Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Lion80 (Δημοσθένης) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (16V) XS (2004)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 96 Τόπος: Αθήνα,Νότεια προάστεια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Δεκ 2006, 12:19:31 Θέμα δημοσίευσης: Ελατήριο επαναφοράς συμπλέκτη |
|
|
Παιδιά έχω την εξής απορία:Πριν 6 μήνες μου είχε σπάσει το ελατήριο επαναφοράς συμπλέκτη.Πήγα τότε σε 1 εξουσιοδοτημένο συνεργείο Peugeot και μου το άλλαξαν.Η όλη αλλαγή κράτησε 1-1μιση ώρα.Χθές μου ξανασπάει το ελατήριο επαναφοράς συμπλέκτη κλείνω ραντεβού στο ίδιο συνεργείο Peugeot και μου αλλάζουν το ελατήριο σε 10 λεπτα!!! Λέω τον τυπά που μου το άλλαξε πως την προηγούμενη φορά μου το έλυσαν και μου το έφτιαξαν σε 1μιση ώρα!!Και τον ρωτώ πως αυτός μέσα σε 10 λεπτάκια είχε τελειώσει??Μου απαντάει πως αν ξέρεις δεν χρειάζεται να το "λύσεις" το αμάξι και περήφανος μου λέει πως "Δεν ήμουν εγώ που στο άλλαξα την προηγούμενη φορά".Δηλαδή ότι και καλά είναι "μάγκας" και τα ξέρει όλα απ έξω και ανακατωτά!!Το κακό με το ελατήριο επαναφοράς συμπλέκτη είναι πως είτε το αμάξι διαθέτει είτε δεν διαθέτει ο συμπλέκτης επαναφέρει έτσι κι αλλιώς..οπότε κάτι δεν μου πάει καλά!!! Δεν άλλαξα κανά λαμπάκι για να δώ αν ανάβει ή όχι.Κοινώς δεν έχω χειροπιαστές αποδείξεις αν μου το άλλαξε ή όχι.Ο συμπλέκτης δουλεύει όπως και όταν έσπασε το ελατήριο αλλά κι όπως όταν δεν είχε σπάσει.Δεν νοιώθεις κάποια διαφορά στο πόδι ή στις αλλαγές ταχυτήτων είτε έχεις ελατήριο, είτε όχι!!Ξέρει κανείς τίποτα επί του θέματος???
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimsid (Dimitris) Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005
Ένταξη: 12 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 87 Τόπος: Piraeus+Kranidi
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 10:39:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ελατηριακι αυτο με βαση τα λεγομενα του μηχανικου μου που το συζητησα εχει τον ρολο να κραταει κοντρα στο ποσο ψηλα θα στεκετε το πενταλ στην νορμαλ θεση λειτουργιας δηλαδη να το κρατα στην ευθεια ας πουμε με τα αλλα πενταλ. Στην χειροτερη αν σου σπασει αυτο, το πενταλ του συμπλεκτη δηλαδη δεν θα ειναι στην ευθεια με τα αλλα δυο οχι πως θα δημιουργησει καποια δυσλειτουργια. Αυτη ηταν η αποψη του τωρα αν μου ειπε πατατες σου λεω και εγω πατατες.
Καλη χρονια με υγεια
106 to 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 13:41:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To αναθεματισμενο ελατηριακι ε...
Εμενα αραια και που,και ιδιαιτερα μετα απο εξορμηση στο χωριο,κανει σαν πορτα στο ικα.....Τι να κανω απτο να μου τεντωνει τα νευρα σε καθε συμπλεκταρισμα το πλακωσα με wd 40 και εβγαλε το σκασμο....αυτα αλλα γενικα σαν πρωην ιδιοκτητης honda εχω να πω οτι τα γαλλικα ειναι αναλωσιμα.Εχουν αλλα καλα βεβαια αλλα....
Τελος παντω δεν γινετε να τα εχουμε ολα..... [/img] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|