PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συνεργεία και ...χειρουργία(στην τσέπη μας)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Απρ 2002, 11:47:42    Θέμα δημοσίευσης: Συνεργεία και ...χειρουργία(στην τσέπη μας) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας ανοίξω ένα topic το οποίο όλοι μας πιστεύω θα έχουμε κάτι να πούμε.

Εγώ θα αναφέρω τις εμπειρίες μου απο 2 συνεργεία που έχω αφήσει το λιονταράκι μου για προγραμματισμένα service τα 3 χρόνια συμβίωσής μας.

Και τα 2 συνεργεία ανήκουν στον Κο Κανελλή α. Λεωφ. Μαραθώνος και β. Λεωφ. Πεντέλης στα Μελίσσια.

Αλλαγή λαδιών. Οτι γούσταραν έβαζαν, ότι γούσταραν χρέωναν. Το έλυσα κάνοντας αλλαγές λαδιών σε φιλικό βενζινάδικο.

Τώρα τελευταία (2 εβδομάδες) εμφανίστηκε ο γνωστός τριγμός στο πίσω κάθισμα εκεί που κουμπώνουν τα καθίσματα με το πορτ παγκαζ. Πάω στον εν λόγω κύριο και μου απαντάει ότι θέλει ρύθμισμα το κάθισμα!!!!!! και να κλείσω ραντεβού.
Του απαντάω "γιατί οχι τώρα μήπως υπάρχει πρόβλημα με τον Η/Υ που θα ρυθμίσει το κάθισμα ???" μέχρι να καταλάβει ο τύπος τι του είπα εγώ είχα φτάσει σπίτι μου στο Χαλάνδρι...

Θα επανέλθω με ένα περιστατικό απο την Condor που θα πάθετε έφραγμα απο το γέλιο. Αν είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι αντιπροσωπεύουν την Peugeot Sport αχ και να το ήξεραν οι Γάλλοι και ο κος Proverra.

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Απρ 2002, 12:13:49    Θέμα δημοσίευσης: Tριγμοί και Συνεργεία! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλό το topic!!
Αρχικά και εγώ είχα πάει στον Κανέλλη για να κλείσω το αυτοκίνητο και αν και μίλησα μαζί του δεν κατάφερα να βγάλω άκρη για τα extra που ζητούσα...ζάντες, abs, ηλιοροφή...
Ετσι κατέληξα στο NTAΣΙΟ (είναι γνωστό πλέον) ο οποίος έχει ξηγηθεί σπαθί....μέχρι και λάδια και βαλβολίνες θα του πηγαίνω στα service....Από κει και πέρα ότι έχω ζητήσει το κάνει και όταν μίλησα μαζί του για την ανάρτηση μου έδωσε καλές λύσεις ανάλογα...οι οποίες όμως θα συζητηθούν με το καιρό....
Για τους τριγμούς στο κάθισμα τους είχα και εγώ και τους εξάλοιψα με ειδικό υφασματινο αυτοκόλλητο (κάλυψα τα μέταλλα) και τριγμοί τέλος...

V :hat

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Απρ 2002, 12:26:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: Tριγμοί και Συνεργεία! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xμμμ, ο Κανελλής φοβέρα θέλει!

Χρόνια στο P.S.A. Group πήγαινα στον Μοίρη διότι είχα κάποιον πολύ γνωστό μου οπότε δεν είχα πρόβλημα. Δυστυχώς ο γνωστός μου έφυγε από εκει, οπότε όταν χρειάστεικα εξουσιοδοτημένο service πήγα στον Κανελλή!

Πάντως όλα τα συνεργεία αμα δεν τους δείξεις το πρόβλημά σου δεν πρόκειτε να το βρουν!

Τέλος πάντων στον Κανελλή το πρόβλημα είναι η συνέπειά του (έκανε να μου αλλάξει τα αμορτισέρ -της εγγύησης- 3 εβδομάδες και θα πήγαινε και 4η αν δεν καθόμουν σαν μπάστακας εκεί απειλώντας ότι δεν θα φύγω αν δεν τα επισκευάσουν!

Στο service του, αν κάθεσαι πάνω από το κεφάλι τους, δεν είναι τόσο κακό.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Απρ 2002, 12:53:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: Condor Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγαίνω στην Condor για την αγορά των ζαντών.
Εγώ: Καλημέρα σας, ενδιαφέρομαι για τις ζάντες αλουμινίου του 206 Gti.
Πωλητής: Περάστε κάτω (υπόγειο) στα ανταλακτικά.
Εγώ: Ευχαριστώ. Και Κατεβαίνω.

Ημουν μαζί με τον οικονομικό διευθυντή (σύζυγο μου).

Εγώ: Για σας ενδιαφέρομαι για τις ζάντες αλουμινίου του 206 Gti.
Πωλητής Ανταλ.: Τι μοντέλο έχετε κύριε
Εγώ: 206 1.4
Π: Δεν συντιστούμε κύριε να βάλετε αυτές τις ζάντες διότι με το μέγεθος ελαστικού που θα βάλετε θα έχεται πρόβλημα απόδοσης του αυτοκινήτου σας.
Ε: Μα εάν διατηρήσω την γεωμετρία και το βήμα δεν θα έχω πρόβλημα.
Π: Εμείς κύριε δεν σας το συνιστούμε πάντως.
Ε: Καλά - καλά, ας προχωρήσουμε στην παραγγελία.

Αφού έγινε η παραγγελία Παρασκευή πρωί, ρωτάω πότε θα τις έχω??? και μου απαντάει την Δευ - Τρι το αργότερο.

Δευτέρα - Τηλέφωνο: Ηρθαν οι ζάντες???
Απάντηση: Βεβαίως περάστε να τις πάρετε.
Επιτέλους σκεφτομαι ένας κατάστημα που κάνει ότι υπόσχεται, και είναι και κοντά στο σπίτι.

Εγώ : Καλησπέρα είρθα για τις ζάντες.
Πωλητής Ανταλ. : Ναι, θα τις φέρω αμέσως. Εχετε κανονίσει - βρεί ελαστικά που θα βάλετε???
Εγώ : Βεβαίως ελαστικά με μέγεθος 195-50/15
Πωλητής Ανταλ. : Οχι - Οχι 15''
Εγώ: Αλλά???
Πωλητής Ανταλ.: 16''

Η πίεση ανεβαίνει !!!!

Εγώ: Τι 16'', η ζάντα είναι 15''
Πωλ.: Οχι είναι 16'' του 206 Grand Tourismo.
Εγώ: Δεν μου λέτε σας παρακαλώ? Πως γίνεται με τις 15'' να έχω πρόβλημα και με τις 16'' όχι???
Πωλητής Ανταλ. : ......(Μουγκαμάρα)
Εγώ: Θα περάσω αύριο να πάρω αυτές που παρήγγειλα. Γεια σας.

Συνέχεια σε λίγο (κουράστηκα)

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Απρ 2002, 13:03:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: Condor Νο 2 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

... και συνεχίζω.
Εγώ: Καλησπέρα. Ηρθαν οι ζάντες μου πιστεύω. Να πληρώσω και να φύγω παρακαλώ γιατί με περιμένει ο λαστιχάς (τον έιχα στείσει ήδη μια φορά τον άνθρωπο).
Πωλητής. Ναι αμέσως. (Φέρνουν τις ζάντες).

Τις ανοίγω και τι να δω???
Ανακούφιση ήταν αυτές που ζήτησα.
Πληρώνω και φεύγω.
Πηγαίνω στον Λαστιχά και αρχίζει η διαδικασία του βάλε βγάλε...

Καποια στιγμή βλέπω στο κέντρο της ζάντας ένα κενό. Ωπααα λέω τι είναι αυτό??? (Ελειπε το σήμα - λιονταράκι).

Παίρνω τηλ την condor.
Εγώ: Γεια σας, λείπουν τα σηματάκια της ζάντας στο εσωτερικό μήπως ξεχάσατε να μου τα δώσετε.
Πωλ. Οχι κύριε, αυτά πωλούντια extra. Κάνουν 3000 δρχ.
Εγώ: (...)
Μετά απο 1 λεπτό απόλυτης ησυχίας ακούω
Πωλ.: Κύριε - κύριε είστε εκεί ???

Παιδιά μιλάμε είχα κοκαλώσει και δεν μου έβγαινε φωνή.

Τα παρήγγειλα λοιπόν και αυτά και σε τρείς ημέρες τα πείρα και τα έβαλα.

Εχουμε και 3 μέρος ...

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Απρ 2002, 13:15:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: Condor Νο 3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ημουν λοιπόν ένας περήφανος ιδιοκτήτης 4 κοσμημάτων. Αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Σαν κάτι να μην έδενε στο όλο σύνολο.

Το βρήκα το κάτι μετά απο σύγκριση με ένα Gti. Τα μπουλόνια απο τις ζάντες προέξεχαν - αν έχετε το θεό σας- γύρω στους 2 πόντους απο το σώμα της ζάντας.

Τηλέφωνο αμέσως στην condor και αναφορά του περιστατικού.

Πωλητής Ανταλ. : Μα τι λέτε κύριε όλα τα ανταλακτικά και αξεσουάρ είναι μα κωδικούς. Αποκλείεται να συνέβει αυτό για βιδώστε καλύτερα τα μπουλώνια(!!!!!!!!!).

Δεν άντεξα και το έκλεισα το τηλ.

Ευτυχώς που έιχα καρατήσει το σακουλάκι απο τα μπουλόνια που έχουν επάνω τους κωδικούς.
Παίρνω τηλ την Lion και αναφέρω τους κωδικούς. Η απάντησή τους ήταν ότι τα μπουλόνια αυτά είναι για τι ζάντες 16'' του Grand Tourismo. Και είναι αρκετά πιο ακριβές απο αυτές που θα έπρεπε να είχα πάρει.
Δεν μπόρεσα να ξαναπάω στην condor και ανάλαβε η σύζυγος να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή της ανταλλαγής.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Εχω άλλη μία φάση με αυτούς τους τύπους της condor (Peugeot sport) αλλα θα σας την πω το Σάββατο απο κοντά.

Περιμένω τις απόψεις σας...

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Απρ 2002, 13:21:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: Condor Νο 3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πώ! Δεν ξέρω! Εχω μείνει άφωνος!

Δεν περιμένω από κανένα να είναι γκουρού γνώσεων, αλλά η condor? Που υποτίθεται ότι είναι εισαγωγέας Peugeot Sport.

Λυπάμαι ειλικρινά για όλα τα συνεργεία, που ανακαλύπτεις ότι οι γνώσεις σου για το αυτοκίνητο είναι περισσότερες από τον ίδιο τον μηχανικό!

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Απρ 2002, 13:40:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: Condor Νο 3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πω!Πω! Eγώ χαράς την αντοχή σου....έχω μείνει άφωνος!...Αυτή δυστυχώς είναι η Condor....
Eγώ πάντως στην condor δεν πρόκειται να πάω πότε το δικό μου....

V :hat

Επιστροφή στην κορυφή
jimlock 
Μέλος
Μέλος

quartz grey 206 XS 1.6 16V..

Ένταξη: 14 Απρ 2002
Τόπος: all over the place..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Απρ 2002, 04:28:03    Θέμα δημοσίευσης: boulonia... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eprepe na pas me ta boulonia tou GT ...ke na tou ta ****************lo (!!!!!!)
pali kala pou den ekanes kamai zimia so amaxi den les.....?
sto leo giati ton fevrouario pou imouna elada ke piga me ton thio mou na paralavi tin class C tou( a re thie ke si mercedes vrikes na paris..???)..tou ipan oti otan hriasti na vali tin rezerva...na prosexi poli na vali ta boulonia tis rezervas...(tou to tonisan idietera!!)
gaiti me ta boulonia tis orignal aluminenias zantas pou ine pio makria...stin rezerva pane pio vathia ke boroun na halasoun ta frena...
se polous agorastes den to lene ke erhonte sinehia pelates me halasmena frena!!!
(akoma ke stin mercedes to pezoun kanonika!!!poli herome na akouo ashima logia gia autin tin eteria!!! pote den tin sibathisa....
oute ta autokinita tis oute ke to prestige pou prospathi na poulisi!!)
( are schumi!!!! pos to harika otan erixes giro ston coulthard sto san marino!!)

..a light tha burns twice as bright burns half as long..

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Απρ 2002, 07:26:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: boulonia... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτό με τα μπουλόνια ισχύει σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν ζάντες αλουμινίου!

Το είχα παρατηρήσει και εγώ με το δικό μου. Οταν έβαλα την ρεζέρβα, τα μπουλόνια ακούμπαγαν στον δίσκο!

Γι'αυτό προσοχή! ΠΑΝΤΑ 4 μπουλόνια extra για σιδερένια ζάντα, μαζί με την ρεζέρβα σας!

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Απρ 2002, 19:07:16    Θέμα δημοσίευσης: synergeia Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Egw pantws re paidia den exw kai poly xrono na to psaksw
to thema me ta synergeia.
Oute exw kai kapoio gnwsto kapou na mporw na ton empisteftw.
Opote to phgainw sthn lion kai mporw na pw oti eimai
efxaristhmenos.
Ligo oi times tous einai tsimphmenes alla thn douleia thn kanoun.
Twra an mporei kapoios na mou eggyithei gia kapoion allon,
efxaristws na to psaksw kai apo ekei.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
jimlock 
Μέλος
Μέλος

quartz grey 206 XS 1.6 16V..

Ένταξη: 14 Απρ 2002
Τόπος: all over the place..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Απρ 2002, 20:38:50    Θέμα δημοσίευσης: LION Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ke ego lion! me auta pou ehoun akousi ta autia mou...
asto kalitera..
bori na min ine telii ala ine (i dihnoun) ligotero havaledes apo olous...

..a light tha burns twice as bright burns half as long..

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Απρ 2002, 13:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: LION Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και χωρίς να θέλω να φανώ ρατσιστής, αλλά στην Oscar που το είχα πάει για ένα μικρό χτύπημα στην πόρτα, οι πιο πολλοί που δουλεύαν εκεί ήταν αλβανοί και πακιστανοί. Άντε τώρα να συνεννοηθείς
μαζί τους. Ήταν εκεί κάποιος προϊστάμενος και τους φώναζε για να
καταλάβουν τι έπρεπε να κάνουν.
Και φυσικά δεν έμεινα ευχαριστημένος από τη δουλειά.
Τουλάχιστον στην Lion δεν έχω πετύχει τέτοια φαινόμενα.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2002, 19:43:40    Θέμα δημοσίευσης: aparadektoi gia praktores Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

egw ebala ston Gallo ta fwta omixlhs kai den moy syndesan to lampaki ston pinaka organwn etsi twra den 3erw an ta exw anammena h sbhsta.Twra eimai sthn krhth alla otan anebw a8hna 8a tous he******w kanonika

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2002, 22:53:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: aparadektoi gia praktores Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΛΕΧΑΝΔΡΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ STANDARD ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ) ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΝ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ!!!! ΔΕΝ "ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ" ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΘΕΣΗ...!!!???!!!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ !
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.

DimiP says: Don't try to catch me!Just say so and ...i'll let you!

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Απρ 2002, 08:26:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: Για να δούμε τι θα δούμε .... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυριο πηγαίνω το λιονταράκι για
1. αλλαγή λαδιών (50000 χλμ) και αλλαγή φίλτρου λαδιού.
2. ενα ψιλο-έλεγχο γιατί έχουμε ταξιδάκι για το Πάσχα (βοήθειά μας).
3. Σφήξιμο τα πάντα (αντε γιατί ψυλοχαλαρώσαμε).

Ακούω προτάσεις για λαδάκι.

Θα το πάω σε ένα νέο συνεργείο που άνοιξε στον Γέρακα στην Κλεισθένους. Στην ταμπέλα του λέει "Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Peugeot Πεντέλης". Θα το πάω εκεί για δυο λόγους,
α. Γιατί δεν είναι κάτι το σημαντικό να αλλάξω (βάλε - βγάλε)
β. επειδή είναι καινούργιο κατάστημα να δω τι παίζεται (εξυπηρέτηση - τιμές - είδος εργασίας).

Αύριο το απόγευμα θα έχω τα αποτελέσματα.

Αυτά...

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Απρ 2002, 10:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: Για να δούμε τι θα δούμε .... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού δεν έχω πάρει καμία απάντηση για το λαδάκι θα βάλω λαδάκι του θεού (ελαιόλαδο) :b :b :b :b και ας βάλει και Αυτός το χέρι του.

Θα μου πείτε ρε ή θα πάω στο forum του clio και θα αρχίσω να τους ρωτάω εκεί??? :b :b :b :b :b :b :b

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Απρ 2002, 11:03:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: Για να δούμε τι θα δούμε .... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΟΤUL και ξερό ψωμί! Kώστα μετά από πολύ ψάξιμο που έχω ρίξει μόνο τα Motul είναι τα ιδανικά σε όλους τους τομείς για το κλίμα της Ελλαδος...

==================================
Προτείνω τα
MOTUL 300V
CHRONO 10W/40
100% Synthetic Ester

Ένα νέο μέλος της οικογένειας 300V. Το ιξώδες 10W/40 το καθιστά το καταλληλότερο για αγώνες μέσης διάρκειας (π.χ. μονοήμερα rally) και για χειμερινούς αγώνες. Λόγω του χαμηλού ιξώδους του, προσφέρει ευστροφία και αισθητή αύξηση ιπποδύναμης λόγω μείωσης των υδροδυναμικών απωλειών, καθώς και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου. Ιδανικό για αυτοκίνητα με υδραυλικό σύστημα ρύθμισης των βαλβίδων και για αυτοκίνητα με μικρές ανοχές στον κινητήρα (π.χ. Group N). Το ιδανικό 300V για σπορ πολυβάλβιδα GTi και turbo Αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Χρησιμοποιείται από την PORSCHE.
=============================================

www.motul.gr

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Απρ 2002, 11:09:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: Εσύ καλά τα λες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για το Motul, αλλά για έναν 8 βάλβιδο οικογενειάρχη που μέχρι τώρα έβαζε ημι-συνθετικά (shell τα μπλέ), δεν είναι υπερβολή τώρα???

Θα τα έχουν στην Peugeot ή θα πρέπει να τα πάρω εγώ (απο που άραγε???)

Anyway ευχαριστώ Νίκο για την πρόταση.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Απρ 2002, 11:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Εσύ καλά τα λες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν δεν θέλεις αυτά μπορείς να πάρεις κάποια από τα υπόλοιπα της Μοtul...
π.χ.

MOTUL 6100 SYNERGIE 10W/40 100% Technosynthese
API SH, SJ / CF, ENERGY CONSERVING, ACEA A3/B3, CCMC G5 / PD2, VOLKSWAGEN 500.00 / 505.00 (11/92), BMW, PORSCHE ncp-GL, ROVER RES.22.OL

Συνθετικό λιπαντικό τεχνολογίας Technosynthese (αποκλειστική πατέντα της MOTUL) για κινητήρες υψηλής απόδοσης και τεχνολογίας. Προσφέρει ισχυρή προστασία κάτω από όλες τις συνθήκες οδήγησης (πόλη, ταξίδι, κ.λπ.). Η μεγάλη του χιλιομετρική απόδοση σε συνδυασμό με την αισθητή οικονομία καυσίμου (τουλάχιστον 1,5%) το καθιστά κορυφαίο από πλευράς τιμής προς απόδοση.
Συσκευασία: 2, 4, 60 lt

Νομίζω ότι είναι ιδανικό για το PEUGEOT....
Τιμή το δίλιτρο περίπου στα 20euro...
Από ότι ξέρω πρέπει να έχει και το PRAKTIKER αλλά και στην ΚΑΤΕΧΑΚΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΘΕΟΦΙΛΟ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ"....

Νομίζω ότι στην Peugeot δεν θα έχουν πρόβλημα αν τους τα πας....

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης