τεθωρακισμένα... Laughing )
nikos 206cc - Παρ 25 Νοέ 2011, 17:18:55
Θέμα δημοσίευσης:
Οτι λεει ο Λευτερης Wink
Randy - Παρ 25 Νοέ 2011, 17:28:11
Θέμα δημοσίευσης:
Μπροστα στο parking ΣΟΥ (καλά λέει) παρκάρει ότι όχημα βολεύει εσένα.Μου χουν κάνει άπειρα σκηνικά με το να με κλείνουν να μη μπορώ να βγω κλπ.

Ωστόσο αυτή η πονηρή που έχει δει οτι δεν πολυβγαίνει το αγωνιστικό και το παρκάρει εκεί, αν συνεχίσει 5-6 φορές(δώστης το περιθώριο να το ξανακανει), μετα ενα κατσαβιδι και τρυπημα και τα 4 λαστιχα. Απλα και ωραια. Εγω που εχει τυχει καποτε να το αφησω 5 λεπτα εξω απο ξενο παρκινγκ με αλαρμ και με κινητο να με καλεσουν αν θελει να βγει καποιος, γυρναω και βρισκω ενα χαρτακι τυπογραφημενο που λεει οτι αν το ξανακανω θα επιληφθει ο γερανος μετα.

Οποτε αφου εγω οταν το παρκαρει στο δικο μου καποιος, κανω το μαλ**α, κι οι αλλοι οχι, τοτε πρεπει να αλλαξω τακτικη. Ειδικα αν καποιος το κανει επειδη δε βρισκει αλλου και συνεχομενα, οπως εσενα.
Steve - Παρ 25 Νοέ 2011, 20:15:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ξύπνα 5 τα ξημερώματα, πάρε μπουλωνόκλειδο και άφησε το σε τάκους, να ψάχνει και για ζάντες και για λάστιχα Cool
thodwrhs - Σαβ 26 Νοέ 2011, 00:15:08
Θέμα δημοσίευσης:
λπν θα πω ενα παρομοιο περιστατικο που φταιω δεν φταιω...εχω παρκαρει στην πυλωτη της απεναντης πολυκατοικιας σε παρκιν που ποτε δεν μπαινει αμαξι εδω και ενα χρονο για το λογο οτι ειχε λαικη κα ιδεν εβρισκα παρκιν....
αφηνω ενα σημειωμα στο ταμπλο συγνωμη για την ενοχληση δεν βρηκα πουθενα αλλου παρτε με εαν ενοχλω να ξεπαρκαρω....
και με παιρνει ενας πατρινος μιναρας με τσαμπουκα οπως ημουν αγουροξυπνημενος κατεβαινω κατω με νευρα...
με το που με βλεπει (ρωτηστε σιναναι περι σωματικης μ διαπλασαιως χαχαχαχαχαχαχαχα ειμαι λιγο μοσχαρι... )με το που με βλεπει παιρνει φορα και μπαινει μεσα....
τον παιρνω τηλεφωνο γιατι ρε φιολε του λεω δεν κατεβαινεις να συνεχισεις τον τσαμπουκα?
αμα ημουνα μαλ**ας δεν θα λεγα τπτ αλλα λογω οτιξερω οτι μπηκα σε ιδιωτικο χωροι αφησα το σημειωμα.....
αμαξι ακομα δεν μπαινει εκει δεν υπαρχει ενοικος
και ηθελε να μου το παιξει ιστορια...αλλα ετσι πανε αυτα τσαμπουκαδες στο τηλεφωνο και απο κοντα μοκο...πατρινοι ηλιθιοι.... και γιδια ...οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι ετσι ειναι .

τωρα για τον αλλο που το κανει συστηματικα αν εχει τπτ ουλτρα πανω ξυλωστε ρε παιδια και δωστε και σε μας χ0αχ0α0χ0α0χα0χ0α

περα απο την πλακα απλα τροχια και μην χολοσκας....
Road_Runner - Σαβ 26 Νοέ 2011, 04:40:05
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ξύπνα 5 τα ξημερώματα, πάρε μπουλωνόκλειδο και άφησε το σε τάκους, να ψάχνει και για ζάντες και για λάστιχα Cool

Παω.....
Σε κανενα 45λεπτο πιστευω να εχω τελειωσει....
Steve - Σαβ 26 Νοέ 2011, 10:39:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πώς πήγε; Laughing Laughing
Road_Runner - Σαβ 26 Νοέ 2011, 13:54:55
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρα

Πωλουνται 4 ζαντες απο bmw m4 ελαφρως μεταχειρισμενες
Αριστη κατασταση
Μαζι με λαστιχα σε πολυ καλη τιμη
Randy - Σαβ 26 Νοέ 2011, 14:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι δεν το κανες.
volvos - Σαβ 26 Νοέ 2011, 15:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
χαλαρα η κοτουλα
θα πηγε και θα φτυσε στο τζαμι μονο σα τα δεκαχρονα
Road_Runner - Σαβ 26 Νοέ 2011, 15:41:27
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
χαλαρα η κοτουλα
θα πηγε και θα φτυσε στο τζαμι μονο σα τα δεκαχρονα

ναι μλκ τακη, αφησα και σημειωμα "εισαι χαζουλης και παλιοχαρακτηρας
..."
RoadRunner122 - Δευ 28 Νοέ 2011, 02:10:20
Θέμα δημοσίευσης:
Mε μιά ριπή αφρού πολυουρεθάνης στο μπουρί της εξάτμισης είσαι κομπλέ!

Και γρήγορο και διακριτικό και αποτελεσματικό + δεν προκαλείς φθορά σε ξένη περιουσία! Laughing
Road_Runner - Δευ 28 Νοέ 2011, 02:14:08
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
Mε μιά ριπή αφρού πολυουρεθάνης στο μπουρί της εξάτμισης είσαι κομπλέ!

Και γρήγορο και διακριτικό και αποτελεσματικό + δεν προκαλείς φθορά σε ξένη περιουσία! Laughing

Tι αποτελεσματα εχουμε?
plaketokofths - Δευ 28 Νοέ 2011, 02:32:01
Θέμα δημοσίευσης:
Το χειρότερο για μενα ειναι,
σπρευ και μερικα ψεκασματα σε πορτες καπω ουρανο.
Πας ολο το αμαξι για βαψιμο. Αθορυβα κι ωραία.

Σφυράκι και σπασιμο φαναρια και για τελείως αθορυβη δουλειά υγρο φρενων σε οποιοδηποτε σημειο με χρωμα.

Περα της πλακας ομως, σε οσους τυχαίνει αυτο λυστε το με πολιτισμένο τροπο διοτι παίζει μετα να χουν στησει καραουλι να σε σαπισουνε, παιζει κι ομως αυτος που παρκαρε να χε μεγαλη αναγκη και προβλημα.

Το πιο κλασσικό οσων εχουμε παρκιν ειναι οτι αν ειναι ολο δικό μας, παρκαρουμε προχειρατο δικο μας ή ενα τριτο αυτοκινητο στο δρομο μπροστα την θεση που υποτιθεται οτι απαγορευεται. Αν λοιπον σ εχει καποιος στο μάτι θα φωνάζει διαρκώς την αστυνομία για γραψει εσένα που παρκαρες εξω απο το παρκιν σου!

Καλα αυτοι που παρκαρουν οπου να ναι... αυτοι που γρατζουνανε με τα κλειδια τους τ αμαξια? Τι τον κανεις αυτον?

Τον γιαπη με το astra by hertz avis etc που κανει οπισθεν με 50km μεχρι να ακουσει μπουμ και να σταματησει μονο του το αυτοκινητο πανω στο δικο σου? Την γκομενα που παει να ξεπαρκάρει το yaris κι ενω σ εχει ηδη ακουμπησει στην γωνία γκαζώνει κι αλλο για να βγει?

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΩΣ...

Μια καλή λύση για αμεση ειρηνική λυση του προβληματος, κοιτας την ασφαλεια αυτου που σ εχει κλεισει. περνεις την ασφαλιστική του, εξηγεις οτι ο πελατης τους εχει παρκαρει σε ιδιωτικο χωρο ζητωντας τους να σου δωσουν τηλ να τον παρεις να το μαζεψει.
RoadRunner122 - Δευ 28 Νοέ 2011, 03:02:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε σεις μη το χοντραίνετε... ok κι εμείς λέμε ότι δεν θα κλείναμε ποτέ πάρκιν αλλά κανείς δεν είναι άσφαλτος + ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει κάποια στιγμή (ΝΑΙ, μπορεί κι εσύ αν χρειαστεί να το κάνεις, ποτέ μη λες ποτέ!).
Το να καταστρέφεις ξένη περιουσία δεν είναι ούτε μαγκιά, ούτε εξυπνάδα, ούτε καν εκδίκηση στην τελική! Είναι απλά ένας ύπουλος, κουτοπόνηρος και ΔΕΙΛΟΣ τρόπος να υπερασπιστείς το δίκιο σου που κανείς δεν το αμφισβητεί μεν και με το να καταφεύγεις σε καφρίλες, το χάνεις από χέρι!
volvos - Δευ 28 Νοέ 2011, 09:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
εκει χρειζεσαι ενα βολβο 144 ντελουξ... Laughing
καπως ετσι μου βγηκε το νικ βολβος

πολυτεχνειο 1997
εχω παρκαρει το βολβο και εχει ερθει ενας μαλ**ας με ενα ρενο 5 και με εχει κλεισει απο πισω καθετα.
δε μπορουσα να παω δεξια αριστερα γιατι ειχε παρκαρισμενα και εμπρος παγκακι...
το βολβο αμερικανικων προδιαγραφων με προφυλακτηρες 20ποντους....

ε εβαλα οπισθεν τον εσπρωξα μεχρι να βρεθει τελικα διαγωνια προς καθετα στη μεση του κεντρικου δρομου της πολυτεχνειουπολης και εφυγα....

καυλα Laughing
Randy - Δευ 28 Νοέ 2011, 14:56:11
Θέμα δημοσίευσης:
Τι το θελε κι αυτος και εκλεισε το 144?

Αν εκλεινε καμια BMW καμια MERCEDES, ποιος απο τους ιδιοκτητες θα τολμουσε να ξεπαρκαρει σπρωχνοντας τον??
Road_Runner - Δευ 28 Νοέ 2011, 16:39:12
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

Το πιο κλασσικό οσων εχουμε παρκιν ειναι οτι αν ειναι ολο δικό μας, παρκαρουμε προχειρατο δικο μας ή ενα τριτο αυτοκινητο στο δρομο μπροστα την θεση που υποτιθεται οτι απαγορευεται. Αν λοιπον σ εχει καποιος στο μάτι θα φωνάζει διαρκώς την αστυνομία για γραψει εσένα που παρκαρες εξω απο το παρκιν σου!

Καλα, αυτο δεν παιζει.....
Lef205 - Τετ 30 Νοέ 2011, 03:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
μια μερα διαβασματος ισοδυναμει με 10 μερες σκαψιματος.
ημαρτον.
stamatis_vts - Κυρ 04 Δεκ 2011, 22:02:47
Θέμα δημοσίευσης:
το γραφω εδω για να μη χαλασω το τοπικ με τις μοτοσπορ φωτο
χθες βραδυ εστριψα λαθος κ βρεθηκα καπου μεταξυ οκανα και πλατειας βαθης , και οπως ειμαι σταματημενος στο φαναρι ατσαλωμενος μη μου την πεσει κανα πρεζονι περναει απο μπροστα μια μαυρη πορσε με ξενες πινακιδες τερμα χαμηλωμενη και εντελως φουλ εξτρα, και νοιωθω να εχει σταματησει ο χρονος και να βλεπω ταινια σε σλοου μοτιον...
σε μια τετοια περιοχη, προχωρημενη ωρα, να βλεπεις μια τσαμπουκαλεμενη κυρια να περιφερεται Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
volvos - Κυρ 04 Δεκ 2011, 22:12:53
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη εκει δουλευω...θα σου πω τι αμαξια παρκαρουν συνηθως μεσημερακι εξω απο οκανα στην σολωμου και μαρνης...
σταντραρακι cls η καινουργια με βουλγαρικες πινακιδες
slk H KAINoyrgia με ελληνικες
μια ασπρη cayman
και πολλα αλλα...

μη ξεχνας οτι εκτος απο ναρκωτικα εκει ειναι η μεγαλυτερη πιατσα απο μαυρουλες...
Sinanai - Κυρ 04 Δεκ 2011, 22:13:55
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό ήθελα να πω...

Επίσης, εδώ στα Μέγαρα χτες ήταν όλο το best motoring με πινακίδες ΑΜΟ, μια 911 σε πείραξε;

MEMsound - Κυρ 04 Δεκ 2011, 22:55:59
Θέμα δημοσίευσης:
myth - Κυρ 04 Δεκ 2011, 23:38:16
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Αυτό ήθελα να πω...

Επίσης, εδώ στα Μέγαρα χτες ήταν όλο το best motoring με πινακίδες ΑΜΟ, μια 911 σε πείραξε;

χαχαχαχαχαχα!!!!
thodwrhs - Τρι 06 Δεκ 2011, 11:18:09
Θέμα δημοσίευσης:
κατι που δεν εχω αναφερει...εδω και 1 χρονο περιπου περιπου συνεργαζομαι με τα παιδια απο το www.autoblog.gr και γραφω αθρα κυριως για αγωνιστικα...το τελευταιο μου αθρο ειναι

http://www.autoblog.gr/2011/12/05/group-b-tribute-citroen-bx-4tc/

και τα υπολοιπα που μπορειτε να βρειτε στην μηχανη αναζητησης ειναι τα
peugeot 205 t16
lancia delta s4
audi quattro
austin metro 6R4
MEMsound - Τρι 06 Δεκ 2011, 15:06:17
Θέμα δημοσίευσης:
το εχεις αναφερει Laughing Laughing Laughing Laughing
thodwrhs - Τρι 06 Δεκ 2011, 16:34:27
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
το εχεις αναφερει Laughing Laughing Laughing Laughing

εχω μπλεξει τα μπουτια μου χαχχαχαχα
volvos - Παρ 09 Δεκ 2011, 10:17:46
Θέμα δημοσίευσης:
http://i348.photobucket.com/albums/q336/pskarm2/diafora/diafora2/20111208_093127.jpg
http://i348.photobucket.com/albums/q336/pskarm2/diafora/diafora2/20111208_095818.jpg
http://i348.photobucket.com/albums/q336/pskarm2/diafora/diafora2/20111208_090436.jpg
http://i348.photobucket.com/albums/q336/pskarm2/diafora/diafora2/20111208_085751.jpg
http://i348.photobucket.com/albums/q336/pskarm2/diafora/diafora2/20111208_085745.jpg
http://i348.photobucket.com/albums/q336/pskarm2/diafora/diafora2/20111208_085731.jpg
http://i348.photobucket.com/albums/q336/pskarm2/diafora/diafora2/20111208_085423.jpg

den yparxei to atomo...ειτε ειναι βαρονος ναρκωτικων και εκανε το κεφι του στο μαγαζι αυτο ειτε ειναι ο μεγαλυτερος εμπορος ανταλλακτικων στη νοτεια ευρωπη
Ghost Dog - Πεμ 15 Δεκ 2011, 03:24:17
Θέμα δημοσίευσης:

Τελικα, εδω στα Νοτια Προαστια παιζουμε πολυ ψηλα....... Cool Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Πεμ 15 Δεκ 2011, 08:12:58
Θέμα δημοσίευσης:
Στην Πολωνία την αντίστοιχη δουλειά κάνουν οι ταξιτζήδες!
sps - Πεμ 15 Δεκ 2011, 09:10:24
Θέμα δημοσίευσης:
Αρη ωραια ιδεα, να τους στελνουμε πολεοδομια-εφορια κλπ Laughing Laughing
Randy - Παρ 16 Δεκ 2011, 02:44:17
Θέμα δημοσίευσης:
- Μεταφέρουμε φακέλους, βιβλία ή ότι άλλο χρειαστείτε από και προς το λογιστή σας.

- Μεταφέρουμε βιβλιάρια ή εξετάσεις από και προς τον Γιατρό σας ,τον μικροβιολόγο ή τον φαρμακοποιό σας .

- Μεταφέρουμε λουλούδια ή δώρα σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ξεχάσατε κάτι στο σπίτι σας, και το άτομο που είναι σπίτι αδυνατεί να σας το φέρει, πεταγόμαστε εμείς, το παραλαμβάνουμε και σας το παραδίδουμε άμεσα όπου και αν βρίσκεστε εντός των ορίων του δήμου μας.

Θέλετε φαγητό από κάποιο εστιατόριο το οποίο δεν διαθέτει delivery, κάντε την παραγγελία σας και εμείς το παραλαμβάνουμε και το παραδίδουμε στο χώρο σας.

- Θέλετε υγρό για φακούς επαφής από τον οπτικό σας; το παραλαμβάνουμε εμείς και το παραδίδουμε άμεσα στο χώρο σας.

- Ετοιμάζεστε για την έξοδό σας και σας λείπει κάτι (καλλυντικά, άρωμα, καλσόν κ.λ.π.) κάντε την παραγγελία σας και εμείς το παραλαμβάνουμε και το παραδίδουμε στο χώρο σας.

- Θέλετε φάρμακα? Δεν χρειάζεται πια, να ψάχνετε για εφημερεύον φαρμακείο! Τηλεφωνήστε μας και εμείς θα αγοράσουμε τα φάρμακα που θέλετε και θα σας τα παραδώσουμε στο χώρο σας!

Να προσθέσω: "Βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά στην τηλεόραση και σας έρχεται τουαλέτα και δε θέλετε να χάσετε τη σκηνή? Καλέστε μας και θα πάμε εμείς για εσάς, για ψιλό ή χοντρό ανάλογα με το τι σας έρχεται εκείνη τη στιγμή, μόνο με 3 ευρώ.."
Lef205 - Παρ 16 Δεκ 2011, 11:09:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εμεις εχουμε αυτο http://www.deliverit.gr/ που παιζει πολυ στην περιοχη αφου πχ το κοντινοτερο περιπτερο τον χειμωνα μετα τις 8 το βραδυ ειναι στα 6 χλμ απο τον οικισμο!

"εχετε "ορεξη" και η γυναικα σας "πονοκεφαλο"?
αφηστε το πανω μας μονο με 3 ευρω! Laughing
sps - Κυρ 18 Δεκ 2011, 17:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Εμεις εχουμε αυτο http://www.deliverit.gr/ που παιζει πολυ στην περιοχη αφου πχ το κοντινοτερο περιπτερο τον χειμωνα μετα τις 8 το βραδυ ειναι στα 6 χλμ απο τον οικισμο!

"εχετε "ορεξη" και η γυναικα σας "πονοκεφαλο"?
αφηστε το πανω μας μονο με 3 ευρω! Laughing

Nαι μονο Λευτερη μη συμβει το αντιθετο:
Εχετε πονοκεφαλο και η γυναικα σας "ορεξη"?
Αφηστε το πανω μας μονο με 3 ευρω Laughing Laughing
MEMsound - Δευ 19 Δεκ 2011, 13:37:43
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=3AdzEt6dOuQ&feature=related Laughing Laughing Laughing Laughing
nikos 206cc - Δευ 19 Δεκ 2011, 13:40:49
Θέμα δημοσίευσης:
Μετρο δεν εχουμε(και για αρκετα χρονια ακομα) τα δεντρα μας μαραναν
AlienHack - Τρι 10 Ιαν 2012, 15:13:53
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.darksface.co/profiles/blogs/epic
Steve - Τρι 10 Ιαν 2012, 16:17:52
Θέμα δημοσίευσης:
Παλιό ρε Laughing
MEMsound - Τετ 11 Ιαν 2012, 21:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
http://gr.news.yahoo.com/%CF%87%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF-071631607.html Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
nsne - Δευ 16 Ιαν 2012, 20:17:54
Θέμα δημοσίευσης:
εντελως πληροφοριακα μια ερωτηση...οταν λες μια κοπελα "θα τα πουμε αυριο δεσποινις",αυτο ειναι προσβολη?!?????? (η κοπελα δεν ειναι παντρεμενη!). μου το περιεγραψε φιλος που την κολλουσε και μου ειπε οτι αυτη τσατιστικε!!!!!!! Very happy
Road_Runner - Τρι 17 Ιαν 2012, 02:31:35
Θέμα δημοσίευσης:
nsne έγραψε:
εντελως πληροφοριακα μια ερωτηση...οταν λες μια κοπελα "θα τα πουμε αυριο δεσποινις",αυτο ειναι προσβολη?!?????? (η κοπελα δεν ειναι παντρεμενη!). μου το περιεγραψε φιλος που την κολλουσε και μου ειπε οτι αυτη τσατιστικε!!!!!!! Very happy

Καλυτερα να την ελεγε οτι ειναι πουτανα Laughing
Ghost Dog - Πεμ 19 Ιαν 2012, 02:14:19
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2011/05/13/is-pippa-s-bum-still-better-than-mine-daubed-across-car-115875-23126351/

Laughing Laughing
stamatis_vts - Πεμ 19 Ιαν 2012, 19:10:29
Θέμα δημοσίευσης:
εψαξα στους συνεργατες σας και δε βρηκα... ψαχνω για ταπετσερη... θελω να ντυσω τις πορτες με μαυρη δερματινη... οποιος ξερει κανεναν ας στειλει τηλ..
σχετικα κοντα μου ε.. δλδ μεσογεια Laughing
plaketokofths - Πεμ 19 Ιαν 2012, 19:25:49
Θέμα δημοσίευσης:
stamatis_vts έγραψε:
εψαξα στους συνεργατες σας και δε βρηκα... ψαχνω για ταπετσερη... θελω να ντυσω τις πορτες με μαυρη δερματινη... οποιος ξερει κανεναν ας στειλει τηλ..

Σταμ,

ταπετσέρης δεν ειναι αλλά ειναι πολύ καλός σε αυτά κι εχει κι εργαλεία. Γιάννης Βυζακόπουλος - safe'n'loud - μαραθώνος & διονυσου στην σελ. Εχει κλεισει τωρα, καπου αλλου εχει παει, για ρωτα.

Αν δεν βρεις ακρη γενικά, ξερω ενα ταπετσέρη πολύ καλό κοντά στο νέο κόσμο... συνεργάζεται με μαγάζια conolly etc
Sinanai - Πεμ 19 Ιαν 2012, 19:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτόν στον Νέο Κόσμο πρέπει να ξέρουν και δυο φίλοι μου που έχουν κλασικά αυτοκίνητα. Θα ρωτήσω να μου πουν, αν είναι.
AlienHack - Πεμ 19 Ιαν 2012, 19:58:13
Θέμα δημοσίευσης:
ο χαμενος αδερφος του STEVE....
http://weirdnews.about.com/od/weirdphotos/ss/Worlds-Biggest-Penis.htm
reselie-206 - Πεμ 19 Ιαν 2012, 20:02:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δε θέλω να ξέρω τι έψαχνες και το βρήκες αυτό Laughing Laughing Laughing
athanas - Πεμ 19 Ιαν 2012, 20:11:43
Θέμα δημοσίευσης:
+1 Laughing
plaketokofths - Πεμ 19 Ιαν 2012, 20:24:41
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Αυτόν στον Νέο Κόσμο πρέπει να ξέρουν και δυο φίλοι μου που έχουν κλασικά αυτοκίνητα. Θα ρωτήσω να μου πουν, αν είναι.

Υμηττού κι εμπεδοκλέους ειναι αυτος που λεω. Κατι παραπάνω δεν θυμάμαι.
stamatis_vts - Πεμ 19 Ιαν 2012, 20:34:43
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
stamatis_vts έγραψε:

Σταμ,

ταπετσέρης δεν ειναι αλλά ειναι πολύ καλός σε αυτά κι εχει κι εργαλεία. Γιάννης Βυζακόπουλος - safe'n'loud - μαραθώνος & διονυσου στην σελ. Εχει κλεισει τωρα, καπου αλλου εχει παει, για ρωτα.

Αν δεν βρεις ακρη γενικά, ξερω ενα ταπετσέρη πολύ καλό κοντά στο νέο κόσμο... συνεργάζεται με μαγάζια conolly etc

ποτε ξανα... μου ειχε παρει 30ε για την φιμε φασα στο μπαμπριζ... την ωρα που αλλοι την χρεωναν 10-20ε...
ο πιο πανω με τα σκαφη θελει 100ε... ενας στον γερακα με κοννολυ θελει 70, και ενας στο μαρκοπουλο με τελεια δουλεια θελει 120ε...
plaketokofths - Πεμ 19 Ιαν 2012, 20:47:57
Θέμα δημοσίευσης:
αυτον λεω αθηνα
Κουρής Ανδρέας Ε.
2107013539

Ειχε ντύσει ενός φίλου μου ενα nardi μπομπα, κι εγώ είχα ντύσει παλιότερα μια καμπίνα υπογούφερ που χα φτιάξει για το σπίτι.

ειναι αποκλειστικά ταπετσέρης αλλά ειναι μακριά σου.
volvos - Παρ 20 Ιαν 2012, 12:06:02
Θέμα δημοσίευσης:
Τι αμαξι οδηγει ενας αλβανος καγκουρας??
Rx-8 με υγραεριο...
Lef205 - Πεμ 05 Απρ 2012, 01:12:57
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτον τον μηνα αποφασισα να μην δωσω δεκαρα τσακιστη -εκτος των λαδιων του 207- σε αυτοκινητο.
Θα αντεξω? Laughing
Steve - Πεμ 05 Απρ 2012, 07:25:00
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Θα αντεξω? Laughing
Απόφαση ζωής είναι, είμαστε μαζί σου! Laughing
reselie-206 - Πεμ 05 Απρ 2012, 07:55:52
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Λεφ μετανόησε όσο είναι νωρίς!! εγώ όσες φορές το σκέφτηκα αυτό , τη πρώτη φορά έσπασε το σασμάν και τη 2η τράκαρα !!!!

( Laughing Laughing Laughing )
AlienHack - Πεμ 05 Απρ 2012, 12:09:08
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
Φίλε Λεφ μετανόησε όσο είναι νωρίς!! εγώ όσες φορές το σκέφτηκα αυτό , τη πρώτη φορά έσπασε το σασμάν και τη 2η τράκαρα !!!!

( Laughing Laughing Laughing )

+1000 !!! αχαχαχα , εγω οταν το ειπα να το κανω αυτο ξαφνηκα αρχισα να χανω λαδια απο το καρτερ! χρειαστηκε αλαγη φλατζας
thodwrhs - Τετ 27 Ιούν 2012, 14:09:20
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα πηγα στην πεζο για επισκευη κλειδαριας.
εννοειται λεφτα δεν μ πηραν γιατι την περασμενη φορα μ βαψαν την πορτα με το αυτοκολλητα πανω και τους πηρε και τους σηκωσε σημερα και απο μενα και τον διευθυντη στο φανοπειο ...
μεχρι να ετοιμαστει εκανα τεστ drive to 208 απιστευτο αυτοκινητο και ακομα πιο απιστευτο το τιμονι του αν και πολυ μικρο σε διαστασεις και μετα
πηρα το rcz εκει χασαμε τα αυγα και τα πασχαλια με το πως στριβει για μαμα ροπατος κινητηρας αιρ κοντισιον που κανει την καμπινα παγακι.
ημονη εντσαση οτι το 208 δεν κανει για ατομο πανω απο 80 κιλα στα καθισματα.
ειμαι 102 κιλα ασχολουμαι με bodybuilding και τα πλαινα στηριγματα οπως και στα ποδια παταγα πανω και δεν χωραγα στο καθισμα.
το ιδιο δεν συνεβει στο rcz το οποιο απλα το εχω ερωτευθει......
AlienHack - Τετ 27 Ιούν 2012, 14:40:40
Θέμα δημοσίευσης:
thodwrhs έγραψε:

ειμαι 102 κιλα ασχολουμαι με bodybuilding και τα πλαινα στηριγματα οπως και στα ποδια παταγα πανω και δεν χωραγα στο καθισμα.

206kwn - Τετ 27 Ιούν 2012, 18:16:35
Θέμα δημοσίευσης:
thodwrhs έγραψε:

εβγαλε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο...
Ο ξυδιας ασχολειται με bodybuilding και οχι μονο ασχολειται αλλα εφτασε σε σημειο να μην χωρανε τα ποδια του σε καθισμα... Τι αλλο θα ακουσουμε....
Steve - Παρ 06 Ιούλ 2012, 10:46:31
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
thodwrhs έγραψε:

εβγαλε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο...
Ο ξυδιας ασχολειται με bodybuilding και οχι μονο ασχολειται αλλα εφτασε σε σημειο να μην χωρανε τα ποδια του σε καθισμα... Τι αλλο θα ακουσουμε....
Μιλάμε για χοντρομαλ**α! Laughing Laughing

102 κιλά και τί ύψος;
athanas - Σαβ 15 Σεπ 2012, 16:57:45
Θέμα δημοσίευσης:
http://2.bp.blogspot.com/-B8sQYL55JA8/T-WgA3MTzJI/AAAAAAAAIuU/u6Q-5MqehcI/s1600/000+AAA+%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A6%CE%97%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%91.jpg

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Steve - Σαβ 22 Σεπ 2012, 19:36:35
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/224713.html

Δείτε το σαν Έλληνες όμως για να καταλάβετε το νόημα Wink

Και σηκώνει συζήτηση γιατί μέσα σε 8 λεπτά αποτυπώνει όσα έγιναν το 2009 και μετά ΓΑΠ-ΔΝΤ...
Sinanai - Τετ 21 Νοέ 2012, 12:47:27
Θέμα δημοσίευσης:

stamatis_vts - Δευ 24 Δεκ 2012, 19:19:53
Θέμα δημοσίευσης:
ανσανσερ-ατζης? Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες