PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Opel Astra 1.6T 180 SRi

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Φεβ 2007, 19:54:56    Θέμα δημοσίευσης: Opel Astra 1.6T 180 SRi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/205003/vauxhall_astra.html

το μικρό ξαδελφάκι του OPC...
Με μόλις 180Ps στα 1600cc...

Παράθεση:
Replacing the old Astra’s 170bhp and 200bhp 2.0-litre turbo powerplants, the new engine pumps out a healthy 177bhp and a useful 230Nm of torque. It’s mated to a six-speed manual gearbox as standard.

Completing the benchmark sprint from 0-60mph in 7.8 seconds, and accelerating on to a maximum speed of 137mph, the newcomer is quicker than the outgoing 170bhp car (which covered 0-60mph in 8.1 seconds). It’s nearly as fast as the 200bhp variant (7.7 seconds), and has enough pace at its disposal to keep up with today’s hottest hatches

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Φεβ 2007, 19:59:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ρωτω η Peugeot τι κανει για ολα αυτα?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Φεβ 2007, 20:22:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να περιμένεις το 308...
Εξάλλου μοτερ 1,6Τ της Peugeot/BMW πλέον υπάρχει Wink
(αλλά ας μην το αναλύσουμε εδώ αυτό)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Φεβ 2007, 20:30:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να κανουν και ενα 2.0Τ.
Τελος παντων.Το Corsa μου αρεσε σαν αυτοκινητο γιατι ετυχε να το δω απο κοντα.
Εχει πολυ καλο εσωτερικο με ωραια καθισματα και μαλ**α υλικα στο ταμπλο.
Μεγαλους χωρους για μικρη κατηγορια.
Απο εξωτερικη εμφανιση ειναι συμπαθητικο.Εκανα ωραια να συνηθισω να φωτιστικα σωματα που πραγματικα δεινουν αλλη αισθηση στο ολο συνολο.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Φεβ 2007, 23:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Και ρωτω η Peugeot τι κανει για ολα αυτα?

Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Φεβ 2007, 01:06:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλακαα πλαστικα το Corsa??? Δε νομιζω... Εγω σε δυο τρια εκθεσιακα που εχω μπει και μαλιστα πλουσιες εκδοσεις ειχαν σκληρα, αλλα καλης ποιοτητας!!!

Για τον κινητηρα αυτο του Astra πιστευω οτι ηταν μια πολυ αναμενομενη κινηση, βασει τις κινησεις του ανταγωνισμου!!!

Οσο για το τι κανει η Peugeot, φτιαχνει πετρελαιοκινητηρες, γιατι πολυ απλα αυτοι αποτελουν το μεγαλυτερο μεριδιο πωλησεων της!!! Και στα πετρελαια ειναι πολυ μπροστα...

Οσο για βενζινοκινητηρες περαν του 1.6Τ και τις διαβαθμισεις του και τον νεο 1.4 16ν δεν εχω ακουσει κατι αλλο...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Φεβ 2007, 13:59:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Μαλακαα πλαστικα το Corsa??? Δε νομιζω... Εγω σε δυο τρια εκθεσιακα που εχω μπει και μαλιστα πλουσιες εκδοσεις ειχαν σκληρα, αλλα καλης ποιοτητας!!!

Για τον κινητηρα αυτο του Astra πιστευω οτι ηταν μια πολυ αναμενομενη κινηση, βασει τις κινησεις του ανταγωνισμου!!!

Οσο για το τι κανει η Peugeot, φτιαχνει πετρελαιοκινητηρες, γιατι πολυ απλα αυτοι αποτελουν το μεγαλυτερο μεριδιο πωλησεων της!!! Και στα πετρελαια ειναι πολυ μπροστα...

Οσο για βενζινοκινητηρες περαν του 1.6Τ και τις διαβαθμισεις του και τον νεο 1.4 16ν δεν εχω ακουσει κατι αλλο...

ναι φτιαχνει πετρελαιοκινητηρα μια και θα εχουμε για πολλααααα χρονια ακομα πετεραιο οποτε ειπε να επενδυσει στην τεχνολογια του μελλοντος Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης