PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

MOY ANAΨΕ ΤΟ STOP

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Φεβ 2007, 21:04:56    Θέμα δημοσίευσης: MOY ANAΨΕ ΤΟ STOP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου αναψε το στοπ στο καντραν μαζι με το σηματακι που αναβει οταν εχουμε τραβηγμενο το χειροφρενο!! το πολυ για 1 δευτερολεπτο πανω σε στροφη με 3 ατομα και 130 χιλιομετρα!τι μπορει να ειναι ? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Φεβ 2007, 21:07:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να πω ακομα οτι το αυτοκινητο ειναι χαμηλομενο κατα 3.5 και εγω αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι μπορει να εκατσε πολυ απο μια μερια..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Φεβ 2007, 21:10:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα,
Μήπως τα φρένα σου έχουν αρκετά χιλιόμετρα με αποτέλεσμα να έχει κατέβει η στάθμη του υγρού των φρένων ?
Όταν συμβαίνει αυτό, απλώς το φλοτέρ βλέπει χαμηλότερη στάθμη υγρών, σε στροφές και σε απότομο φρενάρισμα !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Φεβ 2007, 21:14:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνήθως τότε ανάβουν για τόσο λίγο, το stop και του χειρόφρενου ! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Φεβ 2007, 21:28:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλεις τακάκια εμπρός , αν δεν έχεις καμία διαρροή πράμα πολύ σπάνιο.
Έχουν φαγωθεί και έχει κατέβη η στάθμη των υγρών οπότε σε προειδοποιεί για να δεις τι γίνεται.
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Φεβ 2007, 22:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thnx thnx thnx Smile
Επιστροφή στην κορυφή
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 03:41:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα παλι μου αναβει πολυ συχνα ενα κιτρινο λαμπακι διπλα στον δεικτη της βενζινης,τι να ειναι.... καθε μερα αναμενο ειναι,γιατι αραγε? εχει να φτασει μεχρι την μεση ο δεικτης ΜΗΝΕΣ ολοκληρους, ολο στα κοκκινα ειναι Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 04:01:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

billisdim έγραψε:
εμενα παλι μου αναβει πολυ συχνα ενα κιτρινο λαμπακι διπλα στον δεικτη της βενζινης,τι να ειναι.... καθε μερα αναμενο ειναι,γιατι αραγε? εχει να φτασει μεχρι την μεση ο δεικτης ΜΗΝΕΣ ολοκληρους, ολο στα κοκκινα ειναι Laughing Laughing Laughing

Το νου σου, έτσι μειώνεις την ζωή της τρόμπας βενζίνης αν δεν κάνω λαθος. Αν βέβαια ειναι ετσι οπως τα λες...
Επιστροφή στην κορυφή
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 04:29:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ μην υπερβαλλω κ ολας, αλλα οτι ειναι συχνα στα κοκκινα,ειναι.. που κ που βαζω ενα καθαριστικο βενζινης της STP στο ρεζερβουαρ, μπας και την σωσω.. ελπιζω να κανω καλα,μιας που απ οσο ξερω, το 206 δεν εχει και φιλτρο βενζινης. εχουμε ξεφυγει ομως ηδη απο το θεμα Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης