PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δημιουργία Ενότητας "TEST DRIVES" στα Γενικά Θέματα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Νοέ 2006, 13:27:52    Θέμα δημοσίευσης: Δημιουργία Ενότητας "TEST DRIVES" στα Γενικά Θέματ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι λέτε να δημιουργήσουμε μια ενότητα κάτω από τα ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, όπου θα έχει τίτλο TEST DRIVES ή άλλο συναφή τίτλο, όπου θα μπορούμε να γράφουμε και να συζητάμε τις οδηγικές μας εμπειρίες (για όποιοδήποτε αυτοκίνητο).

Ο λόγος που λέω να δημιουργηθεί ως ενότητα και ΟΧΙ ως τόπικ, είναι για να υπάρχει μέσα στην ενότητα μόνο 1 τοπικ που να αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου και να αποφευχθεί έτσι η δημιουργία πολλαπλών τόπικ.

Δηλαδή, αν δημιουργήσει κάποιος τόπικ με τίτλο Kia Picando Laughing, τότε όλοι οι υπόλοιποι θα γράφουν στο ίδιο τόπικ.

Εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ χρήσιμο να υπάρχει τέτοια ενότητα και θα αποφύγουμε και την αναρχία στο φόρουμ αν οι εντυπώσεις μας από κάποιο αυτοκίνητο γράφονται μόνο σε 1 ενότητα.

Τι λέτε????? Wink

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Νοέ 2006, 12:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ. Φορουμάρχες δεν απάντησε κανείς σας.............. Confused

Επιστροφή στην κορυφή
contol (con)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 26 Αύγ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Νοέ 2006, 14:34:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστο και αυτο που λες. Να προτινω καιι γω κατι με την σειρα μου. Θα ηταν καλο σε ενα τετοιο site να υπαρχρει και μια κατηγορια που να εχει θεμα την ασφαλη οδήγηση καθως και την σωστη συντηρηση του αυτοκινητου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Νοέ 2006, 14:44:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα υπάρχουν ήδη τοπικ για σχεδόν κάθε νέο (στα νέα) ή παλίο (γενικές περί αυτοκινήτων) μοντέλο που βγαίνει στην παραγωγή.

μπορείτε εκεί να γράφετε τις οδηγικές εμπειρίες

ίσως να έπρεπε το "νεα" με το γενικές περί αυτοκινήτων" να ενωποιηθούν...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Νοέ 2006, 16:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
μα υπάρχουν ήδη τοπικ για σχεδόν κάθε νέο (στα νέα) ή παλίο (γενικές περί αυτοκινήτων) μοντέλο που βγαίνει στην παραγωγή.

μπορείτε εκεί να γράφετε τις οδηγικές εμπειρίες

ίσως να έπρεπε το "νεα" με το γενικές περί αυτοκινήτων" να ενωποιηθούν...

Μιλάμε για μια ενότητα που θα περιέχει ΜΟΝΟ εμπειρίες και απόψεις μετά από Test Drive και όχι οτιδήποτε άλλο.

Με αυτό τον τρόπο ο καθένας που έχει ΟΔΗΓΗΣΕΙ το εν λόγο αυτοκίνητο στο κάθε τόπικ να μπορεί να γράψει τις απόψεις του και όχι απλά να γράφει ότι νομίζει και ότι του κατέβει στο μυαλό χωρίς να έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο αυτοκινήτο.

Το τελευταίο αυτοκίνητο που οδήγησα ήταν ένα καινούριο POLO 1.2 12v.
Προφανώς δεν θα πάω να γράψω στο τόπικ για το POLO GTi αλλά θα ανοίξω άλλο τόπικ και μετά ο καθένας (που δεν το έχει οδηγήσει) θα αρχίσει να γράφει ότι του κατέβει!!!!!!

ΧΑΟΣ θα γίνει! Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Νοέ 2006, 16:13:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις δικαιο Χαρη.Ασε που αν ειναι να περιγραφουμε στην ενοτητα των νεων και τις εμπιριες μας τοτε βγαινουμε καπως απο το θεμα.
Ενω ετσι οπως το λες θα ειναι πολυ καλυτερα.Θα ψαχνεις και θα βρησκεις αυτο που θελεις.Ας πουμε ενυπωσεις απο ενα RX8.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Νοέ 2006, 17:24:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Εχεις δικαιο Χαρη.Ασε που αν ειναι να περιγραφουμε στην ενοτητα των νεων και τις εμπιριες μας τοτε βγαινουμε καπως απο το θεμα.
Ενω ετσι οπως το λες θα ειναι πολυ καλυτερα.Θα ψαχνεις και θα βρησκεις αυτο που θελεις.Ας πουμε ενυπωσεις απο ενα RX8.

Ακριβώς έτσι Cool

Και στις περιπτώσεις που υπάρχουν πολλές γενιές και εκδόσεις να υπάρχουν άλλα τόπικ.

Π.χ Golf 1, Golf 2, Golf 3, Golf 4, Golf 5 να είναι άλλα τοπικ αφού η κάθε γενιά έχει μεγάλες διαφορές από την άλλη.

Θάλεγα ότι θα ήταν καλή ιδέα να ανοίγεται 1 τόπικ για κάθε μοντέλο αφού ακόμα και μοντέλα μεταξύ τους έχουν μεγάλες διαφορές.

Αλλιώς είναι ένα 206RC και αλλιώς ένα 206 1.1.......

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Νοέ 2006, 20:44:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεκτό...
Αλλά όποιος ξεφεύγει...
ΤΣΕΚΟΥΡΙ...

Θα το έχω υπόψην μου και βλέπουμε (αν και όταν μπούμε σε περίοδο ανακαταταξης του forum) Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 28 Νοέ 2006, 02:34:36, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Νοέ 2006, 00:40:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστουμε πολυ κυριε Μανθο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Νοέ 2006, 09:34:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο που ειχα προτεινει παλιοτερα ειναι στα πλαισια συσφιξης των σχεσεων με τη μαμα πεζο(πραγμα απαραιτητο για την επιβιωση του συλλοογου) πρεπει να οργανωνονται καποια τεστ ντραιβ...

δηλαδη.
να ζητηθει ενα π.χ 307cc απο τη μαμα πεζο.
πεμπτη πρωι καποιος υπευθυνος θα παει να το παρει απο λαιον.
θα βγουν καποιες φωτο αντε και καμια μετρησουλα απο Gtech Laughing
και το βραδυ το αμαξι θα ερθει λεσχη.
θα το χαζεψουν ολοι θα μπορεσουν να το ξεψιρησουν οσοι ενδιαφερονται
και την επομενη μερα θα επιστραφει στη λαιον...
η σοβαροτητα και η φερεγγυοτητα του συλλογου θα ειναι εγγυση για τη προσοχη στο αμαξι και για την απουσια ανωριμοτητων με ξενο αμαξι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Νοέ 2006, 09:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ ενδιαφέρον και αυτό αλλά είναι πολύ μεγάλη ευθύνη.
σκέψου να γίνει οτιδήποτε στην διάρκεια του test drive...

Θέλει πολύ πολύ προσοχή και σοβαρότητα το θέμα.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Νοέ 2006, 12:14:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο πραγματικα θελει μεγαλη ευθυνη.
Δεν νομιζω οτι το δεινουν ετσι.
Ακομα και σε Test Drive που γινετε στην εταιρια ερχετε καποιος υπεθυνος μαζι σου.

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Νοέ 2006, 13:39:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αυτο που ειχα προτεινει παλιοτερα ειναι στα πλαισια συσφιξης των σχεσεων με τη μαμα πεζο(πραγμα απαραιτητο για την επιβιωση του συλλοογου) πρεπει να οργανωνονται καποια τεστ ντραιβ...

......η σοβαροτητα και η φερεγγυοτητα του συλλογου θα ειναι εγγυση για τη προσοχη στο αμαξι και για την απουσια ανωριμοτητων με ξενο αμαξι Wink

Τι Τεστ Ντράιβ θα είναι αυτό αν δεν το λιώσεις το αμάξι???? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Νοέ 2006, 20:37:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν λεει ε?
Εμενα θα μου αρεσε να δοκιμαζω απλα.Δν με χαλαει που δεν θα με αφηνουν να το λιωσω

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Νοέ 2006, 22:39:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
volvos έγραψε:

......η σοβαροτητα και η φερεγγυοτητα του συλλογου θα ειναι εγγυση για τη προσοχη στο αμαξι και για την απουσια ανωριμοτητων με ξενο αμαξι Wink

Τι Τεστ Ντράιβ θα είναι αυτό αν δεν το λιώσεις το αμάξι???? Laughing

Εσύ πάρε ένα cc και λιώστο... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Νοέ 2006, 09:05:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γίναμε όλοι ξαφνικά γκαζιάριδες και χεράδες και μόνο σκίζοντας μπορούμε να κρίνουμε ένα αυτοκίνητο Rolling eyes

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Νοέ 2006, 09:51:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Γίναμε όλοι ξαφνικά γκαζιάριδες και χεράδες και μόνο σκίζοντας μπορούμε να κρίνουμε ένα αυτοκίνητο Rolling eyes

Μου θυμίζεις κάτι περιοδικά και εκπομπές τηλεόρασης (της κακιάς ώρας) που κάνουν τεστ ντράιβ πηγαίνοντας βόλτα και μετά έχουν το θράσος να βγάζουν και συμπεράσματα κιόλας για τις επιδόσεις, οδική συμπεριφορα, φρένα κλπ.

Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν φαίνονται σε χαλαρούς ρυθμούς. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Νοέ 2006, 10:05:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Χάρη όπως και να έχει δεν μπορείς να βγάλεις σε κανένα συμπέρασμα σε μια ώρα που διαρκεί ενα test drive τι λέμε τώρα Question

Λες και θα πάρεις αυτοκίνητο μόνο για τα γκάζια Exclamation

ΥΓ Και τι θα καταλάβεις από αστρωτο αυτοκίνητο;

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Νοέ 2006, 10:33:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εσυ χαρη ομως αν ειχες παει μια βολτα με το 206 πριν το παρεις εστω και μικρη εστω και σιγα θα σε ειχε βαλει σε υποψιες...

και κατα 99% δεν θα το ειχες παρει Cool Cool Cool Cool

επισης δε ξερω τι λετε εσεις οι χεραδες και οι μεγαλοι μαγκες αλλα εγω και μια μικρη και οχι ιδιαιτερα σβελτη βολτα μου φτανει για ν αβγαλω αρκετα συμπερασματα...

αλλωστε μετραει και το ιματζ του συλλογου απο τετοιες εκδηλωσεις...

δηλαδη το 106κλαμπ που θα εχει το σκ το 207gt στις σερρες για τεστ ντραιβ νομιζετε οτι θα το σκισουν ή δε θα τους φτανει μια καλη βολτα για να βγαλουν καποια συμπερασματα??? χτες το ειδα στις ανακοινωσεις και φρικαρα...και εμεις περιμενουμε απο το σταυρο ενα ρημαδι τεστ νραιβ με το ζορι Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Νοέ 2006, 10:48:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

επισης δε ξερω τι λετε εσεις οι χεραδες και οι μεγαλοι μαγκες αλλα εγω και μια μικρη και οχι ιδιαιτερα σβελτη βολτα μου φτανει για να βγαλω αρκετα συμπερασματα...

Αυτό λέω κι εγώ Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης