Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Δεκ 2006, 18:01:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να ρωτήσω κάτι περι αποχής: Γιατί γνωστό μέλος του ΣΟΑΑ, (νομιζω) πως έτρεξε στην Κορινθο, αλλά και να μην έτρεξε, βοήθησε στην οργανωση του Παλλαδίου από πρωτεύουσα θέση?
Εγώ τον ήξερα για υπερ της αποχης. Πως βοηθάς να γίνει ένας αγώνας και μετά λες στους συναθλητές σου να μην τρέξουν?
Αυτό κάπως δεν μου κολάει.......  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Δεκ 2006, 21:31:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιατί στους Ελληνικούς αγώνες κανένας δεν μιλάει με ονόματα και συγκεκριμένα παρά για "γνωστούς", "εξέχοντες" κλπ κλπ.??
Εμένα αυτό κάπως δεν μου κολλάει.
Γιατί αφού ειμαστε σίγουροι για κάτι δεν γινόμαστε συγκεκριμένοι παρά αφήνουμε γενικότητες να πλανούνται στον αέρα?
Μήπως απλά γινόμαστε κακοί (χωρίς "συγκεκριμένο" λόγο) και χωρίς να βγαίνει και άκρη τελικά.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 OMG
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Δεκ 2006, 22:32:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απλά δεν θέλω να φαίνομαι ο ρουφιάνος και ο καταδότης.
Όποιος ενδιαφέρεται θα ψάξει να βρεί ποιός ήταν ο πλοηγός του Παλλαδίου και θα καταλάβει. Και μπορεί να δει σε φωτογραφία που κυκλοφορεί το σηματάκι του ΣΟΑΑ στο πλαι του αυτοκινήτου....
Όταν μιλάω, μιλάω για γεγονότα και όχι για πράγματα από το μυαλό μου! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 02:32:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | Απλά δεν θέλω να φαίνομαι ο ρουφιάνος και ο καταδότης.
Όποιος ενδιαφέρεται θα ψάξει να βρεί ποιός ήταν ο πλοηγός του Παλλαδίου και θα καταλάβει. Και μπορεί να δει σε φωτογραφία που κυκλοφορεί το σηματάκι του ΣΟΑΑ στο πλαι του αυτοκινήτου....
Μελη και μη μελη του σοαα δεν υπαρχουν.
σοαα σημαινει συνδεσμος οδηγων αγωνων αυτοκινητου.
Οσοι τρεχουμε ειμαστε μελη.
Οσο για τον Πλατη νομιζω πως ηταν εξαρχης αντιθετος στην αποχη.
Τον κριτη που μπεκροπινε στην καντινα οταν εσυ ετρεχες τον ειδες?
Λογικα οχι . . . αν τον εβλεπες και τι εκτυλιχτηκε μετα ισως να μην ξανακουμπουσες τιμονι.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 03:11:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | Απλά δεν θέλω να φαίνομαι ο ρουφιάνος και ο καταδότης.
Όταν μιλάς για κάτι που γίνεται δημόσια και όχι κρυφά δεν τίθεται θέμα ρουφιανιάς ούτε και κατάδοσης.
Απλά περιγράφεις αυτό που είδες.
Όταν αναφέρεσαι σε κάτι που έχει γίνει αναφέρεσαι άμεσα και σε αυτόν που το έκανε ανεξάρτητα με το αν αναφέρεις το όνομά του, το οποίο άλλωστε είναι πολύ ευκολο να το βρει ο οποιοσδήποτε. Μην σου πω ότ έτσι το τονίζεις περισσότερο.
Από την άλλη αφού δεν θες να φαίνεσαι έτσι όπως είπες καλήτερα νομίζω θα είναι να διατηρείς γενικώς low profile με όσο το δυνατόν λιγότερα σχολία, τα οποία μπορεί ευκολα να παρεξηγηθούν / παρερμηνευτούν, ιδίως όταν για κάτι δεν είσαι 100% διασταυρωμένα σίγουρος.
Από κει και πέρα αν εγώ συμμετείχα σε αγώνες ακόμα ακαι αντίθετα τελείως να ήμουν με τις θέασεις του ΣΟΑΑ θα ήμουν παρών σε κάθε συνάντηση ώστε να έχω ιδία άποψη/γνώση/συμμετοχή για ότι γίνεται.
Ακόμα και αντίθετο πχ να ήμουν με την αποχή θα ήμουν εκεί προσπαθώντας να πείσω τους υπολοίπους να επιστέψουν.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 205 rallye/gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 03:15:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σωστος ο Μανθος.
Γενικα παρτε χαμπαρι πως οτι γινεται ειναι απο εμας για εμας ανεξαρτητα απο σοαα ή οτιδηποτε.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
glf (Νίκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye
Ένταξη: 01 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 1323 Τόπος: Κοζάνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 03:16:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νικόλα το να πάει κάποιος πλοηγός δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με την αποχή. Το έκανα στο Ράλλυ Αλεξανδρούπολης φέτος και ένιωθα μια ευθύνη απέναντι στους συναθλητές που θα έτρεχαν μετά από μένα. Κατέβηκα 4 φορές για να κορδελιάσω χωματόδρομους και κοιτούσα κριτές πουροσβεστικά και ασθενοφόρα να είναι στη θέση τους, μέχρι και τα ρολόγια κοιτούσα στα ΣΕΧ αμα θες να το πιστέψεις...
δηλαδή αντί ενός αγωνιζόμενου, βάζανε έναν "γρήγορο" με το αυτοκίνητο του χορηγού του αγώνα να περάσει και να κορνάρει θα ήταν καλύτερο για την ασφάλεια του αγώνα ?
δεν πάει έτσι..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 06:20:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: |
Λογικα οχι . . . αν τον εβλεπες και τι εκτυλιχτηκε μετα ισως να μην ξανακουμπουσες τιμονι. |
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.) Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)
Ένταξη: 23 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 393 Τόπος: 6' απο Παντού!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 08:11:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: | Lef205 έγραψε: |
Λογικα οχι . . . αν τον εβλεπες και τι εκτυλιχτηκε μετα ισως να μην ξανακουμπουσες τιμονι. |
 |
και ομως ετσι είναι και οταν έγιναν κάποια ευτράπελα αυτός έτρεχε με την μπίρα στο χέρι....
και μετα πήγε και συνέχισε... ΕΛΕΟΣ!!!
Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…
Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 OMG
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 12:07:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
glf έγραψε: | Νικόλα το να πάει κάποιος πλοηγός δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με την αποχή. Το έκανα στο Ράλλυ Αλεξανδρούπολης φέτος και ένιωθα μια ευθύνη απέναντι στους συναθλητές που θα έτρεχαν μετά από μένα. Κατέβηκα 4 φορές για να κορδελιάσω χωματόδρομους και κοιτούσα κριτές πουροσβεστικά και ασθενοφόρα να είναι στη θέση τους, μέχρι και τα ρολόγια κοιτούσα στα ΣΕΧ αμα θες να το πιστέψεις...
δηλαδή αντί ενός αγωνιζόμενου, βάζανε έναν "γρήγορο" με το αυτοκίνητο του χορηγού του αγώνα να περάσει και να κορνάρει θα ήταν καλύτερο για την ασφάλεια του αγώνα ?
δεν πάει έτσι.. |
Ασφαλώς και δεν είναι το πρόβλημά μου ότι βάλανε έναν οδηγό αγώνων. Πολλές φορές γίνεται αυτό. Και αυτό ακριβώς που έκανες έπρεπε να κάνει ο κάθε πλοηγός. Αλλά αυτό που δεν μου άρεσε στην όλη φάση είναι ότι από την στιγμή που υποστηρίζεις την αποχή γιατί δέχεσαι να γίνεις πλοηγός? όταν προτρέπεις τους άλλους να μην τρέξουν, με αυτό που κάνεις τους "βοηθάς" να τρέξουν. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 OMG
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 12:12:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Από κει και πέρα αν εγώ συμμετείχα σε αγώνες ακόμα ακαι αντίθετα τελείως να ήμουν με τις θέασεις του ΣΟΑΑ θα ήμουν παρών σε κάθε συνάντηση ώστε να έχω ιδία άποψη/γνώση/συμμετοχή για ότι γίνεται.
Ακόμα και αντίθετο πχ να ήμουν με την αποχή θα ήμουν εκεί προσπαθώντας να πείσω τους υπολοίπους να επιστέψουν. |
Το έχω πει πολλές φορές να πάω σε συνάντηση αλλά λόγω απογευματινών-βραδυνών ωρών στην σχολή δεν μπορώ γιατί ο Λευτέρης μου είχε πει ότι οι συναντήσεις είναι βράδυ.
Το τελευταίο που λες απλά δεν γίνεται. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 OMG
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 12:22:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | Road_Runner έγραψε: | Απλά δεν θέλω να φαίνομαι ο ρουφιάνος και ο καταδότης.
Μεχρι πριν λίγο καιρό ήξερα ότι υπάρχει συνδρομή. Άρα υπάρχουν και "επίσημα" (όπως στο κλαμπ για παραδειγμα) μέλη.
Αφου ήταν αντίθετος μπορείς να εξηγήσεις την στάση του?
Εσύ θα το έκανες αυτό;
Και όσο για τον κριτή έχεις δίκιο. ήταν φριχτό αυτό που έκανε. Αλλά αυτά γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται. Δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιον ο οποίος πάει σε έναν αγώνα για να δει τα περάσματα, να βγάλει φωτογραφίες και στην καλύτερη περίπτωση να φυσήξει στην σφυρίχτρα για να ακουστει το φρρρρρ 2-3 φορές και στο τέλος της μέρας να πάρει το 100ρι του........
Δεν μπορείς να ελέγξεις κάποιον απομακρυσμένο κριτή. Και δεν μιλάω για αυτόν στο Λαυριο. Προχθές στην Ριτσώνα ένας κριτής που ήταν σε σημείο όπου δεν είχε θεατές και περάσαμε με τον Σπύρο για να πάμε σε μια στροφή καθόταν μέσα στο αμάξι του και έβλεπε τηλεόραση. Ετσι όπως το είχε τοποθετήσει είχε ορατότητα 5-7 μέτρα ενώ έπρεπε να βλέπει γυρω στα 200. Και μόλις μας είδε ότι καθόμασταν λίγο εκεί βγήκε έξω μαζί με την γυναίκα του και έκανε την δουλειά του (μάλλον μέχρι να φύγουμε)
Αυτόν πως μπορείς να τον ελέγξεις??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 205 rallye/gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 12:22:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | glf έγραψε: | Νικόλα το να πάει κάποιος πλοηγός δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με την αποχή. Το έκανα στο Ράλλυ Αλεξανδρούπολης φέτος και ένιωθα μια ευθύνη απέναντι στους συναθλητές που θα έτρεχαν μετά από μένα. Κατέβηκα 4 φορές για να κορδελιάσω χωματόδρομους και κοιτούσα κριτές πουροσβεστικά και ασθενοφόρα να είναι στη θέση τους, μέχρι και τα ρολόγια κοιτούσα στα ΣΕΧ αμα θες να το πιστέψεις...
δεν πάει έτσι.. |
Ασφαλώς και δεν είναι το πρόβλημά μου ότι βάλανε έναν οδηγό αγώνων. Πολλές φορές γίνεται αυτό. Και αυτό ακριβώς που έκανες έπρεπε να κάνει ο κάθε πλοηγός. Αλλά αυτό που δεν μου άρεσε στην όλη φάση είναι ότι από την στιγμή που υποστηρίζεις την αποχή γιατί δέχεσαι να γίνεις πλοηγός? όταν προτρέπεις τους άλλους να μην τρέξουν, με αυτό που κάνεις τους "βοηθάς" να τρέξουν. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. |
Χρυσε μου διαβαζεις τι γραφουμε ή γραφεις μονο?
Ο Πλατης δεν απεχει!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 205 rallye/gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 12:28:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | Lef205 έγραψε: | Road_Runner έγραψε: | Απλά δεν θέλω να φαίνομαι ο ρουφιάνος και ο καταδότης.
Μεχρι πριν λίγο καιρό ήξερα ότι υπάρχει συνδρομή. Άρα υπάρχουν και "επίσημα" (όπως στο κλαμπ για παραδειγμα) μέλη.
Αφου ήταν αντίθετος μπορείς να εξηγήσεις την στάση του?
Εσύ θα το έκανες αυτό;
Και όσο για τον κριτή έχεις δίκιο. ήταν φριχτό αυτό που έκανε. Αλλά αυτά γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται. Δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιον ο οποίος πάει σε έναν αγώνα για να δει τα περάσματα, να βγάλει φωτογραφίες και στην καλύτερη περίπτωση να φυσήξει στην σφυρίχτρα για να ακουστει το φρρρρρ 2-3 φορές και στο τέλος της μέρας να πάρει το 100ρι του........
Δεν μπορείς να ελέγξεις κάποιον απομακρυσμένο κριτή. Και δεν μιλάω για αυτόν στο Λαυριο. Προχθές στην Ριτσώνα ένας κριτής που ήταν σε σημείο όπου δεν είχε θεατές και περάσαμε με τον Σπύρο για να πάμε σε μια στροφή καθόταν μέσα στο αμάξι του και έβλεπε τηλεόραση. Ετσι όπως το είχε τοποθετήσει είχε ορατότητα 5-7 μέτρα ενώ έπρεπε να βλέπει γυρω στα 200. Και μόλις μας είδε ότι καθόμασταν λίγο εκεί βγήκε έξω μαζί με την γυναίκα του και έκανε την δουλειά του (μάλλον μέχρι να φύγουμε)
Αυτόν πως μπορείς να τον ελέγξεις??? |
υπαρχουν τα ταμειακως ενταξει και μη ταμειακως ενταξει μελη.
Ο σοαα δεν ειναι κλειστο κλαμπ.
Αυτα θα παψουν να γινονται αν αντιδρασουμε.
Το Σαββατο διεκοψαν δυο ωρες τα δοκιμαστικα για αντικατασταση χτυπημενης μπαριερας απο αγωνιστικο!
Εχει ξαναγινει αυτο ποτε?
Μηπως εγινε επειδη απο την Κυμη και μετα απεχουμε για τον λογο που πρεπει να βρισκεται εκει η μπαριερα και καταλαβαν πως δεν τους επαιρνε για μαλ***ες?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 12:35:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | Το Σαββατο διεκοψαν δυο ωρες τα δοκιμαστικα για αντικατασταση χτυπημενης μπαριερας απο αγωνιστικο!
Εχει ξαναγινει αυτο ποτε?Μηπως εγινε επειδη απο την Κυμη και μετα απεχουμε για τον λογο που πρεπει να βρισκεται εκει η μπαριερα και καταλαβαν πως δεν τους επαιρνε για ΜΑ**ΚΙΕΣ? |
Απίστευτο............. 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 205 rallye/gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 12:42:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
COOL ALEXIS έγραψε: | Lef205 έγραψε: | Το Σαββατο διεκοψαν δυο ωρες τα δοκιμαστικα για αντικατασταση χτυπημενης μπαριερας απο αγωνιστικο!
Εχει ξαναγινει αυτο ποτε?Μηπως εγινε επειδη απο την Κυμη και μετα απεχουμε για τον λογο που πρεπει να βρισκεται εκει η μπαριερα και καταλαβαν πως δεν τους επαιρνε για ΜΑ**ΚΙΕΣ? |
Απίστευτο.............  |
Κι ομως αληθινο!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 OMG
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 12:54:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sorry δεν είχα δει για τον Πλατή αυτό που έγραψες. Νόμιζα ήταν υπερ. Σορρυ.
Πως να αντιδράσεις; Εντάξει για τον κριτή στο Λαυριο. Αλλά για αυτόν στην Ριτσωνα τι να κάνεις; Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι να κανω θα σου πει αν του πεις τιποτα.....
Το είδα το σημείο που είχε πέσει η μπαριέρα. Καλα, αν δεν φτιαχνόταν, θα γινόταν πανικός στο σημείο που ήταν. Ήταν ανάμεσα Κ9-Κ10 στην πατημενη αριστερή... Ένας παραλίγο να μαζέψει τα προστατευτικά που βάλανε και την Κυριακη..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 13:07:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είδες Νίκο μου ότι όλο και κάτι γίνεται.
Δεν είπε κανείς ότι ο ΣΟΟΑ δεν είχε/έχει "μελανά σημεία" και ότι δεν έχει κάνει λάθη.
Όμως μόνο οργανωμένα μπορείτε οι οδηγοί να διεκδικήσετε τα αυτονόητα.
Αν είναι η ειδική να είναι το ίδιο επικίνδυνη με τα Λιμανάκια δεν υπάρχει λόγος να τρέχει κανείς σε οργανωμένους αγώνες...
Επίσης για το πως να αντιδράσεις για τον συγκεκριμένο κριτή...
Να σου πω.
Τον βγάζεις μια ωραιότατη φωτογραφία την ώρα που "τον παίζει" και
τον κάνεις βούκινο και αυτόν και την Λέσχη που τον έβαλε εκεί.
Δυσφημίζεται η Λέσχη και πλέον οργανώνοι δυσκολότερα αγώνες ή μαζέυει λιγότερες συμμετοχές.
Χάνει λεφτά και αναθεωρεί...
και πάιε λέγοντας.
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι στους αγώνες δεν παίζουμε με τις ζωές των άλλων... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 05 Δεκ 2006, 13:10:23, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 205 rallye/gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 13:08:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | Sorry δεν είχα δει για τον Πλατή αυτό που έγραψες. Νόμιζα ήταν υπερ. Σορρυ.
Πως να αντιδράσεις; Εντάξει για τον κριτή στο Λαυριο. Αλλά για αυτόν στην Ριτσωνα τι να κάνεις; Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι να κανω θα σου πει αν του πεις τιποτα.....
Το είδα το σημείο που είχε πέσει η μπαριέρα. Καλα, αν δεν φτιαχνόταν, θα γινόταν πανικός στο σημείο που ήταν. Ήταν ανάμεσα Κ9-Κ10 στην πατημενη αριστερή... Ένας παραλίγο να μαζέψει τα προστατευτικά που βάλανε και την Κυριακη..... |
Αν φτιαχνονταν και μια αλλη μπαριερα στο Μαυρο Ροδο ΙΣΩΣ ειχαμε εναν ακομη συναθλητη.
Σου ειπα πως να αντιδρασεις, αυτος κανει οτι θελει γιατι το μεροκαματο του ειναι σιγουρο, αν του το κοψεις ομως . . .
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 205 rallye/gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 13:10:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: |
Τον βγάζεις μια ωραιότατη φωτογραφία την ώρα που "τον παίζει" και
τον κάνεις βούκινο και αυτόν και την Λέσχη που τον έβαλε εκεί.
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι στους αγώνες δεν παίζουμε με τις ζωές των άλλων...  |
πολυ 4troxoi.gr/forum διαβαζεις!
και εκει ενας Lef205 τα ιδια γραφει! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|