PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

σκουπα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostas2087 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Ιαν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Απρ 2007, 22:12:43    Θέμα δημοσίευσης: σκουπα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα.εχω μια σκουπα της peugeot sport.εχω ενα 206 χς 1400 μοντελο 2004.τεριαζει στο αμαξι σαν τοποθετιση? η θελει καμια πατεντα?και τι κοστος εχει για να τιν βαλω,θελει και αλλαγει τοι φιλτρο και ποσο κανει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Απρ 2007, 23:05:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικά, αν δεν είναι το 16v βάζεις την σκούπα με την υπάρχουσα σωλήνα !
Ένα φίλτρο green κοστίζει 50 Euro, αν την πήρες μεταχειρισμένη, καλό είναι να το αλλάξεις για να αρχίσεις εσύ την συντήρηση του !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 19:09:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η σκουπα ταιριαζει κουτι στο 206 και χωρις πατεντες τωρα για το κοστος τι να σου πω αν "πιανουν" τα χερια σου την βαζεις και μονος σου με κοστος μηδεν οσο για το φιλτρο καλο θα ηταν να το αλλαξεις με ενα καινουργιο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
kostas2087 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Ιαν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 20:19:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: σκουπα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas2087 έγραψε:
καλησπερα.εχω μια σκουπα της peugeot sport.εχω ενα 206 χς 1400 μοντελο 2004.τεριαζει στο αμαξι σαν τοποθετιση? η θελει καμια πατεντα?και τι κοστος εχει για να τιν βαλω,θελει και αλλαγει τοι φιλτρο και ποσο κανει?
ειναι 16 βαλβιδο το αυτοκιν.
Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 20:27:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωστα και το δικο μου το 16βαλβιδο ειναι.
Σε εμενα μπηκε ανετα η σκουπα ολη η διαδικασια με προσωπικη εργασια 15 λεπτα,μισος φραπες και 2 camel.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 20:33:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: σκουπα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas2087 έγραψε:

η πεζω σπορ δεν εχει βγάλει για το δικο μας μηχανοστάσιο σκούπα νομίζω. Αν εχεις λοιπον μια σκούπα πχ απο 106... ίσως να μην κανει χωροταξικά ουτε με πατέντα.

Παντως η σιμότα εχει βγάλει για 1.4 16V Wink
Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 20:36:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγω απο οσο ξερω μονο η simota εχει βγαλει σκουπα για το δικο μας μοτερ

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 21:55:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Λογικά, αν δεν είναι το 16v βάζεις την σκούπα με την υπάρχουσα σωλήνα !
Ένα φίλτρο green κοστίζει 50 Euro, αν την πήρες μεταχειρισμένη, καλό είναι να το αλλάξεις για να αρχίσεις εσύ την συντήρηση του !

Έχω την εντύπωση ότι σε όλα τα 206 μπαίνει σκούπα, εκτός τα 2,0.
Στο 1,4cc 16v απλός χρειάζεται και μια σωλήνα από την εισαγωγή, καθώς από την μάνα του το φίλτρο είναι μακρόστενο και κολλημένο σχεδόν πάνω στον κινητήρα !
1.6cc 16v
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00258.jpg
1.4cc 16v
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00264.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2007, 14:56:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την σωληνα που λες σε εμενα την ειχε μεσα στο κουτι οταν αγορασα την σκουπα απλα ηθελε συναρμολογιση

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2007, 15:51:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ ωραία !!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2007, 15:59:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε πάλι τα ίδια...

Η μόνη εταιρία που έχει βγάλει για το 1.4 16v (ET3J4) μοτέρ (δεν έχω βρει κάποια άλλη εταιρία) είναι η Simota. Και αυτό επειδή, τα σωληνάκια του υδραυλικού τιμονιού και a/c είναι πιο ψηλά από αυτά των άλλων μοτέρ.

Με λίγα λόγια, η σκούπα της Peugeot Sport, ΔΕΝ πιστεύω πως θα κάνει για το 16v.

Επίσης αυτή εδώ πιο πολύ μου φαίνεται για πολυεστερική με ένα αυτοκόλλητο από πάνω, παρά Peugeot Sport γνήσια Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2007, 16:03:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αστέρι είσαι !
Επιστροφή στην κορυφή
panosgep (Πάνος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)

Ένταξη: 09 Φεβ 2005
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 10:05:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα η Simota δεν έκανε 100% και χρειάστηκε να μικρύνω το σωλήνα της για να μη βρίσκει πουθενά.

Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires

P@N1S
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης