PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 - Τοποθέτηση Cruise Contol

kostas207GT - Δευ 16 Ιούν 2008, 10:17:52
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Τοποθέτηση Cruise Contol
Καλημερα παιδια σημερα μου ηρθε το χειριστηριο του αυτοματου πιλοτου.Το κουμπωσαμε και μου το ενεργοποιησε με τον υπολογιστη.Κοστιζει 65 ευρω.Σας το λεω γιατι δεν ηξεραν αν δουλευει ουτε οι ιδιοι στην Peugeot.Oλα λειτουργουν κανονικα.Απλα ελεγαν οτι υπαρχει περιπτωση να μην δουλεψει γιατι δεν θα το δεχοταν το ΒSI..Τελικα ολα καλα.Αντε βαλτε το και εσεις!!Οσοι δεν το εχουν!!!
power - Δευ 16 Ιούν 2008, 10:38:45
Θέμα δημοσίευσης:
κατσε γιατι δεν το πιασα. Το αμαξι το πηρες χωρις αυτοματο πιλοτο και πηγες και πηρες το χειριστηριο του και τωρα ολα ΟΚ?
drdino - Δευ 16 Ιούν 2008, 10:41:22
Θέμα δημοσίευσης:
To Gt στάνταρ δεν το έχει το cruise; Shocked
power - Δευ 16 Ιούν 2008, 10:42:51
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

οχι!
kostas207GT - Δευ 16 Ιούν 2008, 11:55:13
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

Nαι φιλε μου πηρα το χειριστηριο εκανε 65 ευρω το κουμπωσα μου εβαλε το διαγνωστικο στον εγκεφαλο και δουλεψε ετσι απλα!!!Μου ελεγαν οτι δεν γινετε αλλα εγω ρισκαρα και τελικα γινετε.Το πολυ πολυ να εχανα τα 65 ευρω...Σιγα το πραμα....
power - Δευ 16 Ιούν 2008, 12:36:42
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο δεν εχει και κατι ενδειξεις στην οθονη? Αυτες δουλευουν?
kostas207GT - Δευ 16 Ιούν 2008, 19:10:00
Θέμα δημοσίευσης:
power έγραψε:
Αυτο δεν εχει και κατι ενδειξεις στην οθονη? Αυτες δουλευουν?
Ολα δουλευουν και στο κοντερ το ρολοι με τα χιλιομετρα που το ρυθμιζεις και στην οθονη του ραδιου τα παντα....Αυτοι οι Γαλοι θα μας τρελανουν!Το ολο περιεργο ειναι οτι το εχουν 100 ευρω αν το βαλεις εχtra απο την αρχη και να περμενεις και 3 μηνες...Γιατι???Αφου το εβαλα 65 ευρω και περιμενα μια εβδομαδα να ερθει το χειριστηριο...Κατι βρωμαει παιδια.Φανταστητε και τι αλλο θα ανακαλυψουμε....
power - Δευ 16 Ιούν 2008, 20:25:20
Θέμα δημοσίευσης:
Τζάμι αύριο το παραγγέλω. Very happy
volvos - Δευ 16 Ιούν 2008, 20:49:31
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΕ παιδια τα Gt δεν εχουν στανταρ κρουζ κοντρολ?????
fynos - Δευ 16 Ιούν 2008, 20:53:40
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΡΕ παιδια τα Gt δεν εχουν στανταρ κρουζ κοντρολ?????

oxi oxi το RC μόνο !
volvos - Δευ 16 Ιούν 2008, 20:54:51
Θέμα δημοσίευσης:
εμπρος λοιπον στυο δρομο που χαραξε ο κιτκαρος Laughing Laughing
drdino - Δευ 16 Ιούν 2008, 21:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι εγώ είχα την εντύπωση ότι τα Gt είχαν στάνταρ κρουζ.

Τον δρόμο και ο δικός μου κουβάς τον χάραξε. Laughing Laughing Laughing Laughing
fynos - Δευ 16 Ιούν 2008, 21:01:28
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Με την μόνη διαφορά που το 207 δεν θέλει πεντάλ ! Αν κατάλαβα καλά + ότι το 207 παίρνει και το limit !
Η αλήθεια είναι ότι εσύ άνοιξες τίς ορέξεις μας . . όποτε ο λογαριασμός . . .
salex - Δευ 16 Ιούν 2008, 22:25:00
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα ετοιμάζω cruise και για το Saxo να σας στείλω αδιάβαστους όλους μαζί! Laughing
kostas207GT - Τρι 17 Ιούν 2008, 07:55:10
Θέμα δημοσίευσης:
power έγραψε:

Φιλε μου προσεξε μονο φερνουν 2 χειριστηρια για το gt.Εσυ θα του πεις αυτο που εχει και περιοριστη ταχυτητας και αυτοματο πιλοτο.Οχι αυτο που ειναι on off μονο δεν θα δουλεψει.Αυτο που εχει το προσπεκτους του αυτοκινητου σου.Κρατα το να το δει γιατι εμενα μου εκαναν λαθος και μου εφεραν αλλο που ειχε μονο μια λειτουργια αυτο δεν δουλευει και μου το αλλαξαν.....
ΜΑΤΘΑΙΟΣ - Τρι 17 Ιούν 2008, 10:08:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια λέτε αντίστοιχα να μπαίνει και στο 407 st executive του 2004 ? Πως μπορούμε να το μάθουμε?
power - Τρι 17 Ιούν 2008, 12:06:35
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207GT έγραψε:
power έγραψε:

Φιλε μου προσεξε μονο φερνουν 2 χειριστηρια για το gt.Εσυ θα του πεις αυτο που εχει και περιοριστη ταχυτητας και αυτοματο πιλοτο.Οχι αυτο που ειναι on off μονο δεν θα δουλεψει.Αυτο που εχει το προσπεκτους του αυτοκινητου σου.Κρατα το να το δει γιατι εμενα μου εκαναν λαθος και μου εφεραν αλλο που ειχε μονο μια λειτουργια αυτο δεν δουλευει και μου το αλλαξαν.....

ok σε ευχαριστω.
kostas207GT - Τρι 17 Ιούν 2008, 13:38:49
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΑΤΘΑΙΟΣ έγραψε:
Ρε παιδια λέτε αντίστοιχα να μπαίνει και στο 407 st executive του 2004 ? Πως μπορούμε να το μάθουμε?
Αδελφακι δεν ξερω για το δικο σου.Το πολυ πολυ να ρισκαρεις να το παραγκειλεις και αν δεν δουλευει αστο για ομορφια.συνηθος οταν εχουν την υποδοχη μεσα στο καπακι του τιμονιου ενεργοποιηται.Βγαλε λοιπον το καπακι του τιμονιου και κοιτα να δεις αν εχει την τρυπα τη υποδοχη που κουμπωνει το μπουτον αυτο.πρεπει να εχει μια μαυρη ταπα.!!
COOL ALEXIS - Τρι 17 Ιούν 2008, 14:51:43
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Τώρα ετοιμάζω cruise και για το Saxo να σας στείλω αδιάβαστους όλους μαζί! Laughing

Αν δεν φτιάξεις στο δικό μου πρώτα θα σε στείλω αδιάβαστο κι εγώ Laughing Laughing Laughing

ΥΓ Ο Τάκης είναι τόσο large που το έβγαλε σε αχρηστία το cruise Cool
MEMsound - Τρι 17 Ιούν 2008, 17:14:14
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

ολο βελτιώσεις ειμαστε... τρομάρα μας...

ΣΤΕΛΙΟ με το δικό μου (το κρουζ) πότε θα ασχοληθούμε???
εχει ζαλιστεί να κάνει πέρα-δωθε μες το ντουλαπάκι του συνοδηγου...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Giannis307 - Τρι 17 Ιούν 2008, 18:44:43
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΑΤΘΑΙΟΣ έγραψε:

Κοιτα αποσο εχω καταλαβει αναμονη για να μπει πρεπει να εχει.....απλα δεν το βαζουν γιοα να το χρεωσουν σαν extra...εδω μπαινει και στο δικο μου... Laughing
MEMsound - Τρι 17 Ιούν 2008, 19:32:45
Θέμα δημοσίευσης:
καλά...
αναμονή εχει και το δικό μου 206 και του κουλαλεξη αλλα και του αρη...
αλλά σε κανέναν απ τους 3 μας δεν μπορεσαμε σε μια πρωτη απόπειρα να το συνδέσουμε μιας και η βσι δεν το εβλεπε...

οπότε...

δοκιμάζετε και βλέπετε... Wink
drdino - Τρι 17 Ιούν 2008, 20:47:32
Θέμα δημοσίευσης:
Θεωρητικά έχει δουλέψει σε GTi, σε RC σίγουρα όχι.
IAKOVOS - Τρι 17 Ιούν 2008, 21:02:07
Θέμα δημοσίευσης:
Idea Λέτε να μπαίνει και σε 307cc.
drdino - Τρι 17 Ιούν 2008, 21:15:54
Θέμα δημοσίευσης:
Άνετα! Στο δικό μου μπήκε μια χαρα. Very happy
Touristas - Τετ 18 Ιούν 2008, 05:41:09
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207GT έγραψε:
power έγραψε:

Προφανώς κάτι έκαναν λάθος για να μην δουλέψει το cruise control μόνο.
Για να τελειώνουμε μπαίνει σε ΟΛΑ τα 207 από το 1.4 90hp μέχρι και το RC.
Από εκεί και πέρα εάν κάποιος θέλει και limit θα πρέπει να αλλάξει και το πετάλι του γκαζιού.
Το ίδιο ισχύει και για τα 407.
kostas207GT - Τετ 18 Ιούν 2008, 06:33:47
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
kostas207GT έγραψε:
power έγραψε:

Από εκεί και πέρα εάν κάποιος θέλει και limit θα πρέπει να αλλάξει και το πετάλι του γκαζιού.
Φιλε μου κανεις λαθος.Δεν χρειαστηκα κανενα γκαζι..........
kostas207GT - Τετ 18 Ιούν 2008, 07:55:27
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207GT έγραψε:
Touristas έγραψε:
kostas207GT έγραψε:
power έγραψε:

Φιλε μου κανεις λαθος.Δεν χρειαστηκα κανενα γκαζι..........
Συγνωμη και αν εχεις δικιο που το ξερεις?Για να το ξερουμε και εμεις?Δεν μιλαω ειρωνικα.Τι να αλλαξουμε στο γκαζι?Για να τους το πω να το ξερουν και αυτοι....Απαντησε μου σε παρακαλω.Εδω οταν μου εβαλαν το πρωτο χειριστηριο το ανοιγες στο on εδειχνε την ενδειξη στο κοντερ αλλα δεν εβαζε τα χιλιομετρα να το ρυθμισεις.εδειχνε οτι δουλευε στα οργανα αλλα δεν δουλευε μονο εικονικα.αν μου αλλαζαν στο γκαζι τι,θα δουλευε???
fynos - Τετ 18 Ιούν 2008, 09:06:25
Θέμα δημοσίευσης:
For your informetion, ηλεκτρολόγος είναι και έχει βάλει άπειρα μπιχλιμπίδια και άλλες τόσες μοντιφίες . . . . αυτό που λέει ισχύει σίγουρα για 206, 307, 407 μίας και το ξέρω από πρώτο χέρι !
Τώρα για τις λεπτομέρειες που θες θα σου απαντήσει ο ίδιος Wink
salex - Τετ 18 Ιούν 2008, 09:13:37
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas to the rescue Very happy
fynos - Τετ 18 Ιούν 2008, 09:27:23
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:

Εσύ κούνα τα νήματα για αυτά που είπαμε Laughing
Steve - Τετ 18 Ιούν 2008, 11:11:25
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
salex έγραψε:

Εσύ κούνα τα νήματα για αυτά που είπαμε Laughing

Δεν μπορεί τώρα διότι κουνάει τα @@ μου.

Τάκη δώσε λίγο τον κωδικό του χειριστηρίου για τον 7.44

(η έστω Αργύρη δώσ' τον εσύ Laughing )
volvos - Τετ 18 Ιούν 2008, 11:15:13
Θέμα δημοσίευσης:
μπες στο αναλογο τοπικ αρκουδι και βρες τον...αμα θες σου πουλαω το δικο μου αφου με βλεπω να το κανω μηχανογκαζο στο τελος Laughing
kostas207GT - Τετ 18 Ιούν 2008, 14:01:37
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
kostas207GT έγραψε:
power έγραψε:

Τι λαθος μπορει να εκαναν και να μην δουλεψε ενω ενεργοποιηθηκε στα οργανα???Τι να ηταν λαθος??
Persis9 - Τετ 18 Ιούν 2008, 17:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε κωστα καλησπερα
εχω και εγω το GT και μιλησα με την OSCAR που πηρα το αυτοκινητο και μου ειπαν οτι δεν γινεται!!
Μηπως ν α μου δωσεις καμια ιδέα??
ευχαριστω
Touristas - Τετ 18 Ιούν 2008, 18:26:26
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν για να μπορέσει να δουλέψει πρέπει να ρυθμίσεις σωστά τις παραμέτρους του BSI αλλά και στον εγκέφαλο του κινητήρα. Εάν κάτι από τα δύο δεν είναι σωστό μπορεί να έχει ενδείξεις αλλά να μην δουλεύει. Επίσης το πώς λειτουργεί το limit και πως το cruise control γνωρίζουν εκεί που στο τοποθέτησαν? Προφανώς όχι.
Για να είσαι ενήμερος κι εσύ λοιπόν το χειριστήριο του cruise control με κωδικό 6242Z9 μπαίνει σε όλα 307,308,207,407,607 και δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να δουλέψει παρά μόνο σωστές ρυθμίσεις. Άντε σε κανένα 307 να θέλει αλλαγή ο διακόπτης του φρένου.

Για το limit τώρα θα σου θέσω ένα ερώτημα απλά για να καταλάβεις τι το χρειάζεται το πετάλι του γκαζιού. Ας υποθέσουμε πως έχεις limit και το έχεις βάλει να μην μπορείς να πας πάνω από 70χλμ. και πες πως για κάποιο λόγο πρέπει να επιταχύνεις για να αποφύγεις κάτι πως θα το κάνεις χωρίς να κλείσεις το limit?

Σκέψου λίγο και θα σου εξηγήσω τι ακριβώς γίνεται. Και για βοήθεια όταν το limit είναι on όσο και να πατάς το πετάλι του γκαζιού αυτό δεν θα ακούει.
Persis9 - Τετ 18 Ιούν 2008, 18:47:48
Θέμα δημοσίευσης:
αργυρη καλησπέρα

αυτο το τελευταιο δεν ειμαι σθγουρος οτι το καταλαβα!!
αν ,πορούσες να μου το πεις!!
ευχαριστω για το ενδιαφερον σου
Touristas - Τετ 18 Ιούν 2008, 18:49:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιο τελευταίο από όλα ….???
Persis9 - Τετ 18 Ιούν 2008, 18:52:55
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο για το limit και πως δουλεύει!!
Touristas - Τετ 18 Ιούν 2008, 18:59:22
Θέμα δημοσίευσης:
Υπ΄ όψη μην μπερδεύεις το limit με το cruise control.
Το πρώτο είναι για περιορισμό της ταχύτητας και το δεύτερο για σταθερή ταχύτητα.

Απλά σκέψου λίγο πως θα καταλάβει ο εγκέφαλος ότι εσύ θες να επιταχύνεις για τον Α η Β λόγο από τη στιγμή που του έχει βάλει limit στα χιλιόμετρα.

Υ.Γ Δεν κάνω των πονηρό και δεν το λέω άμεσα το κάνω απλά και μόνο για να καταλάβετε πως λειτουργεί.
Persis9 - Τετ 18 Ιούν 2008, 19:02:22
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ καταλαβα!
περιμενω νεα σου
εχω στειλει σχετικο mail σε σενα

Και παλι ευχαριστω ρε αργυρη
IAKOVOS - Τετ 18 Ιούν 2008, 22:59:28
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

thanks Razz
ΜΑΤΘΑΙΟΣ - Τετ 18 Ιούν 2008, 23:37:20
Θέμα δημοσίευσης:
Πήγα κι εγώ σήμερα στην peugeot της Χαλκίδας και ψάχνοντας στο computer βρήκαμε δύο κωδικούς για το 407 . Ο ένας τελείωνε σε Ζ8 και τον χαρακτήριζε σαν ρυθμιστή και περιοριστή ταχύτητας, και ένας σε Ζ9 που τον χαρακτήριζε σαν ρυθμιστή ταχύτητας σκέτο. Πήραμε τηλέφωνο στα κεντρικά και ο υπεύθυνος αφού με ρώτησε την χρονολογία πού αγοράστηκε το αυτοκίνητο ( 09 / 2004 ) μου είπε ότι παίρνει τον Ζ9 . Το παράγγειλα γιατί δεν υπήρχε στα κεντρικά. Πάντως δεν είχε αμφιβολία για το αν δουλεύει ή όχι.
Τιμή 64 ευρώ.
kostas207GT - Πεμ 19 Ιούν 2008, 00:09:36
Θέμα δημοσίευσης:
Persis9 έγραψε:
φιλε κωστα καλησπερα
εχω και εγω το GT και μιλησα με την OSCAR που πηρα το αυτοκινητο και μου ειπαν οτι δεν γινεται!!
Μηπως ν α μου δωσεις καμια ιδέα??
ευχαριστω
Φιλε μου και εμενα ετσι μου ειπαν οτι δεν μπαινει και εω το παραγκειλα για ομορφια το εβαλα μου εβαλε το διαγνωστικο και δουλευει μια χαρα.Παιδια δεν εχω λογο να σας πω ψεματα.Ελατε χανια να σας το βαλουν..
kostas207GT - Πεμ 19 Ιούν 2008, 00:13:51
Θέμα δημοσίευσης:
IAKOVOS έγραψε:
drdino έγραψε:

thanks Razz
Φιλε μου εσυ απο που εισαι απο Κρητη???Που στο εβαλαν?ολα καλα?σου εβαλαν το διαγνωστικο και ολα οκ ετσι δεν ειναι?
Touristas - Πεμ 19 Ιούν 2008, 21:00:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ακόμα δεν μου απάντησες στο ερώτημα που σου έθεσα… Rolling eyes

Τέλος πάντων για να ξέρεις λοιπόν εσύ και όλοι οι υπόλοιποι το πετάλι του γκαζιού όταν το αμάξι έχει limit , περιοριστή ταχύτητας δηλαδή , έχει επάνω του ενσωματωμένο ένα διακοπτάκι έτσι ώστε όταν εσύ θα πατήσεις τέρμα το γκάζι να βγάλει εκτός των περιοριστή μέχρι να αφήσει το γκάζι ξανά.
kostas207GT - Παρ 20 Ιούν 2008, 01:54:06
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Ακόμα δεν μου απάντησες στο ερώτημα που σου έθεσα… Rolling eyes

Τέλος πάντων για να ξέρεις λοιπόν εσύ και όλοι οι υπόλοιποι το πετάλι του γκαζιού όταν το αμάξι έχει limit , περιοριστή ταχύτητας δηλαδή , έχει επάνω του ενσωματωμένο ένα διακοπτάκι έτσι ώστε όταν εσύ θα πατήσεις τέρμα το γκάζι να βγάλει εκτός των περιοριστή μέχρι να αφήσει το γκάζι ξανά.
Σημερα βγηκα εθνικη σκ**α δεν δουλευει.Τι αλλο πρεπει να κανω???βοηθεια σε παρακαλω....λες να μην εχει το διακοπτακι που λες?απαντησε μου σε παρακαλω...σε 307cc δουλεψε μια χαρα.Στο 207 τι αλλο να παρουμε?????????????
Touristas - Παρ 20 Ιούν 2008, 05:53:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θες να δουλέψει μόνο το cruise control το μόνο που χρειάζεται είναι , το απλό χειριστήριο (6242Ζ9), και με το διπλό δουλεύει πάντως αλλά πάνω από όλα να ρυθμίσουν σωστά εγκέφαλο και BSI.
kostas207GT - Παρ 20 Ιούν 2008, 16:04:59
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Αν θες να δουλέψει μόνο το cruise control το μόνο που χρειάζεται είναι , το απλό χειριστήριο (6242Ζ9), και με το διπλό δουλεύει πάντως αλλά πάνω από όλα να ρυθμίσουν σωστά εγκέφαλο και BSI.
Φιλε μου ρυθμιζετε με το διαγνωστικο?Θα ξερουν οι βλακες να το ρυθμισουν?εχεις ιδεα τι ακριβως κανουν που αν ειναι να τους πω...Αλιος ξερεις καπου να παω να μου το ρυθμησουν?Ανεβαινω και Αθηνα δεν εχω προβλημα...Σε εχω κουρασει αν ναι σου ζητω συγνωμη αδελφε!
Touristas - Παρ 20 Ιούν 2008, 20:39:27
Θέμα δημοσίευσης:
Με το διαγνωστικό γίνεται η δουλειά.
Αν πας στην αντιπροσωπεία θα ξέρουν τι να κάνουν εάν όχι ας πάρουν τηλέφωνο στα κεντρικά Αθήνα να τους πουν. Wink
kostas207GT - Σαβ 21 Ιούν 2008, 19:18:32
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Αν πας στην αντιπροσωπεία θα ξέρουν τι να κάνουν εάν όχι ας πάρουν τηλέφωνο στα κεντρικά Αθήνα να τους πουν. Wink
Ok φιλε μου σε ευχαριστω πολυ πολυ.Θα σου στειελω να σου πω αν ολα ειναι οκ!!!!Ευχαρστω και παλι...
kostas207GT - Τετ 25 Ιούν 2008, 13:18:08
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

File mou pira sta kentrika kai mou eipan oti den ginete.esi xereis kapoion sigekrimena pou na mporei na to ftiaxei?se parakalo an mporeis pes mas h steile mou ena tilefono sto email mou na se paro i na paro kapoion.Pedia sorry gia ta aglika alla eimai exoteriko kai den eixe na valo elliniki glossa...
marios206 - Τετ 25 Ιούν 2008, 18:49:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ τα έχω περάσει και τα 2 σε GT

Για μόνο Cruise βάζεις μόνο διακόπτη απλό και ρύθμιση στο BSI

Για cruise και limit βάζεις διπλό διακόπτη και πεντάλ γκαζιού με διακόπτη στο κάτω μέρος και ανάλογη ρύθμιση στο BSI.
Δουλεύουν και τα 2 κανονικά.
kostas207GT - Σαβ 28 Ιούν 2008, 18:11:15
Θέμα δημοσίευσης:
marios206 έγραψε:

Για cruise και limit βάζεις διπλό διακόπτη και πεντάλ γκαζιού με διακόπτη στο κάτω μέρος και ανάλογη ρύθμιση στο BSI.

Πες μου που να ερθω η να σε παρω ενα τηλεφωνο να ανεβω οπου είσαι εδω δεν ξερουν τι τους γινετε.Σε παρακαλω η πες μου που το περασες...αν δεν μπορεις πες μου τι να αγωρασω και να τους πω τι εκει για να το κανουν.σε ευχαριστω...
ΜΑΤΘΑΙΟΣ - Δευ 30 Ιούν 2008, 10:02:21
Θέμα δημοσίευσης:
Εβαλα κι εγώ τον ρυθμιστή ταχύτητας στο 407 αλλά μάλλον δεν δουλεύει. Παρότι εμφανίζεται στο καντράν το σήμα όταν το γυρνάς στο on , δίπλα οι παύλες αναβοσβήνουν ότι και αν πατήσεις από τα κουμπιά. Βέβαια η ταχύτητα που το δοκίμασα ήταν max 70-80 χλμ. και με 4η και με 5η ταχύτητα. Λέτε να θέλει περισότερη ταχύτητα για να ενργοποιηθεί? Αυτή είναι η μόνη επιφυλαξή μου. Θα το δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα που θα βγώ εθνική. Κατά την ενεργοποίηση στην BSI υπήρχαν δύο διαθέσιμες επιλογές για ρυθμιστή ταχύτητας χωρίς περιοριστή, μία με κωδικό 2.1 και μία με 2.2. Με την 2.2 δεν εμφανίζεται καν το σήμα στο καντράν.
Τί να πώ , μάλλον λόγω του ότι αγόρασα από τους πρώτους το 407 ( 9-2004) δεν μου βγήκε σε καλό. Απ΄ ότι μου είπαν τα παιδιά στο συνεργείο σε μεταγενέστερα 407 έχουν βάλει τον ρυθμιστή χωρίς κανένα πρόβλημα.
Επίσης,για τον φίλο kostas207gt, μου είπαν ότι μπαίνει και στο 207 gt κανονικά.
Αργύρη ( Touristas ) και τα υπόλοιπα παιδιά που γνωρίζετε, έχετε καμιά ιδέα για κάτι που ίσως δεν έχω κάνει σωστά?
kostas207GT - Δευ 30 Ιούν 2008, 17:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΑΤΘΑΙΟΣ έγραψε:
Εβαλα κι εγώ τον ρυθμιστή ταχύτητας στο 407 αλλά μάλλον δεν δουλεύει. Παρότι εμφανίζεται στο καντράν το σήμα όταν το γυρνάς στο on , δίπλα οι παύλες αναβοσβήνουν ότι και αν πατήσεις από τα κουμπιά. Βέβαια η ταχύτητα που το δοκίμασα ήταν max 70-80 χλμ. και με 4η και με 5η ταχύτητα. Λέτε να θέλει περισότερη ταχύτητα για να ενργοποιηθεί? Αυτή είναι η μόνη επιφυλαξή μου. Θα το δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα που θα βγώ εθνική. Κατά την ενεργοποίηση στην BSI υπήρχαν δύο διαθέσιμες επιλογές για ρυθμιστή ταχύτητας χωρίς περιοριστή, μία με κωδικό 2.1 και μία με 2.2. Με την 2.2 δεν εμφανίζεται καν το σήμα στο καντράν.
Τί να πώ , μάλλον λόγω του ότι αγόρασα από τους πρώτους το 407 ( 9-2004) δεν μου βγήκε σε καλό. Απ΄ ότι μου είπαν τα παιδιά στο συνεργείο σε μεταγενέστερα 407 έχουν βάλει τον ρυθμιστή χωρίς κανένα πρόβλημα.
Επίσης,για τον φίλο kostas207gt, μου είπαν ότι μπαίνει και στο 207 gt κανονικά.
Αργύρη ( Touristas ) και τα υπόλοιπα παιδιά που γνωρίζετε, έχετε καμιά ιδέα για κάτι που ίσως δεν έχω κάνει σωστά?

Φιλε μου επρεπε να τα σκασω τελικα για να μου πουν οτι ξερουν απατεωνες σκετοι...τελικα χωρις λεφτα τιποτα δεν γινετε.10 λεπτα δουλεια 30 ευρω παρακαλω.....Τουλαχιστον δουλευει ο αυτοματος αργοτερα ισως αλλαξω το γκαζι για να δουλευει και το limit!!!Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας...
ΜΑΤΘΑΙΟΣ - Δευ 30 Ιούν 2008, 23:46:48
Θέμα δημοσίευσης:
Για πές με ποιόν μίλησες μπας και βγάλω κι εγώ άκρη. Οσο για τα 30 ευρώ και εμένα τόσα μου ζητήσανε αλλά όταν το άκουσα έγινα έξαλλος.
Είμαι 10 χρόνια πελάτης στην τοπική αντιπροσωπεία και τρελλάθηκα όταν άκουσα 30 ευρώ για 5 λεπτά ψάξιμο στο laptop και ένα πάτημα του enter. Τελικά μου πήραν 15 ,αλλά το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει. Το απόγευμα το έβγαλα και εθνική αλλά τζίφος . Ακόμα και με 110 χλμ. έκανε το ίδιο πράγμα, έβγαζε την ένδειξη με το off από κάτω και όταν πάταγες κάποιο από τα κουμπιά για αρχίζεις να σετάρεις αναβόσβηναν οι παύλες.
kostas207GT - Τρι 01 Ιούλ 2008, 02:45:41
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΑΤΘΑΙΟΣ έγραψε:
Για πές με ποιόν μίλησες μπας και βγάλω κι εγώ άκρη. Οσο για τα 30 ευρώ και εμένα τόσα μου ζητήσανε αλλά όταν το άκουσα έγινα έξαλλος.
Είμαι 10 χρόνια πελάτης στην τοπική αντιπροσωπεία και τρελλάθηκα όταν άκουσα 30 ευρώ για 5 λεπτά ψάξιμο στο laptop και ένα πάτημα του enter. Τελικά μου πήραν 15 ,αλλά το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει. Το απόγευμα το έβγαλα και εθνική αλλά τζίφος . Ακόμα και με 110 χλμ. έκανε το ίδιο πράγμα, έβγαζε την ένδειξη με το off από κάτω και όταν πάταγες κάποιο από τα κουμπιά για αρχίζεις να σετάρεις αναβόσβηναν οι παύλες.

Φιλε μου εστειλα e-mail απο το site www.peugeot.gr και μου εστειλαν απαντηση μετα απο μια εβδομαδα και μου ειπαν οτι γινετε.Δεν εχεις να χασεις κατι να ρωτησεις και εσυ.Η παρε ενα τηλεφωνο και ζητα να σε συνδεσουν με τους τεχνικους της LION HELLAS!!
sotiris-gt - Τρι 08 Ιούλ 2008, 18:58:31
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα. Είμαι καινούργιος στην παρέα σας. Κάτοχος πλέον ενός 207 GT και διαβάζοντας το συγκεκριμένο θέμα μου δημιουργήθηκε μια απορία. Σε ποιό σημείο τοποθετείται το cruise control γιατί κάτω από το χειριστήριο των φώτων δεν βλέπω κάποιο άνοιγμα. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Touristas - Τρι 08 Ιούλ 2008, 20:13:12
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπάρχει άνοιγμα το κάνεις μετά κόβοντας το πλαστικό.
kostas207GT - Τετ 09 Ιούλ 2008, 19:58:43
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Δεν υπάρχει άνοιγμα το κάνεις μετά κόβοντας το πλαστικό.
Σωστος ο παιχτης!!!Η δινεις 35 ευρω και σου φερνουν το πλαστικο του τιμονιου παει πακετο πανω +κατω μερος...η ταπα για να μπει το χειριστηριο ειναι απο κατω απο το πλαστικο του τιμονιου.Μια χαρα παιδες εγω ολα δουλευουν μια χαρα ευχαριστω και παλι οσους με βοηθησαν!!!
kostas207GT - Πεμ 17 Ιούλ 2008, 21:15:27
Θέμα δημοσίευσης:
power έγραψε:
Δεν μας ειπες εσυ ολα καλα αδελφε μου?Στο εφτιαξαν???Εγω ολα καλα!!!
Persis9 - Δευ 21 Ιούλ 2008, 06:26:09
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες καλημερα
Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Αργυρη για την τοποθετηση του cruise control!!
την παρασκευη το βαλαμε , γυρω στα 20 λεπτακια και ηταν ετοιμο!!
το δοκιμασα εκτενεστερα το σαβ-κο και δουλευει ρολοϊ!!
Αργυρη και παλι ευχααριστω!!
Anonymous - Δευ 21 Ιούλ 2008, 12:12:47
Θέμα δημοσίευσης:
Διάβασα όλο το θέμα αλλά μπερδεύτηκα:

1. Ποιο το συνολικό κόστος για τον διπλό διακόπτη (cruise+limit) μαζί με το πλαστικό καπάκι για να μην γίνει τρύπα;

2. Τι ακριβώς λειτουργίες έχει;

3. Ποιοι οι κωδικοί όλων των εξαρτημάτων που πρέπει να παραγγείλω για να μπει στο 207 CC Turbo;
Touristas - Δευ 21 Ιούλ 2008, 21:00:39
Θέμα δημοσίευσης:
Persis9 έγραψε:
Παίδες καλημερα
Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Αργυρη για την τοποθετηση του cruise control!!
την παρασκευη το βαλαμε , γυρω στα 20 λεπτακια και ηταν ετοιμο!!
το δοκιμασα εκτενεστερα το σαβ-κο και δουλευει ρολοϊ!!
Αργυρη και παλι ευχααριστω!!

Any time Wink
Dr_Michael έγραψε:
Διάβασα όλο το θέμα αλλά μπερδεύτηκα:

1. Ποιο το συνολικό κόστος για τον διπλό διακόπτη (cruise+limit) μαζί με το πλαστικό καπάκι για να μην γίνει τρύπα;

2. Τι ακριβώς λειτουργίες έχει;

3. Ποιοι οι κωδικοί όλων των εξαρτημάτων που πρέπει να παραγγείλω για να μπει στο 207 CC Turbo;

Θέλεις το χειριστήριο 6242Ζ8 τιμή 62,42
Ένα πετάλι γκαζιού κωδικό εξαρτάτε εάν είναι με αλουμινιο ή είναι το απλό τιμή 119,20 ενδεικτικά.
Τα καπάκι του τιμονιού ποιος ο λόγος να το αλλάξεις αφού δεν φαίνεται τίποτα?
Anonymous - Τρι 22 Ιούλ 2008, 00:54:55
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Ένα πετάλι γκαζιού κωδικό εξαρτάτε εάν είναι με αλουμινιο ή είναι το απλό τιμή 119,20 ενδεικτικά.
Τα καπάκι του τιμονιού ποιος ο λόγος να το αλλάξεις αφού δεν φαίνεται τίποτα?

Ευχαριστώ για την απάντηση!
Το πεντάλ γιατί πρέπει να το αλλάξω;
Touristas - Τρι 22 Ιούλ 2008, 05:30:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εάν θα βάλεις και περιοριστή ταχύτητας “limit” χρειάζεται για να ξέρει ο εγκέφαλος πότε πατάς τέρμα γκάζι και να το βγάζει εκτός.
Εάν βάλεις μόνο το cruise δεν χρειάζεται πετάλι.
Anonymous - Τρι 22 Ιούλ 2008, 08:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Εάν θα βάλεις και περιοριστή ταχύτητας “limit” χρειάζεται για να ξέρει ο εγκέφαλος πότε πατάς τέρμα γκάζι και να το βγάζει εκτός.
Εάν βάλεις μόνο το cruise δεν χρειάζεται πετάλι.

Ανεβαίνει πολύ το κόστος για αυτό ρώτησα. Το cruise τι λειτουργίες έχει;
Persis9 - Τρι 22 Ιούλ 2008, 08:54:51
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου η λειτουργια του ειναι οτι μπορει να κρατησει σταθερη μια συγκεκριμενη ταχυτητα π.χ 100km/h και μπορει να αυξηθει η ταχυτητα η αντιστοιχα να μειωθει απο τον μοχλο του cruise. Επισης μπορεις να αυξησεις ταχυτητα πατωντας το πεταλ του γκαζιου (για μια προσπεραση, η για ενα πορτοκαλι φαναρι) και αφηνοντας το να επιστρεψει στην ταχυτητα που ειχες πριν
ειναι πολυ χρησιμο σε ταξιδι η ακομα και στην πολη οταν εχει μπλοκο!!
επισης βοηθαει για χαμηλη καταναλωση!!
πιστευω οτι αξιζει πολυ τον κοπο αν σκεφτεις οτι με την παραγγελια του αυτοκινητου κοστιζει 200 ευρω!!!
αν μπορεσεις να το βαλεις αξιζει
theoxarhs - Τετ 23 Ιούλ 2008, 12:27:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια να ρωτησω κατι οσοι το εχετε βαλει

Γραφει μεσα στο Manual οτι το cruise control μπαινει από 4η και πάνω και 40km/h.

Είναι αληθεια αυτο; Αν έχεις 3η και 40 km/h δεν μπαίνει;
theoxarhs - Τετ 23 Ιούλ 2008, 12:30:08
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Touristas έγραψε:

Για να είσαι ενήμερος κι εσύ λοιπόν το χειριστήριο του cruise control με κωδικό 6242Z9

Τελικά ποιο ειναι το σωστο αυτο που τελειωνει σε 8 ή σε 9? Και ποια η διαφορά τους;
Persis9 - Τετ 23 Ιούλ 2008, 13:10:49
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου
ειναι οντως αληθεια αυτο χρειαζεται να εχεις ταχυτητα πανω απο 40 χλμ η και ακριβως 40 χλμ.
τωρα με 3η δεν το εχω δοκιμασει
αλλα εκτιμω οτι λογικα αρκει να εχει πανω απο 40!!
θα το δοκιμασω σημερα και θα ενημερωσω
Touristas - Τετ 23 Ιούλ 2008, 20:52:42
Θέμα δημοσίευσης:
theoxarhs έγραψε:
Touristas έγραψε:

Touristas έγραψε:

Για να είσαι ενήμερος κι εσύ λοιπόν το χειριστήριο του cruise control με κωδικό 6242Z9

Τελικά ποιο ειναι το σωστο αυτο που τελειωνει σε 8 ή σε 9? Και ποια η διαφορά τους;

Υπάρχουν ΔΥΟ χειριστήρια

Μόνο cruise control 6242Z9

Cruise and limit 6242Z8
kostas207GT - Πεμ 24 Ιούλ 2008, 05:25:54
Θέμα δημοσίευσης:
theoxarhs έγραψε:

Γραφει μεσα στο Manual οτι το cruise control μπαινει από 4η και πάνω και 40km/h.

Φιλε μου ναι μπαινει μονο σε 4η και 5η ταχυτητα απο 40 χιλιομετρα και πανω.Σε καμια αλλη ταχυτητα δεν μπαινει!!!
theoxarhs - Παρ 25 Ιούλ 2008, 17:51:00
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207GT έγραψε:
theoxarhs έγραψε:

Φιλε μου ναι μπαινει μονο σε 4η και 5η ταχυτητα απο 40 χιλιομετρα και πανω.Σε καμια αλλη ταχυτητα δεν μπαινει!!!

Δηλαδη οταν εισαι με 4η και δεν κανεις τιποτα αλλο, αλλαξεις απλα ταχυτητα σε 3η βγαινει; Πως καταλαβαινει την αλλαγη (να μην πατησεις φρενο 'η γκαζι εννοω);
Touristas - Παρ 25 Ιούλ 2008, 21:55:59
Θέμα δημοσίευσης:
Και μόνο το συμπλέκτη αν θα πατήσεις χωρίς να κατεβάσεις ταχύτητα βγαίνει εκτός
kostas207GT - Κυρ 27 Ιούλ 2008, 05:55:24
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Και μόνο το συμπλέκτη αν θα πατήσεις χωρίς να κατεβάσεις ταχύτητα βγαίνει εκτός
Σωστος ο παιχτης!!!
theoxarhs - Τρι 29 Ιούλ 2008, 20:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
Χμ... Τοτε ομως αν εισαι με 4η και πατησεις συμπλεκτη για να βαλεις 5η, βγαινει. Ετσι δεν ειναι;
Touristas - Τρι 29 Ιούλ 2008, 21:04:04
Θέμα δημοσίευσης:
Πως θα βγει εκτός λειτουργίας κάτι το οποίο δεν λειτουργεί.
Αφού θα έχει το χειριστήριο στο on και αφού θα βάλεις 5η τότε πατώντας το επάνω κουμπί που έχει από την πίσω μεριά το χειριστήριο ενεργοποιείς το σύστημα στην επιθυμητή ταχύτητα.
Από εκεί και πέρα αν πατήσεις φρένο ή το πετάλι του συμπλέκτη το σύστημα βγαίνει εκτός με αποθηκευμένη την τιμή ταχύτητας που πήγαινες μέχρι εκείνη την στιγμή.
theoxarhs - Τρι 29 Ιούλ 2008, 21:12:17
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Πως θα βγει εκτός λειτουργίας κάτι το οποίο δεν λειτουργεί.
Αφού θα έχει το χειριστήριο στο on και αφού θα βάλεις 5η τότε πατώντας το επάνω κουμπί που έχει από την πίσω μεριά το χειριστήριο ενεργοποιείς το σύστημα στην επιθυμητή ταχύτητα.
Από εκεί και πέρα αν πατήσεις φρένο ή το πετάλι του συμπλέκτη το σύστημα βγαίνει εκτός με αποθηκευμένη την τιμή ταχύτητας που πήγαινες μέχρι εκείνη την στιγμή.

Το σεναριο που ελεγα λεει : 4η και πανω απο 40 km/h, το εχεις βαλει On και λειτουργει...

Μετα σου καρφωνεται η ιδεα να βαλεις 5η (π.χ γιατι βλεπεις κατηφορα)... Με το που θα πατησεις τον συμπλεκτη (οπως λες) θα βγει off ... Ετσι δεν ειναι;
Touristas - Τρι 29 Ιούλ 2008, 21:35:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοείτε πως θα κλείσει αφού θα πατήσεις συμπλέκτη.
Εσύ το μόνο που έχει να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί που έχει στο πλάι και θα λειτουργήσει ξανά.
Manavis207Gt - Τρι 29 Ιούλ 2008, 22:56:29
Θέμα δημοσίευσης:
Βαζοντας σε λειτουργια το cruise εχουμε καμια ενδειξη σε ταμπλο η οθονη πολλαπλων?
giannis27 - Τετ 30 Ιούλ 2008, 00:41:49
Θέμα δημοσίευσης:
στο ταμπλό βγαίνει ένα μικρό στροφόμετρο κ από πάνω έχει την ταχύτητα που το έχεις ρυθμίσει
dounavis - Πεμ 23 Οκτ 2008, 12:31:20
Θέμα δημοσίευσης:
αυτες ειναι οι δυο επιλογες.
Κοστος τοποθετησης ξερουμε ομως?

dounavis - Πεμ 23 Οκτ 2008, 12:32:42
Θέμα δημοσίευσης:

Anonymous - Πεμ 23 Οκτ 2008, 13:04:29
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Είναι σίγουρο ότι πρέπει να αλλαχτεί και το πετάλι του γκαζιού; Γιατί σε μια αντιπροσωπεία που ρώτησα μου είπαν πως δεν χρειάζεται.
Touristas - Πεμ 23 Οκτ 2008, 21:25:05
Θέμα δημοσίευσης:
1000%
Και μάλιστα το έχω αναλύσει για ποιο λόγο.
MTerry - Παρ 24 Οκτ 2008, 07:40:53
Θέμα δημοσίευσης:
Στο Rallye μπαίνει ???

Μνήμη δεν έχει ??? Surprised

Ολα τα αυτοκίνητα που ειχα με cruise control εαν για κάποιο λόγο (συμπλέκτη,φρένο,..) εβγαινε off πατούσες το κουμπάκι της τελευταίας αποθηκευμένης ταχύτητας και αυτό πήγαινε παλι εκεί.
Ειδικά στα αυτόματα αυτοκίνητα ειναι τέλειο (μεχρι και kick down κάνει) ! Πας με π.χ. 130 χλμ και σταματας να πλήρώσεις διοδια . . . μετα δίνεις μια γκαζιά για να περάσεις τα 40 χλμ και πατάς την μνήμη . . . παει αυτό στα 130 χωρίς υπερβολές στην κατανάλωση !!!
MTerry - Παρ 24 Οκτ 2008, 07:48:40
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Sorry τώρα το είδα !
Θα το παραγγείλω ! Smile
red_storm - Τρι 28 Οκτ 2008, 19:57:18
Θέμα δημοσίευσης:
Κωδικό για το απλό πετάλ ξέρουμε? Τιμή?
Επίσης ξέρουμε κωδικό για το cruise and limit και για το πετάλ για το 407?
Αν κατάλαβα καλά, το limit εξυπηρετεί ΜΟΝΟ αν ΔΕΝ θές να υπερβείς μια συγκεκριμένη ταχύτητα που του έχεις ορίσει εσυ. Σωστά?
Manavis207Gt - Τρι 28 Οκτ 2008, 20:05:57
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω δεν αλλαξα πενταλ γκαζιου..γιατι δεν ηθελα περιοριστη ταχυτητας..εαν δεν θελετε τον περιοριστη , δεν χρειαζετε τιποτα αλλο εκτος το ανταλλακτικο που εικονιζετε πιο πανω.Πολυ εξυπηρετικο και ασφαλως πιο πολυ οικονομικο σε ταξιδια!!!η τιμη του γυρω στα 100 ευρω..Στην PEUGEOT μου πηρανε15 ευρω περαστικα. Wink
red_storm - Τρι 28 Οκτ 2008, 20:08:00
Θέμα δημοσίευσης:
100 € ποιό? το cruise control μόνο? 63 € είπαν τα παιδιά!
fynos - Τρι 28 Οκτ 2008, 20:32:55
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό που έχει και το limit είναι πιο ακριβό + τα πετάλι !
Υπάρχει και το απλό με μόνο μια επιλογή στο ροδάκι . . . cruise
red_storm - Τρι 28 Οκτ 2008, 21:08:25
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Αυτό που έχει και το limit είναι πιο ακριβό + τα πετάλι !
Υπάρχει και το απλό με μόνο μια επιλογή στο ροδάκι . . . cruise

Αα! Τώρα κατάλαβα! Αυτό που έχει ΚΑΙ το limit είναι πιο ακριβό από το άλλο που έχει ΜΟΝΟ το cruise control, συν την αλλαγή του πετάλ αν πάρεις το limit.
Cruise μαζί με limit δουλεύουν?
fynos - Τρι 28 Οκτ 2008, 21:15:47
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι, το ένα ή το άλλο !
red_storm - Τρι 28 Οκτ 2008, 21:23:32
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Όχι, το ένα ή το άλλο !

Α δεν δουλεύουν μαζί cruise control και limit. Άρα το limit είναι στην ουσία άχρηστο. Η χρησιμότητά του είναι να μην υπερβεί μια συγκεκριμένη ταχύτητα που του έχεις ορίσει.
fynos - Τρι 28 Οκτ 2008, 21:25:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβός, και για αυτό θες και άλλο πεντάλ το οποίο θα έχει μικρό διακόπτη, ώστε σε βαθύ πάτημα να απενεργοποιείται στιγμιαία.
red_storm - Τρι 28 Οκτ 2008, 21:30:40
Θέμα δημοσίευσης:
Άρα τσάμπα λεφτά! Καλύτερο το cruise μόνο. Ούτε αλλάζεις πετάλ ούτε τίποτα!
Στο καντράν και στη οθόνη στη μέση έχει διαφορές αν βάλεις το limit ή το cruise?
MTerry - Τετ 29 Οκτ 2008, 14:19:45
Θέμα δημοσίευσης:
MTerry έγραψε:

Μνήμη δεν έχει ??? Surprised

AlienHack - Παρ 31 Οκτ 2008, 11:02:11
Θέμα δημοσίευσης:
για 206 παίζει τιποτα τετοιο?
MEMsound - Παρ 31 Οκτ 2008, 11:17:51
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6183
red_storm - Σαβ 01 Νοέ 2008, 20:41:20
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες στο δικό μου το 207 στο πλάι στο πλαστικό δεν υπάρχει η τρύπα για να μπει το cruise. Υπάρχει περίπτωση να μην μπαίνει? Σε αυτή τη περίπτωση αλλάζεις και το πλαστικό? Υπάρχει τρόπος να δώ αν στο δικό μου το αμάξι μπαίνει σίγουρα?
CrazyMike - Πεμ 13 Νοέ 2008, 18:39:27
Θέμα δημοσίευσης:
marios206 έγραψε:

το ένα απο τα 2 Gt ειναι δικο μου και εδώ και περιπου 8 μήνες δουλεύουν ολα οκ ...και cruise kai limit παίζει αφού αλλαξα και πεταλιέρα γκαζιού..
peugeot_ς - Τετ 19 Νοέ 2008, 11:09:37
Θέμα δημοσίευσης:
Χαζη ερωτηση, αλλα για να σιγουρευτω μπαινει ανεξαρτητα την οθονη του υπολογιστη? Και αν ειναι κανενας που εχει το cruise control σκετο και του ειναι αχρειαστο ας με ενημερωσει παρακαλω για να το αγορασω γιατι ενδιαφερομαι αμεσα Smile
fynos - Τετ 19 Νοέ 2008, 13:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot_ς έγραψε:
μπαινει ανεξαρτητα την οθονη του υπολογιστη? Smile

Nai Wink
Puzzle - Τετ 19 Νοέ 2008, 14:33:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδιαφερομαι και εγω για το cruise control και οχι για το limit μιας και αν καταλαβα σωστα τη λειτουργια του δεν με ενδιαφερει...
Αργυρη σου εστειλα pm μηπως μπορεσεις και με βοηθησεις εσυ..
Παντως δεν περιμενα ποτε οτι θα μπορουσε να μπει ετσι ευκολα..και οντως για ταξιδι πρεπει να ειναι πολυ καλο ειδικα για την οικονομια..και τη ξεκουραση του ποδιου.. Laughing
dounavis - Παρ 28 Νοέ 2008, 01:19:33
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ποια αντιπροσωπεια το εχει βαλει καποιος και ειναι απολυτα ευχαριστημενος"?
MTerry - Παρ 09 Ιαν 2009, 11:37:20
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα (επιτέλους) ξεκίνησα να πάω στην αντιπροσωπεία να παραγγείλω το χειριστήριο για το cruise control
και η απάντηση ηταν : "Το έχουμε . . . άν θέλεις το περνάμε τώρα . . . Surprised !!!!!
Σε μισή ώρα ηταν κομπλέ μαζί με το κόψιμο του πλαστικού από τον¨"καλλιτέχνη" ηλεκτρολόγο
και το κόστος 67 Ευρώ (δεν πλήρωσα εργατικά Shocked )

Off Topic
Ειναι η τρίτη φορά που με "φτιάχνει" η αντιπροσωπεία εδώ στα Γιάννενα.
1η όταν πηγα να παραγγείλω το 207-"Εχουμε ένα στην έκθεση και αυτός που το παρηγγειλε δεν το βιαζεται . . . βγάζουμε πινακίδες-έλα αυριο να το πάρεις"
2η την αλλη το πρωί όταν πήγα να το πάρω -" Η αεροτομή που παρήγγειλες θα ειναι ετοιμη σε 4 μέρες . . . αλλά αν δεν βιάζεσαι έχουμε μια έτοιμη . . . " σε μισή ώρα έτοιμος
Very happy Very happy Very happy
amafic - Παρ 20 Φεβ 2009, 09:28:23
Θέμα δημοσίευσης:
MTerry έγραψε:
Σήμερα (επιτέλους) ξεκίνησα να πάω στην αντιπροσωπεία να παραγγείλω το χειριστήριο για το cruise control
και η απάντηση ηταν : "Το έχουμε . . . άν θέλεις το περνάμε τώρα . . . Surprised !!!!!
Σε μισή ώρα ηταν κομπλέ μαζί με το κόψιμο του πλαστικού από τον¨"καλλιτέχνη" ηλεκτρολόγο

Αυτό στη φωτο είναι το cruise και limit ή μόνο cruise;
amafic - Παρ 20 Φεβ 2009, 09:43:45
Θέμα δημοσίευσης:
Στην Πάτρα το έχει βάλει κανένας; Ευχαριστημένος;
MTerry - Παρ 20 Φεβ 2009, 09:45:53
Θέμα δημοσίευσης:
amafic έγραψε:
Αυτό στη φωτο είναι το cruise και limit ή μόνο cruise;

Μόνο cruise control
Code 6242Z9

Αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα δείς ότι αυτό που έχει και limit ειναι πιοό ακριβό . . .

Smile
amafic - Παρ 20 Φεβ 2009, 14:56:06
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα παρήγγειλα το cruise control για το Rallye μου, 65 ευρώ. Για το limit μου είπαν την ίδια ακριβώς τιμή κι ότι ΔΕΝ χρειάζεται αλλαγή το πεντάλ του γκαζιού, το μόνο πρόβλημα είναι (μου είπαν) ότι είναι μικρή η οθόνη ενδείξεων στο ταμπλώ και δεν θα χωράει τις απεικονίσεις του limit, ενώ για το cruise είναι μια χαρά (ένα συμβολάκι δεν αλλάζει μόνο;;WinkShocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked . Στο τέλος τα παρήγγειλαν και τα δύο για να τα δοκιμάσουν και να δουν ποιό από τα δύο θα δουλέψει. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Jim207GT - Παρ 20 Φεβ 2009, 15:14:11
Θέμα δημοσίευσης:
amafic έγραψε:
Σήμερα παρήγγειλα το cruise control για το Rallye μου, 65 ευρώ. Για το limit μου είπαν την ίδια ακριβώς τιμή κι ότι ΔΕΝ χρειάζεται αλλαγή το πεντάλ του γκαζιού, το μόνο πρόβλημα είναι (μου είπαν) ότι είναι μικρή η οθόνη ενδείξεων στο ταμπλώ και δεν θα χωράει τις απεικονίσεις του limit, ενώ για το cruise είναι μια χαρά (ένα συμβολάκι δεν αλλάζει μόνο;;WinkShocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked . Στο τέλος τα παρήγγειλαν και τα δύο για να τα δοκιμάσουν και να δουν ποιό από τα δύο θα δουλέψει. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Το πεταλ το βάζεις αν θες στο τέρμα πάτημα να απενεργοποιεί το limit, κατατάλλα εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ(το limit)
amafic - Παρ 20 Φεβ 2009, 15:29:38
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Το πεταλ το βάζεις αν θες στο τέρμα πάτημα να απενεργοποιεί το limit, κατατάλλα εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ(το limit)

Το κατάλαβα, αφού έχουν και τα δύο την ίδια τιμή και εφόσον δουλεύει το cruise με το χειριστήριο του limit χωρίς αλλαγή του πεντάλ, θα βάλω το limit και αργότερα αν δω οτι μου χρειάζεται και limit θα αλλάξω και το πεντάλ. Πάντως μου έκανε εντύπωση η επιμονή τους ότι δεν χρειάζεται αλλαγή του πεντάλ για να δουλέψει το limit. Να δω τί θα μου πούνε όταν θα πάω να το βάλω.
Touristas - Σαβ 21 Φεβ 2009, 10:15:02
Θέμα δημοσίευσης:
Τι άλλο θα ακούσω.
Η οθόνη που κολλάει με το cruise control και το limit?
Από την στιγμή που δείχνει ενδείξεις για το cruise θα δείχνει και για το limit.
Για να δουλέψει το limit ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΙ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ ΑΛΛΑΓΗ για να καταλαβαίνει ο εγκέφαλος πότε το πατάς τέρμα και να βγάζει το limit εκτός λειτουργίας.
Προσοχή στην διαμόρφωση που θα κάνουν αν δηλώσουν πως έχει και limit χωρίς να έχει μπει και το πετάλι του γκαζιού είναι πολύ πιθανό να σου ανάψει λαμπάκι κινητήρα και να κάνει κοψίματα χώρια που θα το καταγράψει σαν σφάλμα ο εγκέφαλος.
amafic - Σαβ 21 Φεβ 2009, 10:47:48
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Τι άλλο θα ακούσω.
Η οθόνη που κολλάει με το cruise control και το limit?
Από την στιγμή που δείχνει ενδείξεις για το cruise θα δείχνει και για το limit.

ΕΛΑ ΝΤΕ!!!!!!! Το manual του αυτοκινήτου έχει φωτογραφίες και από τα δύο και το μόνο που τα διαφοροποιεί στην αποικόνιση είναι ένα συμβολάκι.

Touristas έγραψε:
Προσοχή στην διαμόρφωση που θα κάνουν αν δηλώσουν πως έχει και limit χωρίς να έχει μπει και το πετάλι του γκαζιού είναι πολύ πιθανό να σου ανάψει λαμπάκι κινητήρα και να κάνει κοψίματα χώρια που θα το καταγράψει σαν σφάλμα ο εγκέφαλος.

Αργύρη μήπως είναι καλύτερα να βάλω μόνο το cruise εφόσον δεν σκοπεύω να αλλάξω πεντάλ γκαζιού; Γιατί αν μου λένε τέτοια πράγματα πριν την εγκατάσταση, είναι πολύ πιθανό να δω το έργο που περιγράφεις πιο πάνω. Άσε που σε μεταξύ τους συζήτηση έλεγαν ότι για να μπει το limit θέλει μόνο ρύθμιση η bsi, ενώ για το cruise δεν θέλει. Αληθεύει; Και τί είναι αυτή η bsi;
Steve - Σαβ 21 Φεβ 2009, 11:28:32
Θέμα δημοσίευσης:
amafic έγραψε:
Και τί είναι αυτή η bsi;
BUILT-IN SYSTEMS INTERFACE
Touristas - Σαβ 21 Φεβ 2009, 20:04:02
Θέμα δημοσίευσης:
BSI σε Ελληνικά = κεντρική μονάδα ελέγχου αυτοματισμών.
Ότι και από τα δύο και να βάλεις θα πρέπει να δηλωθούν και στο BSI αλλά και στον εγκέφαλο κινητήρα.
Αλλά προσοχή όπως σου είπα εάν δεν έχεις σκοπό να βάλεις limit να μην το δηλώσετε για να μην έχεις πρόβλημα.
amafic - Σαβ 21 Φεβ 2009, 21:08:53
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
BSI σε Ελληνικά = κεντρική μονάδα ελέγχου αυτοματισμών.
Ότι και από τα δύο και να βάλεις θα πρέπει να δηλωθούν και στο BSI αλλά και στον εγκέφαλο κινητήρα.
Αλλά προσοχή όπως σου είπα εάν δεν έχεις σκοπό να βάλεις limit να μην το δηλώσετε για να μην έχεις πρόβλημα.

Σαφέστατο. Ευχαριστώ.
amafic - Πεμ 26 Φεβ 2009, 12:06:49
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά σήμερα έβαλα το cruise κι απ'ότι φαίνεται με καλύπτει σε σχέση με το limit. Από μια μικρή διαδρομή που το δούλεψα πιστεύω θα είναι όλα τα λεφτά σε πολύωρα ταξίδια στην εθνική.
amafic - Τετ 04 Μάρ 2009, 00:08:03
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα δούλεψα για αρκετή ώρα το cruise στην εθνική και παρατήρησα πως όταν πάταγα το γκάζι για να επιταχύνω και να προσπεράσω (το πάταγα ομαλά και χωρίς να κατεβάσω ταχύτητα) το cruise δεν απεμπλεκόταν κι όταν άφηνα το γκάζι διατηρούσε ξανά την προεπιλεγμένη ταχύτητα χωρίς καμία δική μου παρέμβαση. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Δεν μοιάζει πολύ με τη λειτουργία του limit;

σημείωση: με το cruise ενεργοποιημένο η ένδειξη της στιγμιαίας κατανάλωσης στο trip computer ήταν η μέρα με τη νύχτα (φυσικά προς τα κάτω) σε σχέση με το να προσπαθώ να διατηρήσω μόνος μου μια σταθερή ταχύτητα. Βέβαια η πραγματική κατανάλωση θα φανεί στην πορεία, είναι πολύ νωρίς ακόμα.
drdino - Τετ 04 Μάρ 2009, 00:27:21
Θέμα δημοσίευσης:
Το cruise απεμπλεκεται είτε από το χειριστήριο, είτε πατώντας συμπλέκτη ή φρένο. Όχι από γκάζι. Very happy
kostas207rc - Τετ 04 Μάρ 2009, 16:10:12
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Το cruise απεμπλεκεται είτε από το χειριστήριο, είτε πατώντας συμπλέκτη ή φρένο. Όχι από γκάζι. Very happy

Δεν θα το έλεγα το cruise βγαίνει και όταν πατάς γκάζι...
drdino - Τετ 04 Μάρ 2009, 16:14:47
Θέμα δημοσίευσης:
Τότε έχει κάποιο πρόβλημα το δικό σου.

Όταν αφήνεις το γκάζι και επιστρέψει στην ταχύτητα που έχεις αποθηκευμένη, δεν την κρατάει; Αν ναι, τότε δεν βγαίνει. Very happy
manaros - Τετ 04 Μάρ 2009, 16:19:08
Θέμα δημοσίευσης:
παντως και στο gt μου λειτουργει οπως λεει ο Κωσταντινος..πατας γκαζι,προσπερνας,αφηνεις γκαζι και επανερχεται στην ταχυτητα πριν την προσπεραση!γι αυτο και την στιγμη της προσπερασης δεν βγαζει off αλλα αναβοσβηνει η ταχυτητα του cruise.να θυμισω οτι εχω σκετο cruise χωρις limit.ισως στο rc λειτουργει αλλιως
kostas207rc - Τετ 04 Μάρ 2009, 20:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
Αναβοσβήνει. Μετά ενοείς αν αφήσω γκάζι και πέσει στα ίδια χλμ που το είχα ρυθμισμένο?
amafic - Τετ 04 Μάρ 2009, 21:23:37
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Αναβοσβήνει. Μετά ενοείς αν αφήσω γκάζι και πέσει στα ίδια χλμ που το είχα ρυθμισμένο?

Σωστά.
kostas207rc - Τετ 04 Μάρ 2009, 22:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν το έχω προσέξει αυτό θα το τσεκάρω και θα σου πω
amafic - Σαβ 14 Μάρ 2009, 20:28:33
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά, όντως δεν απενεργοποιείται όταν πατάς γκάζι, μόνο με φρένο και συμπλέκτη. Αφήνεις το γκάζι και επανέρχεται στην ταχύτητα που το είχες ρυθμίσει. Very happy
amafic - Τρι 31 Μάρ 2009, 10:13:44
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά το cruise μου τα'παιξε. Χτες ταξίδεψα από Αθήνα και είχα βάλει το cruise για να μετρήσω την κατανάλωση σε ταξίδι μέχρι που αναγκάστηκα να φρενάρω και φυσικά βγήκε off. Μετά πάω να το ξαναβάλω, αλλά τίποτα... Confused Το'κλεισα, το ξανάνοιξα, τίποτα... Sad Έβγαζε παύλες στην οθόνη. Όλα αυτά, εννοείται, στην εθνική με 130+ χλμ και πέμπτη στο κιβώτιο. Πάω συνεργείο σε λίγο να δω τι θα μου πούνε.
dimkeras - Τρι 31 Μάρ 2009, 10:25:02
Θέμα δημοσίευσης:
Μου το είχε κάνει πέρσυ. Έβγαζε παύλες που αναβόσβηναν και δε λειτουργούσε. Άλλαξαν τη φίσα από το πεντάλ του φρένου και διορθώθηκε.
amafic - Τρι 31 Μάρ 2009, 10:45:23
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
Μου το είχε κάνει πέρσυ. Έβγαζε παύλες που αναβόσβηναν και δε λειτουργούσε. Άλλαξαν τη φίσα από το πεντάλ του φρένου και διορθώθηκε.

Έτσι κι εμένα. Όταν το άνοιγα έβγαζε παύλες σταθερές και όταν πάταγα κάποιο κουμπί για να το ρυθμίσω, οι παύλες αναβόσβηναν.
Jim207GT - Τρι 31 Μάρ 2009, 10:56:48
Θέμα δημοσίευσης:
amafic έγραψε:
dimkeras έγραψε:

Έτσι κι εμένα. Όταν το άνοιγα έβγαζε παύλες σταθερές και όταν πάταγα κάποιο κουμπί για να το ρυθμίσω, οι παύλες αναβόσβηναν.

Μου το έχει κάνει 2 φορές απλά πήγα στην άκρη έσβησα και ξανάναψα και όλα ΟΚ, μάλλον μπλοκάρει και θέλει reset Razz Razz
amafic - Τρι 31 Μάρ 2009, 13:29:12
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Μου το έχει κάνει 2 φορές απλά πήγα στην άκρη έσβησα και ξανάναψα και όλα ΟΚ, μάλλον μπλοκάρει και θέλει reset Razz Razz

Τελικά Δημήτρη αυτό πρέπει να είναι το κόλπο. Ξεκίνησα σήμερα να πάω στο συνεργείο και το cruise δούλευε μια χαρά Shocked Shocked Shocked . Τί συμπλέκτη και φρένο πάταγα για να βγεί off, τί το'κλεινα και το ξανάνοιγα, μια χαρά δούλευε.
Μηχανήματα του Evil
dimkeras - Τρι 31 Μάρ 2009, 22:48:49
Θέμα δημοσίευσης:
amafic έγραψε:
Jim207GT έγραψε:

Τελικά Δημήτρη αυτό πρέπει να είναι το κόλπο. Ξεκίνησα σήμερα να πάω στο συνεργείο και το cruise δούλευε μια χαρά Shocked Shocked Shocked . Τί συμπλέκτη και φρένο πάταγα για να βγεί off, τί το'κλεινα και το ξανάνοιγα, μια χαρά δούλευε.
Μηχανήματα του Evil

Μου έκανε ακριβώς αυτά που λέτε, μέχρι που μια στιγμή σταμάτησε να δουλεύει δια παντός. Και μετά από καμιά εβδομάδα πήγα συνεργείο και το επισκευάσαμε.
amafic - Σαβ 04 Απρ 2009, 22:41:40
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
Μου έκανε ακριβώς αυτά που λέτε, μέχρι που μια στιγμή σταμάτησε να δουλεύει δια παντός. Και μετά από καμιά εβδομάδα πήγα συνεργείο και το επισκευάσαμε.

Τελικά, έχει πρόβλημα το cruise μου Confused . Συνεχίζει να μην δουλεύει και χρειάζεται να σβήνω και να ξαναβάζω μπρος τον κινητήρα για να ξαναδουλέψει Mad . Μεθαύριο που θα πάω για σέρβις θα το αφήσω αναμμένο για να το δουν, μπας και το φτιάξουν Twisted evil .
amafic - Τετ 22 Απρ 2009, 16:04:39
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα-επιτέλους- πήγα και μου έφτιαξαν το cruise. Άλλαξαν τη βαλβίδα stop (ή φρένου, έτσι μου την είπαν) και τρεις ασφάλειες στην ασφαλειοθήκη δίπλα στο τιμόνι. Μάλιστα διαπιστώθηκε ότι δεν άναβαν καθόλου τα πίσω φώτα των φρένων (πόσο καιρό άραγε;;;;;;; Rolling eyes )!!!!!!!!!! Το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά. Very happy
dimkeras - Παρ 24 Απρ 2009, 22:36:56
Θέμα δημοσίευσης:
amafic έγραψε:
... διαπιστώθηκε ότι δεν άναβαν καθόλου τα πίσω φώτα των φρένων (πόσο καιρό άραγε;;;;;;; Rolling eyes )!!!!!!!!!!

Όσο καιρό δε δουλεύει το cruise!
Καλορίζικος τώρα! Μάλλον δε θα ξανάχεις θέμα.
(Εμένα πάντως είναι κομπλέ, δε ξαναχάλασε)
amafic - Παρ 24 Απρ 2009, 23:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
Όσο καιρό δε δουλεύει το cruise!
Καλορίζικος τώρα! Μάλλον δε θα ξανάχεις θέμα.
(Εμένα πάντως είναι κομπλέ, δε ξαναχάλασε)

Ευχαριστώ.

Ελπίζω να μην ξαναχαλάσει, γιατί τον λίγο καιρό που δούλεψε με βόλεψε στο ταξίδι στην εθνική χωρίς ιδιαίτερη κίνηση συν ότι είχα και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.
dimkeras - Παρ 24 Απρ 2009, 23:27:10
Θέμα δημοσίευσης:
@ amafic

Σχετικά με την κατανάλωση, κοίτα τί μπορείς να πετύχεις ακόμη και χωρίς cruise (δίνοντας "ανάσες" στο γκάζι όταν δεν το χρειάζεσαι) :

Αρκεί βέβαια να μην το κυνηγάς καθόλου!
amafic - Σαβ 25 Απρ 2009, 08:55:18
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
Σχετικά με την κατανάλωση, κοίτα τί μπορείς να πετύχεις ακόμη και χωρίς cruise (δίνοντας "ανάσες" στο γκάζι όταν δεν το χρειάζεσαι) Αρκεί βέβαια να μην το κυνηγάς καθόλου!

Αυτό γίνεται ούτως ή άλλως, σε σημείο που δεν πιστεύω στα μάτια μου με τις (χαμηλές) καταναλώσεις που μου δείχνει το trip σε σχέση πάντα με το πως οδηγώ και πόσο (ομολογουμένως πολύ συχνά) "τσιμπάω" το turbo.

Θα μου πεις τώρα, θες ακόμα χαμηλότερη; Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχα ανακαλύψει το cruise, δεν θα με απασχολούσε καθόλου το θέμα, αλλά όταν είδα ότι τη ρίχνει κι άλλο σε ταχύτητες 130+ (στην εθνική πάντα), τότε γιατί όχι; Wink
panoskar - Κυρ 28 Ιούν 2009, 21:36:22
Θέμα δημοσίευσης:
Εβαλα κ εγω ο 'γκαντεμης' το cruise control, χωρις τον περιοριστη ,αλλα δεν δουλευει πάντα!Ενω δουλευει κανονικα κατα την διαρκεια μιας διαδρομής σταματάει να αποκρίνεται κ για να δουλεψει κ πάλι πρέπει να ακινητοποιησω το αυτοκινητο ,να κανω restart τον κινητηρα.Δεν το κανει πάντα το πρόβλημα.Οποιος ξέρει κάτι κ΄θέλει να βοηθήσει...
dimkeras - Κυρ 28 Ιούν 2009, 21:50:21
Θέμα δημοσίευσης:
panoskar έγραψε:
Εβαλα κ εγω ο 'γκαντεμης' το cruise control, χωρις τον περιοριστη ,αλλα δεν δουλευει πάντα!Ενω δουλευει κανονικα κατα την διαρκεια μιας διαδρομής σταματάει να αποκρίνεται κ για να δουλεψει κ πάλι πρέπει να ακινητοποιησω το αυτοκινητο ,να κανω restart τον κινητηρα.Δεν το κανει πάντα το πρόβλημα.Οποιος ξέρει κάτι κ΄θέλει να βοηθήσει...

ΟΚ, σταματάει να αποκρίνεται. Αλλά τί ακριβώς κάνει? Τί σου δείχνει στην οθόνη?
amafic - Κυρ 28 Ιούν 2009, 22:10:50
Θέμα δημοσίευσης:
panoskar έγραψε:

Μου ακούγεται παρόμοια περίπτωση με το δικό μου. Διάβασε λίγα ποστ πιο πάνω μήπως σε διαφωτίσω.Αρκετά παιδιά από εδώ μέσα έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα και με βοήθησαν πολύ να καταλάβω τί είχε πάθει και το δικό μου.
panoskar - Δευ 29 Ιούν 2009, 15:09:12
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν σταματαει να δουλευει στην κεντρικη οθονη δεν γραφει τιποτα,κ στο καντραν οι δυο -- που αναγραφει τα χιλιομετρα αναβοσβηνουν οταν παταω καποιο κουμπι που προσπαθει να θεσει σε λειτουργια το cruise control.
bagosgt - Δευ 29 Ιούν 2009, 15:36:53
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα μου εδωσαν τιμη απο την αντιπροσωπια 90 ευρω.οταν τους ειπα για μονο το διακοπτη μου ειπαν οτι στην τιμη αυτη ειναι κ "η πλεξουδα" κ κατι βαλβιδες κ δε ξερω κ γω τι αλλο μου ελεγαν.υπαρχει περιπτωση να ειναι ειναι κ το limit μαζι?καποιος που να ξερει???γιατι αν πληρωσω κερατιατικα τους βλεπω να μου κανουν τζαμπα το σερβις μετα Twisted evil
Steve - Δευ 29 Ιούν 2009, 16:24:54
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
υπαρχει περιπτωση να ειναι ειναι κ το limit μαζι?καποιος που να ξερει???γιατι αν πληρωσω κερατιατικα τους βλεπω να μου κανουν τζαμπα το σερβις μετα Twisted evil
Τί εννοείς εσύ limit?
dimkeras - Δευ 29 Ιούν 2009, 17:21:23
Θέμα δημοσίευσης:
panoskar έγραψε:
Οταν σταματαει να δουλευει στην κεντρικη οθονη δεν γραφει τιποτα,κ στο καντραν οι δυο -- που αναγραφει τα χιλιομετρα αναβοσβηνουν οταν παταω καποιο κουμπι που προσπαθει να θεσει σε λειτουργια το cruise control.

Κοίταξε εδώ :

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=311671#311671
bagosgt - Δευ 29 Ιούν 2009, 17:28:34
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
bagosgt έγραψε:
υπαρχει περιπτωση να ειναι ειναι κ το limit μαζι?καποιος που να ξερει???γιατι αν πληρωσω κερατιατικα τους βλεπω να μου κανουν τζαμπα το σερβις μετα Twisted evil
Τί εννοείς εσύ limit?

δεν εχω ιδεα.αυτο το διαβασα σε προηγουμενα ποστ.cruise me limit,cruise σκετο κτλ.τελος παντων,υπαρχει περιποτωση να στεκει η τιμη αυτη(90 ευρω) η οχι?
Steve - Δευ 29 Ιούν 2009, 18:09:00
Θέμα δημοσίευσης:
90 euro και κάτι λιγότερο κάνει μόνο ο διακόπτης που μπαίνει στην κολώνα του τιμονιού και ίσως και τα έξοδα εγκατάστασης μαζί για να γίνει στρόγγυλο το ποσό και αυτό είναι το λεγόμενο "cruise control".

Για να έχει και το speed limiter, λίγο δύσκολο καθώς χρειάζεται και το πεντάλ του γκαζιού με το ποτενσιόμετρο (?) μαζί που κοστίζει κάπου στα 170 ευρώ αν έχω διαβάσει σωστά.
drdino - Δευ 29 Ιούν 2009, 18:30:56
Θέμα δημοσίευσης:
67 ο διακόπτης...
panoskar - Δευ 29 Ιούν 2009, 18:33:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον η βαλβιδα του στοπ φταει γιατι κ σε μενα δεν δουλευε κ πολυ καλα,μια δουλευε μια οχι.Μου την αλλαξανε ειπανε αλλα δεν εχω παει να το παρω απο το συνεργειο για να το δω.
amafic - Δευ 29 Ιούν 2009, 23:13:32
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
εμενα μου εδωσαν τιμη απο την αντιπροσωπια 90 ευρω.οταν τους ειπα για μονο το διακοπτη μου ειπαν οτι στην τιμη αυτη ειναι κ "η πλεξουδα" κ κατι βαλβιδες κ δε ξερω κ γω τι αλλο μου ελεγαν.υπαρχει περιπτωση να ειναι ειναι κ το limit μαζι?καποιος που να ξερει???γιατι αν πληρωσω κερατιατικα τους βλεπω να μου κανουν τζαμπα το σερβις μετα Twisted evil

77 ευρώ με την εγκατάσταση του cruise (μέσα φλεβάρη το έβαλα). Τη βαλβίδα στοπ μου την αλλάξανε στην εγγύηση όταν σταμάτησε να δουλεύει το cruise. Για το χειριστήριο του limit μου είπαν την ίδια τιμή, χωρίς να μου αναφέρουν το κόστος για την αντικατάσταση του πεντάλ γκαζιού.
bagosgt - Τρι 30 Ιούν 2009, 22:45:56
Θέμα δημοσίευσης:
90 μου ειπαν μαζι με εργασια Evil κ επειδη βλεπω κ μια μονιμη βλαβη στη βαλβιδα του στοπ,θα τους πω να παραγγειλουν κ αυτη για να εχω το κεφαλακι μου ησυχο Evil
dimkeras - Τρι 30 Ιούν 2009, 22:52:41
Θέμα δημοσίευσης:
@ baggos

Και πολύ καλά θα κάνεις, απ'ότι φαίνεται.

Να σημειώσω πως το δικό μου ήταν από παραγγελία με cruise, δεν το έβαλα μετά. Αλλά και πάλι έκανε βλάβη η βαλβίδα στοπ. Οπότε κάτι φταίει με το εξάρτημα, μάλλον...

Jim207GT - Τρι 30 Ιούν 2009, 23:09:43
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
@ baggos

Και πολύ καλά θα κάνεις, απ'ότι φαίνεται.

Να σημειώσω πως το δικό μου ήταν από παραγγελία με cruise, δεν το έβαλα μετά. Αλλά και πάλι έκανε βλάβη η βαλβίδα στοπ. Οπότε κάτι φταίει με το εξάρτημα, μάλλον...

Όταν παραγίνει το κακό σου πετάει και ένα braking system faulty για να γουστάρεις(πρώτη φορά μου το πέταξε Εύβοια μέσα στο στροφιλίκι οπότε καταλαβαίνετε πήγα στον Άγιο για κεράκι μετά). 90% των περιπτώσεων είναι η βαλβίδα του φρένου.
bagosgt - Παρ 03 Ιούλ 2009, 20:53:11
Θέμα δημοσίευσης:
για πειτε τωρα "οδηγειες χρησης".εβαλα σημερα τον αυτοματο αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βγει εθνικη να τον δοκιμασω.σε πιο ανοιχτα κομματια,προσπαθησα να τον ενεργοποιησω με 80-90κμ αλλα τιποτα.απλα αναβοσβηναν οι παυλες.υπαρχουν καποιες προυποθεσεις για να λειτουργησει?μου ειπε ο φινος οτι θελει με 4η η 5η ταχυτητα κ πανω απο 80κμ.μηπως ομως υπαρχει κ καποιο οριο στις στροφες του κινητηρα η πρεπει να ειναι το γκαζι σταθερο για καποιο χρονικο διαστημα,στα ιδια κμ,μεχρι να ενεργοποιησεις τον αυτοματο?γιατι δε δουλευει ρε διαολε.τετοιο προβλημα δεν αντιμετωπισα οταν αρχισα να κανω "φυλο κ φτερο" το αμαξι κ θα την πατησουμε τωρα?καταραμενη τεχνολογια Evil
venzinas - Παρ 03 Ιούλ 2009, 21:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
ακομα το περιμενω στελιο
recife_rallye - Σαβ 04 Ιούλ 2009, 01:58:57
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
για πειτε τωρα "οδηγειες χρησης".εβαλα σημερα τον αυτοματο αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βγει εθνικη να τον δοκιμασω.σε πιο ανοιχτα κομματια,προσπαθησα να τον ενεργοποιησω με 80-90κμ αλλα τιποτα.απλα αναβοσβηναν οι παυλες.υπαρχουν καποιες προυποθεσεις για να λειτουργησει?μου ειπε ο φινος οτι θελει με 4η η 5η ταχυτητα κ πανω απο 80κμ.μηπως ομως υπαρχει κ καποιο οριο στις στροφες του κινητηρα η πρεπει να ειναι το γκαζι σταθερο για καποιο χρονικο διαστημα,στα ιδια κμ,μεχρι να ενεργοποιησεις τον αυτοματο?γιατι δε δουλευει ρε διαολε.τετοιο προβλημα δεν αντιμετωπισα οταν αρχισα να κανω "φυλο κ φτερο" το αμαξι κ θα την πατησουμε τωρα?καταραμενη τεχνολογια Evil

Βαγγο πες στο παιδι που το συνδεσε με obdΙΙ οτι η ενεργοποιηση δεν γινεται μονο στον bsi αλλα και στον εγκεφαλο!
ΠΡΟΣΟΧΗ ομως να μην ενεργοποιησει αυτο με το λιμιτ...μονο αυτο με το κρουζ χωρις περιοριστη ταχυτητας! Wink
bagosgt - Σαβ 04 Ιούλ 2009, 07:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
το εκανε ρε λεφτερη,το ρυθμισαμε χωρις περιοριστη ταχυτητας.αλλα που ειχε συνδεσει ειπε οτι δουλευαν κανονικα Confused
Jim207GT - Σαβ 04 Ιούλ 2009, 08:30:47
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
το εκανε ρε λεφτερη,το ρυθμισαμε χωρις περιοριστη ταχυτητας.αλλα που ειχε συνδεσει ειπε οτι δουλευαν κανονικα Confused

Κάτι δεν έχει γίνει σωστά το είχε πάθει και φίλος πρόσφατα, πήγε και του το ξαναρυθμίσαν και όλα οκ.
bagosgt - Σαβ 04 Ιούλ 2009, 08:34:59
Θέμα δημοσίευσης:
ναι,αλλα χθες στην αντιπροσωπια,το βαλαμε σε ανεβατοριο,να γυρνανε οι μπροστα τροχοι,κ δουλεψε Confused
recife_rallye - Σαβ 04 Ιούλ 2009, 13:43:37
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
ναι,αλλα χθες στην αντιπροσωπια,το βαλαμε σε ανεβατοριο,να γυρνανε οι μπροστα τροχοι,κ δουλεψε Confused

Α δηλαδη δουλευε και χαλασε ξαφνικα?
Μηπως εχεις προβλημα στο διακοπτακι του φρενου?καποια παιδια ειχαν αναφερει προβληματα εκει...
bagosgt - Σαβ 04 Ιούλ 2009, 13:51:57
Θέμα δημοσίευσης:
μου φαινεται προβλημα εχουν γενικα τα γαλλικα με την τεχνολογια.μονο γκαζι κ φρενο θελουν,τα υπολοιπα δε δουλευουν Evil
οχι βρε,κ χθες στην αντιπροσωπια παλι δε δουλευε κ ξαφνικα δουλεψε.μετα οταν το εβγαλα στο δρομο δε μπορεσα να το ενεργοποιησω.την βαλβιδα του φρενου την αλλαξαμε κ αυτη.μαλλον θα το βγαλω εθνικη να το δοκιμασω Confused
Jim207GT - Σαβ 04 Ιούλ 2009, 14:10:12
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
μου φαινεται προβλημα εχουν γενικα τα γαλλικα με την τεχνολογια.μονο γκαζι κ φρενο θελουν,τα υπολοιπα δε δουλευουν Evil
οχι βρε,κ χθες στην αντιπροσωπια παλι δε δουλευε κ ξαφνικα δουλεψε.μετα οταν το εβγαλα στο δρομο δε μπορεσα να το ενεργοποιησω.την βαλβιδα του φρενου την αλλαξαμε κ αυτη.μαλλον θα το βγαλω εθνικη να το δοκιμασω Confused

Δε χρειάζετε να πάς και ταξίδι βρε. Είτε δουλεύει είτε όχι, 4η και 50-60χλμ κλειδώνει κανονικότατα. Στο φίλο δεν ξέρω τι λαλακια έγινε αλλά μετά από κανα 2ωρακι το κατάφεραν.
bagosgt - Σαβ 04 Ιούλ 2009, 14:12:40
Θέμα δημοσίευσης:
εχω στειλει μνμ στον τουριστα,που μαλλον θα ξερει τι γινεται.αλλιως δευτερα πρωι θα παρουν απο χαλκιδα στην αθηνα τηλ να τους πουνε τι γινεται Confused
dimkeras - Σαβ 04 Ιούλ 2009, 19:39:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Βάγγο, αυτό με τις παύλες που λες είναι όμοιο με τα δικά μας προβλήματα. Και το ότι πότε δουλεύει και πότε όχι. Αν αλλάξατε βαλβίδα στοπ τότε κάποιο άλλο υποσύστημα δίνει λάθος εντολή. (του συμπλέκτη ίσως?)

Η ενεργοποίηση του κρουζ μπορεί να γίνει με 4η ή 5η και πάνω από 40χμ. Δεν παίζουν ρόλο οι στροφές του κινητήρα. Και πιστεύω πως αν είχε δηλωθεί λάθος δε θα έπρεπε να δουλεύει καθόλου..
bagosgt - Σαβ 04 Ιούλ 2009, 20:05:58
Θέμα δημοσίευσης:
αλλαξαμε κ την βαλβιβα κ μετα εκανε παλι διαγνωση κ δεν του εδειξε καμια βλαβη.εμενα παντως οσες φορες το εχω δοκιμασει δεν εχει δουλεψει.μια φορα στον μηχανικο δουλεψε.οποτε βλεπουμε απο δευτερα Crying or Very sad
manos82 - Τετ 02 Σεπ 2009, 15:58:33
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη δεν το εχω βαλει ακομα λεω με τα λαδια σε λιγο καιρο που θα παω να του βαλω να τοποθετησω και CC. Η τιμη σημερα ξερουμε ποια ειναι γιατι η τελευταια τιμη που διαβασα ητανε αρχες του χρονου και δεν ξερω αν εχουν αλλαξει...?? Δεν με ενδιαφερει το Limit το εχει ο αδερφος μου στο C4 και δεν το θεωρουσα και απαραιτητο...
perikm - Τετ 02 Σεπ 2009, 19:41:29
Θέμα δημοσίευσης:
το έβαλα πριν μια εβδομάδα το πλήρωσα στην peugeot 70 ευρώ
manos82 - Τετ 02 Σεπ 2009, 23:28:40
Θέμα δημοσίευσης:
perikm έγραψε:
το έβαλα πριν μια εβδομάδα το πλήρωσα στην peugeot 70 ευρώ

