Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Φεβ 2007, 02:44:17 Θέμα δημοσίευσης: Τρέμουλο στο ρελαντι... |
|
|
Τελευταια αντιμετωπιζω το εξης... Οταν το αυτοκινητο ειναι στο ρελαντι και οι στροφες γυρω στις 800, ξαφνικα ο δεικτης παιζει προς τα κατω (οχι πολυ παντως, 100 το μεγιστο) συνεδευομενος απο ενα τρεμουλο απο το μοτερ που ειναι και σχετικα εντονο!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΓΡΙΓΟΡΟΣ (Kώστας) Νέος χρήστης

106 RALLE
Ένταξη: 28 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 61 Τόπος: Ιλιον αθηνα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Φεβ 2007, 12:41:21 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρέμουλο στο ρελαντι... |
|
|
netblaster έγραψε: | Τελευταια αντιμετωπιζω το εξης... Οταν το αυτοκινητο ειναι στο ρελαντι και οι στροφες γυρω στις 800, ξαφνικα ο δεικτης παιζει προς τα κατω (οχι πολυ παντως, 100 το μεγιστο) συνεδευομενος απο ενα τρεμουλο απο το μοτερ που ειναι και σχετικα εντονο!!! |
Ένα καθάρισμα στην πεταλούδα γκαζιού και των αισθητήρα υποπίεσης Γιώργο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Φεβ 2007, 14:23:19 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρέμουλο στο ρελαντι... |
|
|
Touristas έγραψε: | netblaster έγραψε: | Τελευταια αντιμετωπιζω το εξης... Οταν το αυτοκινητο ειναι στο ρελαντι και οι στροφες γυρω στις 800, ξαφνικα ο δεικτης παιζει προς τα κατω (οχι πολυ παντως, 100 το μεγιστο) συνεδευομενος απο ενα τρεμουλο απο το μοτερ που ειναι και σχετικα εντονο!!! |
Ένα καθάρισμα στην πεταλούδα γκαζιού και των αισθητήρα υποπίεσης Γιώργο. |
Καλυπτει η εγγυηση υποθετω...ε???
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
-MitSoS- (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16V) Dynamic (2006)
Ένταξη: 06 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 17 Τόπος: Από Αθήνα αλλά είμαι Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 18:52:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια το ιδιο ειχα και εγω οταν το αυτοκινητο ηταν 5 μηνων!!!!!!!!!!!
Το πηγα αντιπροσωπια μου αλλαξαν πεταλουδα (ειμαι μεσα στην εγγυηση ευτηχως). Η απαντηση ειναι Ν Ο Θ Ε Ι Α! Επειδη ειμαι Αθηναιος που μενει πατρα τα τελευταια 3 χρονια ειμαι πανω-κατω συνεχεια.Μου το παρουσιαζε μονο οταν εβαζα απο πρατηριο αγνωστο για μενα (παντα ομως SHELL) και συγκεκριμενα με V-POWER!Παιδια προσεχετε!! Φουλαρετε σε πρατηρια που εμπιστευεστε!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TiMoRiS (Argiris) Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56
Ένταξη: 06 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 420 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 00:26:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και έκανα αυτό που λέει ο Αργύρης πιο πάνω και τώρα είναι ΟΚ!Βέβαια σε peugeot πότε δεν είναι ακίνητος ο δείκτης των στροφών στο ρελαντί, όπως στα γερμανικά!(βλ.Golf)
www.asfaleia365.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
HORSAKOS (ιωαννης) Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 8v 2001/6 X5
Ένταξη: 24 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 26 Τόπος: thessaloniki menemeni
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Φεβ 2007, 14:29:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
afto to problima parousiastike k se emena ...epeze to relanti k ta fota sto kardan ..aisthtiras lamda alla de nomizo na exeis tetoio problima esy ...
Οδηγα προσεχτικα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|