PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

"Άνοιγμα" τιμονιού... ΠΩΣ;;;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) XT Premium (2003)

Ένταξη: 29 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Δεκ 2006, 02:37:59    Θέμα δημοσίευσης: "Άνοιγμα" τιμονιού... ΠΩΣ;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες καλησπέρα...

Έχω ένα 307 1.6 16v. Μετά από 5 αλλαγές μονάδας διακοπτών και 2 φορές βλάβη στην κόρνα στο τιμόνι, μου εμφανίστηκαν και τα δύο προβλήματα μαζί, γιατί είμαι και λίγο τυχερός όπως φαίνεται...

Πριν φορέσω την κουκούλα, πάρω τα γκαζάκια στη μασχάλι και πάω και τους τα πετάξω, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής...

Υπάρχει κάποιος να γνωρίζει πως μπορώ να "ανοίξω" το τιμόνι να δω τις επαφές της κόρνας και την μονάδα διακοπτών;;; Θα του έριχνα μία να ανοίξει, αλλά φοβάμαι τον αερόσακο μην μου ανοίξει στην μούρι και κάνω τσάμπα πλαστική Smile... Γνωρίζει κάποιος;;;

Άλλοστε είναι γνωστό, πως δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

P.S.: καλά που το έχω πάρει στην πλάκα γιατί έχω πάει να σκοτωθώ στο δρόμο με τις βλάβες αυτές... μπορεί να φαίνονται απλές, αφού δεν είναι μηχανικές βλάβες, αλλά στο δρόμο είμαι τελείος αόρατος χωρίς κόρνα όταν σου πετάγετε ο γρήγορος από τη γωνία
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) XT Premium (2003)

Ένταξη: 29 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Δεκ 2006, 19:41:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανείς;;;
Επιστροφή στην κορυφή
zafeirop (Αναστάσης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)

Ένταξη: 30 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Δεκ 2006, 01:51:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kogos έγραψε:
κανείς;;;

Εγώ την έχω αλλάξει μία φορά ως τώρα, και σίγουρα θα χρειαστώ και δεύτερη μιας και τα φλας μου έχουν αρχίσει να κάνου τα τρελλά τους.

Άκου πάντως. Για την κόρνα, το πρόβλημα συνήθως είναι στις επαφές. Πες στον μηχανικό να στις καθαρίσει. Έτσι γλύτωσα εγω μία αλλαγή...

Πάμε για άλλα. Τι άλλο θα δούμε

My brain is runnin lean
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Δεκ 2006, 07:45:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με την αλλαγή τις μονάδας δεν φτιάχνει η κόρνα.
Το πρόβλημα είναι στο τιμόνι επάνω θέλει φτιάξιμο ένα από τα καλώδια τις κόρνας και μιας και θα ανοιχτή ένα καθάρισμα στις επαφές και θα στρώση.
Επίσης εάν δεν έχεις κάνει ποτέ up date στο BSI που δεν το νομίζω θα χρειαστεί και αυτό για να γίνει πιο γρήγορο το δίκτυο.
Να ξέρεις πάντως πως μια καθυστέρηση έστω και μικρή θα την έχει πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης