PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Έσβησε με 50χλμ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

Ένταξη: 03 Δεκ 2005
Τόπος: Αν. Salonika

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Μάρ 2006, 15:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Έσβησε με 50χλμ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθώς γυρνούσα απο την συνάντηση πριν καμια ωρίτσα, απο μακρία βλέπω κόκκινο φανάρι με 50χλμ κ 3η. Βγάζω ταχύτητα για να τσουλίσει, κάνω 5 μέτρα κ Shocked μου εσβησε. Πρωτη φορά κατι τέτοιο.
Μηπως υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα?? δλδ, κάποια πρωινα (κρυα μηχανη) βαζω μπροστα κ αν δεν πατησω κ λίγο γκαζι σβήνει(δλδ κανουν οι στροφες ενα βιθυσμα, κ αν πεσει αρκετα έσβησε, αν δεν πέσει...) ΚΑΙ καποιεσ φορες (παντα με ζεστη μηχανη), πχ σε καποιο βενζιναδικο, γυρναει η μίζα αλλα τπτ, εκτος αν πατισω γκαζι κ παρει μπροστα, ή ξαναδοκιμάσω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Μάρ 2006, 16:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: Εσβησε με 50χλμ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

corey έγραψε:
Καθώς γυρνούσα απο την συνάντηση πριν καμια ωρίτσα, απο μακρία βλέπω κόκκινο φανάρι με 50χλμ κ 3η. Βγάζω ταχύτητα για να τσουλίσει, κάνω 5 μέτρα κ Shocked μου εσβησε. Πρωτη φορά κατι τέτοιο.
Μηπως υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα?? δλδ, κάποια πρωινα (κρυα μηχανη) βαζω μπροστα κ αν δεν πατησω κ λίγο γκαζι σβήνει(δλδ κανουν οι στροφες ενα βιθυσμα, κ αν πεσει αρκετα έσβησε, αν δεν πέσει...) ΚΑΙ καποιεσ φορες (παντα με ζεστη μηχανη), πχ σε καποιο βενζιναδικο, γυρναει η μίζα αλλα τπτ, εκτος αν πατισω γκαζι κ παρει μπροστα, ή ξαναδοκιμάσω.

Χμμ... 2 τεινα , μαπ σενσορ- κακη ποιοτητα βενζινης . Το χω παθει και στις 2 περιπτωσεις κι οχι να πηγαινω με 50 αλλα με 150... Confused προσοχη !

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206.1.4 (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) XR (1999)

Ένταξη: 05 Δεκ 2004
Τόπος: ΣΥΡΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Μάρ 2006, 22:27:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποντεσιομετρο πεταλουδας ισως...???? το βυθισμα αυτο δειχνει.... εκτος αν εχεις ηλεκτρικο γκαζι οποτε παει πεταλουδα.....

Στροφες,στροφες.....στροφες.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Μάρ 2006, 22:31:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως ρε παιδιά αυτή η peugeot είναι απίστευτη εταιρεία. Αυτό που λέτε το κάνει αρκετά συχνά και το δικό μου. Και όχι μόνο το δικό μου αλλά και πολλά 106 γνωστών μου, απο rallye και gti μέχρι και 1.000κ.ε. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να το κάνουν και μεταγενέστερα μοντέλα.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Μάρ 2006, 23:21:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: Εσβησε με 50χλμ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
...κακη ποιοτητα βενζινης

Shell βάζω συνέχεια άλλες απλή, άλλες V-Power. Σ' αυτην την περιπτωση νομίζω είχα απλή.

gianic έγραψε:
μαπ σενσορ

206.1.4 έγραψε:
ποντεσιομετρο πεταλουδας ισως...???? το βυθισμα αυτο δειχνει.... εκτος αν εχεις ηλεκτρικο γκαζι οποτε παει πεταλουδα.....

Επείδη έγω όμως που δεν σκαμπαζω κ πολλά απο μηχανικα Tease μηπως να το πάω στην αντιπρωσοπία?? θα μου κοστίσει τπτ να το κοιτάξουν??
'Η σε εναν απλό μηχανικο??

Υ.Γ. Αν κ απο τοτε μεχρι τωρα έχω κανει 300χλμ κ δεν έσβησε. (Βυθίσματα το στροφόμετρο έκανε όπως πάντα)

Επιστροφή στην κορυφή
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16v Dynamique

Ένταξη: 08 Μάρ 2006
Τόπος: A.Toυμπα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάρ 2006, 11:29:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη corey και εγω ειμαι νεο μελος σαν και εσενα με μονο 4500χιλ. στο αυτοκινητο σου λεω οτι στη θεση σου θα πηγαινα σιγουρα στην peugeot....To καλυπτει η εγγυηση, ειναι υποχρεωμενοι να το κοιταξουν...
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάρ 2006, 12:54:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: Εσβησε με 50χλμ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

corey έγραψε:

Επείδη έγω όμως που δεν σκαμπαζω κ πολλά απο μηχανικα Tease μηπως να το πάω στην αντιπρωσοπία?? θα μου κοστίσει τπτ να το κοιτάξουν??
'Η σε εναν απλό μηχανικο??

Υ.Γ. Αν κ απο τοτε μεχρι τωρα έχω κανει 300χλμ κ δεν έσβησε. (Βυθίσματα το στροφόμετρο έκανε όπως πάντα)

να το πας σε μεστορα για να συνδεσει με τον εγκεφαλο και να σου βγαλει ολες τις βλαβες . Αν ειναι ο μαποσενσορας θα στο βγαλει σιγουρα.

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
206.1.4 (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) XR (1999)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάρ 2006, 18:52:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια δεν εχει εγγυηση 2001 ειναι..(μολις το ειδα). ο μαπ, αν απο το διαγνωστικο μπεις στις παραμετρους, φαινεται αν διαβαζει σωστη πιεση...
εγω θα προτεινα να πας, να σου περασουν σπρεει επαφων ολες τις υποπτες φυσες(ανωδυνο οικονομικα...) να σου σβησουν τις/την βλαβες/η αν εχει γραψει, να το κυκλοφορισεις..... και αν κανει τα ιδια, ξεκινας και αλλαζεις τα πιθανως εμπλεκομμενα μερη ξεκινωντας απο το φθηνοτερο... Smile
παιδια να ξερετε, οι 7/10 βλαβες στα πεζο, ειναι απο επαφη-καλωδιο, και οχι απο εξαρτημα... βγαζουν τις πιο τρελες βλαβες αλλα εχουν την συνηθως πιο απλη λυση....

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάρ 2006, 07:50:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακάρι να ήταν έτσι απλά τα πράματα , δηλαδή οι περισσότερες βλάβες να είναι θέμα επαφών αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι.
Επίσης εάν δεν έχει γράψει βλάβες ο εγκέφαλος δεν είναι λογικό να αρχίσει να αλλάζει το πιο φτηνό ανταλλακτικό και βλέπουμε.
Για αρχή κάνεις μια διάγνωση , έχει δεν έχει βλάβες πες να σου βάλουν έναν πυκνωτή στον πολλαπλασιαστή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
206.1.4 (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) XR (1999)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάρ 2006, 20:11:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Μακάρι να ήταν έτσι απλά τα πράματα , δηλαδή οι περισσότερες βλάβες να είναι θέμα επαφών αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι.
Επίσης εάν δεν έχει γράψει βλάβες ο εγκέφαλος δεν είναι λογικό να αρχίσει να αλλάζει το πιο φτηνό ανταλλακτικό και βλέπουμε.
Για αρχή κάνεις μια διάγνωση , έχει δεν έχει βλάβες πες να σου βάλουν έναν πυκνωτή στον πολλαπλασιαστή.

Αργυρη... δεν ξερω πως το πηρες.. αλλα εννοω οτι..:
ειναι το πιο ευκολο και ανωδινο οικονομικα να κανει ηλεκτρονικο ελεγχο-διαγνωση και αν βγαλει συγκεκριμενη βλαβη για συγκεκριμενο εξαρτημα καλως... αν οχι και βρισκεται στο σκοταδι η βλαβη... να ελεγχθουν οι επαφες στα πιθανα υποπτα εξαρτηματα 1, 2...οσα ειναι, και να καθαριστουν με σπρεει επαφων...(δεν κοστιζει πανω απο 10-20 ευρω ολη η διαδικασια).
οταν λεω για υποπτα εξαρτηματα εννοω αυτα που τα συμπτωματα της βλαβης τα "δειχνουν" δηλαδη ειναι τα πιθανοτερα
υπαρχει σοβαροτατη περιπτωση να το κυκλοφορησει και να μην ξαναβγαλει προβλημα και μιλαω εκ πειρας... δικης μου αλλα και αναλογων περιπτωσεων.
αν βγαλει προβλημα παλι, τα πιθανα ελλατωματικα μερη πρεπει να αλλαχθουν.. με σειρα που θα την κρινει ο μηχανικος... αλλα δεν πληρωνει ο μηχανικος.. ο πελατης πληρωνει... οποτε αποψη μου και μονο, ειναι να ξεκινησεις απο το φθηνοτερο...(ακομα και απο εγγεφαλο μπορει να ειναι, δεν τον αλλαζεις με τη μια χωρις να δεις τα υπολοιπα που κοστιζουν δεκαδες φορες φθηνοτερα...

τα παραπανω ειναι αποψεις δικες μου και μονο.. δεν δεσμευουν κανεναν απλα προσπαθω να βοηθησω. οπως ο καθενας εδω εχει τις δικες του αποψεις.προσωπικα εχουν δει πολλα τα ματια μου απο βλαβες-συμπτωματα-λυσεις.
μακαρι να βρεθει λυση γρηγορα και ας ειναι και απο πυκνωτη.. Smile

Επιστροφή στην κορυφή
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάρ 2006, 21:58:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν... ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Wink
Κατα Παρασκευή με βλέπω για ηλεκτρολόγο, για να το συνδέση στον εγκεφαλο. Θα ακολουθήσω της συμβουλές σας. Σπρεϊ κ διαγραφή σφαλμάτων...... ή πυκνωτή (αν δεν έχει σφαλματα). Ποιος θα δικαιωθεί? Laughing
Θα σας αφήσω ενήμερους.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάρ 2006, 22:56:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να μας πεις ποιο ηταν το προβλημα οταν το βρεις.Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Μάρ 2006, 08:00:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206.1.4 έγραψε:
Touristas έγραψε:

Αργυρη... δεν ξερω πως το πηρες.. αλλα εννοω οτι..:
ειναι το πιο ευκολο και ανωδινο οικονομικα να κανει ηλεκτρονικο ελεγχο-διαγνωση και αν βγαλει συγκεκριμενη βλαβη για συγκεκριμενο εξαρτημα καλως... αν οχι και βρισκεται στο σκοταδι η βλαβη... να ελεγχθουν οι επαφες στα πιθανα υποπτα εξαρτηματα 1, 2...οσα ειναι, και να καθαριστουν με σπρεει επαφων...(δεν κοστιζει πανω απο 10-20 ευρω ολη η διαδικασια).
οταν λεω για υποπτα εξαρτηματα εννοω αυτα που τα συμπτωματα της βλαβης τα "δειχνουν" δηλαδη ειναι τα πιθανοτερα
υπαρχει σοβαροτατη περιπτωση να το κυκλοφορησει και να μην ξαναβγαλει προβλημα και μιλαω εκ πειρας... δικης μου αλλα και αναλογων περιπτωσεων.
αν βγαλει προβλημα παλι, τα πιθανα ελλατωματικα μερη πρεπει να αλλαχθουν.. με σειρα που θα την κρινει ο μηχανικος... αλλα δεν πληρωνει ο μηχανικος.. ο πελατης πληρωνει... οποτε αποψη μου και μονο, ειναι να ξεκινησεις απο το φθηνοτερο...(ακομα και απο εγγεφαλο μπορει να ειναι, δεν τον αλλαζεις με τη μια χωρις να δεις τα υπολοιπα που κοστιζουν δεκαδες φορες φθηνοτερα...

τα παραπανω ειναι αποψεις δικες μου και μονο.. δεν δεσμευουν κανεναν απλα προσπαθω να βοηθησω. οπως ο καθενας εδω εχει τις δικες του αποψεις.προσωπικα εχουν δει πολλα τα ματια μου απο βλαβες-συμπτωματα-λυσεις.
μακαρι να βρεθει λυση γρηγορα και ας ειναι και απο πυκνωτη.. Smile

Δεν το πείρα στραβά πάντως μην σε απασχολεί αυτό το θέμα είναι όλα οκ.
Εξάλλου να βοηθήσουμε θέλουμε. Very happy Very happy

Τώρα για το σπρέι και για τις επαφές δεν λέω ότι δεν γίνεται αλλά επειδή έχω δει πάρα πολλά (λόγο δουλειάς ) για αυτό το λέω ότι δεν είναι έτσι απλά τα πράματα.
Εάν δεν έχεις κάνει διάγνωση να δεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και αρχίσεις να βγάζεις φύσσες είναι πολύ πιθανό να κρατήσει σφάλματα ο εγκέφαλος έστω και σαν , παροδικά , και να σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 15:44:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά αν κ καθυστεριμένα, πήγα στον ηλεκτρολόγο. Το έβαλε στον εγκεφαλο κ εβγαλε ένα προβλημα: "Πρόβλημα ανάφλεξης .......(δεν θυμάμαι) ". Ο ηλεκτρολόγος λέει κατα 99% πολλαπλασιαστής, αλλα να μην κάνω τπτ ακόμα, να το αφήσω να χειροτερέψει (αν χειροτερέψει) κ μετά τον αλλάζω.
Τι λέτε?? σωστή/λάθος διάγνωση?

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 20:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά φέρτο στην Αθήνα και ο "Μαγος" Αργύρης θα το κάνει καινούργιο.....
Και ένα δημόσιο Ευχαριστώ στον Αργύρη για την πολύ καλή δουλειά που έκανε στο αυτοκίνητό μου. Off Topic
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 22:19:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να το* φέρω στην αθήνα το βλέπω λίγο δύσκολο. Αργύρης τι εστί?? καινούργιος πόσο πάει??

* το => πολλαπλαστιαστής

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Απρ 2006, 13:08:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν αλλάξεις πολλαπλασιαστή θέλω να μου πεις αν σου είναι εύκολο και μπορείς να καταλάβεις εάν είναι “παραλληλόγραμμος SAGEM” ή με “καμπύλες ELECTROGFIL” Δεν ξέρω πως αλλιώς να στο πω για να καταλάβεις τέσπα θα βρω φωτογραφίες. Επίσης δες εάν έχει πυκνωτή , επίσης θα βρω φωτογραφία.
Τώρα εάν έχεις των πρώτο χωρίς πυκνωτή θέλει αλλαγή συν των πυκνωτή.
Εάν έχεις των δεύτερο χωρίς πυκνωτή βάζεις έναν και θα ησυχάσεις.
Εάν θυμάμαι καλά η τιμή του πρέπει να είναι στα 100+ευρώ αλλά για σίγουρα θα σου πω Δευτέρα.
Επιστροφή στην κορυφή
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Απρ 2006, 14:32:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν έρθει η ώρα τις ελπίζω να θυμηθώ να σας ενημερώσω. Πιστευώ κατάλαβα πως θα τον ξεχωρίσω.
Αν έχω τον 2ο με τον πυκνωτή, γιατή να αλλάξω μόνο τον πυκνωτή? είναι σίγουρο οτί θα λυθεί το πρόβλημα?

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Απρ 2006, 19:37:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είπα πουθενά να αλλάξεις πυκνωτή…..
Λέω ότι εάν έχεις το δεύτερο να βάλεις έναν πυκνωτή ΑΝ δεν έχει
Επιστροφή στην κορυφή
pugsbanny (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

306 1.6 (16V) Champion (2001)

Ένταξη: 03 Ιαν 2005
Τόπος: Νίκαια, Επίδαυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 12:36:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αργύρη καλησπέρα, επειδή και εμένα μου κάνει αυτό το βύθισμα στις στροφές και αν κατάλαβα καλά είσαι μηχανικός θα μπορούσες να στο φέρω να του ρίξεις μια ματιά?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης