Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
billisdim (Dim) Νέος χρήστης

Ένταξη: 31 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 67
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2007, 01:51:43 Θέμα δημοσίευσης: Ειδικη Αλοιφη-Κερι Βροχης για το Παρμπριζ |
|
|
Παιδες μου εβαλε προχθες ο γαμπρος μου στο μπροστα το τζαμι μια κρεμα-υγρο να την πω,αλοιφη να την πω,οτι και να τανε,εκανε θαυματα.
Ειναι ενα υγρο τελος παντων,το οποιο ριχνεις στα τζαμια,(απο την εξωτερικη μερια παντοτε), το αλοιφεις με κυκλικες κινησεις σε ολη τη επιφανεια του τζαμιου με καθαρο στεγνο πανι,το αφηνεις 3-4 λεπτα να "κατσει" πανω,και μολις περασει ο χρονος με ενα αλλο στεγνο πανι το γυαλιζεις μεχρι να φυγει η θαμπαδα.
Απο εκει και περα,δεν σας λεω τιποτα αλλο: Ναουσα-Θεσσαλονικη, με παρα πολυ βροχη σημερα,χρειαστηκε να δουλεψω υαλοκαθαριστηρες μονο 2-3 φορες, που ημουν σταματημενος.
Αυτο το κερι λοιπον,δεν αφηνει το νερο να "κατσει" επανω στο τζαμι, αλλα το κανει μπιλιες και το πεταει πισω χωρις να σου εμποδιζει την ορατοτητα στο παραμικρο. Δεδομενου οτι πας ταξιδι με 50-60χλμ και πανω,ετσι ωστε ο αερας να μπορει να το σπρωξει και να καθαρισει το τζαμι σου.
Εγω προσωπικα μολις μου το εβαλε σε μενα,τον κοροιδευα οτι ειναι πεταμενα λεφτα, μετα απο το Ναουσα-Θεσσαλονικη πηγαινε ελα που μολις εκανα,το ερωτευτηκα αυτο το κερι-αλοιφη.
Θα τον ρωτησω αυριο να μαθω τι μαρκα ειναι κ απο ποια εταιρια.. Voulis νομιζω,δεν ξερω σιγουρα, αλλα σας το συστηνω ανεπιφυλακτα. Εγω πρωτη φορα το δοκιμασα κ επαθα πλακα.
αυτα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2007, 06:53:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δοκίμασε να πλύνεις το αμάξι με ξύδι μέσα στο νερό , κάνει ακριβώς το ίδιο πράμα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
billisdim (Dim) Νέος χρήστης

Ένταξη: 31 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 67
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2007, 13:37:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξυδι = οξινο....
Δεν θα ειναι επικινδυνο για το χρωμα του αυτοκινητου το οξυ Στελιος?
η αλλη παρομοια λυση που σκεφτηκα εγω ειναι να κανω το ιδιο με κανονικη αλοιφη για το χρωμα του αυτοκινητου στο τζαμι,ισως να επιανε... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2007, 20:32:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως όσες φορές το έχω κάνη με ξύδι είναι μια χαρά και πρόβλημα δεν μου έχει δημιουργήσει ούτε στο χρώμα ούτε πουθενά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|