thesalos έγραψε: |
Εδω κ ενα μηνα ειμαι κατοχος ενος 207rallye. Στα πρωτα διακοσια χλμ. μου αναψε ξαφνικα η ενδειξη antipollution fault. Το πηγα στην αντιπροσωπεια το βαλανε στο διαγνωστικο κ μου ειπανε οτι δεν ειναι τιποτα κ οτι το κανανε διαγραφη. Στα πεντακοσια χλμ. η ενδειξη αναβει ξανα. Πισω παλι στην αντιπροσωπεια αυτη τη φορα μου λενε οτι ειναι ο αισθητηρας αερα του turbo. Το ξανακανουνε διαγραφη κ παραγγελνουν αισθητηρα. Σε τρεις ημερες πηγαινω τον αλλαζουν κ φευγω. Στα εννιακοσια χλμ. κ εκει που ελεγα οτι ολα ειναι ενταξει πλεον κ θα απολαυσω επιτελους το καινουριο μου αυτοκινητο το γνωστο μπιπ ακουγεται παλι κ η ενδειξη ειναι ξανα εκει. Ξανα στην αντιπροσωπεια κ μου λενε οτι το αυτοκινητο πρεπει να μεινει μεσα γιατι αυτο που τους λεει το διαγνωστικο το εχουν αλλαξει κ δεν ξερουν τι φταιει κ πρεπει να το ψαξουν. Φυσικα κ δεν δεχτηκα να μεινει μεσα κ μετα απο φασαρια στειλανε email στην Γαλλια με τα δεδομενα που εβγαζε το διαγνωστικο κ περιμενουμε απαντηση απο τους γαλλους πλεον γιατι εδω εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα. Α! ξεχασα να σας πω οτι εγινε κ
μια αναβαθμηση εγκεφαλου μηπως αλλα...... Τζιφος. Την τεταρτη θα με παρουνε τηλεφωνο να μου πουνε τι απαντηση τους εχουν δωσει οι Γαλλοι αν δεν τους προλαβω εγω γιατι θα εχει αναψει ξανα παλι η ενδειξη..... Αυτα κ για οτι νεοτερο απο πεμπτη... ![]() |
android έγραψε: |
κυνηγατο βαλε τις φωνες στην εκθεση με τους καινουριους πελατες....κανε μηνυσεις ζητα αλλο αμαξι...τι εισαι εσυ που θα πας καθε 3 μερες εκει να δουν τι επαθε?δουλεια δεν εχεις?δουλεια βρηκες? |
Περιμενω να δω τι θα γινει με τους Γαλλους κ αν δεν βγαλω ακρη θα ακολουθησω τη δικαστικη οδο κ οπου με βγαλει. |
Jim_207GT έγραψε: |
Παιδες το βασικοτερο προβλημα ειναι ενα οτι το μοτερ αυτο δεν εχει καμια σχεση με Peugeot και πως να εχει αφου ειναι κινητηρας εξολοκληρου BMW λογικο ειναι και οι τεχνικοι να μην γνωριζουν ακομη καποιες λεπτομερειες και ιδιως οταν ειναι μια βλαβη που φανερωνεται για πρωτη φορα οριστε ενας πολυ βασικος λογος για καθυστερηση στην επιλυση του προβληματος που αναφερει ποιο πανω ο φιλος. |
Κ αν μπεις στον google κ γραψεις antipoluttion fault θα σου βγαλει δεν ξερω κ εγω ποσες σελιδες στα ελληνικα κ αλλες τοσες σε αλλες γλωσσες. οποτε θα επρεπε να ηταν θεμα ρουτινας κ οχι ταλαιπωριας. |
...Τι ειχε ρε παιδια? ρωταω εγω... Ητανε ξεκουμπωμενο το σωληνακι της εισαγωγης του αερα απο την πολλαπλη κ τραβουσε αερα μονο απο τη μια μερια κ οταν εχωνα το γκαζι στο πατωμα μετρουσε ο αισθητηρας λαθος κ εβγαζε προβλημα κ εβαζε το αυτοκινητο σε ασφαλη λειτουργια κ δεν ανεβαζε στροφες. Οντως βγαζοντας το αυτοκινητο στο δρομο πια ειναι σαν να εχω αλλο αυτοκινητο .... |
Γιατι μιλαω με ασχετους βλεπε πχ steve πες μου ρε κακομοιρη ημιμαθη τη κοινο εχει ο κινητηρας του peugeot 207 gt και rc με εναν αλλο απο το γκρουπ citroen peugeot σου ειπα εισαι ασχετος μεχρι αηδιας εχεις ανοιξει ποτε καπω απο τετοι αμαξι?? Μεχρι και η μιζα ειναι απο BMW εχεις δει τετοιους πολαπλασιαστες αλου ποσα μοτερ πεζο ξερετε με καδενα ο λαμδα καμια σχεση με Γαλλικο αμαξι και παει λέγοντας !!!!!!!!!!! |
Γιατι μιλαω με ασχετους βλεπε πχ steve πες μου ρε κακομοιρη ημιμαθη τη κοινο εχει ο κινητηρας του peugeot 207 gt και rc με εναν αλλο απο το γκρουπ citroen peugeot σου ειπα εισαι ασχετος μεχρι αηδιας εχεις ανοιξει ποτε καπω απο τετοι αμαξι?? Μεχρι και η μιζα ειναι απο BMW εχεις δει τετοιους πολαπλασιαστες αλου ποσα μοτερ πεζο ξερετε με καδενα ο λαμδα καμια σχεση με Γαλλικο αμαξι και παει λέγοντας !!!!!!!!!!! |
giannis27 έγραψε: |
για τον κινητήρα μιλάμε όχι ολόκληρο τρομπέτο! |
Παιδια αερα παει το εργαλειο........... φευγω για Σαββατοκυριακο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
το οτι ηρθε 1χρονο μετα απο το Gt και το μινι τι σας λεει? |
volvos έγραψε: |
ο κινητηρας ας πουμε οτι εξελιχθηκε κατα ενα χ μερος απο τη bmw και κατα ενα ψ μερος απο τη πεζο |
Steve έγραψε: | ||
Να είσαι σίγουρος πως με τέτοιες γνώσεις, πολλά άτομα από εδώ μέσα θα κάνουν ουρά να τους εξυπηρετήσει. Να χαίρεσαι το συνεργείο σου ![]() |
Steve να το παρεις πισω αυτο που ειπες περι γνωσεων με ξερεις και απο χθες καραγκιοζακο!!!! |
Γιατι μιλαω με ασχετους βλεπε πχ steve πες μου ρε κακομοιρη ημιμαθη τη κοινο εχει ο κινητηρας του peugeot 207 gt και rc με εναν αλλο απο το γκρουπ citroen peugeot σου ειπα εισαι ασχετος μεχρι αηδιας εχεις ανοιξει ποτε καπω απο τετοι αμαξι?? |
Ελπιζω να ειμαι ο τελευταιος που φευγει για χαρη του ΦΑΦΛΑΤΑ του κλαμπ δεν μπορει και εγω και ο sotos να ειμαστε τρελοι απλως δεν ειμαστε πιτσιρικια να ασχολουμαστε με τον καθε Steve και τα ειρωνικα του σχολια !!! |
Επειδη δουλευω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο θα σας μεταφερω πως εχουν τα πραγματα οταν ενα νεο μοντελο κυκλοφορησει φωναζουν ενα ατομο ανα ειδικοτητα ηλεκτρολογο μηχανικο....... και μας ενημερωνουνε για τη βασικη δομη του αυτοκινητου για παραδειγμα εγω που ειμαι ηλεκτρολογος μας δειχνουνε δυστηχως μονο τα απαραιτητα πχ εγκεφαλο κινητηρα μοναδα bsi κτλ ειναι λογικο οτι δεν μπορουν να αναφερθουν βλαβες στη λιγη ωρα που θα διαθεσουμε πλην αυτες που εχει διαγνωση το ιδιο το εργοστασιο και ερχονται οι καταλληλες επιστολες απο Γαλλια μερια με πλαισια αυτοκινητου |
Που θελω να καταληξω οταν δουλευεις ενα αυτοκινητο που ειναι κατεξοχην Γαλλικο ξερει που να ψαξεις ποιο ευκολα και τα πραγματα συνηθως ειναι ποιο απλοικα στη περιπτωση του gt υπαρχει ενα μικρο προβλημα οτι το αμαξι δεν εχει την ιδια αρχιτεκτονικη που ειχε πχ το 206 |
ο λογος απλος δυστηχως ηευτηχως αναλογως πως το βλεπει ο καθενας η φιλοσοφια του κινητηρα ειναι περα μα περα Γερμανικη αρα για την επιλυση ενος προβληματος δεν πας με την πεπατημενη που ηξερες τοσα χρονια αλλα ψαχνοντας ειναι λογικο ολοι να την (πατησουμε)και δυστηχως ει βαρος του πελατη αφου πολες φορες το διαγνωστικο σε ξεγελαει και να σου δειχνει αισθητηρα και το προβλημα να ειναι απο φις εχει τυχει αυτο που αναφερω βεβαια μελλοντικα θα λυθουν και αυτα αλλα χρειαζεται υπομονη!!! |
.............. με τον καθε Steve και τα ειρωνικα του σχολια !!!...... |
Steve ηταν δυνατον να μεινω για καφε? |
Steve έγραψε: |
Η στραβά είναι ο γυαλός... η στραβά αρμενίζουμε ![]() |
Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε ![]() |
Αμέ! Φέρε την απόδειξη και τα κλειδιά και τους το επιστρέφω εγώ ![]() |
Περα απο την πλακα εχει καποιος ιδεα του τι μπορει να ειναι αυτη τη φορα? |
Steve έγραψε: | ||
Θα σου έλιωσε πάλι κανα σωληνάκι από την ζέστη και δεν θα παρέχει αρκετό καύσιμο στα μπεκ... ![]() |
Δε πάμε καμιά βόλτα Cartel λέω γω να δούμε τι παίζει... ![]() |
thesalos έγραψε: | ||
εχω αγωνα αυριο ![]() |
AlienHack έγραψε: |
Thesale καντου ενα ευχελεο ρε φιλε! το γκαντεμια ειναι αυτή? εγω 6 χρόνων αμαξι δεν εχουν χαλασει τόσα πράγματα πανω του... ![]() |
Τζάμπα το courier δηλαδή ![]() |
ελα θα σου πω κ τα χειροτερα ...φαντασου να το χες 2 χρονια να μην ειχες εγγυηση κ να πηγενες κ να αλλαζες ολα αυτα με δικα σου εξοδα κ να σουν παλι τα ιδια ![]() μηπως να σου δωσουν ενα αλλο? σιγουρα εισαι οκ απο βενζινη κ δεν ειναι μαπα? |
Touristas έγραψε: |
Μήπως μπορείς να μου πεις αν ξέρεις τι βλάβη βγάζει. ![]() ![]() |
Συν τα δικηγορικά έξοδα, που στον τόσο καιρό, θα σου έχουν στοιχήσει όσο ένα 207 Rallye ακόμα ![]() |
Συν τα δικηγορικά έξοδα, που στον τόσο καιρό, θα σου έχουν στοιχήσει όσο ένα 207 Rallye ακόμα ![]() |
Παρα πολυ σωστα συν οτι πρεπει να παρεις και ενα αλλο αυτοκινητο για την μετακινηση σου εστω και μεταχειρισμενο. Το βασικοτερο απ ολα ομως ειναι η ψυχικη ταλαιπωρια που θα υποστεις. |
Andreas έγραψε: |
(ρε συ δεν το ψαχνεις λιγο καλυτερα?δεν μου καθεται καλα.) |
Πριν απο λιγο καποιος φιλος μου πηρε τηλεφωνο το δικηγορο του του εξηγησε την ολη κατασταση κι ο δικηγορος του ειπε οτι προσπαθουν να κερδισουν χρονο για να περασει το εξαμηνογιατι μεχρι τοτε μπορεις να απαιτησεις αντιστροφη πωλησης και η να σου αντικαταστησουν το αυτοκινητο με καινουριο η να σου δωσουν τα χρηματα πισω. δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι τετοιο αλλλα σιγουρα θα το ψαξω κι αλλο |
|
Πριν απο μιση ωρα εστειλα ενα email στη Γαλλια. Περιμενα οτι θα μου απαντουσαν καποια στιγμη αλλα οχι και μεσα σε δεκα λεπτα. φυσικα δεν μου δωσανε λυση αλλα ζητανε λεπτομαρειες. Σας παραθετω την απαντηση οπως μου την στειλανε |
In order that we may reply as efficiently as possible to your request, please send me the following details:
- the date on which your vehicle was first registered. - the name, address and telephone number of your Peugeot local dealership. -your precise expectations from Autotmobiles Peugeot France on this matter. -the reply of your local dealer. Upon receipt of this information, a Customer Manager will deal with your request. He will contact you personally as soon as he has all the information required to provide the most appropriate response. For your information, the address of the Customer Relations Department is : Automobiles Peugeot Service Relations Clientèle Case 500 BP 0116 75761 Paris Cedex 16 France |
to207 έγραψε: |
γιατι θα έχω τον πόνο μου και θα έχω και κανα μ@λ@κ@ να μου λέει οτι το π@π@ρι του είναι 30αρι και έχει πρόβλημα. |
to207 έγραψε: |
Η εμπορική ονομασία της εταιρίας νομίζω τα λέει όλα.. METALAXIS A.E. |
Για εξηγησε μας και μας τι λεει να δουμε τι εχεις καταλαβει απο το Μιναρετζη και την ονομασια της εταιριας του γιατι μαλλον καποιος πρεπει να σε ξυπνησει απο το ονειρο που βλεπεις |
Καλά χιλιόμετρα ![]() |
οτι κ να πω θα ναι λιγο....δεν μπορω να το φανταστω να γινετε αυτο σε ολοκαινουριο αμαξι....εδω εμενα την αεροτομη ξεχασε να μου περασει κ εγινε τις που.....ας... κυνηγατο βαλε τις φωνες στην εκθεση με τους καινουριους πελατες....κανε μηνυσεις ζητα αλλο αμαξι...τι εισαι εσυ που θα πας καθε 3 μερες εκει να δουν τι επαθε?δουλεια δεν εχεις?δουλεια βρηκες? |
Λοιπον το αυτοκινητο το πηρα σημερα μετα απο δεκαπεντε ημερες με αλλαγμενη πλεον και πλεξουδα κινητηρα. Νομιιζω οτι το μονο που εμεινε πλεον ειναι ο εγκεφαλος. Παντως μου ευχηθηκαν αυτη την φορα να μη με ξαναδουν ποτε. Ελπιζω να μην χρειαστει να γραψω ξανα σ αυτο το topic. Αλλωστε νομιζω οτι περασαν πια οι πρωτες μερες |
Ευχομαι πλεον , απροβληματιστα χιλιομετρα ![]() |
Ευχαριστω. Παντως η αληθεια ειναι οτι το φοβαμαι ακομη. Το Σαββατο που πηγα στο Αργος μεχρι Την δευτερα που γυρισα με την ψυχη στο στομα ημουνα
μη μ αφησει στο δρομο αλλα ευτυχως. Μεχρι στιγμης ολα καλα ![]() |
Που να κοιμηθούμε με τέτοια ζέστη... |
Διαβαζα ενα συγκριτικο που εχει το CAR rallye vs corsa gsi και ξαγρυπνησα |
Τί να συγκρίνει μωρέ το καημένο ![]() |
Μην το λες αυτο απο οπου τα παιρνεις πιο χοντρα γραφεις τα καλυτερα. Στην συγκεκριμενη περιπτωση η PEUGEOT εδωσε λιγοτερα. Καλο λεει το rallye αλλα το corsa ειναι κορυφαιο ![]() ![]() ![]() ![]() |
Εδω κ ενα μηνα ειμαι κατοχος ενος 207rallye. Στα πρωτα διακοσια χλμ. μου αναψε ξαφνικα η ενδειξη antipollution fault. Το πηγα στην αντιπροσωπεια το βαλανε στο διαγνωστικο κ μου ειπανε οτι δεν ειναι τιποτα κ οτι το κανανε διαγραφη. Στα πεντακοσια χλμ. η ενδειξη αναβει ξανα. Πισω παλι στην αντιπροσωπεια αυτη τη φορα μου λενε οτι ειναι ο αισθητηρας αερα του turbo. Το ξανακανουνε διαγραφη κ παραγγελνουν αισθητηρα. Σε τρεις ημερες πηγαινω τον αλλαζουν κ φευγω. Στα εννιακοσια χλμ. κ εκει που ελεγα οτι ολα ειναι ενταξει πλεον κ θα απολαυσω επιτελους το καινουριο μου αυτοκινητο το γνωστο μπιπ ακουγεται παλι κ η ενδειξη ειναι ξανα εκει. Ξανα στην αντιπροσωπεια κ μου λενε οτι το αυτοκινητο πρεπει να μεινει μεσα γιατι αυτο που τους λεει το διαγνωστικο το εχουν αλλαξει κ δεν ξερουν τι φταιει κ πρεπει να το ψαξουν. Φυσικα κ δεν δεχτηκα να μεινει μεσα κ μετα απο φασαρια στειλανε email στην Γαλλια με τα δεδομενα που εβγαζε το διαγνωστικο κ περιμενουμε απαντηση απο τους γαλλους πλεον γιατι εδω εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα. Α! ξεχασα να σας πω οτι εγινε κ
μια αναβαθμηση εγκεφαλου μηπως αλλα...... Τζιφος. Την τεταρτη θα με παρουνε τηλεφωνο να μου πουνε τι απαντηση τους εχουν δωσει οι Γαλλοι αν δεν τους προλαβω εγω γιατι θα εχει αναψει ξανα παλι η ενδειξη..... Αυτα κ για οτι νεοτερο απο πεμπτη... ![]() |
mechanic έγραψε: |
(καμποσα απο αυτα ειχαν αλλαξει συγχρονιζε η ολο το σασμαν ποιο συχνα απο τις αλλαγες λαδιων) |
για δοκιμάστε ενώ έχετε 5η να βγάλετε την ταχύτητα πιέζοντας λίγο προς τα δεξιά να δούμε αν θα βγει η θα μπει κατευθείαν όπισθεν ! |
όταν το έβγαλε το πρόβλημα η πέμπτη δεν έβγαινε ούτε με μπουνιές ούτε αριστερά ούτε δεξιά .όταν αλλάξανε συγχρονιζέ η πέμπτη έβγαινε μόνο αν πίεζες αριστερά , αλλάξανε όλο τον άξονα κ η πέμπτη βγαίνει σχεδόν κανονικά αλλά αν σου ξεφύγει ελάχιστα προς τα δεξιά δεν βγαίνει με τίποτα ! |
Steve έγραψε: | ||||
Όταν λέω εγώ ότι αυτά τα αμάξια πέφτουν σε λάθος χέρια και τις αλλάζετε με τον ώμο τις ταχύτητες, κάτι ξέρω ![]() |
stazzy έγραψε: |
Εμένα πάντως το έβγαλε από ώρα 0!
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12436 Χεράς μπορεί να μην είμαι, αλλά κουλός δεν είμαι!!! ![]() |
giannis27 έγραψε: | ||
μπά άσε ρε εμείς φταίμε που χάλασε το σασμάν στα πρώτα χιλιόμετρα επειδή αλλάζουμε ταχύτητες με τους αγκώνες !το σασμάν είναι τέλειο το καλύτερο που υπάρχει πάνω σε αυτοκίνητο ! |