PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αμορτισερ ...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
HORSAKOS (ιωαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 8v 2001/6 X5

Ένταξη: 24 Οκτ 2006
Τόπος: thessaloniki menemeni

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2006, 14:46:09    Θέμα δημοσίευσης: αμορτισερ ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σκληρα αμορτισερ κ σχετικα υψηλη πιεση ελαστικων με αποτελεσμα το 206 κ στις παραμικρες λακουβες να χτυπαει απιστευτα .το παρατηρησα οδηγοντας κ πεφτοντας στις ιδιες λακουβες με την 520 του πατερα μου που δε χτυπουσε τοσο πολυ...τα αμορτισερ ειναι racing . ξερετε ξενερωνω.τι μου προτεινετε ????

να μιωσω πιεση στα ελαστικα /??κ αν ναι ποσο να την μειωσω ???στο 30/???μονο στα μπροστα εχω προβλημα

Οδηγα προσεχτικα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2006, 17:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: αμορτισερ ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HORSAKOS έγραψε:
σκληρα αμορτισερ κ σχετικα υψηλη πιεση ελαστικων με αποτελεσμα το 206 κ στις παραμικρες λακουβες να χτυπαει απιστευτα .το παρατηρησα οδηγοντας κ πεφτοντας στις ιδιες λακουβες με την 520 του πατερα μου που δε χτυπουσε τοσο πολυ...τα αμορτισερ ειναι racing . ξερετε ξενερωνω.τι μου προτεινετε ????

να μιωσω πιεση στα ελαστικα /??κ αν ναι ποσο να την μειωσω ???στο 30/???μονο στα μπροστα εχω προβλημα

Τι συγκρινεις τωρα... Rolling eyes Η ποιοτητα κυλισης και λειτουργιας αναρτησης των δυο αυτοκινητων δεν εχει καμια σχεση!!!

Το ποσο χτυπαει ειναι και λιγο υποκειμενικο ... Σιγουρα οι πιεσεις παιζουν το ρολο τους, αλλα με πιο σκληρα αμορτισερ πρεπει να περιμενεις και περισσοτερο κοπανημα!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 09:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι ελατήρια φοράς?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
grand tourisme 2195 (grand tourisme 2195)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 grand tourisme

Ένταξη: 01 Οκτ 2005
Τόπος: Σεπολια Ονομα:Γιαννης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 11:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: αμορτισερ ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HORSAKOS έγραψε:

τη ελλατηρια φορας και τι αμορτισερ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Οκτ 2006, 12:09:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: αμορτισερ ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HORSAKOS έγραψε:

Πρωτα απ'ολα η συγκριση που κανεις ειναι εντελος ακυρη... BMW 520 με 206 ειναι σαν να συγκρινεις χρηματοκιβωτιο με κονσερβοκουτι.

Το να κατεβασεις τη πιεση των ελαστικων θα σου ελατωσει λιγο το φαινομενο αλλα δεν θα εξαληψει το προβλημα. Απ΄τη στιγμη που εχεις σκληρα αμορτησερ χρειαζεσαι και σκληρο λαστιχο (πιεση δηλαδη) για να δουλευει σωστα ο συνδιασμος τους.
Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα, δηλαδη ΚΑΙ σκληρα αμορτησερ ΚΑΙ ανεση. Ειναι απο μονα τους αντθετα...
Οποτε ή πας σε πιο μαλακο αμορτησερ (πχ. απο 206 1.6/2l/RC) ή απλα ανεχεσαι το κοπανημα

Aυτη η συζητηση βεβαια ανοικει στις ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ αναρτησεων αλλα θα την αφησουμε λιγο ανοιχτη να λυθουν καποιες βασικες αποριες.

STELIOS
Mod. Team.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης