drdino έγραψε: |
Peugeot βρε... ![]() |
salex έγραψε: |
Πάντως ο εγκέφαλος του κινητήρα αναπρογραμματίζεται, άνευ προβλημάτων αλλά με άγνωστα κέρδη.
Μεχρι στιγμής δεν έχει πέσει στα χέρια μας κανένα τέτοιο τουτού για βελτίωση. Λέτε να ψήσω τον Τάκη να πάρει ένα; |
salex έγραψε: |
Πάντως ο εγκέφαλος του κινητήρα αναπρογραμματίζεται, άνευ προβλημάτων αλλά με άγνωστα κέρδη.
Μεχρι στιγμής δεν έχει πέσει στα χέρια μας κανένα τέτοιο τουτού για βελτίωση. Λέτε να ψήσω τον Τάκη να πάρει ένα; |
spiros_z έγραψε: |
... χωρις μεσαιο καζανακι .... |
spiros_z έγραψε: |
φ 50 ειχε οταν ηταν μαμα και θα το ξανακανω μαμα παλι.Τι λεμε τωρα κοροιδευομαστε?Αν ηταν να το αφηνα ετσι απο την αρχη,τσαμπα τα λεφτα που εδωσα.ποσα rallye δουλευουν με φ 55!!!Ωραια βαζω μεσαιο και τελικο πιο γεματο μεσα και προγραμμα δεν θα ερθει στα καλα του??????? |
Pughell έγραψε: |
Την επιλογη της 55αρας παντως την κρινω εντελως λαθος δεδομενου οτι το μοτερ ειναι με VVTi πραγμα που το κανει σαφως πιο ευαισθητο σε λαθος εξατμιση. |
Τα μοτερ με το συνεχως μεταβαλλομενο VVTi χρειαζονται ενα στοιειωδες back pressure.
Δεν ειναι οπως τα παλια που ειχαν σταθερο overlap και διαλεγες σε ποιο φασμα θες να αποδιδει... |
Λαθος δεν τα λες,απλα μου φαινεται λιγο απιθανο να κατσει καποιος και να αρχισει να πειραζει τον μεταβλητο(απο την ECU) προκειμενου να βρει το πιο πετυχημενο χρονισμα, |
εννοειται βεβαια χωρις να χτυπανε οι βαλβιδες στα πιστονια. ![]() |
Μωρε εσυ καλα κανεις απλα οπως σου ειπα,οι εξαιρεσεις στον κανονα ειναι ελαχιστες με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτο... ![]() Γενικα παντως οσο αφορα τα συγχρονα μοτερ,δεν πιστευω οτι τα περιθωρια για βελτιωση(τουλαχιστον σε ατμοσφαιρικη μορφη) απο το χρονισμα ειναι μεγαλα καθως το 90% των κατασκευαστων χρησιμοποιουν προφιλ με ελαχιστο εως μηδενικο overlap οποτε και τα ωφελη ειναι εξισου μικρα. ![]() |
Puzzle έγραψε: |
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=350031#350031
Αναπρογραμματισμός εγκεφάλου Peugeot 207 EP3/EP6 (95hp,120hp) 300€ Δηλαδη στα 120 άλογα τι κερδίζεις? Ρωταω γιατι το ειδα και παραξευνετηκα...απο τη μια ξερω οτι λεγαμε να μην πειράζουμε αυτον τον κινητήρα και απο την αλλη είδα τον αναπρογραμματισμο.. Προφανως εχω χασει επεισοδια με το μοτερι... Μηπως μπορω να εχω καποια πληροφορία γιατι και στο site των παιδιων δεν βλεπω καποια τετοια πληροφορία περι βελτίωσης.. |
Jordi έγραψε: |
Παιδια μολις εκανα sign up γιατι 8ελω πληροφοριες για να ανεβασω το αμαξι μου... Εχω ενα peugeot 207 1.6 με τα 122ps και 8ελω αν μπορει κανεις να μ δςσει πληροφοριες για το που μπορω να απευθυνθω για τη βελτιωση του... Θελω να παει στα 160-170ps η και για μετατροπη να το κανω RC... Οποιος μπορει παρακαλω να βοηθησει ![]() |
Gr13 έγραψε: | ||
Να αναιβάσεις τοσα άλογα πάνω, ατμόσφαιρα αμάξι δύσκολο το βλέπω και θα χάσεις και αρκετό χρήμα.Δές πόσα πιάνει το αμάξι σου ,δεσ και πόσα θες περίπου για να το φτιάξεις οπως θες και αν ειναι πούλατο και πάρε ενα gt,rc μεταχειρισμένο.Πιο εφικτό το βλέπω. |
Gr13 έγραψε: |
Δές πόσα πιάνει το αμάξι σου ,δεσ και πόσα θες περίπου για να το φτιάξεις οπως θες και αν ειναι πούλατο και πάρε ενα gt,rc μεταχειρισμένο.Πιο εφικτό το βλέπω. |