PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κλοπή Ζαντών! Αίσχος ντροπή και αηδία!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostasgrtour (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0lt Grand Tourisme

Ένταξη: 06 Φεβ 2006
Τόπος: lepanto

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 10:01:39    Θέμα δημοσίευσης: Κλοπή Ζαντών! Αίσχος ντροπή και αηδία! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά αισθάνθηκα αγαπητοί clubακιδες την περασμένη πέμπτη όπου το πρωί μόλις σηκώθηκα και πηγαίνοντας προς την μπαλκονόπορτα για να ρίξω την καθημερινή μου ματιά προς το αυτοκίνητο διαπίστωσα ότι κάτι ζώα (μόνο έτσι μπορώ να τα χαρακτηρίσω ) πραγματικά ζώα μου είχαν σηκώσει το αμάξι και μου είχαν πάρει τις ζάντες .Ναι τις ζάντες ,τις μαμά ζάντες αλουμινίου 16’ που έχει το GT και οι οποίες ήταν χιλιοχτυπημένες και γρατσουνισμένες τα δε λάστιχα μετά από ένα μήνα θα τα άλλαζα (γιατί είχαν λιώσει).Βέβαια τα ζώα δεν κατάφεραν να μου πάρουν τις ζάντες που ήταν προς το πεζοδρόμιο γιατί λίγο που το αμάξι είναι χαμηλό λίγο που το πεζοδρόμιο είναι λίγο ψηλό δεν μπόρεσαν να βάλουν γρύλο για να πάρουν και τις άλλες ζάντες.
Το περιστατικό δεν έγινε σε κάποιο μη φωτιζόμενο στενό .ο συναγερμός χτύπησε αλλά εγώ εκείνη την νύχτα δεν τον άκουσα γιατί ψηνόμουν στον πυρετό λόγο ίωσης .

Αίσχος ντροπή και αηδία! που έχουμε φτάσει σαν κοινωνία?

Προσοχή σε όλους να έχετε το νου σας .

Grand Tourisme fly away...................
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 10:14:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked W00t W00t W00t W00t W00t

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 10:21:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανας γυφτος θα ηταν...ποσο ζωα ειναι ρε φουστη μου!

ερωτηση. ειχες μπουλονια ασφαλειας?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tazmania (konstantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 CC 1.6

Ένταξη: 04 Φεβ 2004
Τόπος: Αιγάλεω CITY

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 10:35:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα.Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό έχει πάρει διαστάσεις.Πριν λίγες μέρες στην πολυκατοικία που μένω έβαλαν το αμάξι συγκάτοικου και φίλου σε τσιμεντόλιθους( Shocked Shocked ) και του πήραν τις ζάντες !!Να σημειωθεί ότι το αμάξι ήταν σε πυλωτή.........Τι άλλα να πεις πια....Απλά ελπίζεις να μην έρθει η σειρά σου......
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 10:37:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
κανας γυφτος θα ηταν...ποσο ζωα ειναι ρε φουστη μου!

ερωτηση. ειχες μπουλονια ασφαλειας?

Οχι δεν είχα !!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 10:45:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα ρίξετε και μια ματιά στις αγγελίες (ΧΕ κλπ), θα δείτε ότι υπάρχουν αρκετές ζάντες αλουμινίου και μάλιστα φτηνές.....

Δεν ξέρω αν έχουν σχέση, αλλά επειδή ψάχνω μια 4άδα ακόμα, μου έκανε εντύπωση.....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

Ένταξη: 04 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 10:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ποια περιοχή έγινε το περιστατικό?
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 11:06:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε:
Σε ποια περιοχή έγινε το περιστατικό?

ΛΟΦΟΣ ΣΚΟΥΖΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ.
Δηλαδή στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνού.

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 11:09:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι δυνατόν... Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 11:54:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν 2 χρόνια περίπου που έβαλα τις ζάντες πίστευα ότι τις καλύπτει η μερική κλοπή που έχω στην ασφάλεια του αυτοκινήτου. Πριν μερικές μέρες όμως, που διάβασα για παρόμοια κλοπή ζαντών, ρώτησα στον ασφαλιστή μου αν εμένα με καλύπτει η ασφάλεια που έχω. Αφού ρώτησε στα κεντρικά μου είπε ότι δεν με καλύπτει γιατί έχουν τις παλιές φωτογραφίες χωρίς τις ζάντες. Εντάξει εγώ θα στείλω νέες φωτογραφίες αλλά τι γίνεται σε μια πιθανή κλοπή? Σε καλύπτουν για όλη την αξία των ζαντών ή σου δίνουν καμιά 200 ευρώ και πάλι καλά να λες? Τα μπουλόνια ασφαλείας αξίζουν και σε τι τιμή τα βρίσκεις?

Επιστροφή στην κορυφή
vassaki (Βάσω)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (8V) XT Auto (2004)

Ένταξη: 19 Νοέ 2004
Τόπος: Αθήνα-Υμηττός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 12:05:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Χριστός και η Παναγία! Shocked Shocked Μα είναι δυνατόν??Κανένας δεν πήρε χαμπάρι τίποτα??Σε τι κοινωνία ζούμε??Έλεος πια.... Evil

Apo tin poli erxomai kai sti korfi kanella...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 12:57:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassaki έγραψε:
Ο Χριστός και η Παναγία! Shocked Shocked Μα είναι δυνατόν??Κανένας δεν πήρε χαμπάρι τίποτα??Σε τι κοινωνία ζούμε??Έλεος πια.... Evil

Εύχομαι να μην τύχει σε κανένα σας.
Πραγματικά είναι σαν να σου μαγαρίζουν το σπίτι.
Αν έχεις και hobby το αυτοκίνητο σου είναι ακόμα χειρότερο να το βλέπεις σε αυτήν την κατάσταση . τι άλλο να πω ;
Τα ζώα αυτά πρέπει να έχουν πάρα πολύ θράσος …μα παρά πολύ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 15:36:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι να μην τουσ πετυχεις την στιγμη που το κανουνε αυτο... Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 15:43:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλακα κανεις, εγω εδω στον Βουτζα που μενω ειχα παρατησει εξω απο το σπιτι στο πεζοδρομιο δυο σλικς αχρηστα για πεταμα, και ενα βραδυ που ειχε χρειαστει να μεινει το αγωνιστικο εξω απο το σπιτι μπροστα απο το πεζοδρομιο στο σημειο που ηταν παρατημενα τα λαστιχα, (αρα επρεπε να σταματησεις να τα δεις!) την επομενη μερα δεν υπηρχαν τα λαστιχα,μαλλον θα σταματησαν να βουτηξουν το αυτοκινητο, αλλα κατι με γλυτωσε και ετσι μου βουτηξαν τα εντελως αχρηστα λαστιχα.
Και που, στον Βουτζα που το βραδυ υποτιθεται οτι περνανε μονο οι αλεπουδες και ο παπακης σφεντονα με οτι αυτοκινητο εχει στα χερια του. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιαν 2007, 20:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Αμα ρίξετε και μια ματιά στις αγγελίες (ΧΕ κλπ), θα δείτε ότι υπάρχουν αρκετές ζάντες αλουμινίου και μάλιστα φτηνές.....

Η έλλειψη χρημάτων κάνει τον άνθρωπο να σκαρφιστεί πολλούς τρόπους για να επιβιώσει Evil

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιαν 2007, 08:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

underage έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Η έλλειψη χρημάτων κάνει τον άνθρωπο να σκαρφιστεί πολλούς τρόπους για να επιβιώσει Evil

η παγαποντιά και όχι η έλλειψη χρημάτων εγώ πιστεύω Rolling eyes
τόσα μεροκάματα υπάρχουν αλλά η εύκολη λεία (κλεψιά) έστω και για λίγα ευρώ μοιάζει περισσότερο ξεκούραστη...και μην μου πείτε για ανεργεία,έλεος. Αν θέλει να βρει (και είναι αρτημελής) μεροκάματο το βρίσκει. Αλλά συνήθως την σκληρή δουλειά την αφήνουμε για τους εισαγώμενους εργάτες που δεν μασάνέ από αυτά. Και εμείς μιλάμε για ανεργεία...η χώρα των διευθυντών και του δημοσίου.. Evil
Μεγάλο θέμα όμως, δεν το λύσανε τόσοι και τόσοι εμείς θα το λύσουμε Rolling eyes Wink

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιαν 2007, 10:05:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα συμφωνησω με τον Μητσακο.

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PICASO (HLIAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 cc 1,6Τ

Ένταξη: 09 Ιαν 2005
Τόπος: THESSALONIKI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιαν 2007, 16:09:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elias έγραψε:
Τα μπουλόνια ασφαλείας αξίζουν και σε τι τιμή τα βρίσκεις?

Εγω που πήρα έχουν 35€. Αν έχεις μπουλονια ασφαλειας δεν μπορουν να το βγαλουν χωρις το ειδικο κλειδι!!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιαν 2007, 16:12:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α.αυτοι που τα πηραν 99% ειναι γυφτακια...

Β.και τα μπουλονια ασφαλειας βγαινουν αλλα θελει καποια χχ ωρα...
και οταν εισαι στο σκοταδι με το αγχος μην σε δει κανεις δε το κυνηγας τοσο.......
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιαν 2007, 17:28:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μπουλονια ασφαλειας θελουν παρα πολυ ωρα για να βγουν, ο λογος ειναι γιατι εχουν παραπολυ μαλακο κεφαλι και οταν πας να ανοιξεις τρυπα με τρυπανι, το κεφαλι σπαει και δεν βγαινει το μπουλονι με τιποτα.
Μου ειχε τυχει στο δικο μου 206.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης