PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 Rallye-Πάλι στο συνεργείο...

amafic - Κυρ 31 Αύγ 2008, 20:29:37
Θέμα δημοσίευσης: 207 Rallye-Πάλι στο συνεργείο...
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρατήρησα ότι όταν έστριβα το τιμόνι και πάταγα γκάζι, ο κινητήρας έκανε διακοπές. Στην ευθεία το αυτοκίνητο δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Έχει κανένας ιδέα τί μπορεί να είναι πάλι αυτό; Αύριο πάω πάλι συνεργείο.
πριν από τρείς μέρες το πήρα από το συνεργείο
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13690
drdino - Κυρ 31 Αύγ 2008, 20:32:23
Θέμα δημοσίευσης:
Σου μπαίνει μήπως το esp;
amafic - Κυρ 31 Αύγ 2008, 20:35:47
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

Όχι. Το κάνει και με το ξεκίνημα με πρώτη αλλά το esp δεν μπαίνει
android - Δευ 01 Σεπ 2008, 00:36:00
Θέμα δημοσίευσης:
amafic έγραψε:
drdino έγραψε:

Όχι. Το κάνει και με το ξεκίνημα με πρώτη αλλά το esp δεν μπαίνει

φυσικα το κανει και στην 1η το esp ...βασικα αντισπιν...οταν στο κανει αυτο δοκιμασε κατι...βγαλε off το esp κ καντο χωρις... να δεις αν το κανει
εχω την εντυπωση οτι καποιες φορες το κανει χωρις να προλαβει να αναψη το λαμπακι
ελπιζω να μην εχεις κατω απο 1000 στροφες οταν το κανει αυτο η τπτ 1200 κ τσαρουχωνεις τερμα
amafic - Δευ 01 Σεπ 2008, 05:50:30
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
φυσικα το κανει και στην 1η το esp ...βασικα αντισπιν...οταν στο κανει αυτο δοκιμασε κατι...βγαλε off το esp κ καντο χωρις... να δεις αν το κανει
εχω την εντυπωση οτι καποιες φορες το κανει χωρις να προλαβει να αναψη το λαμπακι
ελπιζω να μην εχεις κατω απο 1000 στροφες οταν το κανει αυτο η τπτ 1200 κ τσαρουχωνεις τερμα

Κάτω από 1000 στροφές το πιό πιθανό είναι να μου σβήσει. Νορμάλ ξεκίνησα και μου το έκανε, για να καταλάβεις ξεπάρκαρα μέσα στην πόλη με στριμμένο το τιμόνι και μετά πήγαινα με χαμηλή ταχύτητα για να το παρακολουθήσω. Το κάνει και εν κινήσει αν έχω στρίψει το τιμόνι περίπου στο 1/4 ή περισσότερο. Θα το δοκιμάσω αυτό που λες με το esp.

Υ.Γ. Μόλις μου άλλαξαν τον αισθητήρα που προκαλούσε τα προβλήματα, ότι άλλο είχαν αλλάξει (βλ. παρακάτω link), ξαναέβαλαν επάνω τα παλιά γιατί διορθώθηκαν οι βλάβες... Οπότε παίζει να φταίει το esp
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13690
fisikelas - Δευ 01 Σεπ 2008, 10:52:08
Θέμα δημοσίευσης:
Πούλησε το και παρε το EVO . Μπηκα και εχυσα! 300 αλογα απο τη μανα του ...
Steve - Δευ 01 Σεπ 2008, 11:26:58
Θέμα δημοσίευσης:
fisikelas έγραψε:
Μπηκα και εχυσα!

Στο ταμπλώ?

Στο παρ-μπριζ?

Στο βρακάκι σου?

Πού ακριβώς?
fisikelas - Δευ 01 Σεπ 2008, 11:29:33
Θέμα δημοσίευσης:
Στον κώλο σου ! χαχαχαχαχαχα ! Laughing Αστειεύομαι Very happy
Steve - Δευ 01 Σεπ 2008, 11:31:18
Θέμα δημοσίευσης:
fisikelas έγραψε:
Στον κώλο σου ! χαχαχαχαχαχα ! Laughing Αστειεύομαι Very happy

Εγώ νόμιζα στα μούτρα σου! χαχαχαχαχαχα ! Laughing Αστειεύομαι Very happy
fisikelas - Δευ 01 Σεπ 2008, 11:36:52
Θέμα δημοσίευσης:
lol Laughing Laughing Laughing Ας απαντησει καποιος σοβαρα επιτελους στο Post Laughing Laughing Laughing Laughing
android - Δευ 01 Σεπ 2008, 14:34:04
Θέμα δημοσίευσης:
παντως ο γερος μου που το πηρε 1-2 φορες στην αρχη ετσι την πατησε Laughing
δεν θελει καθολου κοπο να μπει αντισπιν στην 1η παντως...το δυσκολο ειναι να μην μπει Laughing
amafic - Δευ 01 Σεπ 2008, 18:19:36
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
παντως ο γερος μου που το πηρε 1-2 φορες στην αρχη ετσι την πατησε Laughing
δεν θελει καθολου κοπο να μπει αντισπιν στην 1η παντως...το δυσκολο ειναι να μην μπει Laughing

Μιά μέρα έκανα μια γρήγορη εκκίνηση σε φανάρι με βρεγμένο δρόμο και άναψε και με τετάρτη...
Τέλος πάντων, δοκίμασα το "κόλπο" με το esp και έπιασε. Όταν το απενεργοποιούσα το αυτοκίνητο δούλευε κανονικά, αλλά μετά τα 50χλμ/ωρα άναβε πάλι και... τα ίδια. Πήγα συνεργείο και μου άλλαξαν τη μονάδα esp. Όταν έφυγα μετά από 2 χλμ έκανε διακοπές και στην ευθεία και σταμάτησε να δουλεύει το turbo!!! Ατμόσφαιρα δούλευε κανονικά!!!??? Το άφησα μέσα να μου αλλάξουν την αντλία του esp...
amafic - Δευ 08 Σεπ 2008, 19:04:17
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά μια φίσα στην πλεξούδα Shocked φαίνεται πως έφταιγε για το τελευταίο πρόβλημα.Δεν έκανε καλή επαφή και σταμάτησε να δουλεύει το turbo Confused , όπως επίσης έκανε διακοπές κι ο κινητήρας Mad . Την άλλαξαν και το αυτοκίνητο πετάει... Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες