Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
alexnir (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS 2005
Ένταξη: 29 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 22
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Νοέ 2006, 14:05:43 Θέμα δημοσίευσης: Μοτερ ως ανταλλακτικο |
|
|
Καλησπερα
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Ενας κινητηρας (κομπλε με εγκεφαλο,σασμαν κ.λ.π.) πουλιεται ως ανταλλακτικο απο μια αντιπροσωπια? Αν ναι, δινουν εγγυηση μεγαλυτερη απο αυτη των ανταλλακτικων? Αξιζει να ψαχτει καποιος προς αυτη τη κατευθυνση? Αξιζει σαν τιμη (ξερω πως ειναι "ακριβοτερη" λυση)? Πως μπορει να ειναι σιγουρος πως αγοραζει οντως νεο μοτερ και οχι καποιο μεταχειρισμενο? (αν μπορει δηλαδη καποιος να ελεγξει το Νο με το εργοστασιο και πως)
ολες οι παραπανω ερωτησεις μου ηρθαν στο μυαλο καθως εψαχνα για τροπετο απο μεγαλυτερο μοντελο απο αυτο του δικου μου και προκειμενου να αποφυγω διαδικασιες του στυλ ανοιξε μοτερ, τσεκαρε, βρες καλο μαστορα που να γνωριζει, αλλαξε φθαρμενα μερη για να εχεις το κεφαλι σου σιγουρο κ.λ.π.
αν το θεμα δεν ανηκει εδω ή δεν μπορει να απαντηθει λογω κανονισμων,
μετακινηστε το, κλειδωστε το.
Αλεξανδρος
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Νοέ 2006, 14:08:32 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μοτερ ως ανταλλακτικο |
|
|
alexnir έγραψε: | Καλησπερα
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Ενας κινητηρας (κομπλε με εγκεφαλο,σασμαν κ.λ.π.) πουλιεται ως ανταλλακτικο απο μια αντιπροσωπια? Αν ναι, δινουν εγγυηση μεγαλυτερη απο αυτη των ανταλλακτικων? Αξιζει να ψαχτει καποιος προς αυτη τη κατευθυνση? Αξιζει σαν τιμη (ξερω πως ειναι "ακριβοτερη" λυση)? Πως μπορει να ειναι σιγουρος πως αγοραζει οντως νεο μοτερ και οχι καποιο μεταχειρισμενο? (αν μπορει δηλαδη καποιος να ελεγξει το Νο με το εργοστασιο και πως)
ολες οι παραπανω ερωτησεις μου ηρθαν στο μυαλο καθως εψαχνα για τροπετο απο μεγαλυτερο μοντελο απο αυτο του δικου μου και προκειμενου να αποφυγω διαδικασιες του στυλ ανοιξε μοτερ, τσεκαρε, βρες καλο μαστορα που να γνωριζει, αλλαξε φθαρμενα μερη για να εχεις το κεφαλι σου σιγουρο κ.λ.π.
αν το θεμα δεν ανηκει εδω ή δεν μπορει να απαντηθει λογω κανονισμων,
μετακινηστε το, κλειδωστε το.
Αλεξανδρος |
Θα μετακινηθεί στις βλάβες γιατί το ρωτάς σαν ανταλλακτικό και όχι κάτι διαφορετικό.
Οι αντιπροσωπείες πουλάνε καινούργια μοτερ συσκευασμένα κανονικά από το εργοστάσιο και φαίνεται ότι είναι ολοκαίνουργια.
Ομως κάτι τέτοιο είναι εντελώς ασύμφορο. Το πόσο θα το κρίνεις εσύ κάνοντας ένα τηλέφωνο σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία θέλεις ρωτόντας τους τιμή.
Γι'αυτό και όταν ψάχνουμε μοτερ κοιτάμε μόνο στα τρακαρισμένα/παλιατζίδικα...
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Νοέ 2006, 23:58:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε μια από τις επισκέψεις μου στον γνωστό μας μπεεεμαν έτυχε να ακούσω συζήτηση για κάποιον που ενδιαφερόταν για καινουριο μοτέρ
Οι τιμές ήταν απλά από άλλο πλανήτη 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
WilDuck (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer
Ένταξη: 02 Ιούν 2006 Δημοσιεύσεις: 562 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Νοέ 2006, 11:04:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχω ρωτήσει μόνο για καινούριο κιβώτιο και κουφάθηκα!
2-3 χιλιάρικα νομίζω.
Άρα, να υποθέσω ότι ένας 16άρης ραλλίσιος κινητήρας καινούριος (αν υπάρχει αυτή τη στιγμή) θα κοστολογείται στο τάλιρο...? 
Uploaded with ImageShack.us |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pugobios (Costantin) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!
Ένταξη: 25 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 1146 Τόπος: κατω απο τη ραμπα...
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Νοέ 2006, 17:41:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
2-3 χιλιάρικα σασμάν??Απο χρυσό είναι?Έχω ένα φιλαράκι που τα φέρνει απο Γαλλία με 700€ ολοκαίνουργια
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
setna (ΓΙΑΝΝΗΣ) Μόλις έγραψα

206
Ένταξη: 09 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Νοέ 2006, 18:08:27 Θέμα δημοσίευσης: apla allo amaksi |
|
|
kalispera file moy exo kanei k ego aftin thn erotisi kai o idios apo thn laion elas moy protine na paro alo amaksi giati h diafora xorhs thn topouetish htan 1000 ebro opote perneis kenoyrio k poylas k afto poy eixes sthn katoxi soy. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Νοέ 2006, 18:14:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pugobios έγραψε: | 2-3 χιλιάρικα σασμάν??Απο χρυσό είναι?Έχω ένα φιλαράκι που τα φέρνει απο Γαλλία με 700€ ολοκαίνουργια |
Σασμάν για 106 rallye S2 με εργατικά και δίσκο πλατώ μου είχαν πει για 2200ε σε επίσημη αντιπροσωπεία.
Το ανταλλακτικό πάντα το πληρώνεις περισσότερο εν σχεσει με την αξεία που έχει πάνω στο αυτοκίνητο ως εξάρτημα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|