1000 thanks για την αμεση απαντηση
spiros_z - Δευ 21 Σεπ 2009, 01:58:11
Θέμα δημοσίευσης: Cruise control
Παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν μπορω να βαλω Cruise control στο αμαξι μου διοτι η εκδοση που το πηρα δεν εχει και κανω αρκετα ταξιδια συνεχως και ειναι καπως κουραστικο.Καταλαβαινετε πιστευω!Για γνησιο ανταλλακτικο μιλαμε παντα!Ευχαριστω
manjokos - Δευ 21 Σεπ 2009, 10:00:52
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε φυσικα και μπορεις και ειναι κανα 20 λεπτο δουλεια και λεφτα καμια 50 -60 ευρο
πηγαινε σε μια αντιπρωσοπεια και ισως σου το τοποθετησουν και απι τοπου
perikm - Δευ 21 Σεπ 2009, 10:20:00
Θέμα δημοσίευσης:
μια χαρά θα δουλέψει και είναι άνεση στο δρόμο το έχω 3 εβδομάδες τώρα η τιμούλα είναι 68e + την εργασία
vamvakoolas - Δευ 21 Σεπ 2009, 11:37:06
Θέμα δημοσίευσης:
καλο ειναι να το βαλεις οταν πας για κανενα μεγαλο σερβις μπας ψιλογλυτωσεις εργασια
spiros_z - Δευ 21 Σεπ 2009, 12:12:17
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Ας πουμε οτι τοποθετηθηκε κιολας γιατι σε λιγο θα εβαζα τουβλο Laughing
xalkiadakhs 207gt - Δευ 21 Σεπ 2009, 15:49:11
Θέμα δημοσίευσης:
οντως φιλε ειναι πολυ καλο για το αμαξι...εχεις τρελη οικονομια στα καυσιμα οταν κανεις ταξιδι!!! Wink Wink Wink Wink
spiros_z - Δευ 21 Σεπ 2009, 22:15:18
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα πηγα στη peugeot και μου ελεγαν τα δικα τους παλι!!!!Οτι αν το ηλεκτρογκαζο ή το φρενο(δν καταλαβα καλα) εχει 2 φισες θα μου βγει γυρω στα 80-90 ευρω ενω αν εχει 1 φισα θα πρεπει να αλλαξω και πενταλ γκαζιου και θα βγει κοντα στα 200 ευρω.Γνωριζει κανεις κατι τετοιο?????
drdino - Τρι 22 Σεπ 2009, 00:34:35
Θέμα δημοσίευσης:
πενταλ χρειαζεσαι αν θελεις και περιοριστη ταχυτητας
spiros_z - Τρι 22 Σεπ 2009, 00:54:52
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη απο αυτο εδω http://www.peugeot.com/media/261809/innovation_regulateur_320.jpg
θα λειτουργει μονο το πλαινο κουμπι(set)
perikm - Τρι 22 Σεπ 2009, 05:46:56
Θέμα δημοσίευσης:
δυστυχώς μονο το set(που παίζει το ρολο τις απενεργοποίησης όπως και πατήσεις του φρένο η του συμπλέκτη) και το + και - από πίσω δουλεύουν που μπορείς να αυξάνεις και να μειώνεις την ταχύτητα σου
vamvakoolas - Τρι 22 Σεπ 2009, 09:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
πενταλ χρειαζεσαι αν θελεις και περιοριστη ταχυτητας

σωστος

(ή αν εχεις παλιο μοντελο χωρις ηλεκτρογκαζο)
drdino - Τρι 22 Σεπ 2009, 09:28:39
Θέμα δημοσίευσης:
Χωρίς ηλεκτρόγκαζο πάει αλλού το πράγμα...
spiros_z - Τρι 22 Σεπ 2009, 16:58:01
Θέμα δημοσίευσης:
2007 μοντελο ειναι πως να μην εχει ηλεκτρογκαζο?Ε σιγα και το set μονο του καλο ειναι,μη τα θελουμε και ολα δικα μας!
bgs - Παρ 25 Σεπ 2009, 16:05:30
Θέμα δημοσίευσης:
perikm έγραψε:
μια χαρά θα δουλέψει και είναι άνεση στο δρόμο το έχω 3 εβδομάδες τώρα η τιμούλα είναι 68e + την εργασία

Σε ποια Peugeot το εβαλες φιλε μου γιατι εγω σε μια που πηρα τηλ μου ειπαν οτι δεν μπαινει ή τουλαχιστον δεν το εχουν βαλει αυτοι...
perikm - Σαβ 26 Σεπ 2009, 02:32:23
Θέμα δημοσίευσης:
bgs έγραψε:
perikm έγραψε:

Σε ποια Peugeot το εβαλες φιλε μου γιατι εγω σε μια που πηρα τηλ μου ειπαν οτι δεν μπαινει ή τουλαχιστον δεν το εχουν βαλει αυτοι...

στην καλαμάτα και από ότι ξέρω το έχουν βάλει σε αλλα 7 αυτοκίνητα και το ένα από τα 7 το έχει φίλος μου
bgs - Σαβ 26 Σεπ 2009, 08:07:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω αλλα ειμαι απο Αθηνα Smile Ξερει κανεις καποιο συνεργειο απο Αθηνα?
vamvakoolas - Δευ 28 Σεπ 2009, 10:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
"συνεργειο" δυσκολο,
παρε τηλεφωνο σε ενα εξουσιοδοτημενο, ρωτα για ανταλλακτικο και μετα τοποθετηση (που 99% κανουν)
spiros_z - Δευ 28 Σεπ 2009, 14:20:07
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια το cruise control τοποθετηθηκε δουλεψε κανονικα για μια μερα και απενεργοποιηθηκε!!!!!!!!Μηπως ξερει κανεις το λογο?Ποιος ειναι ο κωδικος του γνησιου ανταλλακτικού που εχετε τοποθετησει στα δικα σας και ποια ενεργοποιηση επέλεξαν στο συνεργειο?Γιατι απο οτι μου ειπαν στη peugeot τα ανταλλακτικα ειναι τρια,ενα εκ των οποιων δεν εχει ερθει ποτε στην Ελλαδα!!Σας παρακαλω οποιος γνωριζει ας απαντησει,ευχαριστω!!!
Stef207 - Δευ 28 Σεπ 2009, 21:53:22
Θέμα δημοσίευσης:
Για αθήνα, Κηφισού 138-140 στην Lion Hellas . Το ανταλακτικό έχει αριθμό 6242Ζ9 και κόστος 67ε . Και πιθανώς κανα 30αρι η τοποθέτηση .
spiros_z - Δευ 28 Σεπ 2009, 22:00:08
Θέμα δημοσίευσης:
Κανεις δν εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο?Οι συμβουλες σας ειναι απαραιτητες
roufosk2 - Τρι 29 Σεπ 2009, 01:16:01
Θέμα δημοσίευσης:
spiros_z έγραψε:
Κανεις δν εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο?Οι συμβουλες σας ειναι απαραιτητες

αν κατα τη διαρκια τις ενεργοποισης σου αναβοσβηνουν οι παυλες χωρις να ενεργοποιιτε τοτε θελει 2 μικρα πλεξουδακια κατω απο την πεταλιερα ποδοφρενου.κοδικους δεν οημαμε μολις βρω θα τα ανεβασω κοστος 40-50 ευρω
spiros_z - Τρι 29 Σεπ 2009, 02:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
Περιμενω νεοτερα!!Ευχαριστω πολυ
bgs - Τετ 30 Σεπ 2009, 13:17:15
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως πήρα τηλ στην Lion και όντως μου είπαν οτι έχει 67,20 το ανταλλακτικό και η τοποθέτηση 30 ευρω. Θα δοκιμάσω να το βάλω την επόμενη εβδομάδα και θα σας πω εντυπώσεις!
spiros_z - Τρι 13 Οκτ 2009, 15:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
Κανενα νεο για τον κωδικο απο τα πλεξουδακια στο ποδοφρενο??????Ευχαριστω
spiros_z - Παρ 16 Οκτ 2009, 16:54:00
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα τωρα δουλευει κανονικοτατα!!Το συνιστω σε ολους ειναι τελειο...80 ευρω κοστος δεν ειναι τιποτα μπροστα στη ξεκουραση που προσφερει...
bi_lou_206cc - Κυρ 15 Νοέ 2009, 00:50:55
Θέμα δημοσίευσης: 207 - cruise control
μια ερωτηση....το cruise control ειναι στο βασικο εξοπλισμο στο 207rc???
NoDsl - Κυρ 15 Νοέ 2009, 00:54:20
Θέμα δημοσίευσης:
ναι..
spiros_z - Κυρ 15 Νοέ 2009, 02:03:07
Θέμα δημοσίευσης:
ναι μαλ**α μου ναι!!!πεντακοσια τηλεφωνα με πηρες για αυτο το πραγμα και σου ειπα ναι
tasos_vl - Σαβ 12 Δεκ 2009, 22:00:42
Θέμα δημοσίευσης:
207 rallye facelift (δεν νομίζω να έχει κάποια διαφορά αλλά το αναφέρω).
Κ εμένα την πρώτη φορά δν δούλεψε. Κάναν κάτι αλλαγές και δουλεύει κανονικά σαν cruise control (το ενεργοποίησα μόνο σαν crouise control αν κ έχει ρύθμιση για limit) αλλά ακόμα κ αυτή την στιγμή αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: όταν βάζω μπροστά κ ξεκινάω, μόλις πιάσω τα 20 χιλ. στο κοντέρ (έχω δν έχω ταχύτητα μέσα, είναι δν είναι ενεργοποιημένο το esp) νιώθω ένα μικρο χτύπημα στο πεντάλ του γκαζιού μια φορά σαν να απενεργοποιείτε κάτι κ παράλληλα ακούγετε ένας θόρυβος... το πήγα να το δούνε κ μου είπαν πως είναι από το cruise control. Μου είπαν περιμένουμε απάντηση από Αθήνα αλλά..... περιμένουμε μία βδομάδα τώρα απάντηση. Αυτό το κάνει μια φορά μόνο όταν βάζω μπροστά κ ξεκινάω κ μετά δν το ξανά κάνει μέχρι να ξανά βάλω μπροστά το αμάξι.... κάτι παρόμοιο σε κάποιον? μήπως δν είναι το cruise contel κ είναι κάτι άλλο??????????
giannis27 - Σαβ 12 Δεκ 2009, 23:45:58
Θέμα δημοσίευσης:
αυτό το γρατζούνισμα που αισθάνεσαι στο πεντάλ του γκαζιού μαζί με ένα μικρό θόρυβο (γκουπ) νομίζω πρέπει να είναι από το abs το κάνει σε όλα ,οπλίζουν οι μεμβράνες του abs
sonermgb - Κυρ 13 Δεκ 2009, 15:37:00
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα εκτος απτον drdino το εχει βαλει κανεις αλλος σε 307?δουλευει καλα?
tasos_vl - Δευ 14 Δεκ 2009, 04:11:36
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
αυτό το γρατζούνισμα που αισθάνεσαι στο πεντάλ του γκαζιού μαζί με ένα μικρό θόρυβο (γκουπ) νομίζω πρέπει να είναι από το abs το κάνει σε όλα ,οπλίζουν οι μεμβράνες του abs

δηλαδη κ σε εσενα το κανει αυτο οταν το βαλεις μπροστα κ πιασεις τα 20 χιλιομετρα στο κοντερ?? γιατι αυτο εγω δν το ειχα παρατιρισει να το κανει πριν βαλω το cruise control.... (το εχω το αμαξι πολυ λιγο καιρο κ δν θυμαμαι πριν βαλω το cruise control να μου εκανε κατι τετειο).
ευχαριστω για το ενδιαρον Wink
Octane - Δευ 14 Δεκ 2009, 14:30:01
Θέμα δημοσίευσης:
tasos_vl έγραψε:
giannis27 έγραψε:

δηλαδη κ σε εσενα το κανει αυτο οταν το βαλεις μπροστα κ πιασεις τα 20 χιλιομετρα στο κοντερ?? γιατι αυτο εγω δν το ειχα παρατιρισει να το κανει πριν βαλω το cruise control.... (το εχω το αμαξι πολυ λιγο καιρο κ δν θυμαμαι πριν βαλω το cruise control να μου εκανε κατι τετειο).

Το κανει κ μενα κ στα 2 γαλλακια της οικογενειας (207 rallye Μα'ι'ος 2009 με cruise control κ C2 vts Ιουλιος 2009 χωρις cruise control) αρα κατι αλλο ειναι (που δεν εχω ψαξει καν να δω τι ακριβως).
Ισως αυτο που λεει ο Γιαννης παραπανω , 'η εχει να κανει με κανεναν αισθητηρα για τις ζωνες (που δινουν σημα απο αυτα τα χιλιομετρα/ωρα κ πανω... , μια σκεψη που μου περασε μολις απο το μυαλο).
Οντως , ξερει κανεις τι ειναι?!?
giannis27 - Δευ 14 Δεκ 2009, 17:15:24
Θέμα δημοσίευσης:
tasos_vl έγραψε:
giannis27 έγραψε:

από την πρώτη μέρα που το πήρα!
android - Δευ 14 Δεκ 2009, 17:18:09
Θέμα δημοσίευσης:
ολα τα 207 το κανουν Embarassed
tasos_vl - Πεμ 17 Δεκ 2009, 00:20:39
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
ολα τα 207 το κανουν Embarassed

δηλαδη δν ειναι καποιο προβλημα. να μην αγχωνομαι δηλαδη??

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια Very happy
manos82 - Πεμ 17 Δεκ 2009, 15:30:05
Θέμα δημοσίευσης:
Απο χθες εβαλα και εγω το Cruise control μια χαρα ολα ( και καπακια για τους καθρεφτες απο RC **ασχετο αυτο !!! ) τζι τζι το εργαλειο Smile
ironman02 - Δευ 11 Ιαν 2010, 16:20:00
Θέμα δημοσίευσης:
Έβαλα και εγώ σήμερα το cruise control. Τελικά μου βάλανε το 6242z8 και οχι 6242z9 όπως τους είχα πεί. Δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω ακόμα αλλά φαντάζομαι οτι το limiter που έχει επιπλέον το z8 δεν θα λειτουργεί αφου δεν μου αλλάξανε και πετάλι γκαζιού για να αναγνωρίζει ο εγκέφαλος πότε το πατάς τέρμα....Έχει βάλει κανείς το z8? Cool
Aero21 - Τετ 19 Μάϊ 2010, 08:59:56
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάντως λύθηκε το θέμα με το αλλαγμένο γρανάζι της 5η που δε δούλευε το cruise control και όλα λειτουργούν τέλεια.
Αναμένω διαδρομή αύριο μεθαύριο να δω πόση οικονομία γίνεται.
smoki - Πεμ 17 Ιούν 2010, 14:23:07
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα εβαλα και εγω το cruise. Το χρησιμοποιησα στον γυρισμο απο Χαλκιδα και με μεση ταχυτητα 95χλμ ειχα καταναλωση 6,5l/100km. Η ταχυτητα του cruise ηταν απο 70-150 και ο κλιματισμος ανοιχτος στο μισο ταξιδι. Η διαφορα φανηκε και στο δεικτη βενζινης αφου μου εκαψε σχεδον ενα νταμακι απο 1,5-2 που ηθελε συνηθως
Driver ///M - Πεμ 17 Ιούν 2010, 14:31:55
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Έβαλα και εγώ σήμερα το cruise control. Τελικά μου βάλανε το 6242z8 και οχι 6242z9 όπως τους είχα πεί. Δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω ακόμα αλλά φαντάζομαι οτι το limiter που έχει επιπλέον το z8 δεν θα λειτουργεί αφου δεν μου αλλάξανε και πετάλι γκαζιού για να αναγνωρίζει ο εγκέφαλος πότε το πατάς τέρμα....Έχει βάλει κανείς το z8? Cool

Αν μπορείς στείλε με πμ (ή δημόσια αν δεν έχεις πρόβλημα) πόσο σου πήγε τοποθέτηση και πόσο το ανταλλακτικό. Και σε ποιο συνεργείο.

Εμένα σε εξουσιοδοτημένο της Φιλαδέλφειας μου είπαν πως τα εργατικά είναι 30 ευρώ, αν και είδα φίλο από εδώ που του πήγαν πολύ λιγότερο (17 ευρώ νομίζω). Γι'αυτό θέλω να δω τι παίζει από τιμές.
ironman02 - Πεμ 17 Ιούν 2010, 19:01:19
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:

Αν μπορείς στείλε με πμ (ή δημόσια αν δεν έχεις πρόβλημα) πόσο σου πήγε τοποθέτηση και πόσο το ανταλλακτικό. Και σε ποιο συνεργείο.

Εμένα σε εξουσιοδοτημένο της Φιλαδέλφειας μου είπαν πως τα εργατικά είναι 30 ευρώ, αν και είδα φίλο από εδώ που του πήγαν πολύ λιγότερο (17 ευρώ νομίζω). Γι'αυτό θέλω να δω τι παίζει από τιμές.

ironman02 έγραψε:
Σήμερα πήγα για service. Έχουμε και λέμε:

Εργασίες:

Εγκατάσταση πεταλιέρας 51.34
Εγκατάσταση cruise control 17.12
Συστηματικές εργασίες service (λάδια δικά μου) 79.86
Αντικατάσταση φίλτρου αέρα 11.40
Στράγγισμα οργάνου (αλλαγή βαλβολίνες δικές μου) 28.52

Ανταλλακτικά:

Φίλτρο λαδιού 11.28
Φίλτρο αέρα 14.18
Cruise control 67.02
Φίλτρο a/c ενεργού άνθρακα 24.63
υγρό υαλοκαθαριστήρων 2

ΥΓ: Την εγκατάσταση πεταλιέρας την περίμενα πιο φθηνή...

Μάλλον εμένα θα είχες δεί στο παραπάνω post. Smile Στον κόνδωρα στην κηφισίας το είχα βάλει.
xanthos - Πεμ 17 Ιούν 2010, 19:55:21
Θέμα δημοσίευσης: cruise control
εμενα δυστυχως δν μπορεσαν να το βαλουν στο 207.ενς το κουμπωσαν το βαλαν στον εγκεφαλο λειτουργουσε κανονικα η οθονη αλλα οταν πατουσα on δν ανοιγε.ξερει κανεις καμια λυση?
android - Παρ 18 Ιούν 2010, 00:37:02
Θέμα δημοσίευσης: Re: cruise control
xanthos έγραψε:
εμενα δυστυχως δν μπορεσαν να το βαλουν στο 207.ενς το κουμπωσαν το βαλαν στον εγκεφαλο λειτουργουσε κανονικα η οθονη αλλα οταν πατουσα on δν ανοιγε.ξερει κανεις καμια λυση?

το πλεξουδακι στο φρενο το χεις αλλαξει με το καινουριο?
Driver ///M - Παρ 18 Ιούν 2010, 00:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Driver ///M έγραψε:

ironman02 έγραψε:
Σήμερα πήγα για service. Έχουμε και λέμε:

Εργασίες:

Εγκατάσταση πεταλιέρας 51.34
Εγκατάσταση cruise control 17.12
Συστηματικές εργασίες service (λάδια δικά μου) 79.86
Αντικατάσταση φίλτρου αέρα 11.40
Στράγγισμα οργάνου (αλλαγή βαλβολίνες δικές μου) 28.52

Ανταλλακτικά:

Φίλτρο λαδιού 11.28
Φίλτρο αέρα 14.18
Cruise control 67.02
Φίλτρο a/c ενεργού άνθρακα 24.63
υγρό υαλοκαθαριστήρων 2

ΥΓ: Την εγκατάσταση πεταλιέρας την περίμενα πιο φθηνή...

Μάλλον εμένα θα είχες δεί στο παραπάνω post. Smile Στον κόνδωρα στην κηφισίας το είχα βάλει.

Σωστά!! Εσένα είχα δει..

Στον Κόνδωρα λοιπόν. Εγώ στον Αγνάντη που ρώτησα μου είπαν 30...

Βασικά, υπάρχει περίπτωση να μη μπορεί να γίνει η εγκατάσταση όπως του φίλου παραπάνω? Και αν ναι, από τί εξαρτάται ?
xanthos - Δευ 21 Ιούν 2010, 01:23:15
οχι φιλος.λεσ να κανει την διαφορα?
amafic - Σαβ 04 Δεκ 2010, 12:15:04
xanthos έγραψε:
οχι φιλος.λεσ να κανει την διαφορα?

Μάλλον αυτό φταίει. Το δικό μου σταμάτησε να δουλεύει ξαφνικά λίγες μέρες μετά την τοποθέτηση και όταν πήγα στο συνεργείο (για service) τους είπα να ρίξουν μια ματιά στο cruise και διαπίστωσα ότι από τη μέρα που σταμάτησε να δουλεύει το cruise δεν άναβαν τα φώτα stop όταν πάταγα φρένο!!!!!!!!! Άλλαξαν το πλεξουδάκι στο πενταλ φρένου και από τότε κανένα πρόβλημα....

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13250&postdays=0&postorder=asc&start=120
nightmare - Τρι 25 Ιαν 2011, 14:15:40
Θέμα δημοσίευσης:
εχει βαλει καποιος cruise control σε rallye του 2009??

μολις μιλησα με τον Κονδωρ και μου ειπαν οτι δεν παιζει στα μοντελα με τον καινουριο εγκεφαλο! Sad

εντωμεταξυ μιλησα και με ΛΑΙΟΝ και δεν μου ειπαν κατι τετοιο!
ArthourosGR - Παρ 04 Φεβ 2011, 20:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα κι απο μενα, να ρωτησω κατι θελω...

Εχω 207rallye του 2009 και θελω να βαλω το cruise το σκετο χωρις το limit, πηρα τηλεφωνο στη Lion στο περιστερι και μου ειπαν οτι οκ γινεται και κοστιζει περιπου 100€ ανταλακτικο + εργατικα. Διαβαζωντας ομως ολα τα προηγουμενα post, το θεμα ειναι αλλο....:

Σε αρκετο κοσμο εδω μεσα που το βαλανε εκ των υστερων τους παρουσιαστηκε το προβλημα με τη βαλβιδα φρενου. Αυτο το προβλημα δημιουργηθηκε λογω του cruise Η θα την παθαινε τη ζημια ούτως Η αλλως?
Aν ειναι θεμα cruise τοτε πως ξερουμε οτι δε θα ξαναδημιουργηθεί μετα στο καπακι?

Επίσης αν υπαρχει καποιος που το εχει βαλει στη lion και ειναι ευχαριστημενος ή καποιος που δεν του δημιουργήθηκε το ανωτέρο προβλημα ας το πει.

Ευχαριστω εκ των προτερων
Very happy
mitsos 306 - Κυρ 22 Μάϊ 2011, 23:21:47
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02

εχω ενα ραλλυ 09 μοντελο,

εβαλα to cruise control που ειναι και περιοριστης ταχυτητας, αλλα το δευτερο δεν δουλευει, μου ειπαν στην αντιπροσωπεια οτι πρεπει να αλλαξω το πενταλ του γκαζιου. ο περιοριστης δουλευε μονο την πρωτη φορα καθε φορα που εβαζες μπρος, και εβγαζε σφαλμα μολισ πατουσες το γκαζι τερμα.

ετσι απενεργοποιησα τον περιοριστη, και περιμενω μπασ και βρω κανενα πενταλ μεταχειρισμενο για να τον ενεργοποιησω ξανα.to cruise control παντως δουλευει κανονικα
ironman02 - Κυρ 22 Μάϊ 2011, 23:28:24
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ αυτό έχω βάλει που τα έχει και τα 2 αλλά μόνο το cruise δουλεύει. Το άλλο όντως για να δουλέψει θέλει και διαφορετικό πετάλι.

Αλλά ρε σύ, ούτως ή άλλως αν είναι να χρησιμοποιήσεις κάτι, αυτό θα είναι το cruise κατά τη γνώμη μου. Το άλλο δε το χρειάζεσαι ιδιαίτερα.. Και ή το ένα θα δουλεύει ή το άλλο. Εγώ πάντως δε πρόκειται να βάλω τον περιοριστή.
Τσάμπα λεφτά και δε νομίζω να το χρησιμοποιήσω ποτέ..

Επίσης εμένα δε μου έβγαλε ποτέ σφάλμα. Μάλλον το είχαν απενεργοποιήσει από την αρχή που το βάλανε.
nOkpos - Δευ 23 Μάϊ 2011, 07:49:53
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα παλι μια ηταν ολα οκ μια δεν δουλευει οτι νανε κανει!
το crusi control παντα ...
mitsos 306 - Δευ 23 Μάϊ 2011, 08:27:43
Θέμα δημοσίευσης:
ναι, ενταξει, συνηθως χρησιμοποιεις το cruise control.
απλα αν το ηξερα απο την αρχη θα αγοραζα τον λεβιε που εχει μονο cruise control, και οχι και ενα κουμπακι ακομα που να μην κανει τιποτα
kostaslbc - Τρι 24 Μάϊ 2011, 12:38:59
Θέμα δημοσίευσης:
mitsos 306 έγραψε:
ναι, ενταξει, συνηθως χρησιμοποιεις το cruise control.
απλα αν το ηξερα απο την αρχη θα αγοραζα τον λεβιε που εχει μονο cruise control, και οχι και ενα κουμπακι ακομα που να μην κανει τιποτα

Eγώ πάντως σε μοντέλο 10ος του 2009 που έβαλα,
όλα λειτουργούν οκ.
Μήπως κάναν κάτι λάθος?
Μαριάνα - Τρι 24 Μάϊ 2011, 12:41:42
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω ήδη δρομολογήσει να βάλω κι εγώ.
Άντε να δούμε αν θα είναι απροβλημάτιστο...
mitsos 306 - Τρι 24 Μάϊ 2011, 23:42:43
Θέμα δημοσίευσης:
νομιζω οτι τα gt δεν εχουν προβλημα

παντως στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαξω πενταλ γκαζιου
bagosgt - Τετ 25 Μάϊ 2011, 18:49:22
Θέμα δημοσίευσης:
εγω εχω βαλει μονο το cruise κ δουλευει αψογα.το μονο προβλημα ειναι οταν ανεβαζει μονο του τα κμ(απο τα 100κμ που παω,για να πιασει τα 140κμ για παραδειγμα)οταν κανει φουσκωμα η τουρμπινα,το κοβει Confused πρεπει να ανεβαζψ 5-5 τα κμ η αλλιως να κλειδωσω στα κμ που παω.δε ξερω αν εχει να κανει με την μεγαλη τουρμπινα,αλλα με την προηγουμενη,δεν ειχα τετοιο θεμα Laughing
Tzive - Παρ 15 Ιούλ 2011, 13:19:03
Θέμα δημοσίευσης:
κανα cruise control μεταχειρο παιζει να βρουμε? τιμη καινούργιου ξέρουμε?
drdino - Παρ 15 Ιούλ 2011, 14:11:27
Θέμα δημοσίευσης:
50-60 ευρώ
marios_207_GT - Τετ 14 Σεπ 2011, 18:08:58
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια, εμένα μου είπαν 80-85 για το GT σε αντιπροσωπεια, ειναι καλα? και κατι ακομα, ισχυει οτι κανεις και πιο οικονομικο ταξιδι λογο συνεχομενης σταθερης ταχυτητας?
Μαριάνα - Πεμ 15 Σεπ 2011, 09:12:25
Θέμα δημοσίευσης:
80-85 είναι πολλά... Rolling eyes
NoDsl - Πεμ 15 Σεπ 2011, 09:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μαριάνα έγραψε:
80-85 είναι πολλά... Rolling eyes

Κωδικός Ονομασία Ποσότητα Λιαν.τιμή χωρίς ΦΠΑ Λιαν.τιμή με ΦΠΑ Συν.τιμή με ΦΠΑ Επιλογή
00006242Z8 ΕΛΕΓΧ ΡΥΘΜΙΣΗΣ 57,82 EUR 71,11 EUR 71,11 EUR
android - Πεμ 15 Σεπ 2011, 12:56:09
Θέμα δημοσίευσης:
με τοποθετηση μαζι ,μια χαρα ειναι
marios_207_GT - Παρ 16 Σεπ 2011, 00:27:16
Θέμα δημοσίευσης:
Για τοποθετημενο μιλαω παντα.
pasi - Δευ 19 Σεπ 2011, 16:43:41
Θέμα δημοσίευσης:
MTerry έγραψε:

Off Topic
Ειναι η τρίτη φορά που με "φτιάχνει" η αντιπροσωπεία εδώ στα Γιάννενα.
1η όταν πηγα να παραγγείλω το 207-"Εχουμε ένα στην έκθεση και αυτός που το παρηγγειλε δεν το βιαζεται . . . βγάζουμε πινακίδες-έλα αυριο να το πάρεις"
2η την αλλη το πρωί όταν πήγα να το πάρω -" Η αεροτομή που παρήγγειλες θα ειναι ετοιμη σε 4 μέρες . . . αλλά αν δεν βιάζεσαι έχουμε μια έτοιμη . . . " σε μισή ώρα έτοιμος
Very happy Very happy Very happy

καλησπέρα φιλαράκι...θα ήταν ευκολο να μας γραψεις τις διασταστεις για τα κοψιματα του πλαστικου? επειδή εμενα μου λενε να παρω καινουριο πλαστικο και τους ειπα οτι θα το κοψω μονος μου. Αν μπορείς θέλω το υψος και το πλατος του κομματιου που πρεπει να αφαιρεσω... ευχαριστω
Steve - Δευ 19 Σεπ 2011, 21:36:23
Θέμα δημοσίευσης:
pasi έγραψε:
καλησπέρα φιλαράκι...θα ήταν ευκολο να μας γραψεις τις διασταστεις για τα κοψιματα του πλαστικου? επειδή εμενα μου λενε να παρω καινουριο πλαστικο και τους ειπα οτι θα το κοψω μονος μου. Αν μπορείς θέλω το υψος και το πλατος του κομματιου που πρεπει να αφαιρεσω... ευχαριστω
Έχει από την μέσα πλευρά το αυλάκι που είναι σαν οδηγός για να το κόψεις...

Πυρηνική φυσική το κάναμε το θέμα.. Rolling eyes
recife_rallye - Δευ 19 Σεπ 2011, 22:09:28
Θέμα δημοσίευσης:
pasi έγραψε:

Μα τι γιωτομπαλα ειναι ωρες ωρες στις αντιπροσωπειες Laughing
Αυτο που σου ειπε ο προλαλησας ισχυει..εχει οδηγους απο μεσα!
android - Δευ 19 Σεπ 2011, 22:32:35
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
pasi έγραψε:

Μα τι γιωτομπαλα ειναι ωρες ωρες στις αντιπροσωπειες Laughing
Αυτο που σου ειπε ο προλαλησας ισχυει..εχει οδηγους απο μεσα!

και οδηγους να μην εχει απο την αλλη πλευρα εχει χειριστήριο για την οθονη που ναι ακριβως το ιδιο Wink
pasi - Δευ 19 Σεπ 2011, 22:40:29
Θέμα δημοσίευσης:
πραγματικα ειναι πολυ αχρηστοι κ μονο τα χρηματα τους ενδιαφερουν!Εμενα θα μου παει 70€ το ανταλ+30€ η εργασια και οταν ζητησα εκπτωση μου λενε τις γνωστες βλακειες..δεν γινεται ειναι ηδη πολυ χαμηλη τιμη και μ@λ@κιες!λες και δεν μου τα περνει καθε φορα που το παω για σερβις!οταν του ειπα να κοψει το πλαστικο μου ειπε "α πα πα δεν κανω τετοια πραγματα γιατι μπορει να γινει ζημια! Mad "
pasi - Τετ 21 Σεπ 2011, 04:37:31
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
pasi έγραψε:
Έχει από την μέσα πλευρά το αυλάκι που είναι σαν οδηγός για να το κόψεις...

Πυρηνική φυσική το κάναμε το θέμα.. Rolling eyes

δεν έχει κανένα αυλάκι μεσα αλλα μαλλον έπεισα τον ηλεκτρολογο να το κανει...
MAD - Τετ 21 Σεπ 2011, 05:28:55
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει Απο την πίσω μεριά του πλαστικού!! Rolling eyes
Steve - Τετ 21 Σεπ 2011, 10:38:56
Θέμα δημοσίευσης:
pasi έγραψε:
δεν έχει κανένα αυλάκι μεσα αλλα μαλλον έπεισα τον ηλεκτρολογο να το κανει...
Στο λέμε 3 άτομα, από τη μέσα μεριά έχει αυλάκι Rolling eyes
drdino - Τετ 21 Σεπ 2011, 14:03:59
Θέμα δημοσίευσης:
Και να μην έχει αυλάκι, σιγά την πυρηνική φυσική. Κόψε το στις ίδιες διαστάσεις με την τρύπα για το χειριστήριο του ραδιοφώνου.
pasi - Τετ 21 Σεπ 2011, 15:57:02
Θέμα δημοσίευσης:
ενταξει το αυλάκι δεν ειναι κατι...σήμερα πηγα και εβαλα και εγω σε peugeot 207 1.6 SP 2007'. Στην αρχή μου ελεγαν,παρολο που το τοποθετησαν, οτι δεν τους αφηνει να το εγκαταστησουν και μετα απο τηλεφωνηματα και προσπαθεια το βαλανε χειροκινητα(ετσι τουλαχιστον μου ειπαν) απο την ΒSI και το αναγνωρισε... το θεμα ειναι ομως οτι δεν λειτουργει καθως μου βγαζει παυλές. Τους τηλεφωνησα και μου ειπαν να παω αυριο να δουν μηπως πρεπει να το εγκαταστησουν και στον εγκεφαλο!! τελικα δεν ειναι κ τοσο ευκολο οσο ακουγεται ή δεν υπαρχει αρκετη γνωση απο καποιους..

Τιμή αντ. 6242Ζ9=71€
Τοποθ. =30€
Συνολο =101€

Εβαλα μονο cruise control
pasi - Πεμ 22 Σεπ 2011, 22:40:11
Θέμα δημοσίευσης:
απιστευτη ταλαιπωρια!!2 μερες και ακομα δεν καταφερανε να κανουν να δουλεψει το cruise control!εμφανιζει την ενδειξη οταν το γυρίζω απο off σε on αλλά όταν πατάω να μπει σε λειτουργεια αναβοσβήνουν οι παυλες! αν παρόλα αυτά παω με λιγότερα απο 40 χλμ και το ενεργοποιήσω μου βγαζει μηνυμα οτι η ταχυτητα ειναι πολυ χαμηλη για να ενεργοποιηθει!τι γινεται επιτελους??
Steve - Πεμ 22 Σεπ 2011, 22:44:37
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνω από 50 ενεργοποιείται ρε φίλε... Rolling eyes

Ειλικρινά απορώ με την περίπτωση σου, όχι με του αυτοκινήτου σου, με την δική σου...
pasi - Παρ 23 Σεπ 2011, 04:11:48
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Πάνω από 50 ενεργοποιείται ρε φίλε... Rolling eyes

Ειλικρινά απορώ με την περίπτωση σου, όχι με του αυτοκινήτου σου, με την δική σου...

ναι ρε φιλαράκι το ξέρω! το έχω φτάσει και 140χλμ και δεν δούλεψε απλά θέλω να πω ότι αφού πατάω το κουμπί όταν είμαι κάτω από 40χλμ και μου βγάζει ειδοποίηση πάει να πει ότι επικοινωνία υπάρχει μεταξύ του ανταλ. και του εγκέφαλου άρα γιατί δεν δουλεύει? στο συνεργείο δυσκολεύονται να το περάσουν στον εγκεφαλο, μονο στο ΒSI έχει μπει κανονικά μου είπαν.
Mitsaras... - Παρ 23 Σεπ 2011, 08:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχην καλημερα !!! Εχω ενα rallye του 2011 και θελω να βαλω το cruise control χωρις τον περιοριστη ταχυτητας , υπαρχει περιπτωση να το καταφερει καμια αντιπροσωπεια γιατι απο οτι βλεπω ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν διαφορα προβληματακια ! Εχετε να μου προτεινετε καμια αντιπροσωπεια που να ξερουν τι τους γινετε και να το εχουν ξανα κανει ??
Ευχαριστω , Δημητρης

Υ.γ Δεν ειναι καιρος να πεταμε κατοσταρικα χωρις αποτελεσμα...!
android - Παρ 23 Σεπ 2011, 12:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
Mitsaras... έγραψε:
Καταρχην καλημερα !!! Εχω ενα rallye του 2011 και θελω να βαλω το cruise control χωρις τον περιοριστη ταχυτητας , υπαρχει περιπτωση να το καταφερει καμια αντιπροσωπεια γιατι απο οτι βλεπω ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν διαφορα προβληματακια ! Εχετε να μου προτεινετε καμια αντιπροσωπεια που να ξερουν τι τους γινετε και να το εχουν ξανα κανει ??
Ευχαριστω , Δημητρης

O μονος που εχει προβλημα ειναι ο πιο πανω απο σενα που χει γραψει...
pasi - Παρ 23 Σεπ 2011, 13:11:52
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
Mitsaras... έγραψε:
Ευχαριστω , Δημητρης

O μονος που εχει προβλημα ειναι ο πιο πανω απο σενα που χει γραψει...

θα συμφωνησω και εγω οσο και να με στεναχωρει!!τη Δευτερα θα το παω παλι μεσα για να προσπαθησουν και παλι να του κανουν εγκατασταση στην ECU.. Sad η δικη μου συμβουλη....? πηγαινε στα κεντρικα να το βαλεις που θα ξερουν σιγουρα και οχι σε καποιο συνεργειο το οποιο μπορει κα να μην εχει ξαναβαλει για να μην παθεις οτι κ εγω!
Steve - Παρ 23 Σεπ 2011, 23:36:33
Θέμα δημοσίευσης:
pasi, Δεν αλλάζεις συνεργείο λέω εγώ; Rolling eyes
pasi - Σαβ 24 Σεπ 2011, 01:00:29
Θέμα δημοσίευσης:
εύκολο να το λες αλλά δύσκολο να το κάνεις όταν έχεις ήδη πληρώσει τα 100€!!τα τελευταία νέα είναι ότι μου είπαν πως μπορεί κ να μην το δεχεται.. δεν το δέχονται λένε όλα τα αυτοκίνητα! Έλεος !να πω ότι έχω κανέναν «δεινόσαυρο» το καταλαβαίνω αλλά ένα Peugeot 207 του 2007 έχω!! Δευτέρα θα μιλήσουν με Γαλλία για να δουν τι μπορεί να γίνει οπότε τρίτη θα σας πω τα νεότερα! ...αρα καταλαβαίνεις πως δεν είναι ουτε περίπτωση του αυτοκινήτου μου αλλά ούτε περίπτωση δική μου οπως μου ειχες γράψει πιο πάνω!είναι "περίπτωση" συνεργείου..... Mad
dimkeras - Σαβ 24 Σεπ 2011, 10:23:45
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε, μήπως, λέω μήπως, έχεις κανένα πρόβλημα με το πλεξουδάκι του φρένου -όπως και πολλοί εδώ μέσα- και γι'αυτό δε λειτουργεί το cruise?

υγ : Για να λειτουργήσει πρέπει να είσαι με περισσότερα από 40km/h και με 4η ή 5η, το ξέρεις φαντάζομαι.
android - Σαβ 24 Σεπ 2011, 11:19:00
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
Βρε, μήπως, λέω μήπως, έχεις κανένα πρόβλημα με το πλεξουδάκι του φρένου -όπως και πολλοί εδώ μέσα- και γι'αυτό δε λειτουργεί το cruise?

υγ : Για να λειτουργήσει πρέπει να είσαι με περισσότερα από 40km/h και με 4η ή 5η, το ξέρεις φαντάζομαι.

αν ειναι 2007 ανετα...brake system fault
pasi - Σαβ 24 Σεπ 2011, 12:38:09
Θέμα δημοσίευσης:
επειδή έχω διαβάζει τα πάντα απο όσα λετε εδω μέσα τους το ειπα και αυτο και μου ειπαν οτι εβαλαν ενα εξτρα πλεξουδακι στο φρενο,αλλα κ παλι τιποτα!τωρα δεν ξερω αν πρεπει να βγαλουν το ηδη υπαρχον και να βαλουν αλλο ή αν επρεπε να προσθαισουν ενα ακομα οπως εκαναν...παντως ειναι τραγικο να τους λεω εγω τι πρεπει να κανουν κ τι εχω διαβασει!!νομιζω??
salex - Σαβ 24 Σεπ 2011, 15:24:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πράγματι, η ιδέα είναι ότι πηγαίνεις στο συνεργείο για να κάνουν τη δουλεια που τους ζητάς, μιας και αυτοί είναι οι ειδικοί.

Αν είναι να αρχίσεις να τους λες τί πρέπει να κάνουν τότε αλλάζει η συμφωνία.
Ταπεινή μου γνώμη, βρες κάποιον που να το έχει ξανακάνει γιατί όλη η διαδικασία της ενεργοποίησης δεν διαρκεί πάνω από 10 λεπτά μαζί με τις δοκιμές.

Αν κάτι πηγαίνει στραβά, μέσα σε αυτά τα 10 λεπτά θα φανεί.
android - Σαβ 24 Σεπ 2011, 20:55:40
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Πράγματι, η ιδέα είναι ότι πηγαίνεις στο συνεργείο για να κάνουν τη δουλεια που τους ζητάς, μιας και αυτοί είναι οι ειδικοί.

Αν είναι να αρχίσεις να τους λες τί πρέπει να κάνουν τότε αλλάζει η συμφωνία.
Ταπεινή μου γνώμη, βρες κάποιον που να το έχει ξανακάνει γιατί όλη η διαδικασία της ενεργοποίησης δεν διαρκεί πάνω από 10 λεπτά μαζί με τις δοκιμές.

Αν κάτι πηγαίνει στραβά, μέσα σε αυτά τα 10 λεπτά θα φανεί.

τραγικο να πληρωνεις εργατο ωρες επισημου σερβις και να τους λες εσυ τι θα κοιταξουν..και σε αμαξι που μετραει ηδη 4 χρονια στην αγορα
pasi - Κυρ 25 Σεπ 2011, 20:17:53
Θέμα δημοσίευσης:
αν καποιος το εχει βαλει σε peugeot 207 ας μου πει που ωστε να δεν βγαλω ακρη αυριο να το παρω και να σηκωθω να φυγω για παω στο ιδιο συναργειο να το προγραμματισουν και για να ησυχασω! ευχαριστω!
Mitsaras... - Δευ 26 Σεπ 2011, 13:55:10
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα πηγα σε μια αντιπροσωπεια εδω στα νοτια της αττικης για να ρωτησω τα σχετικα για το cruise control και να το παραγγειλω ! Μιλησα με τον ηλεκτρολογο ο οποιος ηταν πολυ καλος και φαινοταν οτι ηξερε τι γινετε και μου ειπε οτι το εχει ξανα κανει και να μην ανυσηχω... Μου λεει γυρω στα 70 εχει το ανταλλακτικο χωρις την εργασια ! Παμε στον 'υπευθυνο ' για να μας πει τιμη για την εργασια και μου λεει 60 ευρω !!!????!!! Shocked Shocked Shocked Shocked
Του λεω καλημερα και φευγω Cool ! Την παλευουνε ???? 60 ευρω ???? Για τ πολυ μιση ωρα ...?? Κριμα γιατι επεσα σε καλο ηλεκτρολογο και μ@@@@α υπευθυνο.. Exclamation Αν ξερετε καμια καλη αντιπροσωπεια για να παω θα με βοηθουσατε παρα πολυ, κατα προτιμηση νοτια ! Ευχαριστω...
MAD - Δευ 26 Σεπ 2011, 16:19:28
Θέμα δημοσίευσης:
Mitsaras... έγραψε:
Σημερα πηγα σε μια αντιπροσωπεια εδω στα νοτια της αττικης για να ρωτησω τα σχετικα για το cruise control και να το παραγγειλω ! Μιλησα με τον ηλεκτρολογο ο οποιος ηταν πολυ καλος και φαινοταν οτι ηξερε τι γινετε και μου ειπε οτι το εχει ξανα κανει και να μην ανυσηχω... Μου λεει γυρω στα 70 εχει το ανταλλακτικο χωρις την εργασια ! Παμε στον 'υπευθυνο ' για να μας πει τιμη για την εργασια και μου λεει 60 ευρω !!!????!!! Shocked Shocked Shocked Shocked
Του λεω καλημερα και φευγω Cool ! Την παλευουνε ???? 60 ευρω ???? Για τ πολυ μιση ωρα ...?? Κριμα γιατι επεσα σε καλο ηλεκτρολογο και μ@@@@α υπευθυνο.. Exclamation Αν ξερετε καμια καλη αντιπροσωπεια για να παω θα με βοηθουσατε παρα πολυ, κατα προτιμηση νοτια ! Ευχαριστω...

Βασικά αυτές είναι οι χρεώσεις που κάνουν γενικά στην Peugeot!!
Οπότε για πες του να σου κάνει καμία έκπτωση... Συνήθως κάνουν !!
Mitsaras... - Δευ 26 Σεπ 2011, 18:58:55
Θέμα δημοσίευσης:
Μου εκανε 9 ευρω ! Απο 60 μου το πηγε 51 Shocked ! Παντως απο οτι εχω δει εδω μεσα 30 ευρω παιρνουν σε ολους.
pasi - Δευ 26 Σεπ 2011, 20:17:55
Θέμα δημοσίευσης:
και ναι λοιπον το εβαλα και εγω και λειτουργει!!!πραγματικα ομως χωρις την βοηθεια σας δεν θα τα ειχα καταφερει!!!μου ειπαν οτι μιλησαν ακομα και με την peugeot στην Γαλλία και βαση αριθμου πλαισιου τους ειπαν οτι δεν μπαινει!τελκα τους ελεγα(οπως εκανα εδω και 4 μερες) οτι δεν γινεται να μην μπαινει μιας και εχω εγκεφαλο Bosch και ειναι μετά το 2004 και μου ελεγαν δεν ειναι σιγουρο!τους ζητησα λοιπον μπροστα μου να βαλουν πλεξουδα στο φρενο ,να δω τον προγραμματισμό στην BSI και τον εγκέγαλο και τελικά δεν κατεβαινε το προγραμμα!κοιταζοντας λοιγο ειδα οτι η φισα του συμπλεκτη δεν ηταν κουμπωμενη...μολις την εβαλαν ολα εφτιαξαν ξαφνικα!ετσι προς βοηθειαα ολων τα πραγματα εχουν ως εξης:
1)συνδεεις το cruise control
2)ελεγχεις οτι λειτουργει το μπουτον που βρισκεται επανω στο πεταλι φρενου
και αυτο δινει την εντολη για να αναψουν τα φωτα του stop.καμμια φορα
ίσως χρειαστει αυτο αλλαγή ή ισως χρειαστει ενα προσθετο καλωδιο να μπει
εκει
3)ελεγχεις οτι και η φισα τυ συμπλεκτη ειναι κουμπωμενη
4)μπανεις στο BSI και δηλωνεις "Παρουσα" στη μοναδα σταθεροποιητη
ταχυτητας (προσοχη όχι και στη μοναδα ελεγχου ταχυτητας γιατι αυτο
ειναι το limit και αν εχεις βαλει μονο cruise control ισως εχεις προβλημα)
5)Τελος το δηλωνεις και στον εγκεφαλο
Μαριάνα - Τρι 27 Σεπ 2011, 13:18:58
Θέμα δημοσίευσης:
Mitsaras... έγραψε:

Σε ποιά αντιπροσωπεία στα νότια πήγες;
Mitsaras... - Τετ 28 Σεπ 2011, 14:50:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλυτερα να μην το πω δημοσια ! Εχεις π.μ
trunksthelord - Κυρ 06 Νοέ 2011, 21:45:20
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν να μου φαινετε οτι θα το βαλω και εγω.207 gt και δεν το εχει στον στανταρ εξοπλισμο.Πως να τους το πω?
pasi - Δευ 07 Νοέ 2011, 10:02:47
Θέμα δημοσίευσης:
trunksthelord έγραψε:
Σαν να μου φαινετε οτι θα το βαλω και εγω.207 gt και δεν το εχει στον στανταρ εξοπλισμο.Πως να τους το πω?

έχεις δύο επιλογές..η μία είναι να βάλεις σκέτο cruise control και η αλλη είναι να βάλεις cruise control μαζί με limit. Σαν συσκευή είναι ακριβώς η ίδια απλά αν βάλεις μόνο cruise control εκεί που έχει τον διακόπτη επιλέγεις on ή off ενώ αντίστοιχα αν βάλεις cruise control μαζί με limit ο διακόπτης αυτός δεν λέει on ή off αλλά control ή limit. Αν βάλεις αυτό που έχει και τα δύο θα χρειαστεί να αλλάξεις το πετάλ του γκαζιού καθώς θα πρέπει να βάλεις ένα νέο με μπουτόν πάνω (τσάμπα λεφτά). Για το σκέτο cruise control λοιπόν ο κωδικός είναι 6242Ζ9 και η τιμή του είναι 71€. ίσως χρειαστεί να αλλάξεις και την μπουτονιέρα του στοπ η οποία κοστίζει περίπου 45€.
sharevoc2005 - Σαβ 18 Ιούλ 2015, 16:59:56
Θέμα δημοσίευσης: Cruise control 307cc
Καλησπερα σας εχω ενα peugeot 307cc full extra του 2004 με αισθητηρα φωτων υαλοκαθιριστηρα αλλα οχι cruise control μπορω ν βαλω εκ των υστερων κ αν ναι ξερεται καπου οικονομικα... Εγω μενω στα δυτικα....
sharevoc2005 - Δευ 20 Ιούλ 2015, 21:14:51
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα μπορεί ν βοηθησει κανεις?
makis106 - Τρι 21 Ιούλ 2015, 00:13:10
Θέμα δημοσίευσης:
Απ οτι ξερω αν το μοτερ σου ειναι ηλεκτρογκαζο παιρνει cruise. Αγορασε ενα μτχ χειριστηριο απο το ebay και πηγαινε σε μια αντιπροσωπεια να στο προγραμματισουν, ειναι 5 λεπτα υποθεση.
sharevoc2005 - Τρι 21 Ιούλ 2015, 23:23:51
Θέμα δημοσίευσης:
To nfu μοτερ φοραει κ εχει ηλεκτρογκαζο απο οτι ξερω του 2004 εβγαινε το αμαξι με cruise το σπλο λογικα παιρνει οχι limit και τετοια γιατί διαβασα γθα αλλαγές πεταλιερας κ τετοια... Στο δικο μου μπαίνει κατευθείαν δεν θελεις φισες η κατι τετοιο?
makis106 - Τετ 22 Ιούλ 2015, 08:20:47
Θέμα δημοσίευσης:
sharevoc2005 έγραψε:
To nfu μοτερ φοραει κ εχει ηλεκτρογκαζο απο οτι ξερω του 2004 εβγαινε το αμαξι με cruise το σπλο λογικα παιρνει οχι limit και τετοια γιατί διαβασα γθα αλλαγές πεταλιερας κ τετοια... Στο δικο μου μπαίνει κατευθείαν δεν θελεις φισες η κατι τετοιο?
Όπως σε όλα, ενα μικρο κόψιμο στο καλυμα του τιμονιου και μπαινει κουμπωτο το χειριστηριο, εχουν ολα ετοιμη αναμονη.
sharevoc2005 - Παρ 24 Ιούλ 2015, 22:59:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερεται ποσο κοστίζει ο προγραμνατισμος περιπου? Καποια εμπειρη αντιπροσωπεια? Κ παιρνει το απλο μ on off οχι με limit?
makis106 - Παρ 24 Ιούλ 2015, 23:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
sharevoc2005 έγραψε:
Ξερεται ποσο κοστίζει ο προγραμνατισμος περιπου? Καποια εμπειρη αντιπροσωπεια? Κ παιρνει το απλο μ on off οχι με limit?
φιλε μου πηγαινε σε μια αντιπροσωπεια και ρωτα, ετσι κι αλλιως οσο θελει παιρνει ο καθενας. επισης δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη εμπειρια, 2 κουμπια πρεπει να πατησει. οποιο χειριστηριο και να βαλεις το cruise θα δουλεψει.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες