drdino έγραψε: |
To Gt στάνταρ δεν το έχει το cruise; ![]() |
To Gt στάνταρ δεν το έχει το cruise; ![]() |
power έγραψε: |
Αυτο δεν εχει και κατι ενδειξεις στην οθονη? Αυτες δουλευουν? |
volvos έγραψε: |
ΡΕ παιδια τα Gt δεν εχουν στανταρ κρουζ κοντρολ????? |
εμπρος λοιπον στυο δρομο που χαραξε ο κιτκαρος ![]() ![]() |
Τζάμι αύριο το παραγγέλω. ![]() |
kostas207GT έγραψε: | ||
Φιλε μου προσεξε μονο φερνουν 2 χειριστηρια για το gt.Εσυ θα του πεις αυτο που εχει και περιοριστη ταχυτητας και αυτοματο πιλοτο.Οχι αυτο που ειναι on off μονο δεν θα δουλεψει.Αυτο που εχει το προσπεκτους του αυτοκινητου σου.Κρατα το να το δει γιατι εμενα μου εκαναν λαθος και μου εφεραν αλλο που ειχε μονο μια λειτουργια αυτο δεν δουλευει και μου το αλλαξαν..... |
ΜΑΤΘΑΙΟΣ έγραψε: |
Ρε παιδια λέτε αντίστοιχα να μπαίνει και στο 407 st executive του 2004 ? Πως μπορούμε να το μάθουμε? |
salex έγραψε: |
Τώρα ετοιμάζω cruise και για το Saxo να σας στείλω αδιάβαστους όλους μαζί! ![]() |
εμπρος λοιπον στυο δρομο που χαραξε ο κιτκαρος ![]() ![]() |
Ρε παιδια λέτε αντίστοιχα να μπαίνει και στο 407 st executive του 2004 ? Πως μπορούμε να το μάθουμε? |
Φιλε μου προσεξε μονο φερνουν 2 χειριστηρια για το gt.Εσυ θα του πεις αυτο που εχει και περιοριστη ταχυτητας και αυτοματο πιλοτο.Οχι αυτο που ειναι on off μονο δεν θα δουλεψει.Αυτο που εχει το προσπεκτους του αυτοκινητου σου.Κρατα το να το δει γιατι εμενα μου εκαναν λαθος και μου εφεραν αλλο που ειχε μονο μια λειτουργια αυτο δεν δουλευει και μου το αλλαξαν..... |
Touristas έγραψε: | ||||
Προφανώς κάτι έκαναν λάθος για να μην δουλέψει το cruise control μόνο. Για να τελειώνουμε μπαίνει σε ΟΛΑ τα 207 από το 1.4 90hp μέχρι και το RC. Από εκεί και πέρα εάν κάποιος θέλει και limit θα πρέπει να αλλάξει και το πετάλι του γκαζιού. Το ίδιο ισχύει και για τα 407. |
kostas207GT έγραψε: | ||||||
|
Touristas to the rescue ![]() |
fynos έγραψε: | ||
Εσύ κούνα τα νήματα για αυτά που είπαμε ![]() |
Touristas έγραψε: | ||||
Προφανώς κάτι έκαναν λάθος για να μην δουλέψει το cruise control μόνο. Για να τελειώνουμε μπαίνει σε ΟΛΑ τα 207 από το 1.4 90hp μέχρι και το RC. Από εκεί και πέρα εάν κάποιος θέλει και limit θα πρέπει να αλλάξει και το πετάλι του γκαζιού. Το ίδιο ισχύει και για τα 407. |
Άνετα! Στο δικό μου μπήκε μια χαρα. ![]() |
Persis9 έγραψε: |
φιλε κωστα καλησπερα
εχω και εγω το GT και μιλησα με την OSCAR που πηρα το αυτοκινητο και μου ειπαν οτι δεν γινεται!! Μηπως ν α μου δωσεις καμια ιδέα?? ευχαριστω |
IAKOVOS έγραψε: | ||
thanks ![]() |
Touristas έγραψε: |
Ακόμα δεν μου απάντησες στο ερώτημα που σου έθεσα… ![]() Τέλος πάντων για να ξέρεις λοιπόν εσύ και όλοι οι υπόλοιποι το πετάλι του γκαζιού όταν το αμάξι έχει limit , περιοριστή ταχύτητας δηλαδή , έχει επάνω του ενσωματωμένο ένα διακοπτάκι έτσι ώστε όταν εσύ θα πατήσεις τέρμα το γκάζι να βγάλει εκτός των περιοριστή μέχρι να αφήσει το γκάζι ξανά. |
Αν θες να δουλέψει μόνο το cruise control το μόνο που χρειάζεται είναι , το απλό χειριστήριο (6242Ζ9), και με το διπλό δουλεύει πάντως αλλά πάνω από όλα να ρυθμίσουν σωστά εγκέφαλο και BSI. |
Με το διαγνωστικό γίνεται η δουλειά.
Αν πας στην αντιπροσωπεία θα ξέρουν τι να κάνουν εάν όχι ας πάρουν τηλέφωνο στα κεντρικά Αθήνα να τους πουν. ![]() |
Με το διαγνωστικό γίνεται η δουλειά.
Αν πας στην αντιπροσωπεία θα ξέρουν τι να κάνουν εάν όχι ας πάρουν τηλέφωνο στα κεντρικά Αθήνα να τους πουν. ![]() |
marios206 έγραψε: |
Εγώ τα έχω περάσει και τα 2 σε GT
Για μόνο Cruise βάζεις μόνο διακόπτη απλό και ρύθμιση στο BSI Για cruise και limit βάζεις διπλό διακόπτη και πεντάλ γκαζιού με διακόπτη στο κάτω μέρος και ανάλογη ρύθμιση στο BSI. Δουλεύουν και τα 2 κανονικά. |
Εβαλα κι εγώ τον ρυθμιστή ταχύτητας στο 407 αλλά μάλλον δεν δουλεύει. Παρότι εμφανίζεται στο καντράν το σήμα όταν το γυρνάς στο on , δίπλα οι παύλες αναβοσβήνουν ότι και αν πατήσεις από τα κουμπιά. Βέβαια η ταχύτητα που το δοκίμασα ήταν max 70-80 χλμ. και με 4η και με 5η ταχύτητα. Λέτε να θέλει περισότερη ταχύτητα για να ενργοποιηθεί? Αυτή είναι η μόνη επιφυλαξή μου. Θα το δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα που θα βγώ εθνική. Κατά την ενεργοποίηση στην BSI υπήρχαν δύο διαθέσιμες επιλογές για ρυθμιστή ταχύτητας χωρίς περιοριστή, μία με κωδικό 2.1 και μία με 2.2. Με την 2.2 δεν εμφανίζεται καν το σήμα στο καντράν.
Τί να πώ , μάλλον λόγω του ότι αγόρασα από τους πρώτους το 407 ( 9-2004) δεν μου βγήκε σε καλό. Απ΄ ότι μου είπαν τα παιδιά στο συνεργείο σε μεταγενέστερα 407 έχουν βάλει τον ρυθμιστή χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης,για τον φίλο kostas207gt, μου είπαν ότι μπαίνει και στο 207 gt κανονικά. Αργύρη ( Touristas ) και τα υπόλοιπα παιδιά που γνωρίζετε, έχετε καμιά ιδέα για κάτι που ίσως δεν έχω κάνει σωστά? |
Για πές με ποιόν μίλησες μπας και βγάλω κι εγώ άκρη. Οσο για τα 30 ευρώ και εμένα τόσα μου ζητήσανε αλλά όταν το άκουσα έγινα έξαλλος.
Είμαι 10 χρόνια πελάτης στην τοπική αντιπροσωπεία και τρελλάθηκα όταν άκουσα 30 ευρώ για 5 λεπτά ψάξιμο στο laptop και ένα πάτημα του enter. Τελικά μου πήραν 15 ,αλλά το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει. Το απόγευμα το έβγαλα και εθνική αλλά τζίφος . Ακόμα και με 110 χλμ. έκανε το ίδιο πράγμα, έβγαζε την ένδειξη με το off από κάτω και όταν πάταγες κάποιο από τα κουμπιά για αρχίζεις να σετάρεις αναβόσβηναν οι παύλες. |
Δεν υπάρχει άνοιγμα το κάνεις μετά κόβοντας το πλαστικό. |
Τζάμι αύριο το παραγγέλω. ![]() |
Persis9 έγραψε: |
Παίδες καλημερα
Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Αργυρη για την τοποθετηση του cruise control!! την παρασκευη το βαλαμε , γυρω στα 20 λεπτακια και ηταν ετοιμο!! το δοκιμασα εκτενεστερα το σαβ-κο και δουλευει ρολοϊ!! Αργυρη και παλι ευχααριστω!! |
Dr_Michael έγραψε: |
Διάβασα όλο το θέμα αλλά μπερδεύτηκα:
1. Ποιο το συνολικό κόστος για τον διπλό διακόπτη (cruise+limit) μαζί με το πλαστικό καπάκι για να μην γίνει τρύπα; 2. Τι ακριβώς λειτουργίες έχει; 3. Ποιοι οι κωδικοί όλων των εξαρτημάτων που πρέπει να παραγγείλω για να μπει στο 207 CC Turbo; |
Θέλεις το χειριστήριο 6242Ζ8 τιμή 62,42 Ένα πετάλι γκαζιού κωδικό εξαρτάτε εάν είναι με αλουμινιο ή είναι το απλό τιμή 119,20 ενδεικτικά. Τα καπάκι του τιμονιού ποιος ο λόγος να το αλλάξεις αφού δεν φαίνεται τίποτα? |
Εάν θα βάλεις και περιοριστή ταχύτητας “limit” χρειάζεται για να ξέρει ο εγκέφαλος πότε πατάς τέρμα γκάζι και να το βγάζει εκτός.
Εάν βάλεις μόνο το cruise δεν χρειάζεται πετάλι. |
Θέλεις το χειριστήριο 6242Ζ8 τιμή 62,42 |
Για να είσαι ενήμερος κι εσύ λοιπόν το χειριστήριο του cruise control με κωδικό 6242Z9 |
theoxarhs έγραψε: | ||||
Τελικά ποιο ειναι το σωστο αυτο που τελειωνει σε 8 ή σε 9? Και ποια η διαφορά τους; |
theoxarhs έγραψε: |
Ρε παιδια να ρωτησω κατι οσοι το εχετε βαλει
Γραφει μεσα στο Manual οτι το cruise control μπαινει από 4η και πάνω και 40km/h. Είναι αληθεια αυτο; Αν έχεις 3η και 40 km/h δεν μπαίνει; |
Φιλε μου ναι μπαινει μονο σε 4η και 5η ταχυτητα απο 40 χιλιομετρα και πανω.Σε καμια αλλη ταχυτητα δεν μπαινει!!! |
Και μόνο το συμπλέκτη αν θα πατήσεις χωρίς να κατεβάσεις ταχύτητα βγαίνει εκτός |
Πως θα βγει εκτός λειτουργίας κάτι το οποίο δεν λειτουργεί.
Αφού θα έχει το χειριστήριο στο on και αφού θα βάλεις 5η τότε πατώντας το επάνω κουμπί που έχει από την πίσω μεριά το χειριστήριο ενεργοποιείς το σύστημα στην επιθυμητή ταχύτητα. Από εκεί και πέρα αν πατήσεις φρένο ή το πετάλι του συμπλέκτη το σύστημα βγαίνει εκτός με αποθηκευμένη την τιμή ταχύτητας που πήγαινες μέχρι εκείνη την στιγμή. |
Ένα πετάλι γκαζιού κωδικό εξαρτάτε εάν είναι με αλουμινιο ή είναι το απλό τιμή 119,20 ενδεικτικά. |
Για να τελειώνουμε μπαίνει σε ΟΛΑ τα 207 από το 1.4 90hp μέχρι και το RC. |
fynos έγραψε: |
Αυτό που έχει και το limit είναι πιο ακριβό + τα πετάλι !
Υπάρχει και το απλό με μόνο μια επιλογή στο ροδάκι . . . cruise |
fynos έγραψε: |
Όχι, το ένα ή το άλλο ! |
MTerry έγραψε: |
Μνήμη δεν έχει ??? ![]() |
marios206 έγραψε: |
Εγώ τα έχω περάσει και τα 2 σε GT
Για μόνο Cruise βάζεις μόνο διακόπτη απλό και ρύθμιση στο BSI Για cruise και limit βάζεις διπλό διακόπτη και πεντάλ γκαζιού με διακόπτη στο κάτω μέρος και ανάλογη ρύθμιση στο BSI. Δουλεύουν και τα 2 κανονικά. |
peugeot_ς έγραψε: |
μπαινει ανεξαρτητα την οθονη του υπολογιστη? ![]() |
Σήμερα (επιτέλους) ξεκίνησα να πάω στην αντιπροσωπεία να παραγγείλω το χειριστήριο για το cruise control
και η απάντηση ηταν : "Το έχουμε . . . άν θέλεις το περνάμε τώρα . . . ![]() Σε μισή ώρα ηταν κομπλέ μαζί με το κόψιμο του πλαστικού από τον¨"καλλιτέχνη" ηλεκτρολόγο και το κόστος 67 Ευρώ (δεν πλήρωσα εργατικά ![]() |
amafic έγραψε: |
Αυτό στη φωτο είναι το cruise και limit ή μόνο cruise; |
Σήμερα παρήγγειλα το cruise control για το Rallye μου, 65 ευρώ. Για το limit μου είπαν την ίδια ακριβώς τιμή κι ότι ΔΕΝ χρειάζεται αλλαγή το πεντάλ του γκαζιού, το μόνο πρόβλημα είναι (μου είπαν) ότι είναι μικρή η οθόνη ενδείξεων στο ταμπλώ και δεν θα χωράει τις απεικονίσεις του limit, ενώ για το cruise είναι μια χαρά (ένα συμβολάκι δεν αλλάζει μόνο;;![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Το πεταλ το βάζεις αν θες στο τέρμα πάτημα να απενεργοποιεί το limit, κατατάλλα εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ(το limit) |
Τι άλλο θα ακούσω.
Η οθόνη που κολλάει με το cruise control και το limit? Από την στιγμή που δείχνει ενδείξεις για το cruise θα δείχνει και για το limit. |
Προσοχή στην διαμόρφωση που θα κάνουν αν δηλώσουν πως έχει και limit χωρίς να έχει μπει και το πετάλι του γκαζιού είναι πολύ πιθανό να σου ανάψει λαμπάκι κινητήρα και να κάνει κοψίματα χώρια που θα το καταγράψει σαν σφάλμα ο εγκέφαλος. |
Και τί είναι αυτή η bsi; |
BSI σε Ελληνικά = κεντρική μονάδα ελέγχου αυτοματισμών.
Ότι και από τα δύο και να βάλεις θα πρέπει να δηλωθούν και στο BSI αλλά και στον εγκέφαλο κινητήρα. Αλλά προσοχή όπως σου είπα εάν δεν έχεις σκοπό να βάλεις limit να μην το δηλώσετε για να μην έχεις πρόβλημα. |
Το cruise απεμπλεκεται είτε από το χειριστήριο, είτε πατώντας συμπλέκτη ή φρένο. Όχι από γκάζι. ![]() |
kostas207rc έγραψε: |
Αναβοσβήνει. Μετά ενοείς αν αφήσω γκάζι και πέσει στα ίδια χλμ που το είχα ρυθμισμένο? |
dimkeras έγραψε: |
Μου το είχε κάνει πέρσυ. Έβγαζε παύλες που αναβόσβηναν και δε λειτουργούσε. Άλλαξαν τη φίσα από το πεντάλ του φρένου και διορθώθηκε. |
amafic έγραψε: | ||
Έτσι κι εμένα. Όταν το άνοιγα έβγαζε παύλες σταθερές και όταν πάταγα κάποιο κουμπί για να το ρυθμίσω, οι παύλες αναβόσβηναν. |
Jim207GT έγραψε: |
Μου το έχει κάνει 2 φορές απλά πήγα στην άκρη έσβησα και ξανάναψα και όλα ΟΚ, μάλλον μπλοκάρει και θέλει reset ![]() ![]() |
amafic έγραψε: | ||
Τελικά Δημήτρη αυτό πρέπει να είναι το κόλπο. Ξεκίνησα σήμερα να πάω στο συνεργείο και το cruise δούλευε μια χαρά ![]() ![]() ![]() Μηχανήματα του ![]() |
Μου έκανε ακριβώς αυτά που λέτε, μέχρι που μια στιγμή σταμάτησε να δουλεύει δια παντός. Και μετά από καμιά εβδομάδα πήγα συνεργείο και το επισκευάσαμε. |
... διαπιστώθηκε ότι δεν άναβαν καθόλου τα πίσω φώτα των φρένων (πόσο καιρό άραγε;;;;;;; ![]() |
Όσο καιρό δε δουλεύει το cruise!
Καλορίζικος τώρα! Μάλλον δε θα ξανάχεις θέμα. (Εμένα πάντως είναι κομπλέ, δε ξαναχάλασε) |
Σχετικά με την κατανάλωση, κοίτα τί μπορείς να πετύχεις ακόμη και χωρίς cruise (δίνοντας "ανάσες" στο γκάζι όταν δεν το χρειάζεσαι) Αρκεί βέβαια να μην το κυνηγάς καθόλου! |
panoskar έγραψε: |
Εβαλα κ εγω ο 'γκαντεμης' το cruise control, χωρις τον περιοριστη ,αλλα δεν δουλευει πάντα!Ενω δουλευει κανονικα κατα την διαρκεια μιας διαδρομής σταματάει να αποκρίνεται κ για να δουλεψει κ πάλι πρέπει να ακινητοποιησω το αυτοκινητο ,να κανω restart τον κινητηρα.Δεν το κανει πάντα το πρόβλημα.Οποιος ξέρει κάτι κ΄θέλει να βοηθήσει... |
Εβαλα κ εγω ο 'γκαντεμης' το cruise control, χωρις τον περιοριστη ,αλλα δεν δουλευει πάντα!Ενω δουλευει κανονικα κατα την διαρκεια μιας διαδρομής σταματάει να αποκρίνεται κ για να δουλεψει κ πάλι πρέπει να ακινητοποιησω το αυτοκινητο ,να κανω restart τον κινητηρα.Δεν το κανει πάντα το πρόβλημα.Οποιος ξέρει κάτι κ΄θέλει να βοηθήσει... |
bagosgt έγραψε: |
υπαρχει περιπτωση να ειναι ειναι κ το limit μαζι?καποιος που να ξερει???γιατι αν πληρωσω κερατιατικα τους βλεπω να μου κανουν τζαμπα το σερβις μετα ![]() |
Οταν σταματαει να δουλευει στην κεντρικη οθονη δεν γραφει τιποτα,κ στο καντραν οι δυο -- που αναγραφει τα χιλιομετρα αναβοσβηνουν οταν παταω καποιο κουμπι που προσπαθει να θεσει σε λειτουργια το cruise control. |
Steve έγραψε: | ||
|
εμενα μου εδωσαν τιμη απο την αντιπροσωπια 90 ευρω.οταν τους ειπα για μονο το διακοπτη μου ειπαν οτι στην τιμη αυτη ειναι κ "η πλεξουδα" κ κατι βαλβιδες κ δε ξερω κ γω τι αλλο μου ελεγαν.υπαρχει περιπτωση να ειναι ειναι κ το limit μαζι?καποιος που να ξερει???γιατι αν πληρωσω κερατιατικα τους βλεπω να μου κανουν τζαμπα το σερβις μετα ![]() |
@ baggos
Και πολύ καλά θα κάνεις, απ'ότι φαίνεται. Να σημειώσω πως το δικό μου ήταν από παραγγελία με cruise, δεν το έβαλα μετά. Αλλά και πάλι έκανε βλάβη η βαλβίδα στοπ. Οπότε κάτι φταίει με το εξάρτημα, μάλλον... |
Τώρα ετοιμάζω cruise και για το Saxo να σας στείλω αδιάβαστους όλους μαζί! ![]() |
για πειτε τωρα "οδηγειες χρησης".εβαλα σημερα τον αυτοματο αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βγει εθνικη να τον δοκιμασω.σε πιο ανοιχτα κομματια,προσπαθησα να τον ενεργοποιησω με 80-90κμ αλλα τιποτα.απλα αναβοσβηναν οι παυλες.υπαρχουν καποιες προυποθεσεις για να λειτουργησει?μου ειπε ο φινος οτι θελει με 4η η 5η ταχυτητα κ πανω απο 80κμ.μηπως ομως υπαρχει κ καποιο οριο στις στροφες του κινητηρα η πρεπει να ειναι το γκαζι σταθερο για καποιο χρονικο διαστημα,στα ιδια κμ,μεχρι να ενεργοποιησεις τον αυτοματο?γιατι δε δουλευει ρε διαολε.τετοιο προβλημα δεν αντιμετωπισα οταν αρχισα να κανω "φυλο κ φτερο" το αμαξι κ θα την πατησουμε τωρα?καταραμενη τεχνολογια ![]() |
το εκανε ρε λεφτερη,το ρυθμισαμε χωρις περιοριστη ταχυτητας.αλλα που ειχε συνδεσει ειπε οτι δουλευαν κανονικα ![]() |
ναι,αλλα χθες στην αντιπροσωπια,το βαλαμε σε ανεβατοριο,να γυρνανε οι μπροστα τροχοι,κ δουλεψε ![]() |
μου φαινεται προβλημα εχουν γενικα τα γαλλικα με την τεχνολογια.μονο γκαζι κ φρενο θελουν,τα υπολοιπα δε δουλευουν ![]() οχι βρε,κ χθες στην αντιπροσωπια παλι δε δουλευε κ ξαφνικα δουλεψε.μετα οταν το εβγαλα στο δρομο δε μπορεσα να το ενεργοποιησω.την βαλβιδα του φρενου την αλλαξαμε κ αυτη.μαλλον θα το βγαλω εθνικη να το δοκιμασω ![]() |
perikm έγραψε: |
το έβαλα πριν μια εβδομάδα το πλήρωσα στην peugeot 70 ευρώ |
πενταλ χρειαζεσαι αν θελεις και περιοριστη ταχυτητας |
perikm έγραψε: |
μια χαρά θα δουλέψει και είναι άνεση στο δρόμο το έχω 3 εβδομάδες τώρα η τιμούλα είναι 68e + την εργασία |
bgs έγραψε: | ||
Σε ποια Peugeot το εβαλες φιλε μου γιατι εγω σε μια που πηρα τηλ μου ειπαν οτι δεν μπαινει ή τουλαχιστον δεν το εχουν βαλει αυτοι... |
spiros_z έγραψε: |
Κανεις δν εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο?Οι συμβουλες σας ειναι απαραιτητες |
giannis27 έγραψε: |
αυτό το γρατζούνισμα που αισθάνεσαι στο πεντάλ του γκαζιού μαζί με ένα μικρό θόρυβο (γκουπ) νομίζω πρέπει να είναι από το abs το κάνει σε όλα ,οπλίζουν οι μεμβράνες του abs |
tasos_vl έγραψε: | ||
δηλαδη κ σε εσενα το κανει αυτο οταν το βαλεις μπροστα κ πιασεις τα 20 χιλιομετρα στο κοντερ?? γιατι αυτο εγω δν το ειχα παρατιρισει να το κανει πριν βαλω το cruise control.... (το εχω το αμαξι πολυ λιγο καιρο κ δν θυμαμαι πριν βαλω το cruise control να μου εκανε κατι τετειο). ευχαριστω για το ενδιαρον ![]() |
tasos_vl έγραψε: | ||
δηλαδη κ σε εσενα το κανει αυτο οταν το βαλεις μπροστα κ πιασεις τα 20 χιλιομετρα στο κοντερ?? γιατι αυτο εγω δν το ειχα παρατιρισει να το κανει πριν βαλω το cruise control.... (το εχω το αμαξι πολυ λιγο καιρο κ δν θυμαμαι πριν βαλω το cruise control να μου εκανε κατι τετειο). ευχαριστω για το ενδιαρον ![]() |
android έγραψε: |
ολα τα 207 το κανουν ![]() |
ironman02 έγραψε: |
Έβαλα και εγώ σήμερα το cruise control. Τελικά μου βάλανε το 6242z8 και οχι 6242z9 όπως τους είχα πεί. Δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω ακόμα αλλά φαντάζομαι οτι το limiter που έχει επιπλέον το z8 δεν θα λειτουργεί αφου δεν μου αλλάξανε και πετάλι γκαζιού για να αναγνωρίζει ο εγκέφαλος πότε το πατάς τέρμα....Έχει βάλει κανείς το z8? ![]() |
Driver ///M έγραψε: |
Αν μπορείς στείλε με πμ (ή δημόσια αν δεν έχεις πρόβλημα) πόσο σου πήγε τοποθέτηση και πόσο το ανταλλακτικό. Και σε ποιο συνεργείο. Εμένα σε εξουσιοδοτημένο της Φιλαδέλφειας μου είπαν πως τα εργατικά είναι 30 ευρώ, αν και είδα φίλο από εδώ που του πήγαν πολύ λιγότερο (17 ευρώ νομίζω). Γι'αυτό θέλω να δω τι παίζει από τιμές. |
ironman02 έγραψε: |
Σήμερα πήγα για service. Έχουμε και λέμε:
Εργασίες: Εγκατάσταση πεταλιέρας 51.34 Εγκατάσταση cruise control 17.12 Συστηματικές εργασίες service (λάδια δικά μου) 79.86 Αντικατάσταση φίλτρου αέρα 11.40 Στράγγισμα οργάνου (αλλαγή βαλβολίνες δικές μου) 28.52 Ανταλλακτικά: Φίλτρο λαδιού 11.28 Φίλτρο αέρα 14.18 Cruise control 67.02 Φίλτρο a/c ενεργού άνθρακα 24.63 υγρό υαλοκαθαριστήρων 2 ΥΓ: Την εγκατάσταση πεταλιέρας την περίμενα πιο φθηνή... |
xanthos έγραψε: |
εμενα δυστυχως δν μπορεσαν να το βαλουν στο 207.ενς το κουμπωσαν το βαλαν στον εγκεφαλο λειτουργουσε κανονικα η οθονη αλλα οταν πατουσα on δν ανοιγε.ξερει κανεις καμια λυση? |
ironman02 έγραψε: | ||||
Μάλλον εμένα θα είχες δεί στο παραπάνω post. ![]() |
xanthos έγραψε: |
οχι φιλος.λεσ να κανει την διαφορα? |
mitsos 306 έγραψε: |
ναι, ενταξει, συνηθως χρησιμοποιεις το cruise control.
απλα αν το ηξερα απο την αρχη θα αγοραζα τον λεβιε που εχει μονο cruise control, και οχι και ενα κουμπακι ακομα που να μην κανει τιποτα |
Μαριάνα έγραψε: |
80-85 είναι πολλά... ![]() |
Σήμερα (επιτέλους) ξεκίνησα να πάω στην αντιπροσωπεία να παραγγείλω το χειριστήριο για το cruise control
και η απάντηση ηταν : "Το έχουμε . . . άν θέλεις το περνάμε τώρα . . . ![]() Σε μισή ώρα ηταν κομπλέ μαζί με το κόψιμο του πλαστικού από τον¨"καλλιτέχνη" ηλεκτρολόγο και το κόστος 67 Ευρώ (δεν πλήρωσα εργατικά ![]() ![]() ![]() Ειναι η τρίτη φορά που με "φτιάχνει" η αντιπροσωπεία εδώ στα Γιάννενα. 1η όταν πηγα να παραγγείλω το 207-"Εχουμε ένα στην έκθεση και αυτός που το παρηγγειλε δεν το βιαζεται . . . βγάζουμε πινακίδες-έλα αυριο να το πάρεις" 2η την αλλη το πρωί όταν πήγα να το πάρω -" Η αεροτομή που παρήγγειλες θα ειναι ετοιμη σε 4 μέρες . . . αλλά αν δεν βιάζεσαι έχουμε μια έτοιμη . . . " σε μισή ώρα έτοιμος ![]() ![]() ![]() |
pasi έγραψε: |
καλησπέρα φιλαράκι...θα ήταν ευκολο να μας γραψεις τις διασταστεις για τα κοψιματα του πλαστικου? επειδή εμενα μου λενε να παρω καινουριο πλαστικο και τους ειπα οτι θα το κοψω μονος μου. Αν μπορείς θέλω το υψος και το πλατος του κομματιου που πρεπει να αφαιρεσω... ευχαριστω |
καλησπέρα φιλαράκι...θα ήταν ευκολο να μας γραψεις τις διασταστεις για τα κοψιματα του πλαστικου? επειδή εμενα μου λενε να παρω καινουριο πλαστικο και τους ειπα οτι θα το κοψω μονος μου. Αν μπορείς θέλω το υψος και το πλατος του κομματιου που πρεπει να αφαιρεσω... ευχαριστω |
recife_rallye έγραψε: | ||
Μα τι γιωτομπαλα ειναι ωρες ωρες στις αντιπροσωπειες ![]() Αυτο που σου ειπε ο προλαλησας ισχυει..εχει οδηγους απο μεσα! |
Steve έγραψε: | ||
Πυρηνική φυσική το κάναμε το θέμα.. ![]() |
δεν έχει κανένα αυλάκι μεσα αλλα μαλλον έπεισα τον ηλεκτρολογο να το κανει... |
Steve έγραψε: |
Πάνω από 50 ενεργοποιείται ρε φίλε... ![]() Ειλικρινά απορώ με την περίπτωση σου, όχι με του αυτοκινήτου σου, με την δική σου... |
Mitsaras... έγραψε: |
Καταρχην καλημερα !!! Εχω ενα rallye του 2011 και θελω να βαλω το cruise control χωρις τον περιοριστη ταχυτητας , υπαρχει περιπτωση να το καταφερει καμια αντιπροσωπεια γιατι απο οτι βλεπω ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν διαφορα προβληματακια ! Εχετε να μου προτεινετε καμια αντιπροσωπεια που να ξερουν τι τους γινετε και να το εχουν ξανα κανει ??
Ευχαριστω , Δημητρης Υ.γ Δεν ειναι καιρος να πεταμε κατοσταρικα χωρις αποτελεσμα...! |
android έγραψε: | ||
O μονος που εχει προβλημα ειναι ο πιο πανω απο σενα που χει γραψει... |
Βρε, μήπως, λέω μήπως, έχεις κανένα πρόβλημα με το πλεξουδάκι του φρένου -όπως και πολλοί εδώ μέσα- και γι'αυτό δε λειτουργεί το cruise?
υγ : Για να λειτουργήσει πρέπει να είσαι με περισσότερα από 40km/h και με 4η ή 5η, το ξέρεις φαντάζομαι. |
Πράγματι, η ιδέα είναι ότι πηγαίνεις στο συνεργείο για να κάνουν τη δουλεια που τους ζητάς, μιας και αυτοί είναι οι ειδικοί.
Αν είναι να αρχίσεις να τους λες τί πρέπει να κάνουν τότε αλλάζει η συμφωνία. Ταπεινή μου γνώμη, βρες κάποιον που να το έχει ξανακάνει γιατί όλη η διαδικασία της ενεργοποίησης δεν διαρκεί πάνω από 10 λεπτά μαζί με τις δοκιμές. Αν κάτι πηγαίνει στραβά, μέσα σε αυτά τα 10 λεπτά θα φανεί. |
Σημερα πηγα σε μια αντιπροσωπεια εδω στα νοτια της αττικης για να ρωτησω τα σχετικα για το cruise control και να το παραγγειλω ! Μιλησα με τον ηλεκτρολογο ο οποιος ηταν πολυ καλος και φαινοταν οτι ηξερε τι γινετε και μου ειπε οτι το εχει ξανα κανει και να μην ανυσηχω... Μου λεει γυρω στα 70 εχει το ανταλλακτικο χωρις την εργασια ! Παμε στον 'υπευθυνο ' για να μας πει τιμη για την εργασια και μου λεει 60 ευρω !!!????!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Του λεω καλημερα και φευγω ![]() ![]() |
Σημερα πηγα σε μια αντιπροσωπεια εδω στα νοτια της αττικης για να ρωτησω τα σχετικα για το cruise control και να το παραγγειλω ! Μιλησα με τον ηλεκτρολογο ο οποιος ηταν πολυ καλος και φαινοταν οτι ηξερε τι γινετε και μου ειπε οτι το εχει ξανα κανει και να μην ανυσηχω... Μου λεει γυρω στα 70 εχει το ανταλλακτικο χωρις την εργασια ! Παμε στον 'υπευθυνο ' για να μας πει τιμη για την εργασια και μου λεει 60 ευρω !!!????!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Του λεω καλημερα και φευγω ![]() ![]() |
trunksthelord έγραψε: |
Σαν να μου φαινετε οτι θα το βαλω και εγω.207 gt και δεν το εχει στον στανταρ εξοπλισμο.Πως να τους το πω? |
sharevoc2005 έγραψε: |
To nfu μοτερ φοραει κ εχει ηλεκτρογκαζο απο οτι ξερω του 2004 εβγαινε το αμαξι με cruise το σπλο λογικα παιρνει οχι limit και τετοια γιατί διαβασα γθα αλλαγές πεταλιερας κ τετοια... Στο δικο μου μπαίνει κατευθείαν δεν θελεις φισες η κατι τετοιο? |
sharevoc2005 έγραψε: |
Ξερεται ποσο κοστίζει ο προγραμνατισμος περιπου? Καποια εμπειρη αντιπροσωπεια? Κ παιρνει το απλο μ on off οχι με limit? |