PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Πρόβλημα με Κόρνα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
LefterisK (Λευτερης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Μάϊ 2005
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ 2007, 14:54:57    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Πρόβλημα με Κόρνα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρα. Εχω ενα 307 4χρονια τωρα με μηδενικα προβληματα και απροβληματιστη χρηση..Αλλα μετα την επιτυχια της εθνικης της ποδοσφαιρικης μας ομαδας(θυμαστε;;2004;;ευro;Wink που το ειχα παρει μεχρι την ομονοια και κορναρα συνεχεια για 3ωρες αρχισε να μου κανει "νερα" η κορνα του...το πηγα σε ηλεκτρολογο αλλαξε την κορνα κ τιποτα...το πηγα στην αντιπροσωπια με την κορνα της μανας του κ μου ειπαν οτι μου αλλαξαν την πλεξουδα κ μεσα σε ενα μηνα ξαναχαλασε.το κρατησα ετσι χαλασμενο για κανα 4μηνο αλλα μου ετυχαν κατι κουλα οπως οδηγουσα με γριες κ γερους "ιπταμενους" απο το πεζοδρομιο στο δρομο κ αφου τα χρειαστηκα το ξαναπηγα στην αντιπροσωπια. εκει ειδα οτι εβγαλαν το κεντρικο κομματι του τιμονιου (με τον αεροσακο) και ξεβιδωσαν τα 2βυσματα που υπαρχουν στο σκελετο του τιμονιου..τους ρωτησα τι κανουν κ μου ειπαν ρυθμισμα!!!μεσα σε 2βδομαδες ξαναχαλασε η κορνα κ μου εχει σπασει τα νευρα...εχετε καμια ιδεα;;;;;;;;;

ex-owner Peugeot 307 1360cc 8v superchiped 86 PS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
LefterisK (Λευτερης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ 2007, 14:58:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω σκεφτει να τραβηξω νεα γραμμη με νεο διακοπτη εκτος τιμονιου μπας κ ησυχασω (για να μην ξαπλωσω κανενα γερακο που δεν βλεπει μπροστα του!)
γινεται κατι τετοιο;;;αξιζει;;;τι αλλο προτεινετε;;;ευχαριστω!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 10:01:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χρειάζεται να τραβήξεις κανένα καλώδιο.
Επισκευή το καλώδιο τις κόρνας θέλει στο τιμόνι (καλύτερη στήριξη) και θα δουλεύει μια χαρά μετά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
LefterisK (Λευτερης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 15:10:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εννοεις φιλε μου την πλεξουδα;γιατι αλλαξα το φις της πλεξουδας (δηλαδη ετσι μου ειπαν αλλα εκαναν το πολυ 2'!!!) και παλι εχει προβλημα...

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Φεβ 2007, 09:06:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοώ των τρόπο με τον οποίο είναι στερεωμένο το καλώδιο τις κόρνας στο τιμόνι.
Δεν χρειάζεται παραπάνω από 2-3 λεπτά για να γίνει αυτό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
LefterisK (Λευτερης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Φεβ 2007, 13:24:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω πολυ....θα το δοκιμασω κ θα ενημερωσω..... Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης