PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ RADIO CD

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2003, 14:31:07    Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ RADIO CD Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με λυπη σας αναφερω οτι την Τεταρτη το πρωι μου σπασανε....το παγκαλμα δηλαδη το αμαξι και μου πηρανε το sony mask 600.
Βρικα το τζαμι του συνοδηγου στο καθισμα και στο πατωμα κοματια και την κεντρικη κονσολα ξεριζωμενη...... Sad

Το συνολικο κοστος ειναι 400 ε για τζαμι και κονσολα μαζι με το λαστιχο απο το τζαμι καθως και ο γριλλος που εχει συν το κοστος για το SONY αλλα 360 ε το συνολο 760 ε.

Το αμαξι δεν ξερω ποτε θα το παρω απο την lion τωρα ψαχνω τι radio cd θα βαλω και σε τι τιμη θα βρω κλειστο parking

Mε τα λυπης και τιμης!!!!!!!

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2003, 17:41:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλο κουραγιο... Sad .Σχεδον 1000 euro....
Τουλαχιστον αλλη φορα οταν αφηνεις το ραδιο απανω αφηνε και μια φωτοτυπια τις οδηγιες λυσιματος της κονσολας απο το 206CD για να μην σου κανουν επιπλεον ζημια Cool ... Very happy Very happy Very happy (Χουμορ κανω μην βαρας βρε...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2003, 18:59:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2003, 20:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που με πονεσε και με ποναει πιο πολυ ειναι οτι μαζι με radiocd μου κλεψανε και ολα τα cd μαζι με την θηκη που ειχα μεσα στο αυτοκινητο υπολογιζω 30 cd 6000δρχ το καθενα δηλ. αλλα 530 ε και γι' αυτα κανεις δεν θα με αποζημιωσει......

Θα κανω λιστα πιο ακριβως ειχα μεσα στο αμαξι και αν κανεις σας εχει καποια ελπιζω να μου τα δανεισει για μια εγγραφη (δωρεαν ενοειται και αυτο απευθυνεται στο φιλο-εβραιο Dimip).

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2003, 03:17:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βύρωνα λυπάμαι. Πολύ μεγάλη απογοήτευση δοκίμασες! Sad
Σου εύχομαι να σου τύχει κάτι τόσο καλό ώστε να ξεχάσεις το κακό που πέρασες...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2003, 10:51:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ ευχαριστω φιλε MIlTELLA να εισαι σιγουρος οτι θα ερθει και η χαρα που θελω.

Θα ηθελα την γνωμη σας για συναγερμο διοτι θα αλλαξω αυτο που εχω.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2003, 11:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:

Εγώ έχω COBRA, όχι εργοστασιακό, εν γνώσει μου, και εδώ και έναν περίπου χρόνο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε με τον εγκέφαλο, ούτε με τίποτα. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2003, 18:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:

Δηλαδη στο εκλεψαν ενω ειχες ενεργοποιημενο συναγερμο?
Περιμενουμε λιστα με τα cd

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2003, 23:50:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολόκληρο τζάμι και δεν ακούστηκε τίποτα?φίλε βυρον πολύ πίκρα.Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιαν 2003, 09:12:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ RADIO CD Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
Με λυπη σας αναφερω οτι την Τεταρτη το πρωι μου σπασανε....το παγκαλμα δηλαδη το αμαξι και μου πηρανε το sony mask 600.

Λυπόμαστε και συμπάσχουμε, φίλε Byron206.........

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιαν 2003, 14:29:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
Αυτο που με πονεσε και με ποναει πιο πολυ ειναι οτι μαζι με radiocd μου κλεψανε και ολα τα cd μαζι με την θηκη που ειχα μεσα στο αυτοκινητο υπολογιζω 30 cd 6000δρχ το καθενα δηλ. αλλα 530 ε και γι' αυτα κανεις δεν θα με αποζημιωσει......

Θα κανω λιστα πιο ακριβως ειχα μεσα στο αμαξι και αν κανεις σας εχει καποια ελπιζω να μου τα δανεισει για μια εγγραφη (δωρεαν ενοειται και αυτο απευθυνεται στο φιλο-εβραιο Dimip).

Αρη περαστικα και μεσω post μια που τα ειπαμε και φωνητικα!!!
τι να πω;;;
εμενα τρεμει η ψυχη μου τωρα με το νεο Pioneer που θα το πληρωνω για κανα 6μηνο!!
ελπιζω να εισαι το τελευταιο θυμα κλοπης στο club.

οσον αφορα τα cd εγω εχω προπολλου παψει νααγοραζω cd εταιριας ωστε να μην κλαιω 6χιλιαρα και 7χιλιαρα στην κακια στιγμη . και το λεω με γνωση των συνεπειων του νομου για να απαλλαξω και τους διαχειριστες του forum απο νομικα κολληματα.
χρησιμοποιω mp3 φορματ για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Oποτε θελεις ελα να τα ....ακουσουμε μαζι. Wink αρκει να εχουμε τα ιδια γουστα.
εχεις και PM.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης