PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Κινητήρας EP6 [1600 - 120Hp] Τι βελτίωση "παίρνει"?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 12:38:28    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Κινητήρας EP6 [1600 - 120Hp] Τι βελτίωση "παίρνει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα Παιδια..
Θα ηθελα να μαθω αν παιρνει επισημως απο τη peuzeot καμια βελτιωση ο κινητηρας μου?
Δεν θελω κατι extreme..λιγο παραπανω ροπη και επιταχυνση..
Η αν ξερετε αν θα βγει κατι? δε μιλαω για turbo γιατι δεν με ενδιαφερει..το φοβαμαι λιγακι ειναι η αληθεια..
Σας ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 15:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε επίσημα (που δεν υπάρχει πιθανότητα να βγει ποτέ) αλλά απ΄όσο γνωρίζω ούτε και στους γύρω βελτιωτές υπάρχει κάτι γι'αυτό το μοτερ, αφού είναι εντελώς καινούργιο και δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα μοτέρ της Peugeot (TU5J4 & TU5JP4).

To συγκεκριμένο μοτέρ είναι συνεργασία με την BMW και ολοκαίνουργιο και δεν πιστεύω ότι έχει βγάλει κάποια εταιρεία aftermarket εκκεντροφόρους.

Σε αυτό που μπορείς να περιοριστείς αρχικά είναι ένα πιο ελεύθερο φίλτρο στο φιλτροκούτι, καμία εξατμισούλα (χωρίς να προσφέρει τπτ ικανοποιητικό, παρά μόνο πιο ωραίο ήχο) και μέχρι εκεί προς το παρόν.

Βέβαια επειδή υπάρχει ο THP (GT/Rallye/RC), θεωρώ λίγο δύσκολο να ασχοληθεί κάποιος βελτιωτής.... Τουλάχιστον σε σοβαρό επίπεδο.

Από εκεί και ύστερα αν σε τρώει ο πισινός σου για περιπέτειες με αβέβαια αποτελέσματα αλλά και κόστος, μπορείς πάντα να κάνεις reprofile τους εκκεντροφόρους σου αλλά να δω ποιόν θα βρεις μετά να σου φιάξει πρόγραμμα για να δουλέψει σωστά.... Confused

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 22:58:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle μην το συζητάς καν.

Δεν παίζουν με το Valvetronic! Τζιζζζζζ! Smile

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2007, 00:28:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας..
Κατι τετοιο περιμενα να ακουσω απλα ηλπιζα μηπως..
Αληθεια για το φιλτρο και την εξατμιση αλλαζουν απο τη peuzeot?(μην εχω κανα περιεργο προβλημα με εγγυηση).. Και σε τι κοστος το υπολογιζεται?
Δεν προκειται να κανω κανενα πειραμα στο moter μου..Γενικα ειμαι ευχαριστημενος..δεν ειμαι κανας κοντρακιας..απλα ετσι για τη πορωση μου ρωτησα!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2007, 01:38:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Peugeot βρε... Razz

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2007, 12:37:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Peugeot βρε... Razz

Laughing Laughing Laughing ...
Βιασυνη φιλε μου!!!
Επιστροφή στην κορυφή
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2007, 13:05:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά δεν νομίζω να σου πουν τίποτα για την εγγύηση αν αλλάξεις φίλτρο
και εξάτμηση...εμένα τουλάχιστον στο 206 μου που στους πρώτους 6 μήνες
που το πήρα τα άλλαξα και τα 2 δεν μου έχουν πει τίποτα παρ όλο που έχει
χρειαστεί να μου καλύψουν "σοβαρά" πράγματα στην εγγύηση...

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
petrosgo (petrosgo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 120hp sport pack

Ένταξη: 16 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 17:23:37    Θέμα δημοσίευσης: Βελτωσεις 207 non turbo Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

re paidia exo 207 1.6 120hp 16v iparxei kana programma na peraso pano???

petran
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
peugeot_ς (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6 ατμο-σιδερο

Ένταξη: 17 Απρ 2008
Τόπος: Αθήνα - Λιβαδεια - Στροφουλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 17:30:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συστησου πρωτα, ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ψαξε πρωτα Evil

Εσύ δουλέυεις και η τύχη σου κοιμάται !!! Με λένε κουλομαρία !!!
Επιστροφή στην κορυφή
petrosgo (petrosgo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 120hp sport pack

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 17:39:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ εχεις δικιο καλησπερα παιδια Πετρος.. εχω 207 1.6 non turbo και κατι ακουσα απο powerchips

petran
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 19:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τόπικ "Βελτωσεις 207 non turbo" ενώθηκε με το παρών

Έκ της Mod-Team
Stevon

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 19:43:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως ο εγκέφαλος του κινητήρα αναπρογραμματίζεται, άνευ προβλημάτων αλλά με άγνωστα κέρδη.

Μεχρι στιγμής δεν έχει πέσει στα χέρια μας κανένα τέτοιο τουτού για βελτίωση. Λέτε να ψήσω τον Τάκη να πάρει ένα;

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 21:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Πάντως ο εγκέφαλος του κινητήρα αναπρογραμματίζεται, άνευ προβλημάτων αλλά με άγνωστα κέρδη.

