PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δεν πέρνει μπροστά!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Οκτ 2006, 16:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Δεν πέρνει μπροστά! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι μετα απο μαλ***α μου(πάτησα μίζα αλλα δεν την κράτησα αρκετά και ακούστηκε ένας θώρηβος σαν να χτήπησε πειράκια)δεν πέρνει πλέον μπροστά.Αν το βάλω όμως σμπώχνοντας δουλέυει κανονικότατα.Άλλος μου είπε ότι είναι απο τον διακόπτη της μίζας αλλα δεν το πολυ πιστεύω.Το μοτέρ κάνει τα πάρει αλλα δεν πέρνει σαν κάτι να το κόβει και μετα απο πολλές προσπάθειες πέρνεις μπροστά με μίζα.(πιο εύκολα όταν είναι ζεστό).Πείτε μου τί φταίει γιατί θα σκάσω.

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Οκτ 2006, 17:15:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάπως έτσι άρχισε και εμένα το πρόβλημα με την μίζα που είχα. Αν και τα συμπτώματα μοιαζουν αρκετα, χωρις να είμαι σίγουρος πας για αλλαγή μίζας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Οκτ 2006, 17:21:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμία σχέση η μίζα χτυπάει χωρίς πρόβλημα.Το πρόβλημα είναι ότι δεν πέρνει.

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Οκτ 2006, 17:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τότε αν η μίζα δίνει κανονικά και απλά δεν παίρνει μπρος πιθανότατα είναι ηλεκτρολογικό πρόβλημα και όχι μίζας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Οκτ 2006, 17:38:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι λέω κι εγώ αλλα τί απ'όλα εχει πρόβλημα και έχει άμεση σχέση με την εκκίνηση του κινητήρα γιατί καθώς προείπα άν το σμπρόξω δουλεύει!

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Οκτ 2006, 17:41:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν δουλεύει, δουλεύει κανονικά; Μήπως κάνει αρρυθμίες; Ακούγεται καθόλου παρέξενα; Μήπως πολλαπλασιαστής;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Οκτ 2006, 17:47:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι ρε κανονικότατα και πάει γα***ντας όπως πάντα.Μήπως απο εγκέφαλο είναι τίποτα?

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Οκτ 2006, 18:36:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατα 99% είναι ηλεκτρολογικό πρόβλημα. Μια επίσκεψη στο συνεργίο θα σε σιγουρέψει... Δεν ξέρω αν ο Αργύρης μπορεί να πει τι είναι....
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Οκτ 2006, 18:51:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως όντως απο διακόπτη είναι.Ένας ηλεκτρολόγος αυτό μου είπε ότι φταίει!

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
grand tourisme 2195 (grand tourisme 2195)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 grand tourisme

Ένταξη: 01 Οκτ 2005
Τόπος: Σεπολια Ονομα:Γιαννης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 12:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορει να εχει κανει flooding και αυτο το ειχε παθει το δικο μου (το δικο μου τα ειχε παθει ολα)δωσε μιζια και κρατα το γκαζι πατημενο ολο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 20:47:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί είναι το flooding?Δεν νομίζω πάντως.Έχει δυο μέρες τώρα που ψιλοκαθάρισα τον διακόπτη και δεν μου το ξανάκανε!

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης