Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιούλ 2006, 19:54:36 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με(τον ψηφιακό) δείκτη λαδιού... |
|
|
Το αυτοκινητο το πρωι δεν ειχε κανενα προβλημα!!! Αναναβαν τα εξι τετραγωνακια του δεικτη στο ταμπλω κανονικα!!! Πριν καμια ωρα επλυνα το αμαξι και μετα πηγα να το βαλω μπροστα και τα τετραγωνακια αναβοσβηναν, σαν να ειχα περισσεια λαδιου!!! Αυτο ειναι αδυνατον μετα απο 7000km και χωρις να εχω συμπληρωσει ουτε μια φορα λαδι!!! Το επαληθευσα με τη βεργα... Τι γινεται???
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
cipher (Αλέξανδρος) Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)
Ένταξη: 16 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 376 Τόπος: Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Αύγ 2006, 03:27:36 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με δείκτη λαδιού... |
|
|
netblaster έγραψε: | Το αυτοκινητο το πρωι δεν ειχε κανενα προβλημα!!! Αναναβαν τα εξι τετραγωνακια του δεικτη στο ταμπλω κανονικα!!! Πριν καμια ωρα επλυνα το αμαξι και μετα πηγα να το βαλω μπροστα και τα τετραγωνακια αναβοσβηναν, σαν να ειχα περισσεια λαδιου!!! Αυτο ειναι αδυνατον μετα απο 7000km και χωρις να εχω συμπληρωσει ουτε μια φορα λαδι!!! Το επαληθευσα με τη βεργα... Τι γινεται??? |
Το ότι αναβοσβήνουν οι παυλίτσες δε σημαίνει περίσσεια λαδιού, αλλά πρόβλημα στον αισθητήρα του ηλ. δείκτη λαδιού (εκτός αν το αλλάξανε). Έχεις αλλάξει τα πρώτα λάδια, ή ακόμα; Εμένα μού το έκανε αμέσως μετά την πρώτη αλλαγή (δες εδώ). Η βέργα τι στάθμη σου έδειξε; Ήταν ακριβώς στο F ή λίγο πιο κάτω;
Χάκεψον γαρ τοις πάσοι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Αύγ 2006, 09:42:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειναι τα δευτερα λαδια που αλλαξα (εχω 26000km)!!! Στο βιβλιο λεει οτι οταν αναβοσβηνουν και τα 6 τετραγωνακια (οχι παυλιτσες) σημαινει περισσεια λαδιου!!! Στη βεργα το λαδι ηταν εκει που επρεπε...
Το πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια και (εννοειται) οτι εκει δεν το εκανε!!! Μου ειπε ο τυπος εκει οτι ειναι πολυ ευαισθητος ο αισθητηρας και οτι μπορει καμια φορα... κτλ κτλ!! Ισως μου λεει να χρειαζεται και αναβαθμιση BSI (μακριααα...)!!! Τι να πω, τωρα παντως ολα μια χαρα...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nOkpos (Δημήτρης) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)
Ένταξη: 10 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 1108 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Αύγ 2006, 16:34:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εμενα το ειχε κανει μια φορα αλλα απο τοτε δεν το ξανα εκανε... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kas (iakobos) Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 (16v)xr (2001)
Ένταξη: 23 Απρ 2006 Δημοσιεύσεις: 44 Τόπος: ΗΠΕΙΡΟΣ(ΠΡΕΒΕΖΑ)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Αύγ 2006, 16:41:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα αυτο μου το ειχε κανει οταν κοντευα να μεινω απο μπαταρια.μια εδειχνε οτι δεν ειχε καθολου μια οτι ειχε παραπανω απο το κανωνικο κ οταν αλαξα την μπαταρια ηταν ενταξει
pug 307 modified by carcept |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιαν 2007, 12:16:18 Θέμα δημοσίευσης: Σφάλμα μετρητή λαδιού?! |
|
|
Εδω και δυο μερες ο μερτητης λαδιου (αυτος με τα κουτακια που βγαινει στο ταμπλω) μου δειχνει οτι θελει!!!
Ενω στη βεργα φαινεται να ειναι ολα μια χαρα (στο max το λαδι), ο μετρητης αυτος μου δειχνει ενα κουτακι λιγοτερο και καμια φορα 3 κουτακια μειον!!!
Αρα, λογικα, καποιο σφαλμα στον αισθητηρα θα υπαρχει!!!
Καλυπτεται απο την εγγυηση υποθετω, ε?!?!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
savras (ΓΙΩΡΓΟΣ) Μόλις έγραψα

206cc R.G.
Ένταξη: 21 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 33 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιαν 2007, 09:29:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
είχα πάθει φίλε ακριβώς το ίδιο, μετά από αλλαγή μπαταριάς (ελλατωματική). χρειάστηκε δωρεαν update όπως μου είπαν στην MINI MOKE το οποίο και έκανε και έστρωσε η κατασταση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιαν 2007, 12:21:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αχα, δηλαδη το σφαλμα ειναι στο λογισμικο και οχι στο υλικο!!! Παλι καλα...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|