Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
MAD (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RALLYE 1.6T
Ένταξη: 14 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 1102
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2007, 15:46:22 Θέμα δημοσίευσης: Το παγούρι του ψυγείου είναι άδειο! SOS!!!!!! |
|
|
Αγαπητα μελη χρειαζομαι την βοηθεια σας! Εχθες το απογευμα καθαριζα την μηχανη του 206 μου και εκπληκτος ειδα το παγουρι του ψυγειου μου αδειο!!!!! Επαθα σοκ!!!! το αυτοκινητο ειχε κανει το προγραμματισμενο service των 45000 χλμ ακριβως πριν ενα μηνα σε επισημο service peugeot. ειχαν αλλαξει τα υγρα! αντιμετοπιζω ενα προβλημα οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο (εδω και 1.5 μηνα) και το βαζω μπροστα κολλαει ο ενας κυλινδρος για 10 sec. και το αυτοκινητο τρεμει ολοκληρο και στην συνεχεια φτιαχνει! τσεκαρα με εναν φιλο μηχανικο που ασχολητε με tunning πανω σε peugeot αυτοκινητα και ειδε οτι δεν υπαρχει διαρροη στο κυκλωμα του ψυγειου!!!!! ΕΡΩΤΗΣΗ! Εχω καψει φλανζα? παω για ρεκτιφιε στο καπακι? Τι να κανω χρειαζομαι την βοηθεια σας!! οι 2 βλαβες εχουν σχεση μεταξυ τους? Με φιλικους χερετισμους MAD
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2007, 17:53:00 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το παγούρι του ψυγείου είναι άδειο! SOS!!!!!! |
|
|
MAD έγραψε: | αντιμετοπιζω ενα προβλημα οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο (εδω και 1.5 μηνα) και το βαζω μπροστα κολλαει ο ενας κυλινδρος για 10 sec. και το αυτοκινητο τρεμει ολοκληρο και στην συνεχεια φτιαχνει! τσεκαρα με εναν φιλο μηχανικο που ασχολητε με tunning πανω σε peugeot αυτοκινητα και ειδε οτι δεν υπαρχει διαρροη στο κυκλωμα του ψυγειου!!!!! ΕΡΩΤΗΣΗ! Εχω καψει φλανζα? παω για ρεκτιφιε στο καπακι? Τι να κανω χρειαζομαι την βοηθεια σας!! οι 2 βλαβες εχουν σχεση μεταξυ τους? Με φιλικους χερετισμους MAD |
Μάλλον σου ρετάρει και δεν κολλάει κανένας κύλινδρος.
Αυτό όμως μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράματα.
Καλό είναι να μετρήσετε μια συμπίεση και να κάνεις και μια διάγνωση μήπως δείξει κάτι.
Όσο για την απώλεια νερού αυτό που μπορείς να κάνεις αφού έχεις δει ότι δεν έχει κάποια διαρροή είναι να του βάλεις νερό και να το παρακολουθήσεις |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MAD (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RALLYE 1.6T
Ένταξη: 14 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 1102
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2007, 18:35:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αργυρη οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο τρεμει και η εξατμιση βγαζει ακαφτη βενζινη αν σε βοηθαει και για ατο λεω οτι κολλαει ο ενας κυλινδρος!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2007, 19:12:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MAD έγραψε: | Αργυρη οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο τρεμει και η εξατμιση βγαζει ακαφτη βενζινη αν σε βοηθαει και για ατο λεω οτι κολλαει ο ενας κυλινδρος! |
αυτό το "υγρό" που βγαίνει απ την εξάτμιση δεν έχουμε πει ότι είναι απλοί υδρατμοί κ σε καμία περίπτωση άκαφτη;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|