PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ 207 RALLYE

thesalos - Δευ 24 Μάρ 2008, 21:20:28
Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ 207 RALLYE
Εδω κ ενα μηνα ειμαι κατοχος ενος 207rallye. Στα πρωτα διακοσια χλμ. μου αναψε ξαφνικα η ενδειξη antipollution fault. Το πηγα στην αντιπροσωπεια το βαλανε στο διαγνωστικο κ μου ειπανε οτι δεν ειναι τιποτα κ οτι το κανανε διαγραφη. Στα πεντακοσια χλμ. η ενδειξη αναβει ξανα. Πισω παλι στην αντιπροσωπεια αυτη τη φορα μου λενε οτι ειναι ο αισθητηρας αερα του turbo. Το ξανακανουνε διαγραφη κ παραγγελνουν αισθητηρα. Σε τρεις ημερες πηγαινω τον αλλαζουν κ φευγω. Στα εννιακοσια χλμ. κ εκει που ελεγα οτι ολα ειναι ενταξει πλεον κ θα απολαυσω επιτελους το καινουριο μου αυτοκινητο το γνωστο μπιπ ακουγεται παλι κ η ενδειξη ειναι ξανα εκει. Ξανα στην αντιπροσωπεια κ μου λενε οτι το αυτοκινητο πρεπει να μεινει μεσα γιατι αυτο που τους λεει το διαγνωστικο το εχουν αλλαξει κ δεν ξερουν τι φταιει κ πρεπει να το ψαξουν. Φυσικα κ δεν δεχτηκα να μεινει μεσα κ μετα απο φασαρια στειλανε email στην Γαλλια με τα δεδομενα που εβγαζε το διαγνωστικο κ περιμενουμε απαντηση απο τους γαλλους πλεον γιατι εδω εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα. Α! ξεχασα να σας πω οτι εγινε κ
μια αναβαθμηση εγκεφαλου μηπως αλλα...... Τζιφος. Την τεταρτη θα με παρουνε τηλεφωνο να μου πουνε τι απαντηση τους εχουν δωσει οι Γαλλοι αν δεν τους προλαβω εγω γιατι θα εχει αναψει ξανα παλι η ενδειξη..... Αυτα κ για οτι νεοτερο απο πεμπτη... Evil
salex - Τρι 25 Μάρ 2008, 08:33:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ήσουν πουθενά πιο κοντά μας θα σου πρότεινα να βλέπαμε παρέα τον κωδικό βλάβης.

Καμιά φορά το σφάλμα είναι αποτέλεσμα που προέρχεται από διαφορετικό αισθητήρα από αυτόν που αφορά ο κωδικός.
IAKOVOS - Τρι 25 Μάρ 2008, 10:50:24
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ 207 RALLYE
thesalos έγραψε:
Εδω κ ενα μηνα ειμαι κατοχος ενος 207rallye. Στα πρωτα διακοσια χλμ. μου αναψε ξαφνικα η ενδειξη antipollution fault. Το πηγα στην αντιπροσωπεια το βαλανε στο διαγνωστικο κ μου ειπανε οτι δεν ειναι τιποτα κ οτι το κανανε διαγραφη. Στα πεντακοσια χλμ. η ενδειξη αναβει ξανα. Πισω παλι στην αντιπροσωπεια αυτη τη φορα μου λενε οτι ειναι ο αισθητηρας αερα του turbo. Το ξανακανουνε διαγραφη κ παραγγελνουν αισθητηρα. Σε τρεις ημερες πηγαινω τον αλλαζουν κ φευγω. Στα εννιακοσια χλμ. κ εκει που ελεγα οτι ολα ειναι ενταξει πλεον κ θα απολαυσω επιτελους το καινουριο μου αυτοκινητο το γνωστο μπιπ ακουγεται παλι κ η ενδειξη ειναι ξανα εκει. Ξανα στην αντιπροσωπεια κ μου λενε οτι το αυτοκινητο πρεπει να μεινει μεσα γιατι αυτο που τους λεει το διαγνωστικο το εχουν αλλαξει κ δεν ξερουν τι φταιει κ πρεπει να το ψαξουν. Φυσικα κ δεν δεχτηκα να μεινει μεσα κ μετα απο φασαρια στειλανε email στην Γαλλια με τα δεδομενα που εβγαζε το διαγνωστικο κ περιμενουμε απαντηση απο τους γαλλους πλεον γιατι εδω εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα. Α! ξεχασα να σας πω οτι εγινε κ
μια αναβαθμηση εγκεφαλου μηπως αλλα...... Τζιφος. Την τεταρτη θα με παρουνε τηλεφωνο να μου πουνε τι απαντηση τους εχουν δωσει οι Γαλλοι αν δεν τους προλαβω εγω γιατι θα εχει αναψει ξανα παλι η ενδειξη..... Αυτα κ για οτι νεοτερο απο πεμπτη... Evil

Για πες τους να τσεκαρουνε και τον καταλυτη μηπως ειναι καποιο προβλημα απο εκει. Ενας φιλος μου ειχε το ιδιο προβλημα αλλα σε 307 και κατι του αλλαξαν στον καταλυτη ή κατι τετοιο θα ρωτησω και θα σου πω
thesalos - Τρι 25 Μάρ 2008, 17:36:21
Θέμα δημοσίευσης:
Επανερχομαι πριν απο την πεμπτη που σας ειπα γιατι η βλαβη επανηλθε. Σημερα το πρωι ξεκινησαμε να παμε μια βολτα μετα απο τριαντα χλμ. τα ιδια κ χειροτερα. Αυτη τη φορα οχι μονο αναψε ξανα η ενδειξη αλλα το αυτοκινητο δεν τραβαει πια. Με πεμπτη δεν μπορει να ξεπερασει τις 3900 στροφες. Οχι turbo δεν υπρχει αλλα δεν ανεβαζει κ στροφες πλεον. Τισ προηγουμενες φορες τουλαχιστον το εκανε στιγμιαια κ αναβε το λαμπακι αλλα τωρα σερνεται το αυτοκινητο. τα εχω παρει πολυ ασχημα κ εχω απογοητευτει πια.
power - Τρι 25 Μάρ 2008, 17:42:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον μπήκε σε safe mode
thesalos - Τρι 25 Μάρ 2008, 17:44:42
Θέμα δημοσίευσης:
καμια απο τις προηγουμενες φορες δεν το εκανε γιατι να το κανει τωρα?
thesalos - Τρι 25 Μάρ 2008, 17:49:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αρχιζω να πιστευω οτι τις αλλες φορες απλα το κανανε διαγραφη μεχρι να τα παιξει τελειως γιατι δεν ξερανε τι ειναι ακριβως.
salex - Τρι 25 Μάρ 2008, 20:00:55
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει πάντοτε η πολιτισμένη επιλογή να τους το φέρεις κολάρο!
Χωρις δυνατότητα διάγνωσης ωστόσο, οι συμβουλές μας είναι από πολύ μέτριες εως εντελώς άχρηστες...
thesalos - Τετ 26 Μάρ 2008, 18:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σας ξανα. Σημερα το αυτοκινητο μπηκε ξανα στο συνεργειο κ εχει συνδεθει με Γαλλια online κ ασχολουνται οι Γαλλοι πλεον απο κει. Ο κωδικος της βλαβης εινα reco v4 κ αφορα αισθητηρα αερα πιεσης του turbo κ δεν εχει ξανασυμβει ποτε στην ελλαδα κ τετοια κουραφεξαλα. Εχω μπλεξει κ δεν ξερω ποτε κ αν θα ξεμπλεξω
android - Τετ 26 Μάρ 2008, 18:08:30
Θέμα δημοσίευσης:
οτι κ να πω θα ναι λιγο....δεν μπορω να το φανταστω να γινετε αυτο σε ολοκαινουριο αμαξι....εδω εμενα την αεροτομη ξεχασε να μου περασει κ εγινε τις που.....ας... κυνηγατο βαλε τις φωνες στην εκθεση με τους καινουριους πελατες....κανε μηνυσεις ζητα αλλο αμαξι...τι εισαι εσυ που θα πας καθε 3 μερες εκει να δουν τι επαθε?δουλεια δεν εχεις?δουλεια βρηκες?
thesalos - Τετ 26 Μάρ 2008, 18:39:30
Θέμα δημοσίευσης:
Περιμενω να δω τι θα γινει με τους Γαλλους κ αν δεν βγαλω ακρη θα ακολουθησω τη δικαστικη οδο κ οπου με βγαλει. Ελπιζω να το αποφυγω κ να ειναι η τελευταια φορα. Το αγορασα 24 φεβρουαριου κ σε ενα μηνα εχω παει τοσες φορες στο συνεργειο οσες δεν εχω παει με το alfa romeo 8 χρονια τωρα.
ath7 - Τετ 26 Μάρ 2008, 19:05:26
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου εισαι πολυ ατυχος.Θα ετυχες καμια μαπα παρτιδα.Ας ελπισουμε οτι δεν εχουν ερθει αλλα προβληματικα στην Ελλαδα.Παντως αν δεν βγαλουν ακρη ουτε οι Γαλλοι πες τους να σου δωσουν καινουριο αυτοκινητο αλλιως δικαστικος.Σου ευχομαι να ξεμπερδεψεις παντως γρηγορα.
thesalos - Τετ 26 Μάρ 2008, 19:08:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μακαρι. Απ το στομα σου κ στων Γαλλων το αυτι...... Αλλοιως Shoot Shoot Shoot Shoot
Jim_207GT - Τετ 26 Μάρ 2008, 21:18:31
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες το βασικοτερο προβλημα ειναι ενα οτι το μοτερ αυτο δεν εχει καμια σχεση με Peugeot και πως να εχει αφου ειναι κινητηρας εξολοκληρου BMW λογικο ειναι και οι τεχνικοι να μην γνωριζουν ακομη καποιες λεπτομερειες και ιδιως οταν ειναι μια βλαβη που φανερωνεται για πρωτη φορα οριστε ενας πολυ βασικος λογος για καθυστερηση στην επιλυση του προβληματος που αναφερει ποιο πανω ο φιλος. Εγω γελαγα σημερα οταν μου ηρθε για ελεγχο ενα CITROEN CROSSER αφου το μονο που θυμιζει Γαλλικο αμαξι ειναι το σημα τα παντα ειναι Japan μεχρι την τελευταια βιδα φανταστειτε να μου ερθει μια παρομοια βλαβη στο συνεργειο που εργαζομαι θα αντιμετωπιζω τα ιδια προβληματα αφου δεν θα υπαρχει τεχνογνωσια για αμεση λυση βεβαια ολα αυτα μεσα στο χρονο θα αλλαξουνε αλλα ως γνωστον καθε αρχη και δυσκολη πιστευω να ελυσα μερικες αποριες!
thesalos - Τετ 26 Μάρ 2008, 22:36:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερεις οτι για να πουλησεις κατι πριν απο ολα τα αλλα πρεπει να μπορεις πρωτα να το υποστηριξεις τεχνικα κ σιγουρα να εκπαιδευτεις κ καταληλα. εκτος αυτου ολα τα διαγνωστικα οταν ερχεται ενα καινουριος κινητηρας φορτωνονται παντα με καινουριο λογισμικο κ με ολες τισ πιθανες βλαβες που μπορει να βγαλει. Εκτος αυτου πριν βγουν στην παραγωγη δοκιμαζονται κ ξερουν τι προβληματα παρουσιαζουν.Στην Ελλαδα ομως μας ενδιαφερει μονο να πουλησουμε. Μηπως ειναι καλυτερα τοτε να το παρω απο την peugeot κ να το παω στην BMW μηπως ξερουν κατι παραπανω? Μην τρελαθουμε κ τελειως..... Ο κινητηρας αυτος κυκλοφορει πανω απο 1 χρονο κ εχει σιγουρα δοκιμασθει αλλο τοσο. Κ αν μπεις στον google κ γραψεις antipoluttion fault θα σου βγαλει δεν ξερω κ εγω ποσες σελιδες στα ελληνικα κ αλλες τοσες σε αλλες γλωσσες. οποτε θα επρεπε να ηταν θεμα ρουτινας κ οχι ταλαιπωριας.
ath7 - Τετ 26 Μάρ 2008, 23:14:33
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει δικιο ο thesalos!Απο τη στιγμη που μια αντιπροσωπια βγαζει σε παραγωγη ενα καινουριο μοντελο σημαινει οτι ξερει καλυτερα το αυτοκινητο απο τον καθενα.Και δεν νομιζω οτι απλα περνουν τους κινητηρες απο την BMW και απλα τους κοτσαρουν πανω.Οι μελετες θα εχουν γινει απο κοινου σιγουρα.Και η peugeot και η BMW δεν ειναι αντιπροσωπιες της πλακας.Και αμα δεν βγαζουν ακρη οι Γαλλοι ας φωναξουνε τους Γερμανους.Ειναι δικο τους προβλημα και δυσφημιση για αυτους.Απο τη στιγμη που το εκανε σε ενα αμαξι θα το κανει η το εχει κανει ηδη και σε αλλα. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
android - Τετ 26 Μάρ 2008, 23:36:49
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι αυτο που λεμε μην σου τυχη κ σενα σου κατσε....
thesalos - Πεμ 27 Μάρ 2008, 00:16:27
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα κ χωρις να εχω συγγενεια με το μητσοτακη δεν σας ανεφερα απο την αρχη οτι ολη την εβδομαδα το κυκλοφορει η γυναικα μου κ δεν βγαζει τιποτα. το σαββατοκυριακο που το πιανω στα χερια μου δεν προλαβαινω να βγω εκτος πολης κ μπιπππ. εμφανιζεται. Κ τις επτα φορες που μπηκε μεσα τεσσερα σαββατοκυριακα που περασαν συν δυο μερες αδεια απο τη δουλεια συν 25η Μαρτιου μονο στα ποδια μου το επαθε. Αυτα για να το διασκεδασουμε κ λιγο......
salex - Πεμ 27 Μάρ 2008, 08:55:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μόνο μην τους το πεις στην αντιπροσωπεία γιατί ξέρεις τί θα προτείνουν αν δεν βγάλουν άκρη:
Να το οδηγεί μόνο η γυναίκα σου γιατί εσύ κάτι του κάνεις! Laughing
Steve - Πεμ 27 Μάρ 2008, 13:36:27
Θέμα δημοσίευσης:
Εσύ
android έγραψε:
κυνηγατο βαλε τις φωνες στην εκθεση με τους καινουριους πελατες....κανε μηνυσεις ζητα αλλο αμαξι...τι εισαι εσυ που θα πας καθε 3 μερες εκει να δουν τι επαθε?δουλεια δεν εχεις?δουλεια βρηκες?

και εσύ
thesalos έγραψε:
Περιμενω να δω τι θα γινει με τους Γαλλους κ αν δεν βγαλω ακρη θα ακολουθησω τη δικαστικη οδο κ οπου με βγαλει.

πάρτε φόρα και ξέρετε τι να κάνετε με τα δικαστήρια σας. Απ' έξω από τον χορό, πολλοί χορεύουν. Όταν μπλέξετε με κάποιο δικαστήριο (εύχομαι να μην μπλέξετε ποτέ) και δείτε με τα μάτια σας πως γίνεται το άσπρο μαύρο (όπως και στις ταινίες που βλέπετε) και πάθετε κάτι που θα σας κάνει εύχεστε να μην είχε γίνει το δικαστήριο ΠΟΤΕ, τότε ελάτε και πείτε μου αν θέλετε να ξαναμπλέξετε με δικαστήρια. Smile
Jim_207GT έγραψε:
Παιδες το βασικοτερο προβλημα ειναι ενα οτι το μοτερ αυτο δεν εχει καμια σχεση με Peugeot και πως να εχει αφου ειναι κινητηρας εξολοκληρου BMW λογικο ειναι και οι τεχνικοι να μην γνωριζουν ακομη καποιες λεπτομερειες και ιδιως οταν ειναι μια βλαβη που φανερωνεται για πρωτη φορα οριστε ενας πολυ βασικος λογος για καθυστερηση στην επιλυση του προβληματος που αναφερει ποιο πανω ο φιλος.

Να είσαι σίγουρος πως με τέτοιες γνώσεις, πολλά άτομα από εδώ μέσα θα κάνουν ουρά να τους εξυπηρετήσεις. Να χαίρεσαι το συνεργείο σου Smile
thesalos έγραψε:
Κ αν μπεις στον google κ γραψεις antipoluttion fault θα σου βγαλει δεν ξερω κ εγω ποσες σελιδες στα ελληνικα κ αλλες τοσες σε αλλες γλωσσες. οποτε θα επρεπε να ηταν θεμα ρουτινας κ οχι ταλαιπωριας.

Εσύ πιστεύεις πως η Peugeot λειτουργεί με το google? Στο κάτω κάτω, αν σου βγάλει τόσες σελίδες, κοίτα τες μήπως και δεις τον κωδικό σφάλματος και το διορθώσεις, να μην τους ταλαιπωρείς κιόλας! Laughing

Εν πάσει περιπτώσει, να σοβαρευτούμε λίγο.

Γιώργο (thesalos) επειδή βλέπω είσαι και εσύ Λάρισα και λογικά αυτά που περιγράφεις έγιναν στο συνεργείο της επίσημης αντιπροσωπείας, θα ήθελα αν μπορέσεις να βρεθούμε από κοντά να μιλήσουμε λίγο γιατί το έχεις πάρει κάπως στραβά το θέμα Smile

Για να έχεις μια ένδειξη του τί λαχεία έχουν πέσει εκεί μέσα, είχε πάρει ένα παληκάρι το 207 RC σε μαύρο (ο 1ος στην Λάρισα) και παραπονιόταν γιατί του ανάβει το "Check engine" όταν χτυπάει κόφτη, ενώ είχε γράψει μόλις 200 χλμ κυκλοφορίας του αυτοκινήτου... Rolling eyes Έμεινε μέσα για 1 μήνα (μέχρι να του λύσουν και να ξεψαχνίσουν το κιβώτιο και την καδένα σύμφωνα με την Peugeot Γαλλίας) και από τότε ηρέμησε στις μετακινήσεις του Smile

Δεν γίνεται να έχουμε εμείς πάντα δίκιο. Κάπου θα έχει και η αντιπροσωπεία δίκιο Smile
android - Πεμ 27 Μάρ 2008, 16:59:12
Θέμα δημοσίευσης:
ε οκ εσυ που χεις μαθει να ανοιγεις τα ποδια κ να το απολαμβανεις μην κανεις τπτ....
δεν εχουμε ολοι τις ιδιες συνηθιες Laughing
Steve - Πεμ 27 Μάρ 2008, 19:59:24
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν ανοίγω τα πόδια κύριε δικαστά μου, κρέμεται και ένα τρίτο πόδι Smile
Jim_207GT - Πεμ 27 Μάρ 2008, 20:35:37
Θέμα δημοσίευσης:
Steve να το παρεις πισω αυτο που ειπες περι γνωσεων με ξερεις και απο χθες καραγκιοζακο!!!! Ειπα πως εχουνε τα πραγματα και ειναι δυστηχως η πικρη αληθεια εσυ τη νομιζεις οτι με ενα σεμιναριο μπορεις να φτιαξεις ενα αμαξι που ειναι κατεξοχην Ιαπωνεζικο πχ βλεπε Citroen Crosser η C1 107 και παει λεγοντας αν ειμαι καλος στη δουλεια μου υπαρχουν αλοι να στο υποδειξουν αφου με γνωριζουν αρκετοι στο χωρο βεβαια κακως ασχολουμαι με εναν ασχετο που ξερει να το παιζει ψευτομαγκας πισω απο ενα πληκτρολογειο εχω δουλεψει σε τρεια συνεργεια εξουσιοδοτημενα κατι παραπανω ξερω και εγω! Τρανο παραδειγμα οταν χρειαστηκα πολες φορες ανταλακτικα για C1 χρειαστηκε παντα ειδικη παργγελια απο Γαλλια αυτο της σας λεει εσας???
Βρηκατε ενα ακομη μελος που αποχωρει απο το κλαμπ θα καθομαι εγω να ασχολουμαι με τον καθε Steve και των ειρωνικο τροπο γραφης του!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε λιγο θα λεγεται psclub.gr by Steve
Steve - Πεμ 27 Μάρ 2008, 21:11:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αν πιστεύεις ότι το μοτερ αυτο δεν εχει καμια σχεση με Peugeot και πως να εχει αφου ειναι κινητηρας εξολοκληρου BMW τότε καλύτερα που αποχωρείς διότι μάλλον δεν ξέρεις τί σου γίνεται με τον EP6DT που είναι στα Rallye και GT και τον EP6DTS που είναι στα RC

Και για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, δες και μερικά από τα άρθρα που έχουν γραφτεί για αυτόν τον κινητήρα εδώ στο club, αρκετό καιρό πριν έρθεις εσύ.

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10220

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4406

Είναι επικίνδυνα εδώ, γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις με αυτές τις γνώσεις που έχεις.

Και αν ενδιαφερόσουν για αυτό το psclub.gr που τόσο το κάνεις θέμα και εσύ και τα άλλα μέλη που έχουν αποχωρήσει, θα έδινες και εσύ και οι άλλοι τα 40 ευρώ ανά έτος για την συνδρομή για να το στηρίξεις το club έστω και από εκεί που είσαι.

Να περνάς καλά εκεί που θα πας φίλε Smile
thesalos - Πεμ 27 Μάρ 2008, 23:02:47
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως να χαλαρωσουμε λιγο κ να πεσουν οι τονοι? Εγω οταν ανοιξα το θεμα αυτο το εκανα γιατι καπου επρεπε να τα πω επειδη αρχιζα κ τρελαινομουν κ οχι να αρπαζομαστε μεταξυ μας.Οσο γι αυτο που εγραψα για το GOOGLE εννοουσα οτι δεν μπορει να υπαρχουν τοσες σελιδες που να αναφερουν αυτο το σφαλμα κ αυτοι στην PEUGEOT να λενε οτι δεν τους εχει ξανασυμβει.
thesalos - Πεμ 27 Μάρ 2008, 23:24:39
Θέμα δημοσίευσης:
Κ ερχομαι λοιπον στο θεμα κ το τι διαδραματιστηκε σημερα. Στις εντεκα το πρωι με περνουνε τηλ. οτι το αυτοκινητο ειναι ετοιμο. Πηγαινω απο κει κ βρισκω καποιους ανθρωπους τους ιδιους που μολις με εβλεπαν τις αλλες μερες γυριζαν αλλου το κεφαλι σφυριζοντας αδιαφορα γιατι δεν ξερανε τι να μου πουνε τωρα να ειναι μεσα στην τρελη χαρα λες κ ανακαλυψαν την πυριτιδα. Ενταξει μου λεει ο υπευθυνος του συνεργειου δεν υπαρχει περιπτωση να ερθεις ξανα το φτιαξαμε. Τι ειχε ρε παιδια? ρωταω εγω... Ητανε ξεκουμπωμενο το σωληνακι της εισαγωγης του αερα απο την πολλαπλη κ τραβουσε αερα μονο απο τη μια μερια κ οταν εχωνα το γκαζι στο πατωμα μετρουσε ο αισθητηρας λαθος κ εβγαζε προβλημα κ εβαζε το αυτοκινητο σε ασφαλη λειτουργια κ δεν ανεβαζε στροφες. Οντως βγαζοντας το αυτοκινητο στο δρομο πια ειναι σαν να εχω αλλο αυτοκινητο αλλα ρωταω... Γιατι επρεπε να υποστω αυτη την ταλαιπωρια για κατι τοσο απλο για κατι που ειναι απο τα πρωτα πραγματα που κοιτας οταν μπαινει ενα αυτοκινητο μεσα με τετοιου ειδους προβλημα? Κ δεν το λεω για να κανω τον εξυπνο αλλα φευγοντας περασα απο το συνεργειο ενος φιλου μου που πηγαινω το αλλο αυτοκινητο κ του ειπα το προβλημα χωρις να του πω οτι το φτιαξαν κ η πρωτη κουβεντα που ειπε ηταν ανοιξε το καπω να δω λιγο τα σωληνακια μηπως δεν ειναι κουμπωμενα καλα....... Αυτα ελπιζω να μην σας κουρασα.
Steve - Πεμ 27 Μάρ 2008, 23:51:22
Θέμα δημοσίευσης:
Είπαμε, είναι οι παιδικές ασθένειες αυτές που συμβαίνουν στην αρχή. Ευτυχώς έληξε σχετικά σύντομα η ταλαιπωρία σου, δίκιο έχεις και εσύ δίκιο και αυτοί.

Όπως είπαμε και στο τηλέφωνο, δεν γίνεται με 5 μόνο αμάξια να καλύψουν όλη την γκάμα προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν, ούτε μπορούν να έχουν την ίδια εμπειρία με ένα συνεργείο που πάνε 40 αμάξια (λέω 'γω τώρα) καθημερινά Smile

Τέλος καλό, όλα καλά.

Αν θέλεις πες μου με πμ για το συνεργείο του φίλου σου
ath7 - Παρ 28 Μάρ 2008, 00:58:50
Θέμα δημοσίευσης:
Τουλαχιστο δεν ηταν τιποτα το σοβαρο.Τεσπα ηταν μπροστα στα ματια τους και
απλα δεν το βλεπανε. Laughing Laughing Laughing .Συνβαινουν αυτα.
Αρα οταν το ειχε ολη τη βδομαδα η κοπελια και δεν τις εβγαζε τιποτα σημαινει οτι οδηγει κανονικα το αυτοκινητο.Οταν το επερνες εσυ του επινες το αιμα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .Τελικα δεν εισαι γκαντεμης καυλομενος εισαι!(φυσικα).Αντε να δεις και τις επιδοσεις τωρα χωρις λαμπακια και μα***ιες.
STELIOS - Παρ 28 Μάρ 2008, 11:25:58
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
...Τι ειχε ρε παιδια? ρωταω εγω... Ητανε ξεκουμπωμενο το σωληνακι της εισαγωγης του αερα απο την πολλαπλη κ τραβουσε αερα μονο απο τη μια μερια κ οταν εχωνα το γκαζι στο πατωμα μετρουσε ο αισθητηρας λαθος κ εβγαζε προβλημα κ εβαζε το αυτοκινητο σε ασφαλη λειτουργια κ δεν ανεβαζε στροφες. Οντως βγαζοντας το αυτοκινητο στο δρομο πια ειναι σαν να εχω αλλο αυτοκινητο ....

Συμβαινει μερικες φορες και η αιτια ενος πλροβληματος ειναι τοσο απλη που φαινεται χαζο...
Ειδικα με τα ηλεκτρονικα συστηματα που σου βγαζουν (υποθετικα) κατευθειαν τη βλαβη, ο μιχανικος βασιζεται σε αυτο που του λεει το συστημα και δεν κοιταει το προφανες, που μπορει να μην ειναι Η ΒΛΑΒΗ αλλα εμμεσως ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Το κακο ειναι οτι πλεον πολλοι μιχανικοι βασιζονται 100% στο τι τους λεει το συστημα, χωρις να κοιτανε παραπερα.
Αλλα τουλαχιστον απο εδω και περα οταν τους σημβει ξανα θα ξερουνε τι να ΠΡΩΤΟΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ, το ιδιο θα ξερουμε κ'εμεις εδωμεσα πλεον (και χωρις να ανταλλασουμε πικρα σχολια και προσβολες...)

Ευτηχος ολα καλα, τελος καλο...
Jim_207GT - Παρ 28 Μάρ 2008, 18:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι μιλαω με ασχετους βλεπε πχ steve πες μου ρε κακομοιρη ημιμαθη τη κοινο εχει ο κινητηρας του peugeot 207 gt και rc με εναν αλλο απο το γκρουπ citroen peugeot σου ειπα εισαι ασχετος μεχρι αηδιας εχεις ανοιξει ποτε καπω απο τετοι αμαξι?? Μεχρι και η μιζα ειναι απο BMW εχεις δει τετοιους πολαπλασιαστες αλου ποσα μοτερ πεζο ξερετε με καδενα ο λαμδα καμια σχεση με Γαλλικο αμαξι και παει λέγοντας !!!!!!!!!!!
android - Παρ 28 Μάρ 2008, 19:08:51
Θέμα δημοσίευσης:
Jim_207GT έγραψε:
Γιατι μιλαω με ασχετους βλεπε πχ steve πες μου ρε κακομοιρη ημιμαθη τη κοινο εχει ο κινητηρας του peugeot 207 gt και rc με εναν αλλο απο το γκρουπ citroen peugeot σου ειπα εισαι ασχετος μεχρι αηδιας εχεις ανοιξει ποτε καπω απο τετοι αμαξι?? Μεχρι και η μιζα ειναι απο BMW εχεις δει τετοιους πολαπλασιαστες αλου ποσα μοτερ πεζο ξερετε με καδενα ο λαμδα καμια σχεση με Γαλλικο αμαξι και παει λέγοντας !!!!!!!!!!!

ετσι τετοια θελω να ακουω ...καμια σχεση δεν τα θελω Laughing
Steve - Παρ 28 Μάρ 2008, 19:47:11
Θέμα δημοσίευσης:
Jim_207GT έγραψε:

Εσύ δεν είπες ότι δεν θα ξαναγράψεις εδώ μέσα?

Αλλά δεν φταις εσύ, φταίνε οι άσχημοι "moderators" που ξέρουν να σβήνουν τα δικά μου post και να αφήνουν της μπούρδες σου εκτεθειμένες.

Είσαι να σε κλαίνε οι ρέγγες Crying or Very sad

MEMsound - Παρ 28 Μάρ 2008, 19:49:36
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!!!!!

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΔΗΛΑΔΗ!!!! Evil

σα μωρα παιδιά!!!!

by the way...
η "αρχιτεκτονική" του μοτερ σίγουρα δεν θυμίζει τα προυγούμενα μοτερ των peugeot
θυμίζει έντονα τα μοτερ της BMW

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι BMW ή Peugeot αποκλειστικά και μεταξύ μας ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

από "ραδιο αρβίλα" έχει πάρει το αυτί μου ότι το μοτερ ειναι ας πουμε βασισμένο σε παλαιότερα γερμανικά σχέδια και από κοινού εξελιξη μεταξύ BMW-PSA... με την PSA να εχει δώσει κάποια μέταλλα (ή κάποια μεταλλικά τμήματα)

επιτέλους ξεκολλήστε...
και σταμτήστε να κοιτάτε το δεντρο και να χάνετε το δάσος.

εκ της MOD Team
[/b]
giannis27 - Παρ 28 Μάρ 2008, 20:23:32
Θέμα δημοσίευσης:
ο κινητήρας είναι bmw η bmw τον σχεδίασε ,η bmw τον εξέλιξε ,η bmw τον έδωσε στο μινι κουπερ κ μετά η bmw τον έδωσε στον όμιλο psa!
οπότε τι να λέμε !
απλά ο κινητήρας συναρμολογείται στον όμιλο psa !!!!!
αυτό που πρέπει να αναρωτιόμαστε είναι αν έχουν την ίδια αξιοπιστία ο κινητήρας του μινι με αυτόν του psa ! ο ένας συναρμολογείται στην Γερμανία κ ο άλλος στην Γαλλία !!!!!!!!!!!
Steve - Παρ 28 Μάρ 2008, 20:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
Είχε και σασμάν ΒΕ δηλαδή η BMW ε?
giannis27 - Παρ 28 Μάρ 2008, 20:33:54
Θέμα δημοσίευσης:
Steve άλλο πράγμα το σασμάν κ άλλο ο κινητήρας!

δεν πειράζει όμως ξέρω είσαι νέος αυθόρμητος κ μιλάς πριν σκεφτείς! Laughing Laughing Laughing

σε λίγο θα μας πεις αν έχει τέτοια πατάκια η bmw Laughing

για τον κινητήρα μιλάμε όχι ολόκληρο τρομπέτο!
Touristas - Παρ 28 Μάρ 2008, 20:49:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιος τα λέει όλα αυτά που τα έχετε δει……………
Ο κινητήρας ΔΕΝ είναι BMW είναι μισός μισός για να τελειώνουμε.
Όσο για το «λάμδα» ότι είναι wide band σας λέει κάτι….για πολλαπλασιαστές έχουμε 306 S16 και GTI όπως και το 3λιτρο μη τρελαθούμε τώρα.
Επίσης οι περισσότεροι λάμδα είναι bosch ούτε BMW , Peugeot ή ότι άλλη μάρκα αυτοκινήτου θέλετε.
drdino - Παρ 28 Μάρ 2008, 21:09:56
Θέμα δημοσίευσης:
Σταμάτα, δεν ξέρεις εσύ. Laughing
giannis27 - Παρ 28 Μάρ 2008, 21:22:53
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδή μου λες ότι ο κινητήρας του rc είναι διαφορετικός από τον κινητήρα του μινι s ??? ο ένας είναι δηλαδή Γερμανογαλλικός κ ο άλλος γερμανικός?

το θέμα είναι ότι η bmw βρήκε τρόπο να βγάζει λεφτά πουλώντας κινητήρες!

τεσπα επειδή είμαστε τελείως όφφ τόπικ ας μπούμε στο θέμα!

στην αρχή λέγαμε ότι είναι νωρίς για βελτιώσεις επειδή είναι φρέσκος κινητήρας!

σήμερα αποδείχτηκε ότι ούτε καν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία δεν γνωρίζουν τον κινητήρα 1ον επειδή είναι φρέσκος 2ον επειδή δεν έχει καμία σχέση με κινητήρες psa !!!!!
οπότε αφού τα εξουσιοδοτημένα σηκώνουν τα χέρια ψηλά στο πρώτο πρόβλημα(μικρό ,μεγάλο )

τότε πείτε μου ποιος βελτιωτής θα σου εγγυηθεί σίγουρα κ αξιόπιστα άλογα ?????
Steve - Παρ 28 Μάρ 2008, 21:46:40
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
για τον κινητήρα μιλάμε όχι ολόκληρο τρομπέτο!

Σιγά μην μιλάμε και για τρομπόνι Smile

Μάθε πρώτα πως λέγεται και άσε με εμένα να μιλάω πριν σκεφτώ Wink
thesalos - Σαβ 29 Μάρ 2008, 01:13:00
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια αερα παει το εργαλειο........... φευγω για Σαββατοκυριακο. Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up
Steve - Σαβ 29 Μάρ 2008, 01:54:26
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Παιδια αερα παει το εργαλειο........... φευγω για Σαββατοκυριακο. Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up

Και ο καφές? Evil
Touristas - Σαβ 29 Μάρ 2008, 06:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είπε κανείς ότι είναι διαφορετική αλλά σταματήστε αυτή την καραμέλα πως το μοτέρ είναι BMW.
Πότε θα καταλάβετε πως ο κινητήρας φτιάχτηκε και εξελίχτηκε από κοινού κι από τις δύο εταιρίες.
Όσο για το ότι δεν ξέρουν ή δεν μπορούν να φτιάξουν τα εξουσιοδοτημένα τα όποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει η σειρά ΕΡ να σας πληροφορήσω πως και στην BMW τα ίδια προβλήματα έχουν και εκεί δεν μπορούν πολλές φορές να βγάλουν άκρη.
Steve - Σαβ 29 Μάρ 2008, 08:56:16
Θέμα δημοσίευσης:
Άφησε τους στην τύφλα τους ρε Αργύρη. Και που τα λέμε καταλαβαίνουν τίποτα? Confused
volvos - Σαβ 29 Μάρ 2008, 14:59:55
Θέμα δημοσίευσης:
ο κινητηρας ας πουμε οτι εξελιχθηκε κατα ενα χ μερος απο τη bmw και κατα ενα ψ μερος απο τη πεζο

και εγω προσωπικα πιστευω οτι το μεγαλυτερο μερος το εχει κανει η bmw

ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ?
οι οδηγιες που δινουν στα συνεργεια ειναι λογικο να ειναι κοινες
δηλαδη στα 107 που ειναι τουοτα γιατι εκει ξερουν να τα φτιαχνουν?

και χιουνται μοτερ σε χιουνται αυτοκινητο να ηταν απο τη στιγμη που μιλαμε για κατι καινουργιο ειναι δεδομενο οτι θα παρουσιασει προβληματα νεοτητας και αξιοπιστιας και ασυννεοησιας σε καποια συνεργεια...

μηπως ειναι τυχαιο οτι το 207rc δεν εχει ουτε τα μισα προβληματα απο το gt και το μινι? το οτι ηρθε 1χρονο μετα απο το Gt και το μινι τι σας λεει?
Steve - Σαβ 29 Μάρ 2008, 15:22:51
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
το οτι ηρθε 1χρονο μετα απο το Gt και το μινι τι σας λεει?

Στους περισσότερους, λέει τα κάλαντα Evil
DIMCHRI - Σαβ 29 Μάρ 2008, 17:05:52
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ο κινητηρας ας πουμε οτι εξελιχθηκε κατα ενα χ μερος απο τη bmw και κατα ενα ψ μερος απο τη πεζο

ωπα τώρα γιατί μας τα μπερδεύεις ....πάνω που είχαμε καταλήξει ....

Τότε γιατί δεν τον λένε ΧΨ ;;;

Ε;;;; Για πες..... όχι μόνο φωτιές θα ανάβεις .....

Θα πρέπει να διευκρινήσεις ποιό μέρος Χ φτιάχτηκε από την bmw και ποιό μέρος Ψ φτιάχτηκε από την PEUEOT ?? Laughing Laughing Laughing
Jim_207GT - Σαβ 29 Μάρ 2008, 18:48:35
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη δουλευω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο θα σας μεταφερω πως εχουν τα πραγματα οταν ενα νεο μοντελο κυκλοφορησει φωναζουν ενα ατομο ανα ειδικοτητα ηλεκτρολογο μηχανικο....... και μας ενημερωνουνε για τη βασικη δομη του αυτοκινητου για παραδειγμα εγω που ειμαι ηλεκτρολογος μας δειχνουνε δυστηχως μονο τα απαραιτητα πχ εγκεφαλο κινητηρα μοναδα bsi κτλ ειναι λογικο οτι δεν μπορουν να αναφερθουν βλαβες στη λιγη ωρα που θα διαθεσουμε πλην αυτες που εχει διαγνωση το ιδιο το εργοστασιο και ερχονται οι καταλληλες επιστολες απο Γαλλια μερια με πλαισια αυτοκινητου. Που θελω να καταληξω οταν δουλευεις ενα αυτοκινητο που ειναι κατεξοχην Γαλλικο ξερει που να ψαξεις ποιο ευκολα και τα πραγματα συνηθως ειναι ποιο απλοικα στη περιπτωση του gt υπαρχει ενα μικρο προβλημα οτι το αμαξι δεν εχει την ιδια αρχιτεκτονικη που ειχε πχ το 206 ο λογος απλος δυστηχως η ευτηχως αναλογως πως το βλεπει ο καθενας η φιλοσοφια του κινητηρα ειναι περα μα περα Γερμανικη αρα για την επιλυση ενος προβληματος δεν πας με την πεπατημενη που ηξερες τοσα χρονια αλλα ψαχνοντας ειναι λογικο ολοι να την (πατησουμε)και δυστηχως ει βαρος του πελατη αφου πολες φορες το διαγνωστικο σε ξεγελαει και να σου δειχνει αισθητηρα και το προβλημα να ειναι απο φις εχει τυχει αυτο που αναφερω βεβαια μελλοντικα θα λυθουν και αυτα αλλα χρειαζεται υπομονη!!!
Επειδη υποσχεθηκα στο Steve οτι δεν θα ξαναγραψω εδω μεσα τουλαχιστον μεχρι να μαθει τροπους θελω να ζητησω συγνωμη απο ολο το φορουμ αν ξεφυγα σε μερικες περιπτωσεις και μιλησα ασχημα αλλα δεν δεχομαι την ειρωνια!!!!!!!!!! Ελπιζω να ειμαι ο τελευταιος που φευγει για χαρη του ΦΑΦΛΑΤΑ του κλαμπ δεν μπορει και εγω και ο sotos να ειμαστε τρελοι απλως δεν ειμαστε πιτσιρικια να ασχολουμαστε με τον καθε Steve και τα ειρωνικα του σχολια !!!
salex - Σαβ 29 Μάρ 2008, 18:59:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά βρε παιδιά, χαλαρέισιον πλίζ.

Κατουρήστε και λίγο. Ο ανθρωπος βρήκε λυση!
MEMsound - Σαβ 29 Μάρ 2008, 20:29:33
Θέμα δημοσίευσης:
Θα το ξαναπώ...
γενικώς...
μην βλέπετε το δεντρο και χάνετε το δάσος...
Steve - Σαβ 29 Μάρ 2008, 21:20:46
Θέμα δημοσίευσης:
Τί είπα...
Steve έγραψε:
Jim_207GT έγραψε:
Παιδες το βασικοτερο προβλημα ειναι ενα οτι το μοτερ αυτο δεν εχει καμια σχεση με Peugeot και πως να εχει αφου ειναι κινητηρας εξολοκληρου BMW λογικο ειναι και οι τεχνικοι να μην γνωριζουν ακομη καποιες λεπτομερειες και ιδιως οταν ειναι μια βλαβη που φανερωνεται για πρωτη φορα οριστε ενας πολυ βασικος λογος για καθυστερηση στην επιλυση του προβληματος που αναφερει ποιο πανω ο φιλος.

Να είσαι σίγουρος πως με τέτοιες γνώσεις, πολλά άτομα από εδώ μέσα θα κάνουν ουρά να τους εξυπηρετήσει. Να χαίρεσαι το συνεργείο σου Smile

Τί άκουσα...
Jim_207GT έγραψε:
Steve να το παρεις πισω αυτο που ειπες περι γνωσεων με ξερεις και απο χθες καραγκιοζακο!!!!

Jim_207GT έγραψε:
Γιατι μιλαω με ασχετους βλεπε πχ steve πες μου ρε κακομοιρη ημιμαθη τη κοινο εχει ο κινητηρας του peugeot 207 gt και rc με εναν αλλο απο το γκρουπ citroen peugeot σου ειπα εισαι ασχετος μεχρι αηδιας εχεις ανοιξει ποτε καπω απο τετοι αμαξι??

Jim_207GT έγραψε:
Ελπιζω να ειμαι ο τελευταιος που φευγει για χαρη του ΦΑΦΛΑΤΑ του κλαμπ δεν μπορει και εγω και ο sotos να ειμαστε τρελοι απλως δεν ειμαστε πιτσιρικια να ασχολουμαστε με τον καθε Steve και τα ειρωνικα του σχολια !!!

Χαίρομαι γιατί έχει πλούσιο λεξιλόγιο πάντως!

Να χαιρόμαστε τους "moderators" μας Beer

Και σε αυτή την περίπτωση εγώ φταίω πάλι, για να μην ξεχνιόμαστε Big wink Big wink
Touristas - Κυρ 30 Μάρ 2008, 08:39:54
Θέμα δημοσίευσης:
Jim_207GT έγραψε:
Επειδη δουλευω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο θα σας μεταφερω πως εχουν τα πραγματα οταν ενα νεο μοντελο κυκλοφορησει φωναζουν ενα ατομο ανα ειδικοτητα ηλεκτρολογο μηχανικο....... και μας ενημερωνουνε για τη βασικη δομη του αυτοκινητου για παραδειγμα εγω που ειμαι ηλεκτρολογος μας δειχνουνε δυστηχως μονο τα απαραιτητα πχ εγκεφαλο κινητηρα μοναδα bsi κτλ ειναι λογικο οτι δεν μπορουν να αναφερθουν βλαβες στη λιγη ωρα που θα διαθεσουμε πλην αυτες που εχει διαγνωση το ιδιο το εργοστασιο και ερχονται οι καταλληλες επιστολες απο Γαλλια μερια με πλαισια αυτοκινητου

Δεν σου λένε για βλάβες αλλά παρουσίασει σου κάνουν του αυτοκινήτου.
Jim_207GT έγραψε:
Που θελω να καταληξω οταν δουλευεις ενα αυτοκινητο που ειναι κατεξοχην Γαλλικο ξερει που να ψαξεις ποιο ευκολα και τα πραγματα συνηθως ειναι ποιο απλοικα στη περιπτωση του gt υπαρχει ενα μικρο προβλημα οτι το αμαξι δεν εχει την ιδια αρχιτεκτονικη που ειχε πχ το 206

Είσαι πολύ λάθος εδώ. Η αρχιτεκτονική είναι ίδια με όλα τα μοντέλα από 206 μέχρι και 607 τώρα εάν κάποιος δεν μπορεί να το το δει δικό του πρόβλημα.
Jim_207GT έγραψε:
ο λογος απλος δυστηχως ηευτηχως αναλογως πως το βλεπει ο καθενας η φιλοσοφια του κινητηρα ειναι περα μα περα Γερμανικη αρα για την επιλυση ενος προβληματος δεν πας με την πεπατημενη που ηξερες τοσα χρονια αλλα ψαχνοντας ειναι λογικο ολοι να την (πατησουμε)και δυστηχως ει βαρος του πελατη αφου πολες φορες το διαγνωστικο σε ξεγελαει και να σου δειχνει αισθητηρα και το προβλημα να ειναι απο φις εχει τυχει αυτο που αναφερω βεβαια μελλοντικα θα λυθουν και αυτα αλλα χρειαζεται υπομονη!!!

Το όποια προβλήματα που παρουσιάζονται δεν έχουν να κάνουν τόσο με των κινητήρα δηλαδή μηχανικά αλλά είναι από τα ηλεκτρονικά είτε κάποιος αισθητήρας ή πλεξούδα ή κάποιο λάθος στο software. Και πάλι εδώ ακόμα και στα υπόλοιπα μοντέλα πάλι ψάχνοντας θα πας εάν έχει κάποια βλάβη που δεν έχει παρουσιαστή ξανά.
Και θα ξαναπώ για άλλη μια φορά ο κινητήρας είναι ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ bmw / Peugeot.
DIMCHRI - Κυρ 30 Μάρ 2008, 20:24:25
Θέμα δημοσίευσης:
Jim_207GT έγραψε:
.............. με τον καθε Steve και τα ειρωνικα του σχολια !!!......

Φίλε jim δεν έιναι ο κάθε Steve...

O Steeve είναι ένας και μοναδικός και εμείς τον αγαπάμε με τα προτερήματα και τα ελλατώματα του...όπως όλους εδώ μέσα....
SnakeMJK - Κυρ 30 Μάρ 2008, 21:08:53
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ήθελα να χωθώ στην συζήτηση, αλλά πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι το ΓΕΓΟΝΟΣ και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ότι το μοτέρ είναι των BMW-PSA δεν συμβαίνει εξαιτίας του Steve.
Touristas - Κυρ 30 Μάρ 2008, 21:23:26
Θέμα δημοσίευσης:
Η βασικές αρχές λειτουργίας των κινητήρων εσωτερικής καύσεις είναι ίδιες λίγο πολύ για όλους ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Αυτά που αλλάζουν είναι τα περιφερειακά αλλά και εκεί οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Οπότε εάν γνωρίζεις κάποια βασικά πράματα δεν είναι δύσκολο να βρεις κάποια προβλήματα.
Το θέμα είναι πως ότι είναι καινούργιο μέχρι να καταλάβεις πως ακριβώς δουλεύει και τη προβλήματα βγάζει και γιατί θέλει χρόνο πολλές φορές αρκετό μάλιστα.
Τα εργοστάσια μαζεύουν από τις εκάστοτε αντιπροσωπείες τα κάθε λογής προβλήματα προσπαθώντας και αυτή να βρούνε λύσεις. Επίσης η εξέλιξη του κάθε μοντέλου δεν σταματάει αλλά συνεχώς βελτιώνεται όπου υπάρχει πρόβλημα μέχρι το τέλος της παραγωγής του.
thesalos - Κυρ 30 Μάρ 2008, 21:47:26
Θέμα δημοσίευσης:
Επιτελους πρωτο Σαββατοκυριακο που περασε κ δεν θα με βρει Δευτερα πρωι εξω απο την Peugeot Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo!

Steve ηταν δυνατον να μεινω για καφε?
Steve - Κυρ 30 Μάρ 2008, 23:57:45
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Steve ηταν δυνατον να μεινω για καφε?

Ναι Silly
thesalos - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 22:13:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εδω ειμαστε παλι.... Επειδη ολα τα καλα καποτε τελειωνουν ετσι λοιπον μετα απο δυο μηνες και το οδομετρο να λεει 5.200 χλμ. το ANTIPOLLUTION FAULT επανηλθε δρυμιτερο... Ενω γυριζα για Λαρισα ξαφνικα το αυτοκινητο εκανε ενα κομπιασμα και αμεσως αναψε το λαμπακι και εκτος απο ANTIPOLLUTION FAULT πλεον συνεχιζε στον πινακα (ανακοινωσεων) και ESP/ ESR SYSTEM το λαμπακι του ESP αναμενο και ο κινητηρας εσβησε και δεν.......... Μετα απο λιγο αφου γυρισα το κλειδι για να ανεβασω το παραθυρο αναβοεσβηνε και το λαμπακι της μπαταριας και ειχε γυρισει σε ECONOMY MODE. Και για να μην πολυλογω ευτυχως εχει και 3 χρονια οδικη βοηθεια να ειναι καλα οι ανθρωποι κατι ξερουν παραπανω.......... Ελπιζω αυριο που θα παει μεσα να βρουνε τι εχει αμεσως και να μη χρειαστουν αλλες εξι φορες παλι
Steve - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 22:17:58
Θέμα δημοσίευσης:
Η στραβά είναι ο γυαλός... η στραβά αρμενίζουμε Confused
thesalos - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 22:35:27
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Η στραβά είναι ο γυαλός... η στραβά αρμενίζουμε Confused

Μαλλον ητανε στραβο το κλημα το φαγε κι ο γαιδαρος!!!!!
Steve - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 22:36:38
Θέμα δημοσίευσης:
Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε Rotfl
thesalos - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 22:39:35
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε Rotfl

Το καλο το παληκαρι ξερει κι αλλο μονοπατι.....

Αν εχω κρατησει την αποδειξη αγορας μπορω να το επιστρεψω? Laughing
Steve - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 22:50:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αμέ! Φέρε την απόδειξη και τα κλειδιά και τους το επιστρέφω εγώ Big wink
thesalos - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 23:05:59
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Αμέ! Φέρε την απόδειξη και τα κλειδιά και τους το επιστρέφω εγώ Big wink

Στον Δουλγερη διπλα ειναι, και τα κλειδια επισης. Η αποδειξη στο ντουλαπακι............
thesalos - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 23:07:53
Θέμα δημοσίευσης:
Περα απο την πλακα εχει καποιος ιδεα του τι μπορει να ειναι αυτη τη φορα?
Steve - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 23:09:41
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:

Θα σου έλιωσε πάλι κανα σωληνάκι από την ζέστη και δεν θα παρέχει αρκετό καύσιμο στα μπεκ... Rolling eyes (η πιο αισιόδοξη σκέψη)
thesalos - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 23:17:29
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
thesalos έγραψε:

Θα σου έλιωσε πάλι κανα σωληνάκι από την ζέστη και δεν θα παρέχει αρκετό καύσιμο στα μπεκ... Rolling eyes (η πιο αισιόδοξη σκέψη)

χωρις πλακα οταν σταματησα στον πλαταμωνα μου μυριζε καμενο πλαστικο αλλα δεν εδωσα σημασια. Στην οδικη ομως που ανοιξα το καπω και κοιταξα δεν ειδα κατι καμενο ουτε εγω ουτε ο (Σουηδος) της οδικης....
Steve - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 23:19:06
Θέμα δημοσίευσης:
Δε πάμε καμιά βόλτα Cartel λέω γω να δούμε τι παίζει... Laughing
thesalos - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 23:34:38
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

εχω αγωνα αυριο Exclamation
Steve - Παρ 16 Μάϊ 2008, 01:52:21
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Steve έγραψε:

εχω αγωνα αυριο Exclamation

Και εγώ έχω αλλά δεν το κάνω θέμα Laughing

Μάπα το Cartel πάντως Sad
thesalos - Παρ 16 Μάϊ 2008, 11:31:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μολις γυρισα απο την αντιπροσωπεια. Διαγνωση βλαβης : Αισθητηρας στροφων..... Τουλαχιστον αυτο βγαζει σαν βλαβη τωρα απο που προηλθε και τι ειναι απο πισω δεν ξερω ακομη ουτε κι αυτοι και δεν ξερω αν ειναι σε θεση να μαθουν.
thesalos - Τρι 20 Μάϊ 2008, 17:14:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αν νομιζατε οτι τελειωσαν ολα κανατε λαθος. με παιρνουν τηλεφωνο σημερα γιατι σημερα ηρθε ο αισθητηρας στροφων και μου λενε οτι εχει ερθει το ανταλακτικο κι οτι στις δωδεκα το αυτοκινητο θα ειναι ετοιμο. Στις δωδεκα ειμαι εκει το παραλαμβανω και με διαβεβαιωνουν οτι ειναι ενταξει και δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Το παιρνω λοιπον και σε τρια χιλιομετρα το αυτοκινητο κλωτσαει και σβηνει. Οδικη βοηθεια ξανα κι αφου μου ζητησανε να δουνε το τιμολογιο οτι επισκευαστηκε το αυτοκινητο την προηγουμενη φορα(καλα που ειχα μαζι μου την αποδειξη) το φορτωνουν και το πηγαινουν στην αντιπροσωπεια. Περιτο να σας πω οτι μολις με ειδαν δεν χαρηκαν καθολου. Μετα τα σχετικα μπινελικια κι αφου ηρεμησαν τα πραγματα διαγνωση βλαβης: αντλια βενζινης. Περιμενω αυριο να ερθει με ταχυμεταφορα με δικη μου επιβαρυνση γιατι αλλοιως θα επρεπε να περιμενω μια ημερα ακομη. Αυτα προς το παρον....
Steve - Τρι 20 Μάϊ 2008, 18:04:38
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα ήμουν και εγώ στην αντιπροσωπεία ρε συ, περνούσα τα καινούρια φανάρια και έκανα και κάτι άλλα ηλεκτρολογικά.

Δικό σου ήταν το ΡΙΥ-κάτι λοιπόν? Surprised

Πότε ήρθες και μπινελίκωνες και δεν σε πήρα χαμπάρι? Laughing Εγώ ήμουν στο βάθος βασικά... στην τελευταία ράμπα Razz
AlienHack - Τετ 21 Μάϊ 2008, 10:36:55
Θέμα δημοσίευσης:
Thesale καντου ενα ευχελεο ρε φιλε! το γκαντεμια ειναι αυτή? εγω 6 χρόνων αμαξι δεν εχουν χαλασει τόσα πράγματα πανω του... Sad
thesalos - Τετ 21 Μάϊ 2008, 12:31:19
Θέμα δημοσίευσης:
Μολις γυρισα απο συνεργειο. Η αντλια ηρθε αλλαχτηκε αλλα........ δεν ειναι η αντλια. Λιγα πραγματα εμειναν ακομη να αλλαξουν μωρε δεν ανησυχω θα το βρουν τα παιδια εκει ειναι γατες Thumb Down Thumb Down Thumb Down Thumb Down
Το αυτοκινητο εχει συνδεθει ξανα on line με Γαλλια και περιμενουμε μεχρι να ωριμασει η βλαβη και να την βρουμε.....
Steve - Τετ 21 Μάϊ 2008, 13:04:29
Θέμα δημοσίευσης:
Τζάμπα το courier δηλαδή Sad
thesalos - Τετ 21 Μάϊ 2008, 14:45:03
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
Thesale καντου ενα ευχελεο ρε φιλε! το γκαντεμια ειναι αυτή? εγω 6 χρόνων αμαξι δεν εχουν χαλασει τόσα πράγματα πανω του... Sad

Δεν νομιζω να ειναι χαλασμενα και τα αλλαζουν γιατι αν ηταν ετσι θα ειχε λυθει και το προβλημα. Μεχρι στιγμης οτι εχουν αλλαξει εχει αποδειχθει οτι δουλευε εκ των υστερων φυσικα....
thesalos - Τετ 21 Μάϊ 2008, 14:49:25
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Τζάμπα το courier δηλαδή Sad

Καλα που το ειπες να ζητησω τα λεφτα μου πισω
Steve - Τετ 21 Μάϊ 2008, 15:32:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν είχες και εμένα τί θα έκανες... Laughing
android - Τετ 21 Μάϊ 2008, 15:41:06
Θέμα δημοσίευσης:
ελα θα σου πω κ τα χειροτερα ...φαντασου να το χες 2 χρονια να μην ειχες εγγυηση κ να πηγενες κ να αλλαζες ολα αυτα με δικα σου εξοδα κ να σουν παλι τα ιδια Laughing
μηπως να σου δωσουν ενα αλλο?
σιγουρα εισαι οκ απο βενζινη κ δεν ειναι μαπα?
thesalos - Τετ 21 Μάϊ 2008, 16:00:12
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
ελα θα σου πω κ τα χειροτερα ...φαντασου να το χες 2 χρονια να μην ειχες εγγυηση κ να πηγενες κ να αλλαζες ολα αυτα με δικα σου εξοδα κ να σουν παλι τα ιδια Laughing
μηπως να σου δωσουν ενα αλλο?
σιγουρα εισαι οκ απο βενζινη κ δεν ειναι μαπα?

Αν δεν ηταν η εγγυηση να εισαι σιγουρος πως δεν θα το εβλεπαν ουτε σε φωτογραφια.......
Οσο για την βενζινη που λες δεν νομιζω να τιθεται θεμα γιατι δεν ειναι τροφοδοσια πλεον αλλου ψαχνουν
Touristas - Τετ 21 Μάϊ 2008, 20:46:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως μπορείς να μου πεις αν ξέρεις τι βλάβη βγάζει. Question Exclamation
thesalos - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 10:26:28
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Μήπως μπορείς να μου πεις αν ξέρεις τι βλάβη βγάζει. Question Exclamation

Τον κωδικο της βλαβης δεν τον ξερω αλλα μπορω να τον μαθω. Μου ειπανε οτι ηταν αισθητηρας στροφων αλλα δεν ηταν και μου ειπανε οτι ειναι αντλια βενζινης. Αφου αλλαχτηκαν ολα σημερα μου ειπανε οτι ειναι η πλεξουδα του κινητηρα και θα μεινει αλλες τεσσερις μερες μεσα μεχρι να ελθει. αρχισα και απογοητευομαι πλεον
MEMsound - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 13:07:26
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι καινουργιο αμάξι και κάτι μου λέει οτι γενικώς ακόμα όλοι λίγο πολύ το ψάχνουν.
πάντως δεν το ψάχνουν με λάθος τρόπο
πρώτα ξεκινάς από τα ευκολα = αισθητήρες και μετα τσεκάρεις τα πιο δυσκολα πχ πλεξούδα...
βεβαια οπως και να χει ολο το σκηνικό ειναι ξενερωτικό αλλα τι να πεις...
Andreas - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 15:05:27
Θέμα δημοσίευσης:
Thesalos , τωρα διαβασα το ολο θεμα...

Δεν ειναι παρηγορο αλλα συγχαρητηρια για την υπομονη σου.

Και κοιταξε την περιπτωση της αντικαταστασης...
Μετα απο ολα αυτα νομιζω οτι ειναι το λιγοτερο που μπορουν να κανουν.

Καλη τυχη
thesalos - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 15:35:58
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Andreas"]
Και κοιταξε την περιπτωση της αντικαταστασης...
Μετα απο ολα αυτα νομιζω οτι ειναι το λιγοτερο που μπορουν να κανουν.

Στην αρχη προς αυτη την κατευθυνση κινηθηκα αλλα μιλωντας με δικηγορους μου ειπανε οτι πρεπει να αφησω το αυτοκινητο μεσα και να μην δεχτω να το παραλαβω μεχρι να εκδικαστει η υποθεση η οποια μπορει να φτασει και τα επτα χρονια με τις εφεσεις και χωρις να γνωριζουμε την εκβαση της υποθεσης γιατι καθε περιπτωση εξεταζεται διαφορετικα και μπορει και να μην καταληξει υπερ σου. οποτε καταλαβαινεις λοιπον οτι μπορει να βγει τελεσιδικη αποφαση μετα απο τρια χρονια σου λεω εγω και να μην ειναι υπερ σου? Μετα εχεις ενα αυτοκινητο το οποιο πλεον εχει πανω του τη φθορα του χρονου οπως οτιδηποτε μενει ακινητο για μεγαλο χρονικο διαστημα.
Steve - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 15:38:54
Θέμα δημοσίευσης:
Συν τα δικηγορικά έξοδα, που στον τόσο καιρό, θα σου έχουν στοιχήσει όσο ένα 207 Rallye ακόμα Smile
Andreas - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 15:43:44
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Συν τα δικηγορικά έξοδα, που στον τόσο καιρό, θα σου έχουν στοιχήσει όσο ένα 207 Rallye ακόμα Smile

Εσυ τι χαιρεσαι ? κεφαλα Smile

Τοτε thessalos μενω στο οτι σου ευχομαι καλη τυχη ...
thesalos - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 15:49:53
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Παρα πολυ σωστα συν οτι πρεπει να παρεις και ενα αλλο αυτοκινητο για την μετακινηση σου εστω και μεταχειρισμενο. Το βασικοτερο απ ολα ομως ειναι η ψυχικη ταλαιπωρια που θα υποστεις.
Andreas - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 15:53:20
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Steve έγραψε:

Παρα πολυ σωστα συν οτι πρεπει να παρεις και ενα αλλο αυτοκινητο για την μετακινηση σου εστω και μεταχειρισμενο. Το βασικοτερο απ ολα ομως ειναι η ψυχικη ταλαιπωρια που θα υποστεις.

Πολυ βολικο γι αυτους και οχι για τον πελατη η ολη διαδικασια.
Ειχα την εντυπωση πως διασφαλιζεται η αγορα νεου αυτοκινητου απο την
εταιρια χωρις να εχεις ολη αυτη την ταλαιπωρια.
Προφανως κανω λαθος.

(ρε συ δεν το ψαχνεις λιγο καλυτερα?δεν μου καθεται καλα.)
thesalos - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 21:56:50
Θέμα δημοσίευσης:
Andreas έγραψε:

Πριν απο λιγο καποιος φιλος μου πηρε τηλεφωνο το δικηγορο του του εξηγησε την ολη κατασταση κι ο δικηγορος του ειπε οτι προσπαθουν να κερδισουν χρονο για να περασει το εξαμηνογιατι μεχρι τοτε μπορεις να απαιτησεις αντιστροφη πωλησης και η να σου αντικαταστησουν το αυτοκινητο με καινουριο η να σου δωσουν τα χρηματα πισω. δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι τετοιο αλλλα σιγουρα θα το ψαξω κι αλλο
Andreas - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 23:57:13
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Andreas έγραψε:

Πριν απο λιγο καποιος φιλος μου πηρε τηλεφωνο το δικηγορο του του εξηγησε την ολη κατασταση κι ο δικηγορος του ειπε οτι προσπαθουν να κερδισουν χρονο για να περασει το εξαμηνογιατι μεχρι τοτε μπορεις να απαιτησεις αντιστροφη πωλησης και η να σου αντικαταστησουν το αυτοκινητο με καινουριο η να σου δωσουν τα χρηματα πισω. δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι τετοιο αλλλα σιγουρα θα το ψαξω κι αλλο

ψαξε το και ενημερωνε μας Smile

Τα τελευταία άσχετα post
πήραν τον δρόμο τους.

Εκ της ModTeam

thesalos - Παρ 23 Μάϊ 2008, 14:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
Andreas έγραψε:

ψαξε το και ενημερωνε μας Smile

Το εψαξα και δεν ισχυει κατι τετοιο γιατι εχει καταργηθει προ διετιας μετα απο βαρυ προστιμο που φαγαμε απο την Ε.Ε. Μεχρι δυο χρονια απο την αγορα ενος κινητου αγαθου μπορεις να ζητησεις αντιστροφη πωλησης με οποια κι αν ειναι τελικα η εκβαση του αποτελεσματος οπως ειχα γραψει και πιο πανω
thesalos - Παρ 23 Μάϊ 2008, 15:52:47
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν απο μιση ωρα εστειλα ενα email στη Γαλλια. Περιμενα οτι θα μου απαντουσαν καποια στιγμη αλλα οχι και μεσα σε δεκα λεπτα. φυσικα δεν μου δωσανε λυση αλλα ζητανε λεπτομαρειες. Σας παραθετω την απαντηση οπως μου την στειλανε

Dear Mr George
You wrote to us regarding a complaint.

I acknowledge receipt of your e-mail sent via www.peugeot.com dated 23 May 2008 in which you inform me of your dissatisfaction .

Firstly, I would like to express how I regret this situation and the difficulties caused.

In order that we may reply as efficiently as possible to your request, please send me the following details:
- the date on which your vehicle was first registered.
- the name, address and telephone number of your Peugeot local dealership.
-your precise expectations from Autotmobiles Peugeot France on this matter.
-the reply of your local dealer.

Upon receipt of this information, a Customer Manager will deal with your request. He will contact you personally as soon as he has all the information required to provide the most appropriate response.

For your information, the address of the Customer Relations Department is :
Automobiles Peugeot
Service Relations Clientèle
Case 500 BP 0116
75761 Paris Cedex 16
France

Please include the original text in your reply (using the "reply" function). This will enable me to process your query more quickly.

Thank you for your trust.

Yours sincerely,

Lara LEROIS
Customer Agent
Peugeot Customer Contact Centre
grandelion - Παρ 23 Μάϊ 2008, 17:26:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΞΕΡΩ ΤΙ ΒΑΣΑΝΟ ΠΕΡΝΑΣ,ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΕΙΧΑ ΤΟ 206 DYNAMIC 1,6! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ,ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ'Σ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ!ΤΟ ΞΑΝΑΕΦΤΙΑΞΑΝ!"ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ"ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΡΟΜΠΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ!!!ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ!!!ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ LION ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΟ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ,ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ 207RC! ΚΙΝΗΓΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!
Wink
Steve - Παρ 23 Μάϊ 2008, 17:54:21
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Πριν απο μιση ωρα εστειλα ενα email στη Γαλλια. Περιμενα οτι θα μου απαντουσαν καποια στιγμη αλλα οχι και μεσα σε δεκα λεπτα. φυσικα δεν μου δωσανε λυση αλλα ζητανε λεπτομαρειες. Σας παραθετω την απαντηση οπως μου την στειλανε

Να πώ ότι στα είχα πεί από το τηλέφωνο να στείλεις εξ' αρχής mail σε αυτούς?

thesalos έγραψε:
In order that we may reply as efficiently as possible to your request, please send me the following details:
- the date on which your vehicle was first registered.
- the name, address and telephone number of your Peugeot local dealership.
-your precise expectations from Autotmobiles Peugeot France on this matter.
-the reply of your local dealer.

Upon receipt of this information, a Customer Manager will deal with your request. He will contact you personally as soon as he has all the information required to provide the most appropriate response.

For your information, the address of the Customer Relations Department is :
Automobiles Peugeot
Service Relations Clientèle
Case 500 BP 0116
75761 Paris Cedex 16
France

Να πώ επίσης ότι σε εκείνο το τηλεφώνημα σου είπα να ζητήσεις άτομο και διεύθυνση στη Γαλλία και να τους στείλεις την επιστολή μαζί με τα στοιχεία που θα βρεις μεταφραστή για να στα επικυρώσει?

Μήπως είμαι αιώνες μπροστά? Πρέπει να στα πει και η Lara δηλαδή? Laughing
to207 - Τρι 27 Μάϊ 2008, 00:04:30
Θέμα δημοσίευσης:
παρακαλώ ο φίλος thesalos να μην το διαβάσει...

Η λύση είναι μία
Η εμπορική ονομασία της εταιρίας νομίζω τα λέει όλα..
METALAXIS A.E.

7ο χλμ. Ε.Ο. Λαρίσης-Θεσ/νίκης
41110 Λάρισα
2410 575620 2410 575100

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της BMW Hellas AE

1000 συγνώμη στον thesalos αν διαβασε το post
σε μια εποχή που όλα είναι αναλώσιμα η αγορά αυτοκινήτου είναι μεγάλο ρίσκο.
λέω να πάρω leasing.
γιατι θα έχω τον πόνο μου και θα έχω και κανα μ@λ@κ@ να μου λέει οτι το π@π@ρι του είναι 30αρι και έχει πρόβλημα.
Steve - Τρι 27 Μάϊ 2008, 09:17:43
Θέμα δημοσίευσης:
to207 έγραψε:
γιατι θα έχω τον πόνο μου και θα έχω και κανα μ@λ@κ@ να μου λέει οτι το π@π@ρι του είναι 30αρι και έχει πρόβλημα.

Big wink
thesalos - Τετ 28 Μάϊ 2008, 22:31:41
Θέμα δημοσίευσης:
to207 έγραψε:

METALAXIS A.E.

Για εξηγησε μας και μας τι λεει να δουμε τι εχεις καταλαβει απο το Μιναρετζη και την ονομασια της εταιριας του γιατι μαλλον καποιος πρεπει να σε ξυπνησει απο το ονειρο που βλεπεις
Steve - Τετ 28 Μάϊ 2008, 22:33:40
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
to207 έγραψε:

METALAXIS A.E.

Για εξηγησε μας και μας τι λεει να δουμε τι εχεις καταλαβει απο το Μιναρετζη και την ονομασια της εταιριας του γιατι μαλλον καποιος πρεπει να σε ξυπνησει απο το ονειρο που βλεπεις

γά**σε τον μωρέ τον μαλ**α Mr. Green

Αύριο το πρωί θα είμαι 08:30 στο συνεργείο, θα σε πετύχω?
thesalos - Πεμ 29 Μάϊ 2008, 22:19:27
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον το αυτοκινητο το πηρα σημερα μετα απο δεκαπεντε ημερες με αλλαγμενη πλεον και πλεξουδα κινητηρα. Νομιιζω οτι το μονο που εμεινε πλεον ειναι ο εγκεφαλος. Παντως μου ευχηθηκαν αυτη την φορα να μη με ξαναδουν ποτε. Ελπιζω να μην χρειαστει να γραψω ξανα σ αυτο το topic. Αλλωστε νομιζω οτι περασαν πια οι πρωτες μερες
Steve - Πεμ 29 Μάϊ 2008, 22:55:28
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά χιλιόμετρα Very happy
thesalos - Πεμ 29 Μάϊ 2008, 23:17:48
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Καλά χιλιόμετρα Very happy

ΤΝΧ Very happy Very happy Very happy
amafic - Κυρ 01 Ιούν 2008, 19:21:46
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
οτι κ να πω θα ναι λιγο....δεν μπορω να το φανταστω να γινετε αυτο σε ολοκαινουριο αμαξι....εδω εμενα την αεροτομη ξεχασε να μου περασει κ εγινε τις που.....ας... κυνηγατο βαλε τις φωνες στην εκθεση με τους καινουριους πελατες....κανε μηνυσεις ζητα αλλο αμαξι...τι εισαι εσυ που θα πας καθε 3 μερες εκει να δουν τι επαθε?δουλεια δεν εχεις?δουλεια βρηκες?

κι εγώ το ίδιο προτείνω να κάνεις. εμένα σε δύο ημερών αυτοκίνητο ήθελαν να πάρουν δείγμα από το χρώμα του αυτοκινήτου για να βάψουν την αεροτομή που δεν είχαν βάλει κατα την παράδοση.
Andreas - Τρι 03 Ιούν 2008, 21:48:16
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Λοιπον το αυτοκινητο το πηρα σημερα μετα απο δεκαπεντε ημερες με αλλαγμενη πλεον και πλεξουδα κινητηρα. Νομιιζω οτι το μονο που εμεινε πλεον ειναι ο εγκεφαλος. Παντως μου ευχηθηκαν αυτη την φορα να μη με ξαναδουν ποτε. Ελπιζω να μην χρειαστει να γραψω ξανα σ αυτο το topic. Αλλωστε νομιζω οτι περασαν πια οι πρωτες μερες

Ευχομαι πλεον , απροβληματιστα χιλιομετρα Smile
thesalos - Τρι 03 Ιούν 2008, 23:20:34
Θέμα δημοσίευσης:
Andreas έγραψε:

Ευχομαι πλεον , απροβληματιστα χιλιομετρα Smile

Ευχαριστω. Παντως η αληθεια ειναι οτι το φοβαμαι ακομη. Το Σαββατο που πηγα στο Αργος μεχρι Την δευτερα που γυρισα με την ψυχη στο στομα ημουνα
μη μ αφησει στο δρομο αλλα ευτυχως. Μεχρι στιγμης ολα καλα Very happy
Steve - Τρι 03 Ιούν 2008, 23:33:56
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Ευχαριστω. Παντως η αληθεια ειναι οτι το φοβαμαι ακομη. Το Σαββατο που πηγα στο Αργος μεχρι Την δευτερα που γυρισα με την ψυχη στο στομα ημουνα
μη μ αφησει στο δρομο αλλα ευτυχως. Μεχρι στιγμης ολα καλα Very happy

Που να κοιμηθούμε με τέτοια ζέστη...
thesalos - Τρι 03 Ιούν 2008, 23:40:07
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Διαβαζα ενα συγκριτικο που εχει το CAR rallye vs corsa gsi και ξαγρυπνησα
Steve - Τρι 03 Ιούν 2008, 23:57:04
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Steve έγραψε:

Διαβαζα ενα συγκριτικο που εχει το CAR rallye vs corsa gsi και ξαγρυπνησα

Τί να συγκρίνει μωρέ το καημένο Laughing
thesalos - Τετ 04 Ιούν 2008, 00:16:10
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Μην το λες αυτο απο οπου τα παιρνεις πιο χοντρα γραφεις τα καλυτερα. Στην συγκεκριμενη περιπτωση η PEUGEOT εδωσε λιγοτερα. Καλο λεει το rallye αλλα το corsa ειναι κορυφαιο Puke left Puke left Puke left Puke left
ayrton - Τετ 04 Ιούν 2008, 08:02:21
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Steve έγραψε:

Μην το λες αυτο απο οπου τα παιρνεις πιο χοντρα γραφεις τα καλυτερα. Στην συγκεκριμενη περιπτωση η PEUGEOT εδωσε λιγοτερα. Καλο λεει το rallye αλλα το corsa ειναι κορυφαιο Puke left Puke left Puke left Puke left

το gsi κορυφαιο? χα χα χα χα η παραφουσκωμενη καποτα? Very happy
sps - Τετ 04 Ιούν 2008, 08:24:17
Θέμα δημοσίευσης:
κι οπως λενε και οι 4Τ, στην ανταγωνιστικη τιμη των 19.500 ειναι το gsi!
thesalos - Τετ 04 Ιούν 2008, 09:13:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον πρεπει να γινει ενα αλλο topic γιατι δεν μπορουμε να ανοιξουμε τετοια συζητηση εδω για το θεμα αυτο
amafic - Σαβ 09 Αύγ 2008, 10:34:21
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ 207 RALLYE
thesalos έγραψε:

Εμένα μου άναψε μετά από τέσσερις μήνες και 7500χλμ. Ξεκίνησε με μπούκωμα του κινητήρα όταν πάταγα απότομα το γκάζι ανεξάρτητα από στροφές του κινητήρα και σχέση στο κιβώτιο. Με νεκρά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Στο συνεργείο μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα.Μετά από τρεις μέρες ξανά τα ίδια συν ένδειξη ANTIPOLLUTION FAULTY, ESP/ASR FAULTY, ENGINE MAN FAULTY. Το αυτοκίνητο όταν ζεσταινόταν έμπαινε σε safe mode διατηρούσε 1500 στροφές και πήγαινε με 20χλμ. Το γκάζι ήταν νεκρό, καμία απόκριση. Μερικές φορές έσβηνε και έπαιρνε ξανά μπροστά μετά από 10 λεπτά. Το πήγα με οδική στο συνεργείο μου έσβησαν τις βλάβες και έκαναν αρχικοποίηση στο γκάζι. Μετά από δύο μέρες ξανά τα ίδια, το ξαναπήγα με οδική και πάλι δεν έβρισκαν τίποτα. Μου άλλαξαν τον αισθητήρα γκαζιού, έτσι για να πουν ότι έκαναν κάτι, αλλά πάλι τα ίδια. Την επομένη ξανά στο συνεργείο. Μου άλλαξαν κάτι(Wink στην ασφαλειοθήκη του ESP και οι βλάβες διορθώθηκαν, αλλά προέκυψαν άλλες. Όταν περνάει πάνω από ανωμαλίες του εδάφους κάνει διακοπές ο κινητήρας. Μου είπαν κάτι για αισθητήρα αέρα του turbo. Στο μεταξύ το συνεργείο έκλεινε και περιμένω από Δευτέρα τα νεότερα.........
IAKOVOS - Σαβ 09 Αύγ 2008, 15:01:21
Θέμα δημοσίευσης:
πες τους να ελεγχουν τον πολλαπλασιαστη Surprised
mechanic - Πεμ 28 Αύγ 2008, 22:13:48
Θέμα δημοσίευσης:
...
Steve - Πεμ 28 Αύγ 2008, 22:25:26
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:
(καμποσα απο αυτα ειχαν αλλαξει συγχρονιζε η ολο το σασμαν ποιο συχνα απο τις αλλαγες λαδιων)

Δε μας %$!@% ρε φίλε βραδυάτικα?

Πάρε ένα ιαπωνικό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Wink

Και εκτός αυτού, το εν λόγω topic λέει για rallye και όχι για RC.

Επίσης τα RC συνήθως πέφτουν σε χέρια κουλών, που αλλάζουν τις ταχύτητες με τον ώμο και πατάνε τον συμπλέκτη με το γόνατο. Λογικό και επόμενο είναι να βγάζουν αυτά τα προβλήματα που βγάζουν.
giannis27 - Κυρ 31 Αύγ 2008, 00:23:03
Θέμα δημοσίευσης:
καλά πάρε πρώτα ένα rc να το οδηγήσεις καμιά βδομάδα κ μετά έλα να μας πεις τα ίδια !το σασμάν είναι τρισάθλιο ! μέσα σε ένα μήνα εντελώς ξαφνικά δεν ξεκούμπωνε η 5η αλλάζουμε συγχρονιζέ τα ίδια αλλάζουμε όλο τον άξονα καμία διαφορά τα ίδια κ τώρα δευτέρα θα του βάλουμε καινούργιο σασμάν .
από τα 4 rc που οδήγησα τα 3 έχουν αυτό το πρόβλημα αλλά όχι τόσο έντονο όσο το δικό μου !
για δοκιμάστε ενώ έχετε 5η να βγάλετε την ταχύτητα πιέζοντας λίγο προς τα δεξιά να δούμε αν θα βγει η θα μπει κατευθείαν όπισθεν !
απορώ γιατί έβαλαν από την αρχή ένα τόσο άθλιο σασμάν κ συνεχίσουν να το βάζουν !
έβαλαν στο καραβάκι 6αρι σασμάν κ άφησαν το rc με το πιο άθλιο 5αρι που υπάρχει έλεος!

τεσπα οφ τοπικ !
drdino - Κυρ 31 Αύγ 2008, 00:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
Σε σχεδόν κανένα κιβώτιο της PSA δεν θα βγει η 5η αν σπρώξεις τον λεβιέ στα δεξιά. Το κάνει και το 406 και το 307 μου αυτό, καθώς και τα περισσότερα που έχω οδηγήσει. Δεν είναι "πρόβλημα" αυτό. Αλλά γιατί να πιέσεις δεξιά τον λεβιέ για να βγάλεις την 5η;
giannis27 - Κυρ 31 Αύγ 2008, 00:57:27
Θέμα δημοσίευσης:
στο ξαρά δεν το έκανε αυτό στο σάξο που έχω δεν το κάνει στα c4 δεν το κάνει ούτε στο 106 !
κ αν δεν είναι πρόβλημα γιατί η αντιπροσωπεία μου αλλάζει σασμάν? γιατί από τα κεντρικά μας λένε ότι ναι είναι ελαττωματικό το σασμάν κ μιλάνε για ελαττωματική παρτίδα ανταλακτικών ?
όταν το έβγαλε το πρόβλημα η πέμπτη δεν έβγαινε ούτε με μπουνιές ούτε αριστερά ούτε δεξιά .όταν αλλάξανε συγχρονιζέ η πέμπτη έβγαινε μόνο αν πίεζες αριστερά , αλλάξανε όλο τον άξονα κ η πέμπτη βγαίνει σχεδόν κανονικά αλλά αν σου ξεφύγει ελάχιστα προς τα δεξιά δεν βγαίνει με τίποτα !
ο μηχανικός μιλούσε στο τηλ με την τεχνική υποστήριξη κ του έλεγαν ότι έχει πρόβλημα ένα εξάρτημα έξω από το σασμάν γιαυτό υπάρχει το πρόβλημα κ ο τεχνικός τους έλεγε ότι το σασμάν το έχει κατεβασμένο κ αλλάζει τις ταχύτητες με το χέρι κατευθείαν από το σασμάν !ευτυχώς που η αντιπροσωπεία εδω στις Σέρρες είναι υπερβολικά καλή κ στην δουλεία τους κ στην εξυπηρέτηση μέχρι τώρα φτου φτου να μην τους ματιάσω !

είναι πρόβλημα !
ελαττωματικά καβούκια!
κ από την στιγμή που υπάρχει σε ένα αμάξι με την πάροδο του χρόνου θα γίνεται πιο έντονο !απλά σε άλλους μπορεί να το βγάλει στα 1.000 χιλιόμετρα όπως στην δικιά μου περίπτωση κ σε άλλους μετά από δύο χρόνια +που θα είναι εκτός εγγύησης !
το θέμα είναι ότι το σασμάν είναι άθλιο!
drdino - Κυρ 31 Αύγ 2008, 01:00:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το δικό σου ρε συ, αλλά άθλιο δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων. Τέσπα, γούστα είναι αυτά. Very happy
giannis27 - Κυρ 31 Αύγ 2008, 01:04:56
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξέρω ρε συ κώστα αλλά το σασμάν μου δίνει την εντύπωση πως αν το βάλω μέσα στην πίστα το αμάξι έτσι όπως είναι με τις μαμά βαλβολίνες δεν πρόκειται να την βγάλει καθαρή μαζί με λάστιχα θα θέλω κ καινούργιο σασμάν !
τέλος πάντων μακάρι το καινούργιο σασμάν που θα μου βάλουν να είναι καλό!
Steve - Κυρ 31 Αύγ 2008, 09:48:00
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
για δοκιμάστε ενώ έχετε 5η να βγάλετε την ταχύτητα πιέζοντας λίγο προς τα δεξιά να δούμε αν θα βγει η θα μπει κατευθείαν όπισθεν !

giannis27 έγραψε:
όταν το έβγαλε το πρόβλημα η πέμπτη δεν έβγαινε ούτε με μπουνιές ούτε αριστερά ούτε δεξιά .όταν αλλάξανε συγχρονιζέ η πέμπτη έβγαινε μόνο αν πίεζες αριστερά , αλλάξανε όλο τον άξονα κ η πέμπτη βγαίνει σχεδόν κανονικά αλλά αν σου ξεφύγει ελάχιστα προς τα δεξιά δεν βγαίνει με τίποτα !

Όταν λέω εγώ ότι αυτά τα αμάξια πέφτουν σε λάθος χέρια και τις αλλάζετε με τον ώμο τις ταχύτητες, κάτι ξέρω Cool
android - Κυρ 31 Αύγ 2008, 14:24:28
Θέμα δημοσίευσης:
οταν λεμε δεν βγαινει ενοουμε χωρις συμπλεκτη? Laughing
ιδιο σασμαν δεν εχει gt και rc? Laughing
ενα προβλημα εχει οταν ζεσταθει ο δισκος...φουντωνει ευκολα απο θερμοκρασιες κ δεν τις περνει γρηγορα για την ακριβια πολυ γρηγορα Laughing
giannis27 - Κυρ 31 Αύγ 2008, 16:40:17
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
giannis27 έγραψε:

giannis27 έγραψε:

Όταν λέω εγώ ότι αυτά τα αμάξια πέφτουν σε λάθος χέρια και τις αλλάζετε με τον ώμο τις ταχύτητες, κάτι ξέρω Cool

steve εξήγησε μου σε παρακαλώ πως ξέφηγες από την ΝΑΣΑ
απορώ πως άφησαν ένα τέτοιο ταλέντο να πάει χαμένο Ha Ha

το αν αλλάζω ταχύτητες με τον αγκώνα άσε με να το ξέρω εγώ!

android το πρόβλημα το έβγαλε εντελώς ξαφνικά χωρίς να έχω ζορίζει το αμάξι μπήκε κανονικά η πέμπτη κ όταν πήγα να την βγάλω δεν έβγαινε με τίποτα !
το πήγα στην αντιπροσωπεία μου άλλαξαν το συγχρονιζέ τις πέμπτης κ μου είπε ο ίδιος μηχανικός ότι το αμάξι δεν έγινε θα πρέπει να πιέζεις λίγο προς τα αριστερά για να βγει η ταχύτητα κανονικά μου είπε ότι έπρεπε να το κρατήσει μέσα αλλά δεν είχε να μου δώσει αμάξι αντικατάστασης κ για να μην με αφήσει χωρίς αμάξι μέχρι να έρθει ο άξονας κ τα άλλα ανταλλακτικά μου το έδωσε !όταν αλλάξανε κ τον άξονα μου είπε ότι το πρόβλημα λύθηκε αλλά όχι 100% αν πιέσεις λίγο προς τα δεξιά δεν βγαίνει η πέμπτη δοκίμασε το για καμιά βδομάδα μήπως κ στρώσει κ αν δεν στρώσει έλα να κάνουμε τα χαρτιά για να αλλάξουμε σασμάν !
δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έδωσα 23.000 ευρώ κ θέλω το αμάξι να δουλεύει άψογα!
τώρα αν κάποιος πήρε καινούργιο αμάξι κ δεν τον νοιάζει αν δουλεύει σωστά το σασμάν είναι δικό του πρόβλημα!

αυτό που λες όταν ζεσταίνεται δεν τις παίρνει καλά οφείλεται στα συγχρονιζέ !
android - Κυρ 31 Αύγ 2008, 23:56:38
Θέμα δημοσίευσης:
ο δισκος την ακουει ευκολα κ δεν κανει καλη αποσυμπλεξη...ψιλοπατιναρη κ λιγο...κ μαλλον γι αυτο βογκαν τα συχρονιζε Laughing αυτο θα το δουμε αν βγει καποιο καλο κιτακι δισκο πλατο
βεβεα γαλλικο σασμαν ειναι μην περιμενεις κ θαυματα
βεβεα εσενα δεν εχει σχεση αυτο ...
εσυ εχεις προβλημα
κ μην θες κ αλλο σασμαν
stazzy - Τετ 03 Σεπ 2008, 23:49:43
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάντως το έβγαλε από ώρα 0!
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12436

Χεράς μπορεί να μην είμαι, αλλά κουλός δεν είμαι!!! Wink
Giannis307 - Πεμ 04 Σεπ 2008, 00:20:25
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνωμη...εσεις οταν βαζετε ταχυτητα μετα κουνατε το λεβιε δεξια αριστερα....? Rolling eyes Rolling eyes
giannis27 - Πεμ 04 Σεπ 2008, 02:17:22
Θέμα δημοσίευσης:
stazzy έγραψε:

μπά άσε ρε εμείς φταίμε που χάλασε το σασμάν στα πρώτα χιλιόμετρα επειδή αλλάζουμε ταχύτητες με τους αγκώνες !το σασμάν είναι τέλειο το καλύτερο που υπάρχει πάνω σε αυτοκίνητο !
android - Πεμ 04 Σεπ 2008, 17:42:32
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
stazzy έγραψε:

μπά άσε ρε εμείς φταίμε που χάλασε το σασμάν στα πρώτα χιλιόμετρα επειδή αλλάζουμε ταχύτητες με τους αγκώνες !το σασμάν είναι τέλειο το καλύτερο που υπάρχει πάνω σε αυτοκίνητο !

το περιμενα πολυ χειροτερο παντως ....τελικα ειναι τι περιμενεις απο το αμαξι που περνεις...πχ. σε στησιμο τιμονι κτλ το περιμενα καλυτερα απ οτι ειναι Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες