PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

servise+φρενα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

Ένταξη: 28 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Απρ 2007, 18:17:51    Θέμα δημοσίευσης: servise+φρενα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας παιδια!
περασα κτεο πριν λιγο καιρο. μου ειπαν οτι χρειαζομαι ευθυγραμιση(διοτι στα 120-130 τρεμει το τιμονι) και οτι το πισω δεξι φρενο θελει ρυθμιση γιατι χανει σε σχεση με το πισω αριστερο. εχω 206 1.4 οποτε εχω ταμπουρα πισω. απο ενα φιλο ακουσα οτι μπορω να βαλω σιαγωνες αγωνιστικου τυπου πραγμα που θα διορθωσει και το προβλημα που εχω και θα ειναι καλυτερο και το φρεναρισμα. υπαρχουν? ειναι αληθεια αυτα που μου ειπε? αν ναι ποσο κοστιζουν? επισης εφτασε η ωρα για service 60.000χλμ. ξερω οτι εχετε αναλυτικο θεμα για αυτο αλλα θα μπορουσε κανεις να μου πει χονδρικα ποσο παει το μαλλι?
ευχαριστω εκ των προτερω!

επισης εχω να καταγγειλω οτι στο ιδιωτικο κτεο που βρισκετε στον σταυρο αγιας παρασκευης αλλες τιμες λενε και αλλες ισχυουν. στο τηλ μου ειπαν μια τιμη. στην εισοδο του κτεο μου εβαλαν "καπελο" 10€ και στο ταμειο ακομα 5€. συνολο 15€ παραπανω της τιμης που ειπαν στο τηλεφωνο

μιας και εκανα το θεμα θελω να ρωτησω και κατι ακομα. τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει οτι οταν οδηγω και εχω το χερι στον λεβιε ταχυτητων αρκετα συχνα μου βγαινει η ταχυτητα . γιατι γινεται αυτο? μπορω να κανω κατι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2007, 09:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το τρέμουλο θέλεις ζυγοστάθμιση κάτι που στο ΚΤΕΟ δεν το κοιτάνε,
οπότε θέλεις ευθυγράμμιση.
Για τα φρένα πίσω δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βάλεις σιαγώνες αγωνιστικού τύπου μιας και αυτή η διαφορά έχει να κάνει με την ρύθμιση και το πόσο έχουν φθαρθεί η σιαγώνες.

για τις ταχύτητες μήπως των κουνάς εσύ κατά λάθος και την πετάει ?
σου πετάει όλες τις ταχύτητες η μια συγκεκριμένη ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2007, 22:16:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο οσο θυμαμαι δεν το κανει σε συγκεκριμενη ταχυτητα πχ προχτες ημουν στο φαναρι. εβαλα ταχυτητα πριν αναψει πρασινο, οταν αναψε απλα στηριζα το χερι μου ακομα στο λεβιε και πεταχτηκε η ταχυτητα και αντι να ξεκινησω, το αυτοκινητο "μαρσαρε". μια αλλη φορα απο οτι θυμαμαι ημουν στο δρομο, εν κινησει κανονικα, με το ενα χερι πανω στο λεβιε (αν θυμαμαι καλα), επεσα σε μια λακουβα και η ταχυτητα παλι πεταχτηκε.
οσων αφορα το κτεο το θυμαμαι πολυ καλα οτι μου ειπε οτι σε μεγαλες ταχυτητες το τιμονι τρεμει. εχεις δικιο εκανα λαθος οταν ειπα για ευθυγραμιση. ζυγοσταθμιση εννοουσα. Embarassed Embarassed την επομενη μερα το διαπιστωσα και εγω αφου στα 120-130 ετρεμε αρκετα. παντως πρεπει να επεσα σε πολυ στριμενω ατομο γιατι μπηκα ταυτοχρονα με ενα αλλο αυτοκηνιτο το οποιο τελειωσε πολυ πριν απο εμενα. κοιταξε απο τους υαλοκαθαριστηρες μεχρι τα λαμπακια της πινακιδας
τους σιαγωνες ελεγα να τους βαλω αφου προεκυψε το προβληματακι αυτο και θελω και καλυτερο φρεναρισμα. σκεφτομουνα για δισκοφρενα αλλα ψιλοφοβαμαι τετοιες μετροπες. αν πετυχεις και σε λαθος ατομο....
Επιστροφή στην κορυφή
antonios16V (antonios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen Xsara 1.6 Vts (2002)

Ένταξη: 31 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2007, 18:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

torture έγραψε:
απο οσο θυμαμαι δεν το κανει σε συγκεκριμενη ταχυτητα πχ προχτες ημουν στο φαναρι. εβαλα ταχυτητα πριν αναψει πρασινο, οταν αναψε απλα στηριζα το χερι μου ακομα στο λεβιε και πεταχτηκε η ταχυτητα και αντι να ξεκινησω, το αυτοκινητο "μαρσαρε". μια αλλη φορα απο οτι θυμαμαι ημουν στο δρομο, εν κινησει κανονικα, με το ενα χερι πανω στο λεβιε (αν θυμαμαι καλα), επεσα σε μια λακουβα και η ταχυτητα παλι πεταχτηκε.

Ελενξε τις βασεις του μοτερ.
Επιστροφή στην κορυφή
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Απρ 2007, 12:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok θα το κοιταξω. ευχαριστω. για τις σιαγωνες εχει κανεις να μου προτεινει τιποτα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης