PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ειδικη Αλοιφη-Κερι Βροχης για το Παρμπριζ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2007, 01:51:43    Θέμα δημοσίευσης: Ειδικη Αλοιφη-Κερι Βροχης για το Παρμπριζ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες μου εβαλε προχθες ο γαμπρος μου στο μπροστα το τζαμι μια κρεμα-υγρο να την πω,αλοιφη να την πω,οτι και να τανε,εκανε θαυματα.

Ειναι ενα υγρο τελος παντων,το οποιο ριχνεις στα τζαμια,(απο την εξωτερικη μερια παντοτε), το αλοιφεις με κυκλικες κινησεις σε ολη τη επιφανεια του τζαμιου με καθαρο στεγνο πανι,το αφηνεις 3-4 λεπτα να "κατσει" πανω,και μολις περασει ο χρονος με ενα αλλο στεγνο πανι το γυαλιζεις μεχρι να φυγει η θαμπαδα.

Απο εκει και περα,δεν σας λεω τιποτα αλλο: Ναουσα-Θεσσαλονικη, με παρα πολυ βροχη σημερα,χρειαστηκε να δουλεψω υαλοκαθαριστηρες μονο 2-3 φορες, που ημουν σταματημενος.
Αυτο το κερι λοιπον,δεν αφηνει το νερο να "κατσει" επανω στο τζαμι, αλλα το κανει μπιλιες και το πεταει πισω χωρις να σου εμποδιζει την ορατοτητα στο παραμικρο. Δεδομενου οτι πας ταξιδι με 50-60χλμ και πανω,ετσι ωστε ο αερας να μπορει να το σπρωξει και να καθαρισει το τζαμι σου.

Εγω προσωπικα μολις μου το εβαλε σε μενα,τον κοροιδευα οτι ειναι πεταμενα λεφτα, μετα απο το Ναουσα-Θεσσαλονικη πηγαινε ελα που μολις εκανα,το ερωτευτηκα αυτο το κερι-αλοιφη.
Θα τον ρωτησω αυριο να μαθω τι μαρκα ειναι κ απο ποια εταιρια.. Voulis νομιζω,δεν ξερω σιγουρα, αλλα σας το συστηνω ανεπιφυλακτα. Εγω πρωτη φορα το δοκιμασα κ επαθα πλακα.
αυτα Very happy Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2007, 06:53:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκίμασε να πλύνεις το αμάξι με ξύδι μέσα στο νερό , κάνει ακριβώς το ίδιο πράμα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2007, 13:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξυδι = οξινο....

Δεν θα ειναι επικινδυνο για το χρωμα του αυτοκινητου το οξυ Στελιος?
η αλλη παρομοια λυση που σκεφτηκα εγω ειναι να κανω το ιδιο με κανονικη αλοιφη για το χρωμα του αυτοκινητου στο τζαμι,ισως να επιανε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2007, 20:32:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως όσες φορές το έχω κάνη με ξύδι είναι μια χαρά και πρόβλημα δεν μου έχει δημιουργήσει ούτε στο χρώμα ούτε πουθενά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης