Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
HORSAKOS (ιωαννης) Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 8v 2001/6 X5
Ένταξη: 24 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 26 Τόπος: thessaloniki menemeni
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2006, 14:46:09 Θέμα δημοσίευσης: αμορτισερ ... |
|
|
σκληρα αμορτισερ κ σχετικα υψηλη πιεση ελαστικων με αποτελεσμα το 206 κ στις παραμικρες λακουβες να χτυπαει απιστευτα .το παρατηρησα οδηγοντας κ πεφτοντας στις ιδιες λακουβες με την 520 του πατερα μου που δε χτυπουσε τοσο πολυ...τα αμορτισερ ειναι racing . ξερετε ξενερωνω.τι μου προτεινετε ????
να μιωσω πιεση στα ελαστικα /??κ αν ναι ποσο να την μειωσω ???στο 30/???μονο στα μπροστα εχω προβλημα
Οδηγα προσεχτικα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2006, 17:28:04 Θέμα δημοσίευσης: Re: αμορτισερ ... |
|
|
HORSAKOS έγραψε: | σκληρα αμορτισερ κ σχετικα υψηλη πιεση ελαστικων με αποτελεσμα το 206 κ στις παραμικρες λακουβες να χτυπαει απιστευτα .το παρατηρησα οδηγοντας κ πεφτοντας στις ιδιες λακουβες με την 520 του πατερα μου που δε χτυπουσε τοσο πολυ...τα αμορτισερ ειναι racing . ξερετε ξενερωνω.τι μου προτεινετε ????
να μιωσω πιεση στα ελαστικα /??κ αν ναι ποσο να την μειωσω ???στο 30/???μονο στα μπροστα εχω προβλημα |
Τι συγκρινεις τωρα... Η ποιοτητα κυλισης και λειτουργιας αναρτησης των δυο αυτοκινητων δεν εχει καμια σχεση!!!
Το ποσο χτυπαει ειναι και λιγο υποκειμενικο ... Σιγουρα οι πιεσεις παιζουν το ρολο τους, αλλα με πιο σκληρα αμορτισερ πρεπει να περιμενεις και περισσοτερο κοπανημα!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 09:24:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τι ελατήρια φοράς?
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
grand tourisme 2195 (grand tourisme 2195) Μόλις έγραψα

206 grand tourisme
Ένταξη: 01 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 28 Τόπος: Σεπολια Ονομα:Γιαννης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 11:58:04 Θέμα δημοσίευσης: Re: αμορτισερ ... |
|
|
HORSAKOS έγραψε: | σκληρα αμορτισερ κ σχετικα υψηλη πιεση ελαστικων με αποτελεσμα το 206 κ στις παραμικρες λακουβες να χτυπαει απιστευτα .το παρατηρησα οδηγοντας κ πεφτοντας στις ιδιες λακουβες με την 520 του πατερα μου που δε χτυπουσε τοσο πολυ...τα αμορτισερ ειναι racing . ξερετε ξενερωνω.τι μου προτεινετε ????
να μιωσω πιεση στα ελαστικα /??κ αν ναι ποσο να την μειωσω ???στο 30/???μονο στα μπροστα εχω προβλημα |
τη ελλατηρια φορας και τι αμορτισερ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Οκτ 2006, 12:09:45 Θέμα δημοσίευσης: Re: αμορτισερ ... |
|
|
Πρωτα απ'ολα η συγκριση που κανεις ειναι εντελος ακυρη... BMW 520 με 206 ειναι σαν να συγκρινεις χρηματοκιβωτιο με κονσερβοκουτι.
Το να κατεβασεις τη πιεση των ελαστικων θα σου ελατωσει λιγο το φαινομενο αλλα δεν θα εξαληψει το προβλημα. Απ΄τη στιγμη που εχεις σκληρα αμορτησερ χρειαζεσαι και σκληρο λαστιχο (πιεση δηλαδη) για να δουλευει σωστα ο συνδιασμος τους.
Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα, δηλαδη ΚΑΙ σκληρα αμορτησερ ΚΑΙ ανεση. Ειναι απο μονα τους αντθετα...
Οποτε ή πας σε πιο μαλακο αμορτησερ (πχ. απο 206 1.6/2l/RC) ή απλα ανεχεσαι το κοπανημα
Aυτη η συζητηση βεβαια ανοικει στις ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ αναρτησεων αλλα θα την αφησουμε λιγο ανοιχτη να λυθουν καποιες βασικες αποριες.
STELIOS
Mod. Team.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|