PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το παγούρι του ψυγείου είναι άδειο! SOS!!!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2007, 15:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Το παγούρι του ψυγείου είναι άδειο! SOS!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητα μελη χρειαζομαι την βοηθεια σας! Εχθες το απογευμα καθαριζα την μηχανη του 206 μου και εκπληκτος ειδα το παγουρι του ψυγειου μου αδειο!!!!! Επαθα σοκ!!!! το αυτοκινητο ειχε κανει το προγραμματισμενο service των 45000 χλμ ακριβως πριν ενα μηνα σε επισημο service peugeot. ειχαν αλλαξει τα υγρα! αντιμετοπιζω ενα προβλημα οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο (εδω και 1.5 μηνα) και το βαζω μπροστα κολλαει ο ενας κυλινδρος για 10 sec. και το αυτοκινητο τρεμει ολοκληρο και στην συνεχεια φτιαχνει! τσεκαρα με εναν φιλο μηχανικο που ασχολητε με tunning πανω σε peugeot αυτοκινητα και ειδε οτι δεν υπαρχει διαρροη στο κυκλωμα του ψυγειου!!!!! ΕΡΩΤΗΣΗ! Εχω καψει φλανζα? παω για ρεκτιφιε στο καπακι? Τι να κανω χρειαζομαι την βοηθεια σας!! οι 2 βλαβες εχουν σχεση μεταξυ τους? Crying or Very sad Με φιλικους χερετισμους MAD

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2007, 17:53:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Το παγούρι του ψυγείου είναι άδειο! SOS!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAD έγραψε:
αντιμετοπιζω ενα προβλημα οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο (εδω και 1.5 μηνα) και το βαζω μπροστα κολλαει ο ενας κυλινδρος για 10 sec. και το αυτοκινητο τρεμει ολοκληρο και στην συνεχεια φτιαχνει! τσεκαρα με εναν φιλο μηχανικο που ασχολητε με tunning πανω σε peugeot αυτοκινητα και ειδε οτι δεν υπαρχει διαρροη στο κυκλωμα του ψυγειου!!!!! ΕΡΩΤΗΣΗ! Εχω καψει φλανζα? παω για ρεκτιφιε στο καπακι? Τι να κανω χρειαζομαι την βοηθεια σας!! οι 2 βλαβες εχουν σχεση μεταξυ τους? Crying or Very sad Με φιλικους χερετισμους MAD

Μάλλον σου ρετάρει και δεν κολλάει κανένας κύλινδρος.
Αυτό όμως μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράματα.
Καλό είναι να μετρήσετε μια συμπίεση και να κάνεις και μια διάγνωση μήπως δείξει κάτι.
Όσο για την απώλεια νερού αυτό που μπορείς να κάνεις αφού έχεις δει ότι δεν έχει κάποια διαρροή είναι να του βάλεις νερό και να το παρακολουθήσεις
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2007, 18:35:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αργυρη οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο τρεμει και η εξατμιση βγαζει ακαφτη βενζινη αν σε βοηθαει και για ατο λεω οτι κολλαει ο ενας κυλινδρος!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2007, 19:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAD έγραψε:
Αργυρη οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο τρεμει και η εξατμιση βγαζει ακαφτη βενζινη αν σε βοηθαει και για ατο λεω οτι κολλαει ο ενας κυλινδρος!

αυτό το "υγρό" που βγαίνει απ την εξάτμιση δεν έχουμε πει ότι είναι απλοί υδρατμοί κ σε καμία περίπτωση άκαφτη;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης