Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
torture (alex) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v
Ένταξη: 28 Ιούλ 2006 Δημοσιεύσεις: 68
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Απρ 2007, 18:17:51 Θέμα δημοσίευσης: servise+φρενα |
|
|
γεια σας παιδια!
περασα κτεο πριν λιγο καιρο. μου ειπαν οτι χρειαζομαι ευθυγραμιση(διοτι στα 120-130 τρεμει το τιμονι) και οτι το πισω δεξι φρενο θελει ρυθμιση γιατι χανει σε σχεση με το πισω αριστερο. εχω 206 1.4 οποτε εχω ταμπουρα πισω. απο ενα φιλο ακουσα οτι μπορω να βαλω σιαγωνες αγωνιστικου τυπου πραγμα που θα διορθωσει και το προβλημα που εχω και θα ειναι καλυτερο και το φρεναρισμα. υπαρχουν? ειναι αληθεια αυτα που μου ειπε? αν ναι ποσο κοστιζουν? επισης εφτασε η ωρα για service 60.000χλμ. ξερω οτι εχετε αναλυτικο θεμα για αυτο αλλα θα μπορουσε κανεις να μου πει χονδρικα ποσο παει το μαλλι?
ευχαριστω εκ των προτερω!
επισης εχω να καταγγειλω οτι στο ιδιωτικο κτεο που βρισκετε στον σταυρο αγιας παρασκευης αλλες τιμες λενε και αλλες ισχυουν. στο τηλ μου ειπαν μια τιμη. στην εισοδο του κτεο μου εβαλαν "καπελο" 10€ και στο ταμειο ακομα 5€. συνολο 15€ παραπανω της τιμης που ειπαν στο τηλεφωνο
μιας και εκανα το θεμα θελω να ρωτησω και κατι ακομα. τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει οτι οταν οδηγω και εχω το χερι στον λεβιε ταχυτητων αρκετα συχνα μου βγαινει η ταχυτητα . γιατι γινεται αυτο? μπορω να κανω κατι? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2007, 09:52:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για το τρέμουλο θέλεις ζυγοστάθμιση κάτι που στο ΚΤΕΟ δεν το κοιτάνε,
οπότε θέλεις ευθυγράμμιση.
Για τα φρένα πίσω δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βάλεις σιαγώνες αγωνιστικού τύπου μιας και αυτή η διαφορά έχει να κάνει με την ρύθμιση και το πόσο έχουν φθαρθεί η σιαγώνες.
για τις ταχύτητες μήπως των κουνάς εσύ κατά λάθος και την πετάει ?
σου πετάει όλες τις ταχύτητες η μια συγκεκριμένη ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 1.4 8v
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2007, 22:16:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απο οσο θυμαμαι δεν το κανει σε συγκεκριμενη ταχυτητα πχ προχτες ημουν στο φαναρι. εβαλα ταχυτητα πριν αναψει πρασινο, οταν αναψε απλα στηριζα το χερι μου ακομα στο λεβιε και πεταχτηκε η ταχυτητα και αντι να ξεκινησω, το αυτοκινητο "μαρσαρε". μια αλλη φορα απο οτι θυμαμαι ημουν στο δρομο, εν κινησει κανονικα, με το ενα χερι πανω στο λεβιε (αν θυμαμαι καλα), επεσα σε μια λακουβα και η ταχυτητα παλι πεταχτηκε.
οσων αφορα το κτεο το θυμαμαι πολυ καλα οτι μου ειπε οτι σε μεγαλες ταχυτητες το τιμονι τρεμει. εχεις δικιο εκανα λαθος οταν ειπα για ευθυγραμιση. ζυγοσταθμιση εννοουσα. την επομενη μερα το διαπιστωσα και εγω αφου στα 120-130 ετρεμε αρκετα. παντως πρεπει να επεσα σε πολυ στριμενω ατομο γιατι μπηκα ταυτοχρονα με ενα αλλο αυτοκηνιτο το οποιο τελειωσε πολυ πριν απο εμενα. κοιταξε απο τους υαλοκαθαριστηρες μεχρι τα λαμπακια της πινακιδας
τους σιαγωνες ελεγα να τους βαλω αφου προεκυψε το προβληματακι αυτο και θελω και καλυτερο φρεναρισμα. σκεφτομουνα για δισκοφρενα αλλα ψιλοφοβαμαι τετοιες μετροπες. αν πετυχεις και σε λαθος ατομο.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
antonios16V (antonios) Νέος χρήστης

Citroen Xsara 1.6 Vts (2002)
Ένταξη: 31 Αύγ 2005 Δημοσιεύσεις: 57
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2007, 18:47:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
torture έγραψε: | απο οσο θυμαμαι δεν το κανει σε συγκεκριμενη ταχυτητα πχ προχτες ημουν στο φαναρι. εβαλα ταχυτητα πριν αναψει πρασινο, οταν αναψε απλα στηριζα το χερι μου ακομα στο λεβιε και πεταχτηκε η ταχυτητα και αντι να ξεκινησω, το αυτοκινητο "μαρσαρε". μια αλλη φορα απο οτι θυμαμαι ημουν στο δρομο, εν κινησει κανονικα, με το ενα χερι πανω στο λεβιε (αν θυμαμαι καλα), επεσα σε μια λακουβα και η ταχυτητα παλι πεταχτηκε. |
Ελενξε τις βασεις του μοτερ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 1.4 8v
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Απρ 2007, 12:50:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ok θα το κοιταξω. ευχαριστω. για τις σιαγωνες εχει κανεις να μου προτεινει τιποτα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|