Μεχρι στιγμής δεν έχει πέσει στα χέρια μας κανένα τέτοιο τουτού για βελτίωση. Λέτε να ψήσω τον Τάκη να πάρει ένα;

Μην βιάζεσαι εσύ αφού σου έχω έτοιμο και μάλιστα 1,4 Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2009, 12:37:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο εξατμιση παντως ειναι αστα να πανε... Confused
Πιθανολογω οτι το ΦΠΕ θα αξιζει σε αυτα τα μοτερ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2009, 18:51:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σοβαρά;
Να ανοίξουμε πρότζεκτ;

Τααααααααακη! Ζητούνται εθελοντές! Αργύρη σε περιμένουμε Smile .

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2009, 19:18:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως ειπα,πιστευω οτι αξιζει να ψαχτειτε.
Απο διατομες τουλαχιστον,τα συγκεκριμενα μοτερ ειναι αθλια,μιας και μιλαμε για κινητηρες καλης ογκομετρικης αποδοσης.
Πχ οι σωληνωσεις ειναι ΜΟΛΙΣ 45mm.

Θα μου πειτε "Μα ειναι ετσι για να βγαζουν ροπη..." και δεν θα διαφωνησω αλλα κατα την κριση μου οι 45αρες σωληνωσεις ειναι παααρα πολυ λιγες για 1600 κυβικα,ασχετα με το οτι δεν στροφαρει το μοτερ.

Ετσι οπως βλεπω παντως την ολη κατασταση,παρομοιο σεναριο με τα Κ4 της Renault βλεπω.
Κοινα μοτερ και παρελκομενα που εξελιχθηκαν για χαμηλο κοστολογιο αλλα ετσι και ασχοληθεις μαζι τους,στην ουσια καταληγεις με ενα "διαμαντι πεταμενο στα σκ**α"...
Δεν θελω να λεω μεγαλες κουβεντες αλλα το 10% θα ειναι αρκετα ευκολο ποσοστο απο ΦΠΕ κατα την ταπεινη μου γνωμη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2009, 20:16:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να διορθωσω λιγο κατι που ειπα παραπανω...
Βλεπωντας δυο ΕΡ6 που εχω μπροστα μου,οι σωληνωσεις(τουλαχιστον του 1600) μου φαινονται 50αρες και οχι 45αρες που εγραψα πριν. Confused
Παραυτα,εχει δυο τεραστια σε καζανια με αρκετα μεγαλο μηκος.
Δεδομενου οτι το τελικο σιγουρα δεν ειναι ελευθερο,αν ειναι και το μεσαιο με διαφραγματα,εχει ακομα να "αναπνευσει" το μοτερ. Smile

Παρακατω σας παραθετω και δυο θεωρητικα διαγραμματα για τον 14αρη αλλα και τον 16αρη αντιστοιχα.

Επιστροφή στην κορυφή
petrosgo (petrosgo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 120hp sport pack

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2009, 20:57:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

ΟΤΑΝ ΛΕς αγνωστα κερδη.. μπορει να το κανω και να ειναι το ιδιο??

petran
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 10:17:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατα πασα πιθανοτητα οχι,απλα αυτο που εννοει ο Στελιος ειναι οτι αν ενα τυπικο ΦΠΕ για αυτο το μοτερ κοστιζει πχ 150Ε το φιλτρο,300-400Ε μια cat back εξατμιση και 500Ε το προγραμμα,αν αυτο δωσει μονον 5 αλογα,τοτε δεν αξιζει να ασχοληθεις.

Αυτο βεβαια αν δεν το ψαξεις,δεν μπορεις να πεις με σιγουρια καθως πρωτα πρεπει να δοκιμασεις και να δεις πως αντιδρα μονο του το μοτερ σε καλυτερη πληρωση(φιλτρο)/εκκενωση(εξατμιση) και μετα να συμπληρωσεις και με το προγραμμα.
Επιστροφή στην κορυφή
spiros_z (Σπύρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc

Ένταξη: 04 Οκτ 2007
Τόπος: Κέρκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 19:34:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια!Με τη σειρα μου και γω ηθελα να ρωτησω κατι παρομοιο.Ειμαι κατοχος ενος 207 cc 1.6 με 120hp και προσφατα εκανα τα εξης:τοποθετησα φιλτρο k&n στο εργοστασιακο φιλτροκουτι και εξατμιση απο σπιραλ και πισω με σωληνα φ55 χωρις μεσαιο καζανακι και τελικο ελευθερας.Ολα καλα μεχρι εδω αλλα εχω το εξης προβλημα:το αμαξι εχει πολυ δυναμη απο τις 3000rpm εως 4000rpm αλλα απο κει και μεχρι τον κοφτη παει καπως σφιχτα σε σχεση με πριν.Οποιος μπορει να βοηθησει ας απαντησει.Ευχαριστω πολυ!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης