PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τριζει ολοκληρο.....!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Δεκ 2006, 19:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Τριζει ολοκληρο.....!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετω...

κυριοι εχω το εξης προβλημα η μαλλον προβληματα
Ξαφνηκα στα 38000χλμ το αυτοκινητο αρχισε οταν το αφηνα να ρολαρει με ταχυτητα μεσα να τρισει σαν κατι να εχει φυγει απο τη θεση του(το μοτερ ολοκληρο!!!) πηγε ταμαξι μεσα για service και μου ειπαν οτι ηταν καποιο σωληνακι απο το πισω μερος του injection το οποιο ακοθμπαγε πανω στο τοιχωσ του τροπετου και το ακουγα μεσα
Ωντωσ η λυση ηταν απλη με ενα δεματικο διωρθοθικε η ζημια......για 2 ωρες!!!αν και τωρα αλλαξε λιγακι η φυσιολογια του θορυβου.... Τωρα οταν του δινω γκαζι αποτομα κανειθ λεσ και κοβετε το σασι στη μεση!!!!!!

Επισησ θα ηθελα να μου πει καποιοσ καποιον καλο βελτιωτη στην περιοχη τοθ πειραι και τρυγυρο!!

Ευχαριστω πολυ που με ανεχεστε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Δεκ 2006, 19:20:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για το τριξιμο ίσως είναι η βάση του μοτερ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 12:03:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες?????

Μπα ο μηχανικος στην αντιπρωσοπια μου ειπε οτι ειναι μια χαρα η βαση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Edirnelis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

citroen zx volcane 16v

Ένταξη: 06 Ιούν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 12:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι δε το πας παλι στην αντιπροσωπεια να κανεις τον μηχανικο βολτα να σου πει τι ειναι?
Βελτιωτες φιλε μου στην Ελλαδα δεν υπαρχουν. :lol

(Lef 205 apo pc theiou)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 13:51:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εκανε βολτα παλι τα ιδια κανει.Αποτι ειδα ειναι το καλωδιο της νιζασ του γκαζιου που βρισκει καπου απο πισω.
Επιστροφή στην κορυφή
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 22:48:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πες τον μηχανικό σου να ελέγξει τα ημιαξόνια. Είχα παρόμοιο πρόβλημα, για την ακρίβεια όταν πατούσα γκάζι απότομα ή όταν το αυτοκίνητο είχε πολύ φορτίο έκανε λες και είχε σεισμό 8 ρίχτερ!!! Τελικά από ότι έδειξε η νεκροψία το δεξί ημιαξόνιο βγήκε off, αλλαγή την Τρίτη και βλέπουμε.

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Δεκ 2006, 01:08:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι τσεκαρισμενο...
ολα ειναι οκ και σε μεταδοση και σε λειτουργια...Μου ειπαν για πισω να αλλαξω τα σινεμπλοκ κατι που θα γινει ετσι κι αλλιως γιατι θα παει για γενικοτερο στησημο ταμαξι οποτε...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιαν 2007, 19:49:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το προβλημα διορθωθηκε....Τελικα ηταν η ντιζα του γκαζιου η οποια ετρεμε και χτυπαγε πανω στο τοιχωμα.Η λυση απλη.περασα μια μονωση (αρμαφλεξ) στην ντιζα και την επιασα με μωνοτικη.Αυτο ηταν τελιωσε το σπασιμο....